På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Solcellsmontör

Solcellsmontör

Framtidens byggnader bör helst vara självförsörjande på energi och samtidigt vara miljöanpassade. Solcellstekniker, eller solcellsprojektör som yrket också kallas, är benämningen på en person som arbetar med projektering eller montering av en solcellsanläggning. 

Yrkesnamnen kan variera, du kan till exempel arbeta som ingenjör inom VVS och energi med 3D CAD, BIM och solenergikompetens. En solcellsmontör behöver ha breda praktiska och teoretiska kunskaper inom energiområdet, samt mycket god teknisk allmänbildning och datorvana. All tidigare utbildning och erfarenhet från energi- eller VVS- branschen är en stor fördel om du ska utbilda dig till solcellsmontör, solcellstekniker eller solcellsprojektör. 

Som ingenjör inom VVS och energi med 3D CAD, BIM och solenergikompetens ingår det i arbetsuppgifterna att projektera solvärmesystem och hjälpa el- och takkonstruktörer att projektera solcellssystem. Du utformar ritningar och tekniska underlag för VVS-system och hjälper till att konstruera dessa med hjälp av de senaste inom 3D CAD-teknik.

Förutom att arbeta med konstruktion av VVS-system, klimatanalyser, energistrategier, utredningar, besiktningar, miljöklassning av byggnader, teknisk fastighetsförvaltning och energieffektivisering, har du också spetskompetens inom solenergi.

Utbildning

Relevanta utbildningar finns inom yrkeshögskolan.

Bra förberedande utbildning finns på flera av gymnasieskolans program, i första hand på Teknikprogrammet, El- och energiprogrammet och VVS- och fastighetsprogrammet.

Framtidsutsikter

Det råder stor brist på utbildad personal som kan planera för effektiv värme, ventilation och sanitet (VVS) i nya fastigheter och arbetsgivarna har problem att hitta nya medarbetare som har rätt kompetens.

Med kunskaper i energieffektiv VVS-projektering kommer du att vara högt efterfrågad pga att företagen har behov av att anställa mångdubbelt fler med denna kompetens än vad som utbildas i Sverige.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

33 Lediga jobb

Elektronikmontör

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elektronikmontör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker elektronikmontörer till vår kund i vänersborg. Du bör ha arbetat som elektronikmontör eller som finmekanisk montör sedan tidigare. Tjänsten kräver att man är flink i fingrarna och arbetar noggrant då det är höga krav på kvalité. Du skall ha erfarenhet av att använda handverktyg såsom skruvdragare, mejslar, tänger m.m. Vidare krävs att du har en god teknisk förståelse samt är duktig på att förstå instruktioner. Du gillar ett högt tempo och trivs med att ha mycket att göra. Du måste ha ett eget driv och ha förmågan att arbeta dels självständigt men också tillsammans med andra. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Arbetstiden är dagtid men på sikt kan det bli 2-skift som gäller.Uppdraget är till en början på uthyrning via Ikett och därefter finns det goda förutsättningar för en anställning hos kund. Din profil Krav: Körkort b och egen bil. Arbetserfarenhet från montering, felsökning eller reparation inom finmekanik/elektronik. Särskilt meriterande är om du innehar certifikat för lödning. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Montör

Arbetsgivare / Ort: Westal AB / Bankeryd
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Elektronikmontör

Om jobbet

Westal AB söker montör


Westal är ett väletablerat företag i belysningsbranschen, som i över 70 år har tillverkat utomhusarmaturer i sin fabrik i Bankeryd. Westals främsta kunder är elinstallatörer via sina elgrossister samt fackhandeln. Idag har Westal ca 35 anställda och omsätter ca 120 Mkr. Westal ingår i den privatägda Huset invest. För att läsa mer om Westal gå in på www.westal.se

Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en expansiv miljö.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i produktionen som montör.

Vem är du?

Det är din snabbhet, din noggrannhet och din personlighet och din inställning till ”livet” är det vi kommer lägga störst vikt på. Det är en fördel om du har erfarenhet av montering, produktion eller liknande arbetsuppgifter. Du ska ha lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvar kommer alltid genomsyra ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker har du chansen här!

Kontaktperson

För att söka tjänsten mejla eller ring till Robert Johansson, Produktionsansvarig på Westal AB, [email protected], mobil:0733-106702.

