På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Båtförsäljare
Spela filmen

Båtförsäljare

Båtförsäljare säljer oftast inte alla sorters båtar, utan specialiserar sig på en sort. Du kan jobba som försäljare av begagnade motorbåtar och i så fall behöver du ha specialkunskap just om teknik och motorbåtar. 

Har du ett brinnande båtintresse och gillar försäljning? Då kan yrket båtförsäljare vara rätt för dig.

Utbildning

Det finns inte några strikta generella krav på vilken utbildning som krävs för att kunna jobba som båtförsäljare. Arbetsgivare brukar kräva utbildning på lägst gymnasial nivå, helst inom områden ekonomi, marknadsföring eller teknik.

För att få jobb som båtförsäljare kan arbetsgivaren kräva att du är minst 25 år, eftersom yrket kräver en viss livserfarenhet och personlig mognad. Ett annat krav kan vara att du har flera års erfarenhet av försäljningsarbete.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas med rollen som båtförsäljare behöver du ha förståelse för värdet av goda kundrelationer och dessutom vara en mycket strukturerad person. 

De personliga egenskaper som krävs är att du är ansvarsfull, serviceinriktad, social, driven och engagerad och har ett stort kundfokus.

Arbetsplats

Det brukar vara väldigt mycket jobb under sommarsäsongen.

Visa mer
Visa mindre

1 Lediga jobb

Säljare Interboat Örebro

Arbetsgivare / Ort: Repslagar'n i Örebro AB / ÖREBRO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 15 december (18 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Båtförsäljare

Om jobbet

Interboat Örebro söker efter en ny säljare. Vi söker dig, kvinna eller man, som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder. Missa inte möjligheten till ett spännande jobb i en rolig bransch.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya båtar och husbilar från några av de ledande varumärkena samt begagnade objekt. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella privat- /företagskunder. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera, offerera, skapa order samt leverera till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du hanterar också försäljning i vår tillbehörsbutik samt svarar på frågor om våra olika produkter, tillval och finansieringslösningar, både i hallen samt via telefon och mail.

Våra varumärken är Uttern, HR Boat, Victory, Weinsberg, CI, Rollerteam Mercury m.fl.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet som säljare som har ett gott sinne för siffror och affärer. Vi söker dig som utmanas och drivs av höga mål, du älskar att nå avslut med våra kunder. Vidare har du goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska, engelska är meriterande.

Personliga egenskaper:

Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer, oavsett vilken kund som kommer in i hallen. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en lagspelare. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder. Marin erfarenhet är meriterande.

Vi kan erbjuda dig:

Vi erbjuder dig en plats i en spännande expansiv bransch där vi har förmånen att bidra till våra kunders fritid. Vi har en familjär miljö och lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas.

Tjänsten innefattar:

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med några av branschens bästa märken.
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön

Ansökan:

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till [email protected] , tjänsten tillsätts löpande.

Arbetsgivare
Repslagar'n i Örebro AB
KAROSSERIGATAN 4
70111 ÖREBRO
Hemsida: https://www.interboat.se/orebro/
Ansökan
Ansök senast 15 december (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.