På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Operationssjuksköterska
Spela filmen

Operationssjuksköterska

Utbildning

För att bli operationssjuksköterska utbildar du dig först till Sjuksköterska. Sjuksköterska är ett av de så kallade legitimationsyrken. När man har fått sjuksköterskelegitimation kan du söka påbyggnadsutbildning för att bli en Specialistsjuksköterska.

En av möjliga inriktningar för specialistsjuksköterska är Operationssjuksköterska.

Magisterprogrammet Specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot operationssjukvård, 60 hp, ges för närvarande vid Umeå Universitet, på heltid och på distans.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

Lediga jobb

Sjuksyrra AB söker en kompetent och driven leg. sjuksköterska till opera...

Arbetsgivare / Ort: Sjuksyrra SWE AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 June (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du rätt person för oss? Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska med en specialistutbildning inom operation. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Du bör ha arbetat minst 2 år som sjuksköterska och vara trygg med att göra egna bedömningar. Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen. Var? Ängelholm Om avdelningen du ska arbeta på: Här sker både dagkirurgi samt större elektiv kirurgi (inneliggande) Det är inom flera olika specialiteter: Ortopedi, kirurgi, ÖNH, hand, gynekologi, urologi. Behov: V 31-35, dagtid må - to (ev även fredag) Journalsystem: Melior Krav? Du ska vara screenad och kunna uppvisa att du är fri från; - Tuberkulos - MRSA - Röda hund - Hepatit B - Mässlingen - Registerutdrag från Polisen, vänligen beställ via: Belastningsregister (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/) Registerutdraget skall skickas oöppnat till oss på: Sjuksyrra AB Bondegatan 30 116 33 Stockholm Vilka är vi på Sjuksyrra AB? Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter tre konsultchefer; Kattis & Gustav samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjlighet till bostad om arbete sker på annan än din hemort. Sista ansökningsdag 2020-06-03 Välkommen in med din ansökan, tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande! Varma hälsningar, Kattis & Gustav
Arbetsgivare
Sjuksyrra SWE AB
Ansökan
Ansök senast 3 June (4 dagar kvar)

Ansök här

operationssjuksköterska till örebro

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 June (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vi söker operationssjuksköterskor som kan tänka sig resa till Örebro för arbete från mitten av juni till och med augusti. 
Du får resa och boende via oss och vi erbjuder dig b.la. konkurrenskraftig lön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Du kommer arbeta med sedvanliga uppgifter som operationssjuksköterska inom allmänkirurgi, kvinnosjukvård inklusive obstetrik och neurokirurgi.

Välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansvarsområden

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska inom allmänkirurgi, kvinnosjukvård inklusive obstetrik och neurokirurgi.

Kvalifikationer

Erfarenhet som operationssjuksköterska inom allmänkirurgi, kvinnosjukvård inklusive obstetrik och neurokirurgi.

Förutom attraktiva uppdrag erbjuder vi b.la. kollektivavtal, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Du har kontakt med en konsultchef som är väl insatt i vilka uppdrag som finns och hjälper dig att hitta den lösningen som passar dig bäst.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Sista ansökningsdag. 2020-06-07. 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information vänligen kontakta: 
Rasmus Blomquist, Konsultchef 
[email protected] 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 7 June (8 dagar kvar)

Ansök här

Operationssköterska Ängelholm- Dagtid

Arbetsgivare / Ort: Ofelia Vård AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 June (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en operationssköterska till sjukhuset i Ängelholm. Uppdragsperiod: 31-35 Tjänst innebär arbete måndag - torsdag, dagtid. Resor och boende ordnas vid behov! Din profil Legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom operation.
Arbetsgivare
Ofelia Vård AB
Hemsida: http://www.ofelia.se
Ansökan
Ansök senast 9 June (10 dagar kvar)

Ansök här

Te Crea Care söker operationssjuksköterska till Ängelholm

Arbetsgivare / Ort: Te Crea Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 June (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu operationssjuksköterska till operationsavdelningen i Ängelholm. Uppdragsperiod: v.31-35 Arbetstid: dagtid mån-tors (ev. fre) Omfattning: 100% Arbetsuppgifter Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operationsavdelning. På avdelningen behandlas följande specialiteter: : ortopedi, kirurgi, ÖNH, hand, gynekologi samt urologi. Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Dokumentationssystem, Melior och Orbit Personliga egenskaper Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke. Vi erbjuder dig - Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar - Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige - Pension och försäkringar - Förmånlig lön - Konsult- och mingelträffar Ansökan I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.
Arbetsgivare
Te Crea Care AB
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
Ansökan
Ansök senast 10 June (11 dagar kvar)

