På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

B2B säljare
Spela filmen

B2B säljare

B2B säljare är en försäljare enligt konceptet Business-to-business. Som B2B säljare kan du också kallas för Företagssäljare. B2B säljare är ett yrke där det finns goda möjligheter att utvecklas och avancera.

Säljrollen har på senare tid förändrats mycket i och med teknisk utveckling, samt en ökad konkurrens och prisdumpning på den globala marknaden. De faktorer har bidragit till att efterfrågan på säljare ökar, men även så kompetenskraven.

En företagssäljare/B2B-säljare får i allt högre grad ta ansvar över ekonomin i den organisationen eller det företaget du jobbar på, vilket kräver kunnighet kring strategiskt arbete och säljtekniker.

Utbildning

Lämpliga utbildningar kan finnas inom olika skolformer. På gymnasiet rekommenderas det i första hand utbildning på ekonomiprogrammet eller på handel- och administrationsprogrammet.

Relevanta utbildningar på eftergymnasial nivå kan finnas bl.a inom högskola/universitet, hos privata utbildningsanordnare eller inom yrkeshögskolan.

Framtidsutsikter

Säljyrken har på senare år blivit mycket mer kunskapsintensiva, vilket skapar många arbetsmöjligheter för utbildade företagssäljare / B2B säljare. Du kan avancera till bla följande säljledare/teamledare eller till en säljchef.

Personliga egenskaper

För att trivas i och lyckas med yrkesrollen som B2B säljare behöver du ha vissa personliga egenskaper, den viktigaste av dem är ihärdighet som gör att du utvecklas och når dina långsiktiga mål.

Som säljare är det mycket viktigt att ha god förståelse för såväl affärer som människor.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

570 Lediga jobb

Analytisk projektledare med officersbakgrund

Arbetsgivare / Ort: Military Work i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Account manager

Om jobbet
MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta. En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv. MW Group söker dig som har en officersbakgrund från marinen eller flygvapnet och vill försätta stötta och utvärdera övningsverksamhet! Vem är du? Har du en försvarsmaktsbakgrund som officer med ett "analytiskt mindset" och en god IT vana så har du en möjlighet att få stödja Försvarsmakten med övningsutvärdering. Vi söker dig som har god erfarenhet av taktiken på en eller flera arenor och du brinner för ett kontinuerligt lärande och en vilja att förklara varför. Din analytiska förmåga visar sig bland annat i en vilja att finna samband, identifiera och förtydliga. Utveckla idéer, teamwork och gräva de sista 2% är självklarheter. Du är även social och trivs oavsett i vilken kontext du verkar. Uppgiften Du kommer att arbeta med att analysera händelseförlopp genom insamling, bearbetning, analys och presentation. Detta används sedan bland annat för att utvärdera övningar i samarbete med svenska Försvarsmakten, idag i huvudsak inom marin miljö. I rollen ingår även att utveckla nya och befintliga analystjänster och produkter som Försvarsmakten och övriga kunder har nytta av. Även en del arbete med marknadsföring av företagets verksamhet ingår i uppgifterna i form av mässor och genom kontaktnät. Det kommer på sikt finns möjlighet för dig att specialiseras inom områden du finner intressanta och även axla en större roll som projektledare. Tjänsten är säkerhetsklassad varvid säkerhetsprövning kommer att genomföras. Krav • Du har en bakgrund som officer eller reservofficer i svenska Försvarsmakten • Datakunskap • B-körkort • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska Meriterande • Erfarenhet från marinen eller flygvapnet • Högre utbildning inom data/IT
Arbetsgivare
Military Work i Sverige AB
Hemsida: https://mwgroup.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Account manager / säljare

Arbetsgivare / Ort: A 95 Consulting AB / BROMMA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Lingon är i grunden ett Norrländskt företag som idag har flera kontor i Sverige. Därför så expanderar vi för fullt nu och har slagit upp dörrarna till ett stort kontor i hjärtat av Bromma i Stockholm.

