På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Massör

Massör

En massör arbetar med massage och muskeltöjningar för att förebygga och motverka muskelspänningar som annars kan orsaka skador eller smärta.

I arbetsuppgifterna ingår också att utreda och behandla enklare dysfunktioner och smärttillstånd i rörelse-och stödorganen samt att ge behandlingar i allmänt avslappningssyfte, enligt den Svenska Klassiska Massagens principer.

En massör arbetar uteslutande med kroppens mjukdelsvävnader, det vill säga med muskler, hud och bindväv. Behandlingen sker genom att massören kombinerar massage- och muskeltöjningstekniker och eventuellt även ger träningsinstruktioner.

En massageterapeut kan jobba som en idrottsmassör. De som jobbar som idrottsmassörer kan vara massageterapeuter i grunden och som sedan valt att inrikta sig på jobb inom idrotten.

Det finns utbildningar som har denna kombination i utbildningen men det finns också många som utbildat sig till massageterapeuter och sedan valt idrotten som inriktning och via erfarenhet eller vidareutbildning skaffat sig de kunskaper som är idrottsspecifika.

Massören kan välja att vidareutbilda sig till massageterapeut och får då mer kunskap om sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. En massageterapeut kan, förutom det en massör kan, jobba direkt med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten.

En medicinsk massageterapeut har yrkeshögskoleutbildning och arbetar precis som en massör med friskvård och hälsa men med patienter inom vårdsektorn.

Utbildning

Utbildning till massör ges främst på privatägda skolor och utbildningen är inte reglerad av någon myndighet, vare sig i innehåll eller omfattning. Branschrådet Svensk Massage ställer upp kvalitetskrav på de skolor som bedriver utbildningar.

Efter utbildning vid någon av de godkända skolorna och praktiskt och teoretiskt prov kan branschrådet utfärda certifikat med titeln Av Branschrådet Svenska Massage Certifierad massör.

Grundläggande gymnasial utbildning finns bl a på Vård- och omsorgsprogrammet.

Passande utbildning kan finnas inom yrkeshögskolan.

Personliga egenskaper

Arbetet förutsätter lyhördhet, ett genuint intresse för människor och god kondition.

Först pratar massören med sin kund om dennes situation. Därefter planeras behandlingen.

Visa mer
Visa mindre

69 Lediga jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Danvik Rehab

Arbetsgivare / Ort: Praktikertjänst AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare. Om Danviks Rehab & Kiropraktik Danvik Rehab och Kiropraktik är en primärvårdsrehabilitering i Nacka. Att arbeta hos Danvik Rehab och Kiropraktik ska innebära en ökad möjlighet att styra sin vardag men också att man engagerar sig i verksamhetens utveckling och tillsammans bygger en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor. Hos oss har alla heltidsanställda 5000 i friskvårdsbidrag. Arbetsuppgifter Vi söker nu 1 Fysioterapeut/Sjukgymnast för tillsvidareanställning inom hemrehabilitering. Arbetet består av bedömning och behandling enskilt och/ eller i team med arbetsterapeut och dietist. Handledning av studenter ingår i arbetsuppgifterna. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast gärna med några års erfarenhet inom hemrehabiliteringen eller liknande verksamhet. Eftersom vi arbetar i patienters hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt. Körkort erfodras. Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper Vi söker dig som är brinner för arbetet med patienter är flexibel, serviceinriktad, prestigelös och van vid ett högt tempo. Har en positiv attityd till utveckling och förnyelse på arbetsplatsen.
Arbetsgivare
Praktikertjänst AB
Hemsida: http://www.danvikrehabkiropraktik.praktikertjanst.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fysioterapeut till Hälso- och sjukvårdsteamet

Arbetsgivare / Ort: Järfälla kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Tillsammans med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla, tänker du också i de banorna? Socialförvaltningen i Järfälla ansvarar för äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg. Inom socialförvaltningen finns Hälso- och sjukvårdsenheten som ansvarar för olika uppdrag inom äldre och funktionshinder. Vi söker nu en fysioterapeut för att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på primärvårdsnivå inom funktionsnedsättning och äldreomsorg. Enheten arbetar mobilt och utgår från centrala lokaler i Jakobsbergs Centrum. Teamet består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och sjuksköterskor som arbetar mot olika uppdrag. ARBETSUPPGIFTER I rollen som fysioterapeut hos oss kommer du främst arbeta mot området LSS och dagverksamhet för äldre, men du kan även komma att arbeta inom äldreomsorgen och stötta upp där behov finns. Därav behöver du vara flexibel och kunna sätta dig in i nya team och arbetsplatser. Rollen kommer att innehålla en del administrativa arbetsuppgifter som kan komma att ändras med kommande uppdrag. Exempel på administrativa uppgifter är revidering av processer och rutiner, fakturering, inköp m.m. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Hembesök • Förskrivning av hjälpmedel • Motoriska/funktionsbedömningar • Ordinationer/träningsprogram • Handledning till omvårdnadspersonal • Dokumentation i journal • Samverkan • Administrativa uppgifter som ex. fakturering och inköp KVALIFIKATIONER Kvalifikationer: • Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. • Minst tre års yrkeserfarenhet. • Erfarenhet av arbete inom LSS, Socialpsykiatrin och äldreomsorg. • Goda kunskaper inom förskrivningsprocessen och olika hjälpmedel/MTP. • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter som fakturering och inköp m.m. • Goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem. • Goda kunskaper av svenska språket i tal och skrift krävs. • B-körkort. Meriterande om du har erfarenhet inom habilitering eller hemsjukvård. Vi söker dig som är flexibel, lösningsfokuserad och arbetar självgående samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med en ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Järfälla kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Södersjukhuset söker fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om tjänsten: Vi söker nu två fysioterapeuter till slutenvården. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer att bedöma och behandla patienter med olika medicinska, kirurgiska eller ortopediska diagnoser. Helgtjänstgöring samt handledning av studenter kan ingå i uppdraget. I arbetsuppgifterna ingår även att bidra till verksamhetens utveckling. Vi erbjuder: SÖS kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm. Vi erbjuder dig flera förmåner som anställd bland annat friskvårdsbidrag 1500 kr/år och en friskvårdstimme/vecka, tillgång till gratis personalgym, rabatterade priser hos flera friskvårdsaktörer (SATS, Friskis), subventionerad läkarvård/sjukvård från vårdgivare inom Region Stockholm. Anställningsform: Visstidsanställning, 6 månader med möjlighet till förlängning, tillträde snarast eller efter överenskommelse. Kvalifikationer: Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från kliniskt arbete inom akutsjukvård. Vi söker: Dig som tar eget ansvar för ditt arbete, är självständig och samtidigt har stor förmåga till samarbete och flexibilitet.Du är glad och positiv. Självklart delar du vår värdegrund "För patienten - med patienten". Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 20 January (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Leg sjukgymnast/fysioterapeut till Röda Korset Behandlingscenter i Skövde

Arbetsgivare / Ort: Svenska Röda Korsets Centralstyrelse
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Tillsvidareanställning med tillträde snarast Svenska Röda Korset driver behandlingscenter för krigsskadade och torterade på sex platser i Sverige: Skövde, Uppsala, Stockholm, Göteborg, Malmö och Skellefteå. Målet för Svenska Röda Korsets behandlingscenter är att ge människor som utsatts för krigstrauma och tortyr, stöd och vård så att de kan återerövra sin psykiska och fysiska hälsa. Utöver kliniskt behandlingsarbete arbetar vi med att sprida kunskap genom att erbjuda utbildningar och information till olika målgrupper, såväl externt som internt. Röda Korsets Behandlingscenter är en, i vårdsammanhang, unik resurs genom att helt och hållet inriktas på behandling för traumatiserade flyktingar/migranter. Många av patienterna har själva varit utsatta för krigs- och flyktrelaterat våld, övergrepp och hot, andra har traumatiserats genom att bli vittne till hur närstående drabbats. Om oss Röda Korsets Behandlingscenter i Skövde ger behandling åt traumatiserade flyktingar med uppehållstillstånd såväl som asylsökande och papperslösa. I vårt team ingår psykologer, psykoterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, administratörer, ledare för barnverksamheten och läkare. Vi arbetar med individuell behandling, för vuxna och konsekvent i team, där en dag består av kliniskt arbete timme för timme, i termer av utredning och samtalsbehandling samt möjlighet att arbeta med samma patienter i grupp. Till vårt uppdrag hör även att sprida information om krigs- och flyktingtrauma och hur enskilda människor drabbas, vilket innebär att vi föreläser i kommun, landsting, skola och för andra som möter samma målgrupp. Utöver själva behandlingsverksamheten kan vi i viss mån erbjuda handledning och utbildning till personalteam och yrkesgrupper som kommer i kontakt med målgruppen. Om dig Vi söker dig som är: • Legitimerad sjukgymnast / fysioterapeut • Erfarenhet av PTSD och psykisk ohälsa • Erfarenhet och intresse av arbete med vår målgrupp • Kan Basal Kroppskännedom eller annan psykiatrisk fysioterapi och psykosomatik • Erfarenhet av behandlingsarbete, gärna också i grupp • B-körkort Det är även meriterande om du: • Är flerspråkig • Har erfarenhet av ideell sektor • Har vidareutbildning med relevans för vår målgrupp Du som söker delar Röda Korsets värderingar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom uthållighet, trygghet, god självkännedom och förmåga och vilja till samverkan då vi alltid arbetar i team med individen i centrum. Mer om oss Du får möjlighet att bli del av ett team med holistiskt perspektiv på människors hälsa! Vi erbjuder naturligtvis kunskapsutveckling då våra medarbetare erbjuds handledning i grupp samt annan utbildning. Inte minst innebär tjänsten även chans till erfarenhets- och kunskapsutbyte med kloka och erfarna kollegor från olika yrkesgrupper och möjlighet att bidra till en av världens främsta katastroforganisationer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt behandlingscenter i Skövde med mobila uppdrag på vår behandlingsenhet i Vänersborg. Sista ansökningsdag är 20 januari 2020. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att maila dem till verksamhetschef Annicka Lang på [email protected], så besvaras de när Annicka är tillbaka efter julledighet.
Arbetsgivare
Svenska Röda Korsets Centralstyrelse
Ansökan
Ansök senast 20 January (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Södersjukhuset söker fysioterapeut/sjukgymnast till Arbetsterapi- och ...

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Om tjänsten: Vi söker nu en fysioterapeut till medicinavdelningarna på SÖS. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer att bedöma och behandla patienter med olika medicinska diagnoser. Helgtjänstgöring samt handledning av studenter kan ingå i uppdraget. I arbetsuppgifterna ingår även att bidra till verksamhetens utveckling. Vi erbjuder: SÖS kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm. Vi erbjuder dig flera förmåner som anställd bland annat friskvårdsbidrag 1500 kr/år och en friskvårdstimme/vecka, tillgång till gratis personalgym, rabatterade priser hos flera friskvårdsaktörer (SATS, Friskis), subventionerad läkarvård/sjukvård från vårdgivare inom Region Stockholm. Anställningsform: Tillsvidaretjänst med start 1 mars 2021 eller efter överenskommelse. Helgtjänstgöring förekommer. Kvalifikationer: Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från kliniskt arbete inom akutsjukvård. Handledarutbildning är meriterande. Vi söker:                                                                            Dig som tar eget ansvar för ditt arbete, är en aktiv person som vill vara med att utveckla och förbättra verksamheten. Vi värdesätter lyhördhet och samarbetsförmåga. Självklart delar du vår värdegrund "För patienten - med patienten" som skall finnas med i allt det vi gör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 20 January (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Särskilt boende

Arbetsgivare / Ort: Malmö kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 January (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Ref: 20210002 Arbetsuppgifter Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss är du med och skapar viktiga förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt. Du utför bland annat funktionsbedömningar av aktivitetsförmågan och stödbehov. Utifrån patientens behov sker sedan planering, genomförande samt uppföljning av insatser såsom förskrivning av hjälpmedel, behandlingar och träning. Även delegering av medicintekniska produkter ingår. Arbetet sker i team kring patienten tillsammans med arbetsterapeut, omvårdnadspersonal, sjuksköterska och sektionschef. Teamets samarbete är en förutsättning för en god och patientsäker vård. I arbetet ingår även handledning av omvårdnadspersonal. Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete där du träffar patienter med olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Det handlar om att ge möjligheter till ett bättre, tryggare och friskare liv för patienter inom särskilda boenden i Malmö stad. Dokumentationen sker i journalsystemet Procapita. Vi tillämpar flextidsavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Kvalifikationer Vi söker dig, leg fysioterapeut/sjukgymnast, som har intresse av att arbeta med patienter inom särskilda boenden i Malmö stad och som vill vara med att utveckla och forma det framtida arbetet med rehabilitering inom boendena. Erfarenhet av arbete på särskilt boende, inom yrkesområdet och kommunal verksamhet är meriterande. En fördel är också om du har erfarenheter av handledning av omvårdnadspersonal samt av hjälpmedelsförskrivning. Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv samt hitta lösningar beroende på behov och situation. Du bemöter patienter, anhöriga och kollegor på ett respektfullt och professionellt sätt. Ditt samarbete med kollegor, patienten och teamet runt patienten är i fokus. Du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Du har förmåga att planera och prioritera både självständigt, med stöd av kollegor och närmaste chef på ett effektivt sätt. Du har en positiv inställning och bidrar till ett gott arbetsklimat för att främja ett gott samarbete. Mycket goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Du är varmt välkommen till oss och du kommer att som ny fysioterapeut/sjukgymnast få en introduktion som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag Om arbetsplatsen Avdelningen för särskilt boende ingår i Hälsa, vård- och omsorgsförvaltningen i Malmö stad. Avdelningen ansvarar för insatser som utförs för patienter/brukare i särskilda boenden i Malmö stad. Huvudfokus för avdelningen är att bedriva vård och omsorg med kvalitet och därigenom skapa trygghet för patienter/brukare och anhöriga. I Malmö stad finns det 42 särskilda boenden. Som leg fysioterapeut/sjukgymnast inom avdelningen tillhör du HSL-enheten Säbo Rehab. Inom enheten arbetar idag sammanlagt 26 legitimerade arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter gemensamt med förebyggande och rehabiliterande åtgärder för personer med nedsatta funktions- och aktivitetsförmågor. Förbättringsarbete och utveckling är ett stort fokus inom vår enhet. Det finns en kvalitetsutvecklare knuten till enheten vilken är ett stöd vid utvecklings- och förbättringsarbeten.  I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Information om tjänsten Anställningsform:Tillsvidare Omfattning: Heltid Antal tjänster: 1 Tillträde: Enligt överenskommelse Övrigt Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.  
Arbetsgivare
Malmö kommun
Hemsida: https://malmo.se/
Ansökan
Ansök senast 21 January (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut till cancerrehabiliteringsmottagning i Lund

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 January (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Är du intresserad av ett varierande och utvecklande arbete? Vill du vara på en arbetsplats som arbetar kontinuerligt med att nå mål om tillgänglighet, patientsäkerhet, lika vård och god arbetsmiljö? Då kanske detta är en tjänst för dig! Cancerrehabiliteringsmottagningen ingår i Skånes universitetssjukhus (Sus) och bedriver rehabilitering för vuxna patienter som har behandlats, vårdas eller följts upp medicinskt och för deras närstående. Vi strävar efter att vara ett kunskapscentrum för cancerrehabilitering och att genom forskning, utbildning och handledning bidra till utveckling inom området. Cancerrehabilitering syftar till att förebygga och reducera fysiska, psykiska, sociala och existentiella följder av cancersjukdom och dess behandling för patienten och dess närstående. Rehabiliteringen ska, utifrån patientens behov och önskningar, ge stöd och förutsättningar för att personen ska kunna leva ett bra liv. Vår enhet består av tvärprofessionella team, i Lund och Malmö, vilka har ett nära samarbete med varandra. I teamen arbetar administratörer, allmänläkare, arbetsterapeuter, dietister, koordinatorer, kuratorer, lymfterapeuter, psykiater, psykologer, fysioterapeuter och sexolog. Vi erbjuder bland annat behandlingar och rehabilitering enskilt och i grupp samt samtalsstöd. De nationella vårdprogrammen för cancerrehabilitering samt lymfödem är vår utgångspunkt och vi strävar efter ett arbetssätt som resulterar i strukturerade och standardiserade rehabiliteringsförlopp. Vidare arbetar vi dagligen och kontinuerligt med strukturerat förbättringsarbete för att nå mål om tillgänglighet, patientsäkerhet, lika vård och god arbetsmiljö. Vi har sedan år 2015 ett uppdrag från förvaltningsledningen att driva Sus övergripande cancerrehabiliteringsteam. ARBETSUPPGIFTER Vi välkomnar nu en fysioterapeut till cancerrehabiliteringsmottagningen! I rollen som fysioterapeut hos oss har du ett varierande och utmanande arbete. Arbetet riktas inom slutenvården mot onkologiska och hematologiska vårdavdelningar. Det innehåller ett brett patientarbete som omfattar åtgärder och behandlingar inom flertalet funktionsområden, exempelvis inom andning och cirkulation, smärta, ortopedi och neurologi. Vi erbjuder dig utbildning och stöd inom ovan nämnda områden. I arbetet ingår också rådgivning om fysisk aktivitet och rehabiliteringsstrategier. Vi har även olika gruppbehandlingar såsom träning i bassäng, basal kroppskännedom och mediyoga. I ditt arbete är du lösningsorienterad tillsammans med andra och kan sätta gränser och be om hjälp när det behövs. Du möter såväl patienter som kollegor utifrån sjukhusets och enhetens värdeord. En viktig del i detta är att du, utifrån enhetens förutsättningar och uppdrag samt begreppen flöde och kvalitet, strävar efter att möta patienternas behov. Här ingår även att se patienten som ansvarig och delaktig i sin egen behandling och rehabilitering, där du som professionell kan bidra till att utveckla olika hanteringsstrategier, förmedla kunskap samt skapa motivation och acceptans. Att du följer enhetens utarbetade standards är en självklarhet. Hos oss arbetar vi med ett kontinuerligt, strukturerat förbättringsarbete i vilket du som medarbetare förväntas ta en aktiv roll. Vi bedriver verksamhet i både Malmö och Lund vilket innebär att arbete kan komma att ske på båda orter. KVALIFIKATIONER Vi välkomnar dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har tidigare erfarenhet av att arbeta på avdelning med gruppverksamhet. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi söker en engagerad, prestigelös och nytänkande person som har en god förmåga till helhetssyn. Du arbetar strukturerat, självständigt och noggrant samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Mottagningen genomgår just nu en strukturell omvandling. Detta ger god möjlighet att vara med och påverka framtidens cancerrehabilitering, men kräver även tålamod och tolerans för förändringar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 21 January (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut, Rehabenheten

