På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Ambulanssjuksköterska
Spela filmen

Ambulanssjuksköterska

20 Lediga jobb

Ofelia söker specialistsjuksköterska för ambulansuppdrag

Arbetsgivare / Ort: Ofelia Vård AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta är en självklarhet för oss! Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt. Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver. Dina arbetsuppgifter Ambulanssjukvård i Stockholm. Period; 210927-211130 Vardagar; nattpass Helger; dag- och nattpass Din profil Specialistsjuksköterska inom ambulanssjukvård, anestesi eller intensivvård med erfarenhet av ambulanssjukvård. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Ofelia Vård AB
Hemsida: http://www.ofelia.se
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ambulanssjuksköterska till Bollnäs v37-40

Arbetsgivare / Ort: Centric Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 5 oktober (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
OM UPPDRAGET

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Ett välbetalt arbete med riktigt bra förmåner? Då kan Bemanningssjuksköterska vara rollen för dig!

Just nu söker vi dig som är en trygg och erfaren Ambulanssjuksköterska till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska i Bollnäs. Uppdraget sträcker sig från v 37-40 med blandade turer.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Uppdraget innebär arbete som Ambulanssjuksköterska i Ambulansvård. Som bemanningssjuksköterska får du köra på prio 2- och 3-larm. 
 
DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till Ambulanssjuksköterska, alternativt vub inom Intensivvård eller Anestesi. För att vara aktuell för uppdragets krävs att du har jobbat minst två år som legitimerad sjuksköterska samt varit aktiv inom ambulanssjukvård i minst 5 år. Du ska ha genomgått följande kurser: AHLR vuxen och barn, PS, AMLS och PHTLS. Giltigt B-körkort är ett krav, C-körkort önskvärt. 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!
Arbetsgivare
Centric Care AB
Hemsida: https://centriccare.eu
Ansökan
Ansök senast 5 oktober (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ambulanssjuksköterska, vikariat

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 6 oktober (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 3900 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr Om vår lediga tjänst Som ambulanssjuksköterska har du en aktiv roll i planering, utövande och ansvar för förekommande arbetsuppgifter inom ambulanssjukvården med utgångspunkt i hälso- och sjukvårdslagen, patientsäkerhetslagen och direktiv från ambulansöverläkaren. Ambulanssjuksköterskan skall utifrån ett etiskt förhållningssätt medverka till ett gott bemötande, god patientvård och bra arbetsmiljö. Vi söker nu en medarbetare på vikariat under perioden 2021-09-01 till 2022-09-01. Om oss Ambulanssjukvården vid Södra Älvsborgs sjukhus är en del av akutkliniken som består av drygt 120 medarbetare. Ambulanssjukvården bedriver verksamhet från ambulansstationer i Borås, Skene, Herrljunga, Svenljunga, Tranemo samt Ulricehamn. Din profil Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du prehospital vidareutbildning eller vidareutbildning inom anestesi alternativt IVA är detta meriterande likväl erfarenhet av akut- och/eller ambulanssjukvård. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav, men vi ser gärna att du har C-behörighet. Vidare är god fysisk förmåga och simkunnighet ett krav där det även genomförs tester för respektive område. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet samt förmåga att kunna arbeta självständigt är viktiga inslag. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. Övrigt Datum för fystester meddelas vid intervjun. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 6 oktober (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ambulanssjukvårdare och specialistsjuksköterskor till Ekerö

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 oktober (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ambulanssjukvårdare

