KompetensUtvecklingsInstitutet, KUI - YH

KompetensUtvecklingsInstitutet utbildar på olika nivåer – alltid med målet att göra verklig skillnad för individ, grupp, organisation, verksamhet och samhälle. Vi fokuserar vår utveckling och kompetens inom vård och omsorg samt barn och fritid - som är några av samhällets viktigaste områden.

Vi har lång erfarenhet vilket har gjort oss till specialister på utbildning inom dessa områden. Vi är idag ett av landets ledande utbildningsföretag inom våra fokusområden.


Yrkeshögskola
För dig som redan arbetar inom vård, omsorg, förskola och vill ta några steg framåt i ditt yrke så har vi yh-utbildningar för nya kvalificerade yrkesroller inom vård, omsorg och förskola. Vi har även kortare utbildningar om du vill bredda dig inom ett särskilt ämne.

Våra yrkeshögskoleutbildningar bedrivs alltid i nära samarbete med arbetsgivare, detta för att säkerställa att utbildningarna möter arbetslivets krav. Arbetsgivarna är aktiva både när det gäller planering och genomförande, de håller föreläsningar och deltar i projekt samt erbjuder praktikplatser.

Alla utbildningar varvar teori med praktik, så kallad LIA (Lärande i arbete). När du gör din praktik får du jobba i skarpt läge, vilket gör att du får erfarenhet och kunskaper inom ditt yrke reda innan du är klar med din utbildning. Du får dessutom kontakter i arbetslivet som mycket väl kan leda till jobb direkt efter utbildningen.


Hos oss kan du läsa din utbildning på 50% eller 75% och på distans. På så sätt kan du kombinera studier på distans med arbete på din nuvarande arbetsplats.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!


Sedan 2013 är KompetensUtvecklingsInstitutet en del av AcadeMedia, som är verksam i hela utbildningskedjan, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Visa mer
Visa mindre
Gör intresseanmälan

Kontakta KompetensUtvecklingsInstitutet, KUI - YH

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till KompetensUtvecklingsInstitutet, KUI - YH. KompetensUtvecklingsInstitutet, KUI - YH hör av sig inom kort!