På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Akutsjuksköterska
Spela filmen

Akutsjuksköterska

Att jobba inom akutsjukvården innebär ofta ett högt arbetstempo. Som sjuksköterska måste du ta snabba beslut och kunna behålla lugnet i pressade situationer. I många delar av arbetet används mycket tekniskt avancerad utrustning.

Utbildning

Sjuksköterskeprogrammet är en treårig högskoleutbildning. Huvudämnet är omvårdnadsvetenskap eller vårdvetenskap och teori varvas med praktik. Sjuksköterskeprogrammet finns även att läsa på distans.

Sjuksköterskor kan även vidareutbilda sig inom många olika områden. För arbete med diabetespatienter, astmapatienter och med smärtlindring finns särskilda påbyggnadskurser. I utbildningsfrågorna har Vårdförbundet ett nära samarbete med Svensk sjuksköterskeförening.

En bra grundutbildning ges på Vård- och omsorgsprogrammet och finns även på yrkeshögskolan.

Arbetsplats

Inom akutsjukvården kan sjuksköterskor arbeta med anestesisjukvård, intensivvård, på olyckfalls- eller akutmottagningar eller som ambulanssjuksköterska.

Visste du att...?

... Triage - är en process för att sortera och prioritera patienter med utgångspunkt från anamnes, symtom och ibland parametrar såsom andningsfrekvens, puls och kroppstemperatur. Syftet är att de mest allvarliga eller brådskande fallen ska behandlas först. Triage används bland annat på akutmottagningar och på katastrofplatser.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

97 Lediga jobb

Ambulanssjuksköterska till sommaruppdrag

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet

Om uppdraget

Vi söker dig som är legitimerad ambulanssjuksköterska till uppdrag från slutet av juni till början av augusti. Sedvanliga arbetsuppgifter för en ambulanssjuksköterska. Dygnstjänstgöring. 

Dedicare erbjuder förmånlig ersättning, boende, reseersättning, kollektivavtal, rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. Du kommer att ha nära kontakt med din Konsultchef som erbjuder dig ett tryggt och nära samarbete före, under och efter uppdraget. Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. 

Låter det intressant? Kontakta mig!

Kvalifikationer

 • Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
 • Vidareutbildad till ambulanssjuksköterska. 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Hemsida: www.dedicare.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksyrra AB söker dig som är leg. specialistsjuksköterska till ambulans...

Arbetsgivare / Ort: Sjuksyrra SWE AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker just dig! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter! Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjligheten till bostad om arbete sker på annan än din hemort. Var? Luleå Information om uppdraget: Sedvanliga arbetsuppgifter för ambulanssjuksköterska inom ambulansen. Omfattning: Heltid Tidsperiod: 210301-210831 Arbetstider: Dag, natt, dygnstjänstgöring Vilken erfarenhet & vilka kompetenskrav krävs för detta uppdrag? - Grundutbildad sjuksköterska med minst 2-års arbetslivserfarenhet som färdig sjuksköterska. - Vidareutbildning inom ambulans samt ett par års erfarenhet Vilket eller vilka journalsystem använder sig kunden av? - Aweria - Abmulink Är du rätt person för oss? Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen. Vilka är vi på Sjuksyrra AB? Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter en konsultchef Kattis samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Sista ansökningsdag: Intervjuer hålls löpande! Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande! Varma hälsningar, Kattis & Magnus
Arbetsgivare
Sjuksyrra SWE AB
Hemsida: https://www.sjuksyrra.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska/ambulanssjukvårdare, liggande sjuktransport, sommarvikariat

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄRMLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ambulanssjukvårdare

Om jobbet

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Ambulanssjukvården i Värmland är länsövergripande med ambulansstationer på tolv orter. Ambulanssjukvården utmanas av det akuta omhändertagandet av skadade och sjuka i olika miljöer. Genom bedömning och hänvisning medverkar vi till att omhändertagandet sker på rätt vårdnivå. Vi arbetar för en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och en individuellt anpassad inskolning. Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Undersköterska/ambulanssjukvårdare, liggande sjuktransport, sommarvikariat

Arbetsuppgifter

Utföra liggande sjuktransporter inom och utanför länet. Ambulanssjukvården, liggande sjuktransport erbjuder transport av patienter som av medicinska orsaker inte kan transporteras på annat sätt än liggande och som inte har vårdbehov under transporten.

Arbetstider måndag-söndag med skiftgång/dag-kväll. Visstidsanställning som längst t  o m 2021-09-30.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Undersköterska eller ambulanssjukvårdare.

B-körkort med minst två års körvana, meriterande C kort behörighet.

God fysisk förutsättning för arbetsuppgifterna.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som självständighet då arbetet innebär ensamarbete, erfarenhet från likvärdigt arbete är meriterade.