Vi söker dig som har glimten i ögat. Jobbet är väldigt fartfyllt där ena dagen aldrig är den andra lik och det som präglar Lingon är en god sammanhållning i gruppen och framför allt att vi alltid har väldigt kul på jobbet.

Vi har tävlingar varje månad med priser som till exempel Iphone 12, Airpods och lyxiga sälj resor.

Vi jobbar exklusivt mot privat kunder och våran topp klassiga produktportfölj har priser som tål att jämföras med konkurrenter.

Lönen består av väldigt höga provisioner och en fast garantilön.

Alla våra säljare är toppsäljare som arbetar i HÖGT tempo, vi söker nästa stjärna är det du?

Tjänsten är heltid och utgår från vårat nystartade bromma kontor.

Vi söker dig som drivs av att tjäna pengar och inte vill bli begränsad av något lönetak.

God social kompetens är viktigt och en kämpar glöd är ett absolut krav.

Känner du dig träffad? Skicka in en ansökan så kanske just du blir vår nästa toppsäljare.

rekryteringsprocessen sker löpande skicka in ditt cv till [email protected]

Arbetsgivare
A 95 Consulting AB
Ekbacksvägen 28
16869 BROMMA
Hemsida: www.lingon.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Säljare Karlskrona

Arbetsgivare / Ort: Finans Ia Fakturatjänst AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Stor vinnarskalle? Är du dessutom kreativ och social? Då passar du i vårt säljteam! Finansia är ett fintechbolag som erbjuder fakturerings- och finansieringslösningar anpassade för företag. Vi utmanar de stora finansbolagen med en enkel och smidig tjänst med fokus på den bästa kundupplevelsen och riktigt bra personlig service. Är du precis som vi, någon som söker nya utmaningar och vill hitta en plats där du kan vara med och påverka samtidigt som du växer med företaget? Att jobba som säljare hos oss på Finansia är att jobba kreativt och socialt. Att du har lätt att knyta nya kontaktar är en självklarhet och du ger aldrig upp. Vi söker nu nya säljare att vara med på vår resa i höst. Ditt uppdrag Din huvudsakliga arbetsuppgift som säljare hos oss kommer vara att bearbeta nya kunder och förmedla våra finansierings- och fakturalösningar. Arbetet innebär att du aktivt söker upp kunderna för att bygga upp en stark och hållbar affärsmässig relation. Kundbearbetningen sker till största del med telefon och e-post men kundbesök kan också förekomma om det är en lokal kund. Med tiden kommer du att bygga upp en egen kundportfölj som du själv ansvarar för i form av uppföljning och merförsäljning. Att arbeta hos oss: En riktigt bra start på din karriär Dela dagen med ett gäng kollegor som verkligen trivs på jobbet Ett spännande kontor i centrala Karlskrona Vara med på vår häftiga tillväxtresa Dedikerade ledare som coachar och guidar dig Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter Träna på arbetstid och gymkort (vi brinner för våra kollegors välmående och hälsa) Varför söker vi just dig? Det är absolut viktigast att du alltid ser möjligheter, är lösningsorienterad och aldrig ger upp. Vidare är du social, öppen och gillar att träffa nya människor. Erfarenhet från uppsökande försäljning är ett extra plus. Lön och villkor Vi erbjuder en fast lön, en väldigt attraktiv provisionsmodell och bonus på din kundstock. Utöver det finns även gymkort till våra medarbetare, frukost på jobbet alla dagar och utvecklande säljresor under året. Är du den vi söker? Klicka på länken och ansök snabbt genom vår rekryteringsportal.
Arbetsgivare
Finans Ia Fakturatjänst AB
Hemsida: http://www.finansiaonline.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Innesäljare till Internetbroker

