På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Bilförsäljare
Spela filmen

Bilförsäljare

En bilförsäljare säljer nya och begagnade bilar till privatpersoner eller företag.

Som bilförsäljare måste du lyssna på och sätta sig in i kundens behov. För att ge riktig information behöver du även kunna en hel del om bilarna som säljs. Kunden kan till exempel vilja veta vilka prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Bilförsäljarna ska även kunna informera kunden om regler för miljöbilar samt om försäkringsvillkor, serviceavtal och finansieringsmöjligheter.

Bilförsäljare söker upp eller blir uppsökta av kunden och börjar vanligen med att demonstrera bilen och låta kunden provköra den. Sedan förhandlar bilförsäljaren priset med kunden. Detta är särskilt viktigt när det gäller begagnade bilar, då kunden ofta vill pruta.

Det är ytterst viktigt att säljaren agerar varumärkesstärkande. Det innebär att säljaren på olika sätt ska försöka öka förtroendet och helhetsintrycket för de produkter och tjänster som är till försäljning.

Utbildning

Det finns olika vägar du kan gå för att bli bilförsäljare. Du kan till exempel utbilda sig inom gymnasieskolan på Handels- och administrationsprogrammet, inriktning Handel och service. Det är ofta en merit att du har kunskaper om bilar. Sådan utbildning kan du få på olika sätt, ett exempel är Fordons- och transportprogrammet på gymnasiet eller att du har ett allmänt intresse för bilar.

Den som har erfarenhet av annan försäljning, och helst också vissa kunskaper om bilar, kan anställas av en bilfirma och läras upp i företaget. B-körkort ställs ofta som ett krav för att få anställning.

Framtidsutsikter

Arbetsförmedlingen bedömer att det blir ganska hård konkurrens om de lediga jobben som bilförsäljare under de kommande åren. Branscher söker dock fler kvinnor som vill arbeta med bilförsäljning och då kan det naturligtvis vara en fördel om du är kvinna, som gillar försäljning och bilar.

Personliga egenskaper

Som alla säljjobb är arbetet som bilförsäljare fyllt av kontakter. Du ska ge god service och vara på gott humör, även om du kanske är stressad ibland. Eftersom bilar är dyra och kunden är mån om att göra ett bra köp behöver du få kunden att känna förtroende och lita på att de köper en bra bil.

Arbetsplats

Bilförsäljare kan jobba på både stora och små bilförsäljningsfirmor.

Visste du att...?

... Midsommarhelgen är, enligt många experter, den värsta trafik-helgen på hela året. Med störst risk för långa trafikköer på vägarna och mycket förhöjd risk för trafikolyckor pga många bilar på vägarna samtidigt. Många förare är dessutom alkohol- eller drogpåverkade eller så är de för trötta för att kunna köra bil på ett säkert sätt.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

22 Lediga jobb

Bilsäljare till Motor Trend i Kungsbacka

Arbetsgivare / Ort: Motor Trend AB / Kungsbacka
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-08-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Om du vill skapa goda och långsiktiga relationer, sätta kunden i centrum och ge denne ett förtroendeingivande och trevligt bemötande så har vi jobbet för dig. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.


Som säljare hos oss tar du hand om hela affären, från möte med kunden till leverans av bilen och uppföljning. Vi tror att du är driven och målinriktad samt förstår vikten av att arbeta proaktivt. Du ingår i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma såväl som individuellt uppsatta mål.


Vi ser främst till dina personliga egenskaper och vill att du ska ha arbetet med någon typ av försäljning tidigare. Det är din vana och förmåga att bemöta kunden och förstå dennes behov som värdesätts av oss. Produktutbildning av Toyotas breda modellprogram får du när du väl är på plats hos oss. Vi ser att du har gymnasieutbildning, datorvana och B-körkort. Erfarenhet från bilbranschen är meriterande.


Utvecklas med oss

Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.


Skicka oss din ansökan

Om du tror att du kan vara den som brinner för att ge våra kunder bästa tänkbara service ser vi gärna din ansökan hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är heltid, dagtid och helgarbete förekommer enligt rullande schema. Tjänstebil och tjänstetelefon ingår. Vid frågor kontakta vår regionala försäljningschef Fredrik Blad på telefon 0300-320 611. Urvalsarbetet sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas omgående så skicka ansökan till [email protected] redan nu, och absolut senast 20 september 2020. Märk din ansökan med ”Bilsäljare Kungsbacka.”


Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2019 omsatte vi 706 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.


