På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Hemfixare

Hemfixare

Hemfixare / Hemmafixare hjälper privatpersoner med tekniksupport, möbelmontering och enklare hantverkshjälp i hemmet, oavsett var i landet de bor. Hemfixare är en del av den moderna snabbväxande GIG-ekonomin där du, till viss del, själv kan bestämma dina arbetstider. Som hemfixare kan du antingen söka anställning hos företag som t ex. Hemfixare.se eller arbeta som egenföretagare. Som anställd hos Hemfixare.se blir du en del av ett lokalt nätverk av hemfixare som hjälper människor på orten där du bor.

Hemfixare kan hjälpa till med att lösa tekniska problem i hemmet så som installation och optimering av nätverk, installation och TV-montering, backup av bilder och filer och andra tekniska problem som kan uppstå på datorn eller i telefonen. Som hemfixare kan du även montera möbler eller utföra andra praktiska sysslor som behöver lösas i vardagen.

Att jobba extra som Hemfixare är ett utmärkt sätt att tjäna pengar under studietiden, eftersom arbetstiden ofta kan anpassas efter studierna. Det är både utvecklande, roligt och självständigt, dessutom en bra merit inför framtida arbeten.

Utbildning

Ingen speciell utbildning krävs, men man måste vara händig, serviceinriktad och tillmötesgående samt fysiskt "fit for fight" eftersom det kan förekomma tunga lyft.

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper som är bra när du arbetar som hemfixare: händig, trevlig, pålitlig, noggrann, flexibel/tillmötesgående och problemlösare.

Visa mer
Visa mindre

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.