Ansök här

Operationssjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 June (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Operations- och intensivvårdskliniken, Operationsenheten, Värnamo Sjukhus Vill du arbeta som specialistsjuksköterska på en av Sveriges bästa Operations- och intensivvårdskliniker? Sök då tjänsten hos oss! Vi söker Vi söker operationssjuksköterska som vill arbeta i vårt härliga gäng på Värnamo Sjukhus! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig Vår vision är att tillsammans erbjuda operations- och intensivvård i världsklass. Vi jobbar långsiktigt och målmedvetet. Vi har roligt, utvecklas och lär oss tillsammans. Vi har ett personcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/) för medarbetare! Det här får du arbeta med Som operationssjuksköterska hos oss befinner dig i händelsernas centrum och är en viktig kugge i operationsteamet där olika professioner arbetar tillsammans för patientens bästa. Det gäller att vara flexibel i både tanke och handling och därmed fatta snabba beslut. En lugn operation kan hastigt förvandlas till en akut situation. Dessutom deltar du i det fortlöpande i kvalitets- och förbättringsarbetet. För att du ska trivas hos oss Det är viktigt för oss att du är självständig i ditt arbete och har förmåga att strukturera och planera. Som person är du stabil, har ett gott omdöme och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande verksamhet och vi kommer lägga stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Så här gör du om du är intresserad Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef David Elf, 010-244 50 05. Sista ansökningsdag är den 10 juni. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. URL för ansökan: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=27394&RefNo=K570%2f20 Bli en av oss! Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Värnamo sjukhus hamnade på första plats i Dagens Medicins sjukhusrankning 2018. #sverigesbästasjukhus Operations - och intensivvårdskliniken på Värnamo sjukhus är en toppmodern klinik med stora moderna salar med full operations-integration. Vi erbjuder dig ett intressant arbete, med goda chanser till personlig och profesionell utveckling. Vi består av tre avdelningar – operation, anestesi och intensivvård, inklusive uppvakningsavdelningar. Vi har även sterilteknisk enhet, administrativ enhet och smärtmottagning.Vi är omkring 130 medarbetare – läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, steriltekniker och administrativ personal.
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast 10 June (11 dagar kvar)

Ansök här

Operationssjuksköterska sökes till Operationsavdelningen, Varberg

Arbetsgivare / Ort: REGION HALLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 June (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Operationssjuksköterska

Om jobbet
På operationsavdelningen i Varberg arbetar drygt 100 medarbetare, fördelat på operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Avdelningen har nio moderna salar där cirka 7 000 ingrepp utförs per år inom ortopedi, kirurgi, gynekologi, urologi, medicin och öron. Om arbetet Du kommer att ingå som en värdefull kompetens i teamet på operationsavdelningen med sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Som medarbetare vid Hallands sjukhus Varberg arbetar du med det som är viktigast av allt: livet! Detta innebär ett ansvarsfullt jobb som kräver kunskap, skicklighet och ett stort hjärta. Vi erbjuder dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter. Arbetstid: Dag, men jourtjänstgöring kan förekomma. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning, inriktning operationssjukvård. Vi söker dig som tycker om utmaningar och är engagerad i ditt arbete! Du trivs med att arbeta i grupp och har ett positivt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. Om oss Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.  
Arbetsgivare
REGION HALLAND
Ansökan
Ansök senast 16 June (17 dagar kvar)