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du en tävlingsmänniska som sporras av nya utmaningar och mål? Då kan denna tjänst vara något dig! Vi söker nu efter en innesäljare till Internetbroker som vill snabbstarta sin försäljningskarriär. Internetbroker arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken och har sitt kontor beläget i Hammarby sjöstad. Urval sker löpande så tveka in på att skicka in din ansökan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER Som innesäljare kommer du arbeta inom B2B med att sälja digital marknadsföring för ett utav de starkaste varumärken i Sverige. Dina primära arbetsuppgifter kommer att arbeta med prospektering, mötesbokning samt rådgivning och försäljning över telefon. Du kommer inledningsvis få en introduktion samt även en coach längst vägen för att få de bästa förutsättningarna för att lyckas. Internetbroker erbjuder dig: En stabil grundlön samt ett väldigt attraktivt provisionssystem Personlig utvecklingsplan Utbildningar inom försäljning och produktkunskap Dator och telefon Friskvård samt pension enligt ITP OM FÖRETAGET Internetbroker grundades 2009 och har sedan start arbetat med digital annonsering med flera utav Sveriges största varumärken inom branschen. Varje år genomför de över 18 000 affärer med företag runt om i Sverige. Idag är man cirka 50 medarbetare och satsar på vidare expansion. DIN PROFIL För att lyckas hos oss så ska du ha viljan att lyckas, du behöver vara driven och professionell i ditt arbete, men också gilla att jobba i ett högt tempo samt efter uppsatta mål. Skallkrav: 1 års arbetserfarenhet inom försäljning eller annan relevant erfarenhet Telefonvana Svenska i tal och skrift Meriterande: Tidigare erfarenhet av telefonförsäljning Tidigare erfarenhet från säljande kundtjänst Tidigare erfarenhet av utesälj Personliga egenskaper För att trivas i tjänster ser vi att du som söker är: Driven Kommunikativ Ansvarsfull Stresstålig OM OSS Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. VILLKOR Start: Snarast eller enligt ök Omfattning: Heltid Placering: Hammarby sjöstad Lön: Enligt överenskommelse
Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Hemsida: http://www.framtiden.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Innesäljare till Internetbroker

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du en tävlingsmänniska som sporras av nya utmaningar och mål? Då kan denna tjänst vara något dig! Vi söker nu efter en innesäljare till Internetbroker som vill snabbstarta sin försäljningskarriär. Internetbroker arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken och har sitt kontor beläget i Hammarby sjöstad. Urval sker löpande så tveka in på att skicka in din ansökan idag! DINA ARBETSUPPGIFTERSom innesäljare kommer du arbeta inom B2B med att sälja digital marknadsföring för ett utav de starkaste varumärken i Sverige. Dina primära arbetsuppgifter kommer att arbeta med prospektering, mötesbokning samt rådgivning och försäljning över telefon. Du kommer inledningsvis få en introduktion samt även en coach längst vägen för att få de bästa förutsättningarna för att lyckas.Internetbroker erbjuder dig:En stabil grundlön samt ett väldigt attraktivt provisionssystemPersonlig utvecklingsplanUtbildningar inom försäljning och produktkunskapDator och telefonFriskvård samt pension enligt ITPOM FÖRETAGETInternetbroker grundades 2009 och har sedan start arbetat med digital annonsering med flera utav Sveriges största varumärken inom branschen. Varje år genomför de över 18 000 affärer med företag runt om i Sverige. Idag är man cirka 50 medarbetare och satsar på vidare expansion.DIN PROFILFör att lyckas hos oss så ska du ha viljan att lyckas, du behöver vara driven och professionell i ditt arbete, men också gilla att jobba i ett högt tempo samt efter uppsatta mål.Skallkrav:1 års arbetserfarenhet inom försäljning eller annan relevant erfarenhetTelefonvanaSvenska i tal och skriftMeriterande:Tidigare erfarenhet av telefonförsäljningTidigare erfarenhet från säljande kundtjänstTidigare erfarenhet av utesäljPersonliga egenskaperFör att trivas i tjänster ser vi att du som söker är:DrivenKommunikativAnsvarsfullStresståligOM OSSFramtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.VILLKORStart: Snarast eller enligt ökOmfattning: HeltidPlacering: Hammarby sjöstadLön: Enligt överenskommelse
Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Hemsida: http://www.framtiden.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.