På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Skadereglerare
Spela filmen

Skadereglerare

Som skadereglerare möter du människor som drabbats av en förlust eller olycka av något slag. Det kan vara deras hus som brunnit upp, deras bilradio som blivit stulen eller en kär anhörig som avlidit. Alla behöver din hjälp och service för att få sin skada utredd.

Nästan alla skadereglerare är anställda av ett försäkringsbolag.

Skadereglerarens jobb är att ta emot anmälningar från personer som begär ut ersättning från sina försäkringsbolag. En anmälan kan också komma ifrån ett företag eller från en annan organisation.

Utbildning

Ingen speciell utbildning krävs. Man blir upplärd på arbetsplatsen av en mer erfaren kollega. Internutbildning kan ges under olika delar av anställningen.

Ofta kräver arbetsgivare lägst gymnasiekompetens. Eftergymnasial utbildning, från t ex yrkeshögskolan är en stor merit.

Framtidsutsikter

Arbetsmarknaden för skadereglerare och värderare är centrerad till storstadsregionerna, främst Stockholms län.

Visa mer
Visa mindre

9 Lediga jobb

Företags- och lantbruksskadereglerare

Arbetsgivare / Ort: Länsförsäkringar Halland
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadereglerare

Om jobbet
Uppdraget Som företags- och lantbruksskadereglerare gör du skillnad för våra halländska företags- och lantbrukskunder genom att hjälpa till när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar efter att kunden råkat ut för exempelvis stöld, inbrott eller att en maskin går sönder. Nu söker vi dig som vill förstärka vår grupp. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår skadereglering, teknisk rådgivning och i vissa fall besiktning av olika typer av företags- och lantbruksskador. Huvuddelen av arbetet sker inne på kontoret och innebär mycket kundkontakt, främst via telefon och mejl, samt administrativt skaderegleringsarbete. Du kommer att driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut. Vid behov fungerar du som resurs inom övrig skadereglering på avdelningen. Kompetenser och erfarenhet Vi ser gärna att du har en akademisk examen med ekonomisk inriktning eller motsvarande och goda kunskaper från företags- och/eller lantbruksbranschen. Ordning och reda samt struktur i arbetet och med dokumentation är en förutsättning. Det är av stor vikt att du är lyhörd och har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Behärskar du något språk utöver svenska och engelska så är det meriterande. Det är även en merit om du har kunskap och förståelse när det gäller bokslut och resultatrapporter och även om du har erfarenhet från avbrottsberäkningar. Dina personliga egenskaper är viktiga! Som företags- och lantbruksskadereglerare har du självständigt ansvar för dina skador men vi jobbar mycket tillsammans i gruppen för att nå våra övergripande mål. Det är viktigt att du är stresstålig och kan fatta snabba beslut och agera på ett positivt och kundvänligt sätt, även i ett högt arbetstempo. Du måste tycka om att lösa problem och fatta beslut där du har såväl kundens som Länsförsäkringar Hallands intresse i fokus. Som person är du självgående, har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt samt förmågan att ta egna initiativ. Att driva och utveckla dina arbetsuppgifter är naturligt för dig och du har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Tjänsten är placerad på kontoret i Halmstad men innebär skaderegleringsarbete i hela länet. Länsförsäkringar värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Persson, Chef Egendomsskador, 035-15 10 51. Facklig representant är Thomas Lövgren, 035-15 10 82. Din ansökan med meritförteckning vill vi ha senast den 25 oktober 2020.
Arbetsgivare
Länsförsäkringar Halland
Ansökan
Ansök senast 25 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Extrapersonal inom Försäkringsrådgivning och Skadereglering

Arbetsgivare / Ort: Sveland Djurförsäkringar, Ömsesidigt / Lund
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skadereglerare

Om jobbet

Till vårt affärsområde Sällskapsdjur söker vi extrapersonal inom Försäkringsrådgivning och Skaderegleringen


Inom affärsområde Sällskapsdjur arbetar vi i huvudsak med hund, katt och smådjursförsäkringar. Nu stärker vi upp vår personal-pool, både till skadeavdelningen och försäljningsavdelningen med extra bemanning under högsäsong, vid arbetstoppar, sjukdomsfall och semestertider på timbasis.


I rollen som Skadereglerare arbetar du med skadereglering och i arbetsuppgifterna ingår bl a

 • Registrering och handläggning av skadeärenden
 • Ge service till våra kunder via telefon och mail
 • Skadereglering

Rollen kräver att du kan arbeta självständigt men också att du har god samarbetsförmåga. För denna tjänst behöver du ha erfarenhet inom djursjukvård eller kanske studerar du inom områden som berör djursjukvård. Har du erfarenhet av skadereglering är det meriterande.

Som person är du noggrann och ansvarsfull. Du har ett stort intresse för djurhälsa och djursjukvård, samt sätter ett värde i att varje beslut du fattar är korrekt och välgrundat. Du behåller ditt lugn i stressade situationer och sporras av utmaningar och högt tempo. Du har en god empatisk förmåga och har förståelse för den situation våra kunder är i när deras djur är sjuka. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska i så väl tal som skrift, samt ha god datorvana.

Till vår säljavdelning söker vi Försäkringsrådgivare med stort engagemang och kunskap om sällskapsdjur.

Du kommer att vara en del av en avdelning där flera och varierande arbetsuppgifter ingår, såsom att ge kunder rätt försäkringsrådgivning per telefon, service och support, men även proaktivt kontakta kunder för att ge olika erbjudande och retention, samt administrativa uppgifter som ingår i avdelningens arbete.

Vi söker dig som har ett stort intresse för försäljning och kundservice. Du är resultatorienterad och har förmåga att arbeta självständigt men du är också en bra lagspelare. Du är flexibel och inte rädd för att rycka in där det behövs, stundtals kan det vara en hög arbetsbelastning. Dina arbetsverktyg är i första hand telefon under schemalagd arbetstid, men även att kommunicera via mail och chatt. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska i så väl tal som skrift, samt ha god datorvana.


Oavsett om du arbetar inom Skadereglering eller med Försäkringsrådgivning har du stöd i arbetet av våra försäkringsvillkor, av dina kolleger, din närmsta chef och du får en omfattande introduktion och löpande utbildning.

Genomgående arbetar vi för att kunden alltid får ett bemötande präglat av engagemang och expertis.

Sista ansökningsdag är 2020-10-25, vi tillämpar löpande urval så vänta inte till sista ansökningsdag att lämna in din ansökan.

Arbetsgivare
Sveland Djurförsäkringar, Ömsesidigt
Stora Södergatan 47
22223 Lund
Hemsida: www.sveland.se
Ansökan
Ansök senast 25 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skadereglerande byggtekniker

Arbetsgivare / Ort: Länsförsäkringar Norrbotten / Luleå
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadereglerare

Om jobbet

LF Norrbotten erbjuder banktjänster, försäkringar och pensionssparande till kunder i Norrbottens län. Vi har kontor i Luleå, Piteå, Arvidsjaur och Boden. Vi bedriver också fastighetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på fyra orter i länet. Vi har en lokal närhet till kunderna och en unik bredd i vårt erbjudande. Tillsammans med landets övriga 22 länsförsäkringsbolag bildar vi länsförsäkringsgruppen. Det ger oss det lilla företagets närhet och flexibilitet i kombination med det stora bolagets resurser. LF Norrbottens värdegrund utgår från rättvisa och orden; vänliga, personliga och proffsiga. Allt vi gör ska präglas av detta, det är också de grundläggande egenskaperna vi söker hos dig.


LF Norrbotten är ett kundägt bolag och nu rekryterar vi en skadereglerande byggtekniker till vårt kontor i Luleå.

Gillar du både kunder och byggteknik?

Vi arbetar för att göra det tryggare och säkrare för norrbottningarna. Vi hjälper våra kunder att få sina pengar att växa och skydda det som betyder något för dem. Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss.


Innehållet i tjänsten är först och främst att ta hand om våra kunder, vara behjälplig ut mot entreprenörer och skadereglera utifrån våra processer och ersättningsregler.

Skadereglering innebär att

• Bedöma skador och reglera ersättning till kunder utifrån försäkringsvillkor, lagar och branschregler etc.

• Upprätta och granska kalkyler i bland annat Meps

• Ge kunden den bästa servicen med ett rättvist, vänligt och kompetent kundbemötande i toppklass!

• Arbeta på kontor med dator och telefon som främsta verktyg

• Utföra skadebesiktningar och platsbesök ute hos våra kunder i Norrbotten vid behov

• Hålla många skador igång samtidigt och driva dessa framåt


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.


Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett starkt varumärke och med Sveriges mest nöjda kunder. LF Norrbotten bildades redan 1848 men verkar i en bransch i ständig förändring.

Du kommer ingå i skadeavdelningen och teamet med byggtekniker. Din trivsel är viktig för oss och vi sätter stort värde på att skapa en vi-känsla inom bolaget. Vi uppmuntrar och främjar kompetensutveckling och erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak med målet att bibehålla vår plats som länets ledande försäkringsbolag.

För att vi ska kunna göra det bästa för våra kunder är det viktigt att våra medarbetare mår bra på jobbet. Vi arbetar för att skapa en bra balans mellan arbetsliv och fritid och erbjuder bland annat träning på gym och anordnar med jämna mellanrum olika friskvårdsevenemang.


Vem är du?

Vi söker dig som är en lagspelare med kunskap om byggnads- och reparationskonstruktion. Meriterande är också om du har en akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av skadekalkylering.

Du är kundorienterad och gillar att med bibehållen god servicenivå fatta beslut i högt tempo. Arbetet kräver att du är strukturerad, effektiv och har god simultanförmåga. Det är även viktigt att du är bekväm med att läsa och tolka exempelvis försäkringsvillkor och juridiska texter. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i din kommunikation med kunder, leverantörer och medarbetare.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, har förmåga att lösa problem och lätt för att samarbeta samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut.


Låter det intressant?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrica Boman, Skadechef 0920-24 25 35 eller John Rosendahl facklig företrädare, 0920-24 25 33


Mejla din ansökan med CV och personligt brev, märkt ” Byggtekniker”, till [email protected] senast den 25 oktober 2020.


Arbetsgivare
Länsförsäkringar Norrbotten
Köpmangatan 42
97233 Luleå
Ansökan
Ansök senast 25 October (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Studenter sökes till extraarbete för kommande uppdrag som skadereglerare!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadereglerare

Om jobbet
Är du student och intresserad av ett meriterande extrajobb som kundtjänstmedarbetare på ett av Sveriges största försäkringsföretag? Ansök redan idag så kanske jobbet blir ditt imorgon! Student Consulting söker nu skadereglerare till en av våra kunder i Malmö. Företaget har idag ca 2 000 medarbetare på 30 orter. Vår kund erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare, exempelvis bilförsäkring, andra fordonsförsäkringar, hemförsäkring, gravidförsäkring samt sjuk- och olycksfallsförsäkring. I denna roll kommer du arbeta med personskador. Arbetsuppgifterna innebär att du kommer fastställa och reglera ersättning till kunder i enlighet med gällande lagstiftning, försäkringsvillkor och praxis. Kontakten med kunder sker främst genom inkommande samtal via telefon varför vi sätter stor vikt på din kommunikativa förmåga verbalt. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du trivs med kunddialog över telefon. Du arbetar nära gruppchefen som löpande ger dig feedback och man jobbar även med feedback kollegor emellan för att utveckla kundmötet, varandra och verksamheten. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga. Arbetstiderna är oftast 08-16.30, men även halvdagar kan förekomma. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2 dagar/veckan (16 h). Personen vi söker ska kunna jobba extra under terminerna och heltid under diverse lov. Din profil • Är studerande på minst 50% och har minst 1 år kvar på dina studier. • Kan bli upplärd för att jobba vid behov under terminen och sedan jobba uppemot heltid under lov. • Tidigare har arbetat med service i högt tempo, samt gärna över telefon. Det är även meriterande om du har erfarenhet av skadereglering. Vi ser att du som söker är en positiv, engagerad person som trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål. Vi ser även att personen som söker: • Sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. • Har förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut. • Har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser din kommunikativa förmåga som en självklarhet för rollen. • Har god datorvana. Vi behöver din ansökan omgående då vi avser tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skadereglerare på heltid för kommande uppdrag i Malmö sökes!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadereglerare

Om jobbet
Är du ute efter ett nytt heltidsjobb inom kundservice och administration? Har du erfarenhet av service och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då kan du vara den vi söker! Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. Vi söker dig som vill arbeta med att hjälpa företagets kunder med skadehantering. Du kommer arbeta med inhämtning och utvärdering av information samt fastställande av orsaken till skadan som har uppstått. Du kommer även ta ställning till huruvida skadan skall ersättas enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med kundkontakt via telefon. Rollen spelar mycket på ditt egna engagemang och du kommer få axla rollen som en problemlösare för företaget. Du kommer arbeta heltid, måndag-fredag mellan kl. 08.30–17.00 eller 08.00-16.30. Vi söker dig som är intresserad av att jobba heltid och ser långsiktigt på en eventuell roll. Du kommer att bli erbjuden en provanställning av StudentConsulting och sedan bli uthyrd till vår kund under uppdragsperioden som är initialt 3-6 månader. För rätt person finns det möjlighet till förlängt uppdrag. Tjänsten kommer starta med en utbildning som pågår i cirka 2 veckor. Du kommer arbeta i företagets lokaler som befinner sig i centrala Malmö. Din profil Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med service i högt tempo och gärna över telefon. Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team med högt uppställda mål. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut. Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska såväl som engelska. Vi ser att du minst har en fullständig gymnasieutbildning och det är meriterande om du har en färdig akademisk utbildning i t.ex. ekonomi eller juridik. Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi håller löpande intervjuer! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skadereglerare Företags- och lantbruksskador