Ansök här

Operationssjuksköterska till anestesi-/operationsenhet i Hässleholm

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 June (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. I Hässleholm finns det personliga och välkomnande sjukhuset med det stora drivet. Här finns närhet och det lilla sjukhusets fördelar kombinerat med kunskap och ödmjuk stolthet. Hos oss finns vilja och utvecklingslust. Tillgänglighet och tillförlitlighet har blivit våra honnörsord. -Vi är en liten, effektiv avdelning med stolta, engagerade medarbetare. Eftersom vi utför elektiv ortopedi inom flera olika områden är arbetet intressant och varierande - ett jobb att växa med! säger Gunilla Gunnarsson, operationssjuksköterska. Verksamhetsområdet ortopedi bedriver verksamhet på sjukhusen i Hässleholm och Kristianstad. Anestesi- och operationsavdelningen i Hässleholm arbetar huvudsakligen med elektiva ortopediska operationer på hela rörelseapparaten. Ledartroplastiker inom knä-, höft-, axel-, hand-, och fotled tillhör våra specialiteter men även övriga ingrepp som, till exempel ryggkirurgi och idrottsskador. Operationsverksamheten bedrivs dagtid måndag-fredag. Som operationssjuksköterska hos oss får du möjlighet att ingå i forsknings-och utvecklingsteam då vårt verksamhetsområde är en universitetssjukvårdsenhet, utsedd till Center of Excellence. Ambitionsnivån är hög och vi strävar mot gemensamt mål om att bli ett personligt sjukhus i framkant som levererar kvalitet i världsklass. Du får även vara en del av projekt FORTH, framtidens ortopedi Hässleholm. Det är en kommande, spännande, utveckling av ortopedverksamheten med en nybyggnation av hela operationsenheten. Detta kommer bland annat innebära nytänkande och utveckling av patentprocesser avseende logistik, patient, personal och utrustning. Som ny medarbetare hos oss erbjuds du en grundlig individanpassad bredvid gång inom de olika ingreppen. För oss är det viktigt att du som medarbetare vill växa och utvecklas tillsammans med verksamheten därför erbjuder vi kontinuerlig vidareutbildning och kompetenshöjning inom området. Kliniken följer kompetensbeskrivning för operationssjuksköterskor Sverige utarbetat av Riksföreningen för operationssjukvård. Vill du vara en del av detta, en utvecklande arbetsplats med god kamratskap, tveka då inte med att söka tjänst som operationssjuksköterska. Välkommen till oss! Vill du veta mer om oss? Följ oss gärna på Instagram! https://www.instagram.com/hassleholmssjukhus/ ARBETSUPPGIFTER Som operationssjuksköterska hos oss arbetar du med peri-operativ omvårdnad och med sedvanliga arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska. Arbetet kräver eget ansvar, engagemang och flexibilitet. Du arbetar i team med olika professioner och patientflödet är högt. KVALIFIKATIONER För att kvalificera dig till tjänsten ska du vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt specialistutbildning inom operation. Språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Tidigare erfarenhet inom operationsvård ses som meriterande. För att trivas i tjänsten är det av stor vikt att du tycker om att arbeta i team och bidrar till fungerande samarbete även när tempot är högt. Du har god självkännedom, är prestigelös och flexibel samt lyhörd gentemot såväl patienter som kollegor i din omgivning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I den här processen använder vi oss av löpande urval. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör. Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 16 June (17 dagar kvar)

Ansök här

Almia söker operationssjuksköterska för arbete i Sundsvall i sommar

Arbetsgivare / Ort: Almia AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 June (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Kvalifikationer: Legitimerad operationssjuksköterska med minst fem års erfarenhet. Erfarenhet av självständigt arbete från operationsavdelning är meriterande. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operationscentrum. Vi erbjuder dig! Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Kostnadsfri coaching via Bluecall Mingelträffar med andra operationssjuksköterskor Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro Sista svarsdag: 2020-06-25- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. Om Sundsvall Sundsvall är Norrlands tredje största tätort och har cirka 100 000 invånare. Här bubblar det av caféer, restauranger, shopping och konstupplevelser men också vackra naturupplevelser. Här kan du till exempel vandra upp på Norra Berget och njuta av en makalös utsikt, besöka Gustav Adolfs kyrka, shoppa, fika på någon av de mysiga caféerna, klättra klättervägg på äventyrbad eller besöka upplevelsecentrumet Science Center med barnen.
Arbetsgivare
Almia AB
Ansökan
Ansök senast 25 June (26 dagar kvar)

Ansök här

Operationssjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Capio Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 June (1 månad kvar)
Publicerad: 2020-05-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Capio Ortopediska Huset ingår i Affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar S:t Görans Sjukhus, Capio Artro Clinic AB och Capio Movement AB och Motala Specialistvård. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med ca 60 st anställda och är Stockholms största elektiva enhet utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och 19 vårdplatser för inneliggande vård samt är öppen måndag-lördag. Arbetsbeskrivning Sedvanligt arbete som operationssjuksköterska på operationsavdelningen. Vi har tillhörande sterilenhet som i det dagliga bemannas av undersköterskor men där också operationssjuksköterskor bemannar ibland. Vi utför elektiva höft- och knäplastiker. Dagkirurgi med varierande ortopediska ingrepp som utförs både artroskopiskt och med öppen teknik. En dag i veckan har vi öron- näs- och halsingrepp på både barn och vuxna. Som operationssjuksköterska roterar man mellan sluten- och öppenvårdskirurgi. Tjänstgöring dagtid måndag-fredag. Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap - Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i operationssjukvård eller likvärdig utbildning. - Minst 4 års erfarenhet som operationssjuksköterska. - Erfarenhet från ortopediskkirurgi är meriterande. Förmågor och färdigheter Vi söker en operationssjuksköterska med erfarenhet i yrket. Pålitlig och noggrann. Du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga och en helhetssyn både i teamet så väl som med patient och närstående. Vidare är det viktigt att ha ett kvalitetstänk med fokus på hög patientsäkerhet. Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Arbetsgivare
Capio Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 30 June (1 månad kvar)

