På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Fukttekniker
Fuktkontroll i ny fastighet.

Fukttekniker

Som fukttekniker har du ett komplext och spännande jobb där du arbetar förebyggande och bedömer uppkomna fuktskador. Fukttekniker utför fuktmätningar i samband med en skadebesiktning, hanterar fuktskador och avgör vilken uttorkningsteknik som ska använda i relation till byggnadens konstruktion och material.

Fukttekniker har specialistkunskaper inom uttorkningsteknik av material efter en fuktskada, samt kunskaper som krävs för att göra beräkningar inom området. Du har kännedom om olika avfuktningstekniker som sorbtionsteknik, kylteknik och värme/upphettning. Som fukttekniker är du utbildad inom fuktmekanik och energieffektivitet.

Fukttekniker har kunskap om gällande byggregler och branschregler samt arbetsmiljölagen.

Utbildning

Utbildningen till fukttekniker kan finnas inom yrkeshögskola. Bra förberedande grundutbildning erbjuds på flera av gymnasieskolans nationella program, bland annat på Bygg- och anläggningsprogrammet och på VVS- och fastighetsprogrammet.

Personliga egenskaper

Eftersom arbetet som fukttekniker innebär ganska mycket kundkontakter behöver du vara bra på kundbemötande. 

Länktips

Visa mer
Visa mindre

13 Lediga jobb

Bilplåtslagare/Skadereperatör

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadetekniker

Om jobbet
Arbetsbeskrivning Vi söker en bilplåtslagare/skadereparatör. I rollen kommer du att arbeta med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna på en bilskadeverkstad såsom reparation av krockskadade bilar, plåtarbeten och reparation av kaross, riktbänk-arbeten och olika reparationsarbeten. Du blir en del av ett professionellt serviceteam med kundfokus och laganda, Din Profil Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri/bilplåtslagare. Du har tidigare arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad. Meriterande om du har kunskaper i skadekalkylering. B-körkort är ett krav. Vidare är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Om företaget Autorekrytering är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner. Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Kontaktuppgifter Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Haag & Carlsson Bil söker en Skadetekniker/Mekaniker!

Arbetsgivare / Ort: Haag & Carlsson Bil AB / Nyköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skadetekniker

Om jobbet

Din huvudsakliga uppgift blir att vara skadetekniker/mekaniker, men även vara behjälplig på våra fritidsfordon när så behövs. Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande med inriktning mot skadereparation alt plåtslagarutbildning eller motsvarande. Gärna några års erfarenhet. B-körkort är ett krav. Du är också ansvarstagande, kvalitétsmedveten, lösningsorienterad och duktig problemlösare.


Vi samarbetar idag med de flesta försäkringsbolag och är kontrakterad eller certifierad verkstad för ett flertal bilmärken.Vi är också anslutna till flera oberoende kontrollorgan för att säkerställa högsta kvalitet till våra kunder.


Tillträde omgående. Vi kommer behandla ansökningarna allt eftersom och kan tillsätta tjänsten innan ansökningstiden är utgången.

Sista ansökningsdag 31 Juli. Urval och intervjuer sker löpande.


För mer information kontakta Jörgen Jonsson på mail [email protected] alt. på tel. 0155-15 01 71 eller

Skadetekniker Tommy Nordahl på mail [email protected] eller tel. 0155-15 01 67


Haag & Carlsson Bil AB i Bergshammar Nyköping, återförsäljare för Hyundai, Citroën, Isuzu. Fiat Professional, Bürstner och Carado Husbilar. Hobby, Eriba Husvagnar samt Neptun och Tiki släp. Vi grundades 1991 och säljer idag ca 1300 bilar per år. Vi har också Nyköpings största utbud av begagnade bilar och du kan köpa bilar, däck, släpvagnar och båttrailers. Vår fullserviceverkstad har byggts ut för en avdelning med husbilar och husvagnar och nu söker vi en medarbetare till den avdelningen.

Arbetsgivare
Haag & Carlsson Bil AB
Fridas Väg 14
61150 Nyköping
Hemsida: www.hcbil.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Probaco söker en fukttekniker till Gävle!

Arbetsgivare / Ort: Probaco i Gävle AB / Gävle
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fukttekniker

Färdigheter
Meriterande
 • Byggnadskonstruktion
 • Service och underhåll
 • träarbete bygg

Om jobbet

Vi söker nu ytterligare en fukttekniker som vill vara med att utveckla vår verksamhet och växa med oss! Antingen så jobbar du med liknande arbetsuppgifter idag eller så har du tidigare jobbat med byggservicearbeten och är intresserad av att vidareutveckla dina kunskaper samtidigt som du strävar efter ett fritt och varierande arbete där du själv kan påverka!


Arbetsuppgifter

Som fukttekniker hjälper du våra kunder att besiktiga skador, hantera dessa och arbeta förebyggande.

Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom fuktbesiktning, avfuktning och andra åtgärder i samband med vattenskador, samt med utredningar relaterade till fuktproblem.

Tjänsten kommer även att innefatta en del arbeten avseende radoninventering / åtgärder.

I arbetet som fukttekniker har du dagligen mycket kontakt med kunder, samarbetspartners och skadedrabbade.

Tjänsten passar sig extra väl för någon som tidigare arbetat inom bygg och är intresserad av att lära sig mer samt arbeta med byggnadsskador.


Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • Grundläggande kunskaper inom byggnadskonstruktioner
 • Kan arbeta under eget ansvar
 • Har god datavana
 • B-körkort är ett krav
 • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska i både tal och skrift
 • Fuktutbildning är meriterande
 • Tidigare arbete inom byggservice är meriterande

För att trivas i denna roll bör du vara engagerad och flexibel. Du är en problemlösare som strävar efter att hålla en hög kvalité på ditt arbete. Vi arbetar aktivt med vidareutbildning genom både interna utbildningar och externa kurser, och erbjuder dig möjlighet att vara med och växa med oss.


För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Pontus Wiklander via e-post: [email protected] eller via telefon: 026-10 21 34.

Är du intresserad? – Skicka din ansökan redan idag!

Vi avser att tillsätta tjänsten snarast och intervjuar kandidater löpande.

Du ansöker genom att skicka in CV och personligt brev till [email protected]

Märk din ansökan med: Fukttekniker Gävle 2021


Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare


Välkommen till Probaco!

Probaco består i nuläget av sju bolag med verksamhet i södra och mellersta sverige. Vi på Probaco i Gävle verkar i hela Gävleborgs län samt Norduppland med lokalkontor i Gävle, Bollnäs och Hudiksvall. Vår styrka är lokal förankring, mångårig erfarenhet i branschen och att vi erbjuder en stor bredd på tjänster inom sanering och avfuktning.

Arbetsgivare
Probaco i Gävle AB
Kryddstigen 15B
80292 Gävle
Hemsida: www.probaco.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Rekrytering av Skadereparatör till Bilbolaget

Arbetsgivare / Ort: Professionals Nord Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du ta möjligheten att komma in hos det familjära företaget Bilbolaget? Här ges du alla förutsättningar att bli en duktig skadereparatör samtidigt som du kommer in i ett erfaret och sammansvetsat gäng. Läs vidare så berättar vi mer om tjänsten! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Bilbolagets räkning en Skadereparatör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bilbolaget. Bilbolaget står inför en pensionsavgång och söker därför efter att fylla på sitt team om fem skadereparatörer. För att du på bästa möjliga sätt ska komma in i rollen tilldelas du en mentor som hjälper dig in i rutiner och arbetssätt för att sedan ta dig an fler och fler ansvar och arbetsuppgifter. I anställningen hos Bilbolaget erbjuds du en förmånlig pensionsavsättning efter företagets vinstandelsstiftelse. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] Arbetsuppgifter Som skadereparatör på Bilbolaget hjälper du deras kunder med många olika typer av skador, men primärt involverar arbetet glas- och karosseriskador. Du servar mestadels Volvobilar, men även Renault och Dacia. Arbetet utförs till mestadels enskilt men du har alltid dina kollegor som stöd vid utmaningar eller tyngre moment där två personer krävs. Vi söker dig som Har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare alternativt har gått en fordonsteknisk utbildning och är redo att ta steget ut i arbetslivet. Alternativt besitter du ett stort intresse för att meka på fritiden och har skapat dig motsvarande erfarenhet på det viset. Du har B-körkort och trivs att arbeta med kroppen då vissa moment i arbetet är fysiskt krävande. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bilbolaget. Du gillar att samarbeta med kollegor samtidigt som du besitter ett eget driv att självständigt ta dig an utmaningar. Vidare är du öppen för att lära dig ny teknik och leverera fina resultat till Bilbolagets kunder. START: Omgående OMFATTNING: Rekrytering STAD: Umeå URVAL: Sker löpande KONTAKT: Jacob Matsson Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Information om kundföretaget Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford och begagnat. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Vi finns på 13 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, kompetens och tillgänglighet. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!
Arbetsgivare
Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Rekrytering av Skadereparatör till Bilbolaget

Arbetsgivare / Ort: Professionals Nord Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 2 augusti (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du ta möjligheten att komma in hos det familjära företaget Bilbolaget? Här ges du alla förutsättningar att bli en duktig skadereparatör samtidigt som du kommer in i ett erfaret och sammansvetsat gäng. Läs vidare så berättar vi mer om tjänsten! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Bilbolagets räkning en Skadereparatör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bilbolaget. Bilbolaget står inför en pensionsavgång och söker därför efter att fylla på sitt team om fem skadereparatörer. För att du på bästa möjliga sätt ska komma in i rollen tilldelas du en mentor som hjälper dig in i rutiner och arbetssätt för att sedan ta dig an fler och fler ansvar och arbetsuppgifter. I anställningen hos Bilbolaget erbjuds du en förmånlig pensionsavsättning efter företagets vinstandelsstiftelse. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] Arbetsuppgifter Som skadereparatör på Bilbolaget hjälper du deras kunder med många olika typer av skador, men primärt involverar arbetet glas- och karosseriskador. Du servar mestadels Volvobilar, men även Renault och Dacia. Arbetet utförs till mestadels enskilt men du har alltid dina kollegor som stöd vid utmaningar eller tyngre moment där två personer krävs. Vi söker dig som Har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare alternativt har gått en fordonsteknisk utbildning och är redo att ta steget ut i arbetslivet. Alternativt besitter du ett stort intresse för att meka på fritiden och har skapat dig motsvarande erfarenhet på det viset. Du har B-körkort och trivs att arbeta med kroppen då vissa moment i arbetet är fysiskt krävande. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bilbolaget. Du gillar att samarbeta med kollegor samtidigt som du besitter ett eget driv att självständigt ta dig an utmaningar. Vidare är du öppen för att lära dig ny teknik och leverera fina resultat till Bilbolagets kunder. START: Omgående OMFATTNING: Rekrytering STAD: Umeå URVAL: Sker löpande KONTAKT: Jacob Matsson Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Information om kundföretaget Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford och begagnat. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Vi finns på 13 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, kompetens och tillgänglighet. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!
Arbetsgivare
Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
Ansökan
Ansök senast 2 augusti (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.