På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Operationssjuksköterska
Spela filmen

Operationssjuksköterska

Beskrivning av yrket

Utbildning

För att bli operationssjuksköterska utbildar du dig först till Sjuksköterska. Sjuksköterska är ett av de så kallade legitimationsyrken. När man har fått sjuksköterskelegitimation kan du söka påbyggnadsutbildning för att bli en Specialistsjuksköterska.

En av möjliga inriktningar för specialistsjuksköterska är Operationssjuksköterska.

Magisterprogrammet Specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot operationssjukvård, 60 hp, ges för närvarande vid Umeå Universitet, på heltid och på distans.

Framtidsutsikter

Personliga egenskaper

Arbetsplats

Övrigt OBS! För detta fält måste du lägga in en egen rubrik (med teckenformat Rubrik 2).

Länktips

Visa mer
Visa mindre

93 Lediga jobb

Operationssjuksköterska till Operation, Sundsvall

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄSTERNORRLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation och vill arbeta på en av Sveriges mest moderna avdelning? Ta då chansen att få arbeta i en stimulerande miljö och bli en i gänget i en härlig grupp! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Operationsavdelningen på Sundsvalls sjukhus med sina 14 operationssalar är en av Sveriges mest moderna operationsavdelning. Avdelningen har salar med tillhörande uppdukningsrum samt en sterilcentral. Avdelningen har även en hybridsal där verksamheten nyligen påbörjats. Vi är ett länssjukhus med dygnet-runt verksamhet och har specialiteterna ortopedi, kirurgi, öron, KK och urologi. I dagsläget har vi totalt 78 tjänster bestående av undersköterskor, operationssjuksköterskor och anestesisjuksköterskor. . Du som arbetar som operationssjuksköterska hos oss erbjuds utvecklande arbetsuppgifter då rotation mellan klinikerna samt jour- och helgtjänstgöring ingår. Hos oss blir du en del i det multiprofessionella teamet och erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har individuell lönesättning, och inom verksamheten har vi en kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Har du erfarenhet av operationssjukvård sen tidigare är detta meriterande för denna tjänst. Vi söker dig som är en kreativ person med sunda värderingar. Du har en förmåga att komma med nya idéer och angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du tillmötesgående och arbetar bra med andra kollegor. Språkkunskaper inom svenska är ett krav för denna tjänst. Välkommen med din ansökan! Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
REGION VÄSTERNORRLAND
Hemsida: www.rvn.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till operation 1

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr Om tjänsten Som operationssjuksköterska arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter tillsammans med övriga yrkesprofessioner i ditt team. Du ansvarar för den specifika operationsomvårdnaden för våra patienter i samband med deras operation. Eftersom du arbetar i team är det viktigt att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Kliniken arbetar aktivt med kvalitets- och verksamhetsutveckling där vi ser att du vill vara med och bidra med egna tankar och idéer. Om oss på operation 1 Anestesikliniken bedriver akut och planerad verksamhet i Borås. Kliniken har cirka 300 medarbetare och omfattar en intensivvårdsavdelning, operationsavdelningar, postoperativ avdelning och en smärtenhet. Operation 1 i Borås är en modern och välutrustad avdelning med elva operationssalar. Vi har operationsverksamhet inom specialiteterna kirurgi, urologi, gynekologi, ortopedi samt öron- näsa-hals. På avdelningen arbetar cirka 100 personer. Din profil Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som går/har gått vidareutbildning med inriktning på operationssjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av operationsverksamhet och/eller från ortopediska och kirurgiska ingrepp. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet där vi söker dig som är engagerad, flexibel och ansvarstagande samt har en god samarbetsförmåga då du arbetar i team. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till uppdrag i Skene

Arbetsgivare / Ort: Centric Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu operationssjuksköterska till operationsklinik i Skene. Uppdraget gäller i huvudsak dagkirurgi; ortopedi, urologi, kirurgi. 

UPPDRAGSPERIOD
2 november - 31 januari. 

ARBETSTIDER
Dagtid, mån - tors. 

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är  Leg sjuksköterska med specialistkompetens i operationssjukvård. 

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!
Arbetsgivare
Centric Care AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till operationsenhet i Ängelholm

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta på en avdelning där du blir hörd och sedd? Där dina kompetenser värdesätts? Tycker du att teamarbete är en central del i det dagliga arbetet? Tveka då inte på att söka denna spännande och utvecklande tjänst som operationssjuksköterska hos oss! Idag bedriver operationsenheten i Ängelholm främst planerad dagkirurgi men har även inneliggande patienter som genomgår till exempel höftplastik, knäplastik eller ryggoperationer inom ramen för korttidsvård. Operationsavdelningen erbjuder specialiserad och planerad vård inom ortopedi, kirurgi, gynekologi, urologi, tand och öron-näs-hals. Vi tar emot både vuxna och barn under dagtid, måndag till fredag. På avdelningen är vi cirka 100 medarbetare och arbetsgruppen består av operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, intensivvårdssjuksköterska, undersköterskor, steriltekniker och anestesiläkare. På vår avdelning värdesätter vi nytänkande, men framförallt så bryr vi oss om varandra samt låter var och en bli sedd och hörd. Varje vecka kan du följa en av våra medarbetare på Ängelholms sjukhus Instagramkonto https://www.instagram.com/angelholmssjukhus/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna! ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi fler kollegor som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss! Som operationssjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med pre- och perioperativ omvårdnad, medicinsk teknik och omvårdnadsdokumentation. Med din kompetens och erfarenhet får du våra patienter att känna sig trygga både inför och under operation. I ditt dagliga arbete har du hjälp av dina kollegor och tillsammans arbetar ni för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. Hos oss har du stora möjligheter till att vara med och utveckla omvårdnaden inom våra specialområden. Vi erbjuder dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har specialistutbildning inom operationssjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du tidigare erfarenhet som operationssjuksköterska ses det som meriterande. Som person är du trygg, flexibel och noggrann. Det är viktigt att du har en vilja att ta ansvar och gärna kommer med egna initiativ. Du har även en vilja att utvecklas och lära dig nytt. Du trivs med att arbeta i team och bidrar gärna till en glädjefylld arbetsmiljö, samarbete och god stämning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv- inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt. Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

CK Kirurgkliniken expanderar och letar efter en operationssköterska

Arbetsgivare / Ort: Nacka Kirurgi AB / SALTSJÖ-BOO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

CK Kirurgkliniken fortsätter att expanderar och letar efter en operationssköterska.


Uppdraget

CK Kirurgkliniken (Boo Sjukhus), en del av Carballos Klinic AB, har fått uppdraget av Region Stockholm att bedriva öppenvårdskirurgin i Stockholms Län under de kommande åren. Vi öppnade i april 2020.


Uppdraget omfattar utredning, diagnostik, behandling och uppföljning av patienter i behov av kirurgisk behandling för exempelvis bråck, gallsten, proktologiska besvär samt hudförändringar, vilka varken kräver akutsjukhusens resurser eller kan utföras av primärvården. LEON-principen (Lägsta Effektiva Omhändertagande Nivå) är vägledande. Målgruppen är samtliga patienter folkbokförda i Sverige.


Vi har byggt upp en fullt utrustad modern operationsavdelning med 2 operationssalar, uppvakningsavdelning och en sterilcentral samt nyrenoverade mottagningslokaler.


CK Kirurgkliniken

CK Kirurgkliniken avser arbeta med ett sjukdomsförebyggande, hälsofrämjande förhållningssätt med patienten i centrum vid varje frågeställning. Det innebär att stor vikt läggs vid patientens förväntningar och upplevelser av vården. Vi är professionella och visar alltid respekt för människors lika värde. Detta är särskilt viktigt även när det kommer till våra medarbetare då våra resultat beror till stor del på deras kunskap och arbetsglädje. God kvalitet i vården av våra patienter, ett vetenskapligt beprövat förhållningssätt och goda arbetsförhållanden för våra medarbetare är A och O för att uppnå våra mål och kunna erbjuda våra patienter bästa tänkbara service.


Kirurgkliniken följer visionen och värdegrunden som gäller för hela Carballos Klinic AB´s koncern. Ledorden ”Passion för kvalitét” strävar efter hög kvalitet inom samtliga verksamheter och innebär att vi gör rätt saker i rätt tid och alltid levererar en högkvalitativ vård, vi lägger därför mycket stor vikt vid både rekrytering av kompetent personal och uppföljning av avvikelser vilket i sin tur ger oss möjlighet till ständiga förbättringar. Principerna i ”LEAN-Healthcare” utgör en naturlig och central del I verksamheten. Vården som bedrivs inom Kirurgkliniken siktar till att vara det självklara valet när det gäller planerad kirurgisk specialistvård för invånarna i Stockholm samt de omgivande kommunerna och kommer att genom hög tillgänglighet, närhet och kvalitet även attrahera andra patienter både inom och utanför de län och regioner som verksamheterna är verksamma inom.


Då CK Kirurgkliniken kommer att utföra sjukvård på uppdrag av Region Stockholm följer Kirurgkliniken även Region Stockholms vision och värdegrund, således kommer öppenhet, kompetens, pålitlighet och samverkan högt upp på agendan. För mer info v.g. se separat information på RS’s hemsida vad det gäller aktuell vision och värdegrund.


Eftersom forskning, utbildning och utveckling är centrala för allas vår framtid ser vi också fram emot ett gott samarbete med Region Stockholm I detta avseende. Inom den egna verksamheten kommer vi även att lägga stor vikt vid fortlöpande lednings-/förbättringsarbete för att optimera våra arbetssätt.


Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten växa med oss och vara med på en spännande, fartfylld resa med hög delaktighet och stimulerande arbetsuppgifter där vi tillsammans kommer att bedriva och utveckla framtidens öppenvårdskirurgi i Stockholms län.


Arbetet består av sedvanlig kirurgisk mottagning alternerande med endoskopi-verksamhet och operation. Ledningen finns på ett armslängds avstånd och beslutsvägarna är korta.


 • Arbete i huvudsak dagtid.
 • Arbete huvudsakligen vardagar, inga helger
 • Kollektivavtal


Dina personliga egenskaper: Vi söker en glad, erfaren, godhjärtad och omtänksam sjuksköterska som inte är rädd för utmaningar, van vid att ha ”många bollar i luften” och har en allmänt positiv inställning till förändring och nya arbetssätt. God samarbetsförmåga och engagemang är grundläggande och vi lägger därför stor vikt på personliga egenskaper. Vi kommer så småningom att bedriva utbildning inom verksamheten. Intresse för utbildningsfrågor och handledning är därför prioriterat.


Dina kvalifikationer:

Du är specialistsjuksköterska inom opererande specialiteter. Tidigare arbete på mindre dagkirurgiska enheter är mycket fördelaktigt

Anställningsform:

Heltid, tillsvidareanställning, 40h/v.


V.g. bifoga både ett personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!


Ansökan skickas till:

[email protected]


Kontakt:

0102432813

Arbetsgivare
Nacka Kirurgi AB
Edövägen 2
13230 SALTSJÖ-BOO
Hemsida: www.ckkirurgkliniken.se
Ansökan
Ansök senast 29 October (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska med koordinatorsuppdrag, handkirurgisk operationsav

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Handkirurgens operation ingår i verksamhetsområde specialiserad kirurgi som tillhör Skånes universitetssjukvård. Det är en trivsam liten operationsavdelning som består av fem operationssalar, sterilenhet samt en postoperativ enhet. Handkirurgiska operationsavdelningen tar emot patienter från hela södra Sverige och opererar patienter av olika kategorier, såväl barn som vuxna, akuta och planerade. Vi värnar mycket om samarbete med andra enheter, både inom det egna verksamhetsområdet men även med andra verksamheter. Vi söker nu dig, operationssjuksköterska, som vill bli en del av vår sammansvetsade arbetsgrupp! ARBETSUPPGIFTER Nu välkomnar vi en operationssjuksköterska till ett spännande och varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar! Som operationssjuksköterska arbetar du i team tillsammans med andra yrkeskategorier för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. Du kommer även att tillsammans med två kollegor dela på uppdraget att ansvara för den dagliga driften och planeringen av operationsprogrammet. I detta uppdrag ingår att ha kontakt med operationsplanerare på mottagningen samt telefonkontakt med de patienter som är inplanerade för operation. Då handkirurgiska verksamheten präglas av en stark forskningstradition finns goda möjligheter, att utifrån ditt eget intresse och verksamhetens behov utvecklas inom det handkirurgiska fältet. Vi ser fram emot att se dig som vår blivande kollega i vårt positiva och öppna arbetsklimat. Annonsen avser en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar önskeschema med kväll- och helgtjänstgöring. Den vecka du arbetar som koordinator är arbetet förlagt till dagtid. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss till dig som är engagerad, kunnig och positiv med ett intresse för handkirurgi! För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård samt har specialistutbildning inom operation. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du erfarenhet av att dokumentera i Melior eller arbeta med Orbit ser vi detta som meriterande. Vi önskar att du som söker har lätt för att kommunicera och samarbeta, samt har ett intresse för att vilja utvecklas inom arbetsområdet. Därtill har du patienten i fokus och arbetar alltid för verksamhetens bästa. Du trivs med att arbeta i team, men har också förmågan att självständigt fatta beslut och att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Att arbeta utifrån Region Skånes värderingar är för oss en självklarhet. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att veta mer eller har några frågor. Vi söker dig som efter bästa förmåga bidrar till en positiv arbetsmiljö. För oss är det viktigt att hitta rätt person och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 29 October (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Te Crea Care söker operationssjuksköterskor

Arbetsgivare / Ort: Te Crea Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu operationssjuksköterskor till operationsavdelningen i Helsingborg. Uppdragsperiod: 201011-210117 Arbetstid: A/C Omfattning: 100% Arbetsuppgifter På operationsavdelningen utförs operationer inom alla specialiteter, såväl elektiv som akut kirurgi. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska. Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska med VUB operation - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Dokumentationssystem, Melior Personliga egenskaper Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke. Vi erbjuder dig - Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar - Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige - Pension och försäkringar - Förmånlig lön - Konsult- och mingelträffar Ansökan I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.
Arbetsgivare
Te Crea Care AB
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
Ansökan
Ansök senast 29 October (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till nystartad privat klinik i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Ofelia Vård AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en operationssjuksköterska till en nystartad klinik i Göteborg. Uppstart i November. Omfattning: 80% Ort: Göteborg För mer information om uppdraget kontakta [email protected] Din profil Du är operationssjuksköterska med flera års erfarenhet. Har du erfarenhet av hand- och fotkirurgi är det meriterande.
Arbetsgivare
Ofelia Vård AB
Hemsida: http://www.ofelia.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska Dagtid Sollefteå 43-50

Arbetsgivare / Ort: Direktkliniken AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du en erfaren Operationssjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor? VI SÖKER DIG Erfaren Operationssjuksköterska till ett uppdrag hos en kund i Sollefteå. Uppdraget innebär innebär arbete på elektiv operationsavdelning med viss akut ortopedisk inriktning. Vi söker dig som kan jobba dagtid under perioden v 43-50. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan arbeta delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. DIN PROFIL Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till operationssjuksköterska. Vidare ska du ha minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som operationssjuksköterska med vana från proteskirurgi (höft, knä och axlar). Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor samt vara noggrann och trygg i din yrkesroll. ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA Som bemanningssjuksköterska på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med skickliga kollegor och i arbetet hos olika vårdgivare. Självklart till en förmånlig lön och villkor anpassade efter dig. Din viktigaste arbetsuppgift kommer att vara att stötta upp i verksamheter där den ordinarie personalstyrkan behöver stärkas upp med en erfaren och självgående kollega. Det kan handla om att täcka upp för semestrar, sjukskrivning, föräldraledighet eller under en period då kunden behöver rekrytera in ny personal. Uppdragen kan vara båda långa och korta. Vi matchar dig med uppdrag som passar dina önskemål och varje bokning sker i överenskommelse med dig. Du kommer att ha en viktig roll i Direktklinikens team av sjuksköterskor och läkare. Som bemanningssjuksköterska är du företagets representant ute hos våra kunder. Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att vara sjuksköterska. DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI? Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska. Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt.
Arbetsgivare
Direktkliniken AB
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksyrra AB söker operationssjuksköterska till Gällivare!

Arbetsgivare / Ort: Sjuksyrra SWE AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du rätt person för oss? Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska med en specialistutbildning inom operation. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Du bör ha arbetat minst 5 år som operationssjuksköterska och vara trygg med att göra egna bedömningar. Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen. Var? Gällivare Om avdelningen du ska arbeta på: Instrumentera vid operationer som förekommer vid ett länssjukhus av detta slag. Kunna lite om mycket. Bas kunskaper gärna i flera specialiteter. Allt från hämtning av patienter på sal till lämning på sal, uppdukning, transportera material. Se beskrivning av verksamhet bifogat. Behov: 2 operationssjuksköterskor v 45-53. Arbetstid Måndag-torsdag kl.7-17 Journalsystem: Provisio Vilka är vi på Sjuksyrra AB? Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter en konsultchef Kattis samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjlighet till bostad om arbete sker på annan än din hemort. Välkommen in med din ansökan, tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande! Varma hälsningar, Kattis & Magnus
Arbetsgivare
Sjuksyrra SWE AB
Hemsida: https://www.sjuksyrra.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Klara söker operationssjuksköterskor till uppdrag i Sunderbyn

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsgivare
Klara D AB
VISA MINDRE

Anestesisjuksköterska till nystartad klinik i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Ofelia Vård AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en anestesisjuksköterska för uppdrag på en nystartad klinik i centrala Göteborg. Uppstart i november. Vi söker dig som till en början kan arbeta 2 dagar/vecka. Placeringsort: Göteborg För mer information om uppdraget kontakta philip,[email protected] Din profil Du är anestesisjuksköterska med flera års erfarenhet.
Arbetsgivare
Ofelia Vård AB
Hemsida: http://www.ofelia.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Almia söker operationssjuksköterska omgående till dagoperationen i norra...

Arbetsgivare / Ort: Almia AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Kvalifikationer: Legitimerad operationssjuksköterska med minst fem års erfarenhet inom dagkirurgi ortopedi/kirurgi. God vana vid journalsystemet TakeCare och operationsplaneringsprogrammet Orbit är meriterande. Mycket god erfarenhet och kunskap av laparaskopier av alla slag och ortopedisk dagkirurgi är en fördel. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på kirurg/ortopedavdelningen. Vi erbjuder dig! Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Kostnadsfri coaching via Bluecall Mingelträffar med andra sjuksköterskor Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro Sista svarsdag: 2020-10-30- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. Om Stockholm Vår vackra huvudstad bjuder på fantastiska möjligheter! Vad sägs om Fotografiska, Kungliga Slottet, ABBA The Museum, mängder med shoppingstråk, 1000-tals restauranger och en magisk skärgård? Det är bara en bråkdel av allt som finns att uppleva. Året runt kan du hitta något att göra i Stockholm och denna otroligt vackra stad är lika makalös vinter som sommar.
Arbetsgivare
Almia AB
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Almia söker operationssjuksköterska till Gällivare under hösten och vintern

Arbetsgivare / Ort: Almia AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Kvalifikationer: Legitimerad operationssjuksköterska med minst fem års erfarenhet. Baskunskaper gärna i flera specialiteter. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska, allt från hämtning av patienter på sal till lämning på sal, uppdukning, transportera material och instrumentera vid operationer osv. Vi erbjuder dig! Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Kostnadsfri coaching via Bluecall Mingelträffar med andra sjuksköterskor Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro Sista svarsdag: 2020-10-30- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. Om Gällivare Gällivare är en liten stad med promenadavstånd till nästan allt, staden bjuder dessutom på ljusa sommarnätter och gnistrande vintra och har du tur kan du även få se det omtalade norrskenet. Gällivare står med ena foten i den fantastiska fjällvärlden och den andra på den idylliska landsbygden. I Gällivare hittar du allt från världsarvet Laponia, vilken innefattar nationalparkerna Sarek, Padjelanta, Stora Sjöfallet och Muddus, samt delar av sjaunja och stubba naturreservat.
Arbetsgivare
Almia AB
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till operationsteam Värmland

Arbetsgivare / Ort: Sverek AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Hyruppdrag från vecka 45 2020 till vecka 4 2021 för anestesisjuksköterskor och operationssjuksköterskor med minst 5 års specialisterfarenhet. Instrumentera vid operationer som förekommer vid ett länssjukhus av detta slag. Baskunskaper gärna i flera specialiteter. Allt från hämtning av patienter på sal till lämning på sal, uppdukning, transportera material.

