På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Stenmontör
Spela filmen

Stenmontör

En stenmontör lägger stengolv, sätter trappor och monterar fasader av natursten så som marmor, granit, skiffer och kalksten. Resultatet av arbetet ska vara funktionellt, dekorativt och bestå i många år. Stenmontörer arbetar med både nybyggnationer, renovering och underhåll.

Utbildning

Bra förberedande grundutbildning finns på gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogrammet. Motsvarande utbildning för vuxna kan finnas på komvux.

Vidareutbildning ges på arbetsplatsen.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

3 Lediga jobb

Stenmontör sökes / Heltid / Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Initium Gruppen AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Stenmontör

Om jobbet

Vi på Initium söker efter Stenmontörer som kommer arbeta med natursten på fasader. Har du erfarenhet utav diverse stenarbeten t.ex. plattsättning, fasadarbete eller är helt enkelt van med att hantera olika typer av sten som marmor, granit, natursten, skiffer och/eller kalksten är du välkommen med att skicka in din ansökan till oss!

Om tjänsten

Som Stenmontör kommer dina arbetsuppgifter och uppdrag variera. Här kommer du få använda din kreativa sida och vara lösningsorienterad. Samtidigt kommer du få jobba ute i olika miljöer. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar, där dina tidigare erfarenheter, envishet och vilja kommer hjälpa dig att lyckas i rollen.

Vem är du?

Vi söker dig som är social, noggrann och har erfarenhet inom stenarbete. Detta arbete kräver att du har en god fysik. Engelsktalande och/eller svensktalande är ett krav. Meriterande om du arbetat med naturstensplattor tidigare med mekanisk infästning.

Vi erbjuder

- Lön enligt överenskommelse baserat på din erfarenhet och personliga driv.

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett växande företag.

- Förmåner och uppskattning för väl utfört arbete.

Övrigt

Omfattning: Heltid.

Placering: Stockholm

Vi arbetar med löpande urval och om du ser dig själv i denna beskrivning är du välkommen att skicka in din jobbansökan (märk ansökan med Stenmontör)

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Initium Gruppen AB
Vanadisvägen 3
11346 Stockholm
Hemsida: https://initium.nu/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]

Vår kund i Västerås är i en expansiv fas och söker noggranna installatörer.

Arbetsgivare / Ort: Arena Personal Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Stenmontör

Om jobbet
Om tjänsten Dina främsta arbetsuppgifter är att åka ut till privata kunder och företag för att installera bänkskivor av stenmaterial och vask i plåt eller annat material. Ni arbetat två och två och gör cirka 3-4 installationer per dag. Du utgår från Västerås och har en radie på cirka 20 mil. Du lastar in materialen på morgonen, åker till kund, bär in, installerar, städar, pratar med kund och åker sedan till nästa kund. Din profil För att passa i rollen är du fysisk stark. Det är meriterande om du har några förkunskaper antingen genom utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person ser vi gärna att du är social, tillmötesgående och noggrann. Stämmer profilen in på dig? Tveka inte och sök tjänsten redan idag! Vi erbjuder Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd. Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag. Om verksamheten Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.
Arbetsgivare
Arena Personal Sverige AB
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
Ansökan
Ansök senast 30 September (6 dagar kvar)

Ansök här

Utadvendt og serviceinnstilt benkeplatemontør for stein

Arbetsgivare / Ort: Scan Granitt AS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
  • Köksinredning
  • Inredning
  • monteringsvana
  • Yrkesbevis
  • stenmontör

Om jobbet
Scan Granitt AS er ledende på produksjon av benkeplater i stein. Vi har idag en topp moderne fabrikk , som er lokalisert i Sandefjord. Siden etableringen i 1998 har selskapet vokst til å bli den største aktøren i Norge innenfor segmentet benkeplater i stein. Vi er i dag 15 ansatte, fordelt på 4 i administasjon og 11 i produksjon. Scan Granitt har et veldig høyt service og presisjonsfokus, noe som gjenspeiles i hele organisasjonen og videre ut mot våre kunder. Scan Granitt AS søker en utadvent, positiv og serviceinnstilt person som kan montere våre benkeplater som produseres i Sandefjord. Produktene består av naturstein, kvartskompositt og keramisk. Arbeidsted vil være hjemme hos privatpersoner og på større prosjekter på hele Østlandet, med noe hospitering i produksjon/fabrikk ved behov. Arbeidet vil hovedsaklig foregå i team av 2stk hvor det er en fordel med noe praktisk erfaring fra steinfaget eller kjøkkenmontering. Førerkort klasse B er en nødvendighet. Pga sesongsvingninger må du være forberedt på til tider høyt tempo, og stor arbeidsmengde. Samtidig kan vi tilby gunstige avspaseringsløsninger og generelt gode betingelser. Övrigt: Arbeidsgiver har bolig til disposisjon og dekker hele eller deler av reisekostnader ved flytting. Scan Granitt sikrer bolig for ti dagers karantene som gjelder for arbeidere fra Norden pr. i dag. Denne regelen kan falle bort om kort tid, og mest sannsynlig ikke være gjeldende ved ansettelse. Høres dette ut som noe for deg, ber vi deg sende en søknad med cv. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings/bemanningsföretag.
Arbetsgivare
Scan Granitt AS
Tel: +4740086000
Ansökan
Ansök senast 16 October (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.