Arbetsgivare / Ort: Länsförsäkringar Jönköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadereglerare

Om jobbet
Drivs du av att skapa nöjda kunder och att leverera bästa möjliga skadekundmöte? Har du ett extra intresse och driv av arbeta med handläggning av skador inom ansvars-  och rättsskyddsförsäkring? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som skadereglerare i enheten för Företag- och lantbruksskador. Om jobbet och rollen Som skadereglerare företags- och lantbruksskador gör du skillnad för våra företags- och lantbrukskunder när olyckan har varit framme. Du ingår i ett team på sex skadereglerare som tillsammans arbetar för att skapa en positiv kundupplevelse genom att serva och hjälpa kunder som har drabbats av skada. Du möter kunderna främst via telefon och digitala kanaler men i vissa skadeärenden åker du även ut och träffar kund för att bedöma i ersättningsfrågan. Att arbeta som skadereglerare är ett självständigt arbete där du driver skadeärendet från mottagandet av anmälan till utbetalning och avslut. Denna tjänst innebär huvudsakligen arbete med ärenden inom rättsskydds- och ansvarsförsäkring men vid behov kommer du även arbeta med andra typer av egendomsskador inom enhetens ansvarsområde. Vem är du? Som skadereglerare motiveras du av att hjälpa våra kunder och att lösa deras problem på ett korrekt och smidigt sätt. Du vågar fatta beslut där du har både kunden och Länsförsäkringar Jönköpings intressen i fokus. Ordnings och reda i en miljö som stundtals kan vara stressig är viktigt. Du driver ditt arbete med ett positivt förhållningssätt till både förändringar och nya arbetssätt. Du trivs självständigt arbete, men du behöver uppskatta attt arbeta i team. Vi jobbar mycket tillsammans, både inom och utanför enhetens gränser och vi behöver därför dig som har en god samarbetsförmåga. Med hänsyn till arbetets huvudsakliga inriktning mot med ärenden inom rättsskydds- och ansvarsförsäkring ser vi gärna att du har examen från ett juridiskt program och gärna några års erfarenhet från skadearbete. Du har en god datavana och arbetar obehindrat i olika parallella system samtidigt som du pratar i telefon. För att lyckas i rollen bör du även ha goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vad erbjuder vi dig? Vi gör mer än att bara erbjuda tjänster inom bank och försäkring. Hos oss finns det en meningsfullhet i att vara en del av något större. Vi skapar trygghet i våra kunders vardag, vi är engagerade i lokalsam­hället, vi prioriterar hållbarhetsarbetet högt och vår ömsesidiga ägandeform gör att vår ledstjärna i vardagen alltid är det som är bäst för kunden. Hos oss får du också plats att växa och bidra med ditt engagemang i ett lokalt styrt bolag med stor gemenskap. Om oss Länsförsäkringar Jönköping grundades 1839 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder och erbjuder en helhetslösning för privatpersoner, företagare och lantbrukare med alltifrån försäkringsskydd till bankärenden, bolån, fastighetsförmedling och pension. Att vara lokala och närvarande i samhället är viktigt för oss och du hittar våra fullservicekontor i Jönköping, Vetlanda, Tranås, Värnamo och Nässjö. Dessutom kan du prata försäkring med oss på ytterligare 10 kontor från Mariannelund i öst till Smålandsstenar i väst. Mer information och ansökan   Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Jönköping. Detta är ett vikariat till och med 31 mars 2022. Sista ansökningsdag är 1 november. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tommy Jerhn, tfn 036-19 91 79. Facklig kontaktperson är Karin Skarland , tfn 036- 19 91 17.
Arbetsgivare
Länsförsäkringar Jönköping
Ansökan
Ansök senast 1 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Byggskadereglerare

Arbetsgivare / Ort: Länsförsäkringar Halland
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadereglerare

Om jobbet
Uppdraget Som byggskadereglerare hos oss gör du skillnad i våra halländska kunders liv genom att hjälpa till att återuppbygga tillvaron när olyckan har varit framme. Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning på sin fastighet efter att värmepumpen havererat, när vattnet har forsat ur ett läckande rör eller när någon av våra försäkringstagare drabbats av en brand. Nu söker vi dig som vill förstärka vår byggskadegrupp. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår skadereglering, teknisk rådgivning och besiktning av olika typer av byggnadsskador. Huvuddelen av arbetet sker inne på kontoret och innebär mycket kontakt via telefon med kunder, besiktningsmän, byggentreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete. Skadeanmälningar kommer in både via telefon och via internet och du kommer att driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut. Vid behov fungerar du som resurs inom övrig skadereglering på avdelningen. I arbetet möter du människor i svåra situationer och det är viktigt att du även i ett högt arbetstempo kan fatta snabba beslut och agera på ett positivt och kundvänligt sätt. Du måste tycka om att lösa problem och inte vara rädd för att ta beslut där du har ha såväl kundens som Länsförsäkringar Hallands intresse i fokus. Kompetenser och erfarenhet Vi ser gärna att du har en akademisk examen och goda kunskaper från byggbranschen, gärna med formell byggteknisk utbildning och praktisk erfarenhet. Det är viktigt att du är lyhörd och har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Ordning och reda samt struktur i arbetet och med dokumentation är en förutsättning. Behärskar du något språk utöver svenska och engelska så är det meriterande. Personliga egenskaper Som byggskadereglerare ansvarar du för dina egna skador men vi jobbar mycket tillsammans i gruppen för att nå våra övergripande mål. Som person är du öppen, självgående, har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt samt förmågan att ta egna initiativ. Att driva och utveckla dina arbetsuppgifter är naturligt för dig och du har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Har du kunskap om MEPS (ett process- och kalkyleringsstöd) och erfarenhet från skadereglering/försäkringsbranschen så är det meriterande. Tjänsten är placerad på kontoret i Halmstad men kan innebära skaderegleringsarbete i hela länet. Länsförsäkringar värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Persson, Chef Egendomsskador, 035-15 10 51. Facklig representant är Thomas Lövgren, 035-15 10 82. Din ansökan med meritförteckning vill vi ha senast den 10 november 2020.
Arbetsgivare
Länsförsäkringar Halland
Ansökan
Ansök senast 10 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Personskadereglerare

Arbetsgivare / Ort: ICA AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 November (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skadereglerare

Om jobbet
Till oss på Personskador söker vi nu en glad och driven kollega som har lagom med erfarenhet och trivs i mötet med kunder. Det här är ditt blivande jobb Du kommer ingå i en grupp personskadereglerare som tillsammans tar hand om personskador från vår Olycksfallsförsäkring, Barn- och Gravidförsäkring, Trafikförsäkring samt ICA-handlarnas företagsförsäkring. Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta med villkorsbunden skadereglering samt att ta hand om de kunder som ringer oss och behöver hjälp. Tjänsten är placerad i Solna eller Borås. Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än. Vem är du? Vi söker dig som har något års erfarenhet från framför allt villkorsbunden personskadereglering. Du arbetar effektivt och lösningsorienterat. Som person är du lättsam, prestigelös och flexibel, du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du driver ditt egna arbete framåt. Anställningsform Tillsvidareanställning Tillträde Enligt överenskommelse Kontaktinformation Sandra Richardson, mobil 072-2202829 Sista dag för ansökan 2020-11-15 ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Arbetsgivare
ICA AB
Ansökan
Ansök senast 12 November (21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skadereglerare

Arbetsgivare / Ort: Autogruppen i Lund AB / Lund
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 November (28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilskadereglerare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Brinner du för bilar, skador och är du duktig på att räkna på krockskadade bilar och älskar att vara spindeln i nätet?

Vi har ett krav att du kan Cabas samt har erfarenhet av att arbeta i Cabplan. Har du arbetat i Kobra samt servicebox tidigare är det meriterande.

Älskar du att vara en del i ett team där alla spelar lika mycket roll?

Har du förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt som du får dagen att knytas ihop innan du går hem?

Har du dessutom kunskaper om garantier på våra modermärken Peugeot, Citroën, DS samt Opel?

Då ska du omedelbart skicka ditt CV samt personligt brev och söka tjänsten hos oss!


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Autogruppen i Lund AB
Porfyrvägen 11
22478 Lund
Hemsida: www.autogruppensyd.se
Ansökan
Ansök senast 19 November (28 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.