På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Publikvärd

Publikvärd

Publikvärdar ansvarar för att upprätthålla ordning under olika evenemang, som kan vara konserter, festivaler eller idrottsmatcher. Att vara en publikvärd är ofta ett deltids- eller extrajobb, den vanligaste anställningsform är att du får arbeta timmar vid behov. Det är svårt att försörja sig endast genom att arbeta som publikvärd.

Beroende på vilket evenemang som du är publikvärd på, kan arbetsuppgifter variera. Du kan ansvara för allt från att kontrollera biljetter, släppa in publik, vara parkeringsvärd, visa vägen till utgångar, till matställen och toaletter eller att svara på frågor. Publikvärdar samarbetar vid behov även med poliser, ordningsvakter och med medicinsk personal. 

Arbetet som publikvärd kan periodvis vara ganska krävande och frustrerande, men är samtidigt väldigt roligt och givande, det ger dig en bra möjlighet att utvecklas som person.

Som publikvärd arbetar du självständigt, men på större evenemang är du ofta del av ett team. Tänk på att detta är ett arbete som innebär mycket jobb på på kvällar och helger vid behov. 

Utbildning

Du bör vara 18 år fyllda, ostraffad och drogfri. Publikvärdar kan kontrolleras t ex av Länsstyrelsen, vanligtvis en gång per år.

Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift efterfrågas, kunskaper i flera språk är meriterande. Andra fördelar är att du har B-körkort och har genomgått HLR-utbildning för att kunna ge kan ge första hjälpen.

Personliga egenskaper

Som publikvärd behöver du vara servicemedveten, ha ett säkerhetstänk och kunna arbeta i stressiga miljöer. Du behöver vara ärlig, empatisk och trygg i dig själv, och tycka det är roligt att arbeta med olika sorters människor.

Visa mer
Visa mindre

10 Lediga jobb

Bingovärd

Arbetsgivare / Ort: Bingoringen AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Bingoringen har 11 bingohallar från Umeå i norr till Landskrona i söder, med drygt 60 medarbetare anställda. Bingoringen stöder det lokala föreningslivets ungdomsverksamhet och omsätter mer än 100 miljoner kronor om året.


Beskrivning av arbetsuppgifter:

Vi söker nu medarbetare som kan arbeta extra vid behov och under sommaren med möjlighet till förlängning till hösten. Arbetspassen är förlagda på dagar, kvällar och helger. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat försäljning, caféverksamhet, kassahantering och kundservice. Vi pratar i en mikrofon så det är viktigt att känna sig bekväm med det. Hos oss är det viktigt att kunderna står i fokus och att vi ger bästa möjliga service. Under din första period hos oss kommer du jobba tillsammans med ordinarie medarbetare för att lära dig och förstå arbetet.


Beskrivning av kvalifikationer:

Du ska ha fyllt 18 år och ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, lyhörd och social. Ett plus är om du har bra sinne för siffror. På Bingoringen Skoghall arbetar vi under perioder själva under arbetspassen och därmed viktigt att du kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Om du tidigare har arbetat inom kundservice och försäljning ser vi det som en merit, men störst vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.

I din ansökan vill vi se CV samt personlig presentation.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan. Mailas till: [email protected]

Arbetsgivare
Bingoringen AB
Ansökan
Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bingovärd / Värdinna

Arbetsgivare / Ort: Sandviken - Bingo / Sandviken
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bingofunktionär/Bingovärd/Bingovärdinna

Om jobbet

Vi bedriver bingospel och automatspel i Sandviken. Allt vårt överskott går direkt till föreningslivet i Sandviken. Du skall vara glad, positiv, ha lätt för att arbeta i grupp samt vara verkligt service inriktad med tanke på att du kommer att ha gäst kontakt varje dag du arbetar. En merit är om du har arbetat med något service inriktat arbete tidigare och gärna hanterat kontanter och är duktig på huvudräkning.

Du bör ha datavana eftersom vårt bingosystem är helt databaserat, även kunna kommunicera bra på svenska med våra gäster.

Vi söker dig som kan komma in och arbeta på kort varsel vid sjukdom och övrig ledighet, du skall kunna jobba på skollov etc.

Ansökan med CV och övriga meriter vill vi ha via mail [email protected] senast den 7/3-21.

