På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

VVS-konstruktör
Spela filmen

VVS-konstruktör

Förkortning VVS står för värme, ventilation och sanitet. Som VVS-ingenjör skapar du energieffektiva och välfungerande inomhusmiljöer genom styr- och övervakningssystem för vattenförsörjning och avlopp i fastigheter. Till VVS räknas även system för tryckluft, gaser inom sjukhus och industrier, system för brandskydd med vattensprinkler med mera.

Som VVS-konstruktör designar du det tekniska systemet utifrån ställda krav och tar fram bygghandlingar. Till din hjälp har du datoriserade beräkningssystem och CAD. Ofta ingår även besiktningar och energiutredningar i de arbetsuppgifterna som VVS-ingenjör har.

Utbildning

Eftergymnasial utbildning från högskola eller yrkeshögskola krävs.

Bra grundutbildning finns på gymnasieskolans tekniska program, som Teknikprogrammet, Industritekniska programmet eller VVS- och fastighetsprogrammet.

Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper och förmågor för en VVS-konstruktöt är att kunna planera på både kort och lång sikt samt använda tid på ett optimalt sätt och hålla tidsplaner. 

Länktips

Visa mer
Visa mindre

9 Lediga jobb

Serviceinrikad VVS Ingenjör mot kommersiella fastigheter

Arbetsgivare / Ort: Nilsson & Mossberger AB / MARKARYD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • VVS-ingenjör

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

NIBE AB i Markaryd har cirka 1 300 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4,5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. Nibe AB ingår i börsnoterade Nibe Industrier AB, med en omsättning på mer än 25 miljarder kr och har ca 18 000 anställda i Sverige och ytterligare 30 länder.

Nu söker vi serviceinriktad VVS Ingenjör mot kommersiella fastigheter

Har du goda kunskaper inom värmesystem och värmepumpar och söker en utåtriktad specialistroll? -då kan detta vara rätt utmaning för dig!

NIBE Energy System Sverige behöver i takt med den ökade efterfrågan förstärka sin försäljningsavdelning i Markaryd med en specialistfunktion inom dimensionering och projektering av värmepumpsanläggningar mot kommersiella fastigheter på den svenska marknaden. NIBE är ett stort bolag med en familjär känsla. Företagskulturen präglas av korta beslutsvägar, nytänkandet med målet en bättre mer hållbar framtid.

Bakom dig har du ett av Sveriges starkaste varumärken och en produktportfölj av högsta klass. Dina kontaktytor i arbetet är konsulter, installatörer och fastighetsägare som rådgör med dig kring energismarta systemlösningar. Försäljningsavdelningen för den svenska marknaden är placerad i Markaryd och består av 38 personer – 18 distriktssäljare runtom i landet samt 20 personer i Markaryd.

Troligtvis har du en gedigen erfarenhet inom VVS eller energiområdet. Din kompetens kan du förvärvat genom studier med efterföljande erfarenhet i branschen eller erfarenheter som rörmokare eller kyltekniker som senare resulterat i en roll som kalkylator/projektledare. Kunskaper inom klimatanläggningar och dimensionering av effekt- och energiberäkningar värderas högt tillsammans med erfarenhet av kundkontakt. Vi tror du har en teknisk utbildningsbakgrund.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att hjälpa kunder med att lösa tekniska frågeställningar och problem. Du är en engagerad, drivande person med båda fötterna på jorden.

Vi kan erbjuda dig en utåtriktad och teknisk specialistroll i ett framgångsrikt svenskt industriföretag. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Nilsson & Mossberger AB
Hannabadsvägen 5
28537 MARKARYD
Hemsida: www.nibe.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker driven VS-konsult

Arbetsgivare / Ort: Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå AB / Jönköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • VVS-ingenjör

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Var ser du din framtid? Vill du få möjligheten att utvecklas av kollegor med spetskompetens i sitt område, påverka resultatet för dina kunder och samtidigt tillhöra ett gott arbetslag?

Välkommen till Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå, en oberoende konsultbyrå inom projektering av VVS- och kylanläggningar. Våra projekt utförs i huvudsak mot industri-, storköks- och kommunala anläggningar. Vi som arbetar här är konsulterande ingenjörer med lång och bred erfarenhet inom VVS-, energi- och kylteknik. Bolaget ingår i AMOMA koncernen.

