På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Skadedjurstekniker
Spela filmen

Skadedjurstekniker

Skadedjurstekniker hjälper privatpersoner och företag att bekämpa skadedjur. Exempel på skadedjur eller ohyra kan vara getingar, myror, kackerlackor, råttor och vägglöss.

Skadedjurstekniker jobbar även med förebyggande arbete och gör inspektioner.

Skadedjurstekniker har ett rörligt jobb och ofta kör mycket bil. Sanering är i många fall ett grupparbete. Ofta krävs minst två personer för att kunna använda utrustningen. Arbetet kan i vissa fall vara fysiskt krävande.

Utbildning

Vid all typ av saneringsarbete krävs teoretisk och praktisk utbildning.

Eftersom skadedjurstekniker kommer ofta i kontakt med farliga kemikalier, är det viktigt att vara välutbildad och alltid använda andningsskydd och annan skyddsutrustning. Utbildning i olika slags saneringsarbeten ges inom branschen och upplärning sker oftast på arbetsplatsen.

Grundläggande kunskaper inom kemiska ämnen finns på gymnasiets Naturvetenskapsprogrammet

Arbetsplats

Arbetet utförs i olika miljöer hos industriföretag, fastighetsägare, kommuner och privatpersoner.

Visa mer
Visa mindre

28 Lediga jobb

Anticimex Skövde söker en skadedjurstekniker

Arbetsgivare / Ort: Anticimex AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadedjurstekniker

Om jobbet
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 7000 anställda i 19 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2019 en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor. Arbetsbeskrivning Som skadedjurstekniker på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att hjälpa, ge service och bemöta våra kunder genom att förebygga och åtgärda skadedjursproblem. Du fungerar lite som en detektiv. Genom inspektioner hos privat- och företagskunder, söker du efter eventuella risker som kan ge upphov till skadedjursproblem. Du analyserar typ av skadedjur samt finner lämpliga lösningar för att förebygga dessa. En del arbeten sker på stegar och i trånga utrymmen. Tjänsten är placerad i Skövde och du tillhör region Västra Götaland. Titta gärna på filmen där Barsi beskriver delar av rollen! Vi erbjuder dig • En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande internutbildning • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder. Vem är du? • Du brinner för att ge service och för att skapa relationer • Du har en pedagogisk förmåga och har lätt för att prata inför människor • Du är bra på att uttrycka dig, har lätt för att kommunicera • Du motiveras av utmaningar och problemlösningar • Du talar och skriver svenska samt engelska, har du även andra språkkunskaper så är det meriterande • Du innehar B-körkort Ansökan Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 29/2-21. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jakob Andrén. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Anticimex AB
Ansökan
Ansök senast 29 January (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nu söker vi medarbetare inför säsongen 2021

Arbetsgivare / Ort: H2O Taktvätt i Sydost AB / Kalmar
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 31 January (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi på H2O Taktvätt utför ytskicktsbehandling av takpannor. Vi tvättar och målar betongpannor och hetvattentvättar tegelpannor.

Denna behandling görs för att förlänga livslängden på kundernas tak.

Tjänsterna vi söker är taktvättare.

Arbetsuppgifter - Tvätta tak. I dom flesta fallen tvättar vi ett tak per dag. Arbetstiden per tak är ca 6-8 timmar per hus. Vi arbetar alltid 2 och 2, så ett team är 2 personer som har en arbetsbil med ett högtrycksaggregat monterat i bilen. Arbetet går ut på att täcka in huset utefter arbetsledarens information, tvätta taket och sedan städa undan runt huset.

Område - vi utgår från Kalmar, men vi har även andra arbetsområden i södra Sverige.

Utbildningar- Innan ni börjar arbeta hos oss får ni utbildning om arbetet, hur vi arbetar, fallskyddsutbildning, arbete på höga höjder, maskinell information.

Anställning - Tjänsterna vi söker är säsonganställning februari- november. Då vi är väderberoende.

Finns chans/möjlighet till tillsvidareanställning.

Krav:

B Körkort.

Behärska det svenska språket muntligt och skriftligt.