Kollektivavtal mellan Almega och HRF tilllämpas.

Urval sker fortlöpande efter ansökningar.

Arbetsgivare
Sandviken - Bingo
Hyttgatan 19
81130 Sandviken
Hemsida: sandvikenbingo.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Frukostvärd/värdinna

Arbetsgivare / Ort: Gotland WHG AB / Visby
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Gotland WHG söker frukostpersonal till våra 3 hotell, Donners Hotell, Hotell Slottsbacken samt Hotell Visby Börs. Vi på Gotland WHG erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team. Älskar du också det personliga mötet med gästen? Då är du den vi söker!


Vi söker dig som är morgonpigg och har ambitionen att ge en service som överträffar förväntningarna. Som person ser vi att du är motiverad i ditt arbete, flexibel, ödmjuk, drivande och tålmodig. Viktiga egenskaper vi värdesätter är även att du är glad, trevlig, utåtriktad, stresstålig, energisk och har en positiv inställning. Du är en problemlösare och har en förmåga att tänka annorlunda och gå nya vägar.


Dina främsta arbetsuppgifter som frukostvärdinna/värd är:

- Förbereda och tillreda frukost

- Servering/diskplock

- Se till att frukostbuffén alltid serveras med

toppkvalité

- Mottagning av varor

- Följa de lagar och regler som finns vid renhållning

av kök och matsal


Vi söker både året runt personal samt sommarpersonal med start i Maj/Juni.

Arbetsgivare
Gotland WHG AB
Donnersplats 6
62157 Visby
Hemsida: www.wisbyhotelgroup.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bingovärd/Bingovärdinna

Arbetsgivare / Ort: Trollhättans Bingo AB / Trollhättan
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Bingoringen har 13 bingohallar från Umeå i norr till Landskrona i söder, med drygt 60 medarbetare anställda. Bingoringen stöder det lokala föreningslivets ungdomsverksamhet.


Beskrivning av arbetsuppgifter:

Vi söker nu en medarbetare som kan arbeta deltid, samt sommarvikarie och extra vid behov. Arbetspassen är lagda på dagar, kvällar och helger.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat försäljning, caféverksamhet, kassahantering och kundservice. Hos oss är det viktigt att kunderna står i fokus och att vi ger bästa möjliga service. Under din första period hos oss kommer du jobba tillsammans med ordinarie medarbetare för att lära dig och förstå arbetet. Därefter arbetar ensam på arbetspassen.


Beskrivning av kvalifikationer:

Du ska ha fyllt 18 år och ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande om du kan fler språk men inget krav. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, lyhörd, social och stresstålig. Ett plus är om du har bra sinne för siffror, är snabblärd och kan arbeta inom kort varsel. På Bingoringen Trollhättan arbetar vi själva och därmed viktigt att du kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Om du tidigare har arbetat inom kundservice och försäljning ser vi det som en merit, men störst vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.

I din ansökan vill vi se CV samt personlig presentation.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Trollhättans Bingo AB
Spannmålsgatan 12
46130 Trollhättan
Ansökan
Ansök senast 13 March (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sommarjobb Besöksvärd

Arbetsgivare / Ort: Kreativum i Blekinge AB / KARLSHAMN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Publikvärd

Om jobbet

Vill du jobba på ett av Blekinges största besöksmål?

Kreativum Science Center i Karlshamn är ett av de allra största besöksmålen i Blekinge.

Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus med cirka 170 stationer fyllda av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om.

Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du har det roligt? Då tycker vi att du ska söka till Kreativum! Just nu söker vi främst personal som kan jobba i sommar, men vi ser gärna att du kan jobba andra lov och helger också.

Vi söker:

 • receptionister
 • besöksvärdar
 • cafépersonal

Vi söker dig som vill jobba på en härlig, speciell, dynamisk och spännande arbetsplats. Denna annons gäller för dig som söker sommarjobb som besöksvärd.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Facebook och Instagram @kreativumsc

Vi öppnar en värld av upptäckter!


Sommarjobba som vår Besöksvärd

Efter att våra besökare har klivit in i Kreativums värld, fylld av upptäckter och spännande stationer, är det dags att skapa upplevelser. Det är här du som besöksvärd kommer in.

Som besöksvärd har du hand om våra cirka 170 stationer i anläggningen. Du ger service åt besökarna under deras vistelse hos oss.

