På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Trafikassistent

Trafikassistent

En trafikassistent arbetar med passagerarservice på en flygplats och är ofta den första representant för flygbolaget som resenären möter. Därför måste du alltid uppträda korrekt och möta passagerarna på ett serviceinriktat och trevligt sätt.

Du kan vara anställd av respektive flygbolag eller av speciella så kallade handlingsföretag som sköter marktjänsten åt flygbolag som har valt att lägga ut dessa uppgifter på entreprenad. Handling innefattar exempelvis service till och incheckning av passagerare, försörjning med bränsle till planen och mat till passagerarna, bagagehantering, avisning och dylikt.

Personliga egenskaper

I arbetet som trafikassistent ingår många kundkontakter och som trafikassistent bör man klara av att vara serviceinriktad även i stressiga situationer.

Arbetsplats

Som trafikassistent arbetar du med olika serviceuppgifter på en flygplats, bland annat med incheckning och biljettkontroll.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

10 Lediga jobb

Produktionsplanerare inom tågunderhåll för kund i Göteborg (sommarvikariat)

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 14 maj (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Trafikkoordinator

Om jobbet
Arbetsbeskrivning Är du en datorvan person med stort teknikintresse som gillar att ha många bollar i luften? Då har vi tjänsten för dig. För sommaren söker vi en produktionsplanerare åt vår kund i Göteborg som är verksam inom tågunderhåll av bland annat SJ X2000. Din uppgift är ha kontakt med kunden, boka underhåll av tåg och skapa arbetsorder till tågtekniker i verkstaden. Du är länken mellan kund och verkstad och man använder sig av systemet LN för att sköta bokningar och arbetsorder. Sommarvikariatet kommer att äga rum veckorna 23-30 varav dem första två veckorna inkluderar upplärning och träning. Din Profil Vi ser gärna att du är en datorvan person med tekniskt intresse som gillar att ha många bollar i luften. Du är plikttrogen, strukturerad och är mån om att hjälpa kunden på bästa sätt. Vidare är du en social person som trivs bland goa kollegor. Krav på tjänsten är kunskaper inom Microsoft Office samt flytande i Svenska i både tal och skrift. Har du tidigare arbetat med kundmottagning/servicerådgivning inom motorbranschen är det mycket meriterande. Om företaget Vår kund är rikstäckande och en av Sveriges största underhållsleverantörer för tåg. Arbetsplatsen är placerad i centrala Göteborg där du kommer att får arbeta i backoffice tillsammans med dina kollegor i anslutning till verkstaden där tåg underhålls. Kontaktuppgifter Anställningen är ett vikariat på heltid med start V 23. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Frågor om tjänsten besvaras av konsultchef/rekryterare Clemens Döring på [email protected] Om Autorekrytering Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner. Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 14 maj (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Trafikassistent

Arbetsgivare / Ort: Hemavan Tärnaby Airport AB / HEMAVAN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 16 maj (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Som trafikassistent kommer du att hantera incheckning av passagerare och bagage, biljettservice, ankomst- och bagageservice samt ledsagning .

Arbetet innebär även administrativa uppgifter samt lokalvård.

Vi söker dig som klarar att jobba självständigt med egenansvar och klarar att ta snabba beslut. Du är ambitiös, har hög arbetsmoral och är noggrann.

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och ser möjligheter och lösningar på problem du ställs inför.

Det är viktigt att Du är serviceinriktad och brinner för att ge utmärkt service till våra resenärer.

God datavana krävs då vi hanterar många olika system.

Arbetet är oregelbundet vilket kan innebära arbete under dygnets alla timmar vilket innebär skifttjänstgöring, Eftersom arbetet utförs på säkerhetsklassat område är det viktigt att du inte finns med i belastningsregistret. På samtlig personal utförs en registerkontroll.


Vi ser gärna att du har:

Goda kunskaper i svenska och engelska i skrift som tal (ytterligare språkkunskaper är meriterande)

God datavana

Tidigare erfarenhet av arbete inom flygbranschen, med Amadeus, Altéa eller övrig relevant systemkunskap är meriterande ( officepaketet)

Flerårig erfarenhet från liknande serviceyrke är meriterande

Tillträde är beroende på vilket utbildningsbehov som finns men kan vara aktuellt redan till sommaren annars hösten.