Som konsultsjuksköterska hos oss får du spännande och välbetalda uppdrag. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till tjänstepension med löneväxling. Du är försäkrad till och från arbetet och på arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Kan du hela perioden eller delar av det?

Då är du varmt välkommen att kontakta My Jägnebrant , 070144 97 67.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Sverek AB
Åsögatan 108
11829 STOCKHOLM
Hemsida: https://sverek.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska övre abdominell kirurgi Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Direktkliniken AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du en erfaren Operationssjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor? VI SÖKER DIG Erfaren Operationssjuksköterska till ett uppdrag hos en kund i Stockholm. Uppdraget innebär arbete i operationsverksamhet där du kommer jobba med övre abdominell kirurgi samt akutkirurgi inom buk, gyn, öron näsa hals samt urologi. Övre abdominell kirurgi så som leverresektioner, Pankreaskirurgi och ventrikel/esofagus resektioner. I uppdraget ingår även arbete på jourtid, kvällar och helger. Vi söker dig som kan jobba från omgående och fram till och med vecka 5. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. DIN PROFIL Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till Operationssjuksköterska. Vidare ska du ha minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som Operationssjuksköterska. För uppdraget behöver du ha kompetens inom övre abdominell kirurgi, akutkirurgi inom buk, gyn, Öron näsa hals samt urologi. Övre abdominell kirurgi så som leverresektioner, Pankreaskirurgi och ventrikel/esofagus resektioner. Möjlighet att arbeta både jourtid, kvällar och helger är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor samt vara noggrann och trygg i din yrkesroll. ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA Som bemanningssjuksköterska på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med skickliga kollegor och i arbetet hos olika vårdgivare. Självklart till en förmånlig lön och villkor anpassade efter dig. Din viktigaste arbetsuppgift kommer att vara att stötta upp i verksamheter där den ordinarie personalstyrkan behöver stärkas upp med en erfaren och självgående kollega. Det kan handla om att täcka upp för semestrar, sjukskrivning, föräldraledighet eller under en period då kunden behöver rekrytera in ny personal. Uppdragen kan vara båda långa och korta. Vi matchar dig med uppdrag som passar dina önskemål och varje bokning sker i överenskommelse med dig. Du kommer att ha en viktig roll i Direktklinikens team av sjuksköterskor och läkare. Som bemanningssjuksköterska är du företagets representant ute hos våra kunder. Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att vara sjuksköterska. DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI? Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska. Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt.
Arbetsgivare
Direktkliniken AB
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterskor till Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Sens Care / MixMedicare AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Om uppdraget Vi söker för kunds räkning erfarna operationssjuksköterskor för uppdrag hos kund i Göteborg Tidsperiod: 201201-210228 Arbetstid: dag, kväll, helg och ev natt Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operationssal. På en enheten utförs dagkirurgiska ingrepp, obesitaskirurgi, akutkirurgi, HIPEC, infektionsrelaterade ingrepp mm. Den andra enheten utför obstetrisk och gynekologisk kirurgi så som elektiv och akut sectio, kirurgiska aborter, hysterektomier mm. Den obstetriska kirurgin har ett stort akutuppdrag Din profil Operationssjuksköterska med minst 2 års erfarenhet och positiv och flexibelt förhållningssätt Om oss Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Vi bemannar med omtanke!
Arbetsgivare
Sens Care / MixMedicare AB
Hemsida: https://senscare.se/
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Biträdande vårdenhetschef till Centraloperation

Arbetsgivare / Ort: Capio Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset. Har du erfarenhet inom sterilteknik, gillar ledarskap och söker en ny utmaning? Vill du arbeta på Stockholms bästa steriltekniska enhet? Då är det här arbetet för dig! Centraloperation består av en förberedelseenhet, tretton operationssalar, två postoperativa avdelningar och en sterilteknisk enhet. Här opereras patienter för ortopediska, kirurgiska och urologiska ingrepp planerat och akut dygnet runt. Vi gör ca 10 000 operationer/år. Steriltekniska enheten servar centraloperation, mottagningar och vårdavdelningar på sjukhuset och har idag öppet måndag till fredag 7.00 – 20.00 med det kan på sikt komma att ändras. Enheten är idag placerad på operationsavdelningen men kommer att flytta till nya lokaler på våningen under med planerad driftstart Q3 2022. Vi söker nu en biträdande vårdenhetschef som vill vara med på denna resa och planera för flytt, utbildning, nya arbetssätt och rekrytera ytterligare medarbetare. Du kommer arbeta nära vårdenhetschefen och 4 st. biträdande vårdenhetschefer på anestesin och operation. Du rapporterar till vårdenhetschefen och ingår i operationsledningsgruppen. Som biträdande vårdenhetschef för den steriltekniska enheten ansvarar du idag för 12 st steriltekniker, undersköterskor och vaktmästare samt en sektionsledare och operationssjuksköterska . På sikt kommer det att utökas till ca 20-25 medarbetare.   Arbetsuppgifter Leder det dagliga arbetet och planerar den dagliga bemanningen Företräda och leda verksamheten i enlighet med företagets vision, strategi och värderingar Hantera frånvaro, ledigheter samt schemaläggningsfrågor Genomföra medarbetar- och lönesamtal Upprätta individuella kompetensplaner för medarbetarna Organisera inskolning och uppföljning av nyanställd personal Planera möten och studiedagar Inköp och fakturahantering Omvärldsbevaka ny evidens, trender och förändringar   Din bakgrund Du har minst 5 års erfarenhet av arbete på sterilteknisk enhet och är väl förtrogen med T-doc. Du är utbildad operationssjuksköterska, steriltekniker eller motsvarande. Som person tror vi du har tydliga ledaregenskaper och kan arbeta självständigt. Du tycker om att operativt leda, stötta och stödja personal på ett tydligt sätt för att nå ett så gott samarbete som möjligt. Du är anpassningsbar och flexibel och tycker att det är spännande med förändringar. Framför allt är du nyfiken, modig och strävar alltid efter att bli bättre. Vi ser det som meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet och dessutom varit med vid en flytt till nya lokaler. Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Arbetsgivare
Capio Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Svensk Vårdsupport AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsgivare
Svensk Vårdsupport AB
VISA MINDRE

Klara söker operationssjuksköterskor till uppdrag i Sundsvall

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Klara söker operationssjuksköterskor till ett längre heltidsuppdrag vid avdelning för operation och intensivvård under tidsperiod snarast-201231. Arbetstider dagtid 07.00-16.00. I din roll bidrar du med kvalitet, service och ett gott bemötande åt alla. Ort Sundsvall Arbetsuppgifter Sedvanliga operationssköterskeuppgifter. Kvalifikationer OP-ssk med vana från proteskirurgi. höfter ,knän och axlar. Arbetsplatsens datorprogram:Orbit, NCS Cross Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt. Om arbetsgivaren Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara. Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Vården behöver vår kompetens – på flera sätt. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss. På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Tillsättning snarast
Arbetsgivare
Klara D AB
Hemsida: https://www.klarakompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Anestesisjuksköterska till Operationscentrum, Bollnäs

Arbetsgivare / Ort: REGION GÄVLEBORG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Bollnäs Operationscentrum är en elektiv operationsavdelning inom ortopedi, urologi och kirurgi med operativ verksamhet måndag-torsdag. På operation känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och nytt. Det gillar vi och det är något som utmärker oss. Vi tror på att stärka patienterna genom att göra dem delaktiga i sin vård och därför arbetar vi med personcentrerad vård - PCV. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor, operationsplanerare och steriltekniker. Vi har ett nära samarbete med specialistmottagning samt avdelning. Vi är en liten och mycket kompetent arbetsgrupp som arbetar effektivt och med kvalitet i fokus och allt gör vi med patienten i centrum. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor, det värderar vi högt. Du också? ARBETSUPPGIFTER Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du bland annat arbeta med att: • Ta emot och förbereda patienter inför dagkirurgiska och sluten vårds operationer • Vara delaktig i handhavande av patient med olika former av anestesi, utifrån våra behandlingsriktlinjer, generella direktiv och läkarordinationer. • Säkerställa utrustning och iordningsställa läkemedel som är adekvat för din patient i samarbete med ansvarig anestesiläkare • Se till att patienten känner sig trygg både pre, per- och postoperativt samt inför transport till avdelning och hemgång • Som anestesisjuksköterska arbetar du med regelbundenhet på vår uppvakningsavdelning • Bistå tex medicinkliniken med sedering inför specifika undersökningar. Hos oss får du: • Personligt anpassad introduktion • Ett omväxlande arbete där du arbetar tillsamman smed trevliga, kompetenta och kreativa medarbetare. • Arbeta i trygg grupp där det alltid finns någon att rådfråga. Vi hoppas att Du tycker det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är trygg, noggrann och håller en hög professionell nivå i ditt yrkesutövande för att kunna ge en god och kvalitativ omvårdnad. Att du som anestesisjuksköterska är lyhörd, empatisk och flexibel för att kunna identifiera och bemöta patienternas olika vårdbehov. Vi värdesätter personliga egenskaper och söker dig som är öppen för nytänkande samt ser positivt på att tillsammans med dina kollegor utveckla verksamheten för att kunna skapa den bästa vården för patienten. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med patienter och medarbetare och blir därmed en betydelsefull medarbetare för oss. Om du känner igen dig i vår beskrivning väntar en spännande möjlighet där vi tar vara på ditt engagemang och vilja att tänka i nya banor. Bakgrund Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård. ÖVRIGT Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Med cirka 7 500 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet. Vi vill ge människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att erbjuda högkvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling ökar vi attraktionskraften för vår region. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Arbetsgivare
REGION GÄVLEBORG
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska Dag till Kirurgoperation Modul 4, Södersjukhuset

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
"Jag kände mig välkommen redan första dagen. Avdelningen genomsyras av ett gott kamratskap” "Arbetsplatsen har gett mig goda möjligheter att utveckla mig, både kliniskt och akademiskt.” Citat från medarbetare Vi söker nu nya kollegor! Vi söker operationssjuksköterskor till vår nybyggda högspecialiserade operationsavdelning. Avdelningen invigdes i oktober förra året och består av sex operationssalar, varav två är fullutrustade hybridsalar. Operationsavdelningen tillhör VO Kirurgi som utöver operation består av fyra vårdavdelningar samt två mottagningar. Vår arbetsplats präglas av medarbetare med hög kompetens. Du arbetar i en trygg och stabil arbetsgrupp där vi lär av varandra. Du får möjlighet till kompetensutveckling inom och utanför sjukhuset, nationellt och internationellt. Vi tar emot nya medarbetare på ett välkomnande och inkluderande sätt, alla får en individuellt anpassad inskolning.  Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm med drygt 140 000 akutbesök per år. På sjukhuset är vi ca 4600 medarbetare. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Vi arbetar gemensamt mot vår värdegrund ”Patienten först, respekt för individen, undvika slöseri och med ett fokus på vårt samhällsansvar”. Hos oss får du Mångfald med stor variation av operationer inom bukkirurgi, interventionell kärlkirurgi, robotkirurgi och endoskopisk kirurgi. Jourtid ingår även gynekologiska, obstetriska operationer samt urologiska ingrepp Vi erbjuder Ett öppet klimat där personalgruppen präglas av en bra sammanhållning En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap. Här blir du en del av ett inkluderande och tillmötesgående team. Kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar. På avdelningen finns en universitetssjuksköterska som bidrar till att utveckla verksamheten Möjlighet till hospitering vid intresse Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt gruppträning på vårt eget Hälsoteam, för oss är det viktigt med ett hälsofrämjande förhållningssätt Vi söker Vi söker en öppen och ärlig person med stort egenansvar. Du har lätt för att samarbeta och är en god lagkamrat med lösningsfokus. Du bör tycka om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo. Ditt engagemang och din nyfikenhet bidrar till utveckling av god och säker vård för våra patienter. Anställning Tillsvidareanställning, heltid (38,15h/v inkl. helgtjänstgöring), som operationssjuksköterska. Vi tillämpar individuell lönesättning och individuell schemaläggning. Övrig information Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.   Kontakt Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdenhetschef Maria Hawborn mobilnr 072-599 36 92, [email protected] vårdenhetschef Pia Andersson tel: 08-616 23 02, [email protected]
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska Natt till Kirurgoperation Modul 4, Södersjukhuset

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker nu nya nattkollegor! Vi söker operationssjuksköterskor som vill bli våra nya kollegor till vår nybyggda högspecialiserade operationsavdelning. Avdelningen invigdes i oktober förra året och består av sex operationssalar, varav två är fullutrustade hybridsalar. Operationsavdelningen tillhör VO Kirurgi som utöver operation består av fyra vårdavdelningar samt två mottagningar. Vår arbetsplats präglas av medarbetare med hög kompetens. Du arbetar i en trygg och stabil arbetsgrupp där vi lär av varandra. Du får möjlighet till kompetensutveckling inom och utanför sjukhuset, nationellt och internationellt. Vi tar emot nya medarbetare på ett välkomnande och inkluderande sätt, alla får en individuellt anpassad inskolning.  Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm med drygt 140 000 akutbesök per år. På sjukhuset är vi ca 4600 medarbetare. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Vi arbetar gemensamt mot vår värdegrund ”Patienten först, respekt för individen, undvika slöseri och med ett fokus på vårt samhällsansvar”. Hos oss får du En mångfald med stor variation av operationer inom bukkirurgi, kärlkirurgi, endoskopisk kirurgi, gynekologiska, obstetriska operationer, urologiska ingrepp, ortopediska samt handkirurgiska ingrepp. Vi erbjuder Ett öppet klimat där personalgruppen präglas av en bra sammanhållning En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap. Här blir du en del av ett inkluderande och tillmötesgående team. Kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar. På avdelningen finns en universitetssjuksköterska som bidrar till att utveckla verksamheten Vi tar gärna emot besök med möjlighet till hospitering vid intresse Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt gruppträning på vårt eget Hälsoteam, för oss är det viktigt med ett hälsofrämjande förhållningssätt Vi söker Vi ser att du är en öppen, ärlig och flexibel person med stort egenansvar. Du har lätt för att samarbeta och är en god lagkamrat med lösningsfokus. Du bör tycka om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo. Ditt engagemang och din nyfikenhet bidrar till utveckling av god och säker vård för våra patienter. Du bör ha minst två års erfarenhet inom jour verksamhet från operationssjukvård. Anställning Tillsvidareanställning, heltid natt (32,25 h/v inkl. helgtjänstgöring), som operationssjuksköterska. Vi tillämpar individuell lönesättning och individuell schemaläggning Övrig information Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.   Kontakt Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdenhetschef Maria Hawborn mobilnr 072-599 36 92, [email protected] vårdenhetschef Pia Andersson tel: 08-616 23 02, [email protected]
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Skene

Arbetsgivare / Ort: Ofelia Vård AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness. Dina arbetsuppgifter Framförallt dagkirurgi, ortopedi samt urologi. Behovet gäller från november till januari. Din profil Sjuksköterska med specialistkompetens i operationssjukvård. Flerårig erfarenhet av liknande uppgifter.
Arbetsgivare
Ofelia Vård AB
Hemsida: http://www.ofelia.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterskor till centraloperation i Kristianstad

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. - Jag skulle säga att vår fördel är att vi kan jobba så pass brett som vi gör, med många olika sorters ingrepp och områden i en verksamhet som pågår dygnet runt. Just nu genomför vi ett förbättringsarbete som bland annat innebär ny organisationsstruktur. Där du som medarbetare har ett stort och viktigt inflytande, berättar Patrik Olsson, verksamhetschef. Områdeschefen Sara Widén instämmer med Patrik och fortsätter: - Sedan är en av våra styrkor att vi jobbar tvärprofessionellt kring en patient, teamarbete är en oerhört viktig komponent hos oss. På Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) finns anestesi- och operationsavdelningar med sammanlagt 15 salar. Här utförs årligen mer än 10 000 operationer varav mer än 1 000 är barnanestesier. Intensivvårdsavdelningen i Kristianstad har sex platser och tar emot cirka 600 patienter per år. Utöver detta finns postoperativ och dagkirurgisk verksamhet, sterilcentral samt enhet för behandling av akut- och cancersmärta. Centraloperation på CSK utför planerade och akuta operationer dygnet runt inom gynekologi, urologi, kärl, pacemakerinläggningar, bröstkirurgi, övre och nedre gastro, öron-näsa-hals, barntandvård, käke samt akut ortopedi. Vi är även behjälpliga med anestesi på yttre verksamhet. På centraloperation är vi cirka 130 anställda fördelat på anestesi- och operationssjuksköterskor samt undersköterskor. Vi som arbetar på centraloperation har en arbetstidsmodell som ger arbetstidsförkortning för obekväm arbetstid. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant då det gäller utveckling inom området operation, för att uppnå detta har vi regelbunden utbildning i vardagen med bland annat scenarioträningar. ARBETSUPPGIFTER Vi välkomnar nu anestesi- och operationssjuksköterskor för ett spännande och stimulerande arbete på en arbetsplats som präglas av social gemenskap, god teamkänsla och utveckling, där du är en mycket värdefull medarbetare i teamet. Här får du möjlighet att arbeta med många olika typer av operationer och patientgrupper. Hos oss arbetar vi interprofessionellt i team med fokus på patientens specifika behov. Vården som ges är högkvalificerad efter de senaste rönen och vi använder den nyaste tekniken, som är i ständig utveckling. Den perioperativa omvårdnaden är viktig före, under och efter operation. Det förekommer både korta och långa ingrepp på vår avdelning. Vi arbetar inom ett brett, varierande och inspirerande kunskapsområde där alla personalkategorier ska få möjlighet att subspecialisera sig inom respektive område. För dig finns det goda möjligheter till vidareutveckling och att söka uppdrag såsom sektionsspecialist inom de olika opererande specialiteterna samt inom medicinsk teknik och kvalitet. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad specialistsjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, samt med inriktning mot anestesisjukvård eller operationssjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande om du har en kandidatexamen, magisterexamen och/eller master inom omvårdnad. Vi välkomnar dig som är självgående, men som även har god samarbetsförmåga och en positiv inställning till teamarbete med fokus på patienten. Du är även flexibel och kan snabbt ställa om när situationen så kräver. För oss är det viktigt att hitta en kollega som kompletterar vårt team och vi kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kontakta och intervjua sökande redan innan annonsens sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att lära känna dig! Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet. ÖVRIGT Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt. Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till operationsavdelning i Helsingborg

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Är du intresserad av arbete med akutsjukvård? Då ska du söka dig till operationsavdelningen på Helsingborgs lasarett! Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som operationssjuksköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Avdelningen är indelad i tre sektioner: ortopedi-, kirurgi/kärl- och blandsektionen med verksamhet inom öron, urologi och gynekologi/obstetrik. Som operationssjuksköterska kommer du att ha en sektionstillhörighet, men med viss introduktion på alla sektioner. Jourtid är arbetsplatsen sektionerad i två sektioner, kirurgi/bland och ortopedi. Detta innebär att du arbetar i din sektion men behöver även ha beredskap för akuta ingrepp i andra sektioner, tillexempel sectio för ortopedisektionerade. Under tjänstgöring nattetid finns två operationssjuksköterskor i tjänst och en sal bemannas, men med beredskap för urakut verksamhet. Här finns en god kamratanda och vi har roligt på jobbet! Teamarbetet präglas av engagemang, nyfikenhet, omtanke och respekt både för patienten och varandra. På avdelningen erbjuder vi fyra studiedagar/år, årlig träning i HLR och vi har varje år tillfällen för traumaträning. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en operationssjuksköterska till vår avdelning som är en centraloperation med ett blandat uppdrag av akut- och elektiv kirurgi. Som operationssjuksköterska arbetar du med pre- och perioperativ omvårdnad. Med din värme, trygghet och kompetens får du patienten att känna sig väl omhändertagen både inför och under operationen. Teamarbetet är viktigt och tillsammans med kollegor arbetar ni för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. Du assisterar på alla förekommande operationer och deltar i för- och efterarbetet som till exempel uppdukning och omhändertagande av använda instrument. I det dagliga arbetet handhar du en stor del medicinsk teknisk utrustning. Dina arbetspass planerar du enligt verksamhetsanpassat önskeschema. Arbetet innebär dag-, kvälls-, helg- och nattjänstgöring. Vid tjänstgöring under obekväm arbetstid har du en arbetstidsförkortning, kvotmodell, till följd av ett nytecknat kollektivavtal. Detta medför en förkortad totalarbetstid som baseras på antalet arbetade timmar under obekväm arbetstid. För mer information angående arbetstidsförkortning vänligen kontakta någon av de rekryterande cheferna. Introduktionen anpassas individuellt utifrån dina tidigare erfarenheter. KVALIFIKATIONER Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala krävs. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på en operationsavdelning med blandat uppdrag av elektiv och akut verksamhet. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i journalsystemen Orbit och Melior. Vi söker dig som vill ha ett arbete som präglas av spänning och variation. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga samt är van vid och trivs med att arbeta i team. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Välkommen att söka tjänsten redan idag! ÖVRIGT Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt. Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska-Arbeta Utomlands-Förenade Arabemiraten

Arbetsgivare / Ort: GHP Specialty Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker Operationssjuksköterskor till Sheikh Khalifa General Hospital, i Ajman, Förenade Arabemiraten. En spännande tjänst som ger dig möjlighet att göra skillnad, på riktigt! Vilka vi är GHP Specialty Care AB är ett svenskt börsnoterat vårdföretag med ca 500 anställda i Norden och Mellanöstern. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark, Kuwait och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. Vårt affärsområde GHP International söker nu Operationssjuksköterskor som kommer vara anställda direkt av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA), ett emirat i Förenade Arabemiraten. SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 120 000 akutpatienter årligen och erbjuder utöver det en bred verksamhet med flertal specialiteter på våra fyra sjukhus. Läs mer om oss https://www.ghp.se/ghp-interna... Kvalifikationer Vem är du? - Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med tre års utbildning (motsvarande Bachelor of Science in Nursing) samt specialistutbildning inom operation med minst två års erfarenhet från slutenvården i Sverige inom din specialitet. -Svensk sjuksköterskelegitimation är ett krav. - Vi ser att du är en person med vilja och nyfikenhet att verka i en annorlunda miljö i multikulturella team. Du är positiv och flexibel med god förmåga att anpassa dig till nya omständigheter. - Vi ser även att du kan planera och arbeta självständigt i ditt arbete. Vi värdesätter egenskaper som bra kommunikationsförmåga, att du är handlingskraftig och pedagogisk i din yrkesroll. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Talent Acqusition Manager [email protected] I din ansökan önskar vi ett CV. Intervjuer sker fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag! As a key healthcare provider of the Emirate of Ajman, the Sheikh Khalifa Medical City Ajman (SKMCA) is a H.H The President Initiative under Ministry of Presidential Affairs. SKMCA is a medical facility comprising of 220+ beds. Delivering a special brand of care to all patients that come through its doors, the year of 2017 was a memorable one, with major milestones being accomplished. One of these included achieving a considerable amount of patient visits with numbers approaching 220,000 – an impressive number almost equaling the number of half the population of Ajman – making SKMCA a fundamental cornerstone of the community providing a vital service in both routine and emergency medical care.
Arbetsgivare
GHP Specialty Care AB
Hemsida: https://www.skmca.ae/home/
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker specialistsjuksköterskor med inriktning operation!