Arbetsgivare / Ort: Kristianstads kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 January (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Vill Du vara med och utveckla en spännande verksamhet inom rehabilitering? Välkommen med din ansökan! Omsorgsförvaltningen befinner sig i ett omfattande innovativt förändringsarbete. Vi söker en fysioterapeut som vill ingå i ett av rehabenhetens team, som alla gemensamt kännetecknas av ett gott samarbete och ett kontinuerligt utvecklingsarbete. Vi söker dig som är villig att lära nytt och öppen att finna nya lösningar, samarbetsvilja är centralt och givetvis, ett starkt engagemang för patienten! Teamen består av arbetsterapeut, fysioterapeut och rehabundersköterskor i nära samarbete med övriga professioner runt patienten. Därför är din förmåga att samverka och skapa goda möten A och O för oss. Arbetet är omväxlande med dagligen nya frågor att sätta sig in i finna lösningar på tillsammans! ARBETSUPPGIFTER Vi söker Fysioterapeut till rehabenheten. Som Fysioterapeut ansvarar du för aktivitets- och funktionsbedömningar, rehabilitering, habilitering, åtgärder, ordinationer, delegering till omvårdnadspersonal samt hjälpmedelsförskrivning. Fokus på arbetet ligger i det tvärprofessionella teamarbetet för att skapa möjligheter för våra patienter att känna trygghet och delaktighet i sin vardag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med kännedom om regional och kommunal hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet, erfarenhet inom yrket samt tidigare erfarenheter av multiprofessionellt teamarbete. Vi värdesätter god kännedom om framtidsperspektiv och utveckling inom vård- och omsorgsområdet. Givetvis har du god datorvana och erfarenhet av dokumentation i Procapita, WebSesam och Mina planer är meriterande. Då kommunikation och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna vill vi att du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav då omsorgsförvaltningen har verksamheter inom hela Kristianstads kommun, som du kommer att besöka. För att lyckas i rollen ser vi att dina personliga egenskaper har stor betydelse, vilket innebär att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera och främjar en god arbetsmiljö. Vi vill att du har god empatisk förmåga. Du kan motivera och entusiasmera din omgivning samt har förmåga att arbeta både självständigt som i team. Du kan prioritera och planera och samtidigt ha förmågan att snabbt kunna ställa om efter verksamhetens behov för dagen. Du har förmåga att kunna samarbeta med olika professioner, arbeta i processer och bygga nya arbetssätt för att skapa teamkänsla. Helhetssyn och ett rehabiliterande/habiliterande synsätt är viktigt. ÖVRIGT Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne. I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid. Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess. Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.
Arbetsgivare
Kristianstads kommun
Ansökan
Ansök senast 22 January (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Leg. Fysioterapeut till GHP Ortho Center Göteborg

Arbetsgivare / Ort: GHP Specialty Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Beskrivning av tjänsten GHP Ortho Center Göteborg är en av de ledande ortopediska och idrottsmedicinska klinikerna i Norden. Vår verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ ortopedkirurgisk och fysioterapeutisk vård . Vi bedriver verksamheten med högsta kompetens, bästa möjliga vård och med kostnadseffektiva vårdkedjor. Vår fysioterapi är specialiserad på omhändertagande, bedömning och rehabilitering. Vår ambition är att alltid erbjuda rehabilitering i frontlinjen. Nu söker vi fysioterapeuter/sjukgymnaster som vill vara en del i vår utveckling och ingå i ett välfungerat, engagerat rehabteam med ett unikt samarbete med vår läkarmottagning och operationsverksamhet. Rehab tar emot patienter från våra egna läkare, försäkringsbolag och under Vårdval Rehab. GHP Ortho Center Göteborg har 70 anställda därav 18 fysioterapeuter. Vår rehabverksamhet är lokaliserad på Klippan där våra fysioterapeuter har bred kunskap och lång erfarenhet av all typ av primärvårdsrehabilitering. _ _ Vem är du? Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägsta nivå C1 enligt europarådets nivåskala är ett krav. Vi vill att du värdesätter kvalitets-och teamarbete. Som person gillar du utveckling och att arbeta i högt tempo. Du ska ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har en bakgrund som… Erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering med inriktning på ortopedi och idrottsmedicin är meriterande. Anställningsvillkor: - Anställningsform: 2 Vikariat - Tillträde: Enligt överenskommelse - Lön: Individuell lönesättning GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”. Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.
Arbetsgivare
GHP Specialty Care AB
Hemsida: http://ghp.se/
Ansökan
Ansök senast 23 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Varbergs Kusthotell

Arbetsgivare / Ort: Varbergs Kusthotell AB / VARBERG
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet

Om oss

Kurortskliniken Comwell Varbergs Kusthotell ligger vid den natursköna Apelviken, 52 steg från vattenbrynet. Vi söker nu leg sjukgymnast/fysioterapeut till en behovsanställning.

Vi bedriver god vård i ett välfungerande team där vår huvudsakliga arbetsuppgift är poliklinisk fysioterapi. Arbetet består i huvudsak av att utföra bedömningar och behandling från rörelse-stödjeorganen, värkrelaterade besvär samt psykisk ohälsa. Arbetet innehåller även gruppbehandlingar såsom BK, vattengympa och artrosskola. Arbetet ställer höga krav på både självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi samarbetar med 4 privata vårdgivare i Varberg.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du kan känna dig trygg i dina professionella bedömningar. Vi söker dig som är genuint intresserad och brinner för ditt yrke. Som person är du ansvarstagande och har en god förmåga att arbeta självständigt. Du bör även ha god förmåga att arbeta i team samt självständigt kunna planera och organisera arbetet där patientens behov står i fokus för ditt arbete.

Meriterande är tidigare arbete inom primärvård samt att eventuellt ha gått vissa påbyggnadsutbildningar såsom OMI, Mc Kenzie, akupunktur.

Arbetsgivare
Varbergs Kusthotell AB
Nils Kreugers väg 5
43224 VARBERG
Ansökan
Ansök senast 24 January (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut sökes till AniCura Djursjukhuset Albano

Arbetsgivare / Ort: Anicura AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
OM OSS AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus. Vi bedriver akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistdjursjukvård för hund och katt. Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård. VÅRT ERBJUDANDE Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 250 personer, varav ca 70 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. DIN PROFIL Vi söker dig som är Legitimerad Sjukgymnast/fysioterapeut som vill vara med och driva vår rehabavdelning och ortopedimottagning. Du ska vara van att arbeta självständigt och tycka om att ta ett stort eget ansvar. Du kommer att ta emot egna patienter där bedömning av rätt åtgärd och behandling görs av dig som Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut. Största delen av patienter till rehabavdelningen består av ortopedipatienter men utgörs även av en del neurologi- och friskvårdspatienter. Du kommer träffa hundar och katter i alla tillstånd som kräver att du är flexibel, snabbtänkt och uppfinningsrik. Vi jobbar, precis som på humansidan, primärt med hemrehabilitering; rörlighets-, balans- och styrkeövningar. Men även behandling på plats i form av under water treadmill (WTM), balansutrustning, laser, manuella terapier, akupunktur och TENS. Tjänsten innebär också arbete tillsammans med våra veterinärer på ortopedimottagningen och vårdavdelningen. På ortopedimottagningen går du tillsammans med veterinär på bokningsbar "hältlista" och hjälper till att komplettera bilden ur ett fysioterapeutiskt perspektiv. På vårdavdelningen sker behandling och bedömning av inneliggande patienter samt hemlämning av ortopediska och neurologiska patienter. Som person har du ett genuint intresse för friskvård samt posttraumatisk och postoperativ vård av smådjur med inriktning rehab. Du är en problemlösare med gott humör, du värdesätter dina kollegor, är prestigelös och har lätt att samarbeta med andra. Du brinner för att hålla en hög servicegrad mot patienter och djurägare. OM TJÄNSTEN Att arbeta hos oss innebär: - Bemötande av djurägare och patienter med stort eget ansvar - Djursjukvård i nära samarbete med veterinärer - Omväxlande arbetsuppgifter - Varierande arbetstider; dag, kväll vardagar, samt enstaka helgdagar Tjänsten är ett vikariat på 1,5 år med tjänstgöringsgrad på 100%. Goda möjligheter till övergång till tillsvidareanställning efter denna period. Tillträde omgående. Sista ansökningsdag 2021-01-22. Intervjuer och urval sker löpande. För frågor kontakta Jutta Leufvenmark, Avdelningschef Pol/Akut Mail: [email protected] Telefon: 010-188 31 03 Varmt välkommen med din ansökan
Arbetsgivare
Anicura AB
Hemsida: https://www.anicura.se
Ansökan
Ansök senast 24 January (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut till rehabenheten på VE kirurgi i Lund

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Vill du ha ett utvecklande och stimulerande arbete i ett gott arbetsklimat? Varmt välkommen till rehabenheten på vårdenhet kirurgi. Vi söker nu en fysioterapeut för en tillsvidareanställning med placering i Lund. Vårdenhet kirurgi innefattar kirurgisk verksamhet i Malmö, Lund samt i Landskrona. Vi bedriver akut, basal och högspecialiserad vård med vårdavdelningar och mottagningar i Malmö och Lund. Vi tar emot patienter med remiss från hela Södra sjukvårdsregionen och även från övriga delar av Sverige. Vi arbetar runt patienten i team bestående av, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, dietist, fysioterapeut, farmaceut, arbetsterapeut och kurator. Rehabenheten samlar professionerna arbetsterapeut, dietist, kurator, farmaceut och fysioterapeut. Hos oss arbetar totalt tio fysioterapeuter; fem med placering i Lund och fem med placering i Malmö. ARBETSUPPGIFTER I din roll som fysioterapeut inom VE kirurgi spelar du en viktig roll kring patienten på våra olika avdelningar. Vi arbetar i tvärprofessionella team och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att göra en preoperativ bedömning samt ge information till patienter som ska genomgå större bukkirurgi och postoperativ rehabilitering i form av fysisk aktivitet. Vidare ingår andningsvård, träning av långvarigt inneliggande patienter, bedömning av förflyttningsförmåga samt utprovning av gånghjälpmedel. I denna tjänst ingår även öppenvård en dag/vecka på vår bröst- och melanommottagning som ligger i Malmö. Övriga dagar arbetar du inom slutenvård i Lund. Viss helgtjänstgöring ingår i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, engagerad och som ständigt vill utvecklas i din profession. Därtill sätter du alltid patienten i fokus och kan snabbt ställa om efter ändrade omständigheter. Du värdesätter ett gott bemötande mot patienter och har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Vidare trivs du med att arbeta självständigt samt har ett flexibelt arbetssätt där du kan planera och prioritera ditt arbete. Eftersom vi är måna om att hitta rätt person för jobbet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Gällande de formella kraven så är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därutöver motsvarar dina språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom kirurgisk verksamhet som gör dig trygg i din yrkesroll så är detta meriterande för tjänsten. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 24 January (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjukgymnast/Fysioterapeut till Södermalm Rehab

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du bli en av oss? Vi söker en Sjukgymnast/Fysioterapeut för ett graviditetsvikariat på vår mottagning på Södermalm. Rehab Södra är en resultatenhet inom SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde. Vi består av 130 medarbetare på fyra olika mottagningar och bedriver primärvårdsrehabilitering. På vår enhet på Södermalm arbetar ca 40 personer varav 17 glada fysioterapeuter/sjukgymnaster på mottagningen med olika erfarenheter och kompetenser. Ditt arbete kommer att präglas av patientens fokus, arbetsglädje och inställningen att alla människor är lika mycket värda. Arbetsuppgifter: Som fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården träffar du patienter i alla åldrar med många olika diagnoser och funktionsvariationer. Du får gärna ha erfarenhet av och nyfikenhet på bredden i primärvårdsuppdraget. Du kommer framförallt att arbeta med mottagningsarbete, men det kan även bli aktuellt med hemrehabilitering under semesterperioder. Arbetet består av bedömning och behandling av patienter, individuellt och i grupp. Kvällstjänstgöring fram till kl 19.00 en gång/vecka ingår. Anställningsform: Graviditetsvikariat, heltid 40 tim/vecka med individuellt schema och flexibla arbetstider. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Kvalifikationer: Leg sjukgymnast/fysioterapeut med kandidatexamen 180 hp,magisterexamen är meriterande Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1 nivå Personliga egenskaper: Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du: Uppskattar variationen mellan självständigt arbete och vara en del av ett team. Gärna delar med dig av din kunskap både till patienter samt kollegor. Är bra på att organisera ditt arbete och snabbt ställer om till nya förutsättningar. Är lyhörd och har lätt att skapa nya kontakter. Har nära till skratt. Har du ett extra intresse för geriatrik, barn, bebisar, kvinnohälsa, OMT eller arbetsförmågebedömningar så är det kompetenser vi värdesätter extra. När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt. Information om tjänsterna lämnas av: Enhetschef Södermalm Jaana Gustavsson Tel: 08-123 450 18 Epost: [email protected] Fackliga företrädare: LSR Aina Blom tel:08-123 404 85, 0707-63 01 29 epost: [email protected] Övrig information: För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. Intervjuer kommer ske kontinuerligt. Sista ansökningsdatum: 2021-01-24
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 24 January (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut till ordinärt boende

Arbetsgivare / Ort: Malmö kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Ref: 20210024 Arbetsuppgifter Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till vår verksamhet inom ordinärt boende område Katrinetorp. Vi utgår från lokaler i Fosie och möter våra patienter i deras hemmiljö. Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss är du med och skapar viktiga förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt genom bland annat rehabilitering, träning och hjälpmedelsförskrivning. Kort och gott handlar det om att ge möjligheter till ett bättre, tryggare och friskare liv för dem som vi arbetar kring.   Hur ser din arbetsdag ut?     Du ansvarar för ett eget område tillsammans med övriga i teamet bestående av arbetsterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal. Detta ger en kontinuitet i arbetet och en möjlighet att lära känna dem du arbetar med och skapa långsiktiga relationer. Du, tillsammans med patienten och teamet, planerar självständigt ditt arbete utifrån det område du är ansvarig för. Till dina patientbesök cyklar eller kör du bil. Arbetet är mycket omväxlande eftersom du möter människor i hemmiljö som har väldigt olika bakgrund, utmaningar och behov.   Samverkan och samarbete med arbetsterapeut, omvårdnadspersonal, sjuksköterska och sektionschefer är en förutsättning för en bra vård varför vi arbetar i team. Du måste vara en relationsbyggare som ser värdet i andras kompetenser. Vår arbetsgrupp präglas av en öppen dialog med högt i tak. Du har alltid nära till stöd i arbetet då yrkeskollegorna och chef bara finns några steg bort i korridoren. Vi har en jämn åldersfördelning och det finns alltid en kollega nära till hands. Du har ett stort ansvar och arbetar självständigt men får i din introduktion hos oss en mentor och ett strukturerat introduktionsprogram. Initialt har du också täta träffar med din chef för att du ska få riktigt bra förutsättningar att komma in i jobbet.   Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete där du träffar patienter med olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Hos oss är det viktigt med ett nära ledarskap och en god arbetsmiljö där du trivs med ditt arbete på arbetsplatsen. Kom och bli en i vårt gäng!  Kvalifikationer Vi söker en engagerad och ansvarstagande legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som sätter en ära i att bemöta både patienter, anhöriga och kollegor på ett respektfullt och professionellt sätt.     Avgörande för att göra ett bra jobb och för att fånga vårt intresse när vi ses är att du visar på en lyhördhet för den enskildes behov. För framgångsrik samverkan mellan olika personalkategorier krävs god självinsikt samt god samordnings- och samarbetsförmåga. Genom att se värdet i det som andra tillför i teamet bygger du långsiktiga relationer. Hos oss är laget viktigare än jaget. Du ska trots detta kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, kunna prioritera, vara strukturerad och bra på att organisera och planera ditt arbete. Att kunna kommunicera flytande i tal och skrift på svenska är ett krav. Det är meriternade om du har körkort då arbete inom vissa områden kräver att du kör bil.     Du är varmt välkommen till oss och du kommer som ny i vårt gäng att få en introduktion som är anpassad till din kompetensnivå och erfarenhet. Ingen erfarenhet krävs.   Om arbetsplatsen Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/  Information om tjänsten Anställningsform:Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Antal tjänster: 1 Tillträde: 2021-03-01 eller enligt överenskommelse Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!  Övrigt Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.  
Arbetsgivare
Malmö kommun
Hemsida: https://malmo.se/
Ansökan
Ansök senast 25 January (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjukgymnast/fysioterapeut

