På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Stenmontör
Spela filmen

Stenmontör

En stenmontör lägger stengolv, sätter trappor och monterar fasader av natursten så som marmor, granit, skiffer och kalksten. Resultatet av arbetet ska vara funktionellt, dekorativt och bestå i många år. Stenmontörer arbetar med både nybyggnationer, renovering och underhåll.

Utbildning

Bra förberedande grundutbildning finns på gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogrammet. Motsvarande utbildning för vuxna kan finnas på komvux.

Vidareutbildning ges på arbetsplatsen.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

1 Lediga jobb

Stenläggare Östergötland

Arbetsgivare / Ort: Goveteran KB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Stenmontör

Om jobbet
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om. GOveteran Östergötland söker nu Erfaren Självgående Stenläggare. Till våra arbetsplatser i Östergötland för framtida uppdrag som kan hjälpa våra kunder med stora och små uppdrag. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta.  Uppdragen är många och arbetsuppgifterna är varierande. Ingen dag är den andra lik. Arbetsuppgifter Som stenläggare anlägger du olika typer av sten på områden där kundens beställning genomförs. Du arbetar i huvudsak utomhus. Kvalifikationer Vi ser gärna att du 50 år eller äldre. Egen bil är ett måste. Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift bra. Har du andra hantverkskunskaper ses det som meriterande.  Personliga egenskaper Vi söker en stenläggare med minst två års erfarenhet av stenläggning, samt att man under dessa år har räknat på jobb ute hos kund. Du ska kunna ta eget ansvar och i stor del jobba enskilt ute hos kund. Vi erbjuder Vi erbjuder en timanställning men med chans till fast anställning för rätt person. Start omgående. Kontaktinformation GOveteran, [email protected] Arbetsplats  
Arbetsgivare
Goveteran KB
Hemsida: http://www.goveteran.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.