är detta något som intresserar dig, skicka då in CV och ett personligt brev till [email protected]

Vi anställer löpande tills vi är fulltaliga så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare
H2O Taktvätt i Sydost AB
Franska vägen 9
39356 Kalmar
Ansökan
Ansök senast 31 January (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skadereparatör/Spånga

Arbetsgivare / Ort: Sandströms Center AB / SPÅNGA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skadetekniker

Om jobbet

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.

Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 200 miljoner. Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.

Du har en yrkesutbildning i grunden eller erfarenhet som skadereparatör/plåtslagare. Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Är trygg i dig själv, prestigelös och har ett gott ordningssinne.

Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer. Vi reparerar fordon i yrkestrafiken som lastbilar, bussar och lätta lastbilar. Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen av växlande karaktär.

Arbetsgivare
Sandströms Center AB
AVESTAGATAN 61
16308 SPÅNGA
Hemsida: http://www.sandstromscenter.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sanerare/Jordbro

Arbetsgivare / Ort: Aleja AB / JORDBRO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 February (20 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Saneringsarbetare

Färdigheter
Meriterande
 • God fysik (tunga lyft)

Om jobbet
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Vi letar efter hungriga, nyfikna och snabblärda killar och tjejer med en vilja för att jobba och leverera resultat.
Fullgjord värnpliktsutbildning är starkt meriterande eftersom arbetet är fysiskt och psykiskt krävande.
Arbetet mäts individuellt, och du skall drivas av att vilja plocka mer, och tävla mot dig själv och internt i gruppen.
Du som söker ser arbetets upplägg som en rolig utmaning snarare än ett stressande moment.
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning


Just nu söker vi för kunds räkning fyra st personer som kommer arbeta med vattenskador.

Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Ett b-körkort är därför väldigt meriterande, dock inget krav.
Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft.
Arbetsgivare
Aleja AB
13764 JORDBRO
Hemsida: http://www.aleja.se
Ansökan
Ansök senast 10 February (20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skadedjurstekniker Norra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Nomor AB / Sollentuna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 February (22 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska
 • Arabiska
 • Somaliska

Om jobbet
Nomor är ett publikt svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och 26 lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokalkontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas.
Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.

Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Sollentuna där det arbetar ca 100 personer, vi har en familjär stämning med högt i tak. Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. B-körkort erfordras. Du skall helst inte vara höjdrädd eller veta att du är kraftigt allergisk mot getinger. Meriterande är vana av kundkontakt på olika nivåer vilket skapar god förståelse för hanteringen av våra beställare samt kontakten lokalt med den som är med vid leveranstillfället.
Vi har idag medarbetare från många yrkesgrupper, exempelvis bevakningsbransch, hotell och restaurang, butik och handel samt bygg och anläggning.
Vill du vara med på en häftig resa och kan du skriva under på att du vill vara en del av ett bolag där vi alla arbetar för att upplevas som Sveriges bästa tjänsteföretag! Vi söker personer som med stor omsorg om kund vill vara med och finna marknadens bästa lösningar när det kommer till problem relaterade till skadedjur. Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Har du erfarenhet av ett serviceyrke och funderar på vad nästa steg i din karriär skulle kunna vara så finns möjligheten på Nomor att få växa som person tillsammans med en organisation som växer i rask takt och där vi hela tiden utvärderar och bygger organisation för att möta våra kunders behov.

Du kommer att arbeta både ensam och i grupp med kollegor och utföra saneringar mot de flesta typerna av skadedjur hos både privatpersoner och företag av många olika slag. Arbetet ställer stort krav på initiativförmåga, ansvarstagande samt god återkoppling. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.
Arbetsgivare
Nomor AB
Glimmervägen 14
19162 Sollentuna
Hemsida: http://www.nomor.se
Ansökan
Ansök senast 12 February (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Driven personal till industrisanering sökes

Arbetsgivare / Ort: Sanero AB / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 February (22 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Vi på bolaget Sanero AB söker efter nya medarbetare att framföra våra sugbilar/ högtryckspumpar.

vi har idag 13 sugbilar och 9 högtryckspumpar och ingår i koncern Alltransport

vi söker dig som är positiv och frammåt som person, inte rädd att ta i eller bli smuttsig.

som minst vill vi se att du har b körkort.

