På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kylmaskinist

Kylmaskinist

Som kylmaskinist ansvarar du för olika slags kylanläggningar. Du övervakar, underhåller och reparerar. Att sköta driften av en eller flera kylanläggningar innebär att du övervakar processen via bildskärm från ett kontrollrum. Du kontrollerar att temperaturen är den rätta, du startar också och stänger av maskiner efter behov.

Som kylmaskinist i en idrottsanläggning, ansvarar du för drift- och skötselansvar av kylmaskin samt också för eldriven ismaskin, för spolning och underhåll av is.

Allmän fastighetsservice och grönyteskötsel vid idrottsanläggningar under sommarhalvåret kan också ingå i jobbet.

Arbete på kvällar och helger kan förekomma i löpande veckoschema.

OBS! certifiering krävs för att få jobba ensam som kyltekniker/montör.

Utbildning

Bra grundutbildning finns på gymnasieskolans olika program, bland annat på Teknikprogrammet och på Industritekniska programmet.

Vidareutbildning kan finnas inom Yrkeshögskolan.

B-körkort kan ställas som ett krav för att få arbete.

Visa mer
Visa mindre

91 Lediga jobb

Är du kylteknikern vi söker???

Arbetsgivare / Ort: Francks Kylindustri i Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kylmontör/Kyltekniker

Om jobbet
 
Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme har vi en given plats på din shortlist när du letar utmaningar och framtid som kyltekniker. Våra projekt beskriver sånt som redan är gjort men vi hoppas du blir en del av de lösningar som ingen ännu kommit på.

Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj med stor fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet.

Francks är i framkant när det gäller precision, energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare. Välkommen in i kylan.

Just nu söker vi certifierade kyltekniker till vår nystartade filial på Francks Kylindustri i Stockholm Syd.

Francks Kylindustri är ett av Sveriges största privatägda kylföretag och startades redan på 1950-talet. Francks Kylindustri är ett entreprenad- och serviceföretag inom området industriell och kommersiell kyla med ca 300 medarbetare och en omsättning på ca 735 miljoner kronor. Vi finns på 19 orter i Sverige och till vårt nyetablerade kontor i Älsvjö söker vi just nu flera servicetekniker och kylmontörer.

Som tekniker förlägger du ditt arbete framförallt ute hos våra kunder, du arbetar självständigt men även i team med både service och mindre entreprenad projekt. Rollen som servicetekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut.

Vi söker dig med:

 • Certifikat inom kylteknik
 • 1-5 års erfarenhet av liknande arbete, erfarenhet av CO2 och Ammoniak system är meriterande.
 • Stor vana av att arbeta självständigt och i team.
 • Goda el- och styr/regler kunskaper.
 • Språkkunskaper i Svenska och Engelska.
 • B-körkort.
 • Datorvana i PC-miljö ser vi som en självklarhet.

Din personlighet

 • Du är drivande, engagerad, affärsmässig och har rätt inställning till ditt jobb och kundrelationer.
 • Du är nytänkande, kreativ och har ett genuint tekniskt intresse.
 • Du trivs i en lärande organisation och delar gärna och generöst med dig och dina kunskaper och misstag.
 • Du är bekväm i rollen som representant för Francks Kylindustri.
 
Vi erbjuder

 • Bra förmåner som till exempel friskvårdsbidrag
 • 2-års planering för din personliga utveckling
 • Lång, erfaren teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av
 • Roliga team building events, vi har bland annat gjort fiskeresor, fjällresor, företagsmiddagar med respektive tillsammans.


För mer information om tjänsten, kontakta Jimmy Svedin, Platschef på [email protected] 0702117436 
Arbetsgivare
Francks Kylindustri i Stockholm AB
Hemsida: https://franckskylindustri.se/
Ansökan
Ansök senast 30 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Värmepumpstekniker till Everöds Elbyrå

Arbetsgivare / Ort: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kyl- och värmepumpstekniker

Om jobbet
Vi söker efter en Värmepumpstekniker till Everöds Elbyrå!

