På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Demonstratör
Spela filmen

Demonstratör

En demonstratör visar olika varor för att få kunderna intresserade av att köpa varan.

Uppgiften är att få kunderna intresserade av att köpa en viss vara, vilket sker genom att demonstrera produkten i butiken eller köpcentret. Du kan till exempel visa hur en ny dammtrasa fungerar eller erbjuda kunderna provsmakning av en ny sorts salami eller ost.

Demonstratörer ansvarar ofta för att packa upp varorna själva och ställa i ordning platsen för demonstrationen. Ibland ingår tunga lyft i arbetet. Andra uppgifter kan vara att delta i kampanjer och ordna säljaktiviteter.

Utbildning

För att bli demonstratör krävs ingen formell utbildning utan du lärs upp på arbetsplatsen. Ofta rekryteras personer som har någon form av butiksvana. Ibland söks också personer med tidigare säljerfarenhet.

Grundläggande gymnasieutbildning inom handelsområdet finns på Handels- och administrationsprogrammet.

Reklam- och dekorationsutbildning för handeln finns på ett antal fristående skolor och kan även finnas inom Yrkeshögskolan.

B-körkort.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver att du är bra på att tala inför grupper, har lätt för att ta kontakt med människor och kan inge förtroende.

Arbetsplats

Demonstratörer eller demonstratriser arbetar i butiker, köpcentrum, varuhus eller på mässor. Som demonstratör är du anställd av en butikskedja, en varutillverkare, leverantör eller ett företag som är specialiserat på marknadsföring och att ordna demonstrationer och säljaktiviteter.

B-Körkort kan krävas för att kunna få anställning som demonstratör, detta pga att du ska kunna förflytta sig mellan olika butiker och även frakta demonstrationsvarorna mellan olika platser. Du behöver trivas med obeväma arbetstider som kvällar och helger. Det kan vara svårt att få en heltidstjänst, ofta är detta ett arbete du har på deltid eller på timme.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

111 Lediga jobb

Demopersonal Malmö Retail24

Arbetsgivare / Ort: Retail24 Sweden 2015 AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Demoavdelningen på Retail24 behöver stärka sitt team i Malmö med ytterligare 2 demonstratörer och vi hoppas på att det är du!

För oss kommer du att representera flera kända varumärken. Vi har många spännande uppdrag både inom demo och sampling.

Vi gör allt från enklare matlagning i butik till sampling ute på stan. Arbetet är flexibelt och varierande och du får möjlighet att utvecklas med oss.

Vi söker dig som har en stor social kompetens och som inte är rädd för att ta kontakt med människor. Du ska vara flexibel, ansvarstagande och utåtriktad.

Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är varierande. Passar dig som tex studerar på distans, dig som är pensionär eller dig som redan jobbar med liknande uppdrag hos liknande bolag men vill ha lite fler timmar.

Hos oss får du lön enligt Handels kollektivavtal. Både uppdrag och arbetsplats kan variera och därför måste du ha körkort och tillgång till bil. Bor du centralt i Malmö så kan det gå fint utan bil också.

Vi kommer tillsätta platsen så fort vi hittar rätt personer så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Skicka in din ansökan via mail till [email protected]

Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår! Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar vi tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandeln samt Elektrohandeln.

Arbetsgivare
Retail24 Sweden 2015 AB
21111 MALMÖ
Ansökan
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