Arbetsgivare
Sanero AB
Slottsgatan 53
60006 Norrköping
Hemsida: www.sanero.se
Ansökan
Ansök senast 12 February (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sanerare/Stureby

Arbetsgivare / Ort: Aleja AB / ENSKEDE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 February (23 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Saneringsarbetare

Färdigheter
Meriterande
 • God fysik (tunga lyft)

Om jobbet
aleja - bemanning dygnet runt.

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva
uppdrag.
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns möjlighet att även prova på olika typer av jobb, bland annat inom lager, flytt, sanering, montering, grovarbete och rivning.


Just nu söker vi för kunds räkning fyra st personer som kommer arbeta med vattenskador.

Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Ett b-körkort är därför väldigt meriterande, dock inget krav.
Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft.
Arbetsgivare
Aleja AB
12264 ENSKEDE
Hemsida: http://www.aleja.se
Ansökan
Ansök senast 13 February (23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sanerare/Segeltorp

Arbetsgivare / Ort: Aleja AB / SEGELTORP
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 February (23 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Saneringsarbetare

Färdigheter
Meriterande
 • God fysik (tunga lyft)

Om jobbet
aleja - bemanning dygnet runt.

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva
uppdrag.
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns möjlighet att även prova på olika typer av jobb, bland annat inom lager, flytt, sanering, montering, grovarbete och rivning.


Just nu söker vi för kunds räkning fyra st personer som kommer arbeta med vattenskador.

Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Ett b-körkort är därför väldigt meriterande, dock inget krav.
Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft.
Arbetsgivare
Aleja AB
14171 SEGELTORP
Hemsida: http://www.aleja.se
Ansökan
Ansök senast 13 February (23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sanerare/Bro

Arbetsgivare / Ort: Aleja AB / BRO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 February (23 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Saneringsarbetare

Färdigheter
Meriterande
 • God fysik (tunga lyft)

Om jobbet
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Vi letar efter hungriga, nyfikna och snabblärda killar och tjejer med en vilja för att jobba och leverera resultat.
Fullgjord värnpliktsutbildning är starkt meriterande eftersom arbetet är fysiskt och psykiskt krävande.
Arbetet mäts individuellt, och du skall drivas av att vilja plocka mer, och tävla mot dig själv och internt i gruppen.
Du som söker ser arbetets upplägg som en rolig utmaning snarare än ett stressande moment.
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning


Just nu söker vi för kunds räkning fyra st personer som kommer arbeta med vattenskador.

Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Ett b-körkort är därför väldigt meriterande, dock inget krav.
Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft.
Arbetsgivare
Aleja AB
19734 BRO
Hemsida: http://www.aleja.se
Ansökan
Ansök senast 13 February (23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Service/Städ/Saneringspersonal

Arbetsgivare / Ort: Jt Sanering AB / KALMAR
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 February (25 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du bli vår nästa medarbetare?


Vi söker en ny medarbetare inom service/ städ/saneringspersonal till JT Sanering i Kalmar.


JT Sanering är ett företag som varit verksamma inom saneringsbranschen i 19 år och är etablerade på fyra orter i Småland och Blekinge. Huvudkontoret ligger i Växjö och vi söker personal till Kalmar.


JT Sanering hjälper försäkringsbolag, fastighetsbolag och privatpersoner med en helhetslösning inom en rad olika saneringstjänster. Bland annat sanering av brand och vattenskador för att nämna några.

Vi är snabbt på plats och tar helhetsansvar för att hjälpa alla inblandade på ett professionellt sätt.


På JT sanering eftersträvas mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser därför gärna kvinnliga sökande till denna tjänst för att få en jämnare könsfördelning på företaget.


Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär kortfattat att du kommer sanera efter b.la. bränder, vattenskador och städning. Detta gör du i ett nära samarbete med dina kollegor som har lång branscherfarenhet. Uppdragen varierar från dag till dag.