Intervjuer och urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan i form av ett personligt brev samt CV så fort som möjligt dock senast 18 maj

Arbetsgivare
Hemavan Tärnaby Airport AB
FLYGPLATSTERMINALEN
92066 HEMAVAN
Hemsida: www.hemavantarnabyairport.se
Ansökan
Ansök senast 16 maj (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Produktionsplanerare tågunderhåll (sommarvikariat)

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 maj (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Trafikkoordinator

Om jobbet
Arbetsbeskrivning Är du en datorvan person med stort teknikintresse som gillar att ha många bollar i luften? Då har vi tjänsten för dig. För sommaren söker vi en produktionsplanerare åt vår kund i Göteborg som är verksam inom tågunderhåll av bland annat SJ X2000. Tjänsten är ett vikariat dock med stor chans till tillsvidareanställning vid rätt profil. Din uppgift är ha kontakt med kunden, boka underhåll av tåg och skapa arbetsorder till tågtekniker i verkstaden. Du är länken mellan kund och verkstad och man använder sig av systemet LN för att sköta bokningar och arbetsorder. Sommarvikariatet kommer att äga rum veckorna 23-30 varav dem första två veckorna inkluderar upplärning och träning. Din Profil Vi ser gärna att du är en datorvan person med tekniskt intresse som gillar att ha många bollar i luften. Du är plikttrogen, strukturerad och är mån om att hjälpa kunden på bästa sätt. Vidare är du en social person som trivs bland goa kollegor. Krav på tjänsten är kunskaper inom Microsoft Office samt flytande i Svenska i både tal och skrift. Har du tidigare arbetat med kundmottagning/servicerådgivning inom motorbranschen är det mycket meriterande. Om företaget Vår kund är rikstäckande och en av Sveriges största underhållsleverantörer för tåg. Arbetsplatsen är placerad i centrala Göteborg där du kommer att får arbeta i backoffice tillsammans med dina kollegor i anslutning till verkstaden där tåg underhålls. Kontaktuppgifter Anställningen är ett vikariat på heltid med start V 23 och 8 veckor framåt. Det finns stor chans till tillsvidareanställning för rätt profil. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Frågor om tjänsten besvaras av konsultchef/rekryterare Clemens Döring på [email protected] Om Autorekrytering Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner. Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 19 maj (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Produktionsplanerare tågunderhåll (sommarvikariat)

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 maj (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Trafikkoordinator

Om jobbet
Arbetsbeskrivning Är du en datorvan person med stort teknikintresse som gillar att ha många bollar i luften? Då har vi tjänsten för dig. För sommaren söker vi en produktionsplanerare åt vår kund i Göteborg som är verksam inom tågunderhåll av bland annat SJ X2000. Tjänsten är ett vikariat dock med stor chans till tillsvidareanställning vid rätt profil. Din uppgift är ha kontakt med kunden, boka underhåll av tåg och skapa arbetsorder till tågtekniker i verkstaden. Du är länken mellan kund och verkstad och man använder sig av systemet LN för att sköta bokningar och arbetsorder. Sommarvikariatet kommer att äga rum veckorna 23-30 varav dem första två veckorna inkluderar upplärning och träning. Din Profil Vi ser gärna att du är en datorvan person med tekniskt intresse som gillar att ha många bollar i luften. Du är plikttrogen, strukturerad och är mån om att hjälpa kunden på bästa sätt. Vidare är du en social person som trivs bland goa kollegor. Krav på tjänsten är kunskaper inom Microsoft Office samt flytande i Svenska i både tal och skrift. Har du tidigare arbetat med kundmottagning/servicerådgivning inom motorbranschen är det mycket meriterande. Om företaget Vår kund är rikstäckande och en av Sveriges största underhållsleverantörer för tåg. Arbetsplatsen är placerad i centrala Göteborg där du kommer att får arbeta i backoffice tillsammans med dina kollegor i anslutning till verkstaden där tåg underhålls. Kontaktuppgifter Anställningen är ett vikariat på heltid med start V 23 och 8 veckor framåt. Det finns stor chans till tillsvidareanställning för rätt profil. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Frågor om tjänsten besvaras av konsultchef/rekryterare Clemens Döring på [email protected] Om Autorekrytering Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner. Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 19 maj (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Trafikassistenter

Arbetsgivare / Ort: Stockholm Skavsta Flygplats AB / Nyköping
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 maj (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Stockholm Skavsta flygplats söker ca 15 semestervikarier till Trafikkontoret med start i mitten på maj och början på juni tom 31 augusti. Anställningsgraden är mellan 75-80 %. Chans till förlängning för rätt person är stor. I tjänsten förekommer tjänstgöring på helger, tidiga morgnar samt kvällar.

Arbetet innebär bl a:

 • Säkerställa att professionell service erbjuds alla berörda parter
 • Säkerställa flygbolagens avgångar och ankomster
 • Arbeta enligt instruktioner från flygplatsen, flygbolag och övriga beställare

Kvalifikationer:

 • Att vara flexibel, ha hög stresstålighet och god social kompetens
 • Noggrann
 • Kunna ta ett stort ansvar och arbeta lika bra i grupp som självständigt
 • Svenska och engelska i tal och skrift, vi ser gärna ytterligare språkkunskaper
 • Körkort B

Då tjänsterna är inom säkerhetsklassat område kommer säkerhetsprövning via Transportstyrelsen samt bakgrundskontroll kommer att utföras innan anställning.


Arbetsgivare
Stockholm Skavsta Flygplats AB
General Schybergs Väg 22
61122 Nyköping
Hemsida: www.skavsta.se
Ansökan
Ansök senast 20 maj (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.