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Gislaveds vårdcentral Gislaveds vårdcentral satsar stort inför 2021 och söker fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en sjukgymnast/fysioterapeut! Vi söker Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för tillsvidareanställning. Erfarenhet av primärvård och intresse för kroniskt smärttillstånd är önskvärt men inga krav. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Utbildning i OMI, McKenzie, OMT, akupunktur, medicinsk träningsterapi samt BK är meriterande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner samt att du på ett självständigt sätt kan strukturera, planera och ta ansvar för ditt arbete. Vi erbjuder dig - Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet för att känna trygghet - Individuell kompetensutveckling. - En bra, härlig och kompetent personalgrupp där du får handledning. - Omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. - Fräscha lokaler och en god och fin arbetsmiljö. - Arbetet sker både självständigt och tvärprofessionellt. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ Det här får du arbeta med Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss kommer du att ha ett självständigt och stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov. Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med övriga sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vi är måna om att ta till vara på din kompetens och du kommer att delta i olika förbättringsarbeten. Detta värderar vi högt Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel! Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/ Så här gör du om du är intresserad Välkommen att kontakta enhetschef Alexandra Åberg tfn 076-142 64 62 alt. [email protected] Sista ansökningsdag är den 25/1 2021 och vi gör urval löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Gislaveds vårdcentral med filialer i Anderstorp och Hestra är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som är den regionsdrivna primärvården inom Region Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Gislaveds vårdcentral har cirka 15 600 listade patienter. Vi är cirka 50 medarbetare inom olika professioner och vårt arbete präglas av teamarbete baserat på patientens behov.
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast 25 January (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 January (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra. Habilitering barn och ungdom ger hälsofrämjande insatser till barn och ungdomar som har autism, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Habiliteringen arbetar i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens. Beskrivning Vi är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn och ungdomar med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen. Verksamheten regleras av Hälso- och Sjukvårdslagen och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård. Habiliteringen har ett nära samarbete med olika verksamheter inom primärvård, länssjukvård och regionsjukvård. För oss är det viktigt med personcentrerad vård där vi jobbar med fokus på att skapa värde för patienten, att vi har god tillgänglighet och ett gott bemötande. För att nå hit behöver vi bedriva kunskapsbaserad vård men också våga prova nya arbetssätt. Vi söker nu en fysioterapeut till vår verksamhet till ett vikariat som sträcker sig fram till sommaren 2022. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som fysioterapeut är du en viktig medarbetare i teamet. Arbetet utförs utifrån barnets behov och i arbetsuppgifterna ingår att utreda och bedöma patientens motoriska funktion och utvecklingsnivå, planera insatser tillsammans med team, patient och familj och genomföra målinriktad sjukgymnastik inklusive hjälpmedelsförskrivning där så behövs. Arbetet innebär också kontakter med andra vårdgivare och nätverk runt patienten. Vi arbetar till stor del utifrån ett konsultativt arbetssätt där du är konsult och rådgivare till patienten och dennes närmiljö. Insatserna kan ges både individuellt eller i grupp under avgränsande perioder. Du kommer att arbeta i team kring patienten tillsammans med arbetsterapeut, specialpedagog, psykolog, logoped, läkare, kurator och sjuksköterska utifrån patientens behov. Du kommer även att ingå i en yrkesgrupp tillsammans med andra fysioterapeuter i verksamheten för möjlighet att stötta och vägleda varandra. Vi söker dig som - Är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast - Är ansvarsfull och känner dig trygg i att arbeta både i team och självständig - Är flexibel och har en god samarbetsförmåga - Har B-körkort då arbetet medför resor Vi erbjuder dig - Ett omväxlande och lärorikt arbete - Kollegial handledning - Kompetensutveckling samt yrkesmässigt utvecklingsarbete med andra fysioterapeuter/sjukgymnaster inom Habilitering & Hälsa - Anställningsförmåner som bland annat avtalspension, löneväxling, avtalsförsäkring, fri öppen hälso- och sjukvård och friskvårdsbidrag Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med patienter som tillhör Habiliteringens målgrupper och/eller tvärprofessionellt arbete i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrigt Habiliteringen i Skaraborgsområdet arbetar över 15 kommuner och har utbudspunkter i Skövde och Lidköping och din placering blir i Skövde. Här ligger Habiliteringen ca 1,5 km från centrum med god busskommunikation till Skövde Resecentrum. Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Rekryteringen sker löpande och du kan komma att bli kallad på intervju innan ansökningstiden gått ut. Du kan läsa mer om Habiliteringen på vår hemsida http://www.vgregion.se/hoh Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 26 January (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Närhälsan Olskrokens Rehabmottagning är centralt beläget i Göteborg. Mottagningen ligger i nära anslutning till Närhälsans vårdcentral som vi samarbetar med. På mottagningen arbetar strax över 20 medarbetare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt kanslister. Vi är en arbetsgrupp som trivs tillsammans och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi har regelbunden internutbildning och även praktiska träningstillfällen. Nya medarbetare erbjuds en mentor som stöd vid arbetsstart. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt utveckla och förbättra våra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/ Om arbetet Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, psykisk ohälsa och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen. Arbetet är i stor utsträckning förlagt på Rehabmottagningen, men även hembesök och digitala besök förekommer. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp. Två dagar per vecka sker arbetet på Vårdcentralen i samma hus. Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1 Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten, på Vårdcentralen och på andra instanser. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. Om dig Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har du tidigare erfarenhet inom öppenvård är det meriterande. Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du trivs med att jobba i ett högt tempo, du är flexibel och har en önskan att ständigt utvecklas. Då du i arbetet möter många olika människor är det viktigt att du är tillmötesgående, flexibel och erbjuder alla patienter en individanpassad behandling. Har du erfarenhet av att leda grupper i KMT, Basal kroppskännedom, medicinsk yoga eller mindfulness är det meriterande. Du är bra på och tycker om att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. Övrigt Resor i tjänsten förekommer. Intervjuer på mottagning alternativt digitalt kommer att hållas vecka 5 och 6. - 1/1 kl 10-12 - 2/2 kl 12-17 - 3/2 kl 12-15 - 4/2 kl 8-12 - 8/2 kl 10-12 - 9/2 kl 13-17 - 10/2 kl 13-15 - 11/2 kl 8-16 Välkommen med din ansökan! Om rekryteringsprocessen Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen. Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 27 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut till Sundbybergskliniken

Arbetsgivare / Ort: Praktikertjänst AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare. Om Sundbybergskliniken PV-Rehab Sundbybergskliniken ingår i Praktikertjänst och bedriver primärvårdsrehabilitering på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi är 26 medarbetare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktorer, dietister och receptionister. Vi rekryterar nu en ny kollega för att med ett ökat patientunderlag kunna fortsätta att hålla vår höga kvalitet i rehabilitering av personer i hemmet. Vi har en god samverkan med närliggande sjukhus, vårdcentraler och hemtjänster. Stor vikt läggs vid att hålla oss ajour med kunskapsutvecklingen och bland annat avsätts 60 minuter varje vecka till utbildning på kliniken. Arbetsuppgifter Som fysioterapeut i primärvården träffar du en bredd av patienter med olika besvär och bakgrund. Tjänsten utgörs av hemrehabilitering där du i team med arbetsterapeut och dietist gör bedömningar och tränar i patientens hemmiljö. Du gör rehabiliteringsplaner, samverkar med hemtjänst och husläkarmottagning, förskriver hjälpmedel, handleder människor i patientens närhet mm. Övrig information Vi intervjuar kandidater för tjänsten löpande. Kvalifikationer - Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med minst ett års arbetslivserfarenhet. - B-körkort. - Erfarenhet av geriatriska patienter. - Erfarenhet av journalprogrammet TakeCare är meriterande. - Erfarenhet av neuropsykiatriska diagnoser är av betydelse. Personliga egenskaper Du ser värdet av bra rehabilitering för att bidra till personers möjlighet att leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Vi lägger stor vikt vid att finna både rätt kompetens och rätt person till en arbetsgruppen. Våra medarbetare - är respektfulla, serviceinriktade och lyhörda - visar flexibilitet inför patienters och verksamhetens behov - tar eget ansvar och kan arbeta självständigt och i team - har en vilja att utveckla verksamheten.
Arbetsgivare
Praktikertjänst AB
Hemsida: http://www.sundbybergskliniken.se
Ansökan
Ansök senast 27 January (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Vår arbetsgrupp består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt administrativ personal. Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare och som ny på arbetsplatsen får du introduktion samt en mentor. Vi bedriver kontinuerligt verksamhetsutveckling, internutbildning och du har stora möjligheter till kompetensutveckling. Falköping är en kommun som ligger naturskönt på kanten av Mösseberg med stora möjligheter till en aktiv fritid. Det finns goda pendelmöjligheter med både tåg och buss. Läs gärna mer om Falköping på hemsidan www.falkoping.se. Om arbetet Arbetet är självständigt men kan även ske i samarbete med dina kolleger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, ortopedi, neurologi, psykisk ohälsa och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen. Arbetet är i stor utsträckning förlagt på mottagningen, men även hembesök och digitala besök förekommer. Vårt gym är välutrustat så det finns stora möjligheter för patienten att få en bra rehabilitering. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att alla bidrar till trivseln på arbetsplatsen. Du erbjuds ett stimulerande arbete med kompetenta och trevliga kollegor, ett engagerat och modernt ledarskap samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi har ett bra samarbete med vårdcentralerna på orten samt arbetar utifrån vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok. Om dig Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet inom öppenvård är det meriterande men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. Du kan arbeta självständigt men stimuleras också av att samarbeta med andra. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och är en god lagspelare. Ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor är en självklarhet för dig. Stor vikt läggs på personliga egenskaper så som ett bra bemötande mot patienter och medarbetare. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. Körkort erfordras. Yrkeslegitimation av Socialstyrelsen krävs samt tillräckliga kunskaper i svenska språket. Villkor I Närhälsans anställningsförmåner ingår bland annat friskvårdsbidrag, fri hälso- och sjukvård, och avtalspension. Intervjuer kan ske fortlöpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 29 January (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut till Kirurgklinikens rehabenhet

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄSTMANLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 January (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker kvalificerad legitimerad Fysioterapeut, ett vikariat till Kirurgklinikens rehabenhet.  Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Du kommer att tjänstgöra vid Kirurgklinikens rehabenhet som ansvarar för det fysioterapeutiska och arbetsterapeutiska arbetet vid Kirurg-, Operations-, Onkolog-, Palliativa-, Infektions-, Kvinno-, Kärlkirurgiska-, Urolog- och Öronkliniken. Vi behandlar såväl inneliggande som polikliniska patienter. Hos oss har du som fysioterapeut stort inflytande och medverkar med egna idéer till vårt kontinuerliga utvecklingsarbete på enheten. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som främst består av bedömning- och behandlingar av patienter i sluten- och öppenvård som vårdas vid några av de kliniker vi arbetar med. I ditt arbete ingår tidig individuellt anpassad rehabilitering samt utprovning av gånghjälpmedel. Det kan även bli aktuellt att handleda  fysioterapeutstudenter. Andra arbetsuppgifter kan förekomma i händelse av att arbetets karaktär förändras. Vi samarbetar och täcker upp för varandra vid kollegors frånvaro.  Arbetsplatsen På enheten arbetar fem arbetsterapeuter och elva fysioterapeuter varav en är enhetschef. Kirurgklinikens rehabenhet jobbar målinriktat med stort patientfokus. Hos oss arbetar vi i team bestående av olika yrkeskategorier. Vårt kontinuerliga utvecklingsarbete inom enhetens alla områden ger goda resultat i arbetet, på vår kvalitet och patientsäkerheten. Hos oss ingår helgtjänstgöring enligt schema. Kvalifikationer Du ska vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, inneha B- körkort samt ha goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift. Vi ser det som meriterande om du har vidareutbildning inom andning, cirkulation och mobilisering. Har du förskrivarutbildning och erfarenhet av arbete som fysioterapeut i team med andra yrkeskategorier ser vi det som ett plus. Vi ser gärna att du har utbildnig i Websesam från Hjälpmedelscentrum och kunskap i Cosmic och link. Vi söker dig som är beslutsam, lugn och behåller ett realistiskt perspektiv i stressade situationer. Då vi är en utvecklingsfokuserad enhetet behöver du trivas i föränderliga miljöer och se möjligheter i utveckling. Du trivs att arbeta i team samt är lyhörd och tydlig i samarbetet med andra. För dig är det självklart att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Anställningsvillkor Vikariat heltid på cirka ett år på grund av föräldraledighet, tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 30 januari 2021. Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY
Arbetsgivare
REGION VÄSTMANLAND
Hemsida: https://regionvastmanland.se
Ansökan
Ansök senast 30 January (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjukgymnast/Fysioterapeut

Arbetsgivare / Ort: Mönsterås kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 January (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Mönsterås kommun ligger vid kusten mitt i Kalmar län och vi har cirka 13 400 medborgare att ge en god service till. Här finns regionens bästa företagsklimat, och vi är stolta över att rankas som en av landets bästa kommuner när det gäller allmänhetens och företagens syn på kommunal service och handläggning av ärenden. Mönsterås kommun är kommunens största arbetsplats med över 1 400 medarbetare. Vi är en trygg arbetsgivare och en mindre kommun. Det gör att du har nära till både medborgare, kollegor och beslutsfattare, och du får vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Det är viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare och vi erbjuder flera olika personalförmåner, bland annat länets högsta friskvårdsbidrag, och strävar efter att varje medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. ARBETSUPPGIFTER Vi söker sjukgymnast/fysioterapeut till Hälso- och sjukvårdsenheten i Mönsterås kommun. HS -enheten består av arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, rehab-assistenter samt sjuksköterskor. Uppdraget innebär rehabiliterande insatser inom särskilt boende och ordinärt boende i Mönsterås kommun. Rehabenheten ansvarar även för ergonomiutbildning för socialförvaltningens personal. Vi jobbar i team Fysioterapeut/sjukgymnast och Arbetsterapeut där du, tillsammans med arbetsterapeut, ansvarar för ett av fem områden. Vi är indelade utifrån antalet innevånare 75 år och äldre i fyra områden, Säbo och Ordinärt boende, sedan har vi ett specifikt team inom LSS. Vi har ett nära samarbete med till exempel biståndshandläggare, enhetschefer och omvårdnadspersonal. Du kommer att följa enskilda personer med behov av rehabiliterande och funktionsbevarande insatser vilket ger möjligheter att bidra med kontinuitet för individen. Vi har regelbundna teamträffar i hemtjänstgrupper och på särskilt boende. Du får träffa personer med olika diagnoser och funktionshinder och du ges möjligheten att själv planera ditt arbete i samarbete med teamet. I teamet strävar vi efter att arbeta utifrån ett rehabiliterande och salutogent förhållningssätt. Att arbeta som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss är omväxlande, varierande och flexibelt. Vi träffas regelbundet för att utveckla professionen och för att stötta och lära av varandra. Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss i team? Vill du vara med oss i vårt ständiga utvecklingsarbete för att bedriva en god vård med hög kvalitet och kompetens samt delta i förbättringsarbeten? Då är du den vi söker. Varmt välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut. Körkort erfordras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av yrket är meriterande. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Arbetsgivare
Mönsterås kommun
Ansökan
Ansök senast 30 January (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Barn- och ungdomshabiliteringen Hälsingland

