På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Butiksplockare

Butiksplockare

Som butiksplockare ansvarar man för upplockning, skyltning samt organiserandet/utplacering av varor som levererats till butiken. Det ingår i arbetsuppgifterna att skapa en god relation till kunderna och kunna vara behjälplig om en kund undrar något.

Tjänster som butiksplockare är ofta deltidsanställningar som påbörjas med upplärning av en mer erfaren kollega.

Arbetstiderna brukar vara förlagda dagtid på vardagar i första hand, men kan även vara förlagda under helger.

Arbete är ganska fysiskt krävande.

Utbildning

Ingen speciell utbildning krävs. Ofta ställer arbetsgivaren ett krav på gymnasiekompetens, om man inte har gymnasiekompetens får räkna med något sämre anställningsvillkor.

Eftergymnasiala utbildningar och tidigare arbetslivserfarenhet anses som en stor merit.

Butiksplockare åker runt mellan olika butiker och behöver därför ha B-körkort, ibland krävs det även högre körkortsbehörighet.

Personliga egenskaper

Butiksplockare / Varupåfyllare ansvarar även för att varorna exponeras på ett attraktivt och säljande sätt. Därför krävs det även viss kreativ och konstnärlig talang. Övriga nödvändiga egenskaper är bl.a noggrannhet och ansvarstagande, service minded, flexibilitet, tålamod och problemlösningsförmåga.

Visste du att...?

... Handeln står för 11% av jobben, tillväxten och välfärdens finansiering i Sverige.
Källa: svenskhandel.se

Länktips

Visa mer
Visa mindre

926 Lediga jobb

Butikssäljare OKQ8 Hallandsåsen

Arbetsgivare / Ort: Rasta Sverige AB / BÅSTAD
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

OM JOBBET

Vi på OKQ8/Rasta Hallandsås söker nu dig som vill jobba hos oss i vårt härliga gäng! Vi har nu ett vikariat för Januari, Februari, Mars med chans för förlängning. Du får ett fartfyllt, roligt arbete med varierande arbetstider där det kommer förekomma både dagpass, kvällspass och även helger. Bra att veta om är att man arbetar mestadels själv under sina arbetspass, oavsett tid.

Du som söker ska ha en god servicekänsla, vara social, stresstålig och gärna ha erfarenhet av arbete i butik. Du ska kunna svenska, engelska och gärna ytterligare kunskaper i andra språk. Vi har byggt om vår butik och gör nu mycket mackor och mat själva, vi ser därför att du ska ha intresse eller viljan att lära dig om mat.

Meriterande är om du arbetat på OKQ8 tidigare.

Krav: Minst 18 år

Maila din ansökan så hör vi av oss så fort vi kan!

Arbetsgivare
Rasta Sverige AB
ÖSTRA KARUP
26996 BÅSTAD
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Butiksjobb inom delikatess och fisk till ICA, Coop och Hemköp i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Svenska Storesupport Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om tjänsten Du jobbar med till exempel delikatesser, chark och fisk ute hos våra kunder i dagligvaruhandeln. Uppdragen kan variera utifrån ditt intresse, förkunskaper och stundande behov. Arbetsuppgifterna är till exempel att upprätthålla standard i butikernas deliavdelningar och ge service åt handlande kunder. Arbetstiderna styrs av våra kunders bokningar vilket innebär att det kan variera mellan vardagar, helger samt dag- och kvällstid. Personliga egenskaper Du som söker har erfarenhet av manuellt delikatessarbete i butik, har goda kunskaper i fisk, charkuterier, ost, kött och kan ge dina kunder tips och idéer i ditt dagliga arbete. Meriterande om du tidigare har jobbat på en fiskavdelning i matbutik. Anställningsform Vi söker både extrapersonal, som passar perfekt för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, och personal på deltid. När du arbetar deltid behöver du kunna vara tillgänglig fem fasta dagar i veckan. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Om oss Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Vi är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Storesupport ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se/) Ansökan Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten. Är du intresserad? Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 031-743 82 90. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Svenska Storesupport Bemanning AB
Hemsida: http://storesupport.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

ICA Kvantum Lidingö söker medarbetare kolonial / jouransvarig

Arbetsgivare / Ort: Personalica AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om butiken ICA Kvantum Lidingö är en miljöcertifierad butik med fokus på hållbarhet och ekologiska varor. Butikens vision är “Grönast på ön” vilket är något vi jobbar efter dagligen genom att köpa in varor lokalt och ekologiskt, samt genom att upplysa våra kunder om de olika alternativ som finns. Kunden är vår viktigaste person, och vi vill alltid ge bästa möjliga service och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till butiken! Om tjänsten I rollen som medarbetare kommer du främst att arbeta med varuplock på kolonial, samt med jour. När du arbetar jour innebär det att du har ansvar för att styra personalen och prioriterar vad som bör göras när. Det är ditt ansvar att se till så att butiken ser bra ut, kunderna får hjälp, samt hanterar vissa sjukanmälningar och ser till så att avdelningen är bemannad. När du arbetar med varuplock är du ansvarig för att packa upp varor på hyllorna och se till så att det är ordning och reda på avdelningen. Du arbetar effektivt och noggrant, och har en god produktkunskap. I rollen kommer du även att få hjälpa till i kassan, där du är kundens sista möte i butiken. I kassan hanterar du saker som betalningar och returer, där du alltid har service i största fokus. Om dig För att passa i rollen som medarbetare ser vi att du har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln, gärna från ICA. Du har tidigare arbetat med varuplock på kolonial och vet vad som krävs för att utföra ett effektivt och väl genomfört arbete. Som person är du positiv, engagerad och serviceminded. Du sätter alltid kunden först och sprider gärna glädje till både kunder och kollegor. Vidare är du stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du kan enkelt prioritera och strukturera upp arbetet. Du bör även behärska svenska språket i både tal och skrift. Butiken satsar mycket på utbildningar, och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget! Krav för tjänsten - Tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln, gärna från ICA Om anställningen Butiken har öppet kl. 07-22 alla dagar, i rollen förekommer varierande arbetstider. Tjänsten är på ca 20-30 h/vecka, med start så snart som möjligt. Om oss Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Bemannica AB. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) för de senaste nyheterna!
Arbetsgivare
Personalica AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Utkörning av matvaror samt orderplock

Arbetsgivare / Ort: Citybutikerna Direkt i Göteborg AB / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
  • Butiksvana
  • dagligvaror
  • Budtransporter

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Vi söker nu en medarbetare till vår utkörningsverksamhet.

Vi söker dig som gillar ett varierat arbete då detta består av lika delar orderplock som utkörning.

Vi söker dig som är stresstålig, noggrann och målinriktad.

Arbetsgivare
Citybutikerna Direkt i Göteborg AB
MASTHUGGSTORGET 3 A
41327 GÖTEBORG
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Butikssäljare till Byggmax Boden

Arbetsgivare / Ort: Byggmax AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Butikssäljare/Medarbetare
  • dagligvaror

Om jobbet
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur? Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att: - Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service. - Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris. - Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda. - Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv - Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag. Tjänsten är en en säsongsanställning på deltid 60-80% Vi kommer att behöva tillsätta tjänsterna i olika etapper så skriv en kommentar från vilket datum du är tillgänglig och om du har något slutdatum för tex) studier. - Vill arbeta med service och försäljning - Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska - Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande - Har B-körkort. Truckkort är mediterande. - Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget. Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag. Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det. Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!
Arbetsgivare
Byggmax AB
Hemsida: https://www.byggmax.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.