På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Flyttsamordnare

Flyttsamordnare

För den som kommer från en annan kommun och vill studera på annan ort kan det finnas olika sorters hjälp att få, exempelvis kan flyttsamordnare vara till hjälp.

Att flytta hemifrån när man är fortfarande ganska ung är för många ett stort steg och därför är det viktigt att ha någon att vända sig till när det gäller boende, fritid och andra viktiga frågor under studietiden.

Flyttsamordnaren är en kontaktperson för de studerande som flyttar till en annan stad för att studera. Det kan handla om studier vid gymnasier, folkhögskolor, högskolor/universitet och yrkeshögskolor.

Utbildning

Det finns ingen speciell utbildning som leder till att man får jobb som en flyttsamordnare. Minimikravet är dock att man har "gymnasiekompetens". Många gånger krävs det någon form av eftergymnasial utbildning - från högskola/universitet eller från en yrkeshögskola

Bra gymnasial utbildning finns på flera av gymnasieskolans program.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

1364 Lediga jobb

Undersköterskor sökes till Söderköping för antikropps- och antigenprovta...

Arbetsgivare / Ort: Vaccina AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Undersköterska
 • hemtjänst och äldreboende

Om jobbet
Vaccina söker undersköterskor för antikropp- och antigentestning. Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att jobba i ett snabbt växande företag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker vi förstärkning av undersköterskor till vårt team på flera orter. Om företaget Vaccina är en av Sveriges största aktörer inom antikroppstestning för företag och privatpersoner. Idag bedrivs antikroppstestning för Covid-19 på ett 60-tal orter i samarbete med Apoteksgruppen och vi har även utfört antikroppstester på befolkningen i Region Västerbotten och Jämtland Härjedalen på uppdrag av regionerna. Vi erbjuder även vaccinering av TBE, lunginflammation och säsongsinfluensa på apoteken. Lokalt ansvariga läkare och hundratals engagerade sköterskor bedriver kvalitetssäkrat arbete i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Arbetsbeskrivning Som undersköterska hos Vaccina arbetar du självständigt ute på apoteken där du genomför antikroppstester, främst genom kapillär blodprovtagning (stick i fingret) samt antigentester. Du genomför provtagningen direkt på plats och tar emot patienterna enligt tidsbokning samt drop-in. Ett arbetstillfälle kan vara mellan tre till åtta timmar. Inför start kommer du att få en utbildning i provtagningstekniken, hur vårt egna journalsystem fungerar och våra rutiner och processer. Vi är ett bolag i expansionsfas och framöver kan också fler, nya tjänster introduceras på apoteken. Det kommer minst sagt vara ett spännande och omväxlande jobb där du får chansen att utvecklas. Vem söker vi? Vaccina söker undersköterskor som vill arbeta under sommaren och framåt, 1-3 dagar i veckan, samt vill vara med och bidra till arbetet kring Covid-19 på ett innovativt sätt. Vaccina lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för denna tjänst är det viktigt att vara flexibel, serviceinriktad och självgående. Du trivs med att skapa kontakt med människor och du är engagerad i ditt arbete. Kvalifikationer - Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. - Du är utbildad undersköterska. - Du har en vana av att arbeta i olika system/journaler. Meriterande - Du har erfarenhet av covid-19 provtagning - Du har erfarenhet av kapillär provtagning Vi erbjuder Som timanställd undersköterska hos Vaccina erbjuds du en fördelaktig lönemodell, möjlighet till ersättning för restid och ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Övrig information: - Omfattning: Timanställning ca 1-3 dagar i veckan. - Arbetstid: Vardagar och helger mellan 8-20. - Vid frågor kontakta oss på: [email protected] Låter detta intressant? Vaccina anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Kolla gärna in på vår hemsida om du vill veta mer om Vaccina: (http://www.vaccina.se/) www.vaccina.se (http://www.vaccina.se).
Arbetsgivare
Vaccina AB
Hemsida: http://www.vaccina.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska hemtjänst

Arbetsgivare / Ort: Storfors kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Undersköterska
 • hemtjänst
 • äldreboende och habilitering

Om jobbet
Storfors kommun i östra Värmland har drygt 4000 invånare. Här finns närheten till sjöar och skogar för ett aktivt friluftsliv. Här finns ett rikt förenings- och kulturliv, bra barnomsorg och skolor samt ett varierat näringsliv. Vill du vara med och ge våra kommuninvånare livskvalitet och en bra vardag? Beskrivning Är du intresserad av att jobba inom vård och omsorg i Storfors kommun? Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du hjälper människor med deras dagliga omvårdnad. Storfors kommun är en rökfri arbetsplats. Arbetsuppgifter Som personal inom hemtjänsten har du arbetsuppgifter så som stöttning i vardagen med social samvaro, hjälp med personlig hygien, städ, dokumentering, medicinhantering och delegerade uppgifter från sjuksköterska. Kvalifikationer Vårdutbildning alternativt erfarenhet från omvårdnadsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer meriterande. Körkort är krav. Grundläggande datakunskap. Du ska ha fyllt 18 år och behöver kunna läsa och dokumentera samt ha förmågan att kommunicera med kunder och kollegor på svenska språket. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. För att passa för arbetet ser vi att du är social, lyhörd, kunna jobba självständigt och i grupp. Du ska ha kundens behov i centrum och ha ett professionellt bemötande mot kunder, anhöriga och kollegor. Övrigt Arbetet är förlagt till dag/kväll, samt helgtjänstgöring. Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande. Erbjudande om rekrytering och annonseringshjälp undanbeds. Anställning är en Timanställning Tillträde enligt överenskommelse med arbetsgivaren. 
Arbetsgivare
Storfors kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterskor sökes till Linköping för antikroppstestning av Covid-19