I nuläget söker vi en VS-konsult med minst 3 års erfarenhet av projektering och utredningsarbete inom Allmänventilation/VS med god lokalkännedom inom sin bransch. Du är högskole - eller civilingenjör som hunnit arbeta några år efter avslutad examen. Tillsammans med kunden och övriga ledande i projektteamet ansvarar du för projektering och utredning kopplat till Allmänventilation/VS. Du har stor social och teknisk kompetens, lätt för att konversera med nya människor med en affärsmässig framtoning. God datavana med kompetenser inom CAD är ett krav.

Vi ser att du är noggrann och strukturerad samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. För att leverera bästa kvalitet är du en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Då vi jobbar i projektform är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och trivs bra i olika gruppsammanhang. Vår digitala ambition är hög och vi samarbetar tätt mellan våra olika kontor.

Du kommer lära dig projektera de installationslösningar som en byggnad består av hos oss. Du driver dina uppdrag själv med stöttning från övriga medarbetare och specialister. Ett inarbetat kundkontaktnät är en fördel men inget krav.

Helhetstänkandet innebär att vi inte bara löser enskilda problem, utan kartlägger eventuella problemområden i detalj. Vi har omfattande kunskap om en mängd olika processer från livsmedel till kemikalier och många andra industrier. Uppdragen är utmanande i många olika typer av fastigheter och verksamheter. Du får snabbt eget ansvar för uppdrag där nära kontakt med kunder är avgörande. Detta innebär i sin tur en snabb personlig utveckling inom såväl VS som projektledning. Vi ser gärna att du uppskattar struktur, har ett skarpt sinne och trivs som expert i en roll med mycket ansvar. Med din tekniska kompetens känner du dig trygg i utredning och projektering där du villigt delar din kunskap med andra.

Medarbetare säger "Det bästa med att arbeta här är de många unika områdena, omväxlingen och den ständiga utmaningen i projekten"

Tillsammans är vi nyckeln till ett lyckat resultat! Sök redan idag.

Arbetsgivare
Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå AB
Vasavägen 3 C
55454 Jönköping
Hemsida: http://www.ijohansson.se/
Ansökan
Ansök senast 11 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Ingenjör VVS, Regionfastigheter Dalarna

Arbetsgivare / Ort: REGION DALARNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 March (18 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • VVS-ingenjör

Om jobbet
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Regionfastigheter Dalarna svarar för Region Dalarnas samlade fastighetsförvaltning. Vårt uppdrag är att till regionens verksamheter erbjuda lokaler och service baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi förvaltar ca 400 000 kvm lokaler samt hyr in externt ca 140 000 kvm. De största objekten är länets sjukhus, men vi förvaltar även folkhögskolor, vårdcentraler, bussdepåer m.m. i länets samtliga kommuner. Investeringstakten de närmaste åren är ca 500 mnkr årligen. Regionfastigheter är inne i ett expansivt skede. Aldrig tidigare har vi satsat så mycket på att bygga nytt, rusta upp och förbättra miljön i våra fastigheter för patienter, besökare och medarbetare. Vi behöver därför förstärka vår tekniska funktion med en medarbetare som har fokus inom området VVS. Du kommer att inneha en strategisk roll inom området VVS för att upprätthålla och öka robustheten i våra system. I arbetet ingår att upprätta och underhålla våra planer för kommande investerings- och underhållsåtgärder. Tjänsten innebär att du blir systemansvarig för våra VVS-system. Du kommer att ingå i ett kompetent beställarteam och vara en del i det gemensamma arbetet med att initiera, beställa och genomföra projekt. Tjänsten är länsövergripande med placeringsort Falun. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller likvärdigt. Du bör ha flerårig erfarenhet som konsult eller entreprenör inom området kopplat till mer tekniskt avancerade byggnader. Den vi söker har god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området. Du är en god administratör och bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort krävs för tjänsten eftersom projekt kommer att vara aktuella i hela länet. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION DALARNA
Hemsida: www.regiondalarna.se
Ansökan
Ansök senast 24 March (18 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Junior Sprinkleringenjör till Bengt Dahlgren

