På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Bilförsäljare
Spela filmen

Bilförsäljare

En bilförsäljare säljer nya och begagnade bilar till privatpersoner eller företag.

Som bilförsäljare måste du lyssna på och sätta sig in i kundens behov. För att ge riktig information behöver du även kunna en hel del om bilarna som säljs. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Bilförsäljarna ska även kunna informera kunden om regler för miljöbilar samt om försäkringsvillkor, serviceavtal och finansieringsmöjligheter.

Bilförsäljare söker upp eller blir uppsökta av kunden och börjar vanligen med att demonstrera bilen och låta kunden provköra den. Sedan förhandlar bilförsäljaren priset med kunden. Detta är särskilt viktigt när det gäller begagnade bilar, då kunden ofta vill pruta.

Det är ytterst viktigt att säljaren agerar varumärkesstärkande. Det innebär att säljaren på olika sätt ska försöka öka förtroendet och helhetsintrycket för de produkter och tjänster som är till försäljning.

Utbildning

Det finns olika vägar du kan gå för att bli bilförsäljare. Du kan till exempel utbilda sig inom gymnasieskolan på Handels- och administrationsprogrammet, inriktning Handel och service. Det är ofta en merit att du har kunskaper om bilar. Sådan utbildning kan du få på olika sätt, ett exempel är Fordons- och transportprogrammet på gymnasiet eller att du har ett allmänt intresse för bilar.

Den som har erfarenhet av annan försäljning, och helst också vissa kunskaper om bilar, kan anställas av en bilfirma och läras upp i företaget. B-körkort ställs ofta som ett krav för att få anställning.

Framtidsutsikter

Arbetsförmedlingen bedömer att det blir ganska hård konkurrens om de lediga jobben som bilförsäljare under de kommande åren. Branscher söker dock fler kvinnor som vill arbeta med bilförsäljning och då kan det naturligtvis vara en fördel om du är kvinna, som gillar försäljning och bilar.

Personliga egenskaper

Som alla säljjobb är arbetet som bilförsäljare fyllt av kontakter. Du ska ge god service och vara på gott humör, även om du kanske är stressad ibland. Eftersom bilar är dyra och kunden är mån om att göra ett bra köp behöver du få kunden att känna förtroende och lita på att de köper en bra bil.

Arbetsplats

Bilförsäljare kan jobba på både stora och små bilförsäljningsfirmor.

Visste du att...?

... Midsommarhelgen är, enligt många experter, den värsta trafik-helgen på hela året. Med störst risk för långa trafikköer på vägarna och mycket förhöjd risk för trafikolyckor pga många bilar på vägarna samtidigt. Många förare är dessutom alkohol- eller drogpåverkade eller så är de för trötta för att kunna köra bil på ett säkert sätt.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

57 Lediga jobb

Uniquity Ab seeks an employee

Arbetsgivare / Ort: Uniquity AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Språk
Krav
 • Arabiska
 • Engelska

Om jobbet

Uniquity Ab trading company seeks a new family member immediately.

As a part of family we promise you our all support. we’d love to see you grow with us.

As an employee you got to have a quite long experience in most kind of vehicles and heavy equipments. at least 10 years.

Fluency in Arabic and English is a must.

You are holding vehicles, trading, mechanical etc... related degree.

you should be able to work under pressure and be flexible as you might need to work out of your schedule time.

You must be resident in Sweden and have a work permit.

Driving license is a must


Please don’t hesitate to send your C.V so I get to learn more about you.


Good Luck


#jobbjustnuArbetsgivare
Uniquity AB
Ansökan
Ansök senast 3 March (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Personbilssäljare Mercedes-Benz

Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Om rollen Nu söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare för försäljning av Mercedes-Benz personbilar. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Din profil Vi söker dig som är driven, resultatfokuserad och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Du är proaktiv och har förmåga att arbeta mot uppsatta mål. Vidare är du en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. I din säljroll är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare branschvana och/eller säljerfarenhet. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer! B-körkort krävs. Vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
I.A. Hedin Bil AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säljchef till Riddermark Bil AB - Västerås