Vi söker dig som är över 18 år och som gärna har ett intresse för naturvetenskap, teknik och programmering.

Som person är du utåtriktad och tycker att det är roligt att möta människor. Du tar eget ansvar och har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. I din roll som besöksvärd behöver du kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå med allt från byte av batterier, fylla på med material till att hålla ordning och reda vid alla stationer.

Som besöksvärd tycker du om att prata inför och med besökare. Du blir upplärd av oss i att leda schemalagda aktiviteter både inom- och utomhus. Det kan vara att leda programmering, instruera vårt populära båtrace, beskriva vår VR-station där besökaren får uppleva virtuella verkligheter eller visa vår station med såpbubblor. Att framföra roliga shower och spännande experiment för våra besökare får du också göra som besöksvärd.

Arbetsgivare
Kreativum i Blekinge AB
STRÖMMAVÄGEN 28
37432 KARLSHAMN
Hemsida: www.kreativum.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Frukostvärd/Frukostvärdinna

Arbetsgivare / Ort: E&A-Gruppen AB / BODEN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 March (19 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Frukostvärd/Frukostvärdinna

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Hotell Drottninggatan 11 är ett mindre familjedrivet hotell beläget i ett vackert sekelskifteshus mitt i centrala Boden. Vi erbjuder ljusa och rymliga nyrenoverade rum och lägenheter med tillhörande gemensamma utrymmen som ger möjlighet till självhushåll och vänder oss såväl till den enskilde resenären som till företag och föreningar. Hotellet har i dagsläget 19 rum och sex lägenheter.


Vi söker dig som är initiativtagande, noggrann, social och serviceinriktad. Du har sinne för detaljer och uppskattar det personliga mötet med våra gäster. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och tror att du både är lyhörd och självgående. Tjänsten som frukostvärd/-värdinna innebär planering, inköp och iordningställande av vår frukostbuffé samt städning av tillhörande ytor. Tjänsten kan även innefatta receptionsarbete och städning av rum & allmänna utrymmen.


Arbetstider är initialt vardagar 06:00-10:00 men viss variation kan förekomma. Tjänsten kommer med stor sannolikhet att utökas framåt våren/sommaren 2021. Tjänsten innebär helgjobb minst en helg per månad. Vid anställning finns möjlighet att även jobba med övriga arbetssysslor som t.ex. reception och städ.


Tidigare erfarenheter från hotell/restaurang är meriterande. Krav på att prata flytande svenska och engelska.


Intervjuer sker löpande. Tillträde av tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
E&A-Gruppen AB
Drottninggatan 11/Färgaregatan 5
96135 BODEN
Hemsida: www.drottninggatan11.se
Ansökan
Ansök senast 21 March (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bingovärd i Gävle!

Arbetsgivare / Ort: Idrottens Bingo i Göteborg AB / GÄVLE
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 March (19 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök jobb som Bingovärd i Gävle!

Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Samtidigt får du ta ansvar och arbeta självständigt för vi tror att ansvar får människor att växa. Arbetet innebär försäljning, sätta gästen i fokus och att ansvara för en positiv spelupplevelse.

Vi ger internutbildningar till alla våra nyanställda därför behöver du inte ha tidigare arbetslivserfarenhet även om det är meriterande. Viktigast är att du är beredd att ge oss ditt engagemang. I utbyte hjälper vi till att bygga på din CV, utvecklar dig och ger dig en rolig arbetsmiljö. Allt vårt överskott går till idrotten, sedan 1979 har Idrottens Bingo gett mer än 1,3 miljarder till idrottslivet. Det är ytterligare skäl som gör det roligt att arbeta hos just oss.

Vi vill att du är serviceinriktad, flexibel, ambitiös, stresstålig. Du ska tycka om att jobba i grupp men även klara av att jobba självständigt. Det är bra om du är bekväm att tala i mikrofon inför människor och har lite ”skinn på näsan”. Huvudräkning och pengahantering får inte vara några problem och god datavana är ett måste.

Våra arbetsuppgifter innefattar bla. brickförsäljning, caféförsäljning, underhålla gästerna, städ och bingoredovisning.

Då vi är ett litet team som arbetar tillsammans kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hos oss råder laganda och det är viktigt att du har en utpräglad teamkänsla och värdesätter samarbete.