Arbetsgivare / Ort: Vaccina AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vaccina söker undersköterskor för antikroppstestning. Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att jobba i ett snabbt växande företag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker vi förstärkning av en undersköterska till vår pool för framtida uppdrag. Om företaget Vaccina är en av Sveriges största aktörer inom antikroppstestning för företag och privatpersoner. Idag bedrivs antikroppstestning för Covid-19 på ett 60-tal orter i samarbete med Apoteksgruppen och vi har även ett avtal med Region Västerbotten samt Region Jämtland Härjedalen som innebär att vi som privat aktör på uppdrag av regionen utför tester på befolkningen. Vi erbjuder även vaccinering av TBE, lunginflammation och säsongsinfluensa på apoteken. Lokalt ansvariga läkare och hundratals engagerade sköterskor bedriver kvalitetssäkrat arbete i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Arbetsbeskrivning Som undersköterska hos Vaccina arbetar du självständigt ute på apoteken där du genomför antikroppstester, främst genom kapillär blodprovtagning (stick i fingret). Du genomför provtagningen direkt på plats och tar emot patienterna enligt tidsbokning samt drop-in. Ett arbetstillfälle kan vara mellan tre till åtta timmar och inför start kommer du att få en utbildning i våra system samt våra rutiner och processer. Vem söker vi? Vaccina söker undersköterskor som vill arbeta 1-3 dagar i veckan samt vill vara med och bidra till arbetet kring Covid-19 på ett innovativt sätt. Vaccina lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för denna tjänst är det viktigt att vara flexibel, serviceinriktad och självgående. Du trivs med att skapa kontakt med människor och du är engagerad i ditt arbete. Kvalifikationer - Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. - Du är utbildad undersköterska. - Du har en vana av att arbeta i olika system/journaler. Meriterande - Du har erfarenhet av kapillär provtagning. Vi erbjuder Som timanställd undersköterska hos Vaccina erbjuds du en fördelaktig lönemodell, möjlighet till ersättning för restid och ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges också möjligheten att vara med och bidra till kampen mot Covid-19. Proaktivt arbete I denna process arbetar vi proaktivt. Det innebär att det i dagsläget inte finns en tjänst men att vi kontinuerligt fyller på våra pooler med personal. Det kan därför ta längre tid att få återkoppling. Övrig information: - Omfattning: Timanställning ca 1-3 dagar i veckan. - Arbetstid: Vardagar och helger mellan 8-20. - Vid frågor kontakta oss på: [email protected] Låter detta intressant? Vaccina anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Kolla gärna in på vår hemsida om du vill veta mer om Vaccina: www.vaccina.se (http://www.vaccina.se/).
Arbetsgivare
Vaccina AB
Hemsida: http://www.vaccina.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska, hemtjänst

Arbetsgivare / Ort: Lindalens Omsorg AB / GNESTA
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Undersköterska
 • hemtjänst
 • äldreboende och habilitering

Om jobbet

Vi söker nu undersköterskor till våra enhet i Gnesta.

Lindalens Omsorg AB är en arbetsplats som sätter människan i fokus. Med det menar vi att våra medarbetare ska må bra och trivas lika mycket som våra kunder; den balansen är Lindalens signum och framgångskoncept. Företaget har funnits sedan 1989. I vår arbetsgrupp ingår undersköterskor, mentalskötare, vårdbiträden och städerskor med lång erfarenhet. Vi är ett företag som idag bedriver hemtjänst åt Gnesta, Tyresö och Nacka kommun samt erbjuder städning och tilläggstjänster. Vi arbetar efter vår värdegrund – värme, närvaro och flexibilitet. Vi söker dig som kan och vill se helhetsbilden utifrån kundens behov och perspektiv. Du är initiativtagande och arbetar kvalitetsmedvetet. Du kan arbeta lika bra på egen hand som i grupp. Du är en flexibel lagspelare som gärna ställer upp och hjälper kollegor.

Du behöver ha gått Omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning. B-körkort är krav. Du bör kunna tala och skriva svenska. Du behöver goda kunskaper i matlagning och hushållssysslor som städning och klädvård.

Sedvanliga arbetsuppgifter som omvårdnad- och serviceuppgifter inom hemtjänst. Tjänsten avser dag-, kvälls- och helgarbete.

Arbetsgivare
Lindalens Omsorg AB
Östra Storgatan 57
64632 GNESTA
Hemsida: www.lindalens.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Undersköterska nattjänstgöring Hedegården

Arbetsgivare / Ort: Norlandia Care AB / STENKULLEN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Undersköterska
 • hemtjänst
 • äldreboende och habilitering

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss på Hedegården, gärna med tidigare erfarenhet från äldreomsorg. Nu söker vi en undersköterska för nattjänst.

Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du ska vara positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att både arbeta självständigt och i våra team. Du bör vara lugn och stresstålig. God svenska i tal och skrift.

I arbetsuppgifterna ingår vård och omsorg samt servicerelaterade uppgifter som tex personlig omvårdnad, tvätt, städ och dokumentation.


Norlandia Äldreomsorg skapar ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre på våra äldre­boenden. Vårt ISO-certifierade kvalitetsledningssystem utgör navet i våra verksamheter och säkerställer att våra vård- och omsorgstjänster följer aktuell lagstiftning, riktlinjer, råd och rekommendationer.


Vårt ledord gott liv – varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus. Våra kontaktpersoner, vårt arbete med genomförandeplanen och vårt nära samarbete med närstående är endast ett par exempel som möjliggör ett individanpassat och innehållsrikt liv på äldre dagar.


Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan slutdatum för annons.

Arbetsgivare
Norlandia Care AB
Öslanda Gärde 157
44360 STENKULLEN
Hemsida: www.norlandia.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.