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 March (19 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du vara en del av ett företag med fantastisk arbetsmiljö och som satsar på sina anställda? Då har vi jobbet för dig! Vi söker för Bengt Dahlgrens räkning dig som vill arbeta som Sprinkleringenjör där du har stora utvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter I rollen som junior Sprinkleringenjör hos Bengt Dahlgren ges du frihet att själv forma ditt arbete. Arbetsuppgifterna är varierande och arbetet individanpassat rådande hur pass mycket kundkontakt du vill ha, hur stor del du vill sitta inne på kontoret etc. Arbetsuppgifterna inkluderar exempelvis beräkningar, teknisk dokumentation, projektering i CAD, regelverk, platsmöten ute hos kund med mera. En kul och varierande tjänst som i samråd med din mentor utformas för att på bästa sätt passa dig och din ambition. I arbetet som Sprinkleringenjör kommer du troligtvis att ingå i flera mindre projekt samtidigt, vilket innebär att du ska kunna ha flera bollar i luften. Du kommer att tillhöra ett härligt och kompetent team i Borås, där du kommer arbeta tätt med din avdelning och få den hjälp du behöver för att så snart som möjligt lära dig- och komma in i arbetsuppgifterna. Om företaget Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag som är verksamt inom hela bygg- och förvaltningsprocessen. Då dem har kvalificerad personal inom installation, brand och risk, bygg och fastighet samt energi och miljö så kan dem erbjuda kundnära helhetslösningar genom hela processen. Företaget grundades 1952 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande oberoende konsulter utan bindningar till vare sig entreprenörer eller tillverkare. Runt om i Sverige men även internationellt finns det cirka 450 medarbetare, varav 150 personer sitter i kontoret i Mölndal. Din profil För att passa in i tjänsten som junior Sprinkleringenjör hos Bengt Dahlgren behöver du vara driven, fokuserad och har en hög social kompetens. Detta eftersom arbetet oftast innebär att arbeta i projektform, samt kan innebära både interna och externa möten med kund. Detta kräver att du ska kunna ta eget ansvar och vilja ta på dig arbete. Du ska våga ta för dig och framför allt våga misslyckas. Skallkrav: - Teknisk eftergymnasial utbildning inom exempelvis VVS, maskin, väg och vattenen, energi, bygg, ventilation etc. ALT relevant arbetslivserfarenhet - God svenska - Grundläggande kunskaper inom CAD Meriterande: - Relevant arbetslivserfarenhet - Kunskap inom Revit, Tekla, Solibri - Körkort B Om oss Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: Enligt överenskommelse Ort: Borås Omfattning: Heltid Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Bengt Dahlgren och Framtiden, därför önskar vi att alla ansökningar och frågor gällande tjänsten går till Framtiden.
Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Hemsida: http://www.framtiden.com
Ansökan
Ansök senast 25 March (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-handläggare till WSP

Arbetsgivare / Ort: AB Effektiv Varberg/Falkenberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 March (22 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • VVS-ingenjör