SAMSUNG PROMOTERS I STOCKHOLM

Arbetsgivare / Ort: Workshop International Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
WorkShop - The consumer experience agency är Nordens största och ledande retailbyrå och jobbar med några av världens största varumärken. Vi kombinerar strategiska, kreativa och taktiska tjänster för att kunna skapa innovativa kundupplevelser både online och offline. Var med och skapa unika och engagerande pop up koncept åt olika varumärken, bli en av marknadens bästa brand ambassadors, utveckla och driv butikskoncept eller bli expert på sociala medier. WorkShop är med hela vägen från idéstadiet till genomförandet. Vår kultur präglas av en stark gemenskap där alla har möjligheten att få sin röst hörd. WorkShop söker nu efter Promoters för Samsung på både heltid och deltid! Är du utåtriktad, självständig och har en passion för retail? Då kan du vara den vi letar efter! Om rollen I rollen som Samsung Promoter kommer du bland annat marknadsföra och demonstrera våra klienters produkter samtidigt som du agerar som en ambassadör för varumärket. Arbetsplatsen kommer att vara varierad och kan vara både i en shop-in-shop och Pop Up-butiker. Det är därför viktigt att du bidrar med en kundupplevelse i toppklass genom att erhålla bred kunskap i produkterna samt ha en positiv attityd. För att du skall lyckas med detta kommer vi erbjuda dig utbildning i sälj, service och prestationsteknik. Som person är du utåtriktad, energisk och älskar att träffa nya människor. Du trivs med att arbeta i team såväl som enskilt. Vi tror att du som Promoter är en person som anses vara både ett socialt geni och tekniskt kunnig. För att lyckas i rollen ser vi dig uppfylla dessa kriterier: - Har erfarenhet av sälj och/eller kundservice. - Är positiv, driven och social. - Är en naturlig glädjespridare och relationsskapare. - Har en stor passion för retail. Vi värderar såklart erfarenhet av liknande arbeten högt, men tycker att det är ännu viktigare att du har en hög ambitionsnivå och brinner för att utvecklas och att skapa framgångsrika kundmöten. Arbetsort: Stockholm. Start: Omgående. Arbetstid: Heltid eller deltid. WorkShop erbjuder en spännande tjänst i en internationell och dynamisk organisation där tiden mellan idé och beslut alltid är kort. Vill du bli en del av vårt team? Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-11-28. Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Lär dig mer om vårt företag på work-shop.com (https://www.work-shop.com/) och följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/workshoptheconsumerexperienceagency), LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/724670/admin/) and Instagram (https://www.instagram.com/workshopretail/)!
Arbetsgivare
Workshop International Sweden AB
Hemsida: https://www.work-shop.com/
Ansökan
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

SAMSUNG PROMOTERS I MALMÖ

Arbetsgivare / Ort: Workshop International Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
WorkShop - The consumer experience agency är Nordens största och ledande retailbyrå och jobbar med några av världens största varumärken. Vi kombinerar strategiska, kreativa och taktiska tjänster för att kunna skapa innovativa kundupplevelser både online och offline. Var med och skapa unika och engagerande pop up koncept åt olika varumärken, bli en av marknadens bästa brand ambassadors, utveckla och driv butikskoncept eller bli expert på sociala medier. WorkShop är med hela vägen från idéstadiet till genomförandet. Vår kultur präglas av en stark gemenskap där alla har möjligheten att få sin röst hörd. WorkShop söker nu efter Promoters för Samsung på både heltid och deltid! Är du utåtriktad, självständig och har en passion för retail? Då kan du vara den vi letar efter! Om rollen I rollen som Samsung Promoter kommer du bland annat marknadsföra och demonstrera våra klienters produkter samtidigt som du agerar som en ambassadör för varumärket. Arbetsplatsen kommer att vara varierad och kan vara både i en shop-in-shop och Pop Up-butiker. Det är därför viktigt att du bidrar med en kundupplevelse i toppklass genom att erhålla bred kunskap i produkterna samt ha en positiv attityd. För att du skall lyckas med detta kommer vi erbjuda dig utbildning i sälj, service och prestationsteknik. Som person är du utåtriktad, energisk och älskar att träffa nya människor. Du trivs med att arbeta i team såväl som enskilt. Vi tror att du som Promoter är en person som anses vara både ett socialt geni och tekniskt kunnig. För att lyckas i rollen ser vi dig uppfylla dessa kriterier: - Har erfarenhet av sälj och/eller kundservice. - Är positiv, driven och social. - Är en naturlig glädjespridare och relationsskapare. - Har en stor passion för retail. Vi värderar såklart erfarenhet av liknande arbeten högt, men tycker att det är ännu viktigare att du har en hög ambitionsnivå och brinner för att utvecklas och att skapa framgångsrika kundmöten. Arbetsort: Malmö. Start: Omgående. Arbetstid: Heltid eller deltid. WorkShop erbjuder en spännande tjänst i en internationell och dynamisk organisation där tiden mellan idé och beslut alltid är kort. Vill du bli en del av vårt team? Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-11-28. Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Lär dig mer om vårt företag på work-shop.com (https://www.work-shop.com/) och följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/workshoptheconsumerexperienceagency), LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/724670/admin/) and Instagram (https://www.instagram.com/workshopretail/)!
Arbetsgivare
Workshop International Sweden AB
Hemsida: https://www.work-shop.com/
Ansökan
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

