På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Extrajobb
Spela filmen

Extrajobb

Extrajobb kan vara en bra sysselsättning när du studerar på gymnasiet, på yrkeshögskola eller på högskolenivå. Många väljer att arbeta extra vid sidan om sin ordinarie sysselsättning, som en möjlighet att tjäna extra pengar eller prova på något annat. Extrajobb kan även vara ett sommarjobb.

Extrajobb när du läser på gymnasiet är ofta ditt första jobb och vi vill därför tipsa dig om vad som är bra att tänka på - Tips när du skriver CV

Inte sällan börjar man som sommarjobbare och efter det kan du bli erbjuden extrajobb vid behov. Längre fram kan extrajobbet även övergå till en mer varaktig anställning, t ex vikariat på deltid som kanske blir till en tillsvidare anställning.

Att göra karriär på en arbetsplats och jobba sig upp är ett bra alternativ för dig som inte vill studera dig till en karriär.

Utbildning

Vilken utbildning som krävs, beror på vilket extrajobb det handlar om.

Sommarföretag
Många kommuner erbjuder ungdomar möjlighet att pröva-på driva ett företag under sommarlovet. Det kallas ofta för "sommarföretag" och kommuner brukar erbjuda utbildning om företagande, handledarstöd mm. För mer information, kolla din kommuns hemsida.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

2 Lediga jobb

Extrajobb

Arbetsgivare / Ort: Storbutiken i Värtan AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
2009 slog ICA Kvantum Värtan upp portarna till en drygt 3000kvm stor butik. Butiken har ett stort högkvalitativt sortiment av färskvaror, många ekologiska, men även ett välsorterat vardagssortiment som passar alla. På ICA Kvantum Värtan anser vi att bra kundbemötande är nyckeln till nöjda kunder, därför har vi stort fokus på just kundbemötande och serviceanda i vårt arbete. Vi är mycket stolta över att våra kunder rankat vår personal som en av Sveriges bästa personal inom Kvantum, enligt Nöjd Kund Index -undersökning. För den som gillar en dynamisk och positiv arbetsmiljö är ICA Kvantum Värtan en intressant arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Butiken ligger i Värtahamnen som är Stockholms största framtida utvecklingsområde, där både bostäder och kontor är planerade. Butiken är i ett växande skede med positiv utveckling. På ICA Kvantum Värtan är vi i dagsläget totalt ca 50 anställda. Just nu söker vi extrajobbare till helg, kväll och tidiga mornar till följande avdelningar: Frukt & Grönt, Färskvaror (packade), Jour och Kassa. Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans jobbar effektivt mot gemensamma mål. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på avdelning men består till stora delar av varuplock, leveransmottagning, varuförsörjning, kundbemötande och kassaarbete. Arbetet är delvis fysiskt krävande med tunga lyft, därför ser vi helst att du är i god fysisk form. Du kommer att jobba både enskilt och i grupp. Andra arbetsuppgifter kan också bli aktuella, därför är det viktigt att du är flexibel och prestigelös. För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta i högt tempo samtidigt som du håller hög servicenivå mot kunderna och har struktur och ordning. Butiken har en positiv utveckling med snabb förändringstakt och här ser vi utmaningar som möjligheter. Vi söker dig som också ser positivt på utveckling. ICA Kvantum Värtan är en kvalitetscertifierad butik enligt branschstandarden "Svensk standard för livsmedelshantering i butik", vilket medför att ständigt arbeta enligt de regler som finns för att garantera kunderna säker mat. Detta är en viktig del av arbetet. Vi söker dig som... • gärna har erfarenhet av varuplock och/eller butiksarbete • har erfrenhet av eller stort intresse för kundservice • läser och talar svenska Det är extra meriterande med erfarenhet från ICA-butik. Som person tror vi att du... • är socialt utåtriktad • tycker om fysiskt arbete • gillar att arbeta i högt tempo Arbetsstart: Omgående Omfattning: Extra. Varannan helg och både tidiga mornar samt kvällar kan ingå Lön: Enligt kollektivavtal Sista ansökningsdag är beräknad till 29:e oktober. Inkomna ansökningar hanteras löpande, därför kan tillsättning komma att ske innan sista ansökningsdag. Var snabb in med din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, www.ica.se/kvantumvartan, under "jobba hos oss".
Arbetsgivare
Storbutiken i Värtan AB
Ansökan
Ansök senast 29 oktober (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Extrajobb

Arbetsgivare / Ort: O&B Blomberg AB / Vallentuna
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 november (26 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Extrajobb!

Vi är en liten Montessoriförskola vackert belägen i centrala Vallentuna. Fräsch trevlig lokal. Vi söker nu efter en person med körkort och bil som mot ersättning kan hämta vår lunchmat från Hagaskolan till förskolan på Takpannevägen 2 varje vardag. Tid 10.00-10.30.

Du bor nära förskolan i centrala Vallentuna och har körkort och tillgång till bil.

[email protected]

Olga Blomberg

Rektor

Arbetsgivare
O&B Blomberg AB
Takpannevägen 2
18636 Vallentuna
Ansökan
Ansök senast 22 november (26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.