Om jobbet
Vill du jobba på ett av världens största teknikkonsultbolag? WSP har utsetts till Karriärföretag 2021 för tredje året i rad. Vi söker nu dig som har lång erfarenhet av VVS-konstruktion och är redo att ta nästa kliv i karriären. Du får möjlighet att utvecklas inom vår verksamhet tillsammans med vårt unga, drivna team och våra beställare i en stimulerande miljö på vårt trevliga kontor i centrala Varberg. Om vår kund WSP är ett analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Vi finns i 40 länder med över 500 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 700 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 150 medarbetare. WSP Systems har drygt 700 medarbetare i Sverige och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Elteknik, VVS, Spinkler, Energi och Fastighetsautomation. Våra uppdrag omfattar alla typer av industri-, infrastruktur- och fastighetsprojekt och de sträcker sig över hela kedjan från tidiga förstudier, utredningar och projektering till driftsättning, kontroll och besiktning. Våra tjänster efterfrågas bland annat vid ny- och ombyggnad av skolor, butiker, lokaler, bostäder, sjukhus, industrier och kontor. I Varberg är vi 40 medarbetare varav 7 tillhör avdelningen VVS. Vi erbjuder konsulttjänster inom projektering VVS, sprinkler, energi, klimatsimulering, kalkylering, LCC-analyser, CFD-beräkningar, entreprenadbesiktningar och installationssamordning. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos oss får du jobba tillsammans med vårt unga, drivna team där du leder konstruktörer i sitt arbete och har delansvar för projekteringen i nära samarbete med uppdragsansvarig och specialister. Vi ger dig ett stort ansvar och möjlighet att få träffa kunder i ett tidigt skede av projekten. Du kommer också att ha kontakt med konsulter på andra avdelningar inom WSP och med andra konsultfirmor. Arbetet är fritt och stimulerande och du har goda utvecklingsmöjligheter. Vi ger dig också möjlighet att arbeta med olika typer av projekt, för att du ska få en bredare erfarenhet. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Din profil Vi söker dig som har fem års erfarenhet inom VVS-projektering. Antingen har du erfarenhet av en liknande roll eller arbetar du som VVS-konstruktör och vill gå vidare till nästa steg. Du har en högskole- eller gymnasie-/KY-utbildning med inriktning mot VVS-teknik. För att vara framgångsrik som handläggare behöver du vara initiativrik, ha lätt för att samarbeta i grupp, vara kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du värdesätter att ha kontakt med andra, bygga relationer och du känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av MagiCAD och/eller Revit och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi erbjuder WSP är ett av världens största teknikkonsultbolag och det finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas karriärmässigt, nätverka eller arbeta internationellt i framtiden. Hos oss får du tillgång till de tyngsta experterna i världen inom ett flertal teknikområden. WSP har utsetts till Karriärföretag 2021 för tredje året i rad och vi hamnar högt i rankingen av Sveriges Bästa Arbetsgivare. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete med generösa förmåner och placering på vårt trevliga kontor i centrala Varberg. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2021-03-28. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på telefonnummer 0709-644971. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i centrala Varberg. Omfattning: Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Om oss Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.
Arbetsgivare
AB Effektiv Varberg/Falkenberg
Hemsida: https://effektiv.se/
Ansökan
Ansök senast 28 March (22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Junior VVS-ingenjör sökes till Varberg!