Everöds Elbyrå startades 1965 och var från början en ren installationsfirma men som under åren utvecklats till ett företag med kompetens inom elinstallationer, ventilation och värmepumpsinstallationer.
1995 övertog Magnus Lindström, Conny Nilsson Björling och Ingvar Olsson företaget. Under denna tid ökade omsättningen och vi blev en av IVT´s största återförsäljare. Vårt första IVT center öppnades 1996. Idag är vi en del av Enwell koncernen.

Nu vill vi förstärka vår verksamhet med ytterligare en kollega som vill bli en del av vårt vinnande team! 

Arbetsuppgifter
Som värmepumpstekniker arbetar du självständigt samt i grupp och ansvarar för installation, felsökning, service för i huvudsak värmepumpar för privatpersoner. Verksamhetsområdet är från mellersta Skåne till västra Blekinge och ner till Österlen. Vi arbetar med alla varumärken men är återförsäljare av IVT.
 • Du erbjuds servicebil och utgår hemifrån.
Vi söker dig som har kylcertifikat klass I, B-körkort ser vi gärna att du också har och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet från att arbeta hos privatpersoner är uppskattat då vi arbetar främst mot villakunder är det viktigt att du är social och uppskattar en god dialog med kund.

Vi erbjuder dig en tjänst präglad av modern teknik och ett självständigt arbete med stor frihet. Vidare ingår du i ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor. Bakom dig har du en större och välmående koncern som satsar på sina medarbetare.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Eventuella frågor besvaras av Isakssons rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på 076-000 11 97 eller Jonas Bessing på 0736-26 47 50. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

 
Arbetsgivare
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: www.everod-el.se
Ansökan
Ansök senast 30 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kyltekniker

Arbetsgivare / Ort: Arena Personal Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Kyltekniker till den nya enheten Malte Kyla, en del av Malte Månson Verkstäder. Vi söker dig, en driven och talangfull kyltekniker som gillar nya spännande utmaningar! Du kommer vara med under uppstarten av en helt ny enhet, där du kommer vara med och påverka samt utforma enheten framåt. Vi ser att du är erfaren och har relevant kompetens. För att lyckas i rollen behöver du känna ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och vara flexibel för att lösa de problem som uppstår. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och ta egna beslut. Du har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med olika personer. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringen. Krav: - Kylcertifikat, Kategori 1. - Svenska o engelska i tal o skrift. - Jobbat med kylaggregat tidigare ex, Thermo King och Carrier. - Läsa och förstå el-schema samt flödesschema för kylkretsar. - B-kort, då resor med servicebil kommer att förekomma. - Kunna vara flexibel med arbetstider. - Arbete på annan ort. Meriterande: - Vana från kylaggregatsinstallationer. - Kunskap/ behörighet på starkström. - Utbildning/cert för trycksättning. - C-kort Om verksamheten: Malte Månson Verkstäder är en märkesoberoende verkstadskedja för tunga fordon där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Malte Månson-koncernens kompletterande verkstadskoncept - Malte City - med inriktning på transportbilar upp till 3,5 ton lanserades under våren 2019 och har nu tre anläggningar, i Uppsala, Linköping och Karlskoga. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 160 och omsättningen 2021 beräknas till cirka 300 MSEK. Vi är ett företag med Positiva, Engagerade och Flexibla Lagspelare. Med hög Kompetens löser vi kundernas problem med.
Arbetsgivare
Arena Personal Sverige AB
Hemsida: https://arenapersonal.com/
Ansökan
Ansök senast 30 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Storkökstekniker sökes till Örebro

Arbetsgivare / Ort: 2Complete AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kylmontör/Kyltekniker

