På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Fukttekniker
Fuktkontroll i ny fastighet.

Fukttekniker

Som fukttekniker har du ett komplext och spännande jobb där du arbetar förebyggande och bedömer uppkomna fuktskador. Fukttekniker utför fuktmätningar i samband med en skadebesiktning, hanterar fuktskador och avgör vilken uttorkningsteknik som ska använda i relation till byggnadens konstruktion och material.

Fukttekniker har specialistkunskaper inom uttorkningsteknik av material efter en fuktskada, samt kunskaper som krävs för att göra beräkningar inom området. Du har kännedom om olika avfuktningstekniker som sorbtionsteknik, kylteknik och värme/upphettning. Som fukttekniker är du utbildad inom fuktmekanik och energieffektivitet.

Fukttekniker har kunskap om gällande byggregler och branschregler samt arbetsmiljölagen.

Utbildning

Utbildningen till fukttekniker kan finnas inom yrkeshögskola. Bra förberedande grundutbildning erbjuds på flera av gymnasieskolans nationella program, bland annat på Bygg- och anläggningsprogrammet och på VVS- och fastighetsprogrammet.

Personliga egenskaper

Eftersom arbetet som fukttekniker innebär ganska mycket kundkontakter behöver du vara bra på kundbemötande. 

Länktips

Visa mer
Visa mindre

10 Lediga jobb

Skadetekniker Bilglas

Arbetsgivare / Ort: Hedin Mobility Group AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 januari (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadetekniker

Om jobbet
Om rollen Som skadetekniker bilglas i vår skadeverkstad är den centrala uppgiften att byta och reparera bilrutor. Du kommer att arbeta med cabas vilket innebär att du bland annat kommer utföra adiminstrativt arbete samt hjälpa våra kunder med diverse frågor. I arbetsuppgifteran ingår det att ta hand om kundbokningar och göra glas-skadekalkyler samt planera din egen dag på så effektivt sätt som möjligt. Din profil Vi behov av en skadetekniker bilglas som har kunskap om bilar och bilglas. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete såsom skadetekniker och har god förståelse för processer. Bilglas utbildning är ett krav och dokumenterad erfarenhet från bilbranschen är mycket meriterande. Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap, gärna med erfarenhet av affärssystemen Cabas och Kobra. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar. Du strävar efter att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. B-Körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift. Vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag. Sysselsättningsgraden är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista anställningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Hedin Mobility Group AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast 31 januari (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skadetekniker/Plåtslagare

Arbetsgivare / Ort: Gösta Samuelsson Bil i Ludvika AB / Ludvika
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 januari (5 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Tycker du om utmaningen i att laga det trasiga? Är du en person som vill bidra till lagandan? Har du ett intresse för bilar? Då ska du söka tjänsten som skadetekniker hos oss på Gösta Samuelsson Bils skadecenter. Vi letar just nu efter en ny engagerad kollega som har en fordonsteknisk bakgrund och som vill bli en del av vår gemenskap.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som bilskadetekniker jobbar du med krock- och plåtskadade fordon med arbetsuppgifter som att mäta, rikta, svetsa, spackla, återställa samt byta detaljer. Du kommer att använda dig av modern teknisk utrustning. Yrket är mångsidigt eftersom ingen skada är den andra lik och kräver ofta nya lösningar. Att reparera karossdetaljerna kräver mycket form- och fingertoppskänsla. Ofta används olika limningstekniker för att fästa material mot varandra.


Din profil

Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot bilplåt eller motsvarande. Det är meriterande om du har varit i en liknande befattning tidigare, men inget krav. B-körkort är ett krav.


Din person

Som person är du fordonstekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är lagspelare, positiv, flexibel, serviceinriktad, samt har siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna, externa kunder. Vi tror att du är energisk, gillar ett högt tempo, samtidigt som du är noggrann, strukturerad och vill uppnå ett gott resultat för din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men det skall vara en självklarhet för dig att även arbeta i grupp mot gemensamma mål.


När, var och hur

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning på Gösta Samuelsson Bil i Ludvika.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt till [email protected] dock senast 31/1. Har du frågor kring tjänsten så kan du ringa Marcus på 0240-878 52.

Välkommen!

Arbetsgivare
Gösta Samuelsson Bil i Ludvika AB
Bilvägen 8
77142 Ludvika
Ansökan
Ansök senast 31 januari (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilskadereparatör, Tomelilla

Arbetsgivare / Ort: Michelsens Bil AB / Tomelilla
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 januari (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skadetekniker

Om jobbet

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 65 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har som mål att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna, servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.

Om du tror att fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV till oss.

Vi på skadeverkstaden i Tomelilla söker ny medarbetare, vi har moderna verktyg och reparerar krockskadade bilar. Vill du arbeta på en bra arbetsplats med möjligheter att utvecklas inom fordonsbranschen?

Du som söker har följande förutsättningar:

 • Tidigare erfarenhet som bilskadereparatör / plåtslagare eller fordonsteknisk bakgrund med intresse att reparera bilens kaross
 • God samarbetsvilja
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i datoranvändning
 • Vill lära sig och behärska fabrikanternas tekniska datorprogram
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Vill fortlöpande gå utbildningar inom branschen
 • Meriterande är självgående person i riktbänksystem


Vi söker dig som är självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen samt du har ett gott ordningssinne och en god datavana – meriterande är om du har erfarenhet från arbete i något av programmen Automaster, ELSA, Cabas eller ETKA.

Tjänsten avser 100 % tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Löpande rekrytering.

Är detta tjänsten för dig? Inkom med din ansökan till oss!

Om fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV. Tipsa gärna någon du tycker passar in på beskrivningen!

För frågor om tjänsten, kontakta skadeverkstadschef [email protected]

Arbetsgivare
Michelsens Bil AB
Simrishamnsvägen 46
27322 Tomelilla
Ansökan
Ansök senast 31 januari (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skadetekniker

Arbetsgivare / Ort: Sjöbo Autoplåt AB / SJÖBO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 23 februari (28 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadetekniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Är du en person som gillar att arbeta med bilar samt trivs med att arbeta både individuellt och i team? Vill du vara med på resan framåt tillsammans med oss?

Vi söker nu efter en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten.

Din profil


Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå och du som söker får gärna ha arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad tidigare. Även du som inte har så mycket erfarenhet men är driven och vill lära dig mer om yrket är intressant för oss. Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet. Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi modernt tekniskt kunnande som meriterande men också om du har kunskaper i skadekalkylering. B-körkort är ett krav.

Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.


Vi erbjuder


Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning.


Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Sjöbo Autoplåt AB
OMMAVÄGEN 22
27533 SJÖBO
Hemsida: www.sjoboautoplat.se
Ansökan
Ansök senast 23 februari (28 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Erfarna fukttekniker samt VVS-montör sökes

Arbetsgivare / Ort: Ls Jobbet AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 februari (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi växer och behöver utöka med två fukttekniker och en VVS-montör!

Fukttekniker

Tjänsten som fukttekniker är varierande och utvecklande. Tjänsten omfattar till stor del fuktprovtagning och besiktning av vatten och fuktskador. Avfuktning och skaderapporterär även en del i arbetet. Arbetsområdet för fukttekniker är främst Uppsala, Enköping, Västerås, samt Norra Stockholm.

Du har erfarenhet av byggnationer och konstruktioner och är van att leda projekt. Den vi söker ska kunna utrycka sig fackmannamässigt i tal och skrift på svenska. Du har god datorvana och B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har arbetat några år med fuktutredningar och skaderapporter. Utbildning inom fuktteknik, utrednings-/provtagningsmetodik är även det meriterande för rollen. Du kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda och förstår vikten av en tydlig dialog, planering och att fånga upp kundens behov samt förstå vikten av att dialogen/uppföljningen i ett projekt måste hållas levande. Du har förmågan att behålla lugnet och prioritera rätt i stressade situationer.

VVS-montör

Tjänsten som VVS-montör innebär arbete inom service på utrustning för värme, vatten och sanitet.

Vi söker dig som har erfarenhet och har jobbat ett par år inom yrket som VVS-montör. VVS-utbildning och B-körkort är krav för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med servicearbeten. Du bör vara utåtriktad och klara av att arbeta ensam.

Annat viktigt att veta

Sista ansökningsdag är 2022-02-28, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Start: Enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid.

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

Fukttekniker

 • Erfarenhet av byggnationer och konstruktioner
 • Van att leda projekt
 • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
 • God datavana
 • B-körkort

VVS-montör

 • Några års erfarenhet från yrket
 • VVS-utbildning
 • B-körkort

Meriterande

Fukttekniker

 • Har arbetat några år med fuktutredningar och skaderapporter
 • Utbildning inom fuktteknik, utrednings-/provtagningsmetodik

VVS-montör

 • Erfarenhet av att ha jobbat med servicearbeten


Arbetsgivare
Ls Jobbet AB
Ansökan
Ansök senast 28 februari (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.