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 April (1 månad 16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du en VVS-ingenjör som planerar att ta din examen nu till våren/har nyligen tagit din examen eller har något år på nacken? Är du kommunikativ, gillar att ta mycket ansvar och är flexibel? Vill du arbeta på ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag? Då är du rätt person för oss! Dina arbetsuppgifter I denna roll kommer du in tidigt i kedjan och arbetar bl.a. som junior teknisk-projektledare för underhållsprojekt, det kan handla om utbytesprojekt inom VVS, tex utbyte av ventilations/kyl-aggregat eller utbyte av dess kringutrustning. Du får därmed möjligheten att utvecklas som projektledare och få en helhetssyn i hur projekt drivs, här ingår bl.a. planering, budgetering, beredningsunderlag, behovsanalyser, offertgranskning, förstudier och utredningar inför projekt inom kärnkraftsområdet bl.a. inom tekniskt underhåll. Till en början kommer du att få stöttning och assistans av mer erfarna projektledare för att på sikt själv leda projekt. Genom erfarenhet kommer du att växa in i rollen och ta dig ann större och mer komplexa åtaganden. Om företaget Vår kund är ett välkänt bolag som är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Företaget är internationellt och har cirka 17000 anställda med en omsättning på 19 miljarder kronor. Vår kund erbjuder dig bra förmåner och en flexibel och omväxlande arbetsplats där du är med och påverkar din vardag och utveckling. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället. Din profil Nu söker vi dig som är nyutexaminerad från en YH-utbildning inom VVS, eller har en teknisk ingenjörsutbildning inom exempelvis bygg eller energi. Har du ett stort teknikintresse och brinner för problemlösning? Är du ansvarsfull, engagerad och vill lära dig nya saker? Då är det dig vi söker! Vi ser att du är en noggrann person som gärna arbetar i team och har en god förmåga att leda och koordinera. För att trivas krävs det att du har en god social kompetens, är initiativtagande och har en bra struktur i ditt arbetssätt. Vidare har du en konsultmässig personlighet och är ödmjuk. Krav: - YH- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning installationsteknik - Grundläggande kunskaper i AutoCAD - Svenska i tal och skrift - Har goda kunskaper inom Officepaketet - Innehar körkort Meriterande: - Kunskaper i MagiCAD - Praktik eller examensarbete inom VVS - Erfarenhet av att arbeta som projektledare mot byggbranschen, processindustrin eller annan teknisk inriktning - Arbetat i fastställda projektmodeller - Intresse för eller erfarenhet av kärnkrafts- och/eller energibranschen - 1-2 års erfarenhet av projektledning/koordinering - Teknisk bakgrund från VVS, bygg, el eller energi - Ledarskapserfarenhet Om oss Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: Enligt överenskommelse Placering: Varberg Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Hemsida: http://www.framtiden.com
Ansökan
Ansök senast 22 April (1 månad 16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Produktutvecklare till LK Systems i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Inopto Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 August (5 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
För en enklare och smartare vardag Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet. LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden. Vill du arbeta i en familjeägd koncern där du får chansen att i samarbete med kompetenta kollegor vara med och utveckla kommande generations produkter? Din nya roll Som Produktutvecklare kommer du att tillhöra avdelningen för Produktutveckling, med ett tiotal kollegor. Du kommer att jobba med utveckling och provning av produkter inom olika produktområden, och du kommer också att få driva egna utvecklingsuppdrag, primärt med fokus på vårt golvvärmesortiment. Du rapporterar till utvecklingschefen och tjänsten är placerad på LK Systems kontor i Lockarp, Malmö. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Planera, utföra och dokumentera komponent- och systemprovning, huvudsakligen i vårt interna lab men även externt. Driva mindre produktutvecklingsprojekt. Viss administration kopplat till LK Systems produkter. Aktivt delta i ständiga förbättringar av processer, metodik och arbetssätt. Vem söker vi? Vi söker dig med ett brinnande intresse för att hitta smarta lösningar på tekniska problem. Du har sannolikt ett passionerat teknikintresse och du är mer av en praktiker än en renodlad teoretiker. Meriterande är erfarenhet från VVS- eller installationsbranschen och kanske jobbar du idag med produktutveckling inom VVS-området, eller som VS-installatör eller fastighetsingenjör. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och du hanterar Office-paketet obehindrat. Som person är du tekniskt kunnig, innovativ och idérik. Du har lätt för att samarbeta och är duktig på att bygga relationer. Enkelhet och innovation är starka värderingar inom LK och vi tror därför att du är jordnära och prestigelös och har en vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vad erbjuder vi dig? LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör. LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På LK´s karriärssida (https://jobb.lk.nu/pages/hur-ar-det-att-jobba-pa-lk?_ga=2.264676935.996286098.1574261276-523363697.1550500543&utm_campaign=cta_463463&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page) kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK. Information och ansökan I det här uppdraget samarbetar LK Systems med Inopto. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, tfn 0735-11 10 60. Ansök genom www.inopto.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Inopto Sverige AB
Hemsida: http://www.inopto.se
Ansökan
Ansök senast 19 August (5 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teknikinformatör till LK Systems i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Inopto Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 August (5 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
