På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Ambulanssjuksköterska
Spela filmen

Ambulanssjuksköterska

Ambulanssjuksköterskor har mycket varierande arbete med goda möjligheter till utveckling inom yrkesområdet.

Utbildning

För att få arbete som Ambulanssjuksköterska ska du vara utbildad Sjuksköterska. B-körkort är oftast ett krav för att få anställning. Önskvärda kvalifikationer är specialistutbildning i ambulanssjukvård och/eller erfarenhet från liknande verksamhet. 

Sjuksköterskeprogrammet är en treårig högskoleutbildning. Huvudämnet är omvårdnadsvetenskap eller vårdvetenskap och teori varvas med praktik. Sjuksköterskeprogrammet finns även att läsa på distans.

Sjuksköterskor kan även vidareutbilda sig inom många olika områden. För arbete med diabetespatienter, astmapatienter och med smärtlindring finns särskilda påbyggnadskurser. I utbildningsfrågorna har Vårdförbundet ett nära samarbete med Svensk sjuksköterskeförening.

En bra grundutbildning ges på Vård- och omsorgsprogrammet och kan även finnas på yrkeshögskolan.

Personliga egenskaper

För att trivas med arbete som ambulanssjuksköterska behöver du vara en person som ser möjligheterna och utmaningar framför hinder, som besitter stor flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. God fysisk arbetsförmåga och simkunnighet

Arbetsplats

Som ambulanssjuksköterska kan du vara anställd på ett sjukhus eller hälsocentral.

HLR-film

Lär dig hjärt-och lungräddning!

Visste du att...?

... ordet ambulans kommer från latinets ambulare, som kan översättas som "gå" eller "vandra omkring". Ursprungligen var "ambulans" "ett flyttbart sjukhus", som följde efter arméer under krig.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

7 Lediga jobb

Ambulanssjuksköterska med placering Ludvika

Arbetsgivare / Ort: REGION DALARNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som sjuksköterska i ambulanssjukvården arbetar du först och främst med allmän och specifik omvårdnad gentemot patienter med akut sjukdom eller skada. Du arbetar utifrån gällande behandlingsriktlinjer för Ambulanssjukvården Dalarna. Prioriteringar samt omprioriteringar sker av patienter utifrån deras medicinska tillstånd. Du arbetar alltid i ett team, som genom samarbete och utbyte av kunskaper ska verka för bästa möjliga omhändertagande av sjuka och skadade. Arbetet präglas av att dokumentera gjorda iakttagelser, undersökningar, bedömningar, åtgärder samt resultat. Vi arbetar med flexibel schemaläggning. KVALIFIKATIONER Krav: Specialistsjuksköterska med inriktning mot ambulanssjukvård. Meriterande: Prio1-behörighet, Godkänd PS/PHTLS/AMLS-utbildning och C1-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställning förutsätter godkänt arbetsprov enligt Ambulanssjukvården Dalarnas riktlinjer gällande anställningstester och introduktionsutbildning. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION DALARNA
Hemsida: www.regiondalarna.se
Ansökan
Ansök senast 28 September (4 dagar kvar)

Ansök här

Sjuksköterska till ambulanssjukvården

Arbetsgivare / Ort: REGION SÖRMLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Ambulansen Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Inom ambulanssjukvården Sörmland är vi ett team av mycket engagerade hårt arbetande medarbetare som är passionerade över att göra det där lilla extra för patienter och kollegor. Vi eftersträvar: • god tillgänglighet och hög beredskap dygnet runt • personal med adekvat kompetens • funktionsanpassade ambulansfordon med ändamålsenlig medicinteknisk utrustning • aktivt kvalitetsarbete för att främja god patientsäkerhet • riktigt bra arbetsmiljö. Dina arbetsuppgifter Hos oss arbetar medarbetare som hjälper människor, det viktigaste jobbet som finns enligt oss. Sörmlands ambulanssjukvård är i topp inom svensk ambulanssjukvård. Våra kompetenta medarbetare utvecklar ständigt nya lösningar för en bättre vård och arbetsmiljö tillsammans med verksamhetschef, enhetschefer, ambulansöverläkaren, verksamhetsutvecklaren och en FoU strateg. Vi har den senaste tekniken inom kommunikation och medicinteknisk utrustning. Vi har även en IT- tekniker knuten i vår verksamhet samt ett bra stöd från vår medicintekniska avdelning. Din kompetens Vi söker drivna positiva legitimerade grundutbildade och/eller vidareutbildade i prehospital vård. Minst ett års erfarenhet från akutmedicinsk enhet eller annat som bedöms som likvärdig krävs. Erfarenhet av ambulanssjukvård är också meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom stabilitet, samarbetsförmåga och lojalitet. Erfarenhet av ambulanssjukvård är meriterande. Anställningskrav God fysik förutsätts eftersom tunga lyft ofta förekommer i arbetet. Vid anställningsintervjun ingår fysiska tester i form av lyft- och bärtest, kondition och styrka, samt skriftligt intyg på simkunnighet 200 m. Du skall ha god körvana samt körkortsklass B i minst 3 år. Körkortsklass C/ C1 önskvärt. Anställningsform Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Information om tjänsten lämnas av Enhetschef Carina Axén, 0150-566 09. Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00. Kom och jobba hos oss på ambulanssjukvården! Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-10-04 Intervjuer kan komma att ske löpande. Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/) Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/) Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION SÖRMLAND
Ansökan
Ansök senast 4 October (10 dagar kvar)