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Vi söker dig som vill arbeta på toppen av din kompetens med högspecialiserad vård och kirurgi. Hos oss får du ett spännande jobb med kontinuerligt lärande, i en miljö präglad av närhet till forskning och vidareutbildning. Genom sjukhusets storlek kan vi erbjuda en stimulerande och varierad yrkeskarriär på vår interna arbetsmarknad. Som arbetsgivare är vi fast beslutna om att högre kompetens och större ansvar ska löna sig. Vår satsning på nya karriärvägar för vårdakademiska yrken och en ny karriär- och löneutvecklingsmodell för sjuksköterskor och barnmorskor är bara några exempel. Vi är samlat, Sveriges största enhet för anestesi, operation och intensivvård. Under dygnets alla timmar bidrar vi till att Sahlgrenska Universitetssjukhuset kan utföra komplicerade kirurgiska ingrepp och avancerad behandling av svårt sjuka eller skadade patienter. Var du än väljer att arbeta hos oss kan vi erbjuda dig ett arbete som är utmanade och ibland krävande, men framförallt viktigt och meningsfullt. Verksamheten är bred och omväxlande, här utförs allt från dagkirurgi till rikssjukvård, där Sahlgrenska Universitetet har totalt sju uppdrag inom specialiserad kirurgi och transplantation. Här blir du del av en verksamhet som ständigt flyttar fram positionerna för det medicinskt möjliga. Du får möjlighet att kontinuerligt utvecklas inom din specialitet, inom samma tjänst eller genom att nyttja sjukhusets storlek och verksamhetens bredd för att göra karriär. Sahlgrenska Universitetssjukhuset finns på flera platser i göteborgsområdet och bedriver anestesi- operations- och intensivvård på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus och Mölndals sjukhus. Verksamheten bedrivs på 13 operationsavdelningar och åtta intensivvårdsavdelningar. Forskning, utveckling och utbildning av framtidens sjukvårdspersonal är en stor och viktigt del av vår samlade verksamhet. Följ länken nedan för att läsa om de rekryterande verksamheterna inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Det finns en beskrivning om varje avdelning/enhet. https://www.sahlgrenska.se/nyheter/nyheter/specialistsjukskoterskor-inom-anestesi-operation-och-intensivvard/ Dina arbetsuppgifter I din roll som operationssjuksköterska får du bland annat arbeta med att: - Förbereda instrument och alla utensilier som behövs för den planerade operationen. - Säkerställa sterilitet/infektionsprofylax. - Kunna operationens tekniska genomförande och planera för detta. - Kontrollera apparatur som kirurgen ska använda. Dina kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation. Som person har du en god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter men också för helheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan! Efter att du skickat in din ansökan kommer du att kallas till intervju med rekryterande chef på någon av de operationsenheter som beskrivs i separat bilaga. I din ansökan kommer du att ha möjlighet att göra en prioritering utifrån den enhet där du helst skulle vilja arbeta. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till neurokirurgiavdelning operation i Lund

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Livet är föränderligt, vilket vi som arbetar med neurokirurgisk omvårdnad är mycket medvetna om. En dag brister ett blodkärl i hjärnan, någon cyklar iväg utan sin cykelhjälm eller hoppar i vattnet utan att veta hur djupt det är. Detta kan bli patientens första kontakt med oss på neurokirurgen. Vi behandlar skador och sjukdomar inom kroppens mest vitala organ - hjärna och ryggmärg. Neurokirurgin har uppdraget att hjälpa och om möjligt bota de sjukdomar som drabbar dessa organ. Skånes universitetssjukhus ansvarar för all neurokirurgisk vård i södra Sverige. Här opereras patienter i alla åldrar med sjukdomar eller skador i hjärna och/eller spinalkanal. Avdelningen är högteknologiskt utrustad med bland annat navigeringssystem, mikroskop och ultraljudsutrustning. Neurokirurgiavdelning operation är en liten enhet, där våra 30 medarbetare har ett nära samarbete med god sammanhållning och öppet klimat. Majoriteten av personalen har mångårig erfarenhet av neurokirurgiskt omhändertagande och vi värdesätter vårdkvalitet, trygghet, säkerhet samt vårdhygien mycket högt. Gå gärna in och titta på vår film: https://bit.ly/2HVwcCI ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet! Tillsammans med läkare och undersköterska arbetar du med alla typer av ingrepp. Det är en stor bredd på både patienter och typen av ingrepp som utförs, vilket medför varierade arbetsdagar och arbetsuppgifter. Dessutom finns ett nära samarbete med vårdavdelningarna, där vi är öppna för att du även arbetar på vårdavdelning och på så sätt får användning av din dubbelkompetens. I rollen som operationssjuksköterska kommer du att planera och organisera dagens operationer på din operationssal. Du instrumenterar på operationer och deltar i för- och efterarbete, som exempelvis uppdukning. Arbetet sker i team kring patienten och innefattar arbete med tekniskt avancerad apparatur. Arbetstiden är förlagd under både dag och natt och vi tillämpar önskeschema. Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter. Beroende på befintlig kompetens får du minst en månads "bredvidgång". Vi utgår ifrån att alla har en individuell inlärningsprocess och ser det som en självklarhet att du ska få stöttning av kollegor för att bli säker i din nya arbetsroll. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistutbildning inom operationssjukvård och språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du tidigare erfarenhet från operationsverksamhet samt arbete med Orbit ses detta som meriterande. Vidare är det en fördel om du har ett medicintekniskt intresse. Du är positiv och glad som person och vill bidra med nytänkande och framåtanda. Vi är måna om att hitta rätt person, stor vikt läggs därmed vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Thoraxcentrum

Arbetsgivare / Ort: REGION BLEKINGE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Thoraxcentrum ger Blekinge och Kronobergs invånare tillgång till högspecialiserad hjärtkirurgisk- och lungkirurgisk sjukvård. Thoraxcentrum har ca 200 medarbetare och är en multidisciplinär klinik, med vårdavdelningar, mottagningsverksamhet, operationsverksamhet, intensivvårdsavdelning och röntgenavdelning. Allt inom den egna kliniken. Utöver hjärt- och lungkirurgin bedrivs även högspecialiserad och specialiserad vård inom områdena invasiv elektrofysiologi, pacemaker, ICD/CRT, kardiologi/PCI och TAVI. ARBETSUPPGIFTER Som operationssjuksköterska arbetar du tillsammans med anestesisjuksköterska, operatörer, anestesiolog samt perfusionist i ett team. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete. Du får arbeta i ett glatt gäng, där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Det finns möjlighet till kompetensutveckling inom thoraxkirurgi och dess närliggande områden. När du börjar hos oss får du individuell inskolning med erfarna kollegor som stöd och kontinuerlig kompetensutveckling. KVALIFIKATIONER Du ska ha svensk sjuksköterskelegitimation och vara specialistutbildad inom operationssjukvård. Erfarenhet av operationssjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. ÖVRIGT Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till vårt nya operationsteam i Skene

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr Om tjänsten Som operationssjuksköterska hos oss på Operationscentrum i Skene erbjuder vi dig ett ansvarsfullt och stimulerande arbete där du får vara delaktig i utvecklingen av vår operationsavdelning och klinik. Du får en introduktion som anpassas efter dina behov. Dina arbetsuppgifter Du genomför sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operationsenheten. Arbetet är förlagt dagtid med någon lite senare tur per vecka. Om oss Operationsavdelningen i Skene är en modern och välutrustad dagkirurgisk enhet med tre operationssalar för planerad operationsverksamhet med tillhörande postoperativ del samt sterilenhet. De flesta operationer genomförs dagkirurgiskt, men en del av våra patienter läggs in. Vi är cirka 30 medarbetare allt som allt och bedriver verksamhet inom ortopedi och kirurgi. Avdelningen är öppen måndag till fredag. Sommartid stänger vi verksamheten under några veckor och alla tar semester i stort sett samtidigt. Vi arbetar i team och har en mycket positiv, engagerad och samarbetsvillig inställning till varandra och arbetet. Operationscentrum Skene är i en utvecklingsfas där vi kommer att satsa än mer på hög produktion genom effektivitet, goda flöden, gott teamarbete och snabba beslutsvägar. Vi bedrivs inom ortopedkliniken och i samband med satsningen kommer vi att öka vår bemanning. Din profil Du som söker tjänsten är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i operationssjukvård samt helst några års erfarenhet från operationsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig med god samarbetsförmåga, gott bemötande, serviceinriktat förhållningssätt och en positiv inställning till utvecklingsarbete. Vi värdesätter också att du har ett patientfokuserat förhållningssätt och förmåga att arbeta självständigt. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

AnnSam söker Operationssjuksköterskor! Uppdrag på Anopiva i Linköping!

Arbetsgivare / Ort: Annsam AB / Linköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Färdigheter
Krav
 • Operationssjukvård

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

AnnSam AB, som bemannat sjukvården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Operationssjuksköterska för uppdrag på Anopiva i Linköping! Inom ortopedi/ryggkirurgi samt hand och plastik kirurgi

Period: 2020.11.02-2020.12.13

Arbetstid: Måndag-fredag 07:30-16:00

Erfarenhet: Operationssjuksköterska med erfarenhet inom ortopedi, rygg och hand- och plastikkirurgi.


AnnSam har även andra uppdrag, välkommen med frågor och din ansökan!


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.

Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.

Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam erbjuder sina konsulter:

- Tydlig och ärlig information.

- Personlig kontakt och service.

- Konkurrenskraftiga löner.

- Timlön som utbetalas månadsvis eller var 14:e dag.

- Tjänstepension och möjlighet till löneväxling.

- Semesterersättning.

- Sjuklön.

- Reseersättning vid arbete på annan ort.

- Försäkring under ditt arbete.

- Den inskolning du behöver för att känna dig trygg.

- Boende i samband med uppdraget.

- Möjlighet att arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:

- Godkänd svensk Sjuksköterskelegitimation.

- Erfarenhet som leg. sjuksköterska i minst 1 år.

- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.

- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.

- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!

Om AnnSam AB:

AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.

För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi ser fram emot din ansökan!


www.annsam.se


Tel: 016-55 12 450

Arbetsgivare
Annsam AB
.
58181 Linköping
Hemsida: www.annsam.se
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Almia söker specialistsjuksköterska omgående för arbete i Hässleholm

Arbetsgivare / Ort: Almia AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Kvalifikationer: Legitimerad operationssjuksköterska alternativt anestesisjuksköterska med fem års erfarenhet. Erfarenhet av anestesi- och operationsavdelningen i Hässleholm är önskvärt. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistsjuksköterska inom anestesi eller operation, omvårdnads- och patientarbete. Vi erbjuder dig! Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Kostnadsfri coaching via Bluecall Mingelträffar med andra sjuksköterskor Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro Sista svarsdag: 2020-11-02- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. Om Hässleholm Hässleholm är en kreativ mötesplats i mitten av Öresundsregionen fyllt med konst, kultur och naturliv. Söder om Hässleholm ligger Finjasjön där finner du ett unikt trähus uppe bland trädtopparna. Därifrån har du magnifik utsikt över sjön och Hovdala naturområde, under sommaren är även Tree House Café öppet där du kan avnjuta en god kopp kaffe. Hovdala slott är i sig en fantastisk plats omgiven av fina parker och trädgårdar och en mängd historia. Utöver detta bjuder Hässleholm på mysiga gårdsbutiker och härligt stadsliv!
Arbetsgivare
Almia AB
Ansökan
Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Klara söker sjuksköterskor till uppdrag i Gävle

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Klara söker kirurgisjuksköterska till ett längre heltidsuppdrag vid kirurgavdelning under tidsperiod v.49-2 2020/2021. Roterande arbetstider. I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla. Ort Gävle Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor vid kirurgavdelning. Kvalifikationer Kirurgsjuksköterska med erfarenhet. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt. Om arbetsgivaren Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara. Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Vården behöver vår kompetens – på flera sätt. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss. På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Tillsättning 2020-11-30
Arbetsgivare
Klara D AB
Hemsida: https://www.klarakompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterskor till operationsenhet i Trelleborg

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som operationssjuksköterska på Lasarettet Trelleborg! På Lasarettet Trelleborg vill vi att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sitt arbete och hos oss sätter vi medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. Tillsammans når vi vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt sjukhus avseende patient- och medarbetarnöjdhet, kvalitet och lönsamhet. Lasarettet Trelleborg tillhör förvaltning Skånes universitetssjukvård (Sus). Operationsenheten ingår i verksamhetsområde planerade operationer och är ett ortopedkirurgiskt centrum som drivs i nära samarbete med Sus. Hos oss finns det fem operationssalar och två behandlingsrum där vi opererar inom elektiv ortopedi med främst ledplastiker, men även med knä-, axel-, fotkirurgi samt öron-, näsa- och halsoperationer. Vi utför även tandvårdsbehandling under anestesi och servar med anestesi till specialiserad närsjukvård vid bronkoskopier, koloskopier och elkonverteringar. Uppvakningsenheten har 22 övervakningsplatser för öppenvård och slutenvårdskirurgi. Det finns även en sterilteknisk enhet som är knuten till operationsenheten, där all instrumenthantering sker. Sterilgods hanteras både från interna och externa samarbetspartners. Vi är cirka 95 medarbetare som tillsammans arbetar på operationsenheten i Trelleborg. Varje dag har vi ett ständigt högt flöde av patienter och vi arbetar kontinuerligt med att sätta patientens behov i fokus. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi två operationssjuksköterskor till vår operationsenhet i Trelleborg. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kollegorna i operationsteamet. Som operationssjuksköterska planerar och organiserar du dagens operationer för din operationssal. Du instrumenterar på operationer och deltar i för- och efterarbete. För oss är det viktigt att patientens behov är i fokus och att du i teamet tillsammans med operatör, operationsundersköterska och anestesipersonal gemensamt kommunicerar och arbetar mot samma mål. Våra medarbetare är mycket engagerade och vi har en trivsam stämning på arbetsplatsen. Det är viktigt att du som söker är nyfiken och intresserad av ortopedi och öron-näsa-hals operationer, då vi utför en variation av ingrepp inom dessa områden. När du börjar hos oss så erbjuds du ett individuellt anpassat introduktionsprogram utifrån dina tidigare erfarenheter. För oss är det betydelsefullt att du som medarbetare ges möjlighet att växa och utvecklas med verksamheten. Därför arbetar vi för att hitta olika kreativa arbetssätt och lärandeformer för att bibehålla en kontinuerlig vidareutveckling och kompetenshöjning. Här arbetar vi aktivt med att operationssjuksköterskorna har olika ansvarsområde vilket du kommer att få när du blivit mer erfaren. Detta kommer att innebära att du har möjlighet till utveckling inom ditt specifika ansvar, kontakt med operatörer, företagsrepresentanter och att du framför allt delar med dig av kunskap och hjälper dina kollegor. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, med viss kvällstjänstgöring. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård och med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom ortopedi och öron, och gärna även goda kunskaper i det engelska språket. Arbetet här ställer stora krav på att du ska ha en förmåga att planera och ha framförhållning. Du trivs med att arbeta i team, men har samtidigt förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Som person är du positiv, ansvarsfull, flexibel och värnar om patient och patientsäkerhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god samarbets- och kommunikationsförmåga. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt. Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Kristianstad

Arbetsgivare / Ort: Centric Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 November (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Nu söker Centric Care operationssjuksköterska till Centralsjukhuset i Kristianstad
Behovet sträcker sig från oktober och framåt.

Centric står för boende och resor vid behov.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation. Minst 2 års erfarenhet. 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Arbetsgivare
Centric Care AB
Hemsida: https://centriccare.eu
Ansökan
Ansök senast 4 November (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Stift Carlanderska Sjukhuset
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 November (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Carlanderska är inte som vilket sjukhus som helst - och har aldrig varit det heller. Redan när Carlanderska invigdes 1927 var det en plats för omvårdnad som skulle vara lite mer ombonad och hemlik än de vanliga sjukhusen. Carlanderska är ett kraftfullt specialistsjukhus, som är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götalandsregionen. Här bedrivs både offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård. Verksamheten utförs av ett flertal vårdgivare i samspel och tillsammans med våra samarbetspartners och specialistmottagningar utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Tillsammans är vi ungefär 500 medarbetare som utifrån ledorden miljö, närhet, omtanke och kompetens arbetar på Möjligheternas sjukhus. Välkommen! Beskrivning På operationsenheten, som har 60 medarbetare, utförs årligen omkring 6 500 operationer inom specialiteterna allmänkirurgi, plastikkirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi, fetmakirurgi och öron-, näsa- och halssjukdomar. Arbetet sker genom avtal med såväl regioner som försäkringsbolag, liksom i nära samarbete med samarbetspartners. De sju operationssalarna är byggda för högspecialiserad kirurgi. Alla salar är utrustade med den senaste operationsteknologiska utrustningen och en av salarna har en operationsrobot. I operationsenheten ingår sterilcentralen. Utformningen av arbetsplatserna är gjord med stort fokus på ergonomi och smidiga flöden. Det finns ett nära samarbete med den vårdavdelning och pre- och postoperativa enhet som finns i anslutning till operationsenheten. Arbetsuppgifter Som operationssjuksköterska medverkar du vid operationer samt att du ansvarar för den enskilde patientens omvårdnad. Med tanke på att operationer sker inom ett flertal olika specialiteter, blir ditt arbete varierande och lärorikt. Du arbetar i team med snabba flöden och korta bytestider, där var och en tar stort ansvar. På Carlanderska utför vi enbart planerade ingrepp och arbetstiderna är förlagda måndag – fredag. Carlanderska har stort fokus på arbetsmiljö, hälsa och välmående, liksom utvecklade personalförmåner och möjligheter till kompetensutveckling, för att du som medarbetare ska trivas hos oss. Kvalifikationer Vi söker dig med några års erfarenhet av arbete som operationssjuksköterska. För att trivas hos oss behöver du tycka om ett högt arbetstempo, att arbeta metodiskt samt att ligga steget före genom att se till helheten i operationen. Det är viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga, att du är lyhörd och att du har ett positivt förhållningssätt samt bidrar till en god arbetsmiljö. Vi vill också att du skall vara delaktig i förbättringsarbeten och kompetensutvecklingsinsatser då verksamheten ständigt utvecklas. Information Tjänsten som operationssjuksköterska är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du några frågor är du välkommen att kontakta någon av våra två enhetschefer på operation, Ulrika Larqvist, tel. 031-81 92 18 alt. [email protected], eller Elin Johansson, tel. 031-81 81 30 alt. [email protected]  Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 november 2020. Ansökan görs via vår hemsida www.carlanderska.se. Vänligen bifoga din yrkeslegitimation i samband med din ansökan. Välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Stift Carlanderska Sjukhuset
Ansökan
Ansök senast 4 November (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Specialistsjuksköterska Operation, var med och utforma nya Operation 4!

