På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Publikvärd

Publikvärd

Publikvärdar ansvarar för att upprätthålla ordning under olika evenemang, som kan vara konserter, festivaler eller idrottsmatcher. Att vara en publikvärd är ofta ett deltids- eller extrajobb, den vanligaste anställningsform är att du får arbeta timmar vid behov. Det är svårt att försörja sig endast genom att arbeta som publikvärd.

Beroende på vilket evenemang som du är publikvärd på, kan arbetsuppgifter variera. Du kan ansvara för allt från att kontrollera biljetter, släppa in publik, vara parkeringsvärd, visa vägen till utgångar, till matställen och toaletter eller att svara på frågor. Publikvärdar samarbetar vid behov även med poliser, ordningsvakter och med medicinsk personal. 

Arbetet som publikvärd kan periodvis vara ganska krävande och frustrerande, men är samtidigt väldigt roligt och givande, det ger dig en bra möjlighet att utvecklas som person.

Som publikvärd arbetar du självständigt, men på större evenemang är du ofta del av ett team. Tänk på att detta är ett arbete som innebär mycket jobb på på kvällar och helger vid behov. 

Utbildning

Du bör vara 18 år fyllda, ostraffad och drogfri. Publikvärdar kan kontrolleras t ex av Länsstyrelsen, vanligtvis en gång per år.

Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift efterfrågas, kunskaper i flera språk är meriterande. Andra fördelar är att du har B-körkort och har genomgått HLR-utbildning för att kunna ge kan ge första hjälpen.

Personliga egenskaper

Som publikvärd behöver du vara servicemedveten, ha ett säkerhetstänk och kunna arbeta i stressiga miljöer. Du behöver vara ärlig, empatisk och trygg i dig själv, och tycka det är roligt att arbeta med olika sorters människor.

Visa mer
Visa mindre

1 Lediga jobb

Inspirerande yarders till JumpYard Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Airhop AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Publikvärd

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Gillar du ett aktivt liv och vill jobba lite extra? Du kanske är värsta Gymnastik, Trampolin eller Parkourexperten? Du kanske håller på med lagidrott? Eller brinner du bara för serviceyrket och älskar att ta hand om barn och vuxna som vill ha roligt?


Vi söker nu extraanställda YARDERS som kan se till att våra gäster har det bra på vardagkvällar och helger. På ett arbetspass kan du få jobba med allt ifrån att serva folk i vår trampolinpark till att beta av en kö i vårt café. Du rapporterar till vår teamledare på respektive avdelning och tillsammans ansvarar ni för att alltid ha gästen i fokus!


Det är ett plus om du antingen har trampolin- eller serviceerfarenhet men det är inte ett krav. Hos oss får du en bra utbildning i vad det innebär att jobba som yarder, som t ex parksäkerhet eller att hantera kassan. Det är ett krav att du brinner för att se till att både våra gäster och dina kollegor trivs och har det bra.


Skicka din ansökan märkt ”YARDER” till [email protected]

Arbetsgivare
Airhop AB
Torpavallsgatan 4C
41673 Göteborg
Hemsida: jumpyard.se/goteborg
Ansökan
Ansök senast 25 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.