Dina erfarenheter och personliga egenskaper:

Vi söker dig som har positiv energi och som är engagerad i det som du tar för dig. Som person är du självgående, flexibel och ansvarstagande.

B-körkort är ett krav då du kommer köra i tjänsten.

Då du varje dag kommer ingå i ett team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra.


Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från branschen.


Tjänsten är en heltidstjänst med arbetstider vardagar 7-16. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.


Låter detta som ett jobb för dig är du välkommen att kontakta oss redan idag vid eventuella frågor. Intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 2021-02-15.

Arbetsgivare
Jt Sanering AB
Företagarev 1B
39470 KALMAR
Ansökan
Ansök senast 15 February (25 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Saneringstekniker till Värnamo/Jönköping

Arbetsgivare / Ort: Healthy Environments East AB / VÄRNAMO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 February (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Saneringsarbetare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Du kommer företrädesvis att arbeta med sanering i olika former, allt från klotter, fågel, bränder och vattenskador till större industri­saneringar, även lättare rivningar kan förekomma. Du kommer även att arbete med tak och fasadrengöringar vilket kan kräva vana att arbeta på högre höjder.


Kvalifikationer

För tjänsten som Sanerings­tekniker gäller att man är allroundkunnig. God samarbets­förmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbest, PCB-utbildning samt eventuell andra erfarenheter från bygg, fastighetsservice eller sanerings­verksamhet är meriterande. Körkort är ett krav.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Healthy Environments East AB
33132 VÄRNAMO
Hemsida: www.specialrengoringar.se
Ansökan
Ansök senast 15 February (25 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sanerare/Stureby

Arbetsgivare / Ort: Aleja AB / ENSKEDE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 February (29 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • God fysik (tunga lyft)

Om jobbet
aleja - bemanning dygnet runt.

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva
uppdrag.
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns möjlighet att även prova på olika typer av jobb, bland annat inom lager, flytt, sanering, montering, grovarbete och rivning.


Just nu söker vi för kunds räkning fyra st personer som kommer arbeta med vattenskador.

Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Ett b-körkort är därför väldigt meriterande, dock inget krav.
Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft.
Arbetsgivare
Aleja AB
12242 ENSKEDE
Hemsida: http://www.aleja.se
Ansökan
Ansök senast 19 February (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Saneringstekniker till Ocab Gotland

Arbetsgivare / Ort: Ocab Sydost AB / Visby
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 February (1 månad kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Saneringsarbetare

Om jobbet

Till Ocab Gotland söker vi nu dig som vill arbeta i vår saneringsverksamhet, initialt som timanställd vid behov. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av sanering, städning eller annan relevant och närliggande verksamhet och som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete. För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning med tiden.


Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder som innefattar företag, industri och privathushåll. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innefatta att utföra sanering i fastigheter efter till exempel brand- och vattenskador.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet och goda referenser från liknande verksamhet
 • Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda
 • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
 • Är mångsidig och arbetsvillig
 • Har B-körkort


Utöver tidigare erfarenhet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som att du är självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och har ett självklart fokus på att alltid utföra ditt arbete med hög servicenivå och kvalité gentemot våra uppdragsgivare och skadedrabbade.


Vi ser gärna att ditt schema är flexibelt och att du kan ställa upp med kort varsel. Det finnas ibland möjlighet att arbeta helger men huvudsaklig arbetstid är vardagar. För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna jobba minst två sammanhängande dagar i veckan.


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via e-post: [email protected]


Är du intresserad?

Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via formuläret på vår hemsida. Märk din ansökan med Saneringstekniker i meddelanderutan.


Sista ansökningsdatum: 2021-02-21, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Start: Omgående

Omfattning: Extra vid behov, timanställning. På sikt ser vi gärna att timanställningen övergår i en tillsvidareanställning


Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Ocab Sydost AB
Allégatan 82 B
62151 Visby
Hemsida: https://www.ocab.se/
Ansökan
Ansök senast 21 February (1 månad kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Riv- och Sanerare - projektanställning Lkpg, Nykpg E-tuna.