Våra hallar har öppet de flesta dagar om året vilket innebär att man jobbar både dag, kväll och helg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 8 timmar varannan veckan och passar dig som vill ha en sidoinkomst vid exempelvis studier. De schemalagda timmarna är framförallt förlagda till helger och kvällar. Vi förväntar oss även att du ska kunna hoppa in extra vid sjukdom och semester. Du måste kunna jobba mer i sommar.

Krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år, pratar svenska och vill utvecklas inom försäljning och service. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi har öppet:

mån-tor kl 10,00-22,00, fre 10,00-23,00

lör kl 11,30-18,00, sön kl 11,30-22,00

Tycker du att detta låter som en rolig utmaning? Skicka in din ansökan och berätta mer om dig själv, varför du söker och gärna lite kort om vad du gjort innan oavsett om det är studier eller jobb.

Arbetsgivare
Idrottens Bingo i Göteborg AB
Norra Rådmansgatan 8c
80311 GÄVLE
Hemsida: https://bingohall.idrottensbingo.se/index.php/bingohallar/gavle/
Ansökan
Ansök senast 21 March (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Frukostvärd/Städ

Arbetsgivare / Ort: Blåsingsborg AB / KIVIK
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (29 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Blåsingsborgs Gårdshotell är ett litet personligt hotell beläget på Österlen strax utanför Kivik. Hotellet har 20 rum, konferenslokal och en restaurang med plats för ca 50 gäster.

Dina arbetsuppgifter är att sätta fram och servera frukost, hjälpa till i restaurangen, städa hotellrum och allmänna ytor på hotellet.

Du ska vara morgonpigg, utåtriktad, stresstålig och glad. Du ska tycka om att sätta gästen i centrum.

Vi tänker att du börjar jobba lite helger i vår och sen fortsätter jobbet en stor del av sommaren och under hösten blir det en hel del helgjobb.

Arbetsgivare
Blåsingsborg AB
SVINABERGA BLÅSINGSBORG
27735 KIVIK
Hemsida: www.blasingsborg.se
Ansökan
Ansök senast 31 March (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Frukostvärdinna/värd Hotell Ronja

Arbetsgivare / Ort: Hotell Ronja AB / Vimmerby
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (29 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker kollegor till sommaren!

Det gamla slakteriet i Vimmerby är idag ett Hotell med olika verksamheter i verksamheten. Hotell Ronja AB driver Restaurang Prime, Body Gym & Relax samt Mässhallarna. Det är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus.

Vi har stora ambitioner över att bli en destination för gäster som värdesätter det goda och viktiga i livet. Mat, boende, hälsa och nöjen. Vi är ca 15 medarbetare som söker ytterligare förstärkning under sommaren.

Med tanke på variationen av vår verksamhet så är den ena dagen aldrig lik den andra. Vi söker glada och serviceinriktade medarbetare till vår frukostrestaurang.


Förutom glada kollegor och spännande samt rolig arbetsplats så erbjuder vi roliga personalaktiviteter under sommaren och personalrabatter inom verksamheten.


Varaktighet: Säsongsanställning

Lön: Enligt kollektivavtal

Skicka din ansökan till [email protected]a.se samt vid eventuella frågor ring 0492-16700

Arbetsgivare
Hotell Ronja AB
Stora mässhallsgatan 16
59840 Vimmerby
Hemsida: www.hotellronja.se
Ansökan
Ansök senast 31 March (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Frukostvärdinna/värd

Arbetsgivare / Ort: La Bonhour AB / Färjestaden
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (29 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du morgonpigg, har ett leende och älskar service? Då är detta jobbet för dig!

Du kommer arbeta delvis i team men behöver också kunna ta eget ansvar. Du kommer att ta hand om frukosten, plocka fram och bort, hålla buffén snygg, plocka disk och diska.

Under sommaren har vi högt tryck med upp till 200 frukostgäster per dag vilket betyder att du ska klara av och tycka om att jobba med högt tempo.


Arbetstiden är förlagd till alla dagar i veckan, med olika tider efter behov.


Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Arbetsgivare
La Bonhour AB
Tingshusgatan 1
38631 Färjestaden
Hemsida: http://www.hotelskansen.com
Ansökan
Ansök senast 31 March (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.