SAMSUNG PROMOTERS I HELSINGBORG

Arbetsgivare / Ort: Workshop International Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
WorkShop - The consumer experience agency är Nordens största och ledande retailbyrå och jobbar med några av världens största varumärken. Vi kombinerar strategiska, kreativa och taktiska tjänster för att kunna skapa innovativa kundupplevelser både online och offline. Var med och skapa unika och engagerande pop up koncept åt olika varumärken, bli en av marknadens bästa brand ambassadors, utveckla och driv butikskoncept eller bli expert på sociala medier. WorkShop är med hela vägen från idéstadiet till genomförandet. Vår kultur präglas av en stark gemenskap där alla har möjligheten att få sin röst hörd. WorkShop söker nu efter Promoters för Samsung på både heltid och deltid! Är du utåtriktad, självständig och har en passion för retail? Då kan du vara den vi letar efter! Om rollen I rollen som Samsung Promoter kommer du bland annat marknadsföra och demonstrera våra klienters produkter samtidigt som du agerar som en ambassadör för varumärket. Arbetsplatsen kommer att vara varierad och kan vara både i en shop-in-shop och Pop Up-butiker. Det är därför viktigt att du bidrar med en kundupplevelse i toppklass genom att erhålla bred kunskap i produkterna samt ha en positiv attityd. För att du skall lyckas med detta kommer vi erbjuda dig utbildning i sälj, service och prestationsteknik. Som person är du utåtriktad, energisk och älskar att träffa nya människor. Du trivs med att arbeta i team såväl som enskilt. Vi tror att du som Promoter är en person som anses vara både ett socialt geni och tekniskt kunnig. För att lyckas i rollen ser vi dig uppfylla dessa kriterier: - Har erfarenhet av sälj och/eller kundservice. - Är positiv, driven och social. - Är en naturlig glädjespridare och relationsskapare. - Har en stor passion för retail. Vi värderar såklart erfarenhet av liknande arbeten högt, men tycker att det är ännu viktigare att du har en hög ambitionsnivå och brinner för att utvecklas och att skapa framgångsrika kundmöten. Arbetsort: Helsingborg. Start: Omgående. Arbetstid: Heltid eller deltid. WorkShop erbjuder en spännande tjänst i en internationell och dynamisk organisation där tiden mellan idé och beslut alltid är kort. Vill du bli en del av vårt team? Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-11-28. Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Lär dig mer om vårt företag på work-shop.com (https://www.work-shop.com/) och följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/workshoptheconsumerexperienceagency), LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/724670/admin/) and Instagram (https://www.instagram.com/workshopretail/)!
Arbetsgivare
Workshop International Sweden AB
Hemsida: https://www.work-shop.com/
Ansökan
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

SAMSUNG PROMOTERS I STOCKHOLM PÅ HELTID

Arbetsgivare / Ort: Workshop International Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
WorkShop - The consumer experience agency är Nordens största och ledande retailbyrå och jobbar med några av världens största varumärken. Vi kombinerar strategiska, kreativa och taktiska tjänster för att kunna skapa innovativa kundupplevelser både online och offline. Var med och skapa unika och engagerande pop up koncept åt olika varumärken, bli en av marknadens bästa brand ambassadors, utveckla och driv butikskoncept eller bli expert på sociala medier. WorkShop är med hela vägen från idéstadiet till genomförandet. Vår kultur präglas av en stark gemenskap där alla har möjligheten att få sin röst hörd. WorkShop söker nu efter Promoters för Samsung på både heltid! Är du utåtriktad, självständig och har en passion för retail? Då kan du vara den vi letar efter! Om rollen I rollen som Samsung Promoter kommer du bland annat marknadsföra och demonstrera våra klienters produkter samtidigt som du agerar som en ambassadör för varumärket. Arbetsplatsen kommer att vara varierad och kan vara både i en shop-in-shop och Pop Up-butiker. Det är därför viktigt att du bidrar med en kundupplevelse i toppklass genom att erhålla bred kunskap i produkterna samt ha en positiv attityd. För att du skall lyckas med detta kommer vi erbjuda dig utbildning i sälj, service och prestationsteknik. Som person är du utåtriktad, energisk och älskar att träffa nya människor. Du trivs med att arbeta i team såväl som enskilt. Vi tror att du som Promoter är en person som anses vara både ett socialt geni och tekniskt kunnig. För att lyckas i rollen ser vi dig uppfylla dessa kriterier: - Har erfarenhet av sälj och/eller kundservice. - Är positiv, driven och social. - Är en naturlig glädjespridare och relationsskapare. - Har en stor passion för retail. Vi värderar såklart erfarenhet av liknande arbeten högt, men tycker att det är ännu viktigare att du har en hög ambitionsnivå och brinner för att utvecklas och att skapa framgångsrika kundmöten. Arbetsort: Stockholm. Start: Omgående. Arbetstid: Heltid. WorkShop erbjuder en spännande tjänst i en internationell och dynamisk organisation där tiden mellan idé och beslut alltid är kort. Vill du bli en del av vårt team? Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-11-28. Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Lär dig mer om vårt företag på work-shop.com (https://www.work-shop.com/) och följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/workshoptheconsumerexperienceagency), LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/724670/admin/) and Instagram (https://www.instagram.com/workshopretail/)!
Arbetsgivare
Workshop International Sweden AB
Hemsida: https://www.work-shop.com/
Ansökan
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.