Arbetsgivare
Motor Trend AB
Lantmannagatan 2
43442 Kungsbacka
Hemsida: www.motortrend.se
Ansökan
Ansök senast 20 September (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Vi vill ha flera säljare till vårt vinnande team i Norrköping!

Arbetsgivare / Ort: Ls Jobbet AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Säljare VW Transportbilar

Säljare VW Personbilar

Säljare begagnade bilar

Arbetsuppgifter I rollen som säljare möter du våra kunder främst i bilhallen, där du möter upp och lyssnar in kundens behov. Utifrån kundens behov visar du särskilt utvalda bilar och stämmer av att du uppfattat behovet rätt. Du knyter relation till kunden och avslutar affären när kunden är nöjd. Du jobbar med finansieringslösningar och hjälper kunden på bästa sätt fram till avslut. I rollen ingår också löpande uppföljning av kundkontakter, offerter och avslutade affärer. I roll som säljare av transportbilar arbetar du även uppsökande, främst mot företagskunder.

Din profil Hos oss företräder du ett företag med starka varumärken, hög kompetens och starkt engagemang för våra kunder. Därför är det viktigt att du som söker har ett proffsigt bemötande och drivs av att skapa den bästa relationen till våra kunder. Du har ett starkt driv att skapa affärer och förstås, ett stort intresse för bilar! Du kan arbeta självständigt och har god självkänsla. Du är öppen, positiv och har ett starkt engagemang i ditt arbete.

Kvalifikationer Du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad försäljning. För tjänsten som säljare av transportbilar bör du ha erfarenhet av B2B. För tjänsten som säljare av begagnade bilar bör du ha erfarenhet av att göra snabba avslut. Du har erfarenhet av arbete i serviceinriktad roll och har goda ekonomikunskaper. Du har lätt att arbeta i digitaliserade försäljningssystem och har generellt goda IT-kunskaper.

Övrig information Vi vill gärna ha blandade personalgrupper hos oss och därför är alla med rätt profil välkomna att söka! Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 20 september.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Har du några frågor om tjänsten, kontakta bilmarknadschef Fredrik Björk tfn 0702-696497 eller e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

 • Erfarenhet av kvalificerad försäljning
 • B-körkort
 • Avslutad gymnasieutbildning

Meriterande

 • Ekonomikunskaper
 • Goda IT-kunskaper
 • Försäljning inom fordonsbranschen

Om arbetsgivaren - Söderbergs Bil

Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Arbetsgivare
Ls Jobbet AB
Ansökan
Ansök senast 20 September (1 dag kvar)

Ansök här

Loss Prevention Specialist / Loss Prevention Associate till UNIQLO

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat. Om kunden: UNIQLO är ett japanskt klädföretag med butiker globalt. Företager är världens andra största bolag inom branschen. Deras vision är att skapa fantastiska kläder med ett nytt och unikt värde för att berika människors liv vart du än bor i världen. Den framgångsrika etableringen av UNIQLO i Sverige och Danmark har definierat början på en spännande resa för UNIQLO i Skandinavien. Detta har resulterat att de nu vill utöka sitt team i Stockholm med en Loss Prevention Specialist som är en ny roll i deras butik. Rollen som Loss Prevention Specialist är en nyckelposition i deras Health and Safety-team och kräver någon som vill växa med företaget och hjälpa dem att utveckla deras organisation. Arbetsuppgifter: Som Loss Prevention Specialist arbetar du i UNIQLO’s butik och ansvarar för alla initiativ och dagliga arbetsuppgifter som handlar om förlustförebyggande aktiviteter. Detta innefattar stöldfokuserade arbetsuppgifter men även säkerställa att butiksteamet har kunskap om säkerhetspolicys och rutiner kring Loss Prevention genom att hålla utbildningar. Ditt främsta fokus i rollen är att minska förlusten av produkter och därför jobbar du aktivt mot uppsatta mål kopplade till det. I rollen arbetar du även med lagerhantering och säkerhetshantering tillsammans med Health and Safety Manager för att säkerställa säkerhet och välbefinnande för alla anställda. Vidare ingår anläggnings-, underhålls- och övriga Health and Safety uppgifter som riskbedömning, evakuering, första hjälpen, registrering av olyckor och kassahantering för att säkerställa korrekt användning. I denna roll varierar dina arbetstider då de korrelerar med butikens öppettider. Profil: • Tidigare erfarenhet av rollen som exempelvis väktare eller annan inom säkerhet alternativ butikserfarenhet med intresse att utvecklas inom säkerhet • Grundläggande kunskap i Office-paketet • Flytande i och engelska i tal och i skrift För att trivas i rollen är du en person med hög integritet som inte räds att agera i obekväma situationer. Du är självgående i den bemärkelsen att du har förmåga att driva ditt arbete självständigt och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Då du arbetar i UNIQLO’s butik är du serviceinriktad och trivs att arbeta både tillsammans med andra och med kunder. Vidare är du iniativitagande och lyfter gärna idéer på de förbättringsförslag du uppmärksammar. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 21 September (2 dagar kvar)

