På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kylmaskinist

Kylmaskinist

Som kylmaskinist ansvarar du för olika slags kylanläggningar. Du övervakar, underhåller och reparerar. Att sköta driften av en eller flera kylanläggningar innebär att du övervakar processen via bildskärm från ett kontrollrum. Du kontrollerar att temperaturen är den rätta, du startar också och stänger av maskiner efter behov.

Som kylmaskinist i en idrottsanläggning, ansvarar du för drift- och skötselansvar av kylmaskin samt också för eldriven ismaskin, för spolning och underhåll av is.

Allmän fastighetsservice och grönyteskötsel vid idrottsanläggningar under sommarhalvåret kan också ingå i jobbet.

Arbete på kvällar och helger kan förekomma i löpande veckoschema.

OBS! certifiering krävs för att få jobba ensam som kyltekniker/montör.

Utbildning

Bra grundutbildning finns på gymnasieskolans olika program, bland annat på Teknikprogrammet och på Industritekniska programmet.

Vidareutbildning kan finnas inom Yrkeshögskolan.

B-körkort kan ställas som ett krav för att få arbete.

Visa mer
Visa mindre

66 Lediga jobb

Kylmontör/tekniker

Arbetsgivare / Ort: Mapa Kyl&Värmepumpservice AB / Kallinge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 13 maj (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-04-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Kylmontör/Kyltekniker

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Vi söker dig som har värme- och kylteknikskunskap.

Idag jobbar 10 anställda på företaget med olika arbetsområden. Det kan vara allt från åtgärder av akuta problem, som för hög temperatur på ett kontor under sommaren, till mer långsiktiga jobb med kyl & fryslager eller en vanlig installation av t.ex en värmepump till en fastighet.

Din ansökan inkl. CV skickas till: [email protected]

Arbetsgivare
Mapa Kyl&Värmepumpservice AB
Flisevägen
37252 Kallinge
Hemsida: http://www.mapaab.se
Ansökan
Ansök senast 13 maj (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kyltekniker

Arbetsgivare / Ort: Scandinavian Internet Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 13 maj (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-04-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kylmontör/Kyltekniker

Om jobbet
Climapac Stockholm är ett företag som hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med att underhålla samt installera energianläggningar. Huvudfokus är service och underhåll som syftar till att hjälpa kunden att uppnå såväl funktion som ekonomi i deras anläggning. Climapac Stockholm hjälper idag mer än 200 bostadsrättsföreningar samt utför kontinuerlig service och underhåll på mer än 1000 aggregat årligen i stor-stockholmregionen. Vi söker en driven och erfaren kyltekniker till Climapac Stockholm AB Som kyltekniker på Climapac kommer dina arbetsuppgifter variera mellan service, felsökning samt installation. Utgångspunkten är service och underhåll där målsättningen är att se till att anläggningen levererar i enlighet med vår förväntning under rådande förutsättningar. Aggregaten vi jobbar med är i regel värmepumpar mellan 5-200 kW och kylanläggningar i motsvarande storlek. Våra serviceuppdrag omfattar ofta hela anläggningen som helhet varför fokus inte endast kommer att bestå i att titta på aggregaten. Våra kontakter är riktade främst mot flerbostadshus, företag, kontor och serverrum.Vi arbetar inte mot privatpersoner. För att lyckas hos oss bör du ha rätt inställning och vill göra ett bra jobb. Vi vill gärna att du har erfarenhet från service och installation av kyl- och värmepumpar i storleksordning 5–200 kW och kan arbeta självständigt. Kunskaper inom kyla, el, ventilation, styr och regler underlättar för dig då detta kommer vara en del av dina dagliga arbetsuppgifter. Rätt person kan vi erbjuda stora utvecklingsmöjligheter med bra lön och en rolig arbetsplats. Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Climapac Stockholm AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Oscar Thiele, 08 511 61 741 eller [email protected] Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Arbetsgivare
Scandinavian Internet Group AB
Hemsida: www.jobway.se
Ansökan
Ansök senast 13 maj (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kyltekniker inom värmepumpar

