Nova Utbildning Högskola

Välkommen att studera hos oss!

Hos oss får du möjlighet till att studera på ett sätt som passar dig bäst. Vi ger både YH-utbildningar, högskoleutbildningar och uppdragsutbildningar och du kan studera på på heltid, deltid eller på distans.

Vi tar fram utbildningar i samarbete med näringslivet i regionen och utifrån arbetsmarknadens behov. Vårt uppdrag är att bidra till hållbar regional tillväxt och ökad konkurrenskraft inom näringsliv och offentlig sektor för att trygga och öka sysselsättningen.

Visste du att även du som läser distansutbildningar utanför vårt eget utbud är välkommen att använda Nova för att underlätta dina studier? Du kan alltid boka ett studierum eller skriva din tentamen hos oss. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.


Högskoleutbildning - på heltid, deltid och distans
Cirka 500 personer deltar årligen i olika utbildningsinsatser hos oss, och det är arbetslivets behov och efterfrågan som i första hand avgör vilka utbildningar och kurser vi erbjuder.
Högskoleprogram och fristående högskolekurser genomförs i samarbete med olika universitet och högskolor. Du tar del av undervisningen på plats hos oss.

Våra program


Mer information och kontakt
För frågor, anmälan eller mer information – läs mer om respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som tar kontakt via mail eller telefon inom kort.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller om du saknar något i vårt utbildningsutbud.

Välkommen att studera hos oss!

Visa mer
Visa mindre