Ansök här

Kamux Halmstad söker nu vår nya toppsäljare

Arbetsgivare / Ort: Kamux AB / HALMSTAD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 21 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu dig som är positiv till förändringar och drivs av att tjäna pengar! Vi är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar och söker nu dig till vår butik i Halmstad som är engagerad, driven och positiv till sin läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

Arbetsuppgifter:

Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Vi söker dig som:

Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Halmstad arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella- och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Om Kamux:

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 20 i Sverige och 7 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 260 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.

Ansökan:

Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga via länken så fort som möjligt innan 21:a september. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår HR-chef Anders Johansson, [email protected]

eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare
Kamux AB
Kundvägen 12
30241 HALMSTAD
Ansökan
Ansök senast 21 September (2 dagar kvar)

Ansök här

Kamux Västerås är på jakt efter vår nya hungriga toppsäljare

Arbetsgivare / Ort: Kamux AB / VÄSTERÅS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 21 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu dig som är positiv till förändringar och drivs av att tjäna pengar! Vi är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar och söker nu dig till vår butik i Västerås som är engagerad, driven och positiv till sin läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

Arbetsuppgifter:

Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Vi söker dig som:

Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Västerås arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella- och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Om Kamux:

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 20 i Sverige och 7 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 260 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.

Ansökan:

Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga brev senast den 21:a september 2020. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår HR-chef Anders Johansson, [email protected]

eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!


Arbetsgivare
Kamux AB
Hällagatan 6
72134 VÄSTERÅS
Ansökan
Ansök senast 21 September (2 dagar kvar)

Ansök här

Har du ett stort bilintresse och kunskap inom säljbranschen?

Arbetsgivare / Ort: Kamux AB / Järfälla
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 21 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu dig som är positiv till förändringar och drivs av att tjäna pengar! Vi är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar och söker nu dig till vår butik i Järfälla som är engagerad, driven och positiv till sin läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

Arbetsuppgifter:

Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Vi söker dig som:

Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Järfälla arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella- och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Om Kamux:

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 20 i Sverige och 7 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 260 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.

Ansökan:

Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga via länken så fort som möjligt innan 21:a september. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår HR-chef Anders Johansson, [email protected]

eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare
Kamux AB
Girovägen 7
17562 Järfälla
Ansökan
Ansök senast 21 September (2 dagar kvar)

Ansök här

Säljare Företag på Peugeothuset

Arbetsgivare / Ort: Happyr AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Peugeothuset rekryterar: Säljare Företag Vi är en auktoriserad Peugeot-anläggning med 16 medarbetare och vår verksamhet består av försäljning, service och reparationer samt reservdelar. Vårt distrikt sträcker sig från Mariefred till Kungsör med Eskilstuna som bas. Peugeothuset är ett starkt växande varumärke med ett 200 årigt varumärke att representera. Och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Norrköping och Örebro. Som Företagssäljare är du ansvarig för att företaget uppnår fastställda mål för vårt område som är Eskilstuna och Strängnäs med omnejd. För att uppnå dessa mål behöver du tillsammans med dina kollegor säkerställa en kundvänlig affärsmodell . Till din hjälp har du ett härligt team och en engagerad generalagent, Peugeot Sverige. Du rapporterar direkt till försäljningschef. Vi förväntar oss att du jobbar proaktivt ute på fältet med uppsökande verksamhet hos såväl nya som befintliga kunder. Du ska även delta i kundaktiviteter, event och olika nätverk. Vi ser gärna att du har ett stort Bilintresse och är engagerad för att ständigt överträffa kundens förväntningar! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning. För ytterligare upplysning kontakta Försäljningschef Anders Lind  016 – 55 00 911 epost: [email protected]
Arbetsgivare
Happyr AB
Hemsida: http://www.peugeothuset.se
Ansökan
Ansök senast 21 September (2 dagar kvar)