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 November (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Vill du vara en del av ett nystartat team där respekt, omtanke och öppenhet värderas högt? Då kan det vara just dig som vi söker! Handkirurgiska kliniken flyttar till Mölndals sjukhus och i februari 2021 slår vi upp dörrarna för nya Operation 4. Vi söker just dig, operationssköterska som vill vara med och skapa en helt ny operationsavdelning och som vill få möjligheten att testa nya arbetssätt. Verksamheten är bred och omväxlande, allt från dagkirurgi till nationell högspecialiserad sjukvård, inom ledproteskirurgi, artroskopi, mikrokirurgi med mera. Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige och vi opererar alla åldrar, barn som vuxna. Verksamheten bedrivs främst måndag till fredag på dagtid. I samband med uppstart av verksamheten på Mölndals sjukhus, erbjuder vi möjlighet till kombinationstjänster, till exempel 80% operation och 20 % på handmottagningen eller annat område inom Anestesi/Operation/Intensivvårdsavdelning. Vi vill tillsammans utveckla nya arbetssätt i en hållbar arbetsmiljö. Vill du testa något nytt? Som en av hos oss får du nu möjlighet att följa vårdkedjan och få variation i arbetsuppgifterna. Du kommer att ha din huvudanställning på operation och vid eventuell kombinationstjänst ha mottagningsarbete eller annat cirka 1 dag/vecka. Vi kommer att ha tillgång tre operationssalar för Handkirurgi på Mölndals sjukhus. Möjligheten att vara med och skapa Operation 4, Mölndals sjukhus, börjar här och nu. Läs mer på Insidan: https://insidan.vgregion.se/forvaltningar/su/nyheter-publik/su-omrade-3/lyft-for-handkirurgin/ Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med allt från dagkirurgi till avancerad rikssjukvård. Arbetet är självständigt och med mycket ansvar. Vi vill skapa något nytt, därför är det viktigt med dina idéer, din vilja att dela med dig och din öppenhet för förändringar. Vi vill ta tillvara goda initiativ om hur vi kan skapa en operationsenhet i världsklass. Om du vill rotera mot mottagning kommer du huvudsakligen arbeta med något av våra team; handledsteam, barn, mikrokirurgi. Möjligheter till utveckling och eventuell forskning kan komma att erbjudas. Du kommer få möjlighet att påverka utformningen av en nytänkande produktiv operationsavdelning, som startar upp på i februari 2021. Handkirurgkliniken kommer att ha tre operationssalar med ett pre- och postoperativt patientomhändertagande. En projektledare finns för att ta tillvara nytänk, så vi tillsammans skapar en riktigt bra och hållbar operationsavdelning. Handkirurgen har idag långa köer av regionsjukvård, som inte kan skickas till annan operationsavdelning i Västsverige, därför behöver vi dig! Kvalifikationer Vi söker dig som är Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Operationssjukvård,. Du är engagerad, lösningsfokuserad, förändringsbenägen, kreativ och tycker om att arbeta i team. Du uppskattar flexibilitet och trivs med varierande arbetsuppgifter. I mötet med patienter och kollegor har du ett öppet, professionellt och empatiskt förhållningssätt. Har du erfarenhet av att arbeta med barn, handkirurgi och arbetsvana i Melior och Orbit är det meriterande. Varmt välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 5 November (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksyrra AB söker en kompetent och driven leg. operationssjuksköterska ...

Arbetsgivare / Ort: Sjuksyrra SWE AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du rätt person för oss? Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska med en specialistutbildning inom operation. Nödvändig erfarenhet: Van vi proteskirurgi. I första hand höfter och knän. Meriterande om du har vana av axlar också. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Du bör ha arbetat minst 2 år som operationssjuksköterska och vara trygg med att göra egna bedömningar. Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen. Var? Sollefteå Behov: Mån-ons kl.07.00-16.30, 30 min rast under perioden 43-50 Journalsystem: Orbit, NCS Cross Vilka är vi på Sjuksyrra AB? Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter en konsultchef Kattis samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjlighet till bostad om arbete sker på annan än din hemort. Välkommen in med din ansökan, tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande! Varma hälsningar, Kattis & Magnus
Arbetsgivare
Sjuksyrra SWE AB
Hemsida: https://www.sjuksyrra.se
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska sökes till Operationsavdelningen, Varberg

Arbetsgivare / Ort: REGION HALLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
På operationsavdelningen i Varberg arbetar drygt 100 medarbetare, fördelat på operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Avdelningen har nio moderna salar där cirka 7 000 ingrepp utförs per år inom ortopedi, kirurgi, gynekologi, urologi, medicin och öron. Om arbetet Du kommer att ingå som en värdefull kompetens i teamet på operationsavdelningen med sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Som medarbetare vid Hallands sjukhus Varberg arbetar du med det som är viktigast av allt: livet! Detta innebär ett ansvarsfullt jobb som kräver kunskap, skicklighet och ett stort hjärta. Vi erbjuder dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter. Arbetstid: Dag, men jourtjänstgöring kan förekomma. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning, inriktning operationssjukvård. Vi söker dig som tycker om utmaningar och är engagerad i ditt arbete! Du trivs med att arbeta i grupp och har ett positivt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. Om oss Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.  
Arbetsgivare
REGION HALLAND
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksyrra AB söker en kompetent och driven leg. operationssjuksköterska ...

Arbetsgivare / Ort: Sjuksyrra SWE AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du rätt person för oss? Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska med en specialistutbildning inom operation. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Du bör ha arbetat minst 2 år som sjuksköterska inom operation och vara trygg med att göra egna bedömningar. Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen. Var? Sunderby. Om avdelningen du ska arbeta på: Instrumentera vid operationer som förekommer vid ett länssjukhus av detta slag. Kunna lite om mycket. Bas kunskaper gärna i flera specialiteter. Behov: Heltid 201101-201231. Måndag-fredag kl.0700-1630, kväll 0900-1900 eller 1030-2030. Jour med arbetstid kl.1830-0130 jour-0730. Helgtjänstgöring lördag-söndag kl.0800-1845, helgjour arbetstid kl.1830-0200 jour-0800. Journalsystem: VAS, Provisio Vilka är vi på Sjuksyrra AB? Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter två konsultchefer; Kattis & Gustav samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjlighet till bostad om arbete sker på annan än din hemort. Välkommen in med din ansökan, tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande! Varma hälsningar, Kattis & Magnus
Arbetsgivare
Sjuksyrra SWE AB
Hemsida: https://www.sjuksyrra.se
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska, Södertälje sjukhus

Arbetsgivare / Ort: Södertälje Sjukhus AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Södertälje sjukhus Operationsavdelning erbjuder en familjär arbetsplats där vi är måna om varandra och dess hälsa, vi har högt i tak och lätt för skratt. Vi arbetar hårt för att vara en arbetsplats där alla ska trivas och vi arbetar i team. Vi erbjuder en stor variation mellan gyn, ortopedi, urologi och kirurgi där du som medarbetare har möjlighet att utvecklas och specialiseras inom alla specialiteter. Södertälje sjukhus är det ”lilla” sjukhuset med ett stort hjärta och vår småskalighet gör att vi har korta beslutsvägar. Dina personliga egenskaper:     Vi söker dig som har ett genuint intresse av allt som sker på operationsavdelningen och trivs med att arbeta tvärprofessionellt kring patienten. Du ska vara flexibel och kunna ändra planering och arbetsuppgifter utifrån patienternas och verksamhetens behov. Du är positiv till utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden i operationssjuksköterskans perioperativa omvårdnad. Du ska tycka om utmaningar och vara intresserad av att hitta lösningar. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper för att passa in i vår medarbetargrupp. Dina kvalifikationer:   Krav: Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Meriterande med erfarenhet av administration. Anställningsform:   Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Det s.k. 24/7-avtalet är implementerat på sjukhuset vilket bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete. Kvarstannandebonus och dubbelt natt-OB tillämpas redan.   Om Södertälje sjukhus:   Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.   Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Södertälje Sjukhus AB
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska-Uppsala

Arbetsgivare / Ort: Operationskonsulterna Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd. Att arbeta som operationssjuksköterska hos oss: Som Operationssjuksköterska arbetar du i team med Operatör (ex kirurg, ortoped etc), Narkossjuksköterska, Narkosläkare, undersköterskor och den huvudsakliga arbetsplatsen är på operationsavdelning. Operationssjuksköterskan har ansvar för sterilitet och renlighet på operationssalen. Som operationssjuksköterska assisterar man operatören i såret och det krävs att man är väl insatt i de olika operationernas moment och ligger steget före operatören. Man förbereder varje operation och avvecklar även operationen. På vissa avdelningar krävs även deltagande i disk/steriliseringsarbete av instrument. På alla operationsavdelningar ska man vara beredd på det oförutsedda och kunna hantera akuta situationer. Att vara Operationssjuksköterska är ett högkvalificerat arbete under ständig utveckling med nya operationsmetoder och instrumentarier. Operationssjuksköterskan finns med på alla typer av operationer som tex inom avancerad kirurgi. Man ska ha vana av trauma, stor bukkirurgi, anvacerad kärlkirurgi, lever och pankreaskirurgi, transplantation av njure och pankreas, esofagus och ventrikelkirurgi, urologi, robotkirurgi och övrig akut kirurgi.   Då Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård krävs att alla våra anställda specialister har lång erfarenhet och är trygga i sin yrkesroll. Det förväntas att du som konsult ska kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbare än andra och det är ofta så att konsulterna från Operationskonsulterna är de med längst erfarenhet på arbetsplatsen vilket ställer krav på att man även ska kunna förmedla sin kunskap till övriga medarbetare på kliniken. Det är viktigt att man följer bolagets Företagspolicy och den aktuella klinikens arbetssätt och regler. Detta uppdrag är på en stor enhet med avancerad kirurgi. Utbildning: KRAV - Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Hälso- och sjukvård Språk: KRAV - Svenska   Kompetens: - god kännedom av bland annat angio, robot, transplantation, HIPEC - Cosmic Arbetslivserfarenhet: KRAV - Operationssjuksköterska, 5 års erfarenhet eller mer   Period: 2020-12-01- 2020-05-01 100 % Dag, kväll, natt, rotation   Om dig: Arbetet som specialistsjuksköterska inom operation är ett kvalificerat uppdrag och vi vill därför att du har minst 5 års erfarenhet inom din specialité. Vi anser att det krävs för att man ska vara tillräckligt trygg i sin yrkesroll och det stämmer väl överens med företagets roll som specialister i branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika opererande kliniker som tex kirurgi, ortopedi, gynekologi och urologi. Du ska gärna vara intresserad av kompetensutveckling och ett steg framåt i karriären. Vi premierar deltagande i kurser och utbildningar. Lön, ersättning och förmåner: Vi ordnar med resa och boende i förekommande fall. Allmänpension, Tjänstepension, övertidsersättning och OB. Friskvårdsbidrag. Vidareutbildningar och kurser.Trevliga företagsevent/sammankomster 6 ggr/år för bättre sammanhållning, stöd och gemenskap. Hos Operationskonsulterna är du som anställd i trygga händer och alla medarbetare är fullt försäkrade via vårt trygghetspaket och samarbete med Folksam och AFA.
Arbetsgivare
Operationskonsulterna Stockholm AB
Hemsida: http://www.operationskonsulterna.se
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Funktion PMIi Huddinge har två medicinska enheter som bedriver anestesi- och operationsverksamhet samt pre- och postoperativ vård. Vår verksamhet är omfattande, högspecialiserad och uppdelad på olika sektioner: Akut, Gynekologi, Ortopedi, Transplant, Urologi, ÖNH, Öppenvårdskirurgi samt Övre gastro. Vi utför riksuppdrag inom några av dessa specialiteter. Vi har nyligen flyttat till nybyggda lokaler utrustade med den senaste tekniken. Under hösten startar vi upp verksamhet inom urologisk och övre gastro robotkirurgi Vi erbjuder  Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som operationssjuksköterska är det hos oss du ska vara!  En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap. Här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team. Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.  Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska. Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.   Vi söker dig som är en positiv och engagerad person som aktivt vill bidra till vår verksamhet och vår gemenskap. För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som operationssjuksköterska!  Din ansökan ska innehålla: CV Personligt brev Yrkeslegitimation Bevis om specialistkompetens Utbildningsbevis Kontakt Jacqueline Björklund, Omvårdnadschef Operation Huddinge, tel. 08-585 809 85 Fackliga representanter Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352 Kommunal Huddinge, Carina Hultgren, tel. växel 08-585 800 00 Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99 Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25 Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), sterilteknisk enhet och högspecialiserad smärtvård. Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Klara söker OP-sjuksköterska under dec-feb till Östra Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Klara söker för kunds räkning en rutinerad OP-ssk för uppdrag på sjukhus i östra Göteborg, under perioden 2020-12-01 t o m 2021-02-28 Ort Göteborg Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska till två enheter med nedan inriktning Operation 1: Operationssjukvårdinriktning kirurgi, ex dagkirurgiska ingrepp, obesitaskirurgi, akutkirurgi, HIPEC, infektionsrelaterade ingrepp m m Operation 2: Operationssjukvårdinriktning obstetrik och gynekologi. ex elektiva och akuta sectio, kirurgiska aborter, hysterektomier m m Arbetstid dag/kväll/natt Kvalifikationer Sjuksköterska med VUB operation med minst 2 års relevant yrkeserfarenhet Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift Tidigare erfarenhet av arbete i VG-region och kunskap i journalsystemet Melior, Obstretrix och Orbit 5 är önskvärt Sköterska med hög tillgänglighet prioriteras Personliga egenskaper Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. I din roll bidrar du med kvalitet, service och ett gott bemötande åt alla Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt Om arbetsgivaren Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär att vi följer kollektivavtal med riktig tjänstepension, sjuklön och att vi har ansvarsförsäkring. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Klara är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska Ansökan Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss Besök gärna vår hemsida www.klarakompetens.se samt följ oss på Facebook och Instagram Tillsättning Löpande
Arbetsgivare
Klara D AB
Hemsida: https://www.klarakompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska Natt till Centraloperation DS

Arbetsgivare / Ort: Danderyds Sjukhus AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker dig som är operationssjuksköterska och vill arbeta natt på en ny, fräsch operationsavdelning tillsammans med härliga kollegor. Hos oss på centraloperation får du chans att jobba i nybyggda, toppmoderna operationslokaler. Detta, tillsammans med rutiner som utgår från patientens bästa i en teamorientrad miljö, ger oss en lättarbetad och attraktiv operationsavdelning. Vi erbjuder    Ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme och en öppen och tydlig kommunikation. Centraloperation befinner sig en spännande utvecklingsfas där vi arbetar med våra flöden och rutiner för att kunna erbjuda våra patienter en trygg miljö samtidigt som förutsättningar finns för en god arbetsmiljö. Vi ser även att det är viktigt att hela tiden ha en hög kompetensnivå och därför är det viktigt för oss att arbeta med kompetensutveckling i verksamheten. Vi har också implementerat en verksamhetsanpassad kompetensstege med tydliga utvecklingssteg. Personalförmåner som erbjuds är bla  friskvårdsbidrag, välutrustat personalgym, arbetsskor, fruktkorg, interna och externa utbildningstillfällen men framförallt finns det en härlig arbetsplats med högt i tak Om tjänsten   På centraloperation vid Danderyds sjukhus bedriver Ortopedkliniken en integrerad verksamhet med kirurg- och urologkliniken. Du kan därför få en fantastisk möjlighet att rotera mellan ortopedi, kirurgi och urologi och du får arbeta i team med så väl erfarna som juniora kollegor. Vi arbetar i totalt 12 operationssalar, sex för ortopedi o0ch sex för kirurgiska och urologiska operationer   Vi erbjuder nu en nattjänst  till dig som vill vara med och driva och utveckla vår härliga operationsavdelning framåt. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för ortopedi, kirurgi och urologi för operationssjuksköterskor Anställning  Vi erbjuder dubbelt natt ob och ATK (ArbetsTidsKompensation)    Deltid: 70 %. Möjlighet finns att fylla upp med dagpass Heltidsmått 32,20h/v Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård med några års erfarenhet. Meriterande är ortopederfarenhet  Personliga egenskaper    Du ska tycka om utmaningar och att hitta lösningar på dessa. Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs att arbeta i grupp. Oavsett erfarenhet ser vi att du som är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat kommer att trivas i vårt team.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varför trivs dina framtida kollegor på arbetsplatsen? ” Bra och trevliga arbetskamrater” ”Lyhörd ledning” ” Brett utbud av operationer, mindre risk att bli uttråkad” Varmt välkommen med din ansökan! Kontakt Veronica Ringsäter Vårdenhetschef 08 123 583 21 Fackliga representanter: Vårdförbundet 08 123 57070
Arbetsgivare
Danderyds Sjukhus AB
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Estetikcentrum

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Välkommen till Estetikcentrums fina lokaler i centrala Malmö. Vi är skönhetskliniken med patienten i centrum. På Estetikcentrum har vi specialister inom plastikkirurgi, åderbråckskirurgi och gynekologisk kirurgi. Vi är ett härligt och glatt team med en familjär stämning på kliniken. Du kommer att få arbeta med skönhetskirurgi och friska patienter. Arbetet är väldigt varierande och det är en fantastisk arbetsplats att längta till. Vill du vara en del av detta? Randstad Care söker nu på uppdrag av Estetikcentrum en operationssjuksköterska med möjlighet att välja mellan tillsvidareanställning eller visstidsanställning. Det finns även möjlighet att välja tjänstgöringsgrad.  

Ansvarsområden

Arbetet som operationssjuksköterska på Estetikcentrum är omväxlande, utvecklande och lärorikt. För den som är intresserad finns stora utvecklingsmöjligheter med att arbeta inom andra områden såsom placering på övervakninsgsenheten och ha egna återbesöksmottagningar. Det finns också möjligheten att utbilda sig vidare till injektionssköterska och delvis arbeta med injektioner såsom Botox och Fillers.

Som medarbetare på Estetikcentrum har du förmånen att få all hudvårdsbehandling till endast självkostnadspris. 

Arbetstider

Tjänstgöringsgrad 75% dag/kväll samt helg. Start omgående enligt överenskommelse.  