Godkända bär-körprov enligt ambulanssjukvårdens riktlinjer.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare Ulf Barhammar, Kommunal 0733970797

Arbetsgivare
REGION VÄRMLAND
Hemsida: https://www.regionvarmland.se/
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ambulanssjuksköterska till sommaruppdrag v23-34 Region Halland

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Klara söker Specialistsjuksköterska Amblans/Akut/IVA/Anestesi till sommaruppdrag på Ambulansen Region Halland Varberg. 2021-06-14 t o m 2021-08-29 Ort Varberg, alt Halmstad, Falkenberg, Kungsbacka Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som specialistsjuksköterska inom ambulanssjukvård Arbetstid tvåskift alt natt eller rotationschema Kvalifikationer LEG-SSK med VUB ambulanssjukvård med minst 2 års relevant yrkeserfarenhet. VUB inom IVA, Anestesi och Akutsjukvård är också ok om rätt erfarenhet finns Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift Erfarenhet av arbete på ambulansen PS (Regional Prehospital Sjukvårdsledning) PHTLS (Pre Hospital Trauma Life Support) el liknande utbildning A-HLR (genomfört senaste 12 månaderna) Barn-HLR (genomfört senaste 12 månaderna) Hög tillgänglighet och kontinuitet prioriteras men även kortare insatser är av intresse Personliga egenskaper Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt Om arbetsgivaren Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal med riktig tjänstepension och sjuklön samt att vi har ansvarsförsäkring Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus Klara är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Tillsättning sker löpande Besök gärna vår hemsida www.klarakompetens.se samt följ oss på Facebook och Instagram Tillsättning Löpande
Arbetsgivare
Klara D AB
Hemsida: https://www.klarakompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ambulanssjuksköterska till sommaruppdrag v23-34 Region Halland

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ambulanssjuksköterska

Om jobbet
Klara söker Specialistsjuksköterska Amblans/Akut/IVA/Anestesi till sommaruppdrag på Ambulansen Region Halland Halmstad. 2021-06-14 t o m 2021-08-29 Ort Halmstad alt Falkenberg Varberg eller Kungsbacka Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som specialistsjuksköterska inom ambulanssjukvård Arbetstid tvåskift alt natt eller rotationschema Kvalifikationer LEG-SSK med VUB ambulanssjukvård med minst 2 års relevant yrkeserfarenhet. VUB inom IVA, Anestesi och Akutsjukvård är också ok om rätt erfarenhet finns Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift Erfarenhet av arbete på ambulansen PS (Regional Prehospital Sjukvårdsledning) PHTLS (Pre Hospital Trauma Life Support) el liknande utbildning A-HLR (genomfört senaste 12 månaderna) Barn-HLR (genomfört senaste 12 månaderna) Hög tillgänglighet och kontinuitet prioriteras men även kortare insatser är av intresse Personliga egenskaper Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt Om arbetsgivaren Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal med riktig tjänstepension och sjuklön samt att vi har ansvarsförsäkring Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus Klara är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Tillsättning sker löpande Besök gärna vår hemsida www.klarakompetens.se samt följ oss på Facebook och Instagram Tillsättning Löpande
Arbetsgivare
Klara D AB
Hemsida: https://www.klarakompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterska, Vuxenpsykiatriska avdelning 97