Ansök här

Säljare till Europeiska Motor

Arbetsgivare / Ort: Next U AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Ansök snabbt här!... eller på vanligt sätt längre ned. Är du en framgångsrik, driven säljare idag men söker en ny utmaning med möjlighet till utveckling?  Europeiska Motor expanderar! Söker fler säljare till deras anläggningar som är placerade norr om Stockholm.    Dina arbetsuppgifter    * Med telefonen som främsta verktyg bygger du din egen kundstock genom personlig kontakt med blivande kunder för att bygga en långsiktig relation.  * ansvar för hela säljprocessen genom att boka dina egna möten för både nybils- och begagnad försäljning. * Du sköter hela affären från första kundkontakt till leverans samt skapar en god grund för en långsiktig relation med kunden. * försäljning av våra tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar, mm. * Har du rätt förutsättningar får du verktygen att utvecklas och lyckas i en framgångsrik organisation med ett av världens största bilmärken i fronten. Vem är du    * Dokumenterad erfarenhet av försäljning av någon form * Du ska vara redo att ta nästa steg i karriären och se långsiktigt på din arbetsrelation.  * Du har stort säljdriv och är tävlings- och målinriktad men också ödmjuk * Noggrann, lyhörd med stort engagemang Detta är en roll för dig som vill skapa dig en karriär hos oss så din nyfikenhet tillsammans med resultatfokus kommer väl till pass här!  Vi erbjuder dig    * En framgångsrik säljsatsning med tydliga utvecklingsmöjligheter. * Möjlighet att jobba med ett av världens starkaste varumärken hos ett modernt och * kundfokuserat företag med över 50 år i branschen * Högt i tak och goda kollegor som pushar varandra till framgång Europeiska Motor AB är Sveriges största återförsäljare av Toyotabilar med fullserviceanläggningar i Sundbyberg, Täby, Vällingby, Arlandastad, Gävle och en verkstad i centrala Stockholm. Vi är ett familjeägt bolag med upp mot 200 anställda som grundades av Bertil Boström år 1960. Ansökan Företaget har valt att samarbeta med rekryterings- och bemanningsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u’s hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Om Next u Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se Sökord: Försäljning  sälj , säljare , bilsäljare , Account Manager , Bilar , säljbranschen ,  bilbranschen  , Europeiska Motor , Toyota , bilförsäljare , sälja bilarAnsök snabbt här!... eller på vanligt sätt längre ned.
Arbetsgivare
Next U AB
Ansökan
Ansök senast 25 September (6 dagar kvar)

Ansök här

Försäljningsansvarig

Arbetsgivare / Ort: RAPP Personal & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Är det dig vi söker? Skandinaviens sannolikt mest välrenommerade och anrika sportbilsföretag behöver stärka upp med en försäljningsansvarig. Att ”kränga” bilar till varje pris har aldrig varit vår melodi. Att däremot lyssna till våra kunders behov och drömmar, för att sedan ärligt och transparent leverera det som krävs är något vi brinner för. Vilken säljare som helst kan köpa och sälja bilar. Att göra det hos oss kräver mycket mer. Genom ett genuint intresse tillför vi trygghet, service, kvalité och glädje. Det har efter 35 år gett von Braun Sports Cars en särställning på marknaden. Vi söker nu dig som har ett genuint sportbilskunnande men också en lämplig bakgrund inom försäljning. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du trivs med att arbeta målmedvetet och vill tillsammans med oss, långsiktigt lyfta vår försäljningsverksamhet både vad beträffar rutiner, volymer och kvalité. Vi har idag en stark tillströmning av kunder och uppdrag vilket innebär att vi behöver stärka upp organisationen för att långsiktigt klara av att ge den höga service vi är kända för. Din roll kommer därför att bli, att se till att vi blir ännu duktigare på att leverera det våra kunder vill ha och samtidigt bygga upp en mer fokuserad säljresurs hos oss. Både lokalt i Skene, men framöver också med en geografisk spridning.  Du som söker tjänsten förstår vikten av att leverera mot uppsatta nyckeltal och ekonomiska mål. Som person är du social, har ledaregenskaper och är förtroendeingivande. Därav blir positiv coaching av nya förmågor en naturlig roll för dig. Du tar på eget initiativ tag i små självklara vardagsuppgifter och har en ordningsam struktur runt dig som minimerar risken för att ”surdegar ligger kvar”. Du uppskattar det flexibla arbetet och arbetstiderna, vilket också innebär att vara flexibel för att möta kunders tider och behov. Därför har du också förmågan att förvalta det förtroende vi har vunnit från vår internationella och exklusiva kundgrupp. Krav. Goda svenska- och engelskakunskaper i både tal och skrift. Övriga språk meriterande  Goda datakunskaper.  Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan ansökningstiden gått ut.      RAPP Personal & Rekrytering är ett innovativt konsultföretag som präglas av driv, professionalism och mervärde. Vi är ett mindre företag med stora resurser som står för ett personligt engagemang och säkra processer. Vi vill ligga i framkant med våra kunder och ser att kundanpassade personal & rekryteringslösningar gynnar istället för färdiga traditionella paket.
Arbetsgivare
RAPP Personal & Rekrytering AB
Ansökan
Ansök senast 25 September (6 dagar kvar)

