På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Administrativ chef

Administrativ chef

I rollen som administrativ chef ligger att skapa och upprätthålla rutiner och bära ansvar för drift, lokaler, IT, ekonomi, administration och andra stödfunktioner. Administrativ chef brukar ingå i företagets/organisationens ledningsgruppen och kan ofta vara direkt underställd Verksamhetschef/VD.

God IKT-kompetens och väl insatt i digitaliseringsområde. God förmåga och vana att arbeta med budget och uppföljning.

Utbildning

Högskoleutbildning med examen inom för tjänsten relevant område och/eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Det finns exempel på att man kan på sikt bli administrativ chef med endast gymnasial utbildning och lång arbetslivserfarenhet, men det är mycket vanligare att man har någon form av eftergymnasial utbildning (om inte från högskola/universitet då från en yrkeshögskola).

Personliga egenskaper

En effektiv organisatör, en konstruktiv person som är målinriktad, tydlig, strukturerad, samarbetsvillig och fokuserad på resultat, en person som styrs av mål- och resultattänkande i prioritering, planering och agerande men förändrar inriktning när målen ändrar sig, som ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet, som förstår sin roll, men ser samtidigt till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

En viktig förmåga för en administrativ chef är också att kunna hålla "många bollar i luften" samtidigt och själv hålla många "deadlines" samt kunna motivera övriga medarbetare att göra det.

Arbetsplats

Inom kommuner är vanligt att man får en tillsvidareanställning, men med ett "några-års-förordnande" på den aktuella tjänsten.

Övrigt

... sju av 10 svenska chefer tros ha sömnproblem som påverkar deras livskvalité och bland annat också deras "chefsskap"? Det är ett känt faktum att sömnbrist på 1,5 timme per natt försämrar hjärnans förmåga att vara "pigg" och därför också kunna fatta bra beslut, med upp till 30%.

... 2016 var medellönen för en man i Sverige ca 34.100 kr/månad. Genomsnittslönen för hela den svenska arbetsmarknaden under samma period var ca 32.800 kronor.
Källa: scb.se

Länktips

Visa mer
Visa mindre

42 Lediga jobb

Driftchef till Renova Miljö AB i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Renova Miljö står inför en spännande framtid och söker nu ytterligare en driftschef för transportverksamheten. Har du tidigare ledarerfarenhet och bakgrund inom logistik/transportbranschen, kan Renova Miljö vara din nya arbetsgivare. 

Ansvarsområden

Som driftchef inom affärsområde Logistik (AOL) arbetar du strategiskt och operativt för att stärka Renova Miljös position på marknaden och för att ytterligare öka kundnöjdheten. Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i produktionens ledning, där samarbetsförmåga är viktigt. I rollen ingår verksamhets-, ekonomi- och personalansvar. Du har ca 30 medarbetare och två gruppledare som rapporterar till dig. Du kommer arbeta med inriktning lastväxlare. Du rapporterar till Produktionschef inom samma affärsområde. 

I rollen som driftchef kommer du att upprätta verksamhetsplan för ditt driftområde samt arbeta med att utveckla, genomföra och följa upp handlingsplaner. Som ledare är du närvarande och stöttande, du genomför löne- och utvecklingssamtal samt uppföljning av medarbetarnas individuella mål. Vidare har du ansvar för fysisk och psykosocial arbetsmiljö för dig och dina medarbetare. Du arbetar aktivt för att upprätthålla goda affärsmässiga relationer och samarbeten med kunder och övriga samarbetspartners, både internt och externt. 

Du kommer att vara placerad i nyrenoverade och moderna lokaler i Göteborg. Arbetstider dagtid, heltid. 

Kvalifikationer

För att lyckas och trivas i rollen har du en eftergymnasial utbildning på högskolenivå och/eller flerårig yrkeserfarenhet inom området.  Du har erfarenhet av att driva produktion med verksamhets-, ekonomi- och personalansvar. Du har god kunskap av att använda administrativa systemstöd. Vidare vill vi att du har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och arbete med ekonomi- och verksamhetsfrågor. 

Som ledare är du ett föredöme för dina medarbetare och bidrar till en verksamhet som utmärks av ständig utveckling och hög kvalitet genom ett kommunikativt, involverande och utvecklande ledarskap. Vi vill se en tydlig och lyhörd ledare som är trygg i sig själv med hög integritet.

Som person är du målinriktad och lösningsfokuserad. Du har förmåga att se med helhetsperspektiv och tänka affärsmässigt. Du har god social kompetens och har förmågan att kommunicera med både interna och externa kontakter på ett tydligt sätt. Vidare är du organiserad, skapar och upprätthåller struktur runt om dig. Beslutsfattande kommer naturligt för dig och du är lätt att samarbeta med. God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är ett krav. Självklart har du ett intresse för miljö och miljöfrågor.

B-körkort krävs då man har personalgrupper i Göteborg och Kungälv. Poolbilar finns att tillgå för dessa transporter.

Ansökan

Välkommen med din intresseanmälan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 22 oktober 2020. Inledande intervjuer hos Randstad är planerade att hållas under vecka 44 samt intervju med Renova vecka 46.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Victoria Reeve [email protected]  

Om företaget

Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Vår tunga fordonsflotta är fossilfri och vi behandlar drygt 1 miljon ton avfall och återvinningsmaterial om året. Vi är en koncern med två bolag som ägs av 10 kommuner i Västsverige och totalt är vi ca 800 medarbetare. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!

På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Övriga förmåner innefattar subventionerad lunch, karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen. Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 22 October (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Administrativ chef, vikariat

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs Universitet
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Institutionen för spåk och litteraturer (SPL) är humanistiska fakultetens största institution med ca 120 anställda, ca 1200 helårsstudenter och en årsomsättning på ca 140 miljoner kronor. Utbildning bedrivs i 13 olika språkämnen samt inom ramen för flera olika program. Forskningen berör världens språk och dess litteraturer utifrån en bred kontextualisering och utifrån ett brett spektrum av teoretiska grunder och specifika tillämpningar. Arbetsuppgifter Som administrativ chef är du ansvarig för organisation, utveckling och kvalitetssäkring av verksamhetsstödet vid institutionen. I uppgifterna ingår också personalansvar för samtliga medarbetare inom detta område. Du kommer att ingå i institutionens ledningsgrupp och vara direkt underställd prefekten. Du skall utgöra ett kvalificerat ledningsstöd åt prefekten och övriga institutionsledningen i administrativa frågor och vara ansvarig för beredning och i förekommande fall utredning av ledningens ärenden som berör verksamhetsstödet. I arbetsuppgifterna kan även komma att ingå andra operativa administrativa uppgifter inom detta område. Du förväntas också vara kvalitativt stöd i HR-relaterade frågor, till exempel i handläggning av personalärenden. Du kommer att finnas mitt i verksamheten och bör därför ha förmåga att kommunicera med människor, både internt inom universitetet och med världen utanför. Du bör också kunna hantera förändringar och driva utvecklingsprocesser, eftersom det präglar en stor del av verksamheten inom universitetet. Betydande kunskap, inblick och intresse för de regelverk och planer som styr universitetet eller annan offentlig förvaltning är av en stor vikt för anställningen. Kvalifikationer För anställningens arbetsuppgifter krävs akademisk examen med inriktning mot personalfrågor, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för anställningen. Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet av arbetsledning och vid kvalificerat arbete med HR-frågor, liksom vid god erfarenhet av kvalificerat ledningsstöd. Erfarenhet av arbete i ledningsgrupp är också meriterande. Det krävs god förmåga att uttrycka sig på såväl svenska som engelska i tal och skrift, samt att kunna arbeta effektivt i olika sociala sammanhang. Du ska också kunna skapa förutsättningar för samarbete och samverkan samt visa förmåga att ta ansvar för att verksamhetens mål uppfylls. Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet och personliga egenskaper, främst självständighet, noggrannhet, kommunikativ förmåga, skicklighet i att leda och utveckla personal, samt förmåga att hantera komplexa situationer. Arbetslivserfarenhet från Göteborgs universitet är meriterande. Vi ser gärna att du till ansökan bifogar dokumentation på efterfrågade egenskaper, i form av intyg eller liknande från tidigare arbetsgivare. Även intervjuer och referenstagning kommer att utgöra grund för bedömning. Anställning Anställningsform: Vikariat från den 1 januari 2021 till och med den 31 januari 2022. Omfattning: 100 %. Placering: Institutionen för språk och litteraturer, Göteborg Tillträde: Så snart som möjligt Kontaktuppgifter för anställningen Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta: Katharina Vajta, prefekt, [email protected]   För mer information och för att söka tjänsten se den fullständiga annonsen på www.gu.se.        Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Arbetsgivare
Göteborgs Universitet
Hemsida: http://www.gu.se/
Ansökan
Ansök senast 22 October (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Manager Information Management - HR Services

Arbetsgivare / Ort: SANDVIK AB / Sandviken
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du en förändringsbenägen och förtroendeingivande ledare som gillar att skapa starka team där man alltid gör sitt yttersta för att hjälpa varandra? Då är du perfekt för det här jobbet!

Sandvik AB och HR Services Sweden söker just nu en chef till teamet Information Management, någon som verkligen brinner för att driva förändring och förbättring på ett sätt där alla får chansen att vara med och påverka. Hos oss tillhör du en HR Services organisation bestående av cirka 70 medarbetare med många olika kompetenser där alla ställer upp och ger varandra bästa möjliga förutsättningar. Vi erbjuder dig goda möjligheter till att utvecklas – både personligt och professionellt – i en global koncern tillsammans med innovativa medarbetare över hela jorden.

Om jobbet

I den här rollen har du ett övergripande ansvar för att leverera kundsupport och skapa förutsättningar för informationskvalitet inom HR-området till Sandvik i Sverige, Norge och Danmark. Du leder och fördelar arbetet inom ditt område – bestående av team inom Contact Services, Information Management & HR Administration, Contract Administration & Global Mobility samt Learning Administration – som tillsammans är cirka 20 administratörer och specialister inom system och generell HR-support. En viktig del av ditt arbete är att skapa en flexibel organisation som med sin effektivitet underlättar för våra kunder och du gör det genom att förbättra och automatisera våra processer. Du och ditt team arbetar alltid mot ständiga förbättringar, anpassningar och effektivisering och ni levererar en service av hög kvalitet till både interna och externa parter – självklart med siktet inställt mot att alltid överträffa deras förväntningar.

Om dig

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom området och med övergripande kunskap om HR-system och processer. Du har någon form av ledarbakgrund och har du även haft personalansvar är det meriterande. Dina tidigare erfarenheter har även gett dig en känsla för system och kundsupport. Erfarenhet från en Shared Services-verksamhet är meriterande. Eftersom vi jobbar både lokalt och globalt behöver du goda kunskaper i svenska och engelska.

Din tydlighet och ditt genuina sätt att hantera olika individer gör att du verkligen skapar ett starkt förtroende hos dina medarbetare. Du är duktig på att kommunicera och lyssnar på vad andra säger för att bygga en förståelse för personen framför dig. Att leverera kvalitet är viktigt för dig och du uppskattar att analysera både kvantitativa och kvalitativa frågeställningar. Du strävar alltid mot att förbättra våra processer och med dina framtida visioner är du inte rädd för att utmana befintliga strukturer och processer.

Om oss

Sandvik är en global industrikoncern med över 40 000 anställda, unik expertis i materialteknologi och omfattande kunskap om industriella processer. Vi är övertygade om att mångfald är nyckeln till en bättre omgivning och att inkludering är en förutsättning för att skapa goda resultat. Vi tipsar om ett besök på vår hemsida, Facebook eller LinkedIn om du vill veta mer om oss.

Hur du ansöker

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-22. Läs mer om Sandvik Group och ansök via home.sandvik/karriar (jobb-id: R0021020).

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Stefan Ryckertz, rekryterande chef, 026-26 16 25

Fackliga kontaktpersoner:

Kristina Sundell, Unionen, 070-211 64 00

Fredrik Andersson, Akademikerföreningen, 026-26 27 18

Tomas Grönborg, Ledarna, 026-26 08 63

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare

Peter Roswall

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och hållbarhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruvindustrin och bergavverkning inom anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2019 omkring 40​ 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 160 länder i kvarvarande verksamheter.

Arbetsgivare
SANDVIK AB
Storgatan 2
81181 Sandviken
Ansökan
Ansök senast 22 October (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Manager Compensation & Benefits - HR Services Sweden

Arbetsgivare / Ort: SANDVIK AB / Sandviken
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du en inkluderande och teambyggande ledare som trivs i en framåtskridande organisation med frihet under ansvar? Då är du perfekt för det här jobbet!

Sandvik AB och HR Services Sweden söker just nu en chef till teamet Compensation & Benefits – någon som pushar sina medarbetare och har förmågan att utmana. Hos oss tillhör du en HR Services organisation bestående av cirka 70 medarbetare med många olika kompetenser där alla ställer upp och ger varandra bästa möjliga förutsättningar. Vi erbjuder dig goda möjligheter till att utvecklas – både personligt och professionellt - i en global koncern tillsammans med innovativa medarbetare över hela jorden.

Om jobbet

I den här rollen har du ett övergripande ansvar för att säkerställa leveransen av löner och andra ersättningar till våra medarbetare inom Sverige. Du leder och fördelar arbetet inom ditt område där ditt team består av cirka 13 direktrapporterande experter och specialister inom system, förmåner och kollektivavtal samt en lönechef med tio direktrapporterande specialister inom löner. Du är systemägare för våra lön- och tidssystem och ser till att uppsättning i lönesystem samt regelverk i tidssystem går i linje med företagets principer. Du har även budget- samt personalansvar. Du och ditt team arbetar alltid mot ständiga förbättringar, anpassningar och effektivisering och ni levererar en service av hög kvalitet till både interna och externa parter – självklart med siktet inställt mot att överträffa deras förväntningar.

Om dig

Vi söker dig med en relevant utbildning, gärna inom ekonomi, kombinerat med minst fem års erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har övergripande kunskap från arbete med löne-, personal-, och tidssystem och en förståelse för hur dessa integrerar. För att lyckas i den här rollen krävs att du har dokumenterat ledarskap med personalansvar och du har tidigare arbetat med HR-processer i ett större företag. Erfarenhet från en Shared Services-verksamhet är meriterande. Eftersom vi jobbar både lokalt och globalt behöver du goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är handlingskraftig och har förmågan att vara detaljorienterad, samtidigt som du har ett helhetsperspektiv och uppskattar att analysera både kvantitativa och kvalitativa frågeställningar. Din stabila framtoning gör att du enkelt kan upprätthålla ett lugn och kommunicera effektivt i alla lägen. För att du ska trivas hos oss behöver du finna glädje i att samarbeta på ett prestigelöst sätt och med dina framtida visioner är du inte rädd för att utmana befintliga strukturer och processer.

Om oss

Sandvik är en global industrikoncern med över 40 000 anställda, unik expertis i materialteknologi och omfattande kunskap om industriella processer. Vi är övertygade om att mångfald är nyckeln till en bättre omgivning och att inkludering är en förutsättning för att skapa goda resultat. Vi tipsar om ett besök på vår hemsida, Facebook eller LinkedIn om du vill veta mer om oss. 

Hur du ansöker

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-22. Läs mer om Sandvik Group och ansök via home.sandvik/karriar (jobb-id: R0021019).