Ansök här

Ambulanssjuksköterska med placering Avesta

Arbetsgivare / Ort: REGION DALARNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Ambulanssjukvården Dalarna söker en ambulanssjuksköterska i Avesta, tillsvidare. Som sjuksköterska i ambulanssjukvården arbetar du först och främst med allmän och specifik omvårdnad gentemot patienter med akut sjukdom eller skada. Du arbetar utifrån gällande behandlingsriktlinjer för Ambulanssjukvården Dalarna. Prioriteringar samt omprioriteringar sker av patienter utifrån deras medicinska tillstånd. Du arbetar alltid i ett team, som genom samarbete och utbyte av kunskaper ska verka för bästa möjliga omhändertagande av sjuka och skadade. Arbetet präglas av att dokumentera gjorda iakttagelser, undersökningar, bedömningar, åtgärder samt resultat. KVALIFIKATIONER Krav: Specialistsjuksköterska med inriktning mot ambulanssjukvård. Meriterande: Prio1-behörighet, Godkänd PS/PHTLS/AMLS-utbildning och C1-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställning förutsätter godkänt arbetsprov enligt Ambulanssjukvården Dalarnas riktlinjer gällande anställningstester och introduktionsutbildning. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION DALARNA
Hemsida: www.regiondalarna.se
Ansökan
Ansök senast 5 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Specialistsjuksköterska till poolen på Falck Ambulans, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Falck Ambulans AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Falck Ambulans erbjuder tjänster inom prehospital akutsjukvård och utför ambulansverksamhet i Stockholm, Östergötland, Västerbotten och på Gotland. Våra verksamheter kännetecknas av att alltid sätta patientens bästa i centrum, en hög kvalitet, en väl utvecklad arbetsmiljö och fokus på utveckling av ambulanssjukvården. Är du specialistsjuksköterska och längtar du tillbaka till ambulansen? Eller är du specialistsjuksköterska med lång erfarenhet inom akutsjukvård? Då kanske du är vårt nya tillskott i poolen på Falck Ambulans i Stockholm. Om tjänsten Tjänsten innebär en stor variation, både i att jobba i unika miljöer och att röra sig mellan olika stationer och kollegor. Tillsammans med en grundutbildad sjuksköterska eller ambulanssjukvårdare vårdar ni en patient i taget och säkerställer bästa möjliga omhändertagande. Som team samverkar ni ofta med polis, räddningstjänst, vägassistans och akutläkare på olycksplats. Placering i poolen innebär tjänstgöring på samtliga våra stationer i söderort och möjlighet till önskeschema, med natt- och helgtjänstgöring inkluderat. Då du inte har en fast placering ställs det krav på din förmåga att arbeta självständigt inom miljön för prehospital akutsjukvård. Det är därför önskvärt att du har jobbat på ambulans tidigare. Som erfaren specialistsjuksköterska med intresse av att ta steget till ambulansen har du även möjlighet att gå vår långa introduktionsutbildning på sex veckor. Om dig • Du är utbildad specialistsjuksköterska med inriktning ambulans, akutvård, intensivvård eller anestesi, alternativt annan specialistutbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet • Du har minst 2 års erfarenhet inom slutenvård eller akutsjukvård som specialistsjuksköterska • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom ambulans • Du har B-körkort och god körvana • Du behärskar svenska i tal och skrift Som person drivs du av att göra skillnad för patienten, på riktigt. Andra beskriver dig som förtroendeingivande, ansvarsfull och med en hög anpassningsförmåga till olika situationer. Vad vi erbjuder Falck är på en förändringsresa. Vi jobbar aktivt med att utveckla områden som ledarskap och arbetsmiljö. För dig som jobbar i ambulansen innebär det ett nära ledarskap med tillgängliga stationschefer, som arbetar aktivt med förtroende och en ökad transparens. Vi har en väl fungerande kamratstödsorganisation samt andra arbetsmiljöåtgärder för att främja personalhälsan, i ett yrke som stundvis kan vara tungt. Vi värdesätter din specialistkompetens och vill bidra till att du utvecklas både i yrket och som person. Under vår introduktionsutbildning förbereder vi dig på arbete inom akut och prehospital vård. Du får bland annat utbildning inom utryckningskörning, CBRNE, trauma, bårteknink och behandlingsriktlinjer. Innan ditt första arbetspass får du också tid till medåkning och en praktisk inblick i vardagen på ambulansen. Du får löpande under året gå tio utbildningsdagar. Vi tillämpar kollektivavtal. Om tjänsten Tillträde: Introduktionsutbildningen börjar 18 januari 2021. Du beräknas vara startklar för självtjändig tjänstgöring sex veckor senare, den 1 mars. Omfattning: Enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen innefattar kontroll hos IVO och Transportstyrelsen, Socialstyrelsen samt utdrag från belastningsregister. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig stationschef Greta Nyström, på mail [email protected] eller telefon 076-133 22 34.
Arbetsgivare
Falck Ambulans AB
Ansökan
Ansök senast 5 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Ambulanssjuksköterska sökes till Solna/Lidingö ambulansstation