Arbetsgivare / Ort: REGION GÄVLEBORG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Barn- och ungdomshabiliteringen är en specialistverksamhet inom Region Gävleborg. Vi ansvarar för habiliterande insatser till barn och ungdomar 0-17 år med intellektuell funktionsnedsättning (utvecklingsstörning), rörelsenedsättning och/eller autism. Verksamheten bedrivs på tre olika orter i länet; Bollnäs, Gävle och Hudiksvall. Vi utgår från en helhetssyn på barnets/ungdomens behov, där samverkande insatser, utifrån medicinska, pedagogiska, psykologiska och sociala aspekter av funktionsnedsättningen beaktas. Insatserna ges individuellt eller i grupp, på barn- och ungdomshabiliteringen eller i vardagsmiljön. Du ingår i ett team som består av arbetsterapeuter, dietist, kuratorer, logoped, läkare, rehabassistent, fysioterapeut, specialpedagoger, sjuksköterska, psykologer och administrativ personal. BUH Hälsingland har mottagning på två orter (Bollnäs och Hudiksvall). Kliniskt arbete kan förekomma på båda orterna men du utgår alltid från din stationeringsort och reser till den andra enheten på arbetstid. ARBETSUPPGIFTER Som fysioterapeut/sjukgymnast inom barn- och ungdomshabiliteringen arbetar du med barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år med intellektuell funktionsnedsättning(utvecklingsstörning), rörelsenedsättning och/eller autism samt deras familjer och nätverk. Vi informerar, handleder och utbildar föräldrar, andra anhöriga och personal runt barnet. Vi arbetar i team för att få en helhetssyn på barnet och familjen. Arbetsuppgifterna är mångsidiga men du har stöd av erfarna kollegor och möjlighet att få handledning under lång tid för att bli självgående i alla moment. Dina arbetsuppgifter består av bedömning, behandling och uppföljning på kroppsfunktions- samt aktivitets- och delaktighetsnivå. Du har ansvar för ordination och utprovning av tekniska och ortopedtekniska hjälpmedel. Yrkesgruppen samarbetar över landskapet för att säkerställa likvärdiga fysioterapeutiska insatser i rätt tid. Det innebär att arbete kan förekomma på både mottagningen i Hudiksvall och Bollnäs. Hos oss är den ena dagen inte den andra lik och det är den variationen som gör arbetet både stimulerande och utmanande. Verksamheten går en spännande framtid till mötes där vård på distans, internetbaserad vård och t ex utveckling av poddar kommer att komplettera det behandlingsutbud som vi har idag. Vill du vara en del av detta? Sök dig då till oss! KVALIFIKATIONER Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av habilitering eller habiliteringens målgrupper är meriterande men inget krav. Samarbets- och initiativförmåga samt intresse av att arbeta i team är av betydelse. Vi ser variationen av både nya och mer erfarna kollegor som en stor tillgång på vår arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: • Professionalism & ansvar • Respekt & ödmjukhet • Öppenhet & ärlighet Körkort erfordras. Vid anställning skall belastningsregister från Polismyndigheten lämnas in. ÖVRIGT Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet. Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region. Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro. Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Arbetsgivare
REGION GÄVLEBORG
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr. Beskrivning Verksamhet Psykiatri på Kungälvs sjukhus ansvarar för den psykiatriska vården för såväl barn som vuxna inom Kungälv, Kärra-Rödbo, Stenungsund, Tjörn och Ale. Verksamheten bedrivs med välfungerande öppenvårdsmottagningar/team samt två avdelningar för heldygnsvård specialiserade mot allmänpsykiatri, beroendevård samt psykosvård. De psykiatriska vårdavdelningarna har idag tillgång till en resursgrupp med psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och sjukgymnastassistent som har ett nära samarbete med övrig omvårdnadspersonal. Arbetsuppgifter I ditt arbete träffar du inneliggande patienter på de vuxenpsykiatriska avdelningarna 9 (psykos och allmänpsykiatri) och 10 (beroende och allmänpsykiatri) på Kungälvs sjukhus. Arbetet sker i samarbete med omvårdnadsteam och läkare på avdelningen samt övrig resursgruppspersonal. Du har stora möjligheter att själv påverka hur du lägger upp ditt arbete under veckan. Du ansvarar för fysioterapeutiska bedömningar och behandlingar och är en del i det gemensamma behandlingsarbetet med patienten. Vi jobbar för att patienten ska vara delaktig i sin vård. Du samarbetar med övriga fysioterapeuter inom verksamheten och är med och utvecklar verksamheten. Det fysioterapeutiska arbetet sker individuellt och i grupp där kroppskännedom och fysisk aktivitet är viktiga arbetsmetoder. Kvalifikationer Vi söker en legitimerad fysioterapeut med nyfikenhet och vilja att möta människor i olika livssituationer. Förmåga att arbeta självständigt och i team med god samarbetsförmåga. Önskvärt är också Erfarenhet av allmänpsykiatri och psykosvård. Erfarenhet av heldygnsvård. Övrigt Vi begär utdrag ur belastningsregistren på alla som erbjuds anställning på inom Verksamhet Psykiatri. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut

Arbetsgivare / Ort: REGION GOTLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Inom primärvårdens sjukgymnastik har vi ett inkluderande klimat där alla ges möjligheten att vara med och utveckla verksamheten i det uppdrag vi har. Vi jobbar tillsammans och stöttar varandra. Vi tror på ett tillitsbaserat ledarskap, där respekt och förståelse gentemot varandra och de vi samverkar med är tongivande. Vi bedriver vår verksamhet på tre utbudsorter; Slite, Visby och Hemse. Din placering blir huvudsakligen mottagningen i Hemse. Gillar du att utveckla och utvecklas? Är du bra på att samverka med andra? Då är du kanske den vi söker. Hos oss ska du gilla mottagningsarbete, att leda grupper och vara delaktig i att utveckla framtidens primärvårdsrehabilitering. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga uppgifter är att arbeta med medicinska bedömningar och mottagningsarbete. Detta sker både genom telefon/videobedömningar och fysiska besök. Du som fysioterapeut/sjukgymnast är naturlig som första kontakt i primärvården vid besvär från rörelse/stödjeorganen. Medicinska bedömningar och behandlingar görs utifrån din profession. I primärvårdsuppdraget förekommer även andra uppgifter såsom att leda träningsgrupper, ge stöd till våra samverkansparter, delta aktivt i utvecklingsarbete med mera. KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fysioterapeut men inget krav, vi välkomnar nyutexaminerade fysioterapeuter. Vi ser det också som meriterande om du har utbildning i OMT och/eller McKenzie, basal kroppskännedom eller motsvarande. Som person är du lösningsorienterad, bra på att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Urval kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/ På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.
Arbetsgivare
REGION GOTLAND
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjukgymnast/fysioterapeut

Arbetsgivare / Ort: Östra Göinge kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Östra Göinge kommun med drygt 15 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Här har motgång vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker sjukgymnast/fysioterapeut till ordinärt/särskilt boende i kommunen. Som sjukgymnast/ fysioterapeut kommer du att arbeta inom Hälsa och Omsorgs verksamhetsområde inom äldrevård och LSS. Arbetet sker i nära samarbete med övriga professioner som finns omkring patienten såsom enhetschef, arbetsterapeut, sjuksköterska, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare. Utifrån sjukgymnastens/fysioterapeutens kompetensområde ansvarar du för bedömning av fysisk funktionsförmåga hos den enskilde vårdtagaren. Vi använder oss av beslutsstöd vid våra bedömningar. Du initierar behandling, träning och hjälpmedelsutprovning som utvecklar, rehabiliterar och bibehåller funktionsförmågan. Arbetet innebär också att ge handledning och stöd till enskild vårdtagare, närstående och personal i ett rehabiliterande förhållningssätt för att upprätthålla hälsa. Inom kommunen pågår ett kontinuerligt arbete med att utveckla och kvalitetssäkra vård och omsorg, där du har möjlighet till att vara med och påverka detta arbete. Den nationella värdegrunden för äldreomsorgen gäller i kommunen. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Vi söker dig med starkt intresse för att utveckla och förbättra för våra äldre och funktionshindrade. Du är engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. Det är meriterande med erfarenhet av kommunal rehabilitering, kunskaper i Websesam beställningssystem för hjälpmedel samt Treserva dokumentationssystem. Du har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och är trygg i din roll som sjukgymnast/fysioterapeut. Du har en förmåga att pedagogiskt handleda vårdtagare, anhöriga samt personal. Det är viktigt att du kan prioritera mellan arbetsuppgifter och arbeta strukturerat samt är lösningsfokuserad och flexibel. Som person är du ödmjuk, har ett bra bemötande, har en förmåga att skapa gemenskap, entusiasm och arbetsglädje omkring dig. Du ska kunna uttrycka dig väl så väl i tal som skrift. B-körkort krävs för tjänsten. Resor inom kommunen ingår i tjänsten. ÖVRIGT Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta! Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här: https://www.ostragoinge.se/behandling-av-personuppgifter/ I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Östra Göinge kommun
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Leg.Fysioterapeut/sjukgymnast, vårdcentral Säter

Arbetsgivare / Ort: REGION DALARNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vårdcentral Säter är en av Region Dalarnas vårdcentraler och är belägen på natursköna Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9200 listade patienter. Hos oss arbetar ca 50 personer inom olika yrkeskategorier, varav 4 är fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vi har optimala lokaler med stor välutrustad träningshall. Förutom vår rehab.avdelning har vi allmän- och specialist-läkarmottagning, samtalsmottagning, sjuksköterske- och barnmorskemottagning. Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast består till största delen av bedömning och behandling av personer med i första hand besvär från rörelseapparaten. Vi har även gruppverksamhet. En del av arbetet bedrivs i smärtteam. Handledning av student kan förekomma. Anställningen avser vikariat tom 2022-08-31 med ev. möjlighet till tillsvidareanställning. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast. Du ska vara flexibel, serviceinriktad och ha en god förmåga att samarbeta och att arbeta självständigt. Intresse och kunskap i arbete inom beteendemedicin och fysisk aktivitet är något vi värdesätter. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är ett krav. Vi fäster stor vikt vi personlig lämplighet. Intervjuer sker fortlöpande. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION DALARNA
Hemsida: www.regiondalarna.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Leg. sjukgymnast / fysioterapeut i Skåne

Arbetsgivare / Ort: TopHuman AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Tophuman är specialiserade på verksamhetsutveckling, vilket innebär att vi effektiviserar företag och organisationer genom riktade insatser såsom organisationsutveckling, outplacement, rekrytering och bemanning. Vi skapar möjligheter för människor och ger deras karriärer en skjuts i rätt riktning, samtidigt som vi hjälper företag att växa. Vi erbjuder en rad olika möjligheter för dig som vill arbeta deltid, heltid eller fortsätta din karriär i ledande befattning. Vi finns idag i Stockholm, Helsingborg och Warszawa. Vi söker ständigt duktiga medarbetare både i Sverige och internationellt inom framförallt vård, skola och omsorg. Är du chef eller specialist och söker en ny utmaning? Kontakta gärna oss så berättar vi mer eller så bokar vi en tid och träffas på något av våra kontor. Om tjänsten   För ett antal kunders räkning söker vi nu Leg. sjukgymnaster / fysioterapeuter till kommuner i nordvästra Skåne. Tjänsterna är på både heltid och deltid. Uppdragen startar i januari och februari 2021 och löper på både kort och lång sikt. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill prova på något nytt inom ditt specialistområde. Urval sker löpande, så v.v. inkom med din ansökan så snart som möjligt.   Dina arbetsuppgifter   I rollen som sjukgymnast arbetar du med att:   ·       ansvara för bedömningar, träning och hjälpmedelsförskrivningar ·       instruera och handleda medarbetare. ·       delta i vårdplanering och omvårdnadsträffar - följa upp och utvärdera insatser.   Vi arbetar med kunder som uppfyller de krav vi vet våra konsulter söker. Dina arbetsuppgifter innebär ofta ett personligt bemötande med patienterna. Vi har enbart kunder som erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.     Din profil   Du är Leg. sjukgymnast eller fysioterapeut och har förmodligen erfarenhet sedan tidigare. Du har erfarenhet inom den privata eller offentliga sektorn. Du är en positiv person som ständigt ser nya möjligheter i din karriär. Du är trygg i din yrkesroll och konsekvent i din kontakt med patienter. Du har god teamkänsla och förmåga att ta egna initiativ. Låter det intressant?   Välkommen med din ansökan! Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopHuman AB
Hemsida: http://www.tophuman.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sommarvikariat – fysioterapeut/fysioterapibiträde

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr Om våra lediga tjänster Som fysioterapeut hos oss kommer du få möjligheten att arbeta med att följa patienten genom både sluten- och öppenvård där du utgår från varje persons individuella behov. Behandlingstid varierar beroende på diagnos, behov och förutsättningar hos såväl personen som verksamheten. Vårt arbetssätt präglas av samarbete och vi arbetar ofta i team med andra yrkesprofessioner. Arbetstider gäller dagtid måndag-fredag i Borås och Skene. Perioden för sommarvikariat sträcker sig mellan v.24-v.35. Om oss Central arbets- och fysioterapi ansvarar för att tillgodose fysioterapi till patienter inom somatisk öppen-, dag- och slutenvård. Det innebär områden som geriatrik, infektion, kirurgi, medicin, neurologi, onkologi, ortopedi. Vi finns på SÄS i Borås och Skene. Som ny hos oss erbjuder vi dig: - Introduktion där du får handledning i det vardagliga arbetet - Ett gott arbetsklimat i moderna lokaler - Sommarvikariat med eventuell möjligheter till förlängning Som anställd hos oss ingår deltagande i dagligt förbättringsarbete. Vårt arbetssätt präglas av samarbete och det dagliga arbetet är varierande. Din profil Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast senast juni 2021. För dessa semestervikariat finns även möjlighet att arbeta som fysioterapibiträde, då krävs att du påbörjat studier till fysioterapeut och avslutad termin 4 inför sommaren. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård inom våra verksamhetsområden är meriterande. Då arbete präglas av samarbete ställs stora krav på god helhetssyn och att du är flexibel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sommarvikariatet sträcker sig mellan v.24-v.35. För att på bästa vis kunna planera och genomföra våra sommarvikariat är det meriterande om du kan jobba 8 sammanhängande veckor under denna tidsperiod. Övrigt Har du vana från eller önskemål om någon klinik kan du ange det i din ansökan så försöker vi tillgodose detta, men det är i huvudsak verksamhetens behov som kommer att styra placeringen. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Har du några frågor angående tjänsten? Kontakta SÄS rekryteringsteam: [email protected] och ange "fysioterapeut/fysioterapibiträde" i rubriken. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/sjukgymnast till slutenvård Rehab Öst

Arbetsgivare / Ort: REGION ÖSTERGÖTLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Vill du bli en del av Rehab Öst och bidra till en rehabilitering som skapar värde i varje möte? Här får du vara en del av en trevlig arbetsplats bland härliga kollegor där vi hjälps åt och lär av varandra. Vill du utvecklas som Fysioterapeut inom slutenvården - Då ska du läsa vidare! Rehab Öst är en av fyra rehabiliteringsorganisationer inom närsjukvård i Region Östergötland. Vårt samlade uppdrag är att ge Östgötarna en likvärdig rehabilitering oavsett var i länet man bor. Rehab Öst arbetar med fem huvudområden: slutenvård, neurorehabilitering, sjukgymnastik och arbetsterapi i öppenvård samt barnlogopedi. Inom Rehab Öst arbetar totalt cirka 110 personer. Enheten Rehab Öst slutenvård på Vrinnevisjukhuset arbetar mot Medicinklinikens, Kardiologens, infektionsklinikens och geriatriska klinikens vårdavdelningar. Enheten består av ett 20 tal medarbetare uppdelat på arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, undersköterska. Läs gärna mer om oss och vad som gör att våra medarbetare trivs hos oss HÄR.  Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill lära dig mer om lung- och medicinpatienter, vara med och utveckla rehabiliteringsuppdraget mot vårdavdelning 3 på medicinkliniken som precis flyttat in i helt nya fina lokaler. Du kommer även succesivt att dela viss poliklinik och insatser mot lungmottagningen med kollega. På vårdavdelningen träffar du många äldre patienter med flera olika diagnoser och till stor del lung- och njursjukdomar. Vanliga arbetsuppgifter är bedömningar, rehabilitering eller mobilisering, andningsträning, inhalations instruktioner, hjälpmedelsförskrivning av inneliggande patienter. Du blir ihop med arbetsterapeuten en viktig länk att i dialog med avdelningen säkra hemgång för patienterna. Många bedömningar rör förflyttningsförmåga, andning, hemsituation, hjälpmedelsbehov, fortsatta behov efter utskrivning och liknande. Arbetet i slutenvården ställer krav på både självständigt arbete och nära samverkan med övriga professioner på avdelningen där kommunikation, helhetssyn och personcentrering är några av nyckelpunkterna. Möjligheter kan inom vår grupp också finnas att stötta upp inom andra uppdrag och lära mer. Vi handleder också studenter på termin tre från Linköpings Universitet. Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Erfarenhet av slutenvård och eller diagnosgrupperna kan ses fördelaktigt. Personliga egenskaper Som person är du trygg i dig själv och bidrar positivt till teamet. Du stimuleras av uppdraget i slutenvården samt har förmågan att arbeta både självständigt och i team mot flera olika diagnoser och att ha många bollar i luften. Du har förmågan att prioritera och anpassa dig efter verksamhetens behov och uppfattas tydlig och smidig i kommunikation både muntligt och skriftligt. Vi ser gärna att Du kommer med idéer, initierar och driver förbättringar och kommer till oss med nya ögon. Stor vikt kommer att läggas vid att du uppfattas vara rätt person i gruppen. Anställning och information Tillsvidareanställning 100 %, med tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Vårdenhetschef Pernilla Lundqvist, 010-104 38 32, [email protected] Facklig företrädare för Fysioterapeuterna är Albert de Haan, 010-103 70 48. Ansökan Sista ansökningsdag är den 31 januari 2021. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201545.  Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland
Arbetsgivare
REGION ÖSTERGÖTLAND
Hemsida: www.regionostergotland.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Vår arbetsgrupp består av fyra fysioterapeuter/sjukgymnaster och två arbetsterapeuter och de flesta har flera års erfarenhet av primärvård. Vi arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling, internutbildning och ständiga förbättringar för att ge patienterna bästa möjliga rehabilitering. Vi är mycket måna om varandra i arbetsgruppen, har ett omtänksamt förhållningssätt och bra sammanhållning. Tibro är en ort med ett ovanligt rikt föreningsliv. Det går att utöva idrott på både elit- och motionsnivå. Det finns gott om vackra strövområden, vandringsleder och motionsspår och kommunen satsar aktivt på kultur för båda unga och gamla. Här finns med att göra än i de flesta andra kommuner i Tibros storlek. Närmsta större stad är Skövde och det finns väl utbyggd bussförbindelse mellan orterna. Läs gärna med om kommunen på http://www.tibro.se Om arbetet Vi önskar nu att utöka vår arbetsgrupp med ytterligare en fysioterapeut/sjukgymnast. Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattningen 100%. Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Vi bedriver en ständig pågående verksamhetsutveckling samt kompetensutveckling och tid för egen reflektion och förkovran. Som ny på arbetsplatsen får du introduktion samt reflektionstid tillsammans med kollega. Du arbetar självständigt eller i team med arbetsuppgifter som bedömning, behandling och träning. Du kommer att träffa på patienter i alla åldrar med exempelvis muskuloskeletala problem, idrottsskador, neurologiska sjukdomar och problematik kring smärta och stress. Hjälpmedelsförskrivning ingår och hembesök kan göras utifrån patientens behov. Vi har ett bra samarbete med vårdcentralerna på orten samt andra närliggande rehabmottagningar. Vår enhet ligger i anslutning till Närhälsans vårdcentral. Vi arbetar utifrån vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok. Om dig Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du trivs med att samarbeta men kan också arbeta självständigt. Du tar initiativ, har ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor som behöver stöd och motivation i sin livssituation. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Körkort erfordras. Goda kunskaper i svenska språket. Det är även viktigt att du delar Närhälsans kärvärden: Pålitlig, Omtänksam, Nytänkande.  Övrigt Tjänstgöring på annan ort kan förekomma. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Varmt välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut sommarvikariat till Fysioterapimottagningen, Sundsvall