Arbetsgivare / Ort: Instore Business Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 160 medarbetare på 10 olika anläggningar i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek. Nu utökar vi vår verksamhet ytterligare och söker därför en säljledare till vår nya butik i Västerås.Instore Business söker för Riddermark Bil AB's räkning: Säljchef till sin nya anläggning i Västerås Vi på Riddermark Bil AB fortsätter vår fantastiska tillväxtresa och ska i April öppna vår 11:e anläggning. Så om du drivs av försäljning, att skapa resultat, bygga starka team, leda och planera en verksamhet och människor ska du genast söka denna tjänst och var med från start. Din roll i vårt team: På Riddermark Bil bygger vi i starka team som jobbar mot så väl gemensamma som individuella mål. Teamet är uppbyggt av utpräglade vinnarskallar som drivs av viljan att vara den bästa säljaren på individuell nivå och samtidigt vara en del av det bästa och mest sammansvetsade gäng av likasinnade eldsjälar som kan tänkas. Vi ser på försäljning som en konst och tävlingsform som man aldrig är fullärd inom. Du ansvarar för att svetsa samman gänget på anläggningen och med energi och glädje få ditt team att leverera och trivas, samt att självklart leverera den bästa kundupplevelsen. Vi vet att ingen kedja är starkare än dess svagaste länk och det är därför vi sporrar, hjälper, respekterar, pushar och utmanar varandra för att bli det bästa teamet vi kan vara och nå de absolut bästa resultaten. Vi söker dig som: Har ett coachande ledarskap Leder genom att vara en bra förebild Kan och vill jobba hårt för att nå resultat Är strukturerad och välplanerad Har ett förtroendefullt och professionellt sätt Jobbar smart, gör rätt saker, prioriterar Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Du är utåtriktad och har lätt för att ta folk och skapa bra relationer. Du söker utmaningar i jobbet och trivs med tuffa resultatkrav för verksamheten.  Vi arbetar modernt och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som säljchef på Riddermark Bil arbetar du nära säljarna och kunderna.   Tycker du att detta låter som en beskrivning av Dig och Ditt nästa steg i karriären? Sök då tjänsten redan idag! Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förändra, förbättra samt alltid vara lyhörda och ärliga.  Tillträde: Snarast Tjänstens omfattning: Heltid tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag: 2021-03-07 Intervjuer sker under andra veckan i mars.  Vänligen respektera att din ansökan måste regireras via sök-länken i annonsen, vi tar inte emot några ansökningar via mail eller post.
Arbetsgivare
Instore Business Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säljare begagnat

Arbetsgivare / Ort: Bildeve AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Bildeve söker driven personbilsäljare Begagnat, Helsingborg Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en erfaren Säljare till Begagnat. Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som Säljare på Begagnat arbetar du självständigt med försäljning av våra begagnade bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från första kontakt till leverans och säkerställer kundens upplevelse hos oss.  Vem är du? Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom.  Vad kan du? Du har längre erfarenhet av kundorienterade roller och är en trygg säljare. Har du tidigare arbetat med bilförsäljning ser vi det som meriterande. Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass. B-körkort är ett krav. Vi erbjuder Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Bildeve ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål – och alla ska trivas! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande. Om Anställningen  Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Anställningen utgår från Helsingborg men du kan även komma att arbeta från våra övriga anläggningar. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Bildeve AB
Ansökan
Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilförsäljare

Arbetsgivare / Ort: Fristads Bilcenter AB / Fristad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker en säljare med erfarenhet inom bil, båt, husbilar eller inom annan fordonsförsäljning. Erfarenhet eller utbildning är inget krav. Viktigt att du är bil / fordons intresserad. Syftet är att du kommer att sälja bilar. Heltid med fastlön, tillsvidare. Skicka ditt CV till [email protected]

Arbetsgivare
Fristads Bilcenter AB
Åsbovägen 1
51334 Fristad
Ansökan
Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Personbilssäljare Mercedes Benz

Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Om rollen Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Ditt fokus kommer vara att sälja nya Mercedes Benz samt begagnade bilar. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Din profil Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer! B-körkort fodras. Vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
I.A. Hedin Bil AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilsäljare till Norrlands Bil Piteå

Arbetsgivare / Ort: Norrlands Bil Sverige AB / Piteå
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 8 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker nu en Bilsäljare till vår anläggning i Piteå. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utmanande arbete och en möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv organisation. Du erbjuds goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet.

Om tjänsten

Som bilsäljare är den ena dagen aldrig den andra lik! Rollen innebär varierande och utmanade arbetsuppgifter. Som bilsäljare hos oss kommer du arbeta med försäljning av nya personbilar till konsument och företag. I arbetsuppgifterna ingår kundanskaffning, offert- och orderhantering, leverans, demonstrering av bilar, hantering av inbyten och prissättning, offertuppföljning etc. En stor del i arbetet består av att aktivt söka upp nya kunder genom proaktiv bearbetning. Du ansvarar för att aktivt bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder där du lyhört anpassar lösningar efter deras specifika behov. Du genomför affärsprocessen på bästa möjliga sätt med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Vem är du?

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa i rollen och på arbetsplatsen söker vi en resultatinriktad lagspelare. Du vill komma till avslut i allt du företar dig men värnar om kollegorna och att lyckas tillsammans. Det är viktigt för dig att vilja bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor på arbetsplatsen Du är trygg i dig själv, kreativ och självgående. Du har förmågan att kunna kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor och ser service som en naturlig del av ditt arbete. Du är noggrann och kan självständigt strukturera och organisera det dagliga arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

 • B-körkort
 • Goda digitala kunskaper
 • God administrativ förmåga
 • Erfarenhet av försäljning
 • Det är meriterande om du har branscherfarenhet, samt arbetat med uppsökande försäljning

Frågor och ansökan

Har du frågor kring tjänsten kontakta Johannes Lundberg 0920–242985

Välkommen in med din ansökan senast 2020-03-08 till [email protected]

Arbetsgivare
Norrlands Bil Sverige AB
Oktanvägen 6
94138 Piteå
Hemsida: http://www.norrlandsbil.se
Ansökan
Ansök senast 8 March (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker en driven bilsäljare till MMC Malmö AB

