Curt Nicolin Gymnasiet

Sedan starten 1996 har Curt Nicolin Gymnasiet växt avsevärt i både omfattning och relevans för Finspång med omnejd. 

Hos kan du välja mellan fyra olika program och vi har även Teknikprogrammets 4:e år (påbyggnadsår), TE4, som ger gymnasieingenjörsexamen.

För att ge dig verktyg till ett lärande som du kan använda dig av i ditt kommande arbetsliv, ser vi det som en stor fördel att kombinera exempelvis matematik med en verkstadslektion.Vi är övertygade om att, om man applicerar teoritiska ämnen på de praktiska uppgifterna, så blir det mer lustfyllt, enklare och motiverande att lära.

Idrottsprofil
Håller du på med någon idrott som du vill kunna lägga mer tid på? Hos oss ger vi dig möjligheten, vi ger dig två schemalagda idrottstillfällen där du kan utöva din idrott. För detta behöver du tillhöra en förening och att du har en kontaktperson inom din idrott.

Skolan
Vår skolverksamhet bedriv i relativt nybyggda och fräscha lokaler. Här finns bland annat en verkstad på 1000 kvadratmeter och en topputrustad el- och automationssal, men även VR-rum, metodrum för vårdklasserna och 3D-rum.

Utöver det har vi även förstås den unika närheten till våra ägarföretags verksamheter, där vi även bedriver en del av utbildningen t.ex. Clinicum på Finspångs nya Vårdcentrum. 

Visa mer
Visa mindre
Gör intresseanmälan

Kontakta Curt Nicolin Gymnasiet

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till Curt Nicolin Gymnasiet. Curt Nicolin Gymnasiet hör av sig inom kort!