På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

B2B säljare
Spela filmen

B2B säljare

B2B säljare är en försäljare enligt konceptet Business-to-business. Som B2B säljare kan du också kallas för Företagssäljare. B2B säljare är ett yrke där det finns goda möjligheter att utvecklas och avancera.

Säljrollen har på senare tid förändrats mycket i och med teknisk utveckling, samt en ökad konkurrens och prisdumpning på den globala marknaden. De faktorer har bidragit till att efterfrågan på säljare ökar, men även så kompetenskraven.

En företagssäljare/B2B-säljare får i allt högre grad ta ansvar över ekonomin i den organisationen eller det företaget du jobbar på, vilket kräver kunnighet kring strategiskt arbete och säljtekniker.

Utbildning

Lämpliga utbildningar kan finnas inom olika skolformer. På gymnasiet rekommenderas det i första hand utbildning på ekonomiprogrammet eller på handel- och administrationsprogrammet.

Relevanta utbildningar på eftergymnasial nivå kan finnas bl.a inom högskola/universitet, hos privata utbildningsanordnare eller inom yrkeshögskolan.

Framtidsutsikter

Säljyrken har på senare år blivit mycket mer kunskapsintensiva, vilket skapar många arbetsmöjligheter för utbildade företagssäljare / B2B säljare. Du kan avancera till bla följande säljledare/teamledare eller till en säljchef.

Personliga egenskaper

För att trivas i och lyckas med yrkesrollen som B2B säljare behöver du ha vissa personliga egenskaper, den viktigaste av dem är ihärdighet som gör att du utvecklas och når dina långsiktiga mål.

Som säljare är det mycket viktigt att ha god förståelse för såväl affärer som människor.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

Lediga jobb

B2B Säljare

Arbetsgivare / Ort: Boogen Marknadsföring AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 11 August (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Account manager

Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

Vi är en Web & Marknadsföringsbyrå vilket innebär att vi bygger hemsidor och sköter marknadsföringen för vår klienter.


Rollen innebär att du tar kunder genom hela resan från första kontakt till klar affär.

Du kommer ha stor frihet och eget ansvar i att bygga relationer och driva säljprocessen framåt. Inget nytt om du har jobbat med försäljning tidigare - Låt oss därför komma till vad det är du ska sälja!

Vi hjälper våra klienter med att bygga en hemsida med e-handel för att hjälpa de att överleva Corona krisen och göra det bästa av situationen, efter det att hemsida är klar så ser vi även till att hjälpa de få konverteringar med hjälp av marknadsföring och eftersom att bägge hemsidan och marknadsföringen går hand i hand så flyter sälj konversationen på ganska lätt speciellt nu under corona.

Du kommer få berätta för små- och medel stora företagare hur vi kommer hjälpa de att höja deras omsättning och få kunder på ett annat sätt. Tack vare din hjälp kommer våra kunder att kunna få en vardag fylld av ökad konvertering, ökad hållbarhet och bättre visuell grafisk koll som i slutändan leder till en effektivare verksamhet.

Du behöver inte ha några kunskaper inom web eller marknadsföring efter det att dealen stängs så kommer de ha en personlig handläggare som tar hand om alla små detaljer.KVALIFIKATIONER:

B2B Säljare, minst 1 års erfarenhet (Krav)

Telefonförsäljare, minst 1 års erfarenhet (Krav )


Tävlingsinriktad personligt - JA! Vi är ett nyetablerat företag som söker efter personer som är ansvarstagande, professionella och som vill vara med oss i vår utveckling på företaget. Ett bra utfört jobb hos oss kommer att premieras.


Svenska i tal och skrift är ett krav Engelska är meriterande


#Jobbjustnu

Arbetsgivare
Boogen Marknadsföring AB
Midskeppsgatan 1
12066 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 11 August (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.