Kvalifikationer

Operationssjuksköterska med god operationsvana. Som person är du social, serviceinriktad och trygg. Du har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-08, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Randstad Care sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Estetikcentrum. För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt  [email protected]

Om företaget

Estetikcentrums uppdrag är att vara ett komplett center för hudvård och plastikkirurgi. Att leverera naturliga, säkra och banbrytande lösningar till patienterna i en vårdande och toppmodern miljö. Vi är ytterst måna om att patienten ska känna sig trygg och välinformerad när de kommer till oss. Vi har fått många goda recensioner och har hög patientnöjdhet. Våra kirurger och övrig personal är engagerade i att erbjuda den allra bästa estetiska omvårdnad.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi,neurokirurgi och neurologi Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Vår verksamhet/ditt uppdrag Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad, jobba för utveckling inom din profession och av verksamheten. Arbetet är omväxlande, liksom tempot, och det finns otroligt mycket att lära. Hos oss utförs operationer under dygnets alla timmar och dessa är både av akut och elektiv karaktär. Som operationssjuksköterska på vår klinik blir du en del av ett team där du huvudsakligen assisterar vid skall- och ryggkirurgi men även viss perifer nervkirurgi och kraniofacial kirurgi. På jourtid bistår vi även vid mindre öron-näsa-hals operationer och plastikkirurgiska operationer. Vi är en av sju neurokirurgiska kliniker i Sverige och utför cirka 2000 operationer per år varav 1/3 är akuta. Vår verksamhet bedriver vård för patienter både regionalt och nationellt, för människor i alla åldrar med olika neurokirurgiska åkommor. Avdelningen har fem operationssalar med högteknologisk medicinteknisk utrustning. Under hösten så planeras uppstarten av vår nybyggda intraoperativa MR-sal. En stor del av operationerna utförs mikrokirurgiskt och då finns stora möjligheter att följa med under operationens gång på storbildsskärmar. Dina kvalifikationer Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Samt att du är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Tidigare erfarenhet inom operationssjukvård ses som meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull i samarbete med kollegorna i operationsteamet Vi erbjuder Hos oss erbjuds du en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstider är förlagd dagar, kvällar, helger och nätter i verksamhetsanpassat önskeschema. Arbetstiderna går att diskutera och det finns möjlighet att komma ner till en veckoarbetstid på 32,33h/vecka. Inskolningen anpassas efter ditt behov. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vill du veta mer? Mats Norman (Avdelningschef) 018-611 45 93 facklig kontakt nås via växel 018-611 00 00 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till operationsenhet 2

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr Om vår lediga tjänst Vi erbjuder dig som, operationssjuksköterska hos oss på operationsenhet 2, ett ansvarsfullt och stimulerande arbete. Kliniken arbetar aktivt med kvalitets- och verksamhetsutveckling där vi gärna ser att du vill vara med och bidra med egna tankar och idéer. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter tillsammans med övriga yrkesprofessioner i ditt team. Du ansvarar för den specifika operationsomvårdnaden för våra patienter i samband med deras operation. Eftersom du arbetar i team är det viktigt att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Arbetstiden är förlagt till dagtid och hos oss får du en introduktion som anpassas efter dina behov. Om oss på operationsenhet 2 Operationsenhet 2 bedriver till största del planerad operationssjukvård. På enheten utförs operationer och behandlingar framförallt inom gynekologi, öron-, ögon och barnkirurgi. Enheten utför också operationer på uppdrag från kirurg- och öronkliniken där målgruppen är både barn och vuxna patienter.   Om oss på anestesikliniken SÄS gör idag ca 13 000 operationer och har en stor bredd på verksamheten. Allt fler ingrepp görs inom den dagkirurgiska verksamheten. En annan del av verksamheten som stadigt ökar är sövning i samband med röntgenologiska och endoskopiska ingrepp, detta tillsammans med akuta larm och transporter mellan sjukhus är aktiviteter som påverkar planeringen av verksamhet på våra operationsenheter. Anestesikliniken bedriver akut och planerad verksamhet i Borås. Kliniken omfattas av en intensivvårdsavdelning, två operationsavdelningar, två postoperativa avdelningar, en smärtenhet och två endoskopiska enheter. Din profil Du som söker tjänsten är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i operationssjukvård samt gärna några års erfarenhet från operationsverksamhet och/eller från ortopediska och kirurgiska ingrepp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig med god samarbetsförmåga, gott bemötande, serviceinriktat förhållningssätt och en positiv inställning till utvecklingsarbete. Vi värdesätter också att du har ett patientfokuserat förhållningssätt och förmåga att arbeta självständigt. Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Klinisk lärare till VO Intensiv- och perioperativ vård i Malmö

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 November (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Är du operationssjuksköterska som söker ett jobb utöver det vanliga? Nu har du möjlighet att söka den utvecklande tjänsten som klinisk lärare inom operationssjukvård! Verksamhetsområde (VO) Intensiv och perioperativ vård (IPV) vid Skånes universitetssjukhus (Sus) Malmö bedriver operationssjukvård, anestesisjukvård, postoperativ vård, sterilverksamhet och intensivvård. Här vårdas patienter före, under och efter sin operation. Tjänsten är för dig som vill skapa möjligheter för effektiv verksamhetsförlagd utbildning med hög kvalitet och utveckla förutsättningar för lärande, handledning, introduktioner samt klinisk träning. Uppdraget som klinisk lärare kombineras med klinisk tjänstgöring som operationssjuksköterska på 50 procent på någon av operationsenheter inom VO IPV i Malmö. ARBETSUPPGIFTER I rollen som klinisk lärare är du ämnesmässig och pedagogisk ledare inom omvårdnad för din specialitet. Du arbetar med samtliga opererande enheter i Malmö. Ditt huvuduppdrag är att säkra en effektiv och kvalitativ undervisning för studenter. Det innebär att du ansvarar för att utveckla nya former av lärande i den kliniska utbildningen, stärker handledarskapet och operationssjuksköterskeprofessionen. Du har det övergripande ansvaret för upplägg, strukturering, genomförande och utvärdering av den verksamhetsförlagda utbildningen enligt gällande kursplan och kvalitetskriterier inom Region Skåne. Du kommer även att vara delaktig i verksamhetsrelaterade seminarier för och med studenter samt anordna handledarträffar. Vidare kommer du att stärka samverkan mellan handledare och lärosäte. Ämnet är tvärvetenskapligt och interprofessionellt och arbetet utförs tillsammans med motsvarande kliniska lärare inom anestesisjukvård i ett utvecklande och nära samarbete. Ni arbetar nära övriga kliniska lärare inom specialistutbildningen. I tjänsten som klinisk lärare har du en viktig roll att driva utbildnings- och kompetensutvecklingsfrågor. Du förväntas verka för att nya forskningsresultat får genomslag i verksamheten och att inspirera till utveckling av omvårdnadsforskningen. Du utgör också ett stöd i verksamheternas förbättrings- och utvecklingsarbete samt kompetensutveckling för medarbetarna. Vidare inspirerar du till fortsatta akademiska studier och upprättar ett nationellt och internationellt nätverk. KVALIFIKATIONER Vi välkomnar dig som är erfaren legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du pedagogisk utbildning eller handledarutbildning om minst 7,5 högskolepoäng, eller motsvarande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav för att kunna få tjänsten. Har du genomgått handledarutbildning på avancerad nivå är det meriterande. Du bör även ha grundläggande kunskap om vetenskapsmetodik, gärna med påbyggnad till magisternivå inom vårdvetenskap eller motsvarande, alternativt påbörjad utbildning på magisternivå med beräknad examen inom fem år. Har du även erfarenhet av att leda lärandeprocesser och att implementera nya pedagogiska former i den verksamhetsförlagda utbildningen är det en fördel. För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att anpassa ditt arbetssätt, kunna se olika perspektiv samt tolka och agera utifrån förändringar och sammanhang. Du är ansvarstagande och drivande samt har ett öppet och kommunikativt förhållningssätt med förmåga att entusiasmera andra. Vidare har du stor pedagogisk och social förmåga, samt har lätt för att skapa kontakter och uppskattar att arbeta i team. Vi värdesätter även förmåga att leda och driva utvecklingsarbete samt omsätta omvårdnadsforskning till en klinisk vardag. Då vi är måna om att hitta rätt person kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper såsom att du är prestigelös, idérik och har lätt för att samarbeta med både universitet och klinik. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen till Skånes universitetssjukhus! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 9 November (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker sektionsledare Ortopedi

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 November (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Om oss  Operation 1 och 8 är en dygnet runt öppen enhet inom Verksamhet Hybrid och intervention, HyBI. HyBI är en  verksamhet som till stor del bedriver sin verksamhet i Bild och Interventioncentrum, BoIC. På operation 1 och 8 Sahlgrenska bedrivs högspecialiserad kirurgi inom områdena bröst-, endokrin-, övre gastro-, kärl-, leverkirurgi och urologi. Vi utför även njur-, pancreas- och levertransplantationer och avancerad rygg-, tumör-,  och traumakirurgi inom ortopedi. Enheten har 14 operationssalar, varav en är specialutrustad för trauma och ytterligare 2  hybridsalar utrustade med högteknologisk utrustning med den senaste bildtekniken där  kateteringrepp, enbart eller i kombination med öppen kirurgi utförs. Denna arbetsplats har en stor variation mellan elektiv och akut kirurgi samt utveckling av hybrid och robotingrepp. Hos oss arbetar operationssjuksköterskor och undersköterskor, samarbete inom hela operationsteamet är av högsta vikt. Vi strävar efter god och säker vård där patientsäkerheten står i fokus. Enheten arbetar efter tydliga rutiner, metodkort och kompetenskort för att skapa maximal trygghet för medarbetarna i denna stimulerande, utvecklande och komplexa miljö. Enheten har kontinuerligt interna och externa utbildningar. På enheten pågår ett projekt med kompetenstid inlagt i schemat för utveckling inom professionen.  Arbetsbeskrivning  Som sektionsledare inom Ortopedi är du med i enhetens interna ledningsgrupp och har ett nära samarbete med sektionsledare, vårdenhetschefer, avdelningschef och övriga medarbetare. I uppdraget ingår att planera material och instrument utifrån det lagda operationsprogrammet tillsammans med ortopeder och ortopedkoordinatorer. Du har daglig kontakt med sterilcentralen då vi använder mycket låneinstrument. Du kommer att ansvara för beställningar av instrument och material. Utveckla och implementera nya arbetssätt och introduktion av nya medarbetare. Vi har schemalagd tjänstgöring och vi tillämpar individuell schemaplanering (ISP) med helgtjänstgöring var femte helg. Om dig  Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad och intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med dina arbetskamrater. I mötet med såväl patienter som kollegor har du ett öppet, professionellt och empatiskt förhållningssätt. Varmt välkommen med din ansökan!  Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 9 November (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska Luleå

Arbetsgivare / Ort: Direktkliniken AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 November (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du en erfaren Operationssjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor? VI SÖKER DIG Erfaren Operationssjuksköterska till ett uppdrag hos en kund i Luleå. Uppdraget innebär instrumentera vid operationer på en operationsavdelning med bred inriktning. Vi söker dig som kan jobba under perioden v 46-53. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. DIN PROFIL Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till operationssjuksköterska. Vidare ska du ha minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som Operationssjuksköterska och en bred baskompetens inom flera specialiteter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor samt vara noggrann och trygg i din yrkesroll. ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA Som bemanningssjuksköterska på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med skickliga kollegor och i arbetet hos olika vårdgivare. Självklart till en förmånlig lön och villkor anpassade efter dig. Din viktigaste arbetsuppgift kommer att vara att stötta upp i verksamheter där den ordinarie personalstyrkan behöver stärkas upp med en erfaren och självgående kollega. Det kan handla om att täcka upp för semestrar, sjukskrivning, föräldraledighet eller under en period då kunden behöver rekrytera in ny personal. Uppdragen kan vara båda långa och korta. Vi matchar dig med uppdrag som passar dina önskemål och varje bokning sker i överenskommelse med dig. Du kommer att ha en viktig roll i Direktklinikens team av sjuksköterskor och läkare. Som bemanningssjuksköterska är du företagets representant ute hos våra kunder. Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att vara sjuksköterska. DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI? Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska. Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt.
Arbetsgivare
Direktkliniken AB
Ansökan
Ansök senast 10 November (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Agito söker operationssjuksköterskor för bemanningsuppdrag

Arbetsgivare / Ort: Agito Sverige AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Är du operationssjuksköterska och söker ditt kommande kompetensutvecklande uppdrag?


I höst behöver ett större sjukhus i Sverige hjälp med att förkorta sina vårdköer. Ojämna veckor ortopedoperationer och jämna veckor 1 team ortoped och 1 team kvinnosjukvård.


Arbete måndag till fredag kl. 7.30 - 16.45.


Teamet ingår i ett större lag med kirurg, undersköterska, anestesisjuksköterska, operationssjuksköterska mm.


Proteser: Exeter, Next Gen, Delta, Neer etc.


Scopiutrustning, både scopistapel (Wolf) och instrument.


Kompetens system:

 • Aisys anestesiapparat
 • Philips övervakning
 • BD infusionspumpar
 • Maquee operationsbord + stöd
 • Cambio cosmic - journal + läkemedelsmodul
 • Provisio
 • TEGRIS
 • Röntgenbåge
 • Vätskevärmare Ranger/Fluido
 • LP 15 defibrillator
 • Infusions/volym pump Care Fusion Aleris PK och CC


Ledigt över jul och nyår och sedan pågår uppdraget några veckor efter v 2. Slutdatum beror på startdatum. Snar start på uppdrag!


Vid ansökan önskar vi att du uppger när du kan starta och hur länge du kan efter v 2. Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Agito Sverige AB
Hemsida: www.agito.org
Ansökan
Ansök senast 11 November (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi välkomnar operationssjuksköterskor till Östersunds sjukhus!

Arbetsgivare / Ort: REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker en kollega som vill vara med att vidareutveckla vår centraloperation tillsammans med oss och våra tre enhetschefer! Du som vill jobba på en arbetsplats med både spets och bredd inom såväl akut som planerad operationsverksamhet kommer att trivas på vår operationsavdelning! Operationsavdelningen har 10 operationssalar och verksamheten består av både inneliggande- och dagkirurgi, akut och planerad verksamhet. Förutom operation ansvarar enheten för anestesiservice, uppvakningsenhet. Arbetet sker i team med specialistsjuksköterskor inom anestesi och operation, undersköterskor, anestesiläkare och operatörer. Vi utför ca 8 000 operationer per år. På Centraloperation ser vi vikten av en trygg introduktion med individuell inskolning. Hör av dig så berättar vi mer! ARBETSUPPGIFTER Verksamhet bedrivs dygnet runt. Vi ger service till samtliga opererande verksamheter på Östersunds sjukhus inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket men även du som är nyutexaminerad är välkommen med din ansökan. Du har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och bidrar aktivt med dina kunskaper och till ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är intresserad av att utvecklas i din profession samt att vara delaktig i att vidareutveckla vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN
Hemsida: http://www.regionjh.se
Ansökan
Ansök senast 11 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Klara söker operatiossjuksköterskor till uppdrag i Västerås.

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Klara söker sjuksköterskor till heltidsuppdrag vid operationsklinik under tidsperiod 201123-201223. I din roll bidrar du med kvalitet, service och ett gott bemötande åt alla. Ort Västerås Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterskor. Kvalifikationer Van Operationssjuksköterska för Öron, urologi och Gynekologi Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt. Om arbetsgivaren Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara. Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Vården behöver vår kompetens – på flera sätt. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss. På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Tillsättning 2020-11-23
Arbetsgivare
Klara D AB
Hemsida: https://www.klarakompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 11 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska sökes i Stockholm.

Arbetsgivare / Ort: Vårdkuriren AB / UPPSALA
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 November (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Nu söker vi på Vårdkuriren en operationssjuksköterska som vill jobba i Stockholm .


Uppdraget är på 100% med start omgående fram till 31/12


Arbetstider:

Dagtid.


Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad operationssjuksköterska.


Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:

 • Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor
 • Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
 • Dedikerad och tillgänglig konsultchef.

Kvalifikationer:

Som operationssjuksköterska på Vårdkuriren ser vi att du:

 • Är färdigutbildad och legitimerad operationssjuksköterska
 • Har jobbat som operationssjuksköterska på sjukhus minst två år.
 • Utan svårigheter kan tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
 • Arbetar självgående i journalsystemet Takecare

Personliga egenskaper:

 • Förmåga att jobba självständigt som operationssjuksköterska
 • Positiv inställning och flexibel problemlösare.
 • Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

#jobbjustnu


Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!


Företagsinformation:

Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson

Victoria M

Head of Recruitment

Mobil: +46 70 916 09 10

Växel: +46 8 721 64 00

Mail: [email protected]


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Vårdkuriren AB
75225 UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 13 November (17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska sökes till välbetalda uppdrag

Arbetsgivare / Ort: Viva Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 November (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Viva Bemanning söker specialistsjuksköterskor.

Är du operationssjuksköterska och vill arbeta enligt dina önskemål? Med en avsevärt högre timlön än vad en tillsvidareanställning i normalfallet kan erbjuda? Som medför att du får möjlighet till mer tid åt familj, vänner & fritidsintressen?

Vi på Viva Bemanning lyssnar till dina önskemål, och anpassar uppdraget efter dig så att du ska känna dig nöjd och förhoppningsvis ska trivas. Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.

För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:

· Tjänstepension

· Övriga försäkringar

· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad

· Ekonomisk ersättning för boende & resor

· Utbildningar


Kvalifikationer:

Vi söker dig som är operationssjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Ansökan

Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se

Telefon: 08-50 90 8000

Mail: [email protected]

Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Arbetsgivare
Viva Bemanning AB
Hemsida: www.vivabemanning.se
Ansökan
Ansök senast 14 November (18 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

AnnSam söker Operationssk! Uppdrag på Operationsklinik i Sydöstra Sverige!

Arbetsgivare / Ort: Annsam AB / Västervik
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 November (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker Operationssjuksköterska för uppdrag på Operationsklinik i Sydöstra Sverige!

Perioden: v49, 50, 52 samt 53

Arbetstid: Måndag-fredag dagtid

Erfarenhet: : Operationssjuksköterska och trygg i din yrkesroll.

Journalsystem: Cosmic

AnnSam har även andra uppdrag i närområdet och i övriga Sverige. Välkommen med din ansökan!


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.

Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.

Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam erbjuder sina konsulter:

- Tydlig och ärlig information.

- Personlig kontakt och service.

- Konkurrenskraftiga löner.

- Timlön som utbetalas månadsvis eller var 14:e dag.

- Tjänstepension och möjlighet till löneväxling.

- Semesterersättning.

- Sjuklön.

- Reseersättning vid arbete på annan ort.

- Försäkring under ditt arbete.

- Den inskolning du behöver för att känna dig trygg.

- Boende i samband med uppdraget.

- Möjlighet att arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:

- Godkänd svensk Sjuksköterskelegitimation.

- Erfarenhet som leg. sjuksköterska i minst 1 år.

- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.

- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.

- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!

Om AnnSam AB:

AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.

För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi ser fram emot din ansökan!

www.annsam.se

Tel: 016-55 12 450

Arbetsgivare
Annsam AB
.
59333 Västervik
Hemsida: www.annsam.se
Ansökan
Ansök senast 14 November (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska/ögonsjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde ögonsjukdomar Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Vår verksamhet Ögonoperation består av 4 operationssalar varav 2 finns på vår dagkirurgiavdelning på ögonmottagningen. Vi har öppet dagtid måndag – fredag. På ögonoperation är variationen i arbetet stor, då verksamheten omfattar katarakt-, skelnings- ögonplastik- och glaukomkirurgi, intravitreala injektioner samt vitrektomi, amotio mm inom retina kirurgi. Ditt uppdrag Vi söker en operationssjuksköterska/ögonsjuksköterska som vill vara med och utveckla vår operationsverksamhet inom ögonkirurgi. Vi är en positiv grupp som arbetar tätt tillsammans för att ge den bästa vården och ett förstklassigt bemötande till våra patienter. Vi är lyhörda för dina önskemål och ditt kompetensbehov. Arbetet innebär nära teamarbete, innefattar medicinsk apparatur och kräver ett stort mått av noggrannhet. Dina kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom operationssjukvård eller ögonsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och tycker att höga patientflöden är en spännande och rolig utmaning. Vi erbjuder Vi erbjuder en tillsvidareanställning inom verksamhetsområdet ögonsjukdomar. Tjänstgöringsgraden är 100 % med tjänstgöring måndag till fredag, bekväm arbetstid. Viss beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt. Du erbjuds individuellt anpassad inskolning. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vill du veta mer? Avdelningschef Marianne Säfwenberg 018-611 51 12 Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska Centraloperation/Dagkirurgi Falu lasarett

Arbetsgivare / Ort: REGION DALARNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker en operationssjuksköterska för tjänstgöring på Centraloperation/Dagkirurgi Falu lasarett. Centraloperation är uppdelad i en kirurg/gyn-sektion samt en ortopedisk sektion. Vi har även öronoperations jourverksamhet. Individuell inskolning på respektive sektion. Vi har verksamhet dygnet runt vilket innebär rotation dag/natt i tjänsten. Vi bedriver numera även robotkirurgi samt har egen hybridsal. Dagkirurgin bedriver verksamhet inom gynekologi, kirurgi och ortopedi fördelat på 5 operationssalar och tar hand om patienten före, under och efter operationen. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Vill du veta mera om avdelningarna och vår verksamhet, är du välkommen att kontakta oss. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vana och erfarenhet som operationssjuksköterska är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION DALARNA
Hemsida: www.regiondalarna.se
Ansökan
Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska Natt till Centraloperation DS

Arbetsgivare / Ort: Danderyds Sjukhus AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker dig som är operationssjuksköterska och vill arbeta natt på en ny, fräsch operationsavdelning tillsammans med härliga kollegor. Hos oss på centraloperation får du chans att jobba i nybyggda, toppmoderna operationslokaler. Detta, tillsammans med rutiner som utgår från patientens bästa i en teamorientrad miljö, ger oss en lättarbetad och attraktiv operationsavdelning. Vi erbjuder    Ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme och en öppen och tydlig kommunikation. Centraloperation befinner sig en spännande utvecklingsfas där vi arbetar med våra flöden och rutiner för att kunna erbjuda våra patienter en trygg miljö samtidigt som förutsättningar finns för en god arbetsmiljö. Vi ser även att det är viktigt att hela tiden ha en hög kompetensnivå och därför är det viktigt för oss att arbeta med kompetensutveckling i verksamheten. Vi har också implementerat en verksamhetsanpassad kompetensstege med tydliga utvecklingssteg. Personalförmåner som erbjuds är bla  friskvårdsbidrag, välutrustat personalgym, arbetsskor, fruktkorg, interna och externa utbildningstillfällen men framförallt finns det en härlig arbetsplats med högt i tak Om tjänsten   På centraloperation vid Danderyds sjukhus bedriver Ortopedkliniken en integrerad verksamhet med kirurg- och urologkliniken. Du kan därför få en fantastisk möjlighet att rotera mellan ortopedi, kirurgi och urologi och du får arbeta i team med så väl erfarna som juniora kollegor. Vi arbetar i totalt 12 operationssalar, sex för ortopedi o0ch sex för kirurgiska och urologiska operationer   Vi erbjuder nu en nattjänst  till dig som vill vara med och driva och utveckla vår härliga operationsavdelning framåt. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för ortopedi, kirurgi och urologi för operationssjuksköterskor Anställning  Vi erbjuder dubbelt natt ob och ATK (ArbetsTidsKompensation)    Deltid: 70 %. Möjlighet finns att fylla upp med dagpass Heltidsmått 32,20h/v Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård med några års erfarenhet. Meriterande är ortopederfarenhet  Personliga egenskaper    Du ska tycka om utmaningar och att hitta lösningar på dessa. Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs att arbeta i grupp. Oavsett erfarenhet ser vi att du som är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat kommer att trivas i vårt team.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varför trivs dina framtida kollegor på arbetsplatsen? ” Bra och trevliga arbetskamrater” ”Lyhörd ledning” ” Brett utbud av operationer, mindre risk att bli uttråkad” Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Danderyds Sjukhus AB
Ansökan
Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska - är du vår nya kollega på Operation 3 Mölndal?