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄSTERNORRLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Fysioterapin i Sundsvall ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. Vi söker medarbetare till vår glada och trygga arbetsplats. På fysioterapin arbetar 36 personer. Alla jobbar på någon av sjukhusets avdelningar, mottagningar och/eller på fysioterapins egen mottagning. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en grupp med stort engagemang, där trivselfaktorn och sammanhållningen är hög. Du har kollegor med hög spetskompetens runt dig dagligen. Vi erbjuder dig ett strukturerat handledar- och mentorskap samt en närvarande enhetschef, för att du ska utvecklas och verka på bästa sätt i din roll som fysioterapeut hos oss oavsett om du är relativt ny i yrket eller gammal i gemet. . I ditt arbete ingår fysioterapeutisk bedömning och behandling av patienter. Teamarbete kring patienten karaktäriserar arbetet på avdelning. Du deltar och bidrar vid ronder, rehabiliteringsmöten och vårdplaneringar i olika utsträckning beroende på vilken avdelning du arbetar vid. På dessa avdelningar har du kollegor vid din sida, vilket gör att du kommer att ha goda möjligheter till stöd och handledning. Hjälpmedelsförskrivning är också en del av arbetet. Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. B-körkort är ett krav. Varmt välkommen med din ansökan, Urvalsarbete och tillsättning kan komma att ske löpande, så ansök redan idag! Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
REGION VÄSTERNORRLAND
Hemsida: www.rvn.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten

Arbetsgivare / Ort: Alvesta kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar Här i Alvesta finns framtidens arbetsplats, vi tänker kvalitét för dem vi möter i vår vardag och vi arbetar efter kommunens värdegrund DET, som betyder Delaktighet, Engagemang och Tillit. Vi värnar om det goda mötet och att vara en attraktiv arbetsplats. Vi visar respekt för den enskildes självbestämmande, delaktighet och trygghet. Den som kommer i kontakt med oss ska möta en kompetent personal som vill dela med sig av sin kunskap för att skapa en patientsäker vård. Vi har ett stort engagemang, vi är kreativa och vill fortsätta att utveckla vår verksamhet. Vill du vara med på vår resa? Rehabenheten består av fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, hjälpmedelstekniker, rehabassistent, larmsamordnare, e-hälsoutvecklare. Vi finns placerade på Högåsens särskilda boende i Alvesta och där finns även vår hjälpmedelsverksamhet, vilket underlättar i vår dagliga kommunikation med varandra. ARBETSUPPGIFTER Du som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast arbetar tillsammans med övriga professioner inom hälso- och sjukvårdsorganisationen för att uppnå en trygg och säker vård som ligger i framkant. Du genomför funktionsbedömningar av aktivitetsförmåga och utifrån individens behov sker sedan planering, genomförande samt uppföljning av insatser så som behandlingar, träning och förskrivning av hjälpmedel, Patientarbetet sker både i ordinärt och särskilt boende samt inom funktionsstöd. Du har ett nära samarbete med övriga professioner som finns runt patienten, så det är bra om du har vana vid och trivs med att arbeta i multiprofessionella team. En stor del av arbetet består av handledning och instruktioner. Vi värdesätter därför en god pedagogisk förmåga och att du har bra samarbetsförmåga. I rollen som fysioterapeut/sjukgymnast är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet och du deltar i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål. Vår arbetsplats präglas av trivsel och det goda mötet för att få en bra arbetsmiljö. Vi värnar om ett gott klimat och samarbete inom gruppen. Vi arbetar i en lärande organisation och det finns möjlighet till både diskussioner och reflektioner i vår vardag. Dokumentation sker i journalsystemet Cambio Cosmic, Procapita, Lifecare och Sesam. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast till vår HSL organisation på Rehabenheten och som vill arbeta i en nära samarbetande enhet med bred kompentens och stor utvecklingspotential. Som fysioterapeut/sjukgymnast i vårt team uppmuntras du att vara delaktig i de processer som vi arbetar med för att utveckla ett rehabiliterande synsätt. Flexibilitet och samarbetsförmåga är för dig självklart då du arbetar både självständigt och i team. Du har utifrån din yrkesroll ett vardagsrehabiliterande synsätt och handleder på ett pedagogiskt sätt den enskilde, anhöriga samt omsorgspersonal i träning, förflyttning och övriga aktiviteter av betydelse för den enskilde i vardagen. Du delar med dig av ditt rehabiliterande synsätt och kunskap till samtliga inblandade vilktet gör att vi alla jobbar mot samma mål och för att nå bästa möjliga resultat. Har du tidigare specialiserat dig inom yrkesområdet så ser vi det som positivt och vill gärna ta tillvara dina erfarenheter. Körkort B är ett krav. ÖVRIGT Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Arbetsgivare
Alvesta kommun
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut till Saltsjöbadens sjukhus

Arbetsgivare / Ort: Vardaga AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Nu söker vi på Saltsjöbadens sjukhus en fysioterapeut/sjukgymnast för tillsvidareanställning. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2021-01-31. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal med rabatter och förmåner Coachande och stöttande chefer nära dig Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag, skobidrag Kollektivavtal Om rollen Som fysioterapeut ingår du i ett team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. I rollen som fysioterapeut, hittar du tillsammans med de boende, de bästa sätten att använda sina egna förmågor i vardagen. Du stöttar och motiverar personerna att själva utveckla och bibehålla sin rörelseförmåga. Ofta innebär detta att du undersöker/bedömer/behandlar de boendes rörelseproblem och funktionsnedsättningar. Det innebär också att du provar ut och ordinerar medicinska hjälpmedel. Du jobbar också förebyggande genom att utbilda övriga medarbetare i förflyttningsteknik och ergonomi för att undvika belastningsskador. Tack vare dig kan den som bor hos oss permanent behålla sitt levnadssätt och sina vanor och för våra korttidspatienter innebär det att kunna få en bedömning av och en möjlighet till en förbättrad funktionsförmåga inför utskrivning till hemmet. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande. Om Saltsjöbadens sjukhus Saltsjöbadens sjukhus är beläget i en vacker och anrik miljö strax intill Stockholms skärgård med havet som granne och huset invigdes ursprungligen 1905. I merparten av fastigheten driver Vardaga sedan 1990-talet Saltsjöbadens vård- och omsorgsboende i egen regi. Utöver Vardaga bedriver också flera andra vårdgivare verksamhet i huset. Saltsjöbadens vård- och omsorgsboende har både platser för permanent boende samt bedriver korttidsvård och har flera kommuner i främst Stockholmsområdet som uppdragsgivare. Utöver de värderingar som Vardaga står och arbetar för ligger fokus hos oss på att uppnå ett mycket gott samarbetsklimat i verksamheten där man ger och får ett gott bemötande och där alla - oavsett vilken funktion man har i verksamheten - hjälps åt för att uppnå målet att ge våra boende och patienter den allra bästa vården och omsorgen. Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/). Din erfarenhet och kunskap Vi önskar att du som söker dig till oss: lockas av ett arbete som är varierat som kräver stor kunskap om vård/omsorg. .. tycker om att möta människor i olika situationer. är ansvarsfull och driftig och har ett positivt och pedagogisk förhållningssätt har god förmåga att samarbeta likväl som att arbeta självständigt trivs med att jobba i team och handleda dina kollegor i vårdteamet. är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vi ser gärna att du har arbetat några år inom geriatrik och/eller äldreomsorg. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån Tjänstgöringsgrad: 100% Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum: enl överenskommelse, intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag: 2021-01-31 Har du frågor? Kontakta gärna: Linda Wetterberg, verksamhetschef tel: 0733-775 692. Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/). Facklig kontakt: Akademikerförbunden (företräds av Akademikerförbundet SSR) Tfn: 08-617 44 00. Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)
Arbetsgivare
Vardaga AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjukgymnast/fysioterapeut

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Skillingaryds vårdcentral Är du redo för en ny utmaning och vill vara med och bidra till bästa möjliga hälsa för invånarna? Då är det dig vi söker till tjänsten som legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut på Skillingaryds vårdcentral! Vi söker Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för tillsvidareanställning. Erfarenhet av primärvård och intresse för kroniskt smärttillstånd är önskvärt men inga krav. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner samt att du på ett självständigt sätt kan strukturera, planera och ta ansvar för ditt arbete. Vi erbjuder dig - Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet för att känna trygghet - Individuell kompetensutveckling. - En bra, härlig och kompetent personalgrupp där du får handledning. - Omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. - En god och fin arbetsmiljö. - Arbetet sker både självständigt och tvärprofessionellt. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ Det här får du arbeta med Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss kommer du att ha ett självständigt och stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov. Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med övriga sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vi är måna om att ta till vara på din kompetens och du kommer att delta i olika förbättringsarbeten. Detta värderar vi högt Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel! Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/ Så här gör du om du är intresserad Välkommen att kontakta vårdenhetschef Jenny Forsén, 010-24 403 25 alt. [email protected] eller verksamhetschef Anci Roos, tfn 010-24 40 304 alt. [email protected] Sista ansökningsdag är den 31/1 2021 och vi gör urval löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. På Skillingaryds vårdcentral arbetar en erfaren och kunnig medarbetargrupp, som ger våra patienter god kontinuitet och gott bemötande vilket leder till goda resultat. Vårdcentralen har cirka 5 900 listade patienter, drygt 27 medarbetare och ingår i Vårdcentralerna Bra Liv. Vår gemensamma målsättning är "en bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vårdcentralen är belägen i Vaggeryds kommun, ett växande område som präglas av företagsamhet och naturnära områden. Skillingaryd har närhet till både Jönköping och Värnamo.
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Flens kommun söker 2 st legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster

Arbetsgivare / Ort: Flens kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande. Två av våra kollegor väljer nu att gå vidare till andra uppdrag och vi söker därmed två stycken fysioterapeuter/sjukgymnaster till vårt team i Flen och Malmköping. I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa. Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.  Arbetsplats Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninvånare. Förvaltningen har tre avdelningar; Avdelningen för myndighet och uppdrag funktionsnedsättning, avdelning för äldreomsorg samt avdelning för individ och familj. Arbetsuppgifter I arbetet som kommunal fysioterapeut/sjukgymnast i Flens kommun kommer du att göra fysioterapeutiska bedömningar och åtgärder gentemot personer i eget ordinärt boende, samt på särskilda boenden, gruppbostäder, korttidsverksamhet, dagrehabilitering och dagliga verksamheter. Du kommer att förskriva och prova ut hjälpmedel samt handleda vårdpersonal. Du kommer att samverka med arbetsterapeuter, rehabassistenter, omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och biståndshandläggare. Arbetet innebär även att ge handledning och stöd till enskild patient, närstående samt personal i ett rehabiliterande förhållningssätt för att upprätthålla hälsa och se till det friska. Vid behov täcker vi för varandras arbetsområden. Du har stor möjlighet att prioritera och styra över din egen arbetsdag. Du kommer att få en grundlig introduktion och vid behov mentorskap. Rehabenheten är lokaliserad på två kontor; i Flen och Malmköping. Önskad kompetens Legitimerad Fysioterapeut/sjukgymnast är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg. Du är strukturerad, engagerad och klarar att arbeta självständigt och i grupp. Du har ett kvalitetstänk och är inte rädd för att framföra förbättringsförslag.  Dina personliga egenskaper har stor betydelse för vår organisations framgång. Du som söker till oss trivs med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll och ser utvecklingsmöjligheter i arbetssätt och rutiner. Som person ser vi också att du är flexibel, ansvarstagande, noggrann, kan prioritera och vara självständig i ditt arbete samt se helheten. Du har ett gott bemötande och är lyhörd inför dina patienters och kollegors behov.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav då vi använder bilar i tjänsten.  Omfattning/varaktighet 2 stycken tillsvidaretjänster, heltid 40 timmar per vecka dagtid. Tillträde 210222 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Lön Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Vi erbjuder även flexibel arbetstid. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.  Välkommen med Din ansökan senast 210131
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Massör/Massageterapeut

Arbetsgivare / Ort: Hässleholms Massage AB / Vankiva
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Massör/Massageterapeut

Arbetsgivare: Hässleholms Massage AB Andra Avenyen 3 281 31 HÄSSLEHOLM Tel 070-9980091 [email protected]

Arbetsort: Hässleholm

Platsbeskrivning: Hässleholms Massage AB är ett väletablerat företag inom massage.

Den vi söker ska ha ett starkt kundengagemang och du ska ha massageterapeut eller massageutbildning.

Vi söker både dig som vill arbeta någon timme eller dag i veckan och dig som vill arbeta i större omfattning så oavsett om du är massör vid sidan av ordinarie sysselsättning eller vill arbeta i huvudsak med massage så hoppas jag att du söker.

Du skall kunna tala och skriva på det svenska språket.

Tycker du att du passar in i den beskrivningen är du välkommen med din ansökan via e-post.

Varaktighet: Tills vidare

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Kontaktpersoner: Christin Nilsson 070-9980091 [email protected]


Ansökan via e-post [email protected] Kompetens Diplomerad massör (Krav)

Arbetsgivare
Hässleholms Massage AB
Stjärneholm 8021
28195 Vankiva
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sjukgymnast/fysioterapeut till rehabcenter

Arbetsgivare / Ort: Stift Bräcke Diakoni
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Vi drivs först och främst av viljan att göra skillnad, snarare än ekonomisk vinst. Rehabcenter Treklöverhemmet är ett rehabiliteringscenter som ligger vackert beläget i området Lyckorna i Ljungskile – mitt på den bohuslänska västkusten cirka 45 minuter från Göteborg och 20 minuter från Uddevalla. Till oss kommer personer för intensiv rehabilitering under tre till fyra veckors perioder. Rehabiliteringen bedrivs framförallt inom neurologi med diagnoser som till exempel stroke, MS, Parkinson och ryggmärgsskador. Vi har även korttidsplatser via avtal med kommuner. Vi arbetar i team för att kunna erbjuda den bästa rehabiliteringen där läkare, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterska, undersköterskor, hälsoutvecklare och rullstolsinstruktör arbetar utifrån deltagarnas individuella mål och förutsättningar. Vi är sammanlagt cirka 28 medarbetare. Är du vår nya arbetskamrat? Arbetsuppgifter Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss har du en varierad arbetsdag med patientarbete, teamarbete och aktiviteter av olika slag. Du arbetar med bedömning, behandling och att utforma individuella rehabiliteringsprogram. Du stöttar, motiverar och stärker den enskildes resurser. Arbetet innebär även att leda gruppaktiviteter och hålla föredrag. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med ett genuint intresse för människor och har ett positivt förhållningssätt. Du brinner för rehabilitering och att få människor att växa och utvecklas. Det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor samt är lösningsorienterad. Ett krav är att du har erfarenhet inom neurologisk rehabilitering. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga och engagemang då vi arbetar i tvärprofessionella team, men att du även trivs med att arbeta självständigt. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100%. Intervjuer sker fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så tveka inte att inkomma med din ansökan! Rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Arbetsgivare
Stift Bräcke Diakoni
Ansökan
Ansök senast 31 January (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Leg. fysioterapeut/leg. sjukgymnast, Vingåkers kommun (föräldravikariat)

Arbetsgivare / Ort: Vingåkers kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (14 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna av Vingåkers centralort. Här är all kompetens samlad under ett och samma tak! Vår samlade kompetens bidrar till hög service, kvalitativ vård och omsorg och närhet till både kollegor och chef. Hos oss är det effektivt att få tag på rätt person om rätt ärende! Äldreomsorgen består av somatisk avdelningar, demensavdelningar, korttidsboende och 5 hemtjänst grupper. Vår hemtjänst Minnas arbetar med dementa som vill bo kvar hemma och har blivit nationellt uppmärksammade för kvaliteten på sitt arbete. Äldreomsorgen i Vingåkers kommun ligger under ett och samma tak. Hos oss ser vi att våra insatser har stor betydelse och vi har stora möjligheter att påverka vårt eget arbetssätt med planering och struktur. VI har nära till varandra och det är enkelt att komma i kontakt med rätt person om rätt ärende. Vingåker är en småskalig kommun med stora möjligheter! ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en leg. fysioterapeut/sjukgymnast för ett föräldravikariat till vårt team inom Paramedicin. Som leg. fysioterapeut/ sjukgymnast kommer du arbeta med utreda, bedöma och utföra behandlingar och träningsprogram för äldre och funktionshindrade inom kommunens boendeformer, dagverksamhet och hemsjukvård. I arbetet ingår handledning, utbildning, delegering och ordination till vårdpersonal. En del av ditt arbete kommer innebära hjälpmedelsutprovning. Du kommer tillhöra ett positivt och kompetent team av sjuksköterskor, fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. Du kommer arbeta med patientens vård i fokus och erbjudas ett flexibelt arbetssätt med stort eget ansvar, uppmuntras till nytänkande och förbättringsarbete. I Vingåkers kommun värnar vi om vår personal och erbjuder dig ett flexibelt arbete, goda möjligheter till kompetensutveckling och förutsättningar att påverka ditt eget arbete. Du erbjuds flextidsavtal, friskvårdsbidrag samt lön- och semesterväxling. Som medarbetare hos oss blir du inte bara en i mängden - vågar du anta utmaningen? Tjänsten är ett föräldravikariat t.o.m. 31/12 2021. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg men det är inget krav. Som person har du god samarbetsförmåga, yrkeskunnande, flexibilitet och kreativitet. Du arbetar med bästa möjliga vård i fokus och eftersom arbetet innebär stort eget ansvar har du förmåga att självständigt planera och strukturera ditt arbete. Ditt bemötande gentemot patienterna präglas av respekt och värdighet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en person som vill arbeta i en organisation med framåtanda och förbättringsarbete i fokus. Du är därför mån om din egen kompetensutveckling såväl som dina kollegors och ser det kollegiala lärandet som en viktig del i ditt arbete. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. ÖVRIGT Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Ansökan
Ansök senast 1 February (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker en legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast till Handkirurgiska ...