För en enklare och smartare vardag Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet. LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden. Vill du arbeta i en familjeägd koncern där du får chansen att i samarbete med kompetenta kollegor vara med och utveckla kommande generations produkter och kommunikation om dessa? Din nya roll Som Teknikinformatör kommer du att tillhöra marknadsavdelningen med fem kollegor. Du kommer att jobba med framtagning av teknisk dokumentation för LK Systems produkter ex anvisningar, etiketter, bipacksedlar och liknande. Du kommer att jobba nära kollegorna inom marknad men också med kollegor inom t ex produktutveckling. Du rapporterar till marknadschefen och tjänsten är placerad på LK Systems kontor i Lockarp, Malmö. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Med hjälp av bilder / illustrationer samt ett minimum av text skapa lättförståelig teknisk dokumentation på flera språk utifrån brief från produktutveckling Säkra att LK Systems tekniska dokumentation är enhetlig enligt den grafiska profilen. Föreslå och hantera system samt process för att skapa och underhålla anvisningar på ett effektivt sätt Aktivt delta i ständiga förbättringar av processer, metodik och arbetssätt. Vem söker vi? Vi söker dig som förmodligen börjat med att jobba praktiskt med händerna ett tag och därefter genomgått utbildning till Teknikinformatör eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av att jobba med dokumentation gällande tekniska produkter och det är meriterande om du har erfarenhet från VVS eller bygg. Du gillar och är bra på att formulera dig i skrift skriva såväl på svenska som på engelska. Det är extra plus om behärskar något av norska eller finska, eller båda. Erfarenhet av PIM (ex InRiver) är också ett plus. Som person har du lätt för att samarbeta och är duktig på att bygga relationer. Du är noggrann och strukturerad. Enkelhet och innovation är starka värderingar inom LK och vi tror därför att du är jordnära och prestigelös och har en vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vad erbjuder vi dig? LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör. LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På LK´s karriärssida (https://jobb.lk.nu/pages/hur-ar-det-att-jobba-pa-lk?_ga=2.264676935.996286098.1574261276-523363697.1550500543&utm_campaign=cta_463463&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page) kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK. Information och ansökan I det här uppdraget samarbetar LK Systems med Inopto. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, tfn 0735-11 10 60. Tjänsten söks via www.inopto.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Inopto Sverige AB
Hemsida: http://www.inopto.se
Ansökan
Ansök senast 19 August (5 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Produktansvarig till LK Systems i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Inopto Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 August (5 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
För en enklare och smartare vardag Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet. LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden. Vill du arbeta i en familjeägd koncern där du får chansen att i samarbete med kompetenta kollegor vara med och utveckla kommande generations produkter? Din nya roll Som Produktansvarig kommer du att tillhöra avdelningen för Produktutveckling, med ett tiotal kollegor. Du kommer att vara ansvarig för ett av LK Systems sortiment med inriktning mot vårt tappvattensystem, därmed förväntas du planera för utvecklingen av sortimentet i framtiden, vilket förutsätter regelbunden kontakt med kunder, samt säkra att produkterna som erbjuds har förväntad kvalitet. I rollen ingår även att utbilda och stötta våra säljare gällande sortimentet. Du förväntas också kunna utföra utvecklingsarbete och leda utvecklingsprojekt. Du rapporterar till utvecklingschefen och tjänsten är placerad på LK Systems kontor i Lockarp, Malmö. I ditt ansvar ingår bl a: Äga och utveckla produktportföljen Utbilda och vara ett stöd till säljorganisationen gällande produkterna Driva produktutvecklingsprojekt inkl att utföra utvecklingsarbete och provning Driva LK Systems frågor i arbetsgrupper gällande t ex branschregler Aktivt delta i ständiga förbättringar av processer, metodik och arbetssätt. Vem söker vi? Vi söker dig med erfarenhet från arbete som produktchef eller motsvarande, förmodligen inom VVS-branschen, eller som byggkonsult. Du har intresse för teknik och besitter teknisk kompetens, kanske i form av en ingenjörsutbildning. Som person är du affärsmässig och du brinner du för att underlätta för våra kunder. Du har förmågan att kombinera strategiskt tänkande och långsiktig planering med praktiskt arbete och en önskan att hjälpa kunden idag. Du kan formulera dig väl både på svenska och engelska och du hanterar Office-paketet obehindrat. Du har lätt för att samarbeta, är duktig på att bygga relationer och du är bekväm med att tala inför grupper. Enkelhet och innovation är starka värderingar inom LK och vi tror därför att du är jordnära och prestigelös och har en vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vad erbjuder vi dig? LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör. LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På LK´s karriärssida (https://jobb.lk.nu/pages/hur-ar-det-att-jobba-pa-lk?_ga=2.264676935.996286098.1574261276-523363697.1550500543&utm_campaign=cta_463463&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page) kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK. Information och ansökan I det här uppdraget samarbetar LK Systems med Inopto. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, tfn 0735-11 10 60. Tjänsten söks via www.inopto.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Inopto Sverige AB
Hemsida: http://www.inopto.se
Ansökan
Ansök senast 19 August (5 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.