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Om oss  Operation 3 Mölndal är en operationsavdelning som arbetar med specialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi har verksamhet måndag till fredag. Enheten har sju operationssalar, en uppvakningsenhet och en vårdenhet för pre- och postoperativ vård. Vi opererar inom ortopedi med teaman artro, fot, trauma, CARE och verksamheterna öron-näsa-hals, kirurgi, käkkirurgi och tand med speciella funktionshinder. Vi opererar både vuxna och barn (från 10 kg). Vad erbjuder vi dig?  På Operation 3 arbetar vi med ett stort patientflöde. Vi eftersträvar att få bra flöden genom att vara minst 1,5 team/sal. Det innebär att du får en god introduktion och alltid stöd av erfarna kollegor. Vi jobbar måndag till fredag, är lediga alla röda dagar och vissa klämdagar. Under sommaren är avdelning stängd i tre veckor. Du kommer att arbeta med uppgifter som brukar förekomma på en operationsavdelning och ingår i oprerationssjuksköterske-rollen. Arbetsbeskrivning  Dina arbetsuppgifter innebär att som operationssjuksköterska ansvara för sterilitet och instrumentering vid våra olika ingrepp. Vi arbetar i team på salen med snabba flöden och korta bytestider. Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med kollegor i något av våra många utökade ansvarsområden. Vem söker vi?  Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operation. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden. Varmt välkommen med din ansökan!  Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Leg.Ögonsjuksköterska/Operationssjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Lamera Medical Center Holding AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 November (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Operationssjuksköterska

Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Vi på Lamera Medical Clinic söker dig som är legitimerad Ögonsjuksköterska eller Operationssjuksköterska.


Vi finns i stora fräscha lokaler strax utanför Solna Centrum.


Vi söker dig som är flexibel i din arbetsroll, inte rädd för nya utmaningar och har ett glatt humör.


Erfarenhet av ögonsjukvård är meriterande men inget krav.


Vi ser framemot din ansökan.


#jobbjustnu


Arbetsgivare
Lamera Medical Center Holding AB
Centralvägen 16 5TR
17168 Solna
Ansökan
Ansök senast 16 November (20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska på ögonklinik inom vårdval Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Optalux Ögonklinik Östermalm AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 November (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsgivare
Optalux Ögonklinik Östermalm AB
Surbrunnsgatan66
11327 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 16 November (20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska ÖNH-operation

Arbetsgivare / Ort: REGION DALARNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 November (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Välkommen att arbeta som operationssjuksköterska på ÖNH-operation! På vår operationsavdelning tar vi emot patienter polikliniskt, dagkirurgiskt och i sluten vård. Vi opererar allt från små hudförändringar till större cancerkirurgi och avancerad bihålekirurgi. Hos oss kommer du att arbeta inom öron-, näs- och halsspecialitén. Du kommer att ingå i teamet kring patienten som förutom dig består av undersköterska, narkossjuksköterska och läkare. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en operationsavdelning och eget ansvarsområde. Dagtid 40 timmar/vecka. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska och har specialistutbildningen till Operationssjuksköterska 60 Högskolepoäng på avancerad nivå eller motsvarande. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION DALARNA
Hemsida: www.regiondalarna.se
Ansökan
Ansök senast 17 November (21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till operationsteam Västmanland

Arbetsgivare / Ort: Sverek AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 November (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Hyruppdrag med start omgående för anestesisjuksköterskor och operationssjuksköterskor med minst 5 års specialisterfarenhet. Instrumentera vid operationer som förekommer vid ett länssjukhus av detta slag. Baskunskaper gärna i flera specialiteter. Allt från hämtning av patienter på sal till lämning på sal, uppdukning, transportera material.

Som konsultsjuksköterska hos oss får du spännande och välbetalda uppdrag. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till tjänstepension med löneväxling. Du är försäkrad till och från arbetet och på arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Kan du hela perioden eller delar av det?

Då är du varmt välkommen att kontakta My Jägnebrant , 070144 97 67.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Sverek AB
Åsögatan 108
11829 STOCKHOLM
Hemsida: https://sverek.se
Ansökan
Ansök senast 20 November (24 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till operationsteam Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Sverek AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 November (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Hyruppdrag med start omgående för anestesisjuksköterskor och operationssjuksköterskor med minst 5 års specialisterfarenhet. Instrumentera vid operationer som förekommer vid ett länssjukhus av detta slag. Baskunskaper gärna i flera specialiteter. Allt från hämtning av patienter på sal till lämning på sal, uppdukning, transportera material.

Som konsultsjuksköterska hos oss får du spännande och välbetalda uppdrag. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till tjänstepension med löneväxling. Du är försäkrad till och från arbetet och på arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Kan du hela perioden eller delar av det?

Då är du varmt välkommen att kontakta My Jägnebrant , 070144 97 67.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Sverek AB
Åsögatan 108
11829 STOCKHOLM
Hemsida: https://sverek.se
Ansökan
Ansök senast 20 November (24 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Capio Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 November (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 120 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård. Vår operationsenhet består i dag av tre operationssalar, en nybyggd sterilenhet och en postoperativ uppvakningsenhet. Verksamheten bedrivs dagtid och vi har stängt helger och röda dagar. Vi utför ortopediska hand, fot, knä och höftoperationer.  Som operationssjuksköterska kommer du att arbeta på operationssal. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Du ska trivas att arbeta i mindre arbetsgrupp och med högt tempo. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken och där du blir en del i det fortsatta utvecklingsarbetet. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlade. Att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt ser vi som självklart. Vi söker dig som är operationssjuksköterska med några års erfarenhet gärna inom ortopedi. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetandet. Vi är ett kompetent team som behöver förstärkning pga. utökad verksamhet och pensionsavgångar. Intervjuer och urval sker fortlöpande under rekryteringsprocessen Välkommen med din ansökan!       Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Arbetsgivare
Capio Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 21 November (25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterskor sökes i Västra Götaland.

Arbetsgivare / Ort: Vårdkuriren AB / TROLLHÄTTAN
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 November (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Nu söker vi på Vårdkuriren nu operationssjuksköterskor som vill jobba i Västra Götaland.


Uppdraget är på 100% med start 1/12 och fram till 28/2-2021


Arbetstider:

Roterade schema, dag, kväll och helg.


Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad operationssjuksköterska.


Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:

 • Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor
 • Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
 • Dedikerad och tillgänglig konsultchef.

Kvalifikationer:

Som operationssjuksköterska på Vårdkuriren ser vi att du:

 • Är färdigutbildad och legitimerad operationssjuksköterska
 • Har jobbat som operationssjuksköterska på sjukhus minst två år.
 • Utan svårigheter kan tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
 • Arbetar självgående i journalsystemet Melior, Obstretrix, Orbit 5.

Personliga egenskaper:

 • Förmåga att jobba självständigt som operationssjuksköterska
 • Positiv inställning och flexibel problemlösare.
 • Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

#jobbjustnu


Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!


Företagsinformation:

Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson

Victoria M

Head of Recruitment

Mobil: +46 70 916 09 10

Växel: +46 8 721 64 00

Mail: [email protected]


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Vårdkuriren AB
46130 TROLLHÄTTAN
Ansökan
Ansök senast 21 November (25 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

AnnSam en Operationssjuksköterska! Uppdrag på Operationsavd. i Göteborg.

Arbetsgivare / Ort: Annsam AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 November (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

AnnSam AB, som bemannat sjukvården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Operationssjuksköterskor för uppdrag på Operationsavdelning i Göteborg.

Period: 2020.12.01-2021.02.28

Arbetstid: Dag, kväll samt helg

Erfarenhet: Operationssjuksköterska och trygg i din yrkesroll.

Journalsystem: Melior, Obstretrix, Orbit 5

Behovet tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan!


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.

Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.

Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam erbjuder sina konsulter:

- Tydlig och ärlig information.

- Personlig kontakt och service.

- Konkurrenskraftiga löner.

- Timlön som utbetalas månadsvis eller var 14:e dag.

- Tjänstepension och möjlighet till löneväxling.

- Semesterersättning.

- Sjuklön.

- Reseersättning vid arbete på annan ort.

- Försäkring under ditt arbete.

- Den inskolning du behöver för att känna dig trygg.

- Boende i samband med uppdraget.

- Möjlighet att arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:

- Godkänd svensk Sjuksköterskelegitimation.

- Erfarenhet som leg. sjuksköterska i minst 1 år.

- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.

- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.

- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!

Om AnnSam AB:

AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.

För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi ser fram emot din ansökan!

www.annsam.se

Tel: 016-55 12 450

Arbetsgivare
Annsam AB
.
41345 Göteborg
Hemsida: www.annsam.se
Ansökan
Ansök senast 21 November (25 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Pfc Clinic AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 November (30 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Proforma Clinic i Stockholm är en av Sveriges största privata kliniker med inriktning på estetisk, rekonstruktiv plastikkirurgi samt ögonkirurgi (synfelskirurgi). Verksamheten har endast privatbetalande kunder och bedrivs i moderna lokaler på Södermalm (Södra station). Avd. för plastikkirurgi har 3 operationssalar samt patienthotell för 14 övernattande, och vi utför 3 000 operationer/år.


Vem är du ?

Till vår operationsavdelning för plastikkirurgi söker vi dig som vill arbeta i en lagom stor organisation utan hierarkier och den sociala gemenskapen är högt värderad i ett humoristiskt gäng. Du är en person som uppskattar en lyxig miljö och sociala tillställningar/resor. I arbetsuppgifterna finns även möjligheter till personlig vidareutveckling och egen sköterskemottagning ingår i tjänsten. Har du ett intresse för estetik och välbefinnande är detta ett drömjobb. Som förmåner erbjuder vi bland annat våra egna tjänster och produkter.


Önskvärda kompetenser:

- Specialistutbildning operationssköterska


Allmänt/egenskaper:

- Glad och positiv

- Noggrann och punktlig

- Fria egna behandlingar/hudvård

- Tillträde enl. överenskommelse

- Lön enligt överenskommelse

Arbetsgivare
Pfc Clinic AB
Rosenlundsgatan 29 A
11863 Stockholm
Hemsida: www.proformaclinic.se
Ansökan
Ansök senast 26 November (30 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Operation i Sollefteå

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄSTERNORRLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (1 månad kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Sollefteå Operationsavdelning är en liten modern elektiv operationsavdelning med bra teamarbete. Vårt uppdrag är i huvudsak ortopedi med höft-, knä- och axelproteser samt dagkirurgisk/akut ortopedi. Övriga specialiteter är kirurgi, urologi öron och ögon. Länsverksamhet Operation och Intensivvård söker nu en operationssjuksköterska till vår operationsavdelning i Sollefteå. . På operationsavdelningen i Sollefteå arbetar ca 30 medarbetare. Här har vi en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. Vi har idag ett verksamhetsanpassat schema med bra arbetstidsmått och opererar inga röda dagar eller helgdagar. Vi tillämpar kompetenstrappa med löneutveckling. Vi har även personalförmåner som kan passa just dig. Genom att komma till oss får du även ta del av natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med en spännande vintersportstad med många möjligheter för den som gillar sport och friluftsliv. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operation. Oavsett om du är en erfaren operationssjuksköterska eller om du är nyutbildad ser vi att du kan bidra till vår verksamhet. Du som söker denna tjänst behärskar det svenska språket i tal och skrift. För att lyckas i rollen ser vi att du är en flexibel person med helhetssyn då du besitter en förmåga att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och sen är det ett stort plus om du har en glad och positiv attityd. Låter detta intressant så bjuder vi självklart på resan hit och en natts uppehälle om du är intresserad av att se vår avdelning och träffa dina framtida kollegor, Välkommen! Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
REGION VÄSTERNORRLAND
Hemsida: www.rvn.se
Ansökan
Ansök senast 27 November (1 månad kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Helsingborg!

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (1 månad kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Dedicare söker nu dig som är  operationssjuksköterska och som vill ha Helsingborg som arbetsort.\r\nSedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Kvalifikationer\r\n• Operationssjuksköterska med mins 2 års yrkeserfarenhet.\r\n• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Personliga egenskaper\r\nGod samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.

Ansökan\r\nDu är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.\r\nHåll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Nästa tillfälle finner du via http://www.dedicare.se/nurse/evenemang/

Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Hemsida: www.dedicare.se
Ansökan
Ansök senast 27 November (1 månad kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Göteborg!

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (1 månad kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Dedicare söker nu dig som är  operationssjuksköterska och som vill ha Göteborg och omkringliggande kommuner som arbetsort.\r\nSedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Kvalifikationer\r\n• Operationssjuksköterska med mins 2 års yrkeserfarenhet.\r\n• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Personliga egenskaper\r\nGod samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.

Ansökan\r\nDu är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.\r\nHåll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Nästa tillfälle finner du via http://www.dedicare.se/nurse/evenemang/

Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Hemsida: www.dedicare.se
Ansökan
Ansök senast 27 November (1 månad kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Neurooperation

Arbetsgivare / Ort: REGION ÖSTERGÖTLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du intresserad av att arbeta med akutsjukvård och högspecialiserad operationssjukvård i världsklass? Då ska du söka dig till ett av landets bästa sjukhus, Linköpings Universitetssjukhus! På vår Operationsavdelning finns de två sammanbundna enheterna Nord och Syd, där anestesi- och operationservice ges till olika kirurgiska inriktningar. Här bedrivs högteknologisk avancerad operationssjukvård och akut omhändertagande av traumapatienter. Operation Nord är inriktad på neurokirurgi med endovaskulär interventionsbehandling, avancerad bukkirurgi, gynekologi, urologi och robotkirurgi. Operation Syd bedriver ortopedi, ryggkirurgi, hand-och plastikkirurgi med brännskadevård samt en barnenhet med blandad barnkirurgi. Här finns också en specialenhet som inrymmer öronkirurgi och anestesiservice för utgårda verksamheter. Våra enheter bedriver både elektiv- och akutkirurgi med arbetet förlagt dygnet runt. Kliniken vilar på ett fundament som består av fyra delar- Patientfokus, Medicinsk kvalitet/Patientsäkerhet, Forskning och Arbetsglädje. Verksamheterna präglas av den gemensamma värdegrunden som innebär att medarbetarna tillsammans visar respekt för patienterna och varandra, tar ansvar och främjar ett gott samarbete. Är du intresserad av att arbeta på vår specialistenhet Neurooperation? Här kan du se film och läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: Operationssjuksköterska Maria och Madelene Arbetsbeskrivning Vår operationsenhet erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som operationssjuksköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Som operationssjuksköterska kommer du att ha en sektionstillhörighet, men med viss introduktion på alla sektioner. Detta innebär att du arbetar på din sektion men har kunskap om akuta ingrepp på respektive enhet jourtid. Arbetet på Neurooperation är varierande och spännande, med elektiv kirurgi och många akuta patienter. Ofta är operationerna högteknologiska vilket kräver precision och tekniska kunskaper. Detta gör att salsteamet har ett nära samarbete med neurokirurgen. Vi arbetar även med endovaskulär interventionsbehandling samt har startat en intraoperativ MR sal där avancerad neurokirurgi utförs. Vi är ett glatt gäng som värnar om varandra inom alla professioner, alla är lika viktiga för att kunna ge bästa möjliga vård och patientsäkerhet. Vår operationsenhet erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som operationssjuksköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Här finns en trivsam arbetsplats med teamarbete som präglas av engagemang, nyfikenhet, ansvar och respekt för patienten och varandra. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom olika ansvarsområden. Vi utgår från patienten och arbetar för att varje medarbetare ska få rätt kompetens för att kunna upprätthålla en hög kvalitet och hög patientsäkerhet. Vi erbjuder en individanpassad introduktion och du får även möjlighet till kompetensutveckling, rotationstjänst, intern och externa utbildningar samt forskning. Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Du ska ha goda svenska språkkunskaper i tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Personliga egenskaper Du vill ha ett arbete som präglas av spänning och variation där du får använda din flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du är en nyfiken person och vill vara med att bidra till verksamhetens utveckling. Du trivs med teamarbete och arbetar bra med andra människor, relaterar till dig andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en engagerad person som vill vara med och bidra till en positiv arbetsplats. Du tar ansvar för din uppgift och har förmåga att arbeta strukturerat.  Anställning och information Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Samtliga tjänster är med rotation med varierande grad av jourarbete. Upplysning om tjänsten lämnas av:  Åsa Karlsson, 010-103 36 43, [email protected] Fackliga företrädare för Vårdförbundet är: Sara Carlsén Norburg, [email protected] Åsa Wilhelmsson, 010-103 12 91, [email protected] Ansökan Sista ansökningsdag är den 29 november 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland
Arbetsgivare
REGION ÖSTERGÖTLAND
Hemsida: www.regionostergotland.se
Ansökan
Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Ortoped- Ryggoperation