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 October (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Som ambulanssjuksköterska på AISAB utvecklas du i rollen som högst medicinskt ansvarig i ambulansen. Du har ett självständigt och varierande arbete med frihet under ansvar där du utmanas i att möta patienterna i deras specifika miljö och efter deras behov. Du arbetar i team tillsammans med en ambulanssjukvårdare eller en sjuksköterska för god vård på lika villkor och med stor respekt för patienternas specifika behov. Vi erbjuder dig: Ett jobb och en arbetsplats där din kompetens tas tillvara.  Goda möjligheter till utveckling, Tio utbildningsdagar om året, bland annat PHTLS, AMLS, PEPP,  PDV, PS och kvalitetssäkringsdagar. God sammanhållning med härliga kollegor och nära dialog med din närmsta chef. Individuellt schema och flexibilitet i arbetstider. Arbetstidsmått 38:20. Välutrustade fordon.  Friskvårdsbidrag och förmånligt pris hos stora friskvårdskedjor. Vem är du? Ambulanssjuksköterska Examen som specialistsjuksköterska Minst sex månaders yrkeserfarenhet av heltidstjänstgöring från akutsjukvård eller sluten vård  Lägst B-körkort men gärna C1-körkort  Behärskar svenska i såväl tal som skrift Du är trygg i din kompetens och flexibel i ditt förhållningsätt för att kunna göra rätt avvägningar i olika situationer. I stressade situationer behåller du lugnet och ser saker ur ett realistiskt perspektiv. Du är van vid att ingå i ett stort team och samarbetar bra med dina kollegor.  Ansökan och mer information Urval görs löpande under ansökningstiden. Skriv gärna varför just du söker dig till oss.  Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta stationschef:  Birgitta Johansson, station Solna/Lidingö, [email protected], 08-123 120 56 Placering  Lidingö ambulansstation  Vi ser fram emot din ansökan- bifoga gärna ditt examensbevis och bevis om legitimation redan i ansökan!
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 6 October (12 dagar kvar)

Ansök här

Vill du jobba inom Ambulanssjukvården? (Spontanansökan)