Ansök här

Operationssjuksköterska-Ängelholm

Arbetsgivare / Ort: Operationskonsulterna Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 July (1 månad 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-05-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd. Att arbeta som operationssjuksköterska hos oss: Som Operationssjuksköterska arbetar du i team med Operatör (ex kirurg, ortoped etc), Narkossjuksköterska, Narkosläkare, undersköterskor och den huvudsakliga arbetsplatsen är på operationsavdelning. Operationssjuksköterskan har ansvar för sterilitet och renlighet på operationssalen. Som operationssjuksköterska assisterar man operatören i såret och det krävs att man är väl insatt i de olika operationernas moment och ligger steget före operatören. Man förbereder varje operation och avvecklar även operationen. På vissa avdelningar krävs även deltagande i disk/steriliseringsarbete av instrument. På alla operationsavdelningar ska man vara beredd på det oförutsedda och kunna hantera akuta situationer. Att vara Operationssjuksköterska är ett högkvalificerat arbete under ständig utveckling med nya operationsmetoder och instrumentarier. Operationssjuksköterskan finns med på alla typer av operationer som tex inom Kirurgi, Ortopedi, Gynekologi, Urologi, Obstetrik, Barn, ÖNH, Transplant, Ögon, Neuro, Thorax och Akut. Arbetet som Operationssjuksköterska hos Operationskonsulterna innebär mestadels arbete dagtid månd-fred men jour och även nattarbete kan förekomma. Då Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård krävs att alla våra anställda specialister har lång erfarenhet och är trygga i sin yrkesroll. Det förväntas att du som konsult ska kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbare än andra och det är ofta så att konsulterna från Operationskonsulterna är de med längst erfarenhet på arbetsplatsen vilket ställer krav på att man även ska kunna förmedla sin kunskap till övriga medarbetare på kliniken. Det är viktigt att man följer bolagets Företagspolicy och den aktuella klinikens arbetssätt och regler. Detta uppdrag är på en stor enhet med avancerad kirurgi. Utbildning: KRAV - Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Hälso- och sjukvård Språk: KRAV - Svenska Arbetslivserfarenhet: KRAV - Operationssjuksköterska, 5 års erfarenhet eller mer   - Önskad erfarenhet av dagkirurgisk verksamhet inom ett fleratal av de specialiteter som behandlas: urologi, kirurgi, gynekologi, ÖNH, Ortopedi.    Meriterande: - Kunskap i Orbit samt Melior   Period: 200727 - 200830 Dagtid måndag - torsdag (ev. även fredagar)    På grund av karensregler så kan vi inte antställa dig som varit anställd inom region Skåne de senaste 12 månaderna.    Om dig: Arbetet som specialistsjuksköterska inom operation är ett kvalificerat uppdrag och vi vill därför att du har minst 5 års erfarenhet inom din specialité. Vi anser att det krävs för att man ska vara tillräckligt trygg i sin yrkesroll och det stämmer väl överens med företagets roll som specialister i branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika opererande kliniker som tex kirurgi, ortopedi, gynekologi och urologi. Du ska gärna vara intresserad av kompetensutveckling och ett steg framåt i karriären. Vi premierar deltagande i kurser och utbildningar. Lön, ersättning och förmåner: Vi ordnar med resa och boende i förekommande fall. Allmänpension, Tjänstepension, övertidsersättning och OB. Friskvårdsbidrag. Vidareutbildningar och kurser.Trevliga företagsevent/sammankomster 6 ggr/år för bättre sammanhållning, stöd och gemenskap. Om anställningsvillkoren: Hos Operationskonsulterna är du som anställd i trygga händer och alla medarbetare är fullt försäkrade via vårt trygghetspaket och samarbete med Folksam och AFA.
Arbetsgivare
Operationskonsulterna Stockholm AB
Hemsida: http://www.operationskonsulterna.se
Ansökan
Ansök senast 1 July (1 månad 1 dag kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.