Arbetsgivare / Ort: REGION ÖSTERGÖTLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du intresserad av att arbeta med akutsjukvård och högspecialiserad operationssjukvård i världsklass? Då ska du söka dig till ett av landets bästa sjukhus, Linköpings Universitetssjukhus! På vår Operationsavdelning finns de två sammanbundna enheterna Nord och Syd, där anestesi- och operationservice ges till olika kirurgiska inriktningar. Här bedrivs högteknologisk avancerad operationssjukvård och akut omhändertagande av traumapatienter. Operation Nord är inriktad på neurokirurgi med endovaskulär interventionsbehandling, avancerad bukkirurgi, gynekologi, urologi och robotkirurgi. Operation Syd bedriver ortopedi, ryggkirurgi, hand-och plastikkirurgi med brännskadevård samt en barnenhet med blandad barnkirurgi. Här finns också en specialenhet som inrymmer öronkirurgi och anestesiservice för utgårda verksamheter. Våra enheter bedriver både elektiv- och akutkirurgi med arbetet förlagt dygnet runt. Kliniken vilar på ett fundament som består av fyra delar- Patientfokus, Medicinsk kvalitet/Patientsäkerhet, Forskning och Arbetsglädje. Verksamheterna präglas av den gemensamma värdegrunden som innebär att medarbetarna tillsammans visar respekt för patienterna och varandra, tar ansvar och främjar ett gott samarbete. Är du intresserad av att arbeta på vår specialistenhet Ortoped- Ryggoperation? Här kan du se film och läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: Operationssjuksköterska Maria och Madelene Arbetsbeskrivning Vår operationsenhet erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som operationssjuksköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Som operationssjuksköterska kommer du att ha en sektionstillhörighet, men med viss introduktion på alla sektioner. Detta innebär att du arbetar på din sektion men har kunskap om akuta ingrepp på respektive enhet jourtid. På Ortoped- Ryggoperation är vi en brokig skara, som har kul på jobbet och här finns goda möjligheter att utvecklas. Även om du jobbat i många år lär du dig nytt hela tiden. Vi gillar prylar, d.v.s. mycket instrument och mycket implantat. Med det följer förmånen att få utbildning både här och på kurser. Vi utför traumakirurgi, ryggkirurgi, proteskirurgi i höfter och övre extremitet samt övrig avancerad ortopedi som hör till ett Universitetssjukhus. Då vi opererar från nacken och ner till tårna är vi proffs på att positionera patienterna säkert och för det krävs välfungerande teamarbete. Vi värnar om varandra inom alla professioner, alla är lika viktiga för att kunna ge bästa möjliga vård och patientsäkerhet. Här finns en trivsam arbetsplats med teamarbete som präglas av engagemang, nyfikenhet, ansvar och respekt för patienten och varandra. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom olika ansvarsområden. Vi utgår från patienten och arbetar för att varje medarbetare ska få rätt kompetens för att kunna upprätthålla en hög kvalitet och hög patientsäkerhet. Vi erbjuder en individanpassad introduktion och du får även möjlighet till kompetensutveckling, rotationstjänst, intern och externa utbildningar samt forskning. Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Personliga egenskaper Du vill ha ett arbete som präglas av spänning och variation där du får använda din flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du är en nyfiken person och vill vara med att bidra till verksamhetens utveckling. Du trivs med teamarbete och arbetar bra med andra människor, relaterar till dig andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en engagerad person som vill vara med och bidra till en positiv arbetsplats. Du tar ansvar för din uppgift och har förmåga att arbeta strukturerat. Anställning och information Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Samtliga tjänster är med rotation med varierande grad av jourarbete. Upplysning om tjänsten lämnas av: Vårdenhetschef Ortoped- ryggoperation, Carolina Söderback, 010-103 80 62, [email protected] Fackliga företrädare för Vårdförbundet är: Sara Carlsén Norburg, [email protected] Åsa Wilhelmsson, 010-103 12 91, [email protected] Ansökan Sista ansökningsdag är den 29 november 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland
Arbetsgivare
REGION ÖSTERGÖTLAND
Hemsida: www.regionostergotland.se
Ansökan
Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Öronoperation

Arbetsgivare / Ort: REGION ÖSTERGÖTLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du intresserad av att arbeta med akutsjukvård och högspecialiserad operationssjukvård i världsklass? Då ska du söka dig till ett av landets bästa sjukhus, Linköpings Universitetssjukhus! På vår Operationsavdelning finns de två sammanbundna enheterna Nord och Syd, där anestesi- och operationservice ges till olika kirurgiska inriktningar. Här bedrivs högteknologisk avancerad operationssjukvård och akut omhändertagande av traumapatienter. Operation Nord är inriktad på neurokirurgi med endovaskulär interventionsbehandling, avancerad bukkirurgi, gynekologi, urologi och robotkirurgi. Operation Syd bedriver ortopedi, ryggkirurgi, hand-och plastikkirurgi med brännskadevård samt en barnenhet med blandad barnkirurgi. Här finns också en specialenhet som inrymmer öronkirurgi och anestesiservice för utgårda verksamheter. Våra enheter bedriver både elektiv- och akutkirurgi med arbetet förlagt dygnet runt. Kliniken vilar på ett fundament som består av fyra delar- Patientfokus, Medicinsk kvalitet/Patientsäkerhet, Forskning och Arbetsglädje. Verksamheterna präglas av den gemensamma värdegrunden som innebär att medarbetarna tillsammans visar respekt för patienterna och varandra, tar ansvar och främjar ett gott samarbete. Är du intresserad av att arbeta på vår specialistenhet Öronoperation? Här kan du se film och läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: Operationssjuksköterska Maria och Madelene Arbetsbeskrivning Vår operationsenhet erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som operationssjuksköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Som operationssjuksköterska kommer du att ha en sektionstillhörighet, men med viss introduktion på alla sektioner. Detta innebär att du arbetar på din sektion men har kunskap om akuta ingrepp på respektive enhet jourtid. På Öronoperation möter du patienter i alla åldrar som genomgår kirurgi inom öron-näsa-halsregionen.  Arbetet innebär stor variation, som operationssjuksköterska medverkar du i allt från lättare diagnostiska undersökningar till avancerad tumörkirurgi och hörselförbättrande kirurgi. Du medverkar även vid inläggning av subcutan venport i samarbete med narkosläkare och undersköterskor. På Specialenheten arbetar vi i team, med glädje och gemenskap. Vi värnar om varandra inom alla professioner, alla är lika viktiga för att kunna ge bästa möjliga vård och patientsäkerhet. Vår operationsenhet erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som operationssjuksköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Här finns en trivsam arbetsplats med teamarbete som präglas av engagemang, nyfikenhet, ansvar och respekt för patienten och varandra. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom olika ansvarsområden. Vi utgår från patienten och arbetar för att varje medarbetare ska få rätt kompetens för att kunna upprätthålla en hög kvalitet och hög patientsäkerhet. Vi erbjuder en individanpassad introduktion och du får även möjlighet till kompetensutveckling, rotationstjänst, intern och externa utbildningar samt forskning. Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Du ska ha goda svenska språkkunskaper i tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Personliga egenskaper Du vill ha ett arbete som präglas av spänning och variation där du får använda din flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du är en nyfiken person och vill vara med att bidra till verksamhetens utveckling. Du trivs med teamarbete och arbetar bra med andra människor, relaterar till dig andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en engagerad person som vill vara med och bidra till en positiv arbetsplats. Du tar ansvar för din uppgift och har förmåga att arbeta strukturerat. Anställning och information Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Samtliga tjänster är med rotation med varierande grad av jourarbete. Upplysning om tjänsten lämnas av: Vårdenhetschef Carolina Söderback, 010-103 80 62, [email protected] Vårdenhetschef Anna Nilsson, 010-103 36 75, [email protected] Fackliga företrädare för Vårdförbundet Sara Carlsén Norburg, [email protected] Åsa Wilhelmsson, 010-103 12 91, [email protected] Ansökan Sista ansökningsdag är den 29 november 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland
Arbetsgivare
REGION ÖSTERGÖTLAND
Hemsida: www.regionostergotland.se
Ansökan
Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Hand- och Plastikoperation

Arbetsgivare / Ort: REGION ÖSTERGÖTLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du intresserad av att arbeta med akutsjukvård och högspecialiserad operationssjukvård i världsklass? Då ska du söka dig till ett av landets bästa sjukhus, Linköpings Universitetssjukhus!  På vår Operationsavdelning finns de två sammanbundna enheterna Nord och Syd, där anestesi- och operationservice ges till olika kirurgiska inriktningar. Här bedrivs högteknologisk avancerad operationssjukvård och akut omhändertagande av traumapatienter. Operation Nord är inriktad på neurokirurgi med endovaskulär interventionsbehandling, avancerad bukkirurgi, gynekologi, urologi och robotkirurgi. Operation Syd bedriver ortopedi, ryggkirurgi, hand-och plastikkirurgi med brännskadevård samt en barnenhet med blandad barnkirurgi. Här finns också en specialenhet som inrymmer öronkirurgi och anestesiservice för utgårda verksamheter. Våra enheter bedriver både elektiv- och akutkirurgi med arbetet förlagt dygnet runt. Kliniken vilar på ett fundament som består av fyra delar- Patientfokus, Medicinsk kvalitet/Patientsäkerhet, Forskning och Arbetsglädje. Verksamheterna präglas av den gemensamma värdegrunden som innebär att medarbetarna tillsammans visar respekt för patienterna och varandra, tar ansvar och främjar ett gott samarbete. Är du intresserad av att arbeta på vår specialistenhet Hand- och Plastioperation? Här kan du se film och läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: Operationssjuksköterska Maria och Madelene Arbetsbeskrivning Vår operationsenhet erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som operationssjuksköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Som operationssjuksköterska kommer du att ha en sektionstillhörighet, men med viss introduktion på alla sektioner. Detta innebär att du arbetar på din sektion men har kunskap om akuta ingrepp på respektive enhet jourtid. På Hand- och Plastik operation, utförs operationer från fotsulorna till skalpen. Detta gör arbetet mycket varierande, enklare operationer blandas med mer avancerade ingrepp. Då operationerna varierar bidrar detta till en ständig utveckling i yrkesrollen som operationssjuksköterska. Stort focus läggs på ingrepp där rekonstruktiv plastikkirurgi genomförs med syfte att minska patientens lidande och öka dess livskvalitet. Här bedrivs även kirurgi som inte görs på många andra platser i landet så som könsbekräftandekirurgi och brännskadekirurgi. Hand och Plastik operation har en god stämning och vi värnar om varandra inom alla professioner. Alla är lika viktiga för att kunna ge bästa möjliga vård och patientsäkerhet.  Vår operationsenhet erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som operationssjuksköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Här finns en trivsam arbetsplats med teamarbete som präglas av engagemang, nyfikenhet, ansvar och respekt för patienten och varandra. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom olika ansvarsområden. Vi utgår från patienten och arbetar för att varje medarbetare ska få rätt kompetens för att kunna upprätthålla en hög kvalitet och hög patientsäkerhet. Vi erbjuder en individanpassad introduktion och du får även möjlighet till kompetensutveckling, rotationstjänst, intern och externa utbildningar samt forskning. Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Du ska ha goda svenska språkkunskaper i tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Personliga egenskaper Du vill ha ett arbete som präglas av spänning och variation där du får använda din flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du är en nyfiken person och vill vara med att bidra till verksamhetens utveckling. Du trivs med teamarbete och arbetar bra med andra människor, relaterar till dig andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en engagerad person som vill vara med och bidra till en positiv arbetsplats. Du tar ansvar för din uppgift och har förmåga att arbeta strukturerat. Anställning och information Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Samtliga tjänster är med rotation med varierande grad av jourarbete. Upplysning om tjänsten lämnas av: Vårdenhetschef Anna Nilsson, 010-103 36 75, [email protected] Fackliga företrädare för Vårdförbundet Sara Carlsén Norburg, [email protected] Åsa Wilhelmsson, 010-103 12 91, [email protected] Ansökan Sista ansökningsdag är den 29 november 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland 
Arbetsgivare
REGION ÖSTERGÖTLAND
Hemsida: www.regionostergotland.se
Ansökan
Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Är du "op-syrra"?

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Vår verksamhet Vi som arbetar på operationsavdelningen är undersköterskor, operationstekniker, anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor, anestesiläkare och ortopeder. Verksamheten är bred med både akut och planerad kirurgi. Huvudinriktningen är högspecialiserad vård inom handkirurgi, fraktur-, protes-, skuldra-/knä-, fot- och ryggkirurgi, men vi bedriver även basortopedi. Kvalifikationer Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta, kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet så kommer du att trivas hos oss. Det här blir du en del av: Akademiska sjukhuset är centralt beläget i Uppsala och är en av de största arbetsplatserna i Sverige. Våra anor sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden och vår långa historia har gjort oss till en erfaren och stabil aktör. Vi är ett universitetssjukhus som värnar om den personliga kontakten i en välkomnande miljö. Många anställda i olika yrken är eniga: Det här är en arbetsplats där det alltid finns något nytt att lära. Som anställd får du fri tillgång till vår friskvårdsanläggning Friskhuset. Den ligger placerad i anslutning till sjukhuset och har en vacker utsikt över Stadsträdgården. Här finns ett välutrustat gym med generösa öppettider. Att vara specialistsjuksköterska på ortopedoperation är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull i samarbete med kollegorna i operationsteamet. På ortopedoperations finns det på sikt möjligheter till att ha ett eget ansvarsområde inom en viss specialitet. Se gärna vår film (https://s3m.io/1maK2RQ) där du får möta en av våra medarbetare som berättar om hur det är att arbeta som operationssjuksköterska på Akademiska sjukhuset. Kompetensutveckling Du som ny erbjuds en individuellt anpassad introduktion med mentorskap. Därtill har vi som mål att varje medarbetare ska ha en individuell kompetensutvecklingsplan. Planen tas fram och följs upp i medarbetarsamtalen för att säkerställa att den kontinuerliga kompetensutvecklingen svarar mot kraven för rollen som operationssjuksköterska hos oss. Kompetensutveckling sker dels genom utbildning, men du får det även löpande genom det dagliga arbetet. Hos oss kan det innebära att delta i olika förbättringsarbeten, arbetsgrupper och projekt. Villkor Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Dina arbetstider är förlagda dag, kväll och helg i verksamhetsanpassat önskeschema. Då inget nattarbete ingår är veckoarbetstiden för närvarande 38,25h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba%20hos%20oss/karri%E4rwebben/F%F6rm%E5nsbroschyr%20Region%20Uppsala_2019.pdf). Vill du veta mer? Avdelningschef, Margareta Eidenert, 018-611 96 86 Biträdande avdelningschef operation Irene Solberg Ruhn 018- 611 22 92 Fackliga representanter för vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss! Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Kirurgoperation

Arbetsgivare / Ort: REGION ÖSTERGÖTLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Är du intresserad av att arbeta med akutsjukvård och högspecialiserad operationssjukvård i världsklass? Då ska du söka dig till ett av landets bästa sjukhus, Linköpings Universitetssjukhus! På vår Operationsavdelning finns de två sammanbundna enheterna Nord och Syd, där anestesi- och operationservice ges till olika kirurgiska inriktningar. Här bedrivs högteknologisk avancerad operationssjukvård och akut omhändertagande av traumapatienter. Operation Nord är inriktad på neurokirurgi med endovaskulär interventionsbehandling, avancerad bukkirurgi, gynekologi, urologi och robotkirurgi. Operation Syd bedriver ortopedi, ryggkirurgi, hand-och plastikkirurgi med brännskadevård samt en barnenhet med blandad barnkirurgi. Här finns också en specialenhet som inrymmer öronkirurgi och anestesiservice för utgårda verksamheter. Våra enheter bedriver både elektiv- och akutkirurgi med arbetet förlagt dygnet runt. Kliniken vilar på ett fundament som består av fyra delar- Patientfokus, Medicinsk kvalitet/Patientsäkerhet, Forskning och Arbetsglädje. Verksamheterna präglas av den gemensamma värdegrunden som innebär att medarbetarna tillsammans visar respekt för patienterna och varandra, tar ansvar och främjar ett gott samarbete. Är du intresserad av att arbeta på vår specialistenhet Kirurgoperation? Här kan du se film och läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: Operationssjuksköterska Maria och Madelene Arbetsbeskrivning Vår operationsenhet erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som operationssjuksköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Som operationssjuksköterska kommer du att ha en sektionstillhörighet, men med viss introduktion på alla sektioner. Detta innebär att du arbetar på din sektion men har kunskap om akuta ingrepp på respektive enhet jourtid. På Kirurgoperation är vi en liten enhet men ändå stor, vi bedriver högspecialiserad vård inom övre gastro, colorektal- samt endokrin kirurgi, urologi och gynekologi. Ena dagen arbetar man i ett salsteam för att nästa dag ingå i akutteamet med allt från akuta kejsarnsnitt till traumalarm. Variationen av öppen kirurgi, laparoskopisk kirurgi och robotkirurgi gör att ingen dag är den andra lik. Arbetet är hela tiden väldigt utvecklande, lärorikt och aldrig långtråkigt. Vi är ett glatt gäng som värnar om varandra inom alla professioner, alla är lika viktiga för att kunna ge bästa möjliga vård och patientsäkerhet. Vår operationsenhet erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Du som operationssjuksköterska har en betydelsefull roll i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Här finns en trivsam arbetsplats med teamarbete som präglas av engagemang, nyfikenhet, ansvar och respekt för patienten och varandra. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom olika ansvarsområden. Vi utgår från patienten och arbetar för att varje medarbetare ska få rätt kompetens för att kunna upprätthålla en hög kvalitet och hög patientsäkerhet. Vi erbjuder en individanpassad introduktion och du får även möjlighet till kompetensutveckling, rotationstjänst, intern och externa utbildningar samt forskning. Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Du ska ha goda svenska språkkunskaper i tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Personliga egenskaper Du vill ha ett arbete som präglas av spänning och variation där du får använda din flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du är en nyfiken person och vill vara med att bidra till verksamhetens utveckling. Du trivs med teamarbete och arbetar bra med andra människor, relaterar till dig andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en engagerad person som vill vara med och bidra till en positiv arbetsplats. Du tar ansvar för din uppgift och har förmåga att arbeta strukturerat. Anställning och information Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Samtliga tjänster är med rotation med varierande grad av jourarbete. Upplysning om tjänsten lämnas av: Vårdenhetschef Kirurgoperation Marie Lyckstedt, 010-103 67 35, [email protected] Vårdenhetschef Åsa Gustafsson 010-103 84 08, [email protected] Fackliga företrädare för Vårdförbundet är: Sara Carlsén Norburg, [email protected] Åsa Wilhelmsson, 010-103 12 91, [email protected] Ansökan Sista ansökningsdag är den 29 november 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland
Arbetsgivare
REGION ÖSTERGÖTLAND
Hemsida: www.regionostergotland.se
Ansökan
Ansök senast 29 November (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till VO intensiv och perioperativ vård i Malmö

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (1 månad 3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Vill du vara en del av vårt team på ORK (operationsservice rekonstruktiv kirurgi) och göra skillnad varje dag? Vi är en högspecialiserad, välfungerande, i huvudsak dagkirurgisk operationsenhet med tillhörande dagkirurgisk- och postoperativ verksamhet som håller öppet måndag till torsdag 07:00-17:30 och fredag 07.00-14.00. Hos oss får du jobba med vuxna och barn i alla åldrar inom plastikkirurgi, ÖNH (öron-näs-hals), urologi samt bröstcancerkirurgi. Vårt fokus ligger på ett välfungerande patientflöde med patientens trygghet och säkerhet i centrum. Vår målsättning är att skapa en god arbetsmiljö i samverkan med medarbetare och vi strävar efter att kunna ge förutsättningar för individuell kompetensutveckling. Operationsservice rekonstruktiv kirurgi tillhör verksamhetsområde (VO) intensiv och perioperativ vård inom Skånes universitetssjukhus (Sus) i Malmö. Vi är omkring 85 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER I din roll som operationssjuksköterska på vår operationsavdelning får du ett spännande och stimulerande arbete där arbetsplatsen präglas av utveckling och social gemenskap. Varje dag lär man sig något nytt och vi har stort fokus på patientsäkerhet. Hos oss får du möjlighet att arbeta med många olika typer av operationer och patientgrupper. Arbetet bjuder på stor variation med allt från operationer som tar en hel dag till korta operationer. Akuta operationer förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har en specialistutbildning inom operationssjukvård. Du har kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi önskar att du, precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet, förtroende och samarbete mellan arbetskamrater och närmsta chef. Du är trygg i din roll som sjuksköterska och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. Du är bekväm med att arbeta självständigt, är bra på att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga. Vi erbjuder dig ett introduktionsprogram anpassat efter dina tidigare erfarenheter. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan i dag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 30 November (1 månad 3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationsjuksköterska till barnanestesi- och barnoperationsavdelningen

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (1 månad 3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Vår verksamhet Till Barnanestesi- och barnoperationsavdelningen kommer barn och ungdomar som behöver sövas och opereras. För oss är det viktigt att både barn och medföljande anhörig ska känna sig väl omhändertagna och trygga. Vi opererar och behandlar barn mellan 0-16 år. Verksamheten är varierad, bred och omväxlande. Våra specialiteter är urologi, övre gastrokirurgi, ortopedi, handkirurgi samt neonatalkirurgi. Vi tar även emot barn från onkologin, vilket omfattar kirurgi och behandlingar från diagnos till färdigbehandlad patient. Var och en av oss som är knuten till Barnanestesi- och barnoperationsavdelningen arbetar till största delen med barnsjukvård, vilket är en förutsättning för att tryggt och säkert kunna ta hand om allt från extremt för tidigt födda barn med tarmhinder till stora tonåringar med t ex idrottsrelaterade skador. Vi fortbildar oss inom våra respektive professioner genom att delta i nationella och internationella nätverk och kurser. Vi är ödmjuka inför uppgiften att ta hand om barn som behöver vård och operation. Ditt uppdrag Nu söker vi nya kollegor till barnoperation. Att vara operationssjuksköterska på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull. Dina kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Om du har tidigare erfarenhet av barnsjukvård är det meriterande, men det är inte ett krav för att söka tjänsten. Din kompetens Vi är en välorganiserad verksamhet med tvärprofessionellt samarbete varför din personliga lämplighet är av stor vikt. Vi ser gärna att du är initiativrik samt har god samarbetsförmåga. Vi erbjuder Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Du erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling och får möjlighet att använda dig av vår fina friskvårdsanläggning på sjukhusområdet. Din introduktion hos oss är personligt anpassad. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vill du veta mer? Avdelningschef Tracey Koo Clavensjö 018-61171582 Sektionschef Pia Stöllman 018-611 40 24 Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 30 November (1 månad 3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterskor till operationsteam i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Nurse Partner Scandinavia AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 December (1 månad 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Det finns långa operationsköer på grund av covid-19 och vi ska nu teama upp oss för att ta oss an detta tillsammans!