Arbetsgivare / Ort: Palm & Partners Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 9 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Job description MMC Malmö söker efter deras nästa stjärnsäljare. Det händer mycket på marknaden just nu där framförallt elbilar är på kraftig uppgång, därför behöver man stärka upp med ytterligare en säljare. Vi är återförsäljare till Hyundai, Mitsubishi och Maxus. Vi omsätter 240 milj. och är ca 30 anställda. Bolaget bilades 1987. I rollen ingår både uppsökande försäljning samt genom att ta emot besökare i bilhallen. Du kommer själv ansvara för hela processen från prospektering, offerering och avslut. Profile Vi söker dig som brinner för försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Du behöver inte nödvändigtvis ha jobbat med försäljning av person- eller transportbilar, men ett intresse för bilar är såklart ett krav. Som person är du framåt, serviceinriktad samt en lagspelare. Du brinner för att skapa nya affärer, mervärde och göra dina kunder nöjda. Vårt ledord på MMC Malmö är att vi ska göra både medarbetare och kunder nöjda. B-körkort är ett krav. Lön och anställningsvillkor Tjänsten inleds som en provanställning med goda förutsättningar att sedan konverteras till en tillsvidareanställning. Vi på MMC har en innovativ lönemodell som involverar både en fast lön samt en prestationsbaserad bonus. Kort sagt, ju mer du säljer desto mer tjänar du, men du blir aldrig utan inkomst. Ansökan Vi tar in och behandlar ansökningar löpande
Arbetsgivare
Palm & Partners Bemanning AB
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
Ansökan
Ansök senast 9 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Är du vår nya Stjärnsäljare i Vetlanda ?

Arbetsgivare / Ort: E.R. Bil i Nässjö AB / Vetlanda
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 9 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bilförsäljare

Om jobbet

Vi söker dig som har ett starkt försäljningsdriv och gillar att ha många bollar i luften.


ER Bil i Vetlanda söker säljare!


ER Bil är Sveriges största återförsäljare av Honda med 2 anläggningar (Nässjö och Vetlanda), vi är även återförsäljare av Fiat och Fiat Proffessional transportbilar, totalt säljer vi ca 1100 bilar/år.


Vi söker nu till Vetlanda en ny bilsäljare, du kommer att arbeta i en liten organisation med stort eget ansvar därför är det viktigt att du har ett gott affärssinne samt har lätt att skapa nya kontakter.


En stor andel av vår försäljning är begagnade bilar, därför är det önskvärt med ett stort bilkunnande och intresse för fordon som skapar goda affärer för såväl köpare som säljare.

På Er Bil i Vetlanda är det en liten men trogen skara medarbetare vilket innebär att Du som person måste var flexibel och lyhörd.

Vi värdesätter god lokalkännedom och att du är bosatt i närområdet.


Erfarenhet från fordonshandel är meriterande.

Arbetet är heltid och förlagt till vardagar samt varannan Lördag.

Intresserad ??

Kontakta oss


Kjell Karlsson VD 070-2659002

[email protected]


Jonas Ström ER Bil Vetlanda

070-6217504

[email protected]


Ansökningar skickas till [email protected]

Arbetsgivare
E.R. Bil i Nässjö AB
Verkstadsgatan 3
57431 Vetlanda
Hemsida: www.erbil.se
Ansökan
Ansök senast 9 March (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilförsäljare

Arbetsgivare / Ort: Dahlqvists Bil AB / Kristianstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 10 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bilförsäljare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi behöver förstärka med ytterligare en bilförsäljare i Kristianstad.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en modern anläggning med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar. Du måste skapa goda resultat och uppfylla våra krav på volym och kundtillfredsställelse. Representera och marknadsföra Dahlqvists försäljningskoncept samt kunna ge professionell rådgivning i bilägande till våra kunder.

Du behöver ha dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning och volym. Vi ser gärna att du arbetar som bilförsäljare, säljare inom elektronikbranschen eller med motsvarande försäljning idag eller tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö och skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för sociala medier. Du ser framtid inom branschen och använder denna tjänst för att visa din fulla potential för att skapa framgångsrika säljresultat och arbeta för långsiktiga kundrelationer. Du är även bekväm med att arbeta utanför anläggningen med kundbesök, kundevent, bilutställning på företag och på stan. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Du måste ha känslan för att bemöta och skapa en fantastisk kundupplevelse. Det är också viktigt att du har en hög arbetskapacitet, stresstålig och ha förmågan att ”hålla många bollar i luften” och är drivande och stimulerad av affärer med vilja att arbeta målmedvetet och systematiskt för att ”ta det i mål”.

Som person har du sinne för ordning och reda och vilja att när tillfälle ges, utvecklas vidare inom området. Samt vara positiv, samarbetsvillig och flexibel eftersom vi strävar efter att jobba över avdelningsgränserna och vara ETT team på Dahlqvists.

Arbetsgivare
Dahlqvists Bil AB
Östra Blekingevägen 6
29150 Kristianstad
Hemsida: http://www.dahlqvists.se
Ansökan
Ansök senast 10 March (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.