Om jobbet
Arbetar du i ambulans idag och vill fortsätta utvecklas inom ambulanssjukvården som ambulanssjukvårdare, sjuksköterska eller specialistsjuksköterska? Vill du dessutom arbeta i ett sammansvetsat team på Ekerö med världens viktigaste jobb? Som medarbetare på AISAB har du ett självständigt och varierande arbete med frihet under ansvar där du utmanas i att möta patienterna i deras specifika miljö och efter deras behov. Du arbetar i team om två för god vård på lika villkor och med stor respekt för patienternas specifika behov. Ekerö ambulansstation delar lokal med Ekerö brandstation och har en arbetsgrupp på tio medarbetare. Från Ekerö utgår det en akutambulans men är även en ”sits” station, vilket innebär att enheten kan åka på sjukvårdsinsats till sjöss. Vi har individuellt schema där du själv ansvarar för att lägga ditt schema i perioder. Det kan även förekomma enstaka pass på ambulansstationen Västerort. Vem är du? Specialistsjuksköterska   - Legitimerad sjuksköterska med utbildning som specialistsjuksköterska  - med inriktning ambulanssjukvård. - eller annan lämplig specialistutbildning och då med minst två (2) års erfarenhet från akutsjukvård (heltid)  - C1-körkort och god körvana. Ambulanssjukvårdare   - Undersköterska med ambulanssjukvårdarkompetens från till exempel 20- eller 40-veckors påbyggnadsutbildning inom ambulanssjukvård  - Minst två års erfarenhet från akutsjukvård eller slutenvård. - C1-körkort och god körvana.  Sjuksköterska  - Legitimerad sjuksköterska - Minst ett (1) års erfarenhet från akutsjukvård (heltid) - C1-körkort och god körvana. Övrigt - Tidigare erfarenhet av arbete i ambulans är högt meriterande. - Arbetserfarenhet av, eller utbildning i, sjukvårdsinsats till sjöss är meriterande. - Du behärskar svenska i tal och skrift. Arbetet är omväxlande och du träffar en bred patientgrupp vilket ställer höga krav på personlig mognad och ett gott omdöme. Du är professionell och förtroendeingivande i mötet med människor. Du är ansvarsfull och trygg i din yrkesroll. Som ambulanssjuksköterska krävs det att du har ett flexibelt förhållningssätt, kan arbeta under ändrade arbetsförhållanden och i ett varierande arbetstempo. Anställningsform  Tillsvidareanställning. Heltidstjänstgöring. Arbetstidsmått 36:20h, vi tillämpar individuell schemaplanering. Startdatum Enligt överenskommelse. Placering Bryggavägen 10, Ekerö. Vill du veta mer? Stationschef Ekerö Richard Erhardt på tel. 08-123 120 31 eller [email protected]   Vi ser fram emot din ansökan - bifoga gärna ditt examensbevis och bevis om legitimation redan i ansökan!  OM OSS På AISAB arbetar ungefär 600 medarbetare för att ge rätt vårdinsats i rätt tid. Från våra sex ambulansstationer utgår akut- och transportambulanser på uppdrag av SOS Alarm. Med verksamhet dygnet runt och cirka 115 000 uppdrag per år är vi en viktig del av Region Stockholms akutsjukvård. Vi bedriver framgångsrikt även ett prehospitalt träningscenter (KTC) och forskning inom prehospital vård. Tillsammans utvecklar vi ambulanssjukvården! https://aisab.nu/sv-se/jobba-hos-oss Följ oss gärna i sociala medier! AISAB hittar du på: https://www.facebook.com/AISAB.nu/ https://www.instagram.com/aisab_ambulanssjukvarden/ https://www.linkedin.com/company/27056850 https://www.youtube.com/channel/UCj-AaWB7gC46Topa9tLHFsw/   Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion. http://www.sll.se/
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 8 oktober (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ambulanssjuksköterskor till VO ambulans Nordväst

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 10 oktober (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde ambulans ansvarar för ambulansverksamheten i nordvästra och sydvästra Skåne med ambulansstationer på tio orter. Ambulanssjukvården i Region Skåne har utvecklats till en regionalt likställd verksamhet med samarbete över tidigare länsgränser, gränslös dirigering, gemensamma behandlingsriktlinjer och gemensam kompetensutveckling. Verksamhetsområdet omfattar cirka 280 medarbetare. Förvaltningen befinner sig i kontinuerlig förändring och utveckling inom flera områden såsom kompetensförstärkning, forskning, utbildning och kvalitetssäkring, vilket ger positiva effekter för både patienter och medarbetare. Personcentrerad vård är i fokus, vilket bidrar till att våra medarbetare får bättre förutsättningar och verktyg att vårda våra patienter samt ge råd och stöd till medborgare med hög kvalitet. ARBETSUPPGIFTER Nu har vi möjlighet att välkomna ambulanssjuksköterskor och grundutbildade sjuksköterskor till oss med placering i Helsingborg, Ängelholm och Landskrona. Ambulansen är ofta först på plats och insatsen kan vara helt avgörande för patienten. Arbetet som ambulanssjuksköterska är kvalificerat och självständigt. Du arbetar med prehospital akutsjukvård där du möter patienter i alla åldrar som drabbats av akut sjukdom eller skada. Du bedömer och behandlar patienter i hemmet, på skadeplats och under transport till vårdinrättning. Fokus ligger på god omvårdnad och medmänsklighet i patientmötet. Arbetet sker i team och som ambulanssjuksköterska åker du alltid tillsammans med en ambulanssjukvårdare, annan sjuksköterska eller specialistutbildad sjuksköterska. Verksamheten pågår dygnet runt och året runt. KVALIFIKATIONER För att vara aktuell för tjänsterna krävs sjuksköterskelegitimation med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi söker i första hand dig som därtill även har specialistutbildning med inriktning mot ambulanssjukvård eller annan relevant specialistutbildning. Vi ser det som önskvärt att du har arbetslivserfarenhet från akutsjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. För tjänsten är även B-körkortsbehörighet samt god körvana ett krav. Körkort nivå C1 alternativt körkort B taget före juli 1996 är meritande. Att arbeta i ambulans ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Vi värdesätter att du är trygg och väletablerad i din roll som ambulanssjuksköterska. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Verksamheten i dagens ambulanssjukvård ställer stora medicinska och tekniska krav men även krav på flexibilitet. Ena stunden arbetar du under stor press och i nästa har du all tid i världen. Som oftast är du och din kollega önskade och välkomna men det finns också tillfällen där er närvaro av någon anledning är oönskad. Men en sak är säker - man gör skillnad varje dag för medborgare i Region Skåne. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter och yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet. Inför anställning kommer det ske en uttagning bestående av lämplighetstest i form av intervju, fysiskt test och ett körtest. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att välkomna dig! ÖVRIGT Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt. Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden. På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 10 oktober (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.