Vi behöver flera operationsteam med nedan kompetenser i varje team:


• Operationssjuksköterska

• Anestesisjuksköterska

• Undersköterska med erfaremhet av operation


Du kommer jobba dagar, kvällar och helger från v.35.


Ta din plats i teamet, anmäl ditt intresse redan idag!


Kontakta Sandra Holm på 040-6018831 eller skicka ett mail till [email protected] om du är intresserad av uppdraget.

Arbetsgivare
Nurse Partner Scandinavia AB
Kungsgatan 12, 7tr
11135 STOCKHOLM
Hemsida: www.nursepartner.se
Ansökan
Ansök senast 1 December (1 månad 4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska till Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Centric Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
OM UPPDRAGET

För vår kunds räkning söker vi nu operationssjuksköterskor. 

UPPDRAGSPERIOD

1 december - 28 februari

ARBETSTID

Rotationstjänstgöring dag/kväll/helg. Kan även bli aktuellt med natt.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på enhet med inriktning mot kirurgi och/ eller obstetrik och gynekologi.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som operationssjuksköterska, med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!
Arbetsgivare
Centric Care AB
Hemsida: www.centriccare.eu
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska-Estetisk Plastikkirurgi Sthlm

Arbetsgivare / Ort: Operationskonsulterna Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (1 månad 21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd. Att arbeta som operationssjuksköterska med estetisk plastikkirurgi hos oss: Som operationssjuksköterska arbetar du i team med narkosläkare, narkossjuksköterska, operatör och undersköterska på operationsavdelning. Du arbetar främst dagtid månd-fred men arbete till kl 19 förekommer i veckorna. Kliniken är en av Europas största och mest välrenommérade inom estetisk plastikkirurgi. Är du intresserad av att arbeta i team med några av Europas vassaste och mest erfarna plastikkirurger på en väldigt trevlig arbetsplats med centralt läge så har du nu chansen att förverkliga dina drömmar genom Operationskonsulterna.   Utbildning: KRAV - Sjuksköterskeutbildning 120p -Specialistsjuksköterskeutbildning operationssjukvård 40p Kompetenser: - Operationssjukvård Språk: KRAV - Flytande Svenska i text och språk Arbetslivserfarenhet: KRAV - Operationssjuksköterska, 5 års erfarenhet eller mer - Erfarenhet av estetisk plastikkirurgi eller rekonstruktiv plastikkirurgi är meriterande Om dig: Vi söker dig som är operationssjuksköterska med minst 5 års erfarenhet från operationsarbete på sjukhus. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter på nya arbetsplatser. Vi erbjuder nu 2 fasta tjänster med garantilön. Du bör vara självständig och trygg så du snabbt kan finna dig tillrätta på nya arbetsplatser. Du behöver ha ett lugnt och metodiskt arbetssätt och lätt att lära. Att arbeta med estetisk plastikkirurgi skiljer sig från att arbeta på akutsjukhus men grunden att alltid arbeta utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet, hög kvalitet och alltid med patientsäkerheten i fokus är lika viktigt i alla delar av sjukvården. Lön, ersättning och förmåner: OB-ersättning, övertidsersättning, försäkringsskydd. Om anställningsvillkoren: Tillsvidareanställning: 80-100%. Primärt dagtid. Enstaka arbetspass på obekväma tider kan förekomma. Uppdraget startar omgående eller senast vid årsskiftet.
Arbetsgivare
Operationskonsulterna Stockholm AB
Hemsida: http://www.operationskonsulterna.se
Ansökan
Ansök senast 18 December (1 månad 21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska-Sthlm

Arbetsgivare / Ort: Operationskonsulterna Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (1 månad 21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd. Att arbeta som operationssjuksköterska hos oss: Som operationssjuksköterska arbetar du i team med narkosläkare, narkossjuksköterska, operatör och undersköterska på operationsavdelning. Du arbetar främst dagtid månd-fred men när du blivit varm i kläderna på arbetsplatsen kan även arbete jourtid planeras in efter behov. Utbildning: KRAV - Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Hälso- och sjukvård Kompetenser: - Anestesisjukvård Språk: KRAV - Svenska Arbetslivserfarenhet: KRAV - Operationssjuksköterska, 5 års erfarenhet eller mer Om dig: Vi söker dig som är operationssjuksköterska med minst 5 års erfarenhet från operationsarbete på sjukhus. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter på nya arbetsplatser. Vi erbjuder nu 2 fasta tjänster med garantilön. Vi garanterar dig lön även om du inte får uppdrag till hela tjänstgöringsgraden. Timanställning är även ett alternativ. Du behöver kunna arbeta med kirurgi, ortopedi, gynekologi, önh och gärna övriga specialiteer. Du bör vara självständig och trygg så du snabbt kan finna dig tillrätta på nya arbetsplatser. Uppdragen kan vara på olika kliniker med olika patientgrupper. Vi behöver även dig som vill ha ett varierande arbete och en timanställning där du är fri att tacka ja till de uppdrag du är intresserad av, med kortare eller längre varsel. Vid tillsvidareanställning ska du vara beredd att vid behov även arbeta jourtid och på olika sjukhus i regionen. Lön, ersättning och förmåner: OB-ersättning, övertidsersättning, försäkringsskydd. Om anställningsvillkoren: Tillsvidareanställning: 80-100%. Primärt dagtid. Enstaka arbetspass på obekväma tider kan förekomma. eller Timanställning med varierande tjänstgöringsgrad. Uppdraget startar omgående. Pga karantänsregler i Region Stockholm kan vi ej anställa dig som innehar en fast tjänst på något av regionens sjukhus idag eller inom de senaste 6 månaderna.
Arbetsgivare
Operationskonsulterna Stockholm AB
Hemsida: http://www.operationskonsulterna.se
Ansökan
Ansök senast 18 December (1 månad 21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska-Operationsteam Sthlm

Arbetsgivare / Ort: Operationskonsulterna Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (1 månad 21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd. Att arbeta som operationssjuksköterska i Operationsteam hos oss: Som operationssjuksköterska arbetar du i operationsteam tillsammans med narkossjuksköterska och undersköterska från Operationskonsulterna. Operatör och narkosläkare kommer från det sjukhus operationsteamet verkar på. Arbetet sker på operationsavdelning i Stockholm. Du arbetar dagtid månd-fred samt kväll och enstaka helger. Utbildning: KRAV - Sjuksköterskeutbidning 3 år -Specialistsjuksköterskeutbildning operationssjukvård 1 år alternativt Operationssköterskeutbildning 2 år Kompetenser: - Operationssjukvård Språk: KRAV - Svenska Arbetslivserfarenhet: KRAV - Operationssjuksköterska, 5 års erfarenhet eller mer Om dig: Vi söker dig som är operationssjuksköterska med minst 5 års erfarenhet från operationsarbete på sjukhus. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter på nya arbetsplatser. Vi erbjuder nu 2 fasta tjänster med garantilön. Vi garanterar dig lön även om du inte får uppdrag till hela tjänstgöringsgraden. Timanställning är även ett alternativ. Du behöver kunna arbeta med kirurgi, ortopedi, gynekologi, önh och gärna övriga specialiteer. Du bör vara självständig och trygg så du snabbt kan finna dig tillrätta på nya arbetsplatser. Uppdragen kan vara på olika kliniker med olika patientgrupper. Vi behöver även dig som vill ha ett varierande arbete och en timanställning där du är fri att tacka ja till de uppdrag du är intresserad av, med kortare eller längre varsel. Vid tillsvidareanställning ska du vara beredd att vid behov även arbeta jourtid och på olika sjukhus i regionen. Lön, ersättning och förmåner: OB-ersättning, övertidsersättning, försäkringsskydd. Vid behov kan bostad ordnas. Om anställningsvillkoren: Tillsvidareanställning: 80-100%. eller Timanställning med varierande tjänstgöringsgrad. Uppdraget startar omgående. Pga karantänsregler i Region Stockholm kan vi ej anställa dig som innehar en fast tjänst på något av regionens sjukhus idag eller inom de senaste 6 månaderna.
Arbetsgivare
Operationskonsulterna Stockholm AB
Hemsida: http://www.operationskonsulterna.se
Ansökan
Ansök senast 18 December (1 månad 21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska på bemanning med PersonalExpressen

Arbetsgivare / Ort: PersonalExpressen AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

På PersonalExpressen bemannar vi med professionell, ambitiös och jordnära vårdpersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den vårdpersonal vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.


Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta samt utvecklas tillsammans med oss på PersonalExpressen över en längre tid - vi älskar samarbeten och strävar alltid efter långvariga relationer yrkesmässigt. Vi upphandlar med en rad kommuner och regioner i Sverige samtidigt som vi samarbetar med en lång rad välskötta och trivsamma privata verksamheter. Därmed kan vi erbjuda en stor variation av arbetsplatser och uppdragsgivare med primärt utgångsläge i att vi ska hitta en arbetsplats där just du trivs, känner att du utvecklas och vill vara kvar på. Utöver det breda utbudet av arbetsplatser att välja på erbjuder vi givetvis mycket goda arbetsvillkor i övrigt såsom en bra timlön - det tycker vi att du som arbetar som sjuksköterska hos förtjänar och har rätt till.


På PersonalExpressen är vår uttalade målsättning att du som börjar arbeta tillsammans med oss ska trivas så pass bra att du är stolt över din arbetsplats och gladeligen rekommenderar oss till andra. Med det utgångsläget i vårt arbete anser vi oss vara ödmjuka, lösningsorienterade och genuint trevliga att vara i kontakt med - något vi givetvis hoppas att du kommer att känna av framöver efter det att du ansökt in till att börja arbeta tillsammans med oss. I PersonalExpressens ledning har vi vidare över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vårdsektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat.


Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag eller ring till oss på 08- 128 555 00 om du har några frågor eller funderingar. Med detta sagt tror och hoppas vi att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss - vi ses och hörs inom kort!

Arbetsgivare
PersonalExpressen AB
11434 STOCKHOLM
Hemsida: www.personalexpressen.se
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska med Utbildningsvana- Arbeta Utomlands- Förenade Ara

Arbetsgivare / Ort: GHP Specialty Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker dig som är Operationssjuksköterska, med dokumenterad erfarenhet av utbildning och handledarskap, till Sheikh Khalifa Hospital i Ajman, Förenade Arabemiraten. En spännande tjänst som ger dig möjlighet att göra skillnad, på riktigt! Vilka vi är GHP Specialty Care AB är en svensk vårdkoncern. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark, Kuwait och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. Vårt affärsområde GHP International söker nu Operationssjuksköterska med utbildning- och handledarvana som kommer vara anställd direkt av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA), ett emirat i Förenade Arabemiraten bredvid Dubai, under Svensk ledningsgrupp. SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 120 000 akutpatienter årligen och erbjuder utöver det en bred verksamhet med flertal specialiteter på våra fyra sjukhus. Läs mer om oss https://www.ghp.se/ghp-interna... Tjänsten Clinical Resource Nurse på Operation. Positionen innebär att du kommer utbilda och stärka dina sjuksköterskekollegor i deras profession och arbete, i syfte att utveckla och förbättra vården på operationsavdelningen. Du kommer att planera och ansvara för viktiga utbildningsinsatser och vara handledare och mentor. Tillsvidareanställning, Heltid. Kvalifikationer Vem är du? - Vi söker dig som har en Svensk Sjuksköterskelegitimation med minst tre års utbildning motsvarande Bachelor of Science in Nursing, samt specialistutbildning inom operation med lång erfarenhet från yrket. -Du har dokumenterad erfarenhet av utbildning och handledning. Du har gått en handledarutbildning och är en van föreläsare. Erfarenhet av studenthandledning mm är ett krav. - Vi ser att du är en person med vilja och nyfikenhet att verka i en annorlunda miljö i multikulturella team. Du är positiv och flexibel med god förmåga att anpassa dig till nya omständigheter. - Vi ser även att du kan planera och arbeta självständigt i ditt arbete. Vi värdesätter egenskaper som bra kommunikationsförmåga, att du är handlingskraftig och har en positiv grundinställning till arbetet. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Talent Acqusition Manager [email protected] I din ansökan önskar vi ett CV. Intervjuer sker fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag! As a key healthcare provider of the Emirate of Ajman, the Sheikh Khalifa Medical City Ajman (SKMCA) is a H.H The President Initiative under Ministry of Presidential Affairs. SKMCA is a medical facility comprising of 220+ beds. Delivering a special brand of care to all patients that come through its doors, the year of 2017 was a memorable one, with major milestones being accomplished. One of these included achieving a considerable amount of patient visits with numbers approaching 220,000 – an impressive number almost equaling the number of half the population of Ajman – making SKMCA a fundamental cornerstone of the community providing a vital service in both routine and emergency medical care.
Arbetsgivare
GHP Specialty Care AB
Hemsida: https://www.skmca.ae/home/
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska/Teamledare - Arbeta Utomlands- Förenade Arabemirat

Arbetsgivare / Ort: GHP Specialty Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker Operationssjuksköterska till Sheikh Khalifa Hospital i Ajman, Förenade Arabemiraten. En spännande tjänst som ger dig möjlighet att göra skillnad, på riktigt! Vilka vi är GHP Specialty Care AB är en svensk vårdkoncern. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark, Kuwait och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. Vårt affärsområde GHP International söker nu Operationssjuksköterska. Du kommer vara anställd direkt av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA), ett emirat i Förenade Arabemiraten bredvid Dubai, under Svensk ledningsgrupp. SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 120 000 akutpatienter årligen och erbjuder utöver det en bred verksamhet med flertal specialiteter på våra fyra sjukhus. Läs mer om oss https://www.ghp.se/ghp-interna... Tjänsten OT Charge Nurse-Positionen innebär att du kommer arbeta som Operationssjuksköterska på sal,men även fungera som Teamledare för dina kollegor genom att ha ansvar för avdelningen under bland annat nätter och helger. Du kommer att ha ett nära samarbete med samt få stöd av Vårdenhetschef på Operationsavdelningen. Tillsvidareanställning, 2 år med möjlighet till förlängning. Heltid. Kvalifikationer Vem är du? - Vi söker dig som har en Svensk Sjuksköterskelegitimation med minst tre års utbildning, motsvarande Bachelor of Science in Nursing. -Du har en specialistutbildning som Operationssjuksköterska. -Du har minst 4 års erfarenhet av ditt yrke. -Det är ett absolut krav att du arbetat inom slutenvården, på operationsavdelning, under de senaste 2 åren. - Vi ser att du är en person med vilja och nyfikenhet att verka i en annorlunda miljö i multikulturella team. Du är positiv och flexibel med god förmåga att anpassa dig till nya omständigheter. - Vi ser även att du kan planera och arbeta självständigt i ditt arbete. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga och goda ledarskapsegenskaper. Att du är handlingskraftig och har en positiv grundinställning till arbetet och dina medarbetare. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Talent Acqusition Manager [email protected] I din ansökan önskar vi ett CV. Intervjuer sker fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag! As a key healthcare provider of the Emirate of Ajman, the Sheikh Khalifa Medical City Ajman (SKMCA) is a H.H The President Initiative under Ministry of Presidential Affairs. SKMCA is a medical facility comprising of 220+ beds. Delivering a special brand of care to all patients that come through its doors, the year of 2017 was a memorable one, with major milestones being accomplished. One of these included achieving a considerable amount of patient visits with numbers approaching 220,000 – an impressive number almost equaling the number of half the population of Ajman – making SKMCA a fundamental cornerstone of the community providing a vital service in both routine and emergency medical care.
Arbetsgivare
GHP Specialty Care AB
Hemsida: https://www.skmca.ae/home/
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska sökes till ett uppdrag i Västra Götaland

Arbetsgivare / Ort: Vårdkuriren AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (4 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet

Nu söker Vårdkuriren operationssjuksköterskor till ett längre uppdrag i Västra Götaland. \r\n\r\nOm tjänsten\r\nUppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska. \r\nUppdraget startar den 1 december och sträcker sig fram till 28 februari 2021.\r\n\r\nArbetstiderna: rotation dag, kväll, helg.

Vi på Vårdkuriren erbjuder dig

 • Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
 • Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
 • Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
 • Möjlighet till flexibel schemaläggning.

Kompetenskrav

 • Är färdigutbildad och legitimerad operationssjuksköterska.
 • Minst två års tidigare erfarenhet som operationssjuksköterska.
 • Utan svårigheter kunna tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
 • Kunna arbeta självgående i journalsystemet Melior, Orbit 5 samt Obsterix

Personliga egenskaper

 • Förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp
 • Positiv inställning och flexibel problemlösare som operationssjuksköterska.
 • Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som operationssjuksköterska.
 • Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

 \r\nOmfattning\r\nHeltid\r\n \r\nSista ansökningsdag\r\nAnsökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma tillsättas omgående innan ansökningsperioden har löpt ut. \r\n\r\nSöker du efter en ny arbetsgivare med stora utvecklingsmöjligheter kan detta vara uppdraget för dig. Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!\r\n\r\nFöretagsinformation:

Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patient-nöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården

Arbetsgivare
Vårdkuriren AB
Hemsida: www.vardkuriren.se
Ansökan
Ansök senast 28 February (4 månader 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska för bemanningsuppdrag i hela Sverige

Arbetsgivare / Ort: Medicarrera Temp AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 April (5 månader 18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

#jobbjustnu

Om tjänsten

Vi söker nu dig som är utbildad operationssjuksköterska och som är intresserad av att arbete utifrån dina egna önskemål. Vi har uppdrag med med flexibel start för dig som vill arbeta heltid, deltid eller ströpass. Är du helt ny inom bemanning så ger vi dig den bästa tänkbara starten i en ny karriärriktning där du får en attraktiv ersättning för din insats.

Uppdragsperiod

Tillsättning av uppdrag sker löpande med flexibla start-och slutdatum enligt överenskommelse med dig och MediCarrera Temp. Arbetstider varierar beroende på uppdrag - dag/kväll/natt/helg kan vara aktuellt beroende på dina önskemål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad operationssjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Varför MediCarrera Temp?

• Attraktiv ersättning utifrån din erfarenhet

• Nära relation med din konsultchef på MediCarrera Temp

• Möjlighet att varva arbete med längre period ledighet

• Assistans vid uppdrag på annan ort

Ansökan

Ansök direkt via länken eller skicka din ansökan till [email protected] så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

Om oss

Vi har över 17 års erfarenhet av att matcha kompetenser i samarbete med svenska regioner och kommuner. Vårt team är inte bara specialister inom bemanning, utan också inom relocation. Vi hjälper till med rese- och boendebokningar. Med andra ord besitter vi all tänkbar kunskap som krävs för att vi ska kunna hjälpa dig att hitta en flexibel livsstil. Du hittar mer information på vår hemsida https://medicarrera.com/temp/

Arbetsgivare
Medicarrera Temp AB
Hemsida: https://medicarrera.com/temp/
Ansökan
Ansök senast 14 April (5 månader 18 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operationssjuksköterska - GHP Ortho Center Stockholm; Löwenströmska sjukhus

Arbetsgivare / Ort: GHP Specialty Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 April (5 månader 22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Operationssjuksköterska

Om jobbet
Ortho Center Stockholm AB är ett privatägt vårdföretag som varit verksamt på Löwenströmska sjukhuset sedan 1997. Verksamheten är idag fokuserad på ortopedisk verksamhet med inriktning på höft- och knäledsplastiker, vi är idag en av de största vårdgivarna i Sverige inom höft- och knäplastiker. Kvalifikationer Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som operationssjuksköterska, i nära samarbete med våra kirurger ,operationspersonal och anestesipersonal. Vi förutsätter att du har erfarenhet av proteskirurgi. Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildad inom operationssjukvård. Jobbar efter en arbetstidsmodell som innebär ca 37/h för heltid Anställningsvillkor: - Anställningsform: Vidbehov - Tillträde: Enligt överenskommelse - Lön: Individuell lönesättning - Kollektivavtal finns Du som är intresserad är välkommen att söka. Kontakta Enhetschef Sami Hoikkanen tel: 0733-280635 eller [email protected] GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”. Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.
Arbetsgivare
GHP Specialty Care AB
Hemsida: http://ghp.se/
Ansökan
Ansök senast 18 April (5 månader 22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.