Ansök här

Audi-säljare till Toveks Bil i Varberg

Arbetsgivare / Ort: Toveks Bil i Syd AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 25 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Vi söker nu en försäljare av rang till vår anläggning i Varberg. Tillsammans är vi ett starkt team, både lokalt i Varberg och gemensamt på Toveks Bil. Vi söker nu dig som vill skapa den bästa kundupplevelsen i vår Audihall. Att varje dag möta våra kunder i bilhallen och göra att deras nästa bilköp blir det bästa köpet de gjort, det är din drivkraft. Vi kan erbjuda dig att få jobba med ett av marknadens största och bästa bilmärke – Audi. Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen - och vi vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Din arbetsdag fylls av att bearbeta befintliga kunder såväl som att utveckla nya kundkontakter. Detta gör du bland annat genom att presentera våra produkter i bilhallen, ta med kunder ut på provkörningar, prospektera och uppsöka kunder samt ta fram offerter och finansieringsförslag. Du äger själv försäljningsprocessen från första kontakten till påskrivet avtal, med uppbackning av kollegor, försäljningschef och märkeschef. Vi söker efter dig som är engagerad, målfokuserad och med en hög förståelse för affärer. Du har flera års arbetslivserfarenhet av försäljning, med goda resultat i bagaget. Självklart har du en förståelse för service och kundfokus, något vi värdesätter högt i vår verksamhet. Vi och våra varumärken kommer tillhandahålla dig en gedigen introduktion och fortlöpande utbildningar under hela din anställning. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Tillträde: oktober eller enligt överenskommelse Lön: fast månadslön samt provision Arbetsort: Varberg Omfattning: heltid Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.
Arbetsgivare
Toveks Bil i Syd AB
Hemsida: https://toveksbil.se/personbilar/
Ansökan
Ansök senast 25 September (6 dagar kvar)

Ansök här

BD Strängnäs Bil AB söker driven säljare!

Arbetsgivare / Ort: BD Strängnäs Bil AB / STRÄNGNÄS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 27 September (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

BD Strängnäs Bil AB söker en driven säljare med start omgående!


BD Strängnäs Bil AB tillsammans med BD Stockholm Bil AB ingår i en expansiv koncern inom fordonsbranschen.

BD Strängnäs Bil AB är nu under tillväxtfas och söker därför förstärkning i teamet!


För mer information besök vår hemsida:


Vem är du?

Som person ska du vara driven, ansvarstagande och serviceinriktad. Du hanterar stress och kan leverera kvalitet i ditt arbete. Du är förtroendeingivande och har god förmåga att vårda samt bearbeta kundrelationer, nya såväl som gamla. Ett högt driv och en vilja av stål är egenskaper vi värderar högt.

Du är självständig men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett glödande driv för att göra affärer.

Då det finns utvecklingsmöjligheter i företaget och koncernen ser vi gärna att du hela tiden har viljan att bli bättre och vågar ta för dig. Med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst.

Som säljare är du ansiktet utåt för vår verksamhet och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och brinner för att skapa nöjda och återkommande kunder. Du kommer att jobba med alla märken, värdera inbyten, sköta egen logistik samt sköta det administrativa. Du guidar dina kunder genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. Du kommer att få en bra introduktion samt löpande stöd av ansvarig säljchef.


OBS! Tjänsten tillsätts löpande!

Arbetsgivare
BD Strängnäs Bil AB
Gesällvägen 4
64541 STRÄNGNÄS
Hemsida: http://www.bdbil.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Har du ett stort bilintresse och kunskap inom säljbranschen?

Arbetsgivare / Ort: Kamux AB / BORÅS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 28 September (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu dig som är positiv till förändringar och drivs av att tjäna pengar! Vi är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar och söker nu dig till vår butik i Borås som är engagerad, driven och positiv till sin läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

Arbetsuppgifter:

Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Vi söker dig som:

Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Borås arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella- och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Om Kamux:

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 20 i Sverige och 7 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 260 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.

Ansökan:

Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga brev senast den 28:e september 2020. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår HR-chef Anders Johansson, [email protected]

eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare
Kamux AB
Gånghestersvägen 134
50765 BORÅS
Ansökan
Ansök senast 28 September (9 dagar kvar)

Ansök här

Har du ett stort bilintresse och kunskap inom säljbranschen?

Arbetsgivare / Ort: Kamux AB / JÖNKÖPING
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 28 September (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu dig som är positiv till förändringar och drivs av att tjäna pengar! Vi är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar och söker nu dig till vår butik i Jönköping som är engagerad, driven och positiv till sin läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

Arbetsuppgifter:

Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Vi söker dig som:

Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Jönköping arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella- och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Om Kamux:

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 20 i Sverige och 7 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 260 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.

Ansökan:

Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga brev senast den 28:e september 2020. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår HR-chef Anders Johansson, [email protected]

eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare
Kamux AB
Porfyrvägen 2
55303 JÖNKÖPING
Ansökan
Ansök senast 28 September (9 dagar kvar)

Ansök här

Transportbilssäljare

Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 30 September (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar. Om rollen Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar med den framtoning som respektive varumärke stadgar. I rollen är det av yttersta vikt att bemöta kunder, skapa affärskontakter samt säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer att arbeta med flertalet bilmärken, såsom Mercedes-Benz, Nissan, Citroën med mera. Din profil Vi söker Dig som är driven, initiativtagande och som har ett brinnande intresse för att göra affärer. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Du vet vad som krävs för att skapa och vårda kundrelationer och möta kundens behov. Vidare är du en självständig person och förstår vikten av att arbeta proaktivt. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. B-körkort krävs. Vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.  Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
I.A. Hedin Bil AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (11 dagar kvar)

Ansök här

Personbilssäljare

Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 4 October (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Om rollen Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Din profil Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer! B-körkort fodras. Vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
I.A. Hedin Bil AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast 4 October (15 dagar kvar)

Ansök här

Butiksmedarbetare / Loss Prevention Specialist till UNIQLO

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat. Om kunden: UNIQLO är ett japanskt klädföretag med butiker globalt. Företaget är världens andra största bolag inom branschen. Deras vision är att skapa fantastiska kläder med ett nytt och unikt värde för att berika människors liv vart du än bor i världen. Den framgångsrika etableringen av UNIQLO i Sverige och Danmark har definierat början på en spännande resa för UNIQLO i Skandinavien. Detta har resulterat att de nu vill utöka sitt team i Stockholm med en Loss Prevention Specialist som är en ny roll i deras butik. Rollen som Loss Prevention Specialist är en nyckelposition i deras Health and Safety-team och kräver någon som vill växa med företaget och hjälpa dem att utveckla deras organisation. Arbetsuppgifter: Som Loss Prevention Specialist arbetar du till största del i UNIQLO’s butik och ansvarar för alla initiativ och dagliga arbetsuppgifter som handlar om förlustförebyggande aktiviteter. Detta innefattar stöldfokuserade arbetsuppgifter men även säkerställa att butiksteamet har kunskap om säkerhetspolicys och rutiner kring Loss Prevention genom att hålla utbildningar. Ditt främsta fokus i rollen är att minska förlusten av produkter och därför jobbar du aktivt mot uppsatta mål kopplade till det. I rollen arbetar du även med lagerhantering och säkerhetshantering tillsammans med Health and Safety Manager för att säkerställa säkerhet och välbefinnande för alla anställda. Vidare ingår anläggnings-, underhålls- och övriga Health and Safety uppgifter som riskbedömning, evakuering, första hjälpen, registrering av olyckor och kassahantering för att säkerställa korrekt användning. I denna roll varierar dina arbetstider då de korrelerar med butikens öppettider. Profil: • Tidigare erfarenhet av arbete i butik med viljan att utvecklas inom säkerhet • Grundläggande kunskap i Office-paketet • Flytande i och engelska i tal och i skrift • Tidigare erfarenhet i en roll inom säkerhet är meriterande För att trivas i rollen är du en person med hög integritet som inte räds att agera i obekväma situationer. Du är självgående i den bemärkelsen att du har förmåga att driva ditt arbete självständigt och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Då du arbetar i UNIQLO’s butik är du serviceinriktad och trivs att arbeta både tillsammans med andra och med kunder. Vidare är du iniativitagande och lyfter gärna idéer på de förbättringsförslag du uppmärksammar. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 5 October (16 dagar kvar)

Ansök här

Bilförsäljare

Arbetsgivare / Ort: Onlinebilvård i Kungälv AB / Kungälv
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bilförsäljare

Om jobbet

Vi söker en driven och självgående säljare till vårt bilcenter. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande tidigare. Någon typ av försäljning samt har ett intresse för bilar.

I dina arbetsuppgifter ingår att sälja på plats, svara i telefon och mailförfrågningar. Skriva kontrakt, göra annonser på bilar till försäljning, göra fakturor mm.

B körkort är ett krav samt svenska i tal och skrift. Övriga språk meriterande.

Du skall vara lyhörd, stresstålig och ha ett ordningssinne. God datorkunskap.

Vi söker någon som kan börja omgående.


Vi har öppet alla dagar i veckan.

Arbetsgivare
Onlinebilvård i Kungälv AB
Svarvaregatan 4
44232 Kungälv
Ansökan
Ansök senast 7 October (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Bilförsäljare till växande bilföretag!

Arbetsgivare / Ort: VKDB Sverige AB / Arlandastad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bilförsäljare

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Har du ett stort bilintresse samt erfarenhet av försäljning? Är du en serviceinriktad och prestigelös person som trivs i en föränderlig miljö? Då kan denna roll vara något för dig! Vi söker nu en engagerad bilförsäljare till Arlandastad.

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi tusentals bilar och når kunder över hela Europa. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden.

Din roll

Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar försäljning av begagnade bilar samt bearbetning av potentiella kunder. I arbetet ingår även rådgivning och demonstrering av bilar samt administration av provkörningar. Du får vara med och bygga upp ett nytt varumärke från start och därmed även delta i olika uppbyggnadsprojekt inom diverse områden.

Tjänsten ligger på 40h/vecka med en fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Din kompetens

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning, kundservice eller annan kundnära roll. Erfarenhet från bilförsäljning är meriterande likväl som utbildning inom försäljning/fordon. Utöver ovan är även en god bilkunskap samt manuellt B-körkort krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi tror att du har ett starkt inre driv och ett genuint intresse för försäljning samt är mål- och resultatinriktad. Du är förtroendeingivande som person och försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden såväl som internt. För att lyckas i rollen ser vi även att du är flexibel och prestigelös samt trivs i en föränderlig miljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:

Jenni Viitala

HR Generalist

0735049330

Arbetsgivare
VKDB Sverige AB
Thulins Plats 4h
19561 Arlandastad
Ansökan
Ansök senast 7 October (18 dagar kvar)

Ansök här

Ansvarsfull Hallvärd / Hallvärdinna

Arbetsgivare / Ort: N-Trygg Bil AB / Habo
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 15 October (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker för omgående anställning Hallvärd / Hallvärdinna till vårt nya showroom i Habo. Du tar hand om våra kunder i första ledet och hjälper kunderna med allt ifrån provkörningar till leverans av bilarna. Du är även delaktig i annonsering av bilarna. Avtalsskrivning överlämnar du till någon av våra säljare.


Tjänsten vi erbjuder är timanställning vid behov Torsdag - Lördag med stor möjlighet till heltidsanställning. Vi garanterar minst 50% arbete.


Vi söker dig som är driven, ärlig, lojal samt ambitiös och trivs i omgivningar med kunder. Du kan hantera många bollar i luften och du förstår vikten av mjuka värden i försäljning. God datavana ser vi som en självklarhet och du förstår innebörden & fördelen med starkt lagarbete och teamkänsla.

Arbetsgivare
N-Trygg Bil AB
56691 Habo
Hemsida: www.ntryggbil.se
Ansökan
Ansök senast 15 October (26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Nordisk kompetens AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilförsäljare

Om jobbet
Vi söker en bilsäljare för framgångsrik bilfirma. Om du vill skapa goda och långsiktiga relationer, sätta kunden i centrum och ge denne ett förtroendeingivande och trevligt bemötande så har vi jobbet för dig. Vi söker för en framgångsrikt företag en säljare. Kunden vill se kundens äkta leende och de vill uppnå den genom sann laganda och stort engagemang. Som säljare hos vår kund tar du hand om hela affären, från möte med kunden till leverans av bilen och uppföljning. De vill att du är driven och målinriktad samt förstår vikten av att arbeta proaktivt. Du kommer att ingå i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma såväl som individuellt uppsatta mål. De ser främst till dina personliga egenskaper och vill att du ska ha arbetet med någon typ av försäljning tidigare. Det är din vana och förmåga att bemöta kunden och förstå dennes behov som värdesätts av oss. Tjänsten är på heltid. Sista ansökan: 2020-10-15
Arbetsgivare
Nordisk kompetens AB
Ansökan
Ansök senast 15 October (26 dagar kvar)

Ansök här

Bilinköpare/testare av bilar - extrajobb!

Arbetsgivare / Ort: VKDB Sverige AB / Linköping
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 2 November (1 månad 14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bilförsäljare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi är Europas största marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Nu kan du vara med på vår spännande resa på den nordiska marknaden!


Är du student och letar efter ett spännande extrajobb? Har du ett stort bilintresse samtidigt som du är intresserad av att göra affärer? Triggas du av utmaningar? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi söker just nu en bilinköpare/testare av bilar med placering på vår Inköpsstation i Linköping som vill vara med och utveckla ett nytt och kreativt företag inom bilindustrin.


Din roll

I rollen som inköpare arbetar du ute på en av våra test- och inköpsstationer och ansvarar för att utvärdera inkommande fordon. Rollen är en nyckelposition inom organisationen där du på daglig basis hanterar inköp av bilar av olika märken, modeller och skick. Kundinteraktion, relationsbyggande och förhandling är återkommande delar i arbetet. Du ansvarar för att inköpsprocesserna på din lokala test- och inköpsstation sköts och hanteras på ett ansvarsfullt sätt samtidigt som du är företagets ansikte gentemot kunderna.

För att passa i denna roll är det viktigt att du har möjlighet att arbeta varannan lördag samt är flexibel att hoppa in på veckodagar vid behov.

Profil

Vi söker dig som har ett stort intresse samt bred och djup teknisk kunskap om bilar. Kanske har du jobbat som bilförsäljare, biltestare eller servicetekniker innan. Du är duktig på att utvärdera bilar och har en professionell framtoning. Du uppskattar att ha kundkontakt och sätter kunden i första rummet. Som person ger du ett förtroendeingivande och positivt intryck samtidigt som du har en säljanda och stort driv för att göra affärer. Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Utöver detta har du god datorvana och körkort B.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.


Kontakt:

Anna J Kjellman

HR Generalist & Junior Manager Talent Acquisition

073-5076416

Arbetsgivare
VKDB Sverige AB
Norra Oskarsgatan 14 582
58273 Linköping
Hemsida: www.auto1-group.com
Ansökan
Ansök senast 2 November (1 månad 14 dagar kvar)

Ansök här

Bilförsäljare till Sviva Bil AB i Stenkullen - Lerum

Arbetsgivare / Ort: Sviva Bil AB / Stenkullen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 30 November (2 månader 11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bilförsäljare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska
Meriterande
 • Arabiska
 • Polska
 • Bosniska

Om jobbet

Vi på Sviva Bil AB har en lång och gedigen erfarenhet på bilområdet vilket skapar trygghet för Kunden. Vi arbetar med råd och vägledning till våra kunder när de ska köpa bil. Vår målsättning är att alltid vara kundens bästa val. Vi bygger långsiktiga affärsrelationer med vår kunder och månar om kundens upplevelse av våra varumärke.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en säljdriven personlighet som kan gå in i vårt team och lära sig försäljning från grunden. Du har ett genuint bilintresse. Du vill växa med uppgiften som säljare och få de verktyg som behövs i din utveckling hos oss. Du trivs med att skapa relationer med människor och motiveras av att arbeta resultatinriktat.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i ett företag som ständigt utvecklas. Du kommer bli en del av ett team med högt i tak och som består av inspirerande och ambitiösa kollegor. Vi arbetar mycket med

bilvård och bilservice . Vi utbildar alla våra säljare.

Kom gärna in med din ansökan och CV så snart som möjligt. Vi kommer att utvärdera löpande.

Krav övrigt

- Körkort krävs

- Datorvana

-Språkkunnig

Observera ! Vi ser gärna att sökanden är berättigad till någon form av anställningsstöd

Arbetsgivare
Sviva Bil AB
Plåtvägen 1
44361 Stenkullen
Hemsida: www.svivabil.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (2 månader 11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.