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (3 månader 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde Ambulanssjukvård Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Sjuksköterskor, ambulanssjukvårdare/undersköterskor och larmoperatörer – välkommen att registrera din spontanansökan för att jobba inom ambulanssjukvården Arbeta hos oss Ambulansen är en viktig aktör i modern akutsjukvård där avancerad vård bedrivs utanför sjukhus. Det är ett omväxlande arbete där vi oftast har fokus på en patient i taget. Vi arbetar i två-skift vilket ger mer återhämtningstid och det finns möjlighet till träning på arbetstid. I länet finns 4 ambulansstationer. De ligger i Enköping, Tierp, Uppsala och Östhammar. Inom verksamhetsområde Ambulanssjukvård på Akademiska sjukhuset ingår både ambulans och larmcentral. Sjukvårdens larmcentral utgör en viktig funktion i den första kontakten med patienter i behov av ambulans. Larmoperatören är den första länken i vårdkedjan innan ambulansen eller ambulanshelikoptern når fram. Våra anställningskrav Att arbeta som ambulanspersonal är utvecklande, spännande och ibland utmanande. Vi ställer krav på medicinska kunskaper, fysisk uthållighet och förmågan att lösa problem. Våra anställningskrav är satta dels för att de krävs för att klara arbetet i sig dels för att förebygga arbetsskador. Som sjuksköterska på larmcentralen tar du emot samtal från hjälpsökande. Varje samtal resulterar i en bedömning, prioritering och åtgärd. Din uppgift är att hjälpa patienten till rätt vårdnivå med hjälp och stöd av ett unikt medicinskt beslutsstöd. Som sjuksköterska/larmoperatör kommer du att hantera och hjälpa de som ringer 112. Du kommer snabbt få en bild över vad som har hänt och därefter agera utifrån rådande omständigheter. Sjuksköterska - Ambulans Du är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet inom akutsjukvård. Det är meriterande med vidareutbildning inom ambulanssjukvård, anestesi eller intensivvård. B-körkort är obligatoriskt, det är meriterande om du har körkort med C1/C-behörighet, alternativt B-körkort som är utfärdat före 1 juli 1996. Ambulanssjukvårdare/undersköterska Du är undersköterska med minst fem års erfarenhet från akutsjukvård och mycket god körvana eller genomgången ambulanssjukvårdarutbildning med erfarenhet från ambulanssjukvård. Du ska ha C1/C-behörighet alternativt B-körkort som är utfärdat före 1 juli 1996. Innan anställning för tjänsterna sjuksköterska - ambulans och ambulanssjukvårdare/undersköterska genomgår du lämplighetstest i form av fystest, körprov, intervju med avdelningschefer samt en inventering av medicinska kunskaper. Du ska också lämna in ett simintyg (200 m). Sjuksköterska - Larmoperatör Du är sjuksköterska med minst tre års erfarenhet. Du är en god lyssnare som kan ge instruktioner vid akuta sjukdomstillstånd och har lätt att tänka om och tänka nytt. Du kommer ha ett nära samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som ambulanspersonalen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån akutsjukvård och telefonbedömning. Vill du läsa mer om oss, se vår hemsida här (https://www.akademiska.se/for-vardgivare/verksamhetsomraden/ambulanssjukvard/) Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vill du veta mer? Avdelningschef Enköping: Niklas Rosengren, 070-277 28 44 Avdelningschef Tierp: Heléne Wahlgren, 070-611 24 88 Avdelningschef Uppsala: Lars Westman, 070-634 46 44 Avdelningschef Östhammar: John Wigertz, 070-611 94 33 Avdelningschef Sjukvårdens larmcentral: David Amour, 070-611 15 04 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Kom ihåg att bifoga meritförteckning och två referenser (varav minst en ska ha varit din chef). Vänligen ange körkortsbehörighet (gäller ej larmoperatör). Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 31 December (3 månader 7 dagar kvar)

Ansök här

Specialistsjuksköterska sökes till spännande ambulansuppdrag

Arbetsgivare / Ort: AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 January (3 månader 14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker Dig som är Specialistsjuksköterska och som person drivs av att få göra skillnad för patienten. Andra beskriver dig som förtroendeingivande, ansvarsfull och med en hög anpassningsförmåga till olika situationer •Du är utbildad Specialistsjuksköterska med inriktning ambulans, akutvård, intensivvård eller anestesi •Du kan också ha en specialistutbildning inom något annat område och då i kombination med relevant arbetslivserfarenhet •Du har minst 2 års erfarenhet inom slutenvård och/eller akutsjukvård •B-körkort och god körvana är ett krav •Du behärskar svenska i tal och skrift Arbetsuppgifter På ambulansen i Stockholm är ingen dag den andra lik. Här erbjuds du en tjänst med stor variation och möjligheten att vårda en patient i taget. En omväxlande vardag där du möter patienter i unika miljöer och där du aldrig riktigt vet vad dagen har att erbjuda. Som specialistsjuksköterska har du det medicinska ansvaret för patienten. Du leder arbetet på plats och fattar medicinska beslut om vidare åtgärder. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även: •Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll •Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef •Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål •Inbjudningar till seminarier och konsultträffar •Friskvårdsbidrag Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon. Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser. Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Om oss Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 22 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Arbetsgivare
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Hemsida: http://vardlanken.se/
Ansökan
Ansök senast 7 January (3 månader 14 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.