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Är du intresserad av handkirurgisk rehabilitering, vill vara delaktig i kvalitetssäkringsarbete och arbeta i ett välfungerande multidisciplinärt team? Då är du välkommen att ansöka till oss!  Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är Region Stockholms enda specialistklinik för behandling av skador och sjukdomar i händerna. Kliniken har regionansvar för Stockholms-, Sörmlands- och Gotlands län. Klinikens integrerade rehabiliteringsteam består av 16 medarbetare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kurator gemensamt organiserade under egen enhetschef.  Arbetsuppgifter:  Det fysioterapeutiska arbetet innefattar pre- och postoperativ träning/behandling i nära samarbete med läkare, arbetsterapeut och övriga personalkategorier. Patientarbetet bedrivs till största del polikliniskt. Arbetet är mycket stimulerande med ett högt tempo. Kvalitetssäkring och FoUUi-frågor är en viktig del av arbetet. Anställningsform:  Vikariat minst 1 år med ev förlängning . Tillträdesdatum 2021-04-01 eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer:  Legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast med god anatomisk och biomekanisk kunskap/förståelse gällande övre extremiteten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handkirurgisk-, ortopedkirurgisk eller pediatrisk verksamhet. Magister-/masterexamen är meriterande.  Personliga egenskaper:  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är flexibel har god samarbetsförmåga, intresserad av ämnesområdet och har ett stort intresse av utvecklingsfrågor.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: Förenade Care AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Vi söker dig som är Fysioterapeut/Sjukgymnast och som vill vara med i utvecklingen av Kassakrokens- och Segergatans vård- och omsorgsboende i Landskrona Kassakroken har 41 lägenheter, fördelade på fyra boendeplan, för personer som behöver vård, stöd och omsorg med inriktning somatik. Segergatan har 42 lägenheter, fördelade på fyra boendeplan varav 18 lägenheter för personer med demensdiagnos och 24 lägenheter med inriktning somatik. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. ARBETSUPPGIFTER Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och behandlingar samt förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel. Du har ansvar för utbildning och handledning av omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten. KVALIFIKATIONER Svensk legitimation som fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SOL. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är rehabiliteringsintresserad med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare. ERFARENHET KRÄVS Meriterande KRAV Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana. ARBETSTID/VARAKTIGHET Tillsvidareanställning, 40 %. Provanställning tillämpas LÖN Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. TILLTRÄDE Efter överenskommelse. SISTA ANSÖKNINGSDATUM 7 februari. Ansökningar behandlas löpande. ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. KONTAKTPERSON Karin Åkesson Verksamhetschef Kassakroken E-post: [email protected] Telefon: 0728543900 Britt-Marie Nordström Verksamhetschef Segergatan E-post: [email protected] 0728543910 Vi undanber oss rekryteringshjälp!
Ansökan
Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Kista Rehab

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Fysioterapeut/Sjukgymnast till Kista Rehab Vill du bli en av oss? Vi söker nu ett par fysioterapeuter/sjukgymnaster för tillsvidaretjänst samt längre visstidsanställning med möjlighet till tillsvidaretjänst till vårt gäng i Kista. I första hand söker vi dig som vill arbeta i vårt hemrehabteam men möjlighet finns att även arbeta på vår mottagning. När du blir vår kollega, blir du en av 18 personer som arbetar på Kista Rehab i fräscha lokaler mitt i Kista Galleria. Vi som arbetar i Kista är sjukgymnaster/fysioterapeuter inkl en specialist inom Smärta samt arbetsterapeuter, dietister och en kiropraktor. Rehab Västra är en egen resultatenhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering och tilläggsuppdrag för neuroteam i öppenvård. Våra mottagningar finns i Bromma, Ekerö, Kista och Spånga. Tillsammans är vi ca 65 medarbetare. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang i våra patienter. Vi tycker att det är viktigt med en hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv. Därför satsar vi på flexibla arbetstider och förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid och fri sjukvård. Arbetsuppgifter: Som fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Du arbetar självständigt men rehabiliteringsarbetet sker i nära samarbete med övriga professioner. I arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling individuellt och i grupp på mottagningen samt hembesök. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna. Vid mottagningen arbetar vi även med arbetsförmågebedömningar, demensutredningar och patientutbildning samt har ett nära samarbete med Kista vårdcentral. Stora möjligheter finns att kombinera tjänsten med särskilda uppdrag inom verksamheten. Anställningsform: Heltid 40 tim/vecka med flexibla arbetstider. Långtidsvikariat samt tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi har flextidsavtal. Kvalifikationer: Leg sjukgymnast/fysioterapeut Erfarenhet av arbete i primärvård ses som mycket meriterande och/eller vidareutbildning på högskolenivå Har du erfarenhet från hemrehabilitering eller har en magisterutbildning är det ett plus liksom erfarenhet av journalsystemet TakeCare. B-körkort Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1 Personliga egenskaper: Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du: Har god förmåga att arbeta självständigt men också samarbeta med kollegor Känner ansvar för både ditt eget arbete och verksamheten. Är flexibel och har god kommunikativ förmåga Är lyhörd, serviceinriktad och klarar stressiga arbetssituationer När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt Information om tjänsten lämnas av: Enhetschef Jenny Pettersson Tel: 08-123 390 35 Fackliga företrädare: Fysioterapeuterna/LSR Aina Blom tel:070 763 0129 Övrig information: För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. Sista ansökningsdatum: 2021-02-07
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut

Arbetsgivare / Ort: Kristinehamns kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Nu finns chansen att bli en del av Rehabenheten i Kristinehamns kommun. Som fysioterapeut i Kristinehamns kommun tillhör du en grupp bestående av tio arbetsterapeuter, sju fysioterapeuter och tre hjälpmedelstekniker. Det finns en stor ambition och mycket engagemang i gruppen, och tillsammans skapar vi ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi har ett arbetssätt som innebär ett nära samarbete och att vi lär av varandras erfarenheter och kompetenser. Rehabenheten ansvarar för rehabilitering inom kommunens särskilda boenden, korttidsplatser, samt ordinärt boende. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation. Välkommen med din ansökan! Socialförvaltningen är uppdelad i verksamhetsområdena funktionsstöd, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg. Vår kärnverksamhet är att bedriva omvårdnad, omsorg och rehabilitering. Det innebär bland annat att ge stöd och hjälp för människor att bli självförsörjande samt att genom utredning och insatser ge barn, ungdomar, vuxna och funktionshindrade stöd, hjälp och service. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som fysioterapeut i Kristinehamns kommun innebär att du ansvarar för fysioterapeutisk bedömning och insatser som träning och hjälpmedelsförskrivning. Det förekommer även handledning och utbildning till omvårdnadspersonal och närstående. Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Du har alltid nära till stöd i arbetet då kollegor och chef finns på samma arbetsplats. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med några års erfarenhet i yrket, som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, god initiativförmåga och intresse av att bidra till fortsatt utveckling av verksamheten. Examen och yrkeslegitimation som fysioterapeut/sjukgymnast krävs. Körkort krävs. ÖVRIGT Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss. Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet. Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Arbetsgivare
Kristinehamns kommun
Ansökan
Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast till Kungälvs kommun, sommarvikariat

Arbetsgivare / Ort: Kungälvs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv! På Rehabenheten arbetar en härlig grupp fysioterapeuter och arbetsterapeuter som ansvarar för rehabilitering i ordinärt boende, på vård och omsorgsboende, korttidsenhet samt habilitering på basnivå. Enheten finns i Stadshuset, centralt i Kungälv, med närhet till busshållplats. Här arbetar vi i en ljus aktivitetsbaserad kontorsmiljö med närhet till kollegor inom hemsjukvården. För oss är hälsoarbete viktigt och därför tillämpar vi rökfri arbetstid. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig som är fysioterapeut och som vill arbeta med oss över sommarperioden. Vi erbjuder dig stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter där bedömning, behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, delegering samt handledning och utbildning av omvårdnadspersonal ingår. Du arbetar med personer både i ordinärt-, och på vård- och omsorgsboende samt på korttidsverksamhet. Arbetet är omväxlande, rörligt och självständigt, men kräver också ett nära samarbete med andra yrkeskategorier både internt och externt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med genuint intresse för verksamhetsområdet. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inget krav. Du skall ha god datorvana. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se. Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju. Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak. Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden. Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Kungälvs kommun har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
Kungälvs kommun
Ansökan
Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Habiliteringscentrum, Eksjö Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är de kärnvärden som genomsyrar allt i vårt arbete och vi hoppas att du som Sjukgymnast/ Fysioterapeut, tillsammans med oss på Habiliteringscentrum i Eksjö vill vara en del i att skapa möjligheter till ett gott liv i Jönköpings län. Varmt välkommen med din ansökan! Vi söker Vi söker dig som är utbildad, legitimerad Sjukgymnast/ Fysioterapeut och vi ser med fördel att du har erfarenhet av och ett stort intresse för Habiliteringscentrums målgrupper. Du brinner för att vara med i utvecklingen kring Habiliteringscentrums arbete och för dig är det en självklarhet att vara en del i att skapa förutsättningar för ett så självständigt liv som möjligt för personer med funktionsnedsättning. Vi söker dig som har en personlig mognad och är trygg och stabil. Eftersom vi arbetar regionsövergripande och då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. Vi erbjuder dig Hos oss kommer du att få arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta tillsammans med ett tvärprofessionellt team. I teamet arbetar ni utifrån tydliga mål samtidigt som att ni alltid har fokus framåt och uppmuntras att tänka nytt. Som anställd vid Region Jönköpings län finns förmåner i form av bland annat fri öppen sjukvård, tillgång till gym och olika personalaktiviteter. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/) Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig som längst till 2022-06-30, tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning kan finnas. Tjänstgöringsgrad 100%, Placeringsort Eksjö. Det här får du arbeta med Som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss på barn- och ungdomshabiliteringen i Eksjö arbetar du med utredning/kartläggning och habiliterande insatser för barn och ungdomar. I ditt arbete bidrar du med din professions perspektiv i våra habiliterande insatser. Du arbetar med utredning/kartläggning och planering av fysioterapeutiska insatser. Vissa insatser genomför du själv och andra insatser i samverkan med andra professioner. Du handleder och instruerar även personer i våra målgruppers närhet för att även ge dem de bästa förutsättningarna för att genomföra insatserna. Vid all habilitering är samverkan med samtliga aktörer kring en persons livssituation viktig. Som fysioterapeut samverkar du med flera externa parter där bland annat Team Olmed och hjälpmedelscentralen ingår. Läs gärna mer om habiliteringscentrum som arbetsplats här (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/habiliteringscentrum-som-arbetsplats2/) För att du ska trivas hos oss För att du skall trivas hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta med flera olika yrkesgrupper och verksamheter, där det även är naturligt för dig att vara en kunskapsresurs för dina kollegor. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är flexibel i ditt arbete och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behöver ha en god pedagogisk förmåga för att kunna förstå hur olika människor med olika förutsättningar förstår och tar till sig kunskap. Du är empatisk och har lätt att sätta dig in i andras perspektiv utan att det för den skull tar över. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Detta värderar vi högt I habiliteringsteamet arbetar vi alltid för att ge våra målgrupper så goda förutsättningar som möjligt för ett gott liv. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Vårt fokus är att erbjuda meningsfulla insatser med kvalitet i medskapande som ger möjlighet till ett så självständigt liv som möjligt. Habiliteringsarbetet präglas av helhetssyn och bygger på tvärvetenskapligt synsätt. Verksamheten är uppbyggd i team som består av olika yrkesprofessioner. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden. Läs gärna mer om Habiliteringscentrum som arbetsplats här (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/habiliteringscentrum-som-arbetsplats2/) Du hittar oss även på Instagram via @habiliteringeneksjo Så här gör du om du är intresserad Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Elg på 010-243 73 24 eller [email protected], eller sjukgymnast Mikaela Karlsson, [email protected] Sista ansökningsdag är den 7/2. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Habiliteringscentrum är till för personer som har funktionsnedsättning av sådan art att de i ett långsiktigt perspektiv förväntas ha nytta av insatser på specialistnivå från ett tvärprofessionellt habiliteringsteam. Habiliteringscentrum erbjuder insatser vid: • Intellektuell funktionsnedsättning. • Varaktig motorisk funktionsnedsättning som är personen har sedan födseln eller fått under uppväxtåren. Det kan till exempel handla om funktionsnedsättning vid cerebral pares, ryggmärgsbråck eller muskeldystrofi. • Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med intellektuell funktionsnedsättning. • Förvärvad hjärnskada med varaktig kognitiv nedsättning motsvarande intellektuell funktionsnedsättning. • Betydande synnedsättning, blindhet eller dövblindhet. • Hörselnedsättning, dövhet, dövblindhet, ljudkänslighet eller tinnitus samt andra hörselrelaterade funktionsnedsättningar.
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast 7 February (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut till barn- och ungdomshabilitering i Kristianstad

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 February (21 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. - Jag började här för ett år sedan och jobbet har överträffat mina förväntningar. Vi har ett härligt öppet klimat med mycket stöttning och har en enhetlig inställning. Oavsett vad så är det barnet som står i fokus, berättar Alice Jönsson, fysioterapeut. Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar upp till 17 år med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att familjen har full delaktighet i planering och utvärdering av insatserna. Vi som arbetar inom verksamheten har ett viktigt och utmanande uppdrag att stärka individens kraft och frihet att forma sitt liv. Med stort engagemang och bred kompetens arbetar vi varje dag för att komma närmare vår målbild om att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv utifrån egna val. Är du nyfiken på att höra med om hur det är att jobba hos oss? Du kan höra mer via länkarna nedan: https://bcove.video/2IcqQjj https://bcove.video/2HthqTA https://bit.ly/2FcHQsS. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett viktigt och varierande arbete där du får möjlighet att arbeta med barn och ungdomar i viktiga utvecklingsskeden, i en miljö med stark team-förankring och där ett varmt bemötande genomsyrar hela verksamheten. - Som arbetsterapeut hos oss får jag vara den jag är och ta stort ansvar för mina arbetsuppgifter. Jag känner mig aldrig ensam och alltid lyssnad på. Mitt jobb är tufft och utmanande men eftersom jag har stort stöd från chef och fantastiska kollegor i teamet är det också väldigt roligt och utvecklande, berättar Jens, arbetsterapeut. I rollen som arbetsterapeut innebär ditt arbete att utifrån den enskilde individens behov öka förmågan till aktivitet och delaktighet genom att analysera behov samt ge råd, stöd och behandling kring dagliga aktiviteter. En stor del av arbetet innebär att handleda barn, unga och deras nätverk för att skapa förändring i vardagsaktiviteter. Att bedöma behov av, förskriva och prova ut kognitiva och andra medicintekniska hjälpmedel ingår också i arbetet. Vidare kommer du att medverka vid bedömning och anpassning av familjens bostad och andra lokaler. Du kommer att arbeta med barn och unga från samtliga av de målgrupper som vi möter i vårt arbete. Arbetet är utåtriktat och innebär samverkan med bland annat förskola, skola, barn- och ungdomspsykiatri, sjukvård och LSS med flera. Dina arbetsuppgifter som fysioterapeut kommer att bestå av att bedöma och behandla barn/ungdomar med försenad och/eller avvikande motorisk utveckling. Du deltar i utbildningsinsatser samt ger information och handledning kring motorisk träning i vardagsaktiviteter, lek och sport till föräldrar och nätverk. Insatserna kan ges individuellt och/eller i grupp. Vidare bedömer du behov av, förskriver, provar ut och följer upp medicintekniska och ortopedtekniska hjälpmedel. I ditt arbete möter du patienterna både i våra lokaler, i deras hem och på förskola/skola, vilket medför resor i tjänsten. Utöver detta deltar du i planeringen av insatser tillsammans med barn, ungdom och föräldrar samt övriga viktiga personer i nätverket. En betydelsefull del i arbetet är att samverka med andra aktörer såsom förskola/skola, barnklinik, hjälpmedelsverksamhet, ortopedteknisk verksamhet, socialtjänst med flera. Kvällstjänstgöring förekommer en kväll i veckan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast alternativt legitimerad arbetsterapeut, med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för båda rollerna, liksom ett giltigt B-körkort eftersom det förekommer resor i tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn och unga och/eller arbete med personer med varaktig funktionsnedsättning. För att trivas hos oss tror vi att du kan arbeta självständig, är flexibel och har förmåga att hantera situationer när tempot stundtals är högt. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du ser vikten av och bidrar till ett bra samarbete. I din roll kommer du även att ha nära kontakt med både familjemedlemmar och andra verksamheter, vilket kräver god kommunikations- och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss! I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag! Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet. ÖVRIGT Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt. Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 8 February (21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Legitimerad fysioterapeut