Arbetsgivare / Ort: Xtream Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Saneringsarbetare

Om jobbet
Beskrivning Har du erfarenhet av sanering sedan tidigare och vill du arbeta i ett företag som ligger i framkant i branschen och arbetar mycket med utbildning? Vill du även arbeta i ett företag som är en del av en växande koncern med stora möjligheter till utveckling? Sök till oss! SBG i Stockholm är en del av Xtream Group AB som är en koncern där möjligheten till utveckling och skapa något nytt ligger i fokus. Både SBG i Stockholm och Xtream Group är under utveckling och vi har långsiktiga planer för hur vi ska kunna arbeta på ett mer effektivt och hållbart sätt. I denna utveckling söker vi regelbundet efter nya erfarna sanerare som villa vara med och driva verksamheten framåt.  Arbetsuppgifter och kvalifikationer Vi söker efter personer som har minst 1 års erfarenhet av Rivning och Asbest/PCB-Sanering och som inte är rädda för att arbeta med ett fysiskt och psykiskt tungt jobb. Du behöver vara okej med att arbetstempot i perioder kan vara krävande. Du arbetar strukturerat och systematiskt med riskanalyser och grundligt förarbete där kvalité och ett bra resultat är målet. Att veta vilka AFS.er som gäller för den Arbetsmiljön du befinner dig i är väldigt viktigt. Du behöver vara lyhörd och lösa eventuella problem eller risker med en gång samt rapporterar detta till projektledare. En god kommunikation mellan kollegor och projektledare är A och O. Körkort är ett krav och har du erfarenhet av maskiner inom riv och sanering är detta meriterande. Vi söker nu personer som är intresserade av att arbeta med oss på projekt i Eskilstuna, Nyköping eller Linköping (trots att annonsens inställningar är endast nyköping). Annonsen gäller projektanställningar. Är man intresserad av att fortsätta arbeta med oss i Stockholm med omnejd får du gärna skriva det i din ansökan. Vill du under projektets gång fortsätta jobba med oss kan du prata med någon av cheferna i bolaget. Beroende på kunden kan vi även få in fler projekt runt omkring dessa städer. Var noga med att meddela i din ansökan vart du är intresserad av att arbeta.  I dagsläget har vi inga exakta start och stopp-datum då projekten är helt nya, därför är slutdatum 1 juni 2021 preliminärt. Projekten kommer pågå mellan 3-6 månader. Om Oss SBG i Stockholm startades 2007 och har växt från 2 anställda till ca 45 stycken idag och ingår nu i koncernen Xtream Group AB tillsammans med snart 5 andra bolag. SBG i Stockholm har ett gott rykte med ett stort humankapital och värderar kvalité på arbetet högt. Visionen i gruppen är att ge möjlighet till att arbeta med något som de känner glädje och tillfredsställelse av och där människor ska få möjlighet att utvecklas inom branschen. Vi är precis i starten av denna utveckling och vill du vara en del av det så skicka in din ansökan till oss idag Villkor Vi arbetar mestadels i Stockholmsområdet men arbete utanför Stockholm kan förekomma. Arbetstiderna är 07-16 måndag till fredag, ibland förekommer helg- och kvällsjobb och vi har Byggavtalet som kollektivavtal. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill endast ha ansökningar genom varbi, alla andra ansökningar kommer raderas på grund av GDPR
Arbetsgivare
Xtream Group AB
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Riv- och Sanerare

Arbetsgivare / Ort: Xtream Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Saneringsarbetare

Om jobbet
Beskrivning Har du erfarenhet av sanering sedan tidigare och vill du arbeta i ett företag som ligger i framkant i branschen och arbetar mycket med utbildning? Vill du även arbeta i ett företag som är en del av en växande koncern med stora möjligheter till utveckling? Sök till oss! SBG i Stockholm är en del av Xtream Group AB som är en koncern där möjligheten till utveckling och skapa något nytt ligger i fokus. Både SBG i Stockholm och Xtream Group är under utveckling och vi har långsiktiga planer för hur vi ska kunna arbeta på ett mer effektivt och hållbart sätt. I denna utveckling söker vi regelbundet efter nya erfarna sanerare som villa vara med och driva verksamheten framåt.  Arbetsuppgifter och kvalifikationer Vi söker efter personer som har minst 1 års erfarenhet av Rivning och Asbest/PCB-Sanering och som inte är rädda för att arbeta med ett fysiskt och psykiskt tungt jobb. Du behöver vara okej med att arbetstempot i perioder kan vara krävande. Du arbetar strukturerat och systematiskt med riskanalyser och grundligt förarbete där kvalité och ett bra resultat är målet. Att veta vilka AFS.er som gäller för den Arbetsmiljön du befinner dig i är väldigt viktigt. Du behöver vara lyhörd och lösa eventuella problem eller risker med en gång samt rapporterar detta till projektledare. En god kommunikation mellan kollegor och projektledare är A och O. Körkort är ett krav och har du erfarenhet av maskiner inom riv & Sanering är detta meriterande. Om Oss SBG i Stockholm startades 2007 och har växt från 2 anställda till ca 45 stycken idag och ingår nu i koncernen Xtream Group AB tillsammans med snart 5 andra bolag. SBG i Stockholm har ett gott rykte med ett stort humankapital och värderar kvalité på arbetet högt. Visionen i gruppen är att ge möjlighet till att arbeta med något som de känner glädje och tillfredsställelse av och där människor ska få möjlighet att utvecklas inom branschen. Vi är precis i starten av denna utveckling och vill du vara en del av det så skicka in din ansökan till oss idag Villkor Vi arbetar mestadels i Stockholmsområdet men arbete utanför Stockholm kan förekomma. Arbetstiderna är 07-16 måndag till fredag, ibland förekommer helgjobb och vi har Byggavtalet som kollektivavtal. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill endast ha ansökningar genom varbi, alla andra ansökningar kommer raderas på grund av GDPR  
Arbetsgivare
Xtream Group AB
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skadetekniker

Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 1 March (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadetekniker

Om jobbet
Om rollen Vi söker nu efter en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. Din profil Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå och du som söker får gärna ha arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad tidigare. Även du som inte har så mycket erfarenhet men är driven och vill lära dig mer om yrket är intressant för oss. Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet. Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi modernt tekniskt kunnande som meriterande men också om du har kunskaper i skadekalkylering. B-körkort är ett krav. Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Vi erbjuder Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
I.A. Hedin Bil AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast 1 March (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Rivare & sanerare

Arbetsgivare / Ort: AB WASA Skadeservice
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (2 månader 10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Saneringsarbetare

Om jobbet

Vi söker en grovarbetare/rivare/sanerare för arbete på olika byggarbetsplatser. Vi söker dig som kan jobba som grovarbetare. Det är viktigt att du är skötsam och att du kan arbeta i grupp. Det är även viktigt att du har en bra attityd och god känsla för service mot både gruppen och även kunden. Du är flexibel, arbetsvillig samt gillar att arbeta med omväxling och högt tempo.

Erfarenhet inom branschen krävs .

Körkort - Svenska i tal och skrift ett krav .

Vi har kollektiv avtal med Byggnads .

#jobbjustnu

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
AB WASA Skadeservice
Hemsida: www.wasanering.se
Ansökan
Ansök senast 31 March (2 månader 10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Saneringstekniker - Oskarshamn - Varierande jobb med varierande team!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 April (2 månader 14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett sanering och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familijär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats. Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet. Arbetsuppgifter Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre och oljeskador kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team. Personliga Egenskaper - Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar. - Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med gym och sporter. - Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp. - Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda. Krav - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 4 April (2 månader 14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringstekniker - Oskarshamn - Varierande jobb med varierande team!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 April (2 månader 14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett sanering och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familijär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats. Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet. Arbetsuppgifter Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre och oljeskador kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team. Personliga Egenskaper - Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar. - Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med gym och sporter. - Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp. - Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda. Krav - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 4 April (2 månader 14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringstekniker - Oskarshamn - Varierande jobb med varierande team!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 April (2 månader 27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett sanering och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familijär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats. Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet. Arbetsuppgifter Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre och oljeskador kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team. Personliga Egenskaper - Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar. - Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med gym och sporter. - Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp. - Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda. Krav - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 17 April (2 månader 27 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringstekniker - Oskarshamn - Varierande jobb med varierande team!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 April (3 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett sanering och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familijär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats. Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet. Arbetsuppgifter Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre och oljeskador kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team. Personliga Egenskaper - Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar. - Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med gym och sporter. - Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp. - Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda. Krav - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 22 April (3 månader 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringstekniker - Oskarshamn - Varierande jobb med varierande team!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 April (3 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett sanering och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familijär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats. Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet. Arbetsuppgifter Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre och oljeskador kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team. Personliga Egenskaper - Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar. - Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med gym och sporter. - Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp. - Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda. Krav - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 22 April (3 månader 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringstekniker - Oskarshamn - Varierande jobb med varierande team!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 May (3 månader 15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett sanering och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familijär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats. Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet. Arbetsuppgifter Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre och oljeskador kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team. Personliga Egenskaper - Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar. - Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med gym och sporter. - Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp. - Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda. Krav - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 6 May (3 månader 15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringstekniker - Kalmar - Rent och snyggt! Ett jobb tryggt!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 May (3 månader 25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett sanering och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familijär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats. Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet. Arbetsuppgifter Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre och oljeskador kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team. Personliga Egenskaper - Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar. - Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med gym och sporter. - Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp. - Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda. Krav - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 16 May (3 månader 25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringstekniker - Oskarshamn - Varierande jobb med varierande team!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 May (3 månader 25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett sanering och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familijär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats. Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet. Arbetsuppgifter Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre och oljeskador kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team. Personliga Egenskaper - Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar. - Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med gym och sporter. - Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp. - Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda. Krav - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 16 May (3 månader 25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringstekniker - Kalmar - Rent och snyggt!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 May (4 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-12-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett sanering och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familijär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats. Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet. Arbetsuppgifter Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre och oljeskador kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team. Personliga Egenskaper - Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar. - Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med gym och sporter. - Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp. - Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda. Krav - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 22 May (4 månader 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringstekniker - Kalmar - Rent och snyggt!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 May (4 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett sanering och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familijär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats. Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet. Arbetsuppgifter Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre och oljeskador kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team. Personliga Egenskaper - Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar. - Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med gym och sporter. - Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp. - Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda. Krav - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 30 May (4 månader 9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringsoperatör till Kalix

Arbetsgivare / Ort: Delete Service AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 June (4 månader 15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Till avdelningen i Kalix söker vi nu saneringsoperatörer. Vi söker dig, både tjej och kille, som kan ta i lite extra. Som är flexibel och beredd på att resa om det behövs. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en växande och utvecklande organisation som tar ansvar genom att sätta arbetsmiljö, miljö och säkerhet högst på agendan. Dina arbetsuppgifter: Som saneringsoperatör utför du bland annat högtrycksspolning/vattenbilning med tryck upp till ca 3000 bar, vakuumsugning, spolning samt manuell rengöring. Vi har jour dygnet runt och arbetar ofta under tidspress. Din erfarenhet och dina egenskaper: Vi ser gärna att du har erfarenhet av industrisanering och har haft liknande arbetsuppgifter tidigare. Vi har en modern flotta av högtryckspumpar och sugbilar, så det är bra om du arbetat med både högtryck och vakuum. Det är meriterande att ha BE- CE-kort samt ADR. Samarbetsförmåga och hög social kompetens är ett måste då vi har mycket kontakter med kunder/beställare. Det är viktigt att du kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi arbetar med avancerad utrustning och ställer därför höga krav på säkerhet och skydd. C-körkort och YKB är ett krav. Vill du få mer information om tjänsten kontakta vår arbetsledare, Christoffer Harila, [email protected] Tillsvidareanställning, heltid, sex månaders provanställning tillämpas. Urval sker löpande. Försök göra din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsgivare
Delete Service AB
Hemsida: http://www.delete.se
Ansökan
Ansök senast 5 June (4 månader 15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.