På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Mystery shopper

Mystery shopper

Mystery shopper, "en hemlig konsument", är en person som testar hur olika företag behandlar sina kunder, om personalen är trevlig och serviceinriktad och följer reglerna på hur kunder ska bemötas.

Mystery shopper är allt som oftast ett extrajobb, några timmar i veckan eller timmar vid behov.

Som Mystery Shopper besöker du exempelvis butiker, restauranger, hotell, fartyg och caféer. Överallt där företagen möter sina kunder kan en mystery shopper dyka upp.

Fördelar med ett arbete som mystery shopper är att som timanställd har du stora möjligheter att bestämma själv när du vill jobba. Därför passar det utmärkt även om du har annan sysselsättning. Då företag kan ha stora distrikt, med många affärer eller restauranger runt om i landet, kan det ibland bli frågan om resor med övernattning på annan ort.

Utbildning

Det är upp till arbetsgivare att bestämma vilken utbildning som behövs. 

Att du har B-körkort kan ställas som krav för att få anställning som mystery shopper.

Du behöver också kunna uttrycka dig mycket väl i skrift för att kunna beskriva vad du sett hos kunden. Även andra krav kan ställas, som viss arbetslivserfarenhet, erfarenhet av försäljning inom ett serviceyrke som butik, proffsbutik, hotell, restaurang, café eller inom liknande verksamhet.

Visa mer
Visa mindre

6 Lediga jobb

Resursordningsvakter

Arbetsgivare / Ort: Tempest Security Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 november (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Butikskontrollant

Om jobbet
Vi söker ordningsvakter med väktarkompetens för anställning till resurstjänster i servicemiljöer i Stockholmsområdet. Heltidstjänst med varierande arbetstider dag- och kvällstid. Vi söker dig som är lite av en social kameleont med stor förmåga att passa in oavsett miljö. Du hanterar alla eventuellt uppkomna situationer med stor diskretion och finess och ditt arbete präglas av professionalism. Du är van vid arbetet i servicemiljöer och har några år i branschen. Du förstår vikten av integritet och god service. Vi söker dig som; - Är utbildad Väktare och Ordningsvakt med giltigt förordnande - Arbetat minst 2 år i bevakningsbranschen - Är laglydig utan tidigare domar, drogfri och har ordnad ekonomi - Är godkänd av Länsstyrelsen för arbete i auktoriserat bevakningsföretag - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering vilket kommer ha en avgörande betydelse för denna tjänst. Du som söker; - Är ärlig, kommunikativ och prestigelös - Har hög social kompetens och är serviceminded - Har ett utpräglat öga för detaljer - Är punktlig, pålitlig och noggrann Meriterande är: - Övriga för branschen intressanta utbildningar - Tidigare dokumenterad erfarenhet av CCTV/kameraövervakning - Kunskap i larmhantering samt andra tekniska system - B-körkort - Engelska i tal och skrift - Övriga språkkunskaper Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi rekryterar löpande varför tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är det dig vi söker? Vi ser fram emot din ansökan där du med fördel laddar upp för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis, CV samt ett personligt brev där du berättar varför du passar för denna tjänst. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Tempest Security Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 30 november (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Butikskontrollant på behov till Örebro

Arbetsgivare / Ort: Commuter Security Group AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 3 december (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Butikskontrollant

Om jobbet
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland. Utbildade butikskontrollanter se hit! Vi söker nu medarbetare till behovsanställning som butikskontrollant. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga och vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk, är självgående och snabbtänkt. Du måste vara tålmodig och ha en god förmåga att kommunicera med alla människor och på deras nivå. Arbetet utförs både civilt och i uniform. För anställning inom CSG krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.  De grundläggande kraven vi har på dig som söker är: • har en godkänd VU1 och VU2 • har B-körkort för manuell växellåda • har en butikskontrollantutbildning • behärskar det svenska språket både i tal och skrift Utöver detta så ser vi gärna att du är: • har erfarenhet som butikskontrollant • har erfarenhet från andra säkerhetsyrken eller utbildningar • god fysik som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver Du som person ska även vara ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning. Innan en anställning kan bli aktuell måste du först genomgå en säkerhetsprövning där registerkontroll genomförs samt bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag. Vid eventuella frågor vänligen kontakta: Arbetsledare Susanne Jarmander [email protected]  
Arbetsgivare
Commuter Security Group AB
Hemsida: http://www.commutersecurity.se/jobba-hos-oss
Ansökan
Ansök senast 3 december (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Väktare/Butikskontrollant

Arbetsgivare / Ort: SVENSKA BEVAKNINGSGRUPPEN AB / Sollentuna
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 6 december (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Väktarutbildning (grundutbildning)

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Svenska Bevakningsgruppen AB är ett av länsstyrelsens auktoriserade bevakningsföretag. Vi är ett tillväxt företag som är specialiserade inom civil och uniformerade bevakning i publika miljöer med butikskontroll som kärnverksamhet.

Vi är idag verksamma i Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro. Vår vision är att expandera ytterligare inom landet för att kunna erbjuda kunder bevakning i högklass.