Arbetsgivare / Ort: Scandinavian Internet Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 13 maj (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-04-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kyl- och värmepumpstekniker

Om jobbet
Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Tycker du om att arbeta ihop med härliga kollegor och ge service i världsklass i ett tekniskt arbete på fältet? Om svaret är JA och du dessutom innehar god kunskap inom värmepumps-installationer & service kan du vara Energikontrolls nya stjärna i rollen som värmepumpstekniker. Här får du möjlighet att ständigt utvecklas i din yrkesmässiga roll då ingen dag är den andra lik. Läs vidare nedan och ansök redan idag! Arbetsuppgifter: I rollen som värmepumpstekniker på Energikontroll arbetar du varierat mot privatpersoner som den huvudsakliga beställaren, arbete förekommer även mot fastighetsägare, mindre industrier & BRF. Rollen ger dig stor frihet under ansvar där du styr dina egna uppdrag gentemot beställaren. ·      Rollen är tvådelad där 50% är mot installationer och montage samt den andra halvan inriktar sig på service och felsökningar. ·      Du utgår hemifrån med egen servicebil och får arbetsorder digitalt ·      Kunderna finns främst i Söderköping, Norrköping samt Linköping. ·      De värmepumpar som installeras främst är IVT. Du erbjuds: ·      En position i en verksamhet som genomgår en stor utveckling just nu, vilket kommer fortsätta de närmsta åren. ·      Trygghet i ett stabilt och framgångsrikt bolag som är en del av Enwell & Vattenfall. ·      En roll där du arbetar varierat och får ta stort eget ansvar. Vi söker dig som: ·      Har en god erfarenhet i rollen som värmepumpstekniker samt innehar kylcertifikat. ·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, har du gymnasial utbildning inom området är det meriterande. ·      Innehar B-körkort. ·      Har du kunskap om IVT eller Bosch värmepumpar är detta meriterande. Som person är du: ·      Social och trivs med att träffa nya människor på en daglig basis. ·      Initiativtagande & lösningsorienterad då du styr dina egna uppdrag. ·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter.  Om företaget: Energikontroll har varit verksamma sedan 1989 och har sedan dess levererat helhetslösningar för energi- & klimatlösningar till såväl den enskilda bostaden som den stora fastigheten. Verksamheten har med tiden vuxit från huvudkontoret i Söderköping till att omfatta installationer i hela Östergötland samt norra Småland. I dagsläget består teamet av 14 kompetenta och erfarna medarbetare. Numer har de även kontor i Norrköping, Linköping samt i Västervik. Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Energikontroll med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Arbetsgivare
Scandinavian Internet Group AB
Hemsida: www.jobway.se
Ansökan
Ansök senast 13 maj (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kyltekniker till Gunnar Karlsen i Eslöv!

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 14 maj (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Kyltekniker till Gunnar Karlsen i Eslöv!

Är du en positiv person med stort intresse för service? Vill du bli en del av ett växande företag som satsar på sina medarbetare? Här är en tjänst för dig som trivs med eget ansvar och är serviceminded!

Ansök redan idag för att vara med i vårt urval.


Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Kyltekniker hos Gunnar Karlsen innebär ett brett arbete och en varierande vardag. Här kommer du som Kyltekniker ansvara för all Värme- och Kylteknisk utrustning och arbeta med att sköta service, underhåll, gå ronderingar och felavhjälpning och se till att allt fungerar hos kunderna. Det kan vara akuta ärenden där du behöver prioritera men även inplanerade ronderingar. Ute hos kunde arbetar du även med förbättringsförslag för kunds utrustning. Distriktet sträcker sig runt om i Eslöv, Höör och Hörby.

Rollen som Kyltekniker ger dig möjligheten att arbete med varierande serviceuppdrag med mycket kundkontakt. Här blir du ansiktet utåt och får en viktig och spännande roll.