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Stefan Ryckertz, rekryterande chef, 026-26 16 25

Fackliga kontaktpersoner:

Kristina Sundell, Unionen, 070-211 64 00

Fredrik Andersson, Akademikerföreningen, 026-26 27 18

Tomas Grönborg, Ledarna, 026-26 08 63

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och hållbarhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruvindustrin och bergavverkning inom anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2019 omkring 40​ 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 160 länder i kvarvarande verksamheter.


Ansvarig rekryterare

Peter Roswall


Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Arbetsgivare
SANDVIK AB
Storgatan 2
81181 Sandviken
Ansökan
Ansök senast 22 October (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Service Manager till Kalmar Sverige (Cargotec)

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kalmar Sverige. Om företaget: Kalmar har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Kalmar är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Genom sin omfattande produktportfölj, sitt globala servicenätverk och förmåga att smidigt integrera olika terminalprocesser förbättrar Kalmar effektiviteten för varje rörelse. www.kalmarglobal.com Arbetsuppgifter: Kalmar Sverige (Cargotec) rekryterar nu en driven och erfaren servicechef för att leda deras verksamhet i Region Norr (Sundsvall, Ö-vik, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå). Kalmar Sverige tillhandahåller service och support av tunga fordon där de hjälper kunder inom hamnar, terminaler och tung industri. Som servicechef har du fullt personal- och resultatansvar för din region. Du är ansvarig för försäljningen av serviceavtal och reservdelar, samt att du ansvarar för Kalmars avtalskunder i regionen och uppföljning av kvalitén i kundrelationerna. Hos Kalmar väntar ett utåtriktat och omväxlande arbete där du ges stora möjligheter att utveckla din region. Till din hjälp har du ett duktigt och engagerat team av servicetekniker som dagligen arbetar med att uppnå goda resultat och ökad kundnöjdhet. Egenskaper för att lyckas oss i rollen som servicechef är att du har ett modernt ledarskap och kan inspirera din personal, har kundkontakt och affärssinne, är lösningsorienterad, innovativ och har hög ambitionsnivå. Kalmars kunder är spridda över regionen och för att uppnås bästa resultat behöver du vara nära både kunder och personal vilket kommer att innebära en hel del resor inom regionen. Vi ser gärna att du är placerad i Örnsköldsvik (annan ort inom upptagsområdet kan diskuteras). Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom service och med fördel inom fordonsbranschen • Bred teknisk kunskap gällande truckar, lastbilar eller entreprenadmaskiner • Du talar svenska och engelska obehindrat Du har en flerårig erfarenhet som ledare och gillar att coacha och utveckla dina medarbetare, samt ge dem rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete. Du har en förmåga att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt, samtidigt som du är duktig på att kommunicera tydligt med kunder och kollegor. Övrig information: Start: Omgående med hänsynd till uppsägningstid Plats: Örnsköldsvik Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Cargotec, Kalmar Sverige, service, manager, ledarskap, ledare, truck, lastbil, entreprenad, fordon, coach, coachning, Örnsköldsvik
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 23 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Biträdande kommundirektör

Arbetsgivare / Ort: Unik Resurs i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 October (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Företagspresentation Mörbylånga kommun är en dynamisk kommun med stor tillväxt. Vi är organiserade i en förvaltning med fem verksamhetsområden med 1350 anställda, tre kommunbolag med 110 anställda för att tillsammans ge kommunens 15 200 invånare en god service inom alla områden. Vi erbjuder en unik miljö och natur vilken lockar många besökare till oss under årets alla årstider. Vill du vara med och skapa bra dagar för medborgarna i Mörbylånga kommun och samtidigt utveckla koncernen hos oss? Tillsammans hjälps vi åt att nå de politiska visionerna vilka bland annat pekar på tillväxt och goda livsvillkor. Vi erbjuder Mörbylånga kommuns arbetsplatskultur kommer att ta nya steg i och med den nya styrmodellen med en tillitsbaserad styrning och ledning som införs med start 1 januari 2021. Genom den nya styrmodellen vill vi öka delaktigheten och skapa goda förutsättningar för ökad initiativ- och förändringskraft närmast våra kunder. Som chefer i organisationen visar vi vägen för att agerandet i vardagen gör att vi når visionen. Genom att leverera, tänka nytt och samarbeta skapar vi tillsammans en god arbetsplats där vi åstadkommer bästa möjliga medborgarnytta. Mörbylånga kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare med modiga och medskapande medarbetare och ledare, där vi attraherar, rekryterar och utvecklar kompetenta medarbetare. Vi lär av varandra och utvecklas som medarbetare och organisation. Vi ser varandra och uppmärksammar varandras insatser genom kontinuerlig dialog och feedback. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Kommunledningsförvaltningen består av central administration och interna stödfunktioner, verksamheter inom utveckling och demokrati samt kommunens näringslivsarbete. Förvaltningen har tre huvuduppgifter: - Leda, styra och samordna kommunens verksamhet inom övergripande och gemensamma områden såsom ekonomi, HR, digitalisering, näringsliv och säkerhet. - Erbjuda tjänster och produkter som efterfrågas av kommunstyrelsen och förvaltningar, inklusive gemensamma funktioner som riktar sig direkt till invånarna. - I samverkan med externa parter skapa förutsättningar för en positiv utveckling av Mörbylånga kommun. Som biträdande kommundirektör leder du det interna arbetet inom intern stöd och service. Detta innefattar ekonomi, HR, kris och säkerhetsarbete, logistiksamordning samt övrig central administration som bland annat utredningar, arkiv, juridik och dataskydd. Här leder, utvecklar, styr, stödjer och följer du upp kommunens verksamhet inom övergripande och gemensamma områden. Du har en viktig strategisk roll i kommunledningen och ett nära samarbete med de politiska beslutsfattarna. Tjänsten innebär personal- och budgetansvar för de verksamheter vilka finns inom den centrala administrationen och att samarbete och samverkan fungerar inom de olika delarna. I ditt uppdrag ansvarar du också för att, tillsammans med kommundirektören och andra, bereda, driva och utveckla svåra och komplexa frågor inför politiska beslut i kommunstyrelse och kommunfullmäktige. Du blir en viktig del av kommunens ledning och ingår även i kommunledningsgruppen. Kommunledningskontorets verksamhetschefer rapporterar till den biträdande kommundirektören i frågor som rör verksamhet, förvaltning, ekonomi samt personal. Vissa verksamhetschefer rapporterar även till kommundirektören i egenskap av ägare till kommunövergripande processer och dessa personer ingår också i kommunledningsgruppen. Du är ställföreträdande till kommundirektören vid dennes frånvaro. Din profil Vi söker dig som är trygg och modig både som person och i ledarrollen. Du är prestigelös och har en ledarstil vilken präglas av tillit. Vidare har du en hög grad av självinsikt och personlig integritet samt har ett förhållningssätt som är entusiasmerande och engagerande. Du drivs och motiveras av förändringsarbete och tycker om att hålla ett högt tempo. I ditt arbete behöver du vara utvecklingsdriven och resultatorienterad där du använder flexibilitet och situationsanpassning som viktiga verktyg. Du ser värdet i, och drivs av att nå resultat i samverkan, där helheten är större än summan av delarna. Vidare är du relationsskapande, såväl internt som externt så att verksamhetens attraktivitet ökar och att förvaltningens samt kommunens varumärke stärks. Du behöver också vara ordningsam och strukturerad för att ge ramar och riktning, där strukturen är ett medel för att effektivisera styrning, ledning och utveckling av verksamhet snarare än att utgöra målet i sig. Vi ser även att du har en relevant akademisk utbildning, eller annan erfarenhet vilken arbetsgivaren bedömer som likvärdig, samt bred och djup erfarenhet från offentlig förvaltning. Du har en väldokumenterad ledarerfarenhet från politisk styrd organisation och du kan även visa på goda resultat och erfarenheter från att leda chefer. Ansök redan idag! Ansökan Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV. Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam; Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på [email protected] Väl mött! Unik Resurs Välkommen till Unik Resurs! Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag. Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil. Lycka till!
Arbetsgivare
Unik Resurs i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 25 October (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Avdelningschef/Enhetschef till Socialförvaltningen

Arbetsgivare / Ort: Järfälla kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 October (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Vi som arbetar inom socialförvaltningen erbjuder välfärd med kvalitet och när befolkningen växer är det fler som behöver vår service och våra tjänster. De kommande åren utvecklar vi verksamheterna och tänker nytt samtidigt som vi arbetar med expansionen. Internt arbetar vi efter visionen "Järfälla för alla framåt" och strävar hela tiden efter att ge bästa möjliga service till dem som bor och verkar i Järfälla. Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, till exempel våra akademier för medarbetare och ledare som vi är mycket stolta över. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat, en förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Socialförvaltningens organisation är uppdelad i fyra avdelningar; Individ och familjeomsorg, Äldreomsorg och funktionshinder, Vård och omsorg samt Avdelningen för lednings- och verksamhetsstöd. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en chef och ledare till avdelningen för lednings- och verksamhetsstöd. Avdelningens främsta uppgift är att stödja verksamheten och samordna funktioner bland annat inom områdena utredning, upphandling, registratur och nämndhantering, ekonomi, personal, information och IT. Avdelningen för lednings- och verksamhetsstöd består idag av fyra enheter: ekonomi och systemförvaltning, stöd- och utveckling, personal och lön och administration. Du kommer själv att leda och fördela arbetet för enheten administration men också ha ett övergripande ansvar för de tre andra enheterna och arbetsleder deras enhetschefer. Du rapporterar direkt till socialdirektör och ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker en chef som leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Med förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt säkerställer du att budskap når fram och att förväntningar är klara för alla berörda parter. Du ser möjligheter i förändringar, tänker strategiskt, ser sakers betydelse långsiktigt och anpassar dina handlingar efter detta. Förmågan att skapa förtroende i organisationen är en förutsättning för att kunna lyckas i rollen. En viktig del i arbetet är att på ett pragmatiskt sätt utveckla socialförvaltningens kvalitetsarbete, arbetssätt och stödsystem så att det blir enkelt och funktionellt för chefer och medarbetare. För att lyckas med detta är en utvecklad och lyhörd dialog med övriga delar av verksamheten helt central. Som person är du öppen för nya synsätt och tycker om att samarbeta. Du är kommunikativ och förhåller dig till situationer på ett väl anpassat sätt. Vidare tar du ansvar för din och avdelnings uppgifter och driver processer vidare. För att kunna göra det är du strukturerad, självgående och analytisk. Du ska ha en akademisk examen med för tjänsten relevant inriktning och minst tre års erfarenhet av chefsuppdrag som innehåller såväl ekonomi som personal- och verksamhetsansvar. Du har goda kunskaper om kommunal sektor och att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Järfälla kommun
Ansökan
Ansök senast 25 October (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Är du vår nya administrativa chef?

Arbetsgivare / Ort: REGION SÖRMLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 October (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Hjälpmedelscentralen, Eskilstuna Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Vill du jobba med utveckling och få dina medarbetare att växa? Har du en positiv inställning och ser vinning genom samarbete? Då kanske det är dig vi söker! Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda karriärmöjligheter och en positiv syn på kompetensutveckling. Om oss Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder regionen och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med olika former av funktionsnedsättningar. Hjälpmedelscentralen ingår i Region Sörmlands division för medicinsk service med ca. 1 100 medarbetare. Hjälpmedelscentralen, som drivs i samverkan mellan regionen och länets kommuner och är intäktsfinansierad, har sin huvudsakliga verksamhet i Eskilstuna med filialer i Katrineholm och Nyköping. Vi är organiserade i fyra sektioner (administration, hjälpmedelsteknik, logistik och hjälpmedelskonsulenter) och har runt 80 medarbetare med stort engagemang för vårt uppdrag att tillhandahålla en effektiv och lättillgänglig hjälpmedelsförsörjning av bästa kvalitet till länets invånare. Nu söker vi en ny sektionschef med intresse för administration, IT-lösningar, verksamhetsutveckling och medarbetarskap. Du arbetar dagtid utan helger och har även tillgång till en rad förmåner som anställd inom Regionen. Läs mer om förmånerna längre ned på sidan. Dina arbetsuppgifter I rollen som sektionschef ansvarar du för Hjälpmedelscentralens administratörer och IT-personal samt inköpare. Arbetsgruppen består totalt av 12 personer placerade i Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping. Som sektionschef hos oss ansvarar du för att styra, leda, samordna, utveckla och säkerställa de administrativa processerna. Utöver det har du ett helhetsansvar för enheten gällande personal, arbetsmiljö- och budgetansvar samt ansvar för att utveckla och säkra verksamhetens uppföljnings- och kvalitetsarbete. En viktig del i arbetet är att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna och tillsammans skapa goda förutsättningar för att fortsätta utveckla och effektivisera verksamheten. Utifrån det kommer du som sektionschef både leda och delta i olika verksamhets- och utvecklingsprojekt. Du kommer även att ingå i hjälpmedelscentralens ledningsgrupp. Din kompetens Vi söker dig som har fullständig gymnasieutbildning och gärna eftergymnasial utbildning som är i linje med tjänsten. Ett krav är också att du har ett par års chefserfarenhet med vana av att leda grupper. Tidigare erfarenhet av antingen kundtjänst eller administrativa uppgifter är nödvändigt för tjänsten. Eftersom vi använder IT-verktyg i det dagliga arbetet behöver du vara en van användare av Officepaketet och se värdet av digitala lösningar. Kunskaper i Sesam och LMN är meriterande. Då vi arbetar länsövergripande och resor mellan orterna förekommer krävs det att du har B-körkort. Som person är du trygg och stabil i din ledarroll. Du har ett intresse för att utveckla administrativa processer och arbetar strukturerat och målstyrt. Arbetet innebär en hel del samarbeten och därför ser vi att du som söker är en person som trivs med att knyta nya kontakter och att samverka med andra. Att leda och motivera andra intresserar dig och du gör detta med hjälp av din tydliga kommunikativa förmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan! Anställningsform Tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Information om tjänsten lämnas av Verksamhetschef Peter Svedin, 070-594 29 06, [email protected] Facklig representant Vision André Strömgren, 070-230 49 91, [email protected] Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00. Kom och jobba hos oss på hjälpmedelscentralen! Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-10-25. Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/) Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/) Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION SÖRMLAND
Ansökan
Ansök senast 25 October (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Verksamhetschef Eldrimner

Arbetsgivare / Ort: Länsstyrelsen i Jämtlands län
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 October (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Tillsammans för en hållbar framtid! Länsstyrelsens cirka 250 medarbetare arbetar med respekt, professionalitet och öppenhet för länets invånare. Länsstyrelsen består av sju enheter. En av enheterna är Eldrimner - nationellt resurscentrum för mathantverk. Eldrimner verkar för att utveckla landsbygden genom att stödja och lyfta fram mathantverk. Verksamheten består framförallt av kunskapsförmedling inom mathantverksmässig livsmedelsförädling i form av utbildningar, rådgivning, studieresor och inspirationsträffar. Eldrimner arrangerar SM i Mathantverk och idé- och kunskapsforumet Saerimner. Eldrimner arbetar med berörda myndigheter för att kunna utveckla lagstiftningen och tolkning av den för att underlätta för mathantverkare. Eldrimner har sitt säte i Ås utanför Östersund. Vi söker nu en ny verksamhetschef som tillsammans med medarbetare och i samråd med branschen ska verka för fortsatt utveckling av verksamheten. Arbetsbeskrivning Hos oss får du verka i en kreativ miljö med medarbetare och företag som gemensamt vill utveckla det svenska mathantverket och lyfta det som spjutspetsen inom svensk livsmedelsproduktion. Rollen som verksamhetschef är mångfasetterad och du arbetar tillsammans med Eldrimners medarbetare mot många aktörer så som mathantverkare i dess olika branscher, myndigheter och organisationer med fokus på matförädling, utbildning med mera. Arbetet sker inom Sverige men även i samarbete med andra europeiska länder. Du är verksamhetens ambassadör och arbetar för att skapa och upprätthålla goda relationer med våra målgrupper och uppdragsgivare. Du håller dig uppdaterad om trender i omvärlden för att ligga steget före gällande faktorer som påverkar mathantverket. En viktig del i det arbetet är att verka för delaktighet och att få med dig människor. Som verksamhetschef leder och fördelar du arbetet och ansvarar för budget, resultat, arbetsmiljö och personal som i dagsläget består av cirka 22 medarbetare. Tillsammans med samordnare i verksamheten som stöttar inom ekonomi, HR och kommunikation, säkerställer ni att målen i verksamheten nås. Du ingår även i Länsstyrelsens ledningsgrupp. Att arbeta för långsiktig finansiering är ett utmanande område som ställer krav på din förmåga att skapa förtroende, företräda verksamheten och kommunicera de värden mathantverk står för och Eldrimners viktiga del i att utveckla mathantverket. Eldrimners arbete bedrivs över hela landet och resor ingår i tjänsten. Kvalifikationer Vi söker dig som har flerårig ledarerfarenhet med budget- och personalansvar. Ditt ledarskap präglas av öppenhet, prestigelöshet och en stark vilja att föra mathantverket framåt. I din roll är du tydlig, drivande och arbetar för att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetare och Eldrimners målgrupper. Mathantverk ligger dig varmt om hjärtat och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med mathantverk eller småskalig livsmedelsförädling i någon form. Du har förståelse för Eldrimners verksamhet och uppdrag som nationellt resurscentrum likväl som mathantverksföretagens förutsättningar och behov. Du behöver ha erfarenhet av ekonomi och budgetarbete och har du arbetat med projekt i en ledande eller samordnande roll är det meriterande. Du har förmågan att hantera föränderliga situationer, vara beslutsför och hitta lösningar och vägar framåt. Vi ser det som avgörande att du är en god kommunikatör som är lyhörd för både medarbetare och mathantverkarna så att Eldrimner kan erbjuda det stöd och de aktiviteter som ger störst nytta. Du har relevant högskoleutbildning alternativt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är drivande som person och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Vill du veta mer om Eldrimner? https://www.eldrimner.com/ https://www.youtube.com/channel/UCUSlk8UxjiUX3f5VGImW76g/videos​​ ÖvrigtAnställningsform: Tillsvidareanställning heltid, provanställning under sex månader kan bli aktuell. Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat till förordnandeperioder om tre år, grundanställning som handläggare. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 25 oktober 2020. Ansökan görs via rekryteringssystemet ReachMee. Ansök genom att klicka på knappen Ansök längst ner på sidan. För information om hur vi behandlar dina personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskydd
Ansökan
Ansök senast 25 October (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Är du vår nya administrativa chef?

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 October (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning I augusti 2019 öppnade Bobergsskolan i Norra Djurgårdsstaden. Det är en ny, modern skola i hjärtat av stadsdelen med ca 520 elever F-6. Vi söker nu en administrativ chef som tillsammans med skolans ledning ska driva skolan framåt. I dagsläget har skolan inte någon administrativ chef så du får vara med och utveckla rollen och ta mycket eget ansvar. Idag är vi en av de skolor i Stockholm stad som har högst resultat i medarbetarundersökningar och vi söker dig som vill fortsätta vårt arbete med att skapa en arbetsplats i världsklass som man ser fram emot att komma till varje dag. Arbetsbeskrivning • Vara ett strategiskt stöd till rektor i genomförandet av uppdraget gällande verksamhets- och omvärldsanalyser, ekonomistyrningens och andra styrsystems utformning • Ansvara för budget-, uppföljnings- och planeringsprocessen samt för processen kring upphandling • Vara ett strategiskt stöd till rektor vid effektiviseringar av verksamheten • Ansvara för stöd avseende elev- personal- och ekonomiadministration till skolan i syfte att avlasta kärnverksamheten • Ansvara för utveckling och effektivisering inom ansvarsområdet • Ingå i skolans ledningsgrupp • Som närmaste chef för administrativ personal och viss servicepersonal ansvara för ledning, personalutveckling och verksamhetsutveckling • Ha övergripande ekonomiskt och administrativt ansvar för skolans lokaler • Driva, utveckla och följa upp det systematiska arbetsmiljöarbetet inom administration och service • Ansvara för extern och intern kommunikation • Ansvara för skolans dokumenthanteringsfrågor så som arkiv och diarieföring Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av liknande tjänst och som vill vara med och utveckla skolans administration. Kunskaper i ekonomisystemet Agresso är meriterande.  Vi söker dig om är positiv, självgående och trygg i din yrkesroll.  Du ska ha en utbildning från högskola eller universitet inom ekonomi eller motsvarande.  Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 26 October (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Verksamhetsledare sökes till Helsingborg

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare med god förmåga att bygga och leda starka team? Är du rak och tydlig i din kommunikation och är duktig på att genom din kommunikationsförmåga skapa förtroende både internt och externt? Vi söker en öppen och trygg ledare med hög integritet och en god affärsmässighet till vår kund i Helsingborg.

Denna kund värdesätter en sund balans mellan arbete och fritid, beskriv därför gärna hur du bäst spenderar din lediga tid! Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden

I rollen som Verksamhetsledare kommer du att leda ett team om 9 medarbetare samt ansvara för att driva verksamheten framåt. Detta innebär bland annat personalansvar och budgetansvar samt att du är ansvarig för verksamhetsplanering och de administrativa arbetsuppgifterna tillhörande tjänsten. Vår kund befinner sig i en förändringsprocess vilket innebär att ledarskapet står i fokus. 

Arbetstider

Interim/projektanställning ca. 3-8 månader. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Vi tror att du tidigare har erfarenhet av en liknande roll där du varit ansvarig för att leda en mindre verksamhet inkluderat personal- och budgetansvar. Du har god erfarenhet av verksamhetsplanering, administrativa arbetsuppgifter och schemaläggning. Rollen förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Erfarenhet av varumärkesbyggnad, hållbarhetsfrågor och byggnads- och underhållsfrågor är meriterande.
Du är en person med god ledarförmåga som har erfarenhet av att bygga och leda starka team. Som person är du förtroendeingivande och trygg i dig själv och är bra på att agera gott föredöme gentemot dina medarbetare. Du ser dig själv som en lagspelare med hög integritet med stark kommunikationsförmåga, du förespråkar en rak och tydlig kommunikation både internt och externt. Kunden är verksam inom en nischad bransch som ställer krav på hög grad av flexibilitet, vi söker därför dig med god förmåga att snabbt ställa om och göra de prioriteringar som stunden kräver.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2020-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi tar inte emot några ansökningar per mail.

För information: Kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hutzelmann / [email protected] alternativt rekryteringskonsult Sofie Berg / [email protected] för frågor om tjänsten.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 28 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Administrativ chef vikariat till Höglandsskolan

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Höglandsskolan är en ganska liten, trivsam och trevlig F-9 skola med ca 480 elever och mycket höga kunskapsresultat. Skolans årskurser är fördelade på en klass i varje årskurs F-3 och tvåparalleller i årskurs 4-9. Höglandsskolan grundades 1931 som en privat skola med en pedagogisk vision och estetisk profil som skolan har än idag. På skolan arbetar vi för att behålla och utveckla skolans öppna och förtroendefulla klimat. Skolans arbetssätt skapar positiva mötena mellan eleverna i de olika åldrarna och gagnar en trygg, stimulerande och kreativ miljö för elevernas allsidiga utveckling som vi är måna om. Skolan har många traditioner som genomsyrar läsåret vilket skapar samhörighet, trivsel och trygghet. Höglandsskolan har ca 60 anställda fördelat på skola, fritids, vaktmästeri, och skolkök. Skolans ledning består av rektor, två biträdande rektorer, administrativ chef och i viss mån skolsekreteraren, alla med ett nära samarbete. Skolan genomsyras av hög arbetsmoral, delaktighet, ansvar, trivsel och stolthet för Höglandsskolan. Höglandsskolan ligger vid Höglandstorget i Bromma med naturen runt omkring och nära kommunikationer. Arbetsbeskrivning Vi söker en skicklig person för att planera och leda det administrativa arbetet vid Höglandsskolan. I ditt uppdrag har du ett övergripande ansvar för personal, administration, lokaler, ekonomi, inköp och upphandling. Ekonomi: • Vara ett strategiskt stöd till rektor i genomförandet av uppdraget gällande verksamhets- och omvärldsanalyser, ekonomistyrningens och andra styrsystems utformning och effektivisering. • Ansvara för budget-, uppföljnings- och planeringsprocessen samt för processen kring upphandling. • Ansvara för ansökningar av externa medel och bidrag. • Ansvara för stöd avseende elev- personal- och ekonomiadministration till skolan i syfte att avlasta kärnverksamheten. • Ansvara för utveckling och effektivisering inom ansvarsområdet. • Inköpsansvarig. Personalansvar • Närmaste chef för administrativ personal och servicepersonal (skolkök, vaktmästeri) ansvara för ledning, personalutveckling och verksamhetsutveckling. Fastighet: • Ha övergripande ekonomiskt och administrativt ansvar för skolans lokaler. • Driva, utveckla och följa upp det systematiska arbetsmiljö- och brandskyddsarbete för hela verksamheten och skolans lokaler. • Ansvarig för kontakt med SISAB och skolans lokalvård. • Ha övergripande ansvar över upprustningen av skolans inventarier och lokaler. • Ansvara för omorganisation och förflyttning i skolans lokaler pga förändringar Övrigt: • Ansvara för och leda skolans krisgrupp. • Ingå i skolans ledningsgrupp och i samverkansgruppen. Kvalifikationer Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Erfarenhet av arbete i ledande position och kunskap av arbete med ekonomiska processer och administration är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person har du en god ledarskapsförmåga och tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och är strategisk. Du har god samarbetsförmåga, tänker övergripande och analytiskt och kan se de långsiktiga effekterna av dina beslut. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans och tar initiativ och arbetar målmedvetet för att uppnå resultat. I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Meriterande kunskap: • Relevant akademisk eller motsvarande kompetens • Förmåga att arbeta självständigt • Vara väl insatt i verksamhetens karaktär och de förutsättningar som gäller inom Utbildningsförvaltningen och skola • Ha akademisk examen med inriktning mot endera ekonomi-, personal- eller utbildningsadministration • Ha dokumenterad administrativ erfarenhet Övrigt Tjänsten är ett vikariat tom oktober 2021. Tillträde enligt överenskommelse Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 28 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kontorschef till Lerum på Sparbanken Alingsås

Arbetsgivare / Ort: Sigma Recruit AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Vi söker dig som vill vara med och skapa utveckling åt människor, företag och samhälle. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum och Sollebrunn. Vi är en lokal bank som fattar våra egna beslut och vi stöttar olika projekt som utvecklar vårt område till nytta och glädje för alla som bor här. Nu söker vi en Kontorschef till bankens kontor i Lerum. Din vardag Lerum är en spännande marknad med stor potential att växa genom kvalificerad rådgivning mot privatpersoner, entreprenörer och företagsledare. I rollen som kontorschef har du en avgörande roll i det arbetet. Det är dina insatser gör att vi får motiverade medarbetare, nöjda kunder och en lönsam bank. Till din hjälp har du en biträdande kontorschef och ni utgör tillsammans kontorsledning. Samarbetet bygger på relationer och att man har ett gemensamt ansvarsområde för Lerums kommun. Man delar på ansvaret men kontorschefen är övergripande ansvarig för helheten. Målsättningen är att det alltid ska finnas kompetens och erfarenhet inom företags- och privataffären i alla bankens kontorsledningar. Det finns sammanlagt 19 tjänster på kontoret fördelade på följande yrkesroller; kontorsledning, kundrådgivare, kundansvarig med inriktning företag och premium samt kundstöd. Kontorschefens uppdrag - Utvecklar och driver kontorets affärsverksamhet inom företags- och privatmarknad - Har fullt ansvar för kund-, resultat-, risk- och försäljningsansvar - Leder, utvecklar, följer upp samt coachar medarbetare under utveckling och förändring. - Säkerställer kvalité och affärsmässighet. - Ansvarar för den organisatoriska och sociala arbetsmiljön och driver det systematiska arbetsmiljöarbetet inom enheten. - Driver digitaliseringen inom enheten. - Företräder Banken externt på lokal marknad. - Vid behov ingår i bankens projekt för utveckling av arbetssätt, produkter och erbjudanden. - Ingår i bankens affärsledning. - Ansvarar för kontorets verksamhet vars uppdrag är vårda och utveckla bankens företag- och privatkunder samt prospektera nya kunder Som Kontorschef i Lerum rapporterar du till Sparbanken Alingsås Affärschef. Vem är du? För att lyckas i din roll hos oss drivs du av att leda, inspirera och utveckla medarbetare. Du vet att coachning sker i vardagen och att det därför är viktigt att vara både synlig och tillgänglig för att utveckla medarbetarna och kundaffären. Den lokala marknadskännedomen är avgörande för att du ska lyckas i ditt uppdrag. Vi ser därför att du har förmågan att skapa väletablerade nätverk och tillsammans med dina medansvariga inta en position i näringslivet på orten med ett genuint intresse för områdets utvecklingsfrågor. Vi ser även att du: - Förstår verksamhetsstrategier och prioriteringar samt tillämpar denna kunskap för att uppnå mål - Förmedlar information tydligt och enkelt, lyssnar och ger konstruktiv feedback. - Driver, agerar och på egen hand initierar aktiviteter. - Vill förverkliga Sparbanksidén. - Bemöter medarbetare och kunder i enlighet med bankens värderingar – öppen, enkel och engagerad. Du har erfarenhet från bank- och/eller finansbranschen och dokumenterad erfarenhet från att leda personal. Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Patrik Jensen, [email protected], mobil 070-2375734. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Om Sparbanken Alingsås Sparbanken Alingsås är en lokal bank med kontor i Alingsås, Lerum, Vårgårda, Herrljunga och Sollebrunn. Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och den är lika aktuell idag som när banken grundades 1833. Sparbanksidén handlar om vår lokala förankring och vår vilja att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Den handlar också om att en del av vår vinst ska gå tillbaka till samhället. Vi har ca 120 anställda på våra fem kontor och alla medarbetare skapar och vårdar långsiktiga relationer med våra kunder. Läs mer på sparbankenalingsas.se.
Arbetsgivare
Sigma Recruit AB
Hemsida: sigmarecruit.se
Ansökan
Ansök senast 29 October (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Program Manager

Arbetsgivare / Ort: Hytton Technologies AB / Kista
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

For one of our customer, we are looking for a consultant with the following competencies.


Requirements:


Banking & Finance

Transformations

Payments

IT Sourcing


The consultant must be experienced in establishing new processes in Finance unit, incl. IT setup and onboarding of a new business.

Arbetsgivare
Hytton Technologies AB
Borgarfjordsgatan 12
16455 Kista
Ansökan
Ansök senast 29 October (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Platschef till Euromasters verkstad i Uppsala!

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du en driftig ledare som gillar att engagera och vinna som ett team? Välkommen till oss på Euromaster! Vi erbjuder ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja där du kan bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg!

Om jobbet:

På verkstaden i Uppsala arbetar ett sammansvetsat team inklusive Platschefen, med att serva våra kunder med däck och bilservice för personbilar och lastbilar. Som platschef kommer du vara operativt ansvarig för driften och den löpande verksamheten med direktrapportering till Regionchef Mitt. I din tjänst som Platschef befinner du dig ute i verksamheten och viss del av din tid tar du emot våra kunder och hjälper dom att få rätt service hos oss.

Ditt uppdrag som Platschef blir att:

· Leda och utveckla verkstaden och säkerställa att vi når våra mål

· Säkerställa att verkstaden drivs på ett effektivt, säkert och lönsamt sätt

· Driva projekt & ditt team framåt för att leverera bästa möjliga lösning till kunden

Vi söker en mål- och serviceinriktad ledare. Du är trygg i din ledarroll och har en framtoning som främjar samarbete och laganda. En viss branschkunskap och erfarenhet från bil-eftermarknaden är meriterande men inget krav. Du är bra på att skapa förtroende, göra affärer och bygga långsiktiga relationer. Office-paketet bör du behärska och vi ser gärna att du har systemvana. B-körkort är ett krav. Sist men inte minst delar du naturligtvis vårt intresse för fordonsbranschen.

Vi erbjuder dig:

· En nyckelposition med möjlighet att bidra med dina erfarenheter i ett väletablerat företag där vi tillsammans bygger framgång.

· En konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner (vi har kollektivavtal)

· Ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling

· Utbildning i ledarskap

· En arbetsmiljö där vi alltid sätter våra medarbetare och kundens säkerhet främst

Välkommen med din ansökan senast den 2020-10-30 men vänta inte med att söka, urval sker löpande!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Fredrik Strömqvist, [email protected]


Om Euromaster

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Gnistagatan 2
75454 Uppsala
Hemsida: https://www.euromaster.se/privat/karriar/lediga-jobb
Ansökan
Ansök senast 30 October (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektledare/Service Delivery Manager sökes till stort IT-företag!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Har du erfarenhet av kundkontakt och trivs i en koordinerande och ansvarsfull roll? Då kan vi ha tjänsten för dig! För kunds räkning söker vi nu en projektledare/Service Delivery Manager för ett heltidsuppdrag med omgående start. Vår kund är ett välkänt internationellt IT-företag beläget i Fosie i Malmö. Tjänsten kommer inledningsvis var en koordinerande roll för interna processer. Där du kommer få forma och uppdatera interna processer på plats samt att driva mindre projekt. På sikt kommer rollen övergå i mer kundansvar där du kommer arbeta som projektledare med ansvar för leveransen till ett visst antal kunder vilket innebär avtalsarbete, möten/uppföljningar, mottagning av kundbeställningar, administration samt mycket kundkontakt. I din roll kommer du att ha kontakt med samtliga yrkeskategorier inom enheten och god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga är därför en förutsättning. Du kommer ingå i en grupp med andra förvaltningsledare och en teamledare. Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till det aktuella kundföretaget. Din profil Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundkontakt i någon form. Kanske har du arbetat som teamledare i en kundtjänst eller dylikt. Du drivs att ge service och uppnå nöjda kunder. Du kommer vara "spindeln i nätet" och trivs i denna koordinerande roll. Du bör ha goda baskunskaper inom IT och vara väl förtrogen med Windowsmiljön. Du kommer att vara enhetens ansikte utåt mot kund och ett krav är därför att inneha såväl muntliga som skriftliga kunskaper inom svenska språket. En viss del av kundens verksamhet är outsourcad vilket ställer krav även på goda kunskaper i engelska. Övriga språk är meriterande. Som person är det viktigt att du är utåtriktad och van att ha struktur och kontroll på ditt arbete. Då det stundtals är högt tempo bör du vara lugn och van att fatta snabba beslut. För att trivas i tjänsten bör du även vara driven och framåt. Att du är duktig på att samarbeta och knyta kontakter är en viktig förutsättning. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 30 October (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Södertörns tingsrätt söker handläggarchef

Arbetsgivare / Ort: Sveriges Domstolar
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led. Så fungerar domstolarna    Om oss Södertörns tingsrätt är en av landets största tingsrätter och här arbetar drygt 240 medarbetare. Under 2019 fick tingsrätten in drygt 20 000 mål, varav cirka 60 % brottmål och 40 % tvistemål. Domstolen tar också emot ett stort antal ansökningar om äktenskapsskillnader och konkurser samt domstolsärenden. Tingsrätten är indelad i sex dömande avdelningar och en administrativ avdelning. På de dömande avdelningarna arbetar chefsrådmän, handläggarchefer, rådmän, tingsfiskaler, tingsnotarier och domstolshandläggare med beredningen av brottmål, tvistemål och ärenden. Vi söker nu en handläggarchef till en av våra dömande avdelningar. Arbetsuppgifter Som handläggarchef leder, planerar och utvecklar du arbetet inom handläggargruppen och handläggarnas arbetsuppgifter består av att förbereda inkomna mål tills de är klara för avgörande, expediera domar, bevaka frister och planera rättegångsdagar och protokollför vid rättegångar. Handläggarna säkerställer domstolens för- och efterarbete i olika mål och en arbetsdag på domstolen är både varierande och innehållsrik. Du har fullt personalansvar för ca 10 domstolshandläggare vilket innebär att du säkerställer att medarbetarna är delaktiga och engagerade i arbetet och väl förtrogna med målen för verksamheten. Du följer upp resultat, genomför medarbetarsamtal, lönesättande samtal, säkerställer att kompetensutvecklingsbehov uppmärksammas och tillgodoses. Du har även ansvar för personalsamordningen, rekrytering och introduktion av nyanställda inom handläggargruppen. Som handläggarchef deltar du även i den operativa handläggningen i syfte att skapa bra förutsättningar för verksamhetsutveckling. Tillsammans med chefsrådmannen och chefsrådmannens ställföreträdare ingår du i avdelningens ledningsgrupp. Som handläggarchef ingår du också i tingsrättens mellanchefsgrupp som samverkar i gemensamma frågor. Kvalifikationer Vi söker dig som har väl vitsordad chefserfarenhet. Du har erfarenhet från serviceinriktat administrativt arbete och god förståelse för en verksamhet med samhällsuppdrag och de krav som ställs i ett statligt arbete. Tidigare erfarenhet av arbete inom juridisk verksamhet kan vara meriterande. Du har gymnasieexamen och eftergymnasial utbildning kan vara meriterande. Du har god förmåga att leda, motivera, skapa engagemang och arbetsglädje, både på grupp- och individnivå. Du är lyhörd och tydlig i din kommunikation och hanterar frågor och problem på ett direkt och professionellt sätt. Du har en god självinsikt och lätt för att etablera förtroende och skapa samarbete med personer på olika nivåer i organisationen. Du har förmåga att fatta beslut, även i svåra situationer. Vidare är du lösningsorienterad, utvecklingsinriktad, driven och mån om att nå verksamhetsresultat. Du har lätt för att utveckla, effektivisera och driva igenom förändringar och du följer upp verksamhetsutvecklingsinsatser. Du är en van IT-användare och har goda kunskaper i Officepaketet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och ledaregenskaper. Därför tillämpar vi kompetensbaserad rekrytering, vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Vi använder tester som en del i urvalsprocessen. Vi erbjuder dig Hos oss arbetar du för allas rätt att få sin sak prövad i en rättssäker och opartisk domstol. Att varje dag bidra till rättstrygghet är ett av de viktigaste uppdragen i ett demokratiskt och rättssäkert samhälle. Vill du vara med i det viktiga arbetet? Självklart betyder det mycket att du får arbeta med intressanta och utvecklande arbetsuppgifter hos oss. Men för att arbetsplatsen ska vara sund och bra för alla medarbetare fokuserar vi också hela tiden på arbetsmiljön. Som medarbetare får du bra förmåner och villkor, https://www.domstol.se/om-sveriges-domstolar/jobba-hos-oss/att-jobba-i-sveriges-domstolar/varfor-jobba-hos-oss/hallbart-arbetsliv/! För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
Sveriges Domstolar
Ansökan
Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Dokumentationsledare

Arbetsgivare / Ort: Billerudkorsnäs Skog & Industri AB / FRÖVI
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Administrativ chef

Om jobbet

BillerudKorsnäs Frövi stärker sin projektverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta i omfattande och komplexa industriprojekt och samtidigt vill fortsätta din utveckling inom projektverksamhet är detta ett unikt tillfälle.

Vi söker nu en erfaren och driven Dokumentationsledare med fast eller temporär placering i Frövi.

Om tjänsten

Som Dokumentationsledare kommer du att leda, samordna och koordinera programmets resurspool för dokumentation mot uppsatta mål. Du kommer att ansvara för framtagande av programmets strategi för dokumenthantering som inkluderar uppsättning av strukturer och arbetssätt i brukets olika system som hanterar dokumentation. Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta framtagande och förvaltande av arbetsprocesser, instruktioner och verktyg för programmets dokumentationshantering. I rollen kommer du att samarbeta mycket med andra funktioner i programmet såväl som i linjeorganisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av rollen som Dokumentationsledare i stora och komplexa industri- och/ eller infrastrukturprogram med en budget om flera 100 MSEK. Du har bevisad erfarenhet av att sätta upp, implementera och förvalta dokumenthanteringsprocesser i tekniskt tunga och omfattande projekt. Vidare behärskar du både svenska och engelska på hög nivå i både tal som skift.

Personliga egenskaper

Som person är du samarbetsinriktad, du kan agera som trovärdig och inspirerande förebild gällande struktur och ordning och du är mycket serviceinriktad. För att lyckas i rollen som Dokumentationsledare förväntar vi oss att du med hjälp av din kommunikativa förmåga kan motivera personal. Du är van att delegera och hantera konflikter samt ta beslut.

Vi fäster även vikt i dina goda ledaregenskaper där du kan leda både dig själv och andra på ett naturligt sätt.

Kontakt

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Ingrid Engström, Senior Specialist Asset Development. Tel: 0706184208, alternativt Mikael Borefur, Projektledare SPAjax. Tel: 0768994112.

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Lisa Ardesjö, HR Business Partner Frövi. Tel: 0701677149.

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum?

Arbetsgivare
Billerudkorsnäs Skog & Industri AB
FRÖVIFORS
71880 FRÖVI
Ansökan
Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Verksamhetsledare sökes!

Arbetsgivare / Ort: Vasikkavuoma Utveckling Ekonomisk Fören / Pajala
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet

VASIKKAVUOMA UTVECKLING EKONOMISK FÖRENING ledigförklarar en tjänst som:

VERKSAMHETSLEDARE

Vasikkavuoma Utveckling Ekonomisk Förening med säte i Pajala kommun bedriver myrslåtter på Vasikkavuoma slåttermyr, utför miljöarbeten på uppdrag av länsstyrelsen i Norrbotten, LKAB och Pajala Kommun. Föreningen omsätter årligen ca 2 miljon och har sammanlagt ca 2,5 helårsanställda.

Arbetet har sin tyngdpunkt under barmarksperioden, under vintertiden arbetar vi med att dra skidspår på Vasikkavuoma. Föreningen är också aktiv under Pajala Marknad och arrangerar årligen ett antal evenemang Föreningen tillhandahåller ett kontor på Erkheikki Folkets Hus i Juhonpieti.

Då vår förening står inför en generationsväxling söker vi nu en verksamhetsledare. I din roll som verksamhetsledaren har du stöd av en ekonom som sköter bokföringen och redovisningen samt en arbetsledare som tar hand om det mesta inom den löpande verksamheten. Är du en driven mångsysslare som gillar utveckling så är du den vi söker.

Som verksamhetsledare:

• har du ett helhetsansvar för föreningens verksamhet

• representerar du föreningen mot myndigheter och företag varför du bör ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

• initierar du nya projekt, följer upp och utvärderar pågående projekt, där god ekonomi och väl genomförande är ledstjärnor, samt redovisar resultatet kontinuerligt för styrelse och beställare

• är du chef för arbetsledaren, tillsammans planerar ni och genomför den löpande verksamheten

• kan du vid behov delta i det löpande praktiska arbetet

• deltar du i styrelsemöten och är dess ständige sekreterare

• informerar du om föreningens verksamhet

• ansvarar du för föreningens lokaler och för bokning av dem, samt kundfakturering

• koordinerar du den ideella verksamheten som finns inom föreningens område

• ansvarar du för hemsidan och uppdaterar den kontinuerligt

• håller du ordning och reda, både på papper och fastigheter

• anställer du säsongsanställda

• är du direkt underställd styrelsen

• övriga arbetsuppgifter kan tillkomma

• erfarenhet av marknadsföring är meriterande

Beroende på sökandes profil kan justering ske av arbetsuppgifterna. En del ensamarbete kommer att ske. Arbete på kvällar och helger förekommer, oreglerad arbetstid. Arbetet är fysiskt krävande.

Anställningsform: såväl anställning som köp av tjänst kan vara aktuella.

Sysselsättningsgrad: deltid, ca 30 %, högre under barmarksperioden, lägre under vintern. Det är möjligt att öka sysselsättningsgraden genom att söka externa projektmedel.

B-körkort är ett krav , BE-körkort är meriterande

Anställning: snarast, enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag 2020-10-31 , rekrytering sker dock fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansökan till e-post (helst): [email protected] eller

Vasikkavuoma Utv Ek Förening adress Juhonpieti 3 98491 Pajala

Ange löneanspråk.

Upplysningar:

Ordförande, Evgeny Krakov, 070 54 24 556, [email protected]

Verksamhetsledare, Valfrid Palo 070 535 10 97 eller epost enligt ovan.

Fackliga kontaktpersoner:

Kommunal: 010 442 99 21

Unionen: 0770 870 870

Arbetsgivare
Vasikkavuoma Utveckling Ekonomisk Fören
Juhonpieti 3
98491 Pajala
Hemsida: www.vasikkavuoma.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

#jobbjustnu Växande dentallaboratorium söker en ledande administratör

Arbetsgivare / Ort: M.G.Y GROUP AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Administrativ chef

Färdigheter
Meriterande
 • Visma SPCS
 • redovisningssystem
 • Löneadministration
 • Anställningsavtal
 • utformning

Språk
Krav
 • Arabiska
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Vi sök en ledande administratör med mycket energi, glädje och driv som vill vara med och starta upp vår verksamhet i Norden med initialt fokus på Sverige.

Om oss

MGY Group grundades år 1992 och är världsledande inom tandproteser. Våra högteknologiska tandlaboratorier finns bland annat i Grekland, Erbil och Dubai. Vi har sedan start levererat våra tjänster i Europa och Asien. Vi har nyligen öppnat upp ett nytt kontor och laboratorium i centrala Malmö och söker efter en person som ska hjälpa oss in på den nordiska marknaden med Sverige som primära fokus.

Vi erbjuder

I rollen som administrativ chef på MGY Group utvecklar och leder du vår försäljning och kommunikation så vi tar en tydlig position på marknaden. I rollen ansvarar du för att ta fram, implementera och genomföra marknadsstrategier som bearbetar den nordiska marknaden. Vårt främsta fokus just nu är att få igång försäljningen i Sverige. Du tycker om att arbeta operativt såväl som strategiskt och brinner för att driva organisationer framåt.

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen för den Nordiska verksamheten.


Vi söker dig

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete tandläkarbranschen men det är inget krav den viktigaste erfarenhet är att man tidigare arbetat med administrativa uppgifter och är självgående. I ditt arbete har du ett affärs- och kundfokus samt är en mycket god kommunikatör, många våra kontakter talar arabiska, därför kräver vi att du talar flytande arabiska. Du tycker om att driva hela den administrativa avdelningen och uppnå goda resultat. I rollen behövs förmågan att både vara operativ och strategisk, affärsdriven och ansvarstagande.

Till oss tar du med dig:

 • Ledarskap
 • Självgående och erfrarenhet av administrativa uppgifter
 • Erfarenhet av att starta upp en ny avdelning med fokus på resultat

Tjänsten är en provanställning på heltid med start så snart som möjligt. Du utgår från vårt kontor i Malmö

Urvalet av sökanden sker omgående och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen till MGY Group

E-mail: [email protected]

Tel: 0760403004

Arbetsgivare
M.G.Y GROUP AB
Södra Förstadsgatan 66
21420 Malmö
Hemsida: www.mgygroup.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Gruppchef energi

Arbetsgivare / Ort: Riksbyggen Ek För
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen! Vi står inför stora möjligheter och utmaningar och nu söker vi en gruppchef med ansvar för att leda och utveckla vår energiverksamhet! Vad ska du göra? Ditt främsta uppdrag är att utifrån ett kund- och lönsamhetsfokus utveckla vår verksamhet inom energi och drift samt säkerställa att tjänster enligt avtal utförs med hög kvalitet. Gruppen består av drifttekniker och energiingenjörer som arbetar med allt från daglig drift och förvaltning till energibesparande projekt i våra kunders fastigheter. I rollen ingår även ansvar att säkerställa en god och säker arbetsmiljö och att forma ett arbetsklimat som skapar engagemang och motivation liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. I detta ingår att skapa en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga men där man samtidigt har roligt och utvecklas och där initiativkraft, affärsmannaskap och servicekänsla premieras. I din roll har du intäkts- och lönsamhetsansvar för den egna verksamheten. Försäljning och utveckling av kundsamarbeten är därmed viktiga inslag i tjänsten. Övriga arbetsuppgifter som ingår i jobbet är budget- och prognosarbete, verksamhetsplanering och uppföljning av resultat, kvalitet - och kundnöjdhet. Därutöver har du i din roll som chef ett viktigt uppdrag när det gäller frågor som rör ditt personalansvar som till exempel resursplanering och kompetensförsörjning, förebyggande friskvård, rehabilitering, fackliga förhandlingar mm. Vem är du? Vi söker dig som har lägst KY-kompetens eller motsvarande inom till exempel fastighetsteknik eller liknande. Du har flera års erfarenhet från branschen. Har du jobbat med fackliga förhandlingar, upphandlingar och kalkylering är det meriterande. Som person har du ett kundorienterat förhållningssätt samtidigt som du är har en god förmåga att motivera och engagera andra. Du har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla och gillar att möta både kunder och kollegor i ditt arbete. Personligen motiveras du av att utveckla verksamheter och skapa förväntat resultat. Du har en mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du rapporterar till Leveranschef för ekonomisk-, teknisk-, och energiförvaltning. Tjänsten är placerad i Karlstad. B-körkort samt tillgång till egen bil erfordras. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att anställa före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 oktober 2020. Vid frågor om tjänsten kontakta leveranschef Rasmus Widlund, [email protected] Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss! https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Arbetsgivare
Riksbyggen Ek För
Hemsida: www.riksbyggen.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Enhetschef till Välfärd och klimat

Arbetsgivare / Ort: REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Stimuleras du av att inspirera människor mot gemensamma mål? Gillar du utmaningar och förändringsarbete? Då kan du vara den vi söker! Vi söker en enhetschef till enheten välfärd och klimat som ligger under område Hållbar tillväxt. Totalt har enheten ca 22 medarbetare. Regional utveckling är en del av Region Jämtland Härjedalen. Vi är ca 165 medarbetare som efter årsskiftet är fördelade på tre områden; Kultur och bildning, kollektivtrafik, samt Hållbar tillväxt. Vi är inne i ett förändringsarbete och har genomfört en omorganisation som träder i kraft 2021-01-01. Stor del av enhetens uppdrag och verksamhet utgår från överenskommelser som tecknats mellan Region Jämtland Härjedalen och länets kommuner. Arbetet innebär att utifrån berörda verksamhetsområden skapa, utveckla och stödja samverkan mellan länets kommuner, samt att representera kommunerna som part i samverkan med Region Jämtland Härjedalens hälso- och sjukvård och andra aktörer. Delar av verksamheten inom enheten bedrivs via projekt med olika finansiärer och huvudmän. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef är du direkt underställd områdeschef och ingår i områdets ledningsgrupp. Du är ansvarig för verksamhets-, personal-, arbetsmiljö-, ekonomi och utvecklingsfrågor inom din enhet. Du förväntas arbeta nära övriga enhetschefer samt andra nyckelpersoner samt samverka med andra aktörer både internt och externt. KVALIFIKATIONER Du har akademisk bakgrund och erfarenhet av kvalificerat ledningsarbete, ekonomiskt ansvar samt har kunskap, erfarenhet och engagemang gällande utvecklings- och förändringsarbete. Vi söker någon som är strukturerad, kommunikativ och följer upp uppsatta mål. Du har förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du inger förtroende som ligger till grund för och skapar möjligheter till god kommunikation. Erfarenhet av projektutveckling och projektledning är meriterande. Som person visar du initiativ- och handlingskraft och har förmåga att fatta beslut. Du har en hög samarbetsförmåga, flexibilitet och god förståelse för krav och villkor för utvecklings- och effektiviseringsarbete inom organisationen. Du delar organisationens värdegrund med respekt för alla människors lika värde. Du skapar förutsättningar för ett gott samarbete såväl inom den egna verksamheten som med övriga intressenter. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat genom samverkan, delaktighet och kommunikation. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. ÖVRIGT Som chef i Region Jämtland Härjedalen får du en tillsvidareanställning med tidsbegränsat (rekommenderat 4 år) förordnande som enhetschef. Välkommen med din ansökan! Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: http://www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen: http://www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN
Ansökan
Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TI Fluid Systems AB LIDKÖPING SEARCHING FOR A PROGRAM MANAGER

Arbetsgivare / Ort: Premier Service Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Företagsinformation TI Automotive is a leader in the automotive industry, with award winning technology, a global footprint and a diversified customer base. TI Automotive has manufacturing facilities/plants in 118 locations across 28 countries with approximately 28,000 employees. TI Fluid Systems is a leading global manufacturer of highly engineered fluid storage, carrying and delivery systems and we operates with two divisions: •Fluid Carrying Systems (“FCS”): Manufactures brake and fuel lines, thermal management fluid systems including HEV and EV thermal management products and powertrain products. •Fuel Tank and Delivery Systems (“FTDS”): Produces fuel tank systems, pumps, and module fuel delivery systems. TI Automotive Lidköping is included in the FCS Division and manufactures a wide-range of products designed to move fluid throughout the vehicle. In Lidköping plant, we focus on producing brake- and fuel lines and powertrain products, for both national and international automotive customers. Our systems are designed and manufactured, to meet the complex assembly, design and performance challenges of today’s vehicles, using a wide range of materials and manufacturing processes in order to improve performance, maximize durability and optimize packaging and installation. Tjänstebeskrivning At this stage, we are hiring a Program manager level I to be able to continue our growth and develop our business! We hope you take this opportunity to contribute with your project management skills and administrative skills to develop and follow up our projects to meet the customer expectations. You will work together with a collaborative team from both Business Unit and Operations. A team combined with a good mix of employees due to experiences/competences from this industry or related fields, age, employment time and ethnical background. This is a program leadership role that is responsible for all aspects of launch. This role is responsible to drive AQP and manage the supporting functional teams to deliver flawless launches. All costs and timing management and product change control will be managed by this person. This role is also responsible for the performance and development of standard work procedures within the Program Launch Department. In this role you’ll report directly to the Platform Launch Manager. This position will be responsible for multiple concurrent program launches. Other Responsibilities • Maintaining and drive action plans to close open customer and program specific issues. Use of standard open issues tracking. • Supporting Sales staff in screening and cost gathering efforts. • Maintaining accurate records of all product/process changes and their impact to cost • Supporting Cross functional team development via succession planning and annual review process. • Maintaining contact with all supporting department to ensure high levels of program communication and deliverables are being met. • Willingness to elevate roadblocks to ensure timely resolution. Kvalifikationer We are looking for an individual with good project management skills, the ability to deliver successful services or projects throughout the chain. This person has a high knowledge in customer systems and experience within managing customer relationships. An important part of the role is the ability to lead individuals in a matrix organization across all disciples. It is important that you are self-directed with a high degree of self-motivation. You’ve got the ability to prioritize and manage time while juggling multiple programs. Desirable (Skills, Knowledge and Behaviors) • Bachelor’s degree • Strong negotiation and conflict resolution skills. • Comprehensive understanding of launch process and critical path management. • Proficient computer skills and abilities with Microsoft Office products (Outlook, Excel, PowerPoint, etc) and Program Management software. • Excellent written and verbal communications skills. • Valid drivers license Employeeship within TI Automotive Lidköping means that you are self-driven, collaborative and communicative and take responsibility for your own assignment. By doing that as well as taking initiatives, follow decisions taken and sharing both ideas and competence within the team, you will contribute to the success and development of our business.
Arbetsgivare
Premier Service Sverige AB
Hemsida: http://www.premier.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Verksamhetsledare Sökes!

Arbetsgivare / Ort: Pajala Turism & Evenemang / PAJALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Verksamhetsansvar
 • Budgetansvar
 • Budgetuppföljning

Om jobbet
Verksamhetsledare Sökes! VERKSAMHETSLEDARE Pajala Turism & Evenemang är en ideell förening med säte i Pajala kommun som bedriver turistinformation samt större evenemang så som Pajala Marknad, Römppäviikko samt Norrskensfestivalen. Pajala Turism & Evenemang tillhandahåller även samhällsinformation i samverkan med Pajala Kommun Är du en driven mångsysslare som gillar utveckling så är du den vi söker. Som verksamhetsledare: . helhetsansvar för föreningens verksamhet direkt verkställt under styrelsen . administration, budgetansvar, daglig kontering . representerar föreningen mot myndigheter och företag varför du bör ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift . representerar föreningen i olika styrgrupper/referensgrupper . initierar nya projekt, följer upp och utvärderar pågående projekt, redovisar resultatet kontinuerligt för styrelse och beställare . delta i det löpande praktiska arbetet . deltar i styrelsemöten och är dess ständige sekreterare . informerar om föreningens verksamhet . koordinerar verksamheten som finns inom föreningens område . ansvarar för hemsidan och sociala medier, uppdaterar kontinuerligt . håller ordning och reda på papper och lokaler . anställer säsongsanställda . direkt underställd styrelsen . övriga arbetsuppgifter kan tillkomma . erfarenhet av marknadsföring är meriterande En del ensamarbete kommer att ske. Arbete på kvällar och helger förekommer, oreglerad arbetstid. Svenska språket är ett krav, meriterande med finska, meänkieli, engelska, tyska Sista ansökningsdag 2020-10-31 rekrytering sker dock fortlöpande. Välkommen in med din ansökan!
Arbetsgivare
Pajala Turism & Evenemang
Genvägen 55
98432 PAJALA
Tel: 0978-10015
Ansökan
Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Administrativ chef

Arbetsgivare / Ort: Sveriges Lantbruksuniversitet
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Produktionsekonom

Om jobbet
Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi forskar och undervisar om de vanligaste husdjurens byggnad och funktion. Vi arbetar med livsmedelsproducerande djur, sport- och sällskapsdjur, försöksdjur samt även med insekter, spindlar och vilda djur. Vi undervisar i de grundläggande ämnena anatomi, fysiologi, histologi och biokemi på veterinär-, djursjukskötar- och agronomprogrammen, samt på flera kandidatprogram och fria kurser. Vi bedriver forskning och forskarutbildning inom en rad områden som spänner över allt från molekylära och cellulära mekanismer till hela djurens struktur och funktion, samt hur de påverkas av fysiskt arbete, produktion, stress, sjukdomar, skötsel och miljöfaktorer. Vi håller till i VHC och är ca 50 anställda. Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi (AFB) söker en administrativ chef. Som administrativ chef kommer du att ha en viktig funktion som stöd till institutionens prefekt i frågor som rör strategisk planering och uppföljning av verksamheten och du kommer att ingå i institutionens ledningsgrupp. Du kommer också att ha ett övergripande ansvar för ekonomi- och personaladministrationen. Till din hjälp i arbetet har du två medarbetare med kompetens inom ekonomi- och personaladministration vilka du även delgeras personalansvar för. Du kommer att ingå i ett nätverk av administrativa chefer inom fakulteten och det finns också stödfunktioner på fakultets- och universitetsnivå som du kommer att ha kontakt med. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär att: • vara beslutsstöd för prefekten • aktivt delta i och driva budgetarbete, bokslut, resultatuppföljning och verksamhetsanalys • bereda ärenden som rör verksamhetsplanering, organisation, personal, infrastruktur, upphandling, förvaltning och arbetsmiljö • vara arbetsledare för institutionens administrativa personal • arbeta med administrativ utveckling • ha en aktiv roll vid rekrytering och personalutveckling • ha hand om löpande ekonomihantering och rapportering • bistå forskare med ekonomiska kalkyler i samband med ansökningar samt vid projektredovisningar • stödja och bidra till institutionens strategiska utveckling Kvalifikationer Akademisk utbildning med inriktning på ekonomi eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av administrativ verksamhet.  För anställningen krävs god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska, god förmåga att på ett pedagogiskt sätt förklara ekonomiska begrepp och sammanhang, samt förståelse för de olika villkor som gäller för verksamheten inom universitetsvärlden där kännedom om högskolesektorn generellt, och SLU i synnerhet, är en merit. Meriterande är också om du har erfarenhet av arbetsledning, kunskap inom de systemstöd som används inom SLU, som UBW/Agresso, Proceedo, Public 360, IDIS och Primula samt om du har erfarenhet av statlig ekonomistyrning. Vi kommer även att fästa stor vikt vid personliga egenskaper. Kommunikations- och samarbetsförmåga, lyhördhet, självständighet samt initiativ- och organisationsförmåga är viktiga egenskaper, liksom att du är resultatorienterad och kan prioritera. Arbetsbelastningen för en administrativ chef varierar över året, vilket medför krav på förmåga att planera, liksom krav på förmåga att hantera stress och oförutsedda situationer. Placering Uppsala Som administrativ chef kommer du att vara organisatoriskt placerad vid fakultetskansliet med fakultetsdirektören som närmaste chef men med prefekten som huvudsaklig uppdragsgivare. Du kommer att ha din arbetsplats i VHC (veterinärmedicinskt och husdjursvetenskapligt centrum) på Ultuna campus.  Anställningsform Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning. Omfattning 100% Tillträde Enligt överenskommelse. Ansökan Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-11-01. Din ansökan ska innehålla ett fullständigt CV och ett brev som visar varför du är intresserad av anställningen och hur du uppfyller kvalifikationskraven. Fackliga kontaktpersoner https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/ Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala. www.slu.se SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.
Arbetsgivare
Sveriges Lantbruksuniversitet
Hemsida: http://www.slu.se
Ansökan
Ansök senast 1 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Chef för kundservice

Arbetsgivare / Ort: AB Gotlandshem / Visby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Kunden, service och arbetssätt - det är ämnen som präglar vardagen på GotlandsHem. Vill du vara med och utveckla vår kundservice utifrån dessa perspektiv och samtidigt leda en grupp härliga och kompetenta medarbetare kan detta vara jobbet för dig.

LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER

Kundservice är vägen in till GotlandsHem. Här möter vi idag alla som kontaktar oss, oavsett i vilket ärende och om det sker via telefon, mejl, webb eller med ett personligt besök. Vi hanterar alla frågor som rör boendet, bostadsförmedling, boinflytande, krav, affärslokaler, trygghet och hyresjuridik. Det viktigaste för oss är att leverera mycket god service till våra hyresgäster. Just nu står vi i startgroparna för ett digitalt skifte som kommer att påverka hur vi arbetar med kundservice framöver.

Som chef för kundservice har du det direkta personalansvaret för cirka femton medarbetare. Tillsammans med dem förväntar vi oss att du leder avdelningen mot verksamhetens mål. Ditt ansvarsområde innefattar vår uthyrningsverksamhet och kundservice, kravfunktion samt boinflytande. En viktig del i ditt jobb blir att fortsätta det pågående arbetet med att utveckla verksamheten, både operativt och strategiskt. Du kommer att ingå i GotlandsHems ledningsgrupp och tjänsten är placerad i Visby.

LITE OM DIG

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det innebär att du är en trygg och erfaren ledare som baserar ditt ledarskap på att vara ett föredöme, visa omtanke och inspirera.

Du ska ha relevant akademisk eller eftergymnasial utbildning, samt erfarenhet av att leda en verksamhet som spänner över flera olika funktionsområden. Du har också gått ledarskapsutbildning i någon form, gärna Utvecklande Ledarskap. Utbildning i och erfarenhet av förändringsledning samt verksamhetsutveckling är meriterande.

För att komma till din rätt är du en person som kan lyfta blicken, se sammanhang och hur du är en del av helheten. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer på ett bra sätt och har förmåga att arbeta målinriktat och åstadkomma resultat.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika språkkunskaper, bakgrund och kön.


Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

AB GOTLANDSHEM – GOTLÄNNINGARNAS HYRESVÄRD

Vi är ett, av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957 och är stolta över vårt uppdrag.


Arbetsgivare
AB Gotlandshem
Jungmansgatan 1 A
62183 Visby
Hemsida: www.gotlandshem.se
Ansökan
Ansök senast 1 November (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Head of the Administration Division

Arbetsgivare / Ort: Institut Laue-Langevin (ILL)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Franska
 • Tyska

Om jobbet
The Institut Laue-Langevin (ILL), situated in Grenoble, France, is Europe's leading research facility for fundamental research using neutrons. The ILL operates the brightest neutron source in the world, and welcomes over 2000 visits of scientists per year to carry out world-class research in a wide variety of scientific fields. Funded primarily by its three founder members: France, Germany and the United Kingdom, the ILL has also signed scientific collaboration agreements with 11 other countries. We currently have a vacancy: Head of the Administration Division Duties: As a strategic thought partner reporting to the ILL Director, you will: - Coordinate and supervise, in a hands-on, participative style, the Division's three services, which comprise some fifty members of staff and provide technical support in a broad range of areas, including human resources management, financial planning and accounting, purchasing, legal affairs and contracts, - Bring your experience to bear within the ILL's Management Board on policy, strategic planning and operational issues, with the general objective of reinforcing the ILL's leadership and resources, - Administer and coordinate the activities of the ILL's governing bodies: Steering Committee, Subcommittee on Administrative Questions and Audit Commission, - Represent ILL Management on various internal and external bodies. This position is a tremendous opportunity for a leader/manager to enhance the internal capacities of an internationally renowned, high-impact organisation. Qualifications and experience: Together with a diploma in a related field (economics, law, or administration for example), you must be able to demonstrate: - Substantial administrative and management experience in a national or international scientific organisation (or similar), - Experience of taking final responsibility for the content and quality of all financial data and reporting, and of audit coordination for an organisation or major programme area; sound knowledge of human resources management; previous experience in a senior human resources position would be an advantage, - A successful track record in the setting of priorities and decision-making, the result of a flair for analysis, organisational capacities, problem-solving skills and strategic planning, - Excellent communication and relationship-building skills, with an ability to negotiate and cooperate with a variety of internal and external actors, - Personal qualities of integrity, credibility, and dedication to the ILL's mission, - Written and spoken fluency in at least 2 of the following languages: English, German or French, with a willingness to learn the third. Notes: The contract will begin in May 2021 for a mandate of five years. Candidates on secondment from another institute or university are welcome. Post based in GRENOBLE, France, and subject to administrative screening. Benefits: Generous company benefits (expatriation allowance), relocation assistance and language courses may be offered (for more information, please consult our employment conditions). How to apply: Please submit your application on line, no later than 01.11.2020, via our website: www.ill.eu/careers (vacancy reference: 20/47). Interviews will be held in Grenoble in November/December 2020. We are committed to equal opportunity and diversity; we therefore encourage anyone with relevant qualifications to apply.
Arbetsgivare
Institut Laue-Langevin (ILL)
Tel: +33476207111
Ansökan
Ansök senast 1 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Eftermarknadschef till Randek AB

Arbetsgivare / Ort: Aw Urval AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Randek i Falkenberg utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande maskiner och system ämnat för prefabricerad hustillverkning. Produktsortimentet består av: kapsågar, vägg-, golv- och taklinjer, takstolssystem, vändbord och specialmaskiner. Automationsgraden sträcker sig från helautomatisk till manuell. Företagets historia sträcker sig tillbaka till 1940-talet och startade i nära samarbete med de första prefabricerande hustillverkarna. Idag använder ledande hustillverkare i 38 länder Randeks maskiner och system. Läs mer om oss och våra produkter på www.randek.com.   Brinner du för ledarskap och teknik? Vill du utmana dig själv, samt bygga grunden till en spännande framtid och utveckla eftermarknaden. Då kan detta vara en tjänst för dig! I din roll som Eftermarknadschef  har du det övergripande och operativa ansvaret att utveckla och stärka eftermarknaden på båda våra enheter i Falkenberg och Arvika, nationellt som internationellt, samt bygga upp och forma din verksamhet. Ditt team består av fyra personer som du leder och utvecklar och i din roll rapporterar du till Chief Operating Officer. Du har ansvar för att din avdelning följer att rutiner och processer efterlevs samt att medarbetarna har utbildningen och kompetensen som krävs för att utföra sina arbetsuppgifter.  Du kommer att driva utvecklingsarbetet för att ansvara för supportärenden, planerad förebyggande service och garantiärenden tas emot och genomförs. I din roll kommer du också att vara involverad i den dagliga operativa delen vilket bland annat innebär planering av uppdrag, rapportering, försäljning och avtalsfrågor. Det handlar även om att höja serviceavdelningens kvalitet samt initiera och genomföra förbättringar. Du har...  högskoleutbildning med teknisk inriktning och har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som ledare. Vi vill att du tidigare har arbetat med försäljning, service och underhåll både nationellt som internationellt. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ett tredje språk är meriterande. Som ledare har du en god samarbetsförmåga och kan inspirera teamet att jobba mot nya mål och utmaningar. Du är engagerad och målinriktad i ditt arbete och bidrar till såväl dina medarbetares trivsel som hög kundnöjdhet.  Kontakt I denna rekrytering samarbetar Randek AB med AW Urval. Frågor angående tjänsten besvaras av Malin Brandqvist på tel. 0738430125, [email protected] Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka tjänsten!
Arbetsgivare
Aw Urval AB
Ansökan
Ansök senast 1 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Administrativ chef

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 November (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Verksamhetsområde psykiatri Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Vår verksamhet Verksamhetsområde psykiatri har cirka 800 medarbetare och vi finns representerade i hela länet men med huvudparten av verksamheten i Psykiatrins hus, ingång 10 på Akademiska sjukhusområde. Dagligen strävar vi efter att vara en arbetsplats där anställda har inflytande samt känner delaktighet, arbetsglädje och yrkesstolthet. Ditt uppdrag Som administrativ chef är du direkt underställd verksamhetschefen. Uppdragen kommer från verksamhetschef och verksamhetsledning och omfattar följande områden • Utdata och logistik • Produktion, flöden och kvalitet • Fastighets- och försörjningsfrågor • Övergripande administration och processledning Dina kvalifikationer Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och har tidigare erfarenhet av chefsuppdrag. Det är en fördel om du har vårdutbildning alternativt erfarenhet från vårdsektorn och då framförallt inom området psykiatri. Vi ser även att du har erfarnhet av att utföra kvalificerade utredningar samt driva och styra projekt, både gällande stort och smått. Är du en person som har en stark egen drivkraft, jobbar självständigt, strukturerad, är nytänkande och värnar om goda samarbeten, då skulle du trivas att arbeta hos oss. Vi erbjuder En anställning inom verksamhetsområde psykiatri innebär ett samarbete med engagerade kollegor som brinner för patientgruppen. Vi erbjuder dig också utmanande arbetsuppgifter då verksamheten ständigt arbetar med att utveckla och förbättra vården. Tillsvidareanställning inom din grundprofession och ett treårigt chefsuppdrag. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vill du veta mer? Verksamhetschef Gunilla Svedström 018-611 22 38 Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 3 November (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Chef för avdelningen för verksamhetsstöd (VHS)

Arbetsgivare / Ort: Riksarkivet
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Riksarkivet har särskilt ansvar för den statliga arkivverksamheten och för arkivvården i landet. Vi ska kontrollera den offentliga arkivverksamheten och ha nationell överblick över arkivfrågorna. Vi tar emot statliga myndigheters arkiv och arkiv från andra typer av organisationer. Vi säkrar samhällets långsiktiga informationsförsörjning och garanterar innehåll, sammanhang och äkthet. Vi fokuserar på användarnas behov när vi beskriver och vårdar arkiven, när vi gör dem tillgängliga och när vi reglerar hur de ska hanteras. Våra drivkrafter och vart vi vill utvecklas sammanfattas i våra målsättningar: • Vi är länken mellan dåtid, nutid och framtid • Samhällets arkivinformation är säkrad • Arkiven är tillgängliga för alla Riksarkivet har totalt drygt 400 anställda och finns på 11 orter. Inom avdelningen för verksamhetsstöd arbetar 30 personer och vi söker nu en chef för avdelningen. Vi är inne i ett spännande och omfattande förändringsarbete med målet att bli en mer innovativ och omvärldsorienterad organisation som kan leva upp till nya förväntningar och krav. Om tjänsten  Avdelningens uppdrag Vill du forma en avdelning i framkant, där uppdraget är att bistå ledningen med styrning av myndighetens gemensamma processer? Avdelningen för verksamhetsstöd är ett viktigt stöd till de övriga avdelningarna inom myndigheten för att nå måluppfyllelse. Avdelningen består av: HR-enheten, Ekonomienheten som även ansvarar för upphandling och fastighetsfrågor samt Förvaltningsenheten vars uppdrag innefattar juridiskt stöd, registratur och myndighetsarkiv. Avdelningschefens uppdrag Som avdelningschef ansvarar du för att avdelningen ger ett samlat stöd till myndighetens kärnverksamhet och att ett antal centrala processer och uppgifter utförs med hög kvalitet samt på ett samordnat och effektivt sätt. Det är centralt att Riksarkivet agerar professionellt och uppfyller de skyldigheter och åtaganden som ställs på en statlig myndighet. Du förväntas leda avdelningen genom de tre enhetscheferna. Avdelningschefen ska kunna styra, ge råd och rekommendationer för att därigenom skapa förutsättningar för prioriteringar i verksamheten, på såväl kort som lång sikt. En viktig uppgift är att se till att utvecklingen av avdelningens arbete bidrar till att myndighetens strategiska mål kan nås. På myndigheten pågår en omställningsprocess till mer digitala arbetssätt och det är viktigt att du som avdelningschef bidrar i detta arbete. För att lyckas förväntas du bedriva utvecklingsarbete i dialog och samverkan med de övriga avdelningarna. Avdelningschefen ingår i myndighetens ledningsgrupp och myndighetens samlade chefsgrupp. Du ska ha • högskoleexamen inom för avdelningen relevant ämnesområde • erfarenhet från offentlig verksamhet • god kännedom om ledning, styrning och finansiering av statlig verksamhet. • erfarenhet av att leda, styra och utveckla interna processer inom offentlig sektor exempelvis inom ekonomi, juridik och HR • erfarenhet av att ingå i ledningsgrupp och förmåga att verka för helhetssyn i en större organisation • erfarenhet av att leda förändring, exempelvis införa nya digitala arbetssätt såväl inom avdelning som inom hel organisation • erfarenhet av att framföra presentationer inför publik Du ska vara/ha • drivande och lösningsinriktad • tydlig, entusiasmerande och motiverande • förmåga att se samband och skapa helhet • goda kunskaper om statlig förvaltning generellt och den statliga arbetsgivarpolitiken specifikt • utåtriktad och aktiv i nätverk inom arbetsområdet Vi vill att du är en lyhörd och kommunikativ ledare med en vilja och förmåga att utöva ett närvarande ledarskap som leder till välfungerande team. Vi ser gärna att du har förmåga att skapa förtroende och tillit i förändring. Välkommen med din ansökan Du söker tjänsten via Riksarkivets hemsida genom att skicka in din ansökan med CV och betyg. I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Executive. Frågor om tjänsten besvaras av Rutger Carlheim-Gyllenskiöld, [email protected], 08-763 19 19 eller Anna Arborelius, [email protected], 08-452 33 42. Anställningsvillkor Anställningsform:Tillsvidareanställning Tjänstgöringsgrad:Heltid Arbetsplats: Stockholm/Täby Tillträde: Efter överenskommelse Ansök senast: 2020-11-06 Du måste vara svensk medborgare eftersom tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Vi kommer därför att göra en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Inför rekryteringsarbetet har Riksarkivet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Riksarkivet
Hemsida: http://www.riksarkivet.se
Ansökan
Ansök senast 6 November (17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serman GreenTech AB söker en driftsamordnare

Arbetsgivare / Ort: Serman GreenTech AB / Hägersten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 November (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Administrativ chef

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet


Serman GreenTech AB söker nu en driven och ansvarsfull person som ska ta hand om företaget samt skulle kunna ge utmärkt service till våra kunder.


Vi söker dig som har erfarenhet av liknande uppdrag. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och är van att arbeta med försäljning. Du drivs av att utveckla arbetssätt och kommer med nya lösningar. Vidare trivs du i en roll utan givna ramar där det blir en del av olika uppgifter. Som person ser vi att du är analytisk lagd och ifrågasättande samtidigt som du är ödmjuk och smidig i din kommunikation.


För att lyckas i tjänsten har du en god förmåga att planera och prioritera samt gillar ordning och reda.

Det är naturligt för dig att samarbeta och skapa kontakter. Du är självständig och motiveras av att nå uppsättas mål.


Serman Green är ett snabbväxande företag som säljer el-skotrar och reservdelar med högsta kvalitet samt erbjuder all service från registrering till eventuella reparationer av el-skotrar. Våra elfordon är goda för miljön, enkla att köra och supersmidiga transportmedel att ta sig emellan möten, skola eller kompisarna med.

Arbetsgivare
Serman GreenTech AB
12906 Hägersten
Hemsida: https://serman.se
Ansökan
Ansök senast 7 November (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Teknikchef till Arriva i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Arriva Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt. Hoppas att du vill vara med på vår resa. Arriva i Stockholm söker nu en chef för teknikavdelningen inom Teknikdivisionen för buss och tåg. Är du intresserad av att leda och utveckla arbete med att säkra Arrivas fordonsflotta? Är du ledare idag med erfarenhet från förändringsprocesser? Arriva i Stockholm söker nu en Teknikchef - välkommen in med din ansökan redan idag! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Din roll blir en central del i företaget och du kommer sitta med i ledningsgruppen för Teknikdivisionen och arbeta aktivt med utvecklingen av mål, strategier, styrning och uppföljning. Omkostnader relaterade till fordonsflottan utgör en stor del av kostnaderna inom branschen och har stor effekt på sista raden vilket innebär att teknikdivisionen är ett prioriterat område för Arriva. Arriva är starkt värderingsstyrt med stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som vi just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar. Du kommer få en avgörande roll i en bransch som fyller en viktig samhällsfunktion då bra kollektivtrafik inte bara är en förutsättning för ett fungerande stadsliv utan också viktigt för miljön. Avdelningen som du kommer att tillhöra är ganska ny i sin konstellation så du kommer ha stora möjligheter att tillsammans med ditt team forma arbetsprocesser och arbetsmiljön inom teknikavdelningen Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder dessutom ett attraktivt förmånspaket. DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER I din roll som Teknikchef kommer du ha det övergripande ansvaret över ditt team. Gruppen består av ett team av kunniga och engagerade medarbetare med specialkompetens inom båda buss och tåg teknik. Du kommer även att säkerställa, utveckla och driva igenom förändringsarbete på längre sikt.  Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att: • Ge stöd och support till teknikavdelningen • Analysera nyckeltalen för teknikavdelningen • Säkerställa rätt fordonsflotta • Arbeta med att framtidssäkrad Arrivas fordonsflotta • Arbeta mot standardisering av arbetet och utveckla best practices • Utveckla arbetssätten och metodiken och säkerställa att gruppen använder planeringsverktygen på bästa sätt arbete • Aktivt arbeta med utveckling av mål, strategier, styrning och uppföljning inom planeringsarbetet • Bidra med din kompetens vid anbudsförfaranden • Kommunicera med trafikhuvudmän i frågor som rör fordon • Ledningsgruppsarbete ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ Du kommer ha din placering i Råsta. Du rapporterar direkt till direktören för teknikdivisionen och sitter med i Teknikdivisionens ledningsgrupp. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. VEM ÄR DU? Vi söker en ledare som förstår komplexiteten och betydelsen av ett framåtriktat teknikarbete. Du har ett genuint intresse för människor och är en person som gillar att nätverka både internt och externt. Du är analytiskt lagd men har samtidig en hands-on personlighet. Nyfikenhet och entusiasm för en bransch som verkar för klimatsmart resande är en tillgång. I din roll som Teknikchef är det viktigt att du är en god kommunikatör eftersom du kontinuerligt kommer att kommunicera med allt ifrån mekaniker, verkstadschefer, ledningsgrupp, trafikhuvudmän och fackförbund. Du har praktisk erfarenhet av att driva verksamheter mot uppsatta mål och budgetar och har en förståelse för ekonomisk styrning och konsekvens. Din resultatorientering och din förmåga att se långsiktiga lösningar kommer vara vitala för organisationen. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande. INTRESSERAD? Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi hantera endast ansökningar via hemsidan Vid frågor kontakt gärna Teknik Direktör Annette Jensen: [email protected]
Arbetsgivare
Arriva Sverige AB
Hemsida: http://www.arriva.se/
Ansökan
Ansök senast 8 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Administrativ chef

Arbetsgivare / Ort: Stockholms Universitet
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 November (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
vid Institutionen för svenska och flerspråkighet. Sista ansökningsdag: 2020-11-09. Vid Institutionen för svenska och flerspråkighet bedrivs forskning och utbildning inom områdena svenska och nordiska språk, svenska som andraspråk, tvåspråkighet (vid Centrum för tvåspråkighetsforskning) samt tolkning och översättningsvetenskap (vid Tolk- och översättarinstitutet). Utbildning ges även i svenska för internationella studenter. Institutionen består av cirka 140 medarbetare, av vilka två tredjedelar är lärare/forskare, ett drygt tjugotal är doktorander och cirka 20 är teknisk/administrativ personal. Grundutbildningen omfattar ett av de största utbildningsuppdragen på Humanistiska fakulteten med ca fyra tusen registrerade studenter per år. Vi ger flera program på grundnivå och avancerad nivå, lärarprogram liksom fristående kurser. Externa utbildningsuppdrag och forskningsprojekt är en viktig del av verksamheten. Institutionen söker nu en administrativ chef på heltid. Arbetsuppgifter Institutionens leds av prefekt och institutionsstyrelse. I rollen som administrativ chef deltar du i ledningen genom att ansvara för den administrativa och ekonomiska styrningen, med utgångspunkt i kollegiala beslut och centrala regelverk. Du ingår i institutionens ledningsgrupp som hanterar löpande frågor av operativ och strategisk betydelse för verksamheten. Du har ansvar för att de regler och direktiv som styr institutionens administrativa processer efterlevs, exempelvis när det gäller personalfrågor. Du har överblick över budgetprocessen och ansvarar för att ekonomisk analys och uppföljning genomförs, liksom för att avtal och upphandlingar hanteras korrekt. I detta ingår ansvar för infrastrukturfrågor, som lokaler och IT. Du företräder institutionen i olika sammanhang inom dina ansvarsområden och fungerar som stöd till prefekten i arbetsrättsliga och arbetsmiljörelaterade frågor. Som administrativ chef arbetar du brett och har ansvar för att upprätthålla, driva och utveckla institutionens administrativa flöden. Du leder den gemensamma tekniska och administrativa personalen vid institutionen, idag ett knappt tiotal medarbetare som bland annat arbetar med ekonomi, personal, IT, webb och kommunikation, arkiv och diarium. Du har även övergripande personalansvar för den ungefär lika stora studieadministrativa gruppen, som idag har gruppledare. Du ansvarar för rekrytering av ny teknisk och administrativ personal och för strategisk planering av verksamheten. Kvalifikationer Du ska ha: • högskoleutbildning inom ett för anställningen relevant område • dokumenterad och väl vitsordad erfarenhet av arbets- och personalledning • förmåga till analys, självständig problemlösning och strategiskt tänkande • intresse för organisationsfrågor • förståelse av ekonomi • mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har: • erfarenhet av den svenska universitets- och högskolesektorn • god kunskap om de regelverk som styr statlig verksamhet, särskilt högre utbildning • kunskap om och erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk styrning • kunskap om rekryteringsprocesser och personaladministration • juridisk kunskap och erfarenhet av att skriva avtal • orientering inom institutionens ämnesområden. Personliga egenskaper Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Personen vi söker ska vara ansvarstagande, prestigelös och lyhörd, ha en väl utvecklad samarbetsförmåga och vara intresserad av kommunikation. Du bör ha förmåga att anlägga övergripande perspektiv och se till organisationens helhet. Goda ledaregenskaper är ett krav. Anställningsvillkor Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde enligt överenskommelse. Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Kontakt Närmare information om anställningen lämnas av prefekt Anna-Malin Karlsson, tfn 08-16 35 12, [email protected] Fackliga företrädare Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, [email protected], Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, [email protected], samt [email protected] (SEKO). Ansökan Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju. Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning. Välkommen med din ansökan! Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.
Arbetsgivare
Stockholms Universitet
Hemsida: http://www.su.se
Ansökan
Ansök senast 9 November (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servicechef till Presto Brandsäkerhet i Trollhättan

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 10 November (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Just nu har du möjlighet att bli Prestos nya Servicechef i Trollhättan. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av ledarskap i serviceorganisation i kombination med försäljning. Vi ser gärna att du är en person som vill vara delaktig och göra skillnad i bolagets utveckling. Vi erbjuder dig en arbetsplats som är i ständig utveckling, där engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Välkommen med din ansökan. Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymningssäkerhet med tillhörande rikstäckande service. Prestokoncernen ägs av Adelis och har huvudkontor och egen tillverkning samt centrallager i Katrineholm. Ytterligare en produktionsenhet finns i Gnosjö. Företaget startade 1959. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Totalt har koncernen 550 anställda och beräknas omsätta 750 MSEK under 2020. Om rollen Presto erbjuder helhetskoncept inom förebyggande brandskydd och är marknadsledande i Sverige. Vi genomgår just nu ett större förändringsarbete med målet att bli Nordens bästa leverantör av brandskydd. I uppdraget kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete och vara en del av ledningsgruppen för regionen. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion, därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor. Du får möjlighet att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med drivna medarbetare. Vi erbjuder dig goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning samt goda karriärmöjligheter då bolagets utveckling är mycket stark och omfattande. Arbetsuppgifter I denna roll ansvarar du för att coacha, motivera och utveckla dina medarbetare, en grupp bestående av ca 20 medarbetare lokaliserade över stora delar av regionen, samt arbeta i samspel med resten av regionen och Presto som helhet. Du ansvarar för att säkerställa att våra serviceåtagande och andra kunduppdrag blir utförda med rätt kvalité och bästa effektivitet och lönsamhet. Vi förväntar oss att du strävar efter att optimera varje distrikt och medarbetares förutsättningar samt planera och fördela arbetet. Genom dina medarbetare driver och utvecklar du försäljningen av Prestos totala kunderbjudande, som innefattar alla våra tjänster och produkter. Du ansvarar för avdelnings budget, i linje med våra resultat-/avdelningsmål. Vem är du? Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av ledarskap i serviceorganisation i kombination med försäljning. Gärna ifrån en bransch med tjänster i kombination med produkter. Du vill vara delaktig och göra skillnad i bolagets utveckling, du har goda referenser och kompetens från motsvarande roller. Erfarenhet att driva och utveckla arbetsgrupper i din vardag med en förmåga att bygga goda relationer samt utveckla arbetet inom de ramar som ges i bolaget är viktigt för att klara denna roll. En framgångsrik bakgrund är meriterande. Du är strukturerad, driven och målmedveten med en förmåga att ha många bollar i luften. Vi ser gärna att du trivs med att skapa och utveckla goda relationer. Du har god datavana och behärskar Office-paketet. Du har B-körkort. Presto är i ständig utveckling, där engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten. Du kommer tillhöra region VÄST med placering i Trollhättan. I tjänsten ingår tjänstebil och lön enligt Prestos policy. Ansökan Du söker tjänsten genom att registrera din CV på vår hemsida och söka tjänsten genom länken nedan, dock senast 3 november. Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt. Har du frågor kring tjänsten vänligen mejla Rekryteringskonsult Maria Svedberg på [email protected] alt. ring på 079-0763749. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 10 November (21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Superspindeln i leveransnätet på Svensk Direktreklam

Arbetsgivare / Ort: Happyr AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 November (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Är du en av våra Superspindlar i Leveransnätet? Svensk Direktreklam söker nu ytterligare en Distributionsansvarig till vår Centrala DA-funktion på vårt huvudkontor i Uppsala. Arbetsbeskrivning Din roll som Distributionsansvarig innebär ansvar för hela distributionsprocessen inklusive kvalitetssäkring. Rollen innebär också ansvar för rekrytering, introduktion, arbetsledning och uppföljning av företagets utdelare samt förvaltning av företagets adressdatabas och åtkomstinformation till adresserna. Det innebär att du ska vara en person som älskar att arbeta mot satta mål. Du har förmåga och erfarenhet att leda människor, att administrera och planera och arbeta under högt tryck när många saker ska lösas samtidigt. Det är därför vi letar efter dig som kan vara en superspindel i leveransnätet. Kvalifikationer Det är viktigt att du har en positiv grundattityd som skapar en skön atmosfär hos medarbetare, kunder och leverantörer. Du har stort kvalitets- och kundfokus - du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Du är dessutom berikad med god planerings- och prioriteringsförmåga, är driven, självgående och levererar. Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel. Har du möjlighet att resa i tjänsten och övernatta på annan ort är det ett plus. Som du märker är din personlighet, attityd och motivation avgörande. Allt övrigt lär du dig hos oss via utbildning. Vi erbjuder dig ett spännande arbete och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Ansökan Har du frågor är du välkommen att kontakta Peter Savander, [email protected] Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före slutdatumet. Om Svensk Direktreklam SDR gruppen är sedan över 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam och gratisdistribuerade lokaltidningar. Gruppen är specialiserad på Sveriges konsumenter och kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. SDR gruppen når, genom sina mediekanaler, mer än 5 miljoner individer varje vecka. Koncernen omfattar ca 400 anställda och har närmare 10 000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Den samlade omsättningen uppgår till ca 700 Mkr. Läs mer på www.sdr.se Svensk Direktreklam är en del av SDR gruppen och Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 36 orter via lokala franchisetagare och har huvudkontor i Uppsala samt försäljnings- och marknadskontor i Stockholm och Göteborg. Svensk Direktreklam är godkänd postoperatör av Post och Telestyrelsen. Företaget har ett aktivt miljöarbete och är sedan 2001 certifierade enligt ISO 14001.
Arbetsgivare
Happyr AB
Hemsida: https://sdr.se
Ansökan
Ansök senast 14 November (25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tvätthallschef till Helsingborg

Arbetsgivare / Ort: Arriva Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 November (30 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt. Hoppas att du vill vara med på vår resa. Just nu söker vi en erfaren och handlingskraftig tvätthallschef till vår fordonsvårdsverksamhet i Helsingborg.  Arbetsuppgifter Som Tvätthallschef är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för och planera det dagliga arbetet med att fördela personal. Du ska även tillse att utrustningen i tvätthallarna fungerar tillfredställande och rapportera avvikelser vid brister. I arbetet ingår också att aktivt arbeta med effektiviteten och förbättringsarbetet i de lokala tvätthallarna. Utöver det kommer arbetsuppgifterna också innehålla att: • Operativt arbeta tillsammans med gruppledare och tvätthallspersonalen med tvätt, städ, tankning och påfyllning av vissa förbrukningsmaterial i fordonen • Säkerställa att fordon som sätts i trafik uppfyller de krav på renhet, både utvändigt och invändigt, från uppdragsgivaren samt följer Arrivas säkerhets- och underhållsstandard • Beställa det förbrukningsmaterial som behövs • Följa upp arbetet enligt Arrivas mål • Genomföra daglig uppföljning till Arrivas trafikledning • Kvalitetskontroller av daglig säkerhetskontroll • Administrera och rapportera i stödsystem (till exempel SAP) • Bidra i arbetet med ständiga förbättringar Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.  Du kommer ha din arbetsplats i Helsingborg. Arbetstiderna är natt.  Vi erbjuder Sjysta anställningsvillkor inom en stabil bransch.  Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning för denna tjänst. Du kommer också att få möjlighet att vara med och forma och påverka vår nya fordonsvårdsverksamhet i ett uppstartsskede. Hälsa och välmående är viktigt för oss. Därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag och våra medarbetare har även rabatterade priser på utvalda träningskedjor. Din bakgrund Du måste ha jobbat flera år i en chefsroll roll tidigare, helst som första linjens chef. Du har flera års praktisk erfarenhet av arbetsrätts-, arbetsmiljö- och ekonomi/budgetfrågor. Du har också vana vid att jobba med nyckeltal. Det är meriterande om du har haft denna roll inom transportbranschen som t.ex. flyg, tåg eller buss. Då arbetet till viss del är administrativt behöver du ha erfarenhet av liknande uppgifter innan samt din datavana behöver vara god. Vi ser också att du är van att arbeta i system och särskilt meriterande är att ha jobbat i SAP. Vidare behöver du kunna kommunicera flytande på svenska i tal och skrift samt ha goda engelskakunskaper.   Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska ha goda ledaregenskaper med ett stort mått av personlig mognad, förmåga att arbeta självständigt och en välutvecklad ansvarskänsla. Som person är du handlingskraftig, du har en god portion av mod och uthållighet. Du vågar ta tag i saker och tycker om att leda operativ personal. Vidare har du en organisatorisk ådra och är stresstålig. Du behöver också vara bra på att samarbeta, kommunicera och kunna hålla bra relationer med medarbetare, interna kollegor leverantörer och fackförbund. Du har gymnasial utbildning eller liknande. B-körkort är ett krav. På Arriva uppmuntrar vi mångfald och tillämpar positiv särbehandling vilket innebär att vi prioriterar kandidater av underrepresenterat kön vid likvärdiga meriter. Ansökan Är du intresserad? Sök redan nu. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För frågor kontakta fordonsvårdschef: [email protected] Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Arbetsgivare
Arriva Sverige AB
Hemsida: http://www.arriva.se/
Ansökan
Ansök senast 19 November (30 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Är du interimskonsult?

Arbetsgivare / Ort: OnePartnerGroup Kalmar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (1 månad 10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet

Vill du ha hjälp att sälja in din kompetens i våra nätverk? Vi arbetar med interimslösningar och hjälper våra kunder när de har behov av att snabbt hitta kompetens som kan hjälpa dem med kortare eller längre uppdrag.

Har du eget företag och gedigen arbetslivserfarenhet? Har du lätt för att sätta dig in i nya uppdrag? Är du van att ta ansvar och få saker och ting gjorda från första stund? Då kanske vi kan hitta en gemensam lösning!

Som interimskonsult går du in i en organisation under en begränsad period för att uppfylla ett specifikt mål. Det kan handla om sjösättning av ett nytt affärssystem, ett tillfälligt chefsuppdrag eller arbetet med att nå en viss lönsamhet i bolaget. Ett tacksamt jobb om du gör det bra!

Är du intresserad av att bli en del av vårt nätverk av underkonsulter? Registrera då ditt CV på denna annons så tar vi en kontakt med dig för att stämma av vilka dina kompetenser är, och vilken typ av uppdrag som passar just dig.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Emmie Svensson på telefonnummer 072-5164900 

Vi ser fram emot att skapa kontakt med just dig!

Arbetsgivare
OnePartnerGroup Kalmar AB
Ansökan
Ansök senast 30 November (1 månad 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intresseanmälan för interims/underkonsultuppdrag inom ledande positioner!

Arbetsgivare / Ort: Poolia Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (1 månad 10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker kontinuerligt efter kandidater som är intresserade av interims- och underkonsultuppdrag inom ledande positioner. Våra kunder är verksamma inom både den privata- och offentliga sektorn och inom en rad olika branscher. Genom att skicka in din ansökan nedan öppnar du dina dörrar för en rad varierande utmaningar. När ett uppdrag dyker upp som matchar din profil ringer vi dig direkt! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Uppdrag förekommer runt om i hela Skåne, men oftast i Malmöregionen. Arbetsuppgifterna och rollerna varierar från uppdrag till uppdrag men den gemensamma nämnaren är att du behövs, med din erfarenhet och kompetens för att under en period stötta upp verksamheten på ett eller annat sätt. Några roller som är ofta förekommande: - VD - Verksamhetschef - Platschef - Kontorschef - HR-chef - Försäljningschef Observera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande uppdrag. Vem är du? Du har en gedigen bakgrund och erfarenhet av ledande positioner. Goda kunskaper i olika affärssystem är alltid ett måste. Som person ser vi att du är målinriktad, analytisk, strukturerad, framåtsträvande och har lätt för att samarbeta med andra i alla led. Då våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, lägger vi därför stor vikt vid att du är tydlig i ditt CV kring dina tidigare erfarenheter och dina ambitioner framåt. Många av de företag vi arbetar med ingår i större internationella koncerner och det är till stor fördel om du talar och skriver både engelska och svenska likvärdigt. Om verksamheten Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
Arbetsgivare
Poolia Sverige AB
Hemsida: http://www.poolia.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (1 månad 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsledare till vår driftenhet i Uppsala

Arbetsgivare / Ort: URBASER AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (1 månad 10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 28 länder och fyra världsdelar. Har du en bakgrund inom avfalls- eller transportbranschen och dessutom några års ledarskapserfarenhet? Är du en administrativ klippa som trivs i en bred, omväxlande roll med stort eget ansvar - då är det dig vi söker! Urbaser behöver nu förstärka organisationen med en driven arbetsledare till vår depå i Uppsala. Vi är stolta insamlare av sopor, och hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Vi värdesätter alla medarbetare och deras del i företagets framgång – det är viktigt för oss! Om jobbet Urbaser utför avfallsinsamling i Uppsala, med Uppsala Vatten som uppdragsgivare och samarbetspartners. Som arbetsledare organiserar och planerar du den operativa verksamheten för ditt distrikt/område. Du leder och fördelar arbetet för de miljöarbetare och de fordon som verkar i driften. Du följer upp och säkerställer att arbetet drivs i enlighet med avdelningens och vår uppdragsgivares mål. I dina arbetsuppgifter ingår dessutom: - Administration i Urbasers och uppdragsgivarens system. - Hantering av inkomna reklamationer. - Kontakter med uppdragsgivare och med kunder. - Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon. - Arbetsmiljöärenden. Du kommer att ha ett tätt samarbete med vår andra arbetsledare Victor och vår avdelningschef Daniel, som du också rapporterar till. Vem är du? För att lyckas i denna tjänst tror vi att du: - Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra - Är tydlig i din kommunikation - Har mycket goda administrativa färdigheter och kunskaper i Word och Excel - Är relationsskapande och serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet - Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga - Har C-körkort (ej krav men meriterande) Du har tre års erfarenhet i ledande ställning från transport- eller avfallsbranschen. Har du erfarenhet av digital tömningsregistrering och avvikelserapportering är detta mycket meriterande. Vi sätter dock stort värde vid dina personliga egenskaper i samband med denna rekrytering. Övrigt om tjänsten Start: Omgående Omfattning: Heltid Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Då vi är övervägande män på avdelning ser vi gärna kvinnliga sökanden. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
URBASER AB
Ansökan
Ansök senast 30 November (1 månad 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Utvecklingschef till Bygglet

Arbetsgivare / Ort: Sigma Recruit AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (1 månad 24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Bygglet växer så det knakar och vi söker nu nästa nyckelperson till vårt framgångsrika bolag! Är du en resultatorienterad agil ledare som gillar att utveckla team och samtidigt arbeta och driva mot Bygglets mål? Är du dessutom en coachande ledare som vill ha ena benet kvar i utveckling? I så fall kan rollen som utvecklingschef på Bygglet vara perfekt för dig! Din vardag Som utvecklingschef kommer du att ha leveransansvar för utvecklingsarbetet inklusive personalansvar för en grupp om 14 medarbetare. Du kommer att driva och delta i det dagliga arbetet, men också ansvara för den tekniska miljön. Du är en ”spelande tränare”, där du delar din tid mellan att vara systemutvecklare i teamet, samtidigt som du är den som leder gruppen, prioriterar och sätter mål för verksamheten. I ditt strategiska arbete jobbar du nära produktägare och ledningsgrupp där du både stöttar och utmanar gällande roadmap, prioriteringar och olika lösningar. Vem är du Vi söker en driven individ som motiveras av att jobba i ett bolag i framkant; där utveckling står i centrum och alla får komma till tals. Du är en stark individ som lätt får med dig andra människor och som är duktig på att entusiasmera och att bygga ett motiverat team. Du behöver kunna växla mellan både ett strategiskt och operativt perspektiv. Vi tror att du har erfarenhet av att leda agila utvecklingsteam och trivs med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är målorienterad, positiv och strukturerad. Då Bygglet ingår in en nordisk koncern samt har ambitioner att expandera till andra länder är engelska ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av: - Agila metoder - SaaS-lösningar - Java - AWS - Dart (meriterande) Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Annica Göransson på [email protected] alternativt mobil 0703-340 099 eller Linda Samuelsson på [email protected] alternativt mobil 0702-163 752. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Om Bygglet Bygglet är ett snabbväxande och expansivt mjukvaruföretag som utvecklar ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utformat för att digitalisera administrativa flöden inom byggbranschen. Bygglet blev i år Gasellvinnare för femte året i rad och är sedan tidigare Mästargasell. Vi är ca 40 anställda och de senaste åren har företagets omsättning vuxit med ca 50% per år. Här får du vara en viktig del i företagets utvecklingsteam och det finns goda möjligheter att påverka din och företagets framtid. Du sitter i det nyrenoverade lokstallet i Gamlestan, en spårvagnshållplats från centralstationen i Göteborg. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett starkt driv och en vilja att förbättra vardagen för våra kunder. Läs gärna mer på www.bygglet.com
Arbetsgivare
Sigma Recruit AB
Hemsida: sigmarecruit.se
Ansökan
Ansök senast 14 December (1 månad 24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsledare till vår driftenhet på Gotland

Arbetsgivare / Ort: URBASER AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 28 länder och fyra världsdelar. Urbaser behöver nu förstärka organisationen med en driven arbetsledare till vår depå på Gotland. Vi är stolta insamlare av sopor, och hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Vi värdesätter alla medarbetare och deras del i företagets framgång – det är viktigt för oss! Om jobbet Urbaser har fått förtroendet att ansvara för avfallsinsamlingen på Gotland, med Region Gotland som uppdragsgivare och samarbetspartner. Uppdraget startar 1 februari 2021, men önskat tillträde för tjänsten är 4 januari 2021. Som arbetsledare organiserar och planerar du den operativa verksamheten. Du leder och fördelar arbetet för de miljöarbetare och de fordon som verkar i driften. Du följer upp och säkerställer att arbetet drivs i enlighet med avdelningens och vår uppdragsgivares mål. I dina arbetsuppgifter ingår dessutom: - Administration i Urbasers och uppdragsgivarens system - Hantering av inkomna reklamationer - Kontakter med uppdragsgivare och med kunder - Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon - Arbetsmiljöärenden Du kommer att ha ett tätt samarbete med avdelningschefen och övriga arbetsledningsteamet. Du rapporterar närmast till avdelningschefen. Vem är du? För att lyckas i denna tjänst tror vi att du: - Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra - Är tydlig i din kommunikation - Har goda kunskaper i Word och Excel, samt ett intresse för administrativa uppgifter - Är relationsskapande och serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet - Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga - Har C-körkort (ej krav men meriterande) Du har tre års erfarenhet i ledande ställning från transport- eller avfallsbranschen. Tjänsten kräver att du har mycket god administrativ förmåga samt god dator- och systemvana. Har du erfarenhet av digital tömningsregistrering och avvikelserapportering är detta mycket meriterande. Vi sätter dock stort värde vid dina personliga egenskaper i samband med denna rekrytering. Övrigt om tjänsten Start: 4 januari Omfattning: Heltid Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
URBASER AB
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servicechef Norden och Baltikum - Bystronic Scandinavia AB

Arbetsgivare / Ort: Rekryteringsstyrkan i Norden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administrativ chef

Om jobbet
Om Bystronic Bystronic Scandinavia AB grundades 1989 och är ett dotterbolag till Schweiziska Bystronic Laser AG som i sin tur ingår i Conzzeta Holding. Bystronic Scandinavia AB är gruppens försäljnings- och servicebolag för Norden och Baltikum. Bystronic är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning. Vi erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system, vilka möjliggör de bästa förutsättningarna för en effektiv och lönsam produktion. Bystronic står för tillförlitlighet, hög prestanda, innovationer, kostnadseffektivitet samt användarvänligt handhavande. Vår position på marknaden har uppnåtts genom en kontinuerlig satsning på ett brett och kvalitativt sortiment kombinerat med ett nära samarbete och partnerskap med våra kunder inom industrin. Bland våra kunder märks allt ifrån lokala underleverantörer till världsomspännande industrikoncerner. Nu söker vi efter en servicechef med ansvar för Norden och Baltikum Vill du vara med på en tillväxtsresa i ett stabilt företag i en internationell koncern, där service är en del av kärnan i verksamheten? I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringsstyrkan I Norden AB Om rollen Till vårt kontor i Rosersberg som täcker in Norden och Baltikum söker vi nu en erfaren servicechef med gedigna ledaregenskaper med en god förståelse för serviceaffären. I rollen som servicechef kommer du att ha det övergripande resultat- och budgetansvaret för serviceorganisationen. I denna roll har du ett nära samarbete med övriga funktioner inom det lokala bolaget och med koncernen med regelbundna resor till kunder i regionen och till det globala huvudkontoret i Schweiz. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du är ytterst ansvarig för att leda en effektiv serviceorganisation med operativt ansvar för servicetekniker lokaliserade runt om i Norden och Baltikum samt avdelningen för planering och teknisk support. Försäljningen av servicetjänster är en viktig del av rollen och du kommer att arbeta med allt från strategiarbete, personalledning, förbättringsprojekt till övergripande serviceschemaplanering. Dina primära ansvarsområden: - Leda och utveckla medarbetare och organisation - Säkerställa kundnöjdhet och kvalitet samt utveckla långsiktiga kundrelationer - Leda avdelningen mot lokala och koncerngemensamma mål - Koordinera aktiviteter för uppföljning och merförsäljning - Utveckla enheten mot ”business excellence” utifrån koncernens KPIer Kompetenser och erfarenhet Vi ser att du är en person med hög integritet, har förmåga att hantera interna och externa relationer samt som kan anpassa ditt ledarskap till olika länder och kulturer. Du är en naturlig ledare som kan leda på distans och vet hur du ska bygga framgångsrika team. Du har ett starkt tekniskt intresse och är naturligt nyfiken inom området. Professionell service och nöjda kunder är för dig en självklarhet. Vidare har du har ett strukturerat arbetssätt och är van att arbeta i ett högt tempo och i nära samarbete med andra funktioner. Du är en stark kommunikatör och självgående förhandlare. Vi ser att du har en teknisk eftergymnasial utbildning. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en självklarhet. Erfarenhet från liknande bransch är meriterande. Erbjudande Du erbjuds en spännande och omväxlande roll i ett stabilt och ekonomiskt välmående företag i en internationell koncern. Bystronic kännetecknas av en öppen och lösningsfokuserad miljö med rak kommunikation präglad av samarbete för att uppnå gemensamma mål. I din tjänst som Servicechef hos Bystronic kommer du att ha en nyckelroll i företaget med stor påverkan på företagets utveckling. I rollen har du utrymme att definiera och driva egna affärsutvecklingsprojekt. Du rapporterar till VD och är en del av Bystronic Scandinavias ledningsgrupp. Ansökan Vi lägger stor vikt på din personlighet så känner du igen dig i ovan beskrivning så är du varmt välkommen att söka. I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringsstyrkan i Norden AB och har du frågor om tjänsten så går det bra att kontakta Mona Wågberg via mail, [email protected] eller telefon 0762 49 08 61 Urvalsprocess och intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2020-10-15 Ansökan gör du här nedan
Arbetsgivare
Rekryteringsstyrkan i Norden AB
Hemsida: http://www.rekryteringsstyrkan.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.