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Har du ett stort teknikintresse och söker nya utmaningar? Just nu söker vår kund som är bland de största i Sverige med att serva köksutrustning i snabbmatsrestauranger en ansvarsfull storkökstekniker som är intresserad av att långsiktigt utvecklas tillsammans med bolaget. Passar detta dig? Skicka in din ansökan redan idag! Detta är ett heltidsjobb där du blir anställd som konsult via oss om du får jobbet. Efter en sex månaders anställning är tanken att du blir anställd hos vår kund om alla parter är nöjda. Du kommer utgå hemifrån och har tillgång till en egen servicebil, mestadels kommer du arbeta självständigt hos företagets kunder. Uppdragen kommer vara i Örebro med omnejd. Du kommer arbeta med att installera, underhålla och laga storköksutrustning. De mesta är servicejobb men det kommer även ingå besiktning av kundernas köksutrustning. Detta är en heltidstjänst där du arbetar måndag till fredag, kl:7.00-16.00. Om företaget Mer information om företaget får du vid en eventuell intervju. Din profil För att passa för tjänsten ser vi att du: * Har förmåga att förstå teknisk information och ritningar, det anses meriterande om du arbetat som storkökstekniker tidigare. * Har elkunskap - grundläggande kunskap om ellära, schemaläsning, komponentkännedom och felsökning i elektriska kretsar. * Har B-körkort. * Talar och skriver svenska flytande då det ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Som person ser vi att du är ansvarsfull och självständig i ditt sätt att arbeta. Vi ser även att du är en lagspelare och förstår vikten av att ge god kundservice. Som person är du driven, tar dig för och ser lösningar istället för problem. I och med att dina uppdrag kommer variera och du får reda på vilka uppdrag du ska på samma dag, ser vi att du är en flexibel person som trivs med att arbeta på det sättet. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Lina Exinge på [email protected] Om 2Complete 2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv. Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister. 2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Arbetsgivare
2Complete AB
Hemsida: http://www.2complete.se
Ansökan
Ansök senast 30 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kyltekniker sökes till Stockholm

Arbetsgivare / Ort: 2Complete AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kylmontör/Kyltekniker

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Har du ett stort teknikintresse och söker nya utmaningar? Just nu söker vår kund som är bland de största i Sverige med att serva köksutrustning i snabbmatsrestauranger en ansvarsfull kyltekniker som är intresserad av att långsiktigt utvecklas tillsammans med bolaget. Passar detta dig? Skicka in din ansökan redan idag! Detta är ett heltidsjobb där du blir anställd som konsult via oss om du får jobbet. Efter en sex månaders anställning är tanken att du blir anställd hos vår kund om alla parter är nöjda. Du kommer utgå hemifrån och har tillgång till en egen servicebil, mestadels kommer du arbeta självständigt hos företagets kunder. Uppdragen kommer vara mellan Nyköping och Uppsala. Du kommer arbeta med att installera, serva samt underhåll utav kylutrustning. Du ska även vara behjälplig för storköksteknikerna i ditt team. Detta är en heltidstjänst där du arbetar måndag till fredag, kl:7.00-16.00. Om företaget Mer information om företaget får du vid en eventuell intervju. Din profil För att passa för tjänsten ser vi att du: *Meriterande med Kylcertifikat 1 eller 2. * Har förmåga att förstå teknisk information och ritningar. * Har elkunskap - grundläggande kunskap om ellära, schemaläsning, komponentkännedom och felsökning i elektriska kretsar. * Har B-körkort * Talar och skriver svenska flytande då det ingår i de dagliga arbetsuppgifterna, meriterande engelska då många instruktioner är på engelska. Som person ser vi att du är ansvarsfull och självständig i ditt sätt att arbeta. Vi ser även att du är en teamplayer och förstår vikten av att ge god kundservice. I och med att dina uppdrag kommer variera och du får reda på vilka uppdrag du ska på samma dag, ser vi att du är en flexibel person som trivs med att arbeta på det sättet. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Lina Exinge på [email protected] Om 2Complete 2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv. Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister. 2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Arbetsgivare
2Complete AB
Hemsida: http://www.2complete.se
Ansökan
Ansök senast 30 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.