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄSTMANLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Söker du ett utvecklande arbete med stimulerande arbetsuppgifter och vill påverka vårdens framtid? Då är du kanske den vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.  Arbetsbeskrivning På Avdelning 97 kommer du att arbeta i ett glatt team med kunniga och erfarna medarbetare som innefattar såväl sjuksköterskor som skötare. För att du i din roll skall få stöd och kompetensutveckling har teamet regelbunden handledning i grupp. Som sjuksköterska kommer du att ansvara för omvårdnaden av våra patienter, för att vårdplaner skrivs, utförs och följs upp. Du kommer också arbeta med vårdande samtal, bedömningar, hälsokontroller, provtagningar, medicinhantering, dokumentation samt arbetsledning. Vidare kommer du som sjuksköterska delta i vårdlagsmöten, ronder, etisk reflektion och verksamhetsutveckling. Arbetet innehåller även mycket samarbete med övriga vårdgrannar. Teamet arbetar nära patienterna i vårdlag och med kontaktmannaskap. Om arbetsplatsen Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i tre sektioner; Sektion Länsgemensamma resurser (heldygnsvård och psykiatrisk akutmottagning), sektion Öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet) samt sektion Beroendevård (Beroendemottagning, slutenvård för Beroendevård). Varav avdelning 97 är den nyaste avdelningen, som öppnade hösten år 2017 och i dagsläget är inriktade mot psykos och neuropsykiatri. Från och med april år 2021 kommer dock avdelning 97 ändra sin inriktning till att bli allmän och neuropsykiatri utifrån att vi håller på att omorganisera oss inom Vuxenpsykiatrin. Avdelningen kommer fortsatt vårda mindre del av patienter med psykos sjukdom och istället fler patienter med affektiva tillstånd. Avdelning 97 ingår i sektionen för länsgemensamma resurser och är en psykiatrisk heldygnsavdelning som i huvudsak kommer inom kort inrikta sig mot patienter med olika tillstånd såsom bland annat depression, ätstörningar, ångestproblematik, samt dessutom för patienter med neuropsykiatriska svårigheter. Vi finns till för patienter med nedsatta funktionsnivåer av olika slag. Vår vision på avdelningen präglas av att alltid sträva efter att se helheten kring patienten, då patienten är i centrum. Vårt mål är att patienterna skall känna sig väl bemötta och delaktiga i sin vårdprocess. Väljer du att arbeta hos oss så kommer du att få möjlighet att tillsammans med vårt glada team fortsätta utforma och utveckla denna relativt nya avdelning. Vi arbetar ständigt med att hitta rutiner och förbättringsområden för att bygga avdelningen och vårdandet för våra patienter. Vilket innefattar en spännande framtid med stimulerande arbetsuppgifter, nya metoder och arbetssätt för att utveckla morgondagens psykiatri. Söker du ett utvecklande arbete med stimulerande arbetsuppgifter och vill påverka vårdens framtid, så är du den vi söker! Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatrisk vård. Vi ser gärna att du har en specialistutbildning i psykiatri, men om du är nyutexaminerad och grundutbildad har du möjlighet att gå specialistutbildningen med bibehållen lön, samt möjlighet till mentorskap och god introduktion. Har du tidigare erfarenhet av somatisk vård och/eller psykosvård och neuropsykiatri eller MI-utbildning ser vi detta som meriterande. Du har en personlig mognad och du är trygg och stabil med en god självinsikt. Du tar ansvar för dina uppgifter och planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra människor och har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv. Att relatera till andra på ett lyhört och respektfullt sätt och behålla lugnet i pressade situationer ser du som en självklarhet. Vidare tar du initiativ, ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya omständigheter. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, 1 tjänst 100% dag, kväll och varannan helg. Våra sjuksköterskor har schemalagda arbetstider varannan helg. Som natt sjuksköterska får du arbetstidsförkortning enligt natt avtal. Från den 1 april eller tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast den 7 mars 2021. Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY
Arbetsgivare
REGION VÄSTMANLAND
Hemsida: https://regionvastmanland.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterskor natt, Psykiatriska kliniken i Umeå

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄSTERBOTTEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Vi söker nu nattsjuksköterskor till vår klinik! Hos oss finns stora möjligheter till vidareutveckling, som specialistutbildning inom psykiatri. Vi har också utbildningar i - Terma (bemötande vid hot & våld) - Lagstiftning inom psykiatrisk vård - Diagnoser/behandling/bemötande inom psykiatri Alla nyanställda erbjuds en individuellt anpassad introduktion Samtliga vårdavdelningar arbetar efter schema. Psykiatriska kliniken vid Norrlands universitetssjukhus i Umeå är Norrlands största psykiatriska klinik med drygt 400 medarbetare. Vi har fyra allmänpsykiatriska vårdavdelningar, rättspsykiatrisk verksamhet, ett flertal specialiserade öppenvårds- och behandlingsenheter.  Psykiatriska kliniken i Umeå har nu påbörjat ett arbetet inför flytt till ett helt nytt psykiatrihus under 2022! ARBETSUPPGIFTER Beskrivning från en av våra sjuksköterskor: "Arbetet som sjuksköterska innebär att du har rollen som teamleader, där dina uppgifter bland annat kommer innefatta att kartlägga och identifiera specifika omvårdnadsbehov hos enskilda patienter. Du arbeta även med att utforma, implementera och utvärdera specifika omvårdnadsstrategier och i dialog med läkare och paramedicinska specialister utforma anpassade behandlingsplaner, arbeta motiverande med olika typer av pedagogiska strategier samt ansvara för sammanställning och utvärdering av dessa insatser." Som sjuksköterska på natten ingår du i ett team tillsammans med skötare. Du har också ett nära samarbete med andra avdelningar på kliniken. Du kan ibland även ansvara för två avdelningar och därför erbjuds du inskolning även på annan avdelning. Arbetsuppgifterna ser lite olika ut på de olika avdelningarna, men det gemensamma är att skapa en trygg miljö så att patienterna kommer till ro. Stödjande samtal och bedömning av det psykiska måendet är viktiga uppgifter. En viktig aspekt i återhämtningen vid psykisk försämring är regelbunden och god sömn. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är grundutbildad sjuksköterska, det är meriterande om du har specialistutbildning inom psykiatri men det är inget krav. Du som söker ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och text. Vi vill även att du har grundläggande datorkunskap då vi använder många olika datorsystem i det vardagliga arbetet. Vi söker dig som framförallt främjar ett gott bemötande och kan kommunicera tydligt med såväl medarbetare som patienter. Vi ser även att du ska våga ta egna beslut, kunna anpassa dig efter olika situationer samt vara öppen för nya arbetssätt och metoder. För att lyckas i rollen är det bra att du har ett intresse för att skapa förståelse för verksamheten som helhet, samt de lagar och förordningar som styr verksamheten. I och med vår strävan att alltid bli bättre så är det även viktigt att du har ett intresse och gärna engagerar dig i förbättringsarbeten. ÖVRIGT Ann Larsson Avdelningschef avd 2 E-postadress: [email protected] Emma Öbrand Avdelningschef avd 1 E-postadress: [email protected] Anna Pekkari Avdelningschef avd 4 Telefon: 090-786 48 28 E-postadress: [email protected] Inför rekryteringsarbetet har Region Västerbotten tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
REGION VÄSTERBOTTEN
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Te Crea Care söker sjuksköterskor till dialysmottagning

Arbetsgivare / Ort: Te Crea Care AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Sjuksköterska
 • grundutbildad

Om jobbet
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor till dialysmottagning i Lund. Uppdragsperiod: 210308-210430 Arbetstid: dag/kväll/helg Omfattning: ca 80% Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på en dialysmottagning. Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Grundutbildad sjuksköterska med erfarenhet av dialysvård krävs. Dialyskompetens Artis och Fresenius (5008). - Krav på Meliorvana Personliga egenskaper Som sjuksköterska är du flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke. Vi erbjuder dig - Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar - Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige - Pension och försäkringar - Förmånlig lön - Konsult- och mingelträffar Ansökan I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.
Arbetsgivare
Te Crea Care AB
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksyrra AB söker dig som är leg. sjuksköterska till geriatrisk avdelni...

Arbetsgivare / Ort: Sjuksyrra SWE AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Sjuksköterska
 • grundutbildad

Om jobbet
Vi söker just dig! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter! Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjligheten till bostad om arbete sker på annan än din hemort. Var? Enskede Information om uppdraget: Geriatrisk vård på avdelning. Omfattning: Ströpass vid behov Tidsperiod: Våren 2021 Arbetstider: Dag/kväll/natt Vilken erfarenhet & vilka kompetenskrav krävs för detta uppdrag? - Grundutbildad sjuksköterska med minst 2-års arbetslivserfarenhet som färdig sjuksköterska. - Erfarenhet från arbete på geriatrisk avdelning sedan tidigare Vilket eller vilka journalsystem använder sig kunden av? - Take Care Är du rätt person för oss? Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen. Vilka är vi på Sjuksyrra AB? Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter en konsultchef Kattis samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Sista ansökningsdag: Intervjuer kommer hållas löpande. Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande! Varma hälsningar, Kattis & Magnus
Arbetsgivare
Sjuksyrra SWE AB
Hemsida: https://www.sjuksyrra.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska/ambulanssjukvårdare, liggande sjuktransport, sommarvikariat

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄRMLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ambulanssjukvårdare

Om jobbet

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Ambulanssjukvården i Värmland är länsövergripande med ambulansstationer på tolv orter. Ambulanssjukvården utmanas av det akuta omhändertagandet av skadade och sjuka i olika miljöer. Genom bedömning och hänvisning medverkar vi till att omhändertagandet sker på rätt vårdnivå. Vi arbetar för en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och en individuellt anpassad inskolning. Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Undersköterska/ambulanssjukvårdare, liggande sjuktransport, sommarvikariat

Arbetsuppgifter

Utföra liggande sjuktransporter inom och utanför länet. Ambulanssjukvården, liggande sjuktransport erbjuder transport av patienter som av medicinska orsaker inte kan transporteras på annat sätt än liggande och som inte har vårdbehov under transporten.

Arbetstider måndag-söndag med skiftgång/dag-kväll. Visstidsanställning som längst t  o m 2021-09-30.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Undersköterska eller ambulanssjukvårdare.

B-körkort med minst två års körvana, meriterande C kort behörighet.

God fysisk förutsättning för arbetsuppgifterna.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som självständighet då arbetet innebär ensamarbete, erfarenhet från likvärdigt arbete är meriterade.

Godkända bär-körprov enligt ambulanssjukvårdens riktlinjer.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare Ulf Barhammar, Kommunal 0733970797

Arbetsgivare
REGION VÄRMLAND
Hemsida: https://www.regionvarmland.se/
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.