Arbetsgivare
Westal AB
Fabriksvägen 5
56435 Bankeryd
Hemsida: www.westal.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Montör Solna

Arbetsgivare / Ort: Thalamus IT Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Din nya tjänst Detta är en rekrytering. Vill du arbeta med montering av elektronikprodukter i moderna och fina lokaler i Solna?Då har vi jobbet för dig. Du behöver inte ha några specifika förkunskaper och vi önskar att du kan tänka dig arbeta minst 1-2 år då det är en längre upplärningstid. Det du inte kan kommer Cobolt att lära dig. Tjänsten är av junior karaktär. På Cobolt får du chansen att lära dig montering, linjering av prismor, läsa & förstå en ritning och massor av andra spännande moment som tillhör elektronikproduktion. Övrig information: Start: omgående Arbetstider: dagtid, måndag-fredag Cobolt tillverkar specifika lasrar som används till medicinsk forskning och utveckling.Läs gärna mer här: www.coboltlasers.com (http://www.coboltlasers.com/) Din bakgrund Du kan komma direkt från gymnasiet eller så har du hunnit arbeta några år. Du har med fördel haft någon form av praktiskt arbete med händerna. Du talar svenska och i viss mån engelska då manualer och information kan förekomma på båda språken. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av monteringsarbete men det är inte ett krav. Du som person Att ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du är med fördel: - Noggrann, självgående och nyfiken - Positiv och skötsam - Teknikintresserad Din ansökan Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan. Cobolt har valt Thalamus som rekryteringspartner för denna tjänst och vi ber dig kontakta Ida Sebitli 08-120 88 774 eller Christer Johansson 08-120 88 744 vid frågor. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 8/3-21. Cobolt ser gärna att du kan starta omgående. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Din nya arbetsgivare Cobolt AB utvecklar och tillverkar avancerade laserprodukter till avancerad analysutrustning som används inom lifescience, industriell processkontroll och miljöövervakning. Företagets produkter säljs nästan uteslutande på export och kundbasen innehåller såväl marknadsledande tillverkare av analysinstrument som några av världens mest framstående forskningslaboratorier. Cobolt grundades år 2000 och har huvudkontor med utveckling, tillverkning och säljledning i Solna.
Arbetsgivare
Thalamus IT Consulting AB
Hemsida: http://www.thalamus.se
Ansökan
Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

SMT-Operatör

Arbetsgivare / Ort: Oplana AB / Kista
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elektronikmontör

Om jobbet

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att självständigt kunna arbeta med en ytmonteringsmaskin.


I huvudsak är det ytmonteringsmaskiner av märket Yamaha YSM 20R som du kommer att arbeta med, men det finns även något äldre plockmaskiner.


Vi ser gärna också att du nyligt eller redan idag arbetar med ytmonteringsmaskiner och har följt med i utvecklingen så du är up to date.


Om du är intresserad finns goda möjligheter.
Arbetsgivare
Oplana AB
TORSHAMNSGATAN 28A
16440 Kista
Hemsida: www.oplana.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Teknikintresserad montör för heltidsjobb

Arbetsgivare / Ort: OnePartnerGroup Väst AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elektronikmontör

Om jobbet

Är du fingerfärdig och noggrann med detaljer? Har du ett intresse för teknik i allmänhet? Då har vi den perfekta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som montör ute hos vår kund kommer du arbeta med montering av elektronikkomponenter. Arbetet sker stegvis, innebär finmekaniska moment och slutförs genom sluttest/felsökning. Arbetet sker vid egen arbetsstation i en kontorsliknande industrimiljö. 

Kunden erbjuder en trivsam arbetsmiljö och bjuder bland annat på frukost varje vecka. 

Meriterande
- Gymnasieutbildning, gärna med inriktning El/Teknik eller mekanik

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 

- Certifiering inom lödning 

Villkor
Start: Omgående

Ort:Göteborg

Arbetstider:Skiftarbete dag och kvällstid

Omfattning:Heltid

Din profil
Det är av allra högsta vikt att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete eftersom du arbetar med väldigt små komponenter. Vi söker därmed dig som har en god komponentkännedom, bra tempo och fingermotorik. Som person är det viktigt att du är noggrann och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Vi tror att du kanske har arbetat med ytmontering tidigare, men vi lägger stor vikt vid din personlighet och arbetsmoral. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du bör kunna arbeta både dagtid men även kvällstid. 

Ansökan
Känner du att denna tjänst är något som passar dig, sök direkt, ural sker löpande!

Arbetsgivare
OnePartnerGroup Väst AB
Hemsida: https://www.onepartnergroup.se/
Ansökan
Ansök senast 12 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montörer till framtida uppdrag i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elektronikmontör

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vi söker montörer till framtida uppdrag för vår konsultverksamhet. Har du tidigare arbetat som montör i produktion och är intresserad av att jobba med ny teknik inom tillverkningsindustrin? Då kan detta vara något för dig. Du har möjlighet att få se nya produkter, ny teknik,  samt lära känna många nya människor. 

Ansvarsområden

Som montör på våra uppdrag arbetar du med olika typer av montering, test och kvalitetskontroller. Arbetet kan innefatta montering av både elektronik och mekanik. Du arbetar ofta i ett större team där samarbete är i fokus. 

 • Montering
 • Test av produkt
 • Kvalitetskontroll
 • Ritningsläsning
 • Flödesmontering
 • Elektronik
 • Mekanik 

Arbetstider

Heltid

Kvalifikationer

 Att jobba som ambulerande konsult ställer höga krav på flexibilitet och en ödmjuk inställning till nya arbetsuppgifter. Vi på Randstad arbetar tillsammans med våra kunder och erbjuder kompetens på både lång, men även kort sikt vid tillfälliga toppar i produktion med hjälp av dig som konsult. Vi ser att du som söker har erfarenhet av att ha arbetat på tillverkande företag tidigare. Du har lätt för att komma in i nya uppgifter och har en positiv inställning till nya miljöer.

 • Flexibel
 • Snabblärd 
 • Erfarenhet av ett arbete som montör
 • Positiv inställning till nya uppgifter

Erfarenhet

Ca 3 års erfarenhet av montering i produktion.

Ansökan

Vi söker personal löpande, sista ansökningsdatum för denna annons är 2021-03-14.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montör

Arbetsgivare / Ort: Legalett Byggsystem AB / ÄLVÄNGEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 March (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker nu en Montör med till vår golvvärmeproduktion.

Tjänsten avser tillverkning av våra luft- och vattenburna golvvärmesystem. Arbetet innefattar montage av komponenter och byggnation av kompletta system till leveransklara paket. Service och reparation av gamla produkter ingår också i arbetsuppgifterna.

Du bör ha grundläggande el-kunskaper, förmåga till problemlösning samt ett praktiskt utvecklat teknik-sinne. Du bör som person vara noggrann, plikttrogen och flexibel.

Arbetsuppgifter:

· Bearbetning och montage av elektriska komponenter

· Lödning och montage av värmevattenkomponenter

· Montering och bearbetning av plåtdetaljer

· Montage av rör-system

· Packning för leverans.

Arbetstiden avser heltid, med inledande provanställning om 6 månader.

Arbetsplatsen är belägen i våra nybyggda lokaler i Älvängen. Enstaka utryckningar för serviceärenden i närområdet kan bli aktuella.


Om Legalett:

Huvudkontor med tillverkning ligger i Älvängen 3 mil norr om Göteborg, där ca 45 personer jobbar med konstruktion, produktion, administration, logistik och försäljning.

Legalett Byggsystem AB konstruerar och tillverkar byggsystem för grunder, väggar, bjälklag och golvvärmesystem.

Arbetsgivare
Legalett Byggsystem AB
Älvvägen 12
44637 ÄLVÄNGEN
Hemsida: www.legalett.se
Ansökan
Ansök senast 17 March (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Elektronikmontör

Arbetsgivare / Ort: Natekab Power Systems AB / Älmhult
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Elektronikmontör

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbetElektronikmontör sökes till NATEK Power System i Älmhult.

Trivs du i att arbeta med händerna och har en god fingerfärdighet? Har du tidigare erfarenhet inom elektronikmontering? Då är det dig vi söker! NATEK Power Systems är ett starkt växande elektronikföretag som grundades 1993 i Älmhult. Innanför dörrarna i Älmhult-fabriken konstruerar samt tillverkar vi batteriladdare till både den civila och militära marknaden världen över.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som montör på NATEK kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att:

· Utföra monteringsarbete enligt arbetsinstruktion

· Kontrollera och godkänna eget utfört arbete för nästkommande arbetssteg

· Ansvara för att materiel som upptäcks avvika från ställda krav spärras

· Åtgärda produkter som upptäcks avvika från ställda krav

· Ständigt ifrågasätta och sträva efter ständiga förbättringar

Din profil

För tjänsten som Elektronikmontör söker vi dig som tidigare arbetat inom tillverkande industri med exempelvis montering. Du bör ha erfarenhet från mjuklödning, eller ett stort intresse för att lära dig detta. Har du dessutom en gymnasial elektronikutbildning ses det som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Du som söker har en hög arbetsmoral, är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Då monteringsarbetet innefattar lödning och montering av små komponenter bör du även ha en god fingerfärdighet. För att du ska trivas i din roll är det viktigt att du gillar att samarbeta och har förmågan att fokusera på och förbättra ditt arbete.

Övrigt

 • Arbetsort: Älmhult
 • Arbetstid: Måndag-fredag, dagtid
 • Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Frågor gällande tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare, Pernilla Tarland på telefon 0476-269 90. [email protected]

#jobbjustnu


Arbetsgivare
Natekab Power Systems AB
Teknikgatan 2
34334 Älmhult
Hemsida: www.natek.se
Ansökan
Ansök senast 18 March (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Maskinoperatör / Elektronikmontör sökes till Vårgårda

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 March (14 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elektronikmontör

Om jobbet
Vi på Lernia söker nu tillsammans med vår kund maskinoperatörer/elektronikmontörer till kommande uppdrag i Vårgårda. Arbetsuppgifter Som konsult inom bemanning innebär att du kommer att vara anställd av Lernia men arbeta ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara oregelbundna tider enligt ett 4-skift. I dina arbetsuppgifter ingår det att övervaka maskiner, kontrollera tillflöden av material, montering och utföra kvalitetskontroller. Personliga egenskaper Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med industri och tillverkning. Du är ansvarstagande och serviceinriktad som drivs av att lära dig nya saker. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av industriellt arbete. Som person är du stresstålig, strukturerad och initiativrik. Formell kompetens • Du har godkänd gymnasieutbildning, gärna med industri eller teknikinriktning. alternativt har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare • Svenska och engelska i tal och skrift • Du måste vara flexibel gällande arbetstider eftersom arbetet bedrivs på 4-skift • Du har erfarenhet av samma eller likvärdigt arbete Meriterande kompetens • Tidigare erfarenhet som maskinoperatör, montör och/eller elektronikmontör. • Körkort B & tillgång till bil är ett krav • Lödcertifikat • Härdplastutbildning • Truckkort Om anställningen • 4-skift • Placeringsort: Vårgårda • Tjänstgöringsgrad: Heltid • Tillträde: Enligt överenskommelse • Anställningsform: Visstidsanställning • • Om ansökningsprocessen Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! För frågor om tjänsten - kontakta ansvarig rekryterare, Isabelle Bernhardsson, [email protected] Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 19 March (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Solcellsmontör

Arbetsgivare / Ort: PPAM Solkraft AB / LJUNGSBRO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 March (14 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elmontör

Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet


PPAM Solkraft söker självgående, serviceinriktade och ansvarstagande montörer med känsla för kvalitet.

Är du flexibel, driven, ansvarstagande och gillar att arbeta i ett högt tempo kommer du att passa hos oss. Du kommer att arbeta med montering av våra marknadsledande och högkvalitativa solcellssystem.

Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och kundservice. Branschen är mycket expansiv varför det kommer att finnas goda möjligheter att växa inom företaget för rätt person. Du kommer att vara en central del i vår kontakt med kunderna varför vi värdesätter stor social kompetens. Du har en god fysik och är van att jobba utomhus samt på höga höjder.

Vi installerar över hela Sverige så du behöver vara flexibel och kunna åka iväg vid projekt på annan ort.

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, och har ett genuint intresse för miljö och framtidens energianvändning, är detta jobbet för dig!

ANSVARSUPPGIFTER

 • Montage av byggnadsställning och solceller på tak
 • Funktionstest och driftsättning.
 • Representera PPAM Solkraft på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med kund.

KRAV PÅ SÖKANDE

 • Vara praktiskt lagd.
 • Förmåga att arbeta självständigt och vara lösningsorienterad.
 • Kunna arbeta systematiskt och strukturerat.
 • God kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska.
 • Giltigt B-körkort.
 • Utbildning inom el och grundläggande elkompetens är meriterande, men inget krav.


Vi är i stort behov av montörer och vi har för avsikt att anställa mer än 2 personer omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig


#jobbjustnu

Arbetsgivare
PPAM Solkraft AB
Ljung Tegelbruket 3
58575 LJUNGSBRO
Hemsida: www.ppam.se
Ansökan
Ansök senast 19 March (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.