Vi söker dig som vill utvecklas inom bevakningsbranschen samt vill vara en del av duktiga, erfarna och engagerade kollegor. Känner du igen dig i kravprofilen skicka in ditt CV & Personligt brev till våra jobb mail längst ner i annonsen.

Krav

 • För anställning inom Svenska Bevakningsgruppen AB krävs det att du blir godkänd av länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (Företaget gör ansökan).
 • Ostraffad och ordnad privat ekonomi
 • Tjänsten kräver B-körkort samt tillgång till egen bil.


Vem är du?

 • God förmåga att kommunicera med människor
 • Stresstålig
 • Ansvarsfull
 • Lugn och trygg i sig själv
 • Serviceinriktad
 • omdömesgill


Övrigt

 • Varierande arbetstider dag/kvällar
 • Svenska Bevakningsgruppen tillämpar provanställning.
 • Stationeringsort Stockholm, Uppsala och Västerås.
 • Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Arbetsgivare
SVENSKA BEVAKNINGSGRUPPEN AB
Sjöängsvägen 6
19272 Sollentuna
Hemsida: http://www.svenska-bevakningsgruppen.se
Ansökan
Ansök senast 6 december (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Butikskontrollant till Addici Security

Arbetsgivare / Ort: Coor Service Management AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 12 december (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Butikskontrollant

Om jobbet
Addici Security söker nu färdigutbildade Butikskontrollanter till våra uppdrag i Gästrikland. Vi letar efter dig som är intresserad av en behovsanställning med möjligheter för rätt person att utvecklas inom företaget. Arbetstiderna kan variera mellan dag och kvällstid. Vi erbjuder dig som Butikskontrollant att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet.  Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar. Din bakgrund: Vi fäster stor vikt vid att: • Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp • Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull • Du har hög kommunikationsförmåga • Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet • Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi Vidare vill vi att du har: • Väktarutbildning • Butikskontrollantsutbildning • Gymnasiekompetens • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet För mer information är du välkommen att kontakta: Driftchef Marie Hallin ([email protected]) Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 12 december 2021. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan! Vi ser fram emot din ansökan! Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.
Arbetsgivare
Coor Service Management AB
Hemsida: www.coor.com
Ansökan
Ansök senast 12 december (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Butikskontrollant

Arbetsgivare / Ort: Plan B Bevakning AB / Askim
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 23 december (26 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Butikskontrollant

Om jobbet

Vi söker nu personer för anställning som väktare och butikskontrollant i Göteborg med omnejd. Som butikskontrollant kommer du i huvudsak att utföra civil bevakningstjänst hos våra kunder.

Som väktare på Plan B Bevakning AB kommer du ingå i ett arbetslag med kunniga och engagerade medarbetare. Vi lägger därför stor tonvikt på personliga egenskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet från bevakningsarbete i publika miljöer och/eller som butikskontrollant.

Du kan vara den vi söker om du uppfyller kraven och har följande egenskaper:

Ansvarskännande

Omdömesgill

Noggrann

Flexibel

Stresstålig

God förmåga att kommunicera med människor

Lugn och stabil

Serviceinriktad

Godkänd, giltig väktarutbildning och butikskontrollantsutbildning är ett krav.


KRAV:

För anställning inom Plan B Bevakning AB kräver vi följande:

- Bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag

- Godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna VU1, VU2 samt Butikskontrollantsutbildning

- Gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska/engelska motsvarande betyg 3/G

- På förfrågan genomgå lämplighetstest och läkarundersökning/drogtest med godkänt resultat

- B-körkort och tillgång till egen bil

- Ostraffad

- Ordnad privatekonomi


Plan B Bevakning AB är ett auktoriserat bevakningsföretag med ursprung och huvudkontor i Göteborg. Vi är specialiserade på civil bevakning och kontrolltjänster i publika miljöer med butikskontroll som kärnverksamhet. Vi är i dag verksamma i Västra Götaland, Norra Halland, Jönköping, Stockholm och Värmland och utökar löpande vår verksamhet i nya regioner i takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar.

Vår målsättning är att vara branschledande inom bevakning i handelsmiljö och att genom god arbetsmiljö, kontinuerliga utbildnings- och fortbildningsinsatser samt ett aktivt friskvårdsarbete stärka vår personal och skapa bästa möjliga förutsättningar för våra väktare och butikskontrollanter.


Läs mer om oss på http://www.planbbevakning.se

Varaktighet, arbetstider och omfattning:


Behov / timmar / deltid / heltid.

Provanställning tillämpas, Varierande tider, även kvällar och helger. Behovsanställningen kan på sikt övergå i fast arbetstidsmått/tillsvidareanställning

Ersättning enligt kollektivavtal.


Så ansöker du: VIKTIGT!

- Ditt CV, personligt brev och eventuella utbildningsbevis skall bifogas ansökan.

- Ofullständiga ansökningar behandlas ej.

- Ansökan via e-post till

[email protected]

- Plan B Bevakning undanbeder sig vänligen men bestämt kontakt med säljare av platsannonser eller rekryteringsföretag.

Arbetsgivare
Plan B Bevakning AB
Datavägen 12 B
43632 Askim
Hemsida: www.planbbevakning.se
Ansökan
Ansök senast 23 december (26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.