Tjänsten innefattar bland annat:

• Drift och underhåll

• Felavhjälpning och rondering

• Bygga och skapa bra kundrelation

Om företaget

Gunnar Karlsen Sverige AB är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. GK Sverige levererar tekniska installationer i alla typer av byggnader. De arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. GK-gruppens lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet och används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser.

Koncernen driver sin verksamhet utifrån kontor i Norge, Sverige och Danmark. Koncernens huvudkontor ligger i Oslo, den svenska verksamheten drivs från Stockholm, medan huvudkontoret i Danmark finns lokaliserat i Odense.

Mer om företaget på eventuell arbetsintervju.

Din profil

Då du i rollen som Kyltekniker kommer arbeta med service ut mot kund ser vi att du är social och kommunikativ i ditt arbete. Du som Kyltekniker ska ha ett bra driv, vara ambitiös och öppen i ditt arbete. Vi tror att du är en glad och arbetsvillig person som ser vikten i noggrannhet och struktur och som vill arbeta med ansvar och service.

Krav:

• Arbetslivserfarenhet och relevant utbildning

• Kyltekniskt certifikat

• B-Körkort

• Svenska i tal och skrift

Meriterande:

• Ytterligare arbetslivserfarenhet

Om oss

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning

Placeringsor: Eslöv

Arbetstider: 07:30-16:15

Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!


Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 14 maj (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

KYLTEKNIKER

Arbetsgivare / Ort: Dicks Hushållsservice AB / UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 14 maj (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kyl- och värmepumpstekniker

Färdigheter
Krav
  • Kylcertifikat

Om jobbet

Företaget grundades 1991 och ombildades till Ab 1998 då vi flyttade hela verksamheten till Uppsala

Där vi har vår arbetsplats i södra Uppsala och är i nuläget 11 anställda som arbetar i företaget

med service och reparationer och försäljning av komersiell kyla, värmepumpar, fastighetsmaskiner, labbdiskmaskiner och Hushållsmaskiner (där vi enbart säljer maskiner till större fastighetsägare)

vi har en god stämning i företaget som gjort att vi har en väldigt låg personalomsättning men då en av våra killar nu sagt upp sig behöver vi anställa en ny kyltekniker snarast

så behöver vi nu få in en ny kyltekniker snarast som är intresserad av ett varierande jobb som främst kommer att jobba med värmepumpar kommersiella kyl/frys skåp samt hushållsskåp Det kan även bli andra maskiner inom branschen

Vi ser gärna ansökan via mail då vår telefon ringer mycket och det kan vara svårt att komma fram

för frågor kontakta gärna oss

Elkunskaper och datakunskaper är nödvändiga då vi använder oss av många olika reservdelsprogram samt tillämpar ett papperslöst serviceordersystem en Vi sätter stort värde på en god kundkontakt och ett korrekt uppförande det är ett måste och kunna svenska språket att även kunna förstå engelska, övriga språk är en merit och tyska är ett plus Vi söker en kyltekniker för anställning i första hand inom kyla hushåll, komersiell kyla samt värmepumpar men

vi arbetar även med Storkök, tvättstugor samt hushållsmaskiner och är auktoriserad service för många fabrikat

som även tillhandahåller interna utbildningar på produkterna med jämna mellanrum

eftersom vi arbetar i ett så stort område blir det en hel del icke kyljobb också på tvätt, tork, disk, m.m.

då vi jobbar inom i stort sett hela Uppsala län är körkort klass B ett krav då vi håller med servicebil

samt kylcertifikat kat 2 ett krav minst grundläggande kylutbildning och erfarenhet av hushållskyla

Arbetsgivare
Dicks Hushållsservice AB
FYRISLUNDSGATAN 79 B
75450 UPPSALA
Hemsida: http://dicks.se
Ansökan
Ansök senast 14 maj (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.