Arbetsgivare / Ort: Kiruna kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 February (22 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden. Socialförvaltningens uppdrag är att tillgodose människors behov av trygghet. Förvaltningen ska verka för att kommunens invånare får social omsorg i olika former och med ett speciellt ansvar att tillvarata svaga gruppers behov och intressen. Vi jobbar ständigt för en god kvalité som gagnar brukaren av våra insatser. I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden. Socialförvaltningens uppdrag är att tillgodose människors behov av trygghet. Förvaltningen ska verka för att kommunens invånare får social omsorg i olika former och med ett speciellt ansvar att tillvarata svaga gruppers behov och intressen. Vi jobbar ständigt för en god kvalité som gagnar brukaren av våra insatser. Kiruna kommun har fem fysioterapeuter/sjukgymnaster i organisationen. Yrkesgruppen tillhör Hälso- och Sjukvårdsavdelningen, HSA, tillsammans med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och distriktssköterskor. ARBETSUPPGIFTER I dina arbetsuppgifter ingår att utreda och bedöma behov av fysioterapeutiska insatser. Du arbetar för att förbättra eller bibehålla resurser samt kompensera om nedsatt funktionsförmåga finns. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel. I ditt arbete ingår även att sprida kunskap om rehabiliterande förhållningssätt i omvårdnadsarbete, handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel. I HSA arbetar vi med kvalitets- och utvecklingsarbete inom verksamheten. Dina arbetsområden kommer vara inom hemsjukvård och vård-och omsorgsboenden i Kiruna kommun. KVALIFIKATIONER Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av arbete inom kommunal äldreomsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet så som god samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att kunna arbeta självständigt. Körkort är ett krav ÖVRIGT Kiruna kommun erbjuder fantastiska förmåner, bl.a. fri friskvård på avtalade träningsanläggningar, flextidsavtal, och möjlighet till att hyra stugor och lägenheter i Riksgränsen och Vassijaure. För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid. Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar. Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk. Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
Kiruna kommun
Ansökan
Ansök senast 9 February (22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut till Medfit Flemingsberg

Arbetsgivare / Ort: Medfit AB / Huddinge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 February (23 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet

Vill du jobba och utvecklas i ett spännande, ungt och expansivt företag?

Nu söker vi en ny inspirerande kollega med specialist eller särskilt intresse för något av följande områden:

 • Smärta
 • Andning och cirkulation
 • Äldres hälsa
 • Neurologi

Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du självständigt och i team på en trivsam mottagning tillsammans med arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer. Hos oss arbetar över 30 terapeuter i en dynamisk miljö med bred kompetens, vissa med specialistkompetens och andra relativt nyexaminerade.

Vi söker dig som är flexibel, trivs med högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare.

Vi tycker det är viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett bra bemötande.

Du har flexibla arbetstider och får möjlighet att planera din arbetsdag. Vi ser gärna att du jobbar en eller flera kvällar i veckan då mottagningen är öppen på vardagskvällar.

Du får gärna ha ett brinnande intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt.

Arbetsgivare
Medfit AB
Ebba Bååts Torg 6
14151 Huddinge
Hemsida: www.medfit.se
Ansökan
Ansök senast 10 February (23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Specialist fysioterapeut/Sjukgymnast till Nacka RehabCentrum

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 February (25 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp med kompetenta kollegor? Vi söker nu en specialist Fysioterapeut/Sjukgymnast inom Neurologi till vårt team på Nacka RehabCentrum!   På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam och kiropraktor bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, reumatologi, hjärt- och lungsjukdomar, smärta, mental hälsa, onkologi och lymfterapi samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Det finns en unik möjlighet att samverka med många specialister på samma mottagning. Vi har en egen FoUUI grupp. Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Vi har flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri sjukvård inom primärvården. Till Nacka RehabCentrum finns goda allmänna kommunikationer och vi som arbetar här är ett glatt gäng på 60 personer. Arbetsuppgifter:   Som specialist Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss på Nacka RehabCentrum innebär ditt arbete poliklinisk verksamhet på mottagning och består av bedömning samt behandling och kan förekomma såväl enskilt som i grupp. Visst arbete sker även i team varför vi söker dig som trivs med det och har en god samarbetsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår även handledning av studenter. Samverkan sker med akutsjukhusen samt deltagande förekommande nätverk. Anställningsform:   Tillsvidare, heltid om 100 % med tillträde fr o m 2021-05-01. Kvalifikationer:   * Handledarutbildning 7,5 hp. * Specialist enligt Fysioterapeuterna inom Neurologi. * B-körkort krävs. * Svenskakunskaper motsvarande minst nivå C1. Personliga egenskaper:   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss är det viktigt att du är flexibel till ditt arbetssätt och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du bör också vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss och är inte rädd för nya utmaningar eller att hugga tag där det behövs. Övrig information   För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och utför registerkontroll före beslut om anställning.  Information om tjänsten lämnas av:  Enhetschef Åsa Lindkvist  Tel: 072-237 10 46  Fackliga företrädare:  Fysioterapeuterna Aina Blom  tel:070-763 01 29  Sista ansökningsdatum: 2021-02-12  Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 12 February (25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Massör/massageterapeut/Friskvårdskonsult/Hälsocoach

Arbetsgivare / Ort: Hälsostödet Monthan AB / UPPSALA
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 14 February (27 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Diplomerad massör
 • Certifierad massör
 • Diplomerad massageterapeut
 • Coaching
 • Bindvävsmassage
 • Fysioterapeutexamen
 • Hälso- och sjukvård
 • områdeskunskap

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Om oss och om tjänsten:

HälsoStödet AB är ett hälsoföretag där huvudverksamheten består av att långsiktigt arbeta med kunder som har önskemål att förbättra sin hälsa och ofta handlar det om att hjälpa till med att hantera och bli av med smärta. Vårt uppdrag - som vi brinner enormt mycket för - är att ta reda på möjliga orsaker till problemen kunden upplever genom att identifiera de fysiska och psykiska obalanser som föreligger och med hjälp av olika behandlingsformer behandla dessa på ett kort- och långsiktigt sätt. Därefter hjälper vi kontinuerligt till att förebygga så att problemen inte kommer tillbaka.

I huvudsak är det vår egen utvecklade djupbehandlande massage som vi utför med tillägg av tex uppbyggande träning och stretching på utsatta områden, men även coaching, stresshantering, kostrådgivningar samt ergonomi förekommer frekvent. Självklart utför vi även vanliga klassiska massagebehandlingar och har kunder där det inte föreligger någon stor smärtproblematik också.

Vi är i dagsläget 2 personer som arbetar på HälsoStödet AB och nu önskar vi så fort som möjligt tillsätta en till person som långsamt kan fortsätta öka ut vår kundkrets då vi övriga är fullbokade.

De kunder som kommer till oss behöver långsiktighet i sin behandling och därmed även i relationen med den som behandlar. Det är därför oerhört viktigt att den som börjar hos oss har förutsättningar och vilja att kunna skapa de långsiktiga kundrelationer som krävs. Så har Du ett annat arbete eller studier vid sidan om som kan ge ekonomisk stabilitet tills arbetet hos oss har den omfattningen som önskas är det väldigt positivt.

Arbetet kommer vara dagtid men även på eftermiddagar, kvällar och ev helger. Arbetet är i dagsläget svårt att tidsspecificera då tjänstens omfattning sakta byggs upp från övriga kollegors överskott till önskad nivå.


Utbildning:

Vi söker kompetens och kunskap om människan och inte titlar. Har Du ett brinnande intresse för att hjälpa andra och kompetens i att identifiera och åtgärda fysiska obalanser med hjälp av bland annat massage är Du intressant. Har Du genomgått eller genomgår Du just nu utbildning till Friskvårdskonsult/fysioterapeut/hälsopedagog/massör/massageterapeut är det dock väldigt meriterande.


Erfarenhet:

Erfarenhet av att arbeta med massage är väldigt önskvärt, men vi tar även emot ansökningar från personer under utbildning också då vi lägger mycket tid på att lära ut vår egen behandlingsteknik.


Vi behandlar ansökningar och håller intervjuer löpande från första publiceringsdagen eftersom vi vill tillsätta tjänsten omgående, så vänta inte med att skicka Din ansökan till sista dagen.

Varmt välkommen med Din ansökan! #jobbjustnu


Arbetsgivare
Hälsostödet Monthan AB
SKOLGATAN 31
75267 UPPSALA
Hemsida: www.halsostodet.nu
Ansökan
Ansök senast 14 February (27 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Leg. Fysioterapeut till Aleris Rehab Station

Arbetsgivare / Ort: Aleris Rehab Station Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 February (28 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker fysioterapeut som vill vara en del av vår dagrehabilitering som arbetar med patienter i öppenvård. Du kommer att möta patienter med olika neurologiska skador eller sjukdomar som är i behov av multidisciplinär rehabilitering. I teamet ingår, förutom fysioterapeut även arbetsterapeut, rehabinstruktör eller rehabassistent, kurator, logoped, läkare och psykolog. På Aleris Rehab Station arbetar sammanlagt ca. 20 fysioterapeuter i våra olika team. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av bedömning och behandling/träning av funktionsnivå, hjälpmedelsförskrivning och ortopedtekniska hjälpmedel vid behov. I arbetet ingår även viss patientundervisning samt handledning av studenter. Träningen sker både individuellt och i grupp. Som fysioterapeut ingår du i ett multimodalt team som arbetar nära tillsammans kring varje patient. Personliga egenskaper Vi söker Dig som är engagerad, flexibel och driftig. Du ser möjligheter istället för svårigheter. Du har ett professionellt bemötande, är lyhörd och sätter patienten i fokus. Du samarbetar bra i team samtidigt som Du kan arbeta självständigt med god förmåga att göra prioriteringar. Bakgrund Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet av neurologisk rehabilitering. Övrigt • Anställningsform: Föräldravikariat, 1 år med möjlighet till förlängning • Tillträde: 2021-03-01 eller enligt överenskommelse • Individuell lönesättning • Kollektivavtal finns Aleris Rehab Station erbjuder bl a flextid, regelbundna utbildnings- och föreläsningstillfällen, friskvårdsbidrag, friskvård på arbetstid, personalträning samt subventionerad lunch. Ansökan och kontakt Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2021-01-14 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelie Bond på tel. 08-555 44 125. Hoppas att vi hörs! –-------------------------------------------------------- I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Arbetsgivare
Aleris Rehab Station Stockholm AB
Ansökan
Ansök senast 15 February (28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/sjukgymnast till Konsultteam

Arbetsgivare / Ort: Danderyds Sjukhus AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 February (28 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).   Vi söker en engagerad fysioterapeut/sjukgymnast som trivs med arbete i team! Konsultteamet är ett interdisciplinärt team bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, kurator, logoped, läkare, neuropsykolog, undersköterska, sjuksköterska samt medicinsk sekreterare. Vi arbetar tätt tillsammans och har en aktiv dialog. Teamet är specialiserat på komplex problematik avseende motorik, kognition och kommunikation. Uppdraget är regionövergripande avseende hjärnskade­rehabilitering i öppenvård för patienter med förvärvad svår och mycket svår hjärnskada. Patienterna är i arbetsför ålder, från 18 år och uppåt. Arbetsuppgifter: Uppgifterna är omväxlande och utförs på kliniken, i patientens hem och/eller hos externa aktörer. Du ansvarar för bedömning och interventioner avseende hela dygnets positionering samt förutsättningar för och utformning av lämpliga rutiner för fysisk aktivitet. Det finns goda förutsättningar för att utföra insatser då lokalerna är väl anpassade och tillgång till stort rehabgym finns. I arbetet ingår hjälpmedelsutprovningar på hjälpmedelscentral, ortosutprovningar, samarbete med vår Tonusmottagning samt utfärdande av intyg för ansökan om stödinsatser.Arbete och informationsutbyte med närstående, assistenter/boendepersonal och andra vårdgivare är en viktig del i patientens rehabilitering och personliga assistenter deltar ofta i behandlingsarbetet. Teamet tillhandahåller praktisk och teoretisk utbildning till nätverket runt patienten. Det bedrivs ett kontinuerligt utvecklingsarbete med avseende ökad delaktighet i rehabiliteringen för patientgruppen, med fokus på pedagogiska arbetssätt gentemot patient och närstående/nätverk.  Kvalifikationer Vi söker Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med flera års erfarenhet av rehabilitering eller habilitering. Erfarenhet av förvärvad hjärnskada är meriterande, likaså erfarenhet av utprovning och specialanpassning av hjälpmedel.Du trivs med att jobba i team mot gemensamma mål, likväl som att jobba självständigt, vilket kräver trygghet och tydlighet i yrkesrollen och en god kommunikativ förmåga. Du är nyfiken och har intresse för att delta i förändrings- och förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som lyhördhet och samarbetsförmåga. Du bör vara flexibel och ha god förmåga att organisera och prioritera samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.  Eftersom vi tillhör en Universitetsklinik är handledning och undervisning av studenter en naturlig del av vår verksamhet. Anställningsform:  Tjänsten är en tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad.
Arbetsgivare
Danderyds Sjukhus AB
Ansökan
Ansök senast 15 February (28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast - sommarvikariat

Arbetsgivare / Ort: Örnsköldsviks kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 February (28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Arbetsuppgifter Arbete som fysioterapeut/sjukgymnast till våra vård- och omsorgsboenden, servicehus och den kommunala hemsjukvården. Kvalifikationer Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av arbete i liknande verksamhet är meriterande. B-körkort krävs. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. http://inspiration.ornskoldsvik.se/ I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.
Arbetsgivare
Örnsköldsviks kommun
Ansökan
Ansök senast 15 February (28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/sjukgymnast till Danvik Rehab

Arbetsgivare / Ort: Praktikertjänst AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 February (28 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare. Om Danviks Rehab & Kiropraktik Danvik rehab och kiropraktik är en mottagning verksam inom primärvårdsrehabilitering. Att arbeta hos Danvik Rehab och Kiropraktik ska innebära en ökad möjlighet att styra sin vardag men också att man engagerar sig i verksamhetens utveckling och tillsammans bygger en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor. Alla heltidsanställda har Friskvårdsbidrag på 5000 kronor! Arbetsuppgifter Vi är en poliklinisk verksamhet med arbete på mottagning och vid behov i patienternas hem. Arbetet består av bedömning och behandling enskilt och/ eller i grupp. Handledning av studenter ingår i arbetsuppgifterna. Fysioterapeuter/Sjukgymnaster arbetar tätt med kollegor från andra yrkes kategorier för att patienten ska få den bästa rehabiliteringen Övrig information Individuell lönesättning Intervjuer sker löpande under ansökningstiden Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast med några års erfarenhet inom primärvården. Vi ser gärna att du har vidareutbildning på högskolenivå i OMT/MDT/OMI. Du är trygg i bedömning /behandling och van vid att skriva rehabiliteringsplaner. Eftersom arbete i patienters hem kan förekomma måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt. Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper Vi söker dig som är flexibel, engagerad, prestigelös, självständig och van vid ett högt tempo. Du är trygg i din roll som Fysioterapeut/sjukgymnast. Har en positiv attityd till utveckling och förnyelse på arbetsplatsen.
Arbetsgivare
Praktikertjänst AB
Hemsida: http://www.danvikrehabkiropraktik.se
Ansökan
Ansök senast 15 February (28 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sommarvikariat fysioterapeut till Äldre- och Funktionshinderomsorgen

Arbetsgivare / Ort: Umeå kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 February (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Vi söker dig som är intresserad av ett flexibelt och utvecklande arbete där individen är i centrum. Verksamheten och arbetsformerna ska kännetecknas av respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. I vår värdegrund utgår vi från ledorden Medborgarfokus, Öppenhet, Tillit och Ständiga förbättringar. Vi vill att våra medarbetare ska ha det bra och skapa en hållbar situation med bra arbetsmiljö och hög patientsäkerhet. En viktig del är en möjlighet till återhämtning och semester. Därför söker vi fysioterapeuter som semestervikarier. Vi erbjuder dig Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och att du kommer att trivas. Det vi kan erbjuda är bland annat: - verksamhetsanpassad introduktion utifrån individuell erfarenhet. - ett omväxlande arbete. - personcentrerat arbetssätt. - möjlighet att i lagom takt växa i rollen som fysioterapeut.  Dina arbetsuppgifter Som fysioterapeut inom Vård och omsorgsboende arbetar du med multisjuka äldre. I arbetet ingår att förebygga, bedöma och behandla funktionsnedsättningar samt att förskriva hjälpmedel. Teamarbete och handledning av personal är en viktig del i arbetet. Som fysioterapeut inom Hemsjukvården arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som fysioterapeut på primärvårdsnivå. Arbetet sker i ordinärt boende och du ansvarar för rehabiliterande insatser i ett nära samarbete med andra professioner. Som fysioterapeut inom Funktionshinderomsorgen ansvarar du för habilitering/rehabiliteringen för personer med LSS beslut inom gruppen unga vuxna. Du ansvarar för att de rehabiliterande insatserna fungerar på ett bra sätt för våra brukare och samordnar kontakter med andra yrkesgrupper inom kommunen, primärvård och Region Västerbotten. Arbetet innebär att handleda mindre och större personalgrupper. Om dig Vi söker både dig som är nyutexaminerad eller erfaren fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet från arbete inom hemsjukvård, funktionshinderomsorg och/eller äldreomsorg är önskvärt. Har du erfarenhet av bedömning och utprovning av hjälpmedel är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dokumentera i Treserva eller annan datajournal. Du har god initiativförmåga och är bra på att tänka nytt. Du har förmåga att jobba självständigt samtidigt som du ser vikten av samarbete med olika yrkesprofessioner där även personen själv har en aktiv roll. Självklart har du ett gott, respektfullt bemötande och är lyhörd och öppen. Du är bra på att samarbeta och vill bidra till en god kommunikation och samverkan med andra aktörer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet kräver att du har B-körkort. Övrigt Vikariat med start 2021-06-07 till och med 2021-08-27 eller enligt överenskommelse. Intervjuer, urval och tillsättning sker löpande. Om Umeå kommun Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 12 000 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Läs mer om våra förmåner här Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.
Arbetsgivare
Umeå kommun
Ansökan
Ansök senast 16 February (29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 February (1 månad 3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Närhälsan Karlsborg rehabmottagning söker legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Rehabverksamheten finns i samma byggnad som Närhälsans vårdcentral vilket gynnar samarbete samt att vi träffas och umgås i gemensamma lokaler. På enheten arbetar både fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi är en arbetsgrupp som trivs tillsammans och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vår mottagning ligger i nära anslutning till kollektivtrafiken. Karlsborg ligger vid Vättern i ett vackert landskap med spännande natur och flera sjöar, vilket ger goda förutsättningar för en aktiv fritid med sport och friluftsliv. Det finns gott om vackra strövområden, vandringsleder och motionsspår och kommunen satsar aktivt på kultur för både unga och gamla. Närmsta större stad är Skövde och det finns väl utbyggd bussförbindelse mellan orterna. Läs gärna mer om kommunen på http://www.karlsborg.se/ Om arbetet Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Du arbetar självständigt eller i team. Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, psykisk hälsa och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen. Vi hanterar även hjälpmedel och vi utför hembesök vid behov. Som ny på arbetsplatsen avsätts tid för stöd och reflektion tillsammans med kollegorna. Vi bedriver kontinuerligt verksamhetsutveckling, internutbildning och du har stora möjligheter till kompetensutveckling. Vi arbetar utifrån vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok. Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1 Om dig Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt eller i team, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du tar initiativ och har ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Körkort erfordras. Svensk yrkeslegitimation utfärdad av Socialstyrelsen är ett krav. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket.  Övrigt I Närhälsans anställningsförmåner ingår bland annat friskvårdsbidrag, fri hälso- och sjukvård, och avtalspension. Intervju sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 21 February (1 månad 3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/sjukgymnast till rehabiliteringskliniken, Karlskrona

Arbetsgivare / Ort: REGION BLEKINGE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (1 månad 10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. ARBETSUPPGIFTER Sjukgymnastikavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona tillgodoser behov av sjukgymnast på sjukhusets avdelningar såsom intensivvård, barn, stroke, ortopedi, medicin, kirurgi, thoraxkirurgi och infektion. Dessutom bedriver vi specialiserad öppenvård inom bland annat hjärt-, smärt-, neuro-, handrehab samt barn, reumatologi och lungmedicin. Just nu söker vi särskilt efter dig som är intresserad av att arbeta inom IVA, Thorax och Neuro. KVALIFIKATIONER Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. För att trivas hos oss är det viktigt att du är självständig, engagerad och vill fortsätta utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. ÖVRIGT Bifoga CV och personligt brev Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Arbetsgivare
REGION BLEKINGE
Hemsida: https://regionblekinge.se/
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeuter/sjukgymnaster till sommarvikariat

Arbetsgivare / Ort: Växjö kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (1 månad 10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu! ARBETSUPPGIFTER Kom och arbeta med vårt härliga gäng! www.fb.com/kommunrehabvxo Vi i Kommunrehab söker nu fysioterapeuter/sjukgymnaster till våra semestervikariat. Vi är idag 21 fysioterapeuter/sjukgymnaster i skiftande åldrar med allt från 1 till 35 års erfarenhet inom yrket. Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och det finns alltid någon att bolla sina frågor med och ta hjälp av. Som fysioterapeut/sjukgymnast i Kommunrehab arbetar du med rehabilitering, träning samt handledning av patienter, närstående och omsorgspersonal. Vår huvudsakliga målgrupp är äldre personer i eget boende. Du är intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering i såväl ordinärt boende som särskilt boende. Vi arbetar i team i nära samarbete med arbetsterapeut och övrig omsorgspersonal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt grundläggande datorkunskaper. För anställningen krävs körkort. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se ÖVRIGT Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.
Arbetsgivare
Växjö kommun
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Massage o Muskelbehandling

Arbetsgivare / Ort: Lenisens Massage / Skövde
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (1 månad 10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Massör/Massageterapeut

Om jobbet

Jag söker en massör/massageterapeut som ska ingå i ett team av massörer där "en rejäl omgång" och ett personligt bemötande är grundtanken.

Du kommer att jobba i min lilla praktik i centrala Skövde.


Jag lägger stor vikt i hur du fungerar i vår grupp därför är det svårt att specificera dina personliga egenskaper.

Direkt kan jag säga att du måste vara öppen o prestigelös.


När det gäller ditt cv ser jag gärna att du har erfarenhet och en adekvat utbildning.


Fördel är även om du har kompletterande terapiformer med dig som ex lymfterapi, Craniosacral-sacral terapi, taktil stimulering osv.


Kontakta gärna mig via mail med ett personligt brev så går vi vidare från det.

[email protected]


Jag söker en person som först tar ett grav.vikariat med fast schema 30 tim/vecka. Om kemin stämmer finns möjlighet till tillsvidare anställning.

Ytterligare 1-2 personer som vill jobba extra timmar med regelbundet schema.


Läs gärna om företaget på muskelbehandling.se//

Mvh Lena Persson, 0704-434333Arbetsgivare
Lenisens Massage
Långgatan 34B
54130 Skövde
Hemsida: muskelbehandling.se
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sem vik leg fysioterapeut/ sjukgymnast, Paramedicinsk avdelning Avesta

Arbetsgivare / Ort: REGION DALARNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (2 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Är du legitimerad fysioterapeut? Vi söker nu semestervikarie till Avesta lasarett som ligger i södra Dalarna. Fysioterapin, tillsammans med arbetsterapin och kurator, utgör en egen enhet som organisatoriskt tillhör kliniken för medicin, geriatrik, rehabilitering och akutmottagning. Inom geriatrik och rehabiliteringsdelen finns en strokeenhet med akutintag, en ortopedisk rehabiliteringsenhet samt neurologisk öppenvårdsrehabilitering. Inom medicindelen finns förutom öppenvårdsverksamhet en vårdavdelning om 16 vårdplatser. Din placering fastställs i samband med tillsättning. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: Patienten i fokus, hög kvalitet och patientsäkerhet samt en attraktiv arbetsplats. Vi söker dig som är intresserad av att tillsammans med patient, närstående, och teamet kring patienten arbeta för att hitta bra förutsättningar för den enskilda att fungera i vardagen. Du har ett nära samarbete med framför allt teamets arbetsterapeut och förväntas i teamarbetet aktivt bidra med fysioterapeutisk kompetens. Dokumentation sker i Take Care. Hos oss erbjuds du introduktion med stöd av mentor samt utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast. B-körkort önskvärt Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION DALARNA
Hemsida: www.regiondalarna.se
Ansökan
Ansök senast 31 March (2 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/sjukgymnast sommaren 2021, Tranås kommun

Arbetsgivare / Ort: Tranås kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (2 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Välkommen att arbeta i Hemsjukvården i sommar! Här får du möjlighet till ett betydelsefullt och varierat arbete där du har ett nära samarbete med andra professioner. Inom hemsjukvården arbetar både arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, sjuksköterskor och vaktmästare/hjälpmedelstekniker. Vi arbetar geografiskt i team och har ett nära samarbete tillsammans med berörda parter. Inom hemsjukvården utför vi insatser och ansvarar för patienter utifrån HSL-lagen. Vikariatet sträcker sig över sommarens semesterperiod. Arbetsuppgifter Sjukgymnastens/fysioterapeutens arbete är mycket varierande. Stort ansvar ligger på dig att prioritera och lägga upp din arbetsdag utifrån de ärenden som inkommit. Vi tar bland annat emot patienter från sjukhuset till både korttidsavdelning och i patientens ordinära boende. I samband med hemgång kan det vara aktuellt att se över behov av anpassningar i hemmet och hjälpmededelsförskrivning, bedömt efter individens aktivitetsförmåga och behov av kompenserade åtgärder. Du arbetar i team med inriktning på träning. Du kommer delegera uppgifter till omvårdnadspersonal som sedan ska följas upp noggrant.   Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och det krävs att du har B-körkort.  Du har ett gott bemötande och är flexibel i ditt dagliga arbete. Då du arbetar i team till viss del är det av vikt att du har en bra samarbetsförmåga.   Du behöver ha förmåga att prioritera och organisera ditt arbete eftersom du även kommer arbeta självständigt och genomföra bedömningar och utföra medicinska träningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Ansökan och anställning Sommarvikariat v.25-33 Tjänstgöringsgrad: Heltid Arbetet är förlagt kontorstid, mån-fre Rekryteringen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! ​Kontakt Karin Aldensjö, enhetschef [email protected] Fackliga representanter nås via Tranås kommuns växel 0140-68100
Arbetsgivare
Tranås kommun
Ansökan
Ansök senast 31 March (2 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: Torsås kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (2 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Torsås kommun - en kommun med närhet och livskvalité i södra Kalmar län. Kommunen, med ca 7 000 invånare, kan beskrivas som ett Sverige i miniatyr. Här finns havet, kusten, stränderna, slättlandet, sjöarna och skogarna. Näringslivet domineras av tillverkningsindustrin men har också en stor potential inom besöksnäring och andra områden. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet och stor trygghet för invånare och besökare. Torsås kommun har fem förvaltningar och två helägda bolag. I Torsås kommun vågar vi hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer. För att lyckas jobbar vi nära varandra. Vi samarbetar mot ett gemensamt mål; att ge alla som bor här de bästa förutsättningarna för ett gott liv. Att vi har nära till varandra märks genom att vi tar tillvara på varandras styrkor. Att förvaltningar och verksamheter arbetar nära varandra gör också att det aldrig är långt mellan medarbetare och chef, vilket i sin tur leder till att vi har korta beslutsvägar och får mycket gjort. Torsås kommuns värdegrund bygger på orden Delaktighet, Utveckling, Tydlighet och Trygghet. Ett förhållningssätt som varje medarbetare och förtroendevald visar i det dagliga arbetet och i möte med medborgare och kunder. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifter Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till vår hälso- och sjukvårdsenhet. Som fysioterapeut arbetar du med personer i alla åldrar inom funktionsstöd, ordinärt- och särskilt boende. Arbetet innebär att undersöka, bedöma, behandla, planera och ordinera/delegera rehabiliterande insatser. Målet med arbetet är att patienten ska kunna leva ett aktivt, självständigt liv med bästa möjliga livskvalitet. I din roll som fysioterapeut handleder du omvårdnadspersonalen i arbetssättet att stödja och stimulera personens förmågor, du ansvarar även för förskrivning av tekniska hjälpmedel. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med arbetsterapeut, hjälpmedelsassistent, undersköterska, sjuksköterska och biståndshandläggare. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du ska kunna arbeta självständigt, kunna göra egna bedömningar och ta egna beslut efter dessa. Teamarbete och ett bra bemötande ser vi som viktiga egenskaper. Då hälso- och sjukvårdsenheten ständigt arbetar med kvalitetsförbättring har du ett intresse av att vilja utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Torsås kommun
Ansökan
Ansök senast 31 March (2 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

SJUKGYMNAST/FYSIOTERAPEUT/ERGONOM

Arbetsgivare / Ort: Feelgood Svenska AB (Publ.)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (2 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi vet att företag och organisationer som satsar på sina medarbetares livskvalitet gör en lönsam investering. Att systematiskt och förebyggande arbeta med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering leder till förbättrad produktivitet och sänkta kostnader. Därför erbjuder Feelgoods medarbetare allt som behövs för det moderna arbetslivet och har en metod för att arbeta strategiskt så att varje kund kan nå sina mål. Välkommen till oss! Läs mer på www.feelgood.se Feelgood region väst söker en driven och flexibel sjukgymnast/fysioterapeut/ergonom som gillar att arbeta proaktivit mot våra kunder och kundanställda. Som sjukgymnast/fysioterapeut och ergonom hos oss arbetar du med flera olika delar såsom: bedömningar, behandlingar, utredningar av våra kundanställdas arbetsförmåga, individuella arbetsplatsanpassningar, ergonomigenomgångar, arbetsmiljökartläggningar och utbildningar inom framförallt ergonomiområdet. Du ska vilja jobba både på enheten och möta våra kunder och kundanställda i deras arbetsmiljö. För dig som är intresserad av att föreläsa inom ditt expertområde eller inom områden som du drivs av och kunden efterfrågar, så kommer den möjligheten också att finnas. Du klarar av att hålla utbildningar både fysiskt och digitalt samt på engelska och svenska. Du kommer att ha många kundkontakter och en viktig del av ditt arbete är att skapa nära och bra relation med våra kunder. Vi söker dig som är leg. Sjukgymnast/fysioterapeut och har ergonomiutbildning. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens och är en god lagspelare. Du har driv, mod och nyfikenhet på att lära dig nya saker och arbeta med våra kunder från flera olika branscher. Du har även körkort och goda IT-kunskaper. Har du frågor kontakta konsultchef Anna Lindberg, [email protected] Sista ansökningsdatum är 2020-03-31. Vi tillämpar provanställning. Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut.
Arbetsgivare
Feelgood Svenska AB (Publ.)
Ansökan
Ansök senast 31 March (2 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sommarjobb Fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: REGION KALMAR LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (2 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi erbjuder Dig ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete inom någon av Rehab Söders verksamheter. Fysioterapin på Länssjukhuset är en av våra verksamheter. Här arbetar du med patienter som är inneliggande på vårdavdelningar med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du ger ett tidigt och professionellt omhändertagande genom undersökningar, bedömningar och behandlingar. Neurologiska rehabiliteringsmottagningen är ytterligare en av våra verksamheter där du arbetar med strokerehabilitering och annan neurologisk rehabilitering. Arbetet sker både inom öppenvård och slutenvård med omväxlande uppgifter, både självständigt och i tvärprofessionella team. En tredje verksamhet är våra distriktsrehabiliteringar i Kalmar, Söderåkra, Emmaboda, Nybro, Borgholm och Mörbylånga. Här arbetar vi med poliklinisk bedömning och behandling. Vi söker Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person har du en positiv inställning och sätter alltid patienten bästa i fokus. Du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv gärna i din ansökan om det är något specifikt verksamhetsområde du är intresserad av. Välkommen med din ansökan, urval och tillsättning sker löpande! Vår arbetsplats Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet. Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss! Mångfald på arbetsplatsen: Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
REGION KALMAR LÄN
Ansökan
Ansök senast 31 March (2 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut, sommarjobb

Arbetsgivare / Ort: REGION GOTLAND
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 April (3 månader 12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i en härlig, engagerad arbetsgrupp bestående av 13 fysioterapeuter och sju arbetsterapeuter med hög kompetens och lång erfarenhet. Möten med patienter, bedömning och träning i den akuta, nyskadade fasen är dagliga arbetsuppgifter liksom dokumentation och förskrivning samt utprövning av hjälpmedel. Vi har ett nära samarbete med hjälpmedelscentralen, öppenvården och hemsjukvården. Arbetsinnehållet kan diskuteras utifrån din kompetens och erfarenhet. Vi har ett positivt arbetsklimat och arbetsuppgifterna är varierande och stimulerande i en fin arbetsmiljö. Vi söker nu fysioterapeutvikarier som är intresserade av att komma och arbeta med oss inom slutenvård i härliga Visby i sommar. Placering beslutas utifrån tidigare kompetens och erfarenhet. Viss lördagstjänstgöring ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Intresse, kompetens och erfarenhet av slutenvård är meriterande, men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel samt kunna arbeta självständigt. Du som söker bör vara intresserad av att bemöta människor i varierade situationer, kunna vara lugn, pedagogisk och trygg i din yrkesroll och se lösning och förbättring som en naturlig del av arbetet. ÖVRIGT Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.   Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/   På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.
Arbetsgivare
REGION GOTLAND
Hemsida: http://gotland.se/35680
Ansökan
Ansök senast 30 April (3 månader 12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Semestervikarie Leg Fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: Pajala kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 April (3 månader 12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i. