På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Sjukvårdsrådgivare
Spela filmen

Sjukvårdsrådgivare

För att kunna jobba som sjukvårdsrådgivare ska du vara legitimerad sjuksköterska, läkare eller psykolog. Som sjukvårdsrådgivare svarar du på samtal både via dator, smartphone eller surfplatta. Sjukvårdsrådgivaren gör en första bedömning, allt från akuta tillstånd, medicinska råd om egen vård eller vägledning till lämplig vårdmottagning när det behövs.

Varje sjukvårdsregion beslutar om sin egen verksamhet för sjukvårdsrådgivning, men tillsammans ingår alla i ett nationellt nätverk som har ett gemensamt arbetssätt och beslutsstöd. Det finns även privata företag som erbjuder vård, remiss till specialistvård, receptförskrivning och läkarintyg online förutsatt att det inte finns behov av fysisk undersökning av patienten. 

Länktips

Visa mer
Visa mindre

1783 Lediga jobb

Asylsjuksköterska, Asyl- och flyktinghälsa

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄRMLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Verksamhetsområdet Hälsa och rehabilitering omfattar primärvårdsrehabiliteringen, asyl- och flyktinghälsa, enheten för stressrelaterad ohälsa, dietistmottagningen allmänmedicin Karlstad och rehabiliteringskoordineringsenheten. Professioner så som administratörer, sjuksköterskor, läkare, beteendevetare, kuratorer, psykologer, rehabiliteringskoordinatorer, dietister, arbetsterapeuter och fysioterapeuter finns representerade.

Asyl- och flyktinghälsa är en länsgemensam resurs i område öppenvård. Vi träffar patienter och samverkansparter i hela länet både internt och externt. I enheten finns även beteendevetare som arbetar med samtalsstöd till målgruppen samt handläggare som främst arbetar med ansökningar och rutinfrågor. Flera medarbetare har uppdrag i olika projekt.

Vårdcentralerna inom Region Värmland är organiserade inom fem verksamhetsområden.

 • Västra Värmland - Arvika, Säffle, Charlottenberg, Årjäng och Töcksfors
 • Östra Värmland - Kristinehamn, Filipstad och Storfors
 • Norra Värmland - Torsby, Sunne, Munkfors, Hagfors och Likenäs
 • Karlstad Norra - Kronoparken, Molkom, Kil med fler
 • Karlstad Södra - Gripen, Herrhagen, Skoghall med fler

Vi erbjuder dig:

 • Delaktighet i utvecklingsarbete
 • Möjlighet till kompetensutveckling
 • Hälsofrämjande arbetsplats och friskvårdsbidrag

Läs gärna med om regionens förmåner här: https://www.regionvarmland.se/jobb-utbildning-och-forskning/Jobba-hos-oss/vara-formaner/

Asylsjuksköterska, Asyl- och flyktinghälsa

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med asylsökande och nyanlända samt brinner för att arbeta förebyggande. I dina arbetsuppgifter ingår att administrera, genomföra och följa upp hälsoundersökningar med asylsökande, kvotflyktingar och anhöriginvandrare. Du kommer även att arbeta en stor del med förebyggande arbete både enskilt och i grupp samt informationsinsatser både internt och externt. Samverkan med lokala aktörer som också träffar målgruppen ingår i arbetet. Vår enhet är under ständig utveckling och vi förväntar oss att du deltar i utvecklingsarbetet samt i projektarbeten. Du kommer att resa runt till vårdcentraler i flera delar av Värmland, placeringsort för asylsjuksköterska är i viss mån flexibel och kan diskuteras.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Som person är du självständig och ansvarstagande och du har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna. Du är initiativrik, drivande och ser positivt på utveckling av verksamheten. B-körkort krävs i arbetet.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00

Arbetsgivare
REGION VÄRMLAND
Hemsida: https://www.regionvarmland.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

AnnSam en Sjuksköterska! Omgående uppdrag på privat SÄBO i Uppsala.

Arbetsgivare / Ort: Annsam AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Sjuksköterska
 • grundutbildad

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

AnnSam AB, som bemannat sjukvården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Sjuksköterska för uppdrag inom privat SÄBO i Uppsala.

Period: 2021.08.30-2021.12.31

Arbetstid: Dagtid ej helg.

Erfarenhet: 2 år som allmänsjuksköterska och trygg i din arbetsroll.


Behovet tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan!


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.

Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.

Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam erbjuder sina konsulter:

- Tydlig och ärlig information.

- Personlig kontakt och service.

- Konkurrenskraftiga löner.

- Timlön som utbetalas månadsvis eller var 14:e dag.

- Tjänstepension och möjlighet till löneväxling.

- Semesterersättning.

- Sjuklön.

- Reseersättning vid arbete på annan ort.

- Försäkring under ditt arbete.

- Den inskolning du behöver för att känna dig trygg.

- Boende i samband med uppdraget.

- Möjlighet att arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:

- Godkänd svensk Sjuksköterskelegitimation.

- Erfarenhet som leg. sjuksköterska i minst 1 år.

- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.

- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.

- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!

Om AnnSam AB:

AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.

För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi ser fram emot din ansökan!

www.annsam.se

Tel: 016-55 12 450

Arbetsgivare
Annsam AB
.
75271 Uppsala
Hemsida: www.annsam.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sjuksköterskor till akutmottagningen och akutvårdsavdelningen

Arbetsgivare / Ort: REGION KRONOBERG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". På akutmottagningen i Växjö behandlar vi akut sjuka patienter inom specialiteterna medicin, infektion, kirurgi och ortopedi. Inom specialiteterna kirurgi och ortopedi tar vi också hand om barn. På kvällar, nätter och helger tar vi även emot de som söker till ögonkliniken och öron-näsa-halskliniken. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en spännande miljö där du arbetar i team tillsammans med undersköterska och akutläkare. Akutvårdsavdelningen (AVA) är en vårdavdelning med 24 vårdplatser varav 4 är akutobservationsplatser. Vi tar emot patienter inom specialiteterna medicin, kirurgi, ortoped, infektion, gyn, onkologi, öron och ögon-näsa-hals. Avdelningen präglas av snabb och effektiv handläggning och korta vårdtider. På akutobservationsplatserna är huvudsyftet observation för att tidigt upptäcka försämring som kan föranleda vård på IVA, HIA eller annan vårdnivå. Vårt mål är en maximal vårdtid på 36 timmar, därefter skrivs patienten hem eller flyttas till annan vårdavdelning. Vänligen meddela oss vilken avdelning du är mest intresserad av. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på akutmottagningen och AVA arbetar du med omhändertagande av akut sjuka patienter inom många specialiteter och får därför en stor kunskapsbredd. Arbetet är flexibelt och omväxlande. I ditt team följer du patienten under hela vårdtiden. På akutmottagningen finns ett särskilt team som tar emot ambulanspatienter och det finns alltid en fristående och erfaren ledningsansvarig sjuksköterska på plats. När du börjar hos oss får du en introduktion som är anpassad efter dig och egen handledare för att tryggt kunna arbeta självständigt hos oss. Under ditt första år fyller vi sedan på med internutbildningar och fördjupningskurser inom trauma och akut svårt sjuk patient. Vi satsar på kompetensutveckling för våra medarbetare. Det finns möjlighet att efter överenskommelse få träffa en sjuksköterska på akutmottagningen och/eller AVA och hospitera hos oss. Som nyanställd sjuksköterska erbjuds du mentorskap i två år. Det innebär att du får kontinuerlig feedback, stöd och verktyg för bli trygg i din yrkesroll och möjlighet till utveckling. Alla nyutexaminerade sjuksköterskor som anställs tillsvidare får genomgå ett tvåårigt kliniskt utvecklingsprogram, som en del i introduktionen. Syftet är att skapa en trygg övergång från att vara student till att bli medarbetare i Region Kronoberg. Region Kronoberg tillämpar nattindex 1.4 vilket innebär att du får fyra timmar extra för varje natt du arbetar på roterande schema. Sedan i maj 2017 finns även ett bonussystem som premierar dig som sjuksköterska som arbetar på obekväma arbetstider. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning är meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta, men även vara bekväm med att arbeta självständigt, och vill medverka till en god arbetsmiljö. Då arbetet innebär tempoväxlingar krävs det att du har förmågan att anpassa dig till nya situationer och är flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För denna tjänst tillämpar vi löpande urval. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterska sökes till Motala

Arbetsgivare / Ort: Viva Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Sjuksköterska
 • grundutbildad

Om jobbet

Går du i tankarna att testa något nytt? Vi söker just nu en legitimerad sjuksköterska till bemanningsuppdrag i Motala

Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!

Du ska ha minst två års erfarenhet inom yrket och kunna arbeta självständigt.

Uppdrag som sjuksköterska på hjärtenheten.

Period & schema:

omgående till 2022-02-28

Dag/kväll/helg

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.

Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.

Om oss

Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.

Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.

För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:

· Tjänstepension

· Övriga försäkringar

· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad

· Ekonomisk ersättning för boende & resor

· Utbildningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se

Telefon: 08-50 90 8000

Mail: [email protected]

Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!

Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Viva Bemanning AB
Hemsida: www.vivabemanning.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterska, vikariat, till Bup öppenvård i Hässleholm

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Sjuksköterska
 • grundutbildad

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter nya utmaningar och drivs av att arbeta med barn- och ungdomar? Tveka då inte på att söka dig till oss. Vi välkomnar nu en sjuksköterska för ett vikariat som vill bli en del av vårt härliga team! Barn- och ungdomspsykiatrins (Bup) öppenvård erbjuder bedömning, behandling och utredning till barn/ungdomar och deras familjer i Hässleholm, Perstorp och Osby kommun. Inom barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet i Hässleholm finns traditionell öppenvård som är basen i den kliniska verksamheten, spädbarnsverksamhet samt tillgång till mellanvårdsinsatser lokaliserade i Kristianstad. Vår mottagning bedrivs i tvärprofessionella team med bred kompetens. Vi har ett kreativt och positivt arbetsklimat i teamet som består av 20 medarbetare av skilda yrkeskategorier såsom psykologer, läkare, kuratorer, skötare, sjuksköterskor och medicinska sekreterare. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som sjuksköterska i teamet innebär bland annat medicinuppföljning vid neuropsykiatriska tillstånd samt vid allmänpsykiatriska tillstånd. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter inom ramen för kompetensen och i samarbete med teamets övriga medarbetare. Du kommer också arbeta med klinikövergripande arbetsuppgifter som till exempel föräldrautbildningar och olika typer av informationsträffar. Vi jobbar ständigt med utveckling och kan erbjuda dig utbildningar av både kortare och mer omfattande karaktär. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala och ett giltigt B-körkort är krav för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har följande utbildningar samt erfarenhet: • Specialistutbildning i psykiatri eller barn- och ungdomsvård. • Vidareutbildning steg 1 kognitiv beteendeterapi (KBT). • Yrkeserfarenhet av barnpsykiatriskt bedömnings-, behandlings- och utredningsarbete inom neuropsykiatri. • God datorvana samt erfarenhet från journalsystemet Melior. När det kommer till dig som person är du flexibel, trivs med att arbetsuppgifterna skiftar och att det ibland är ett högt tempo. För att lyckas i arbetet krävs engagemang, att du är ansvarstagande samt att du trivs med att samarbeta med övriga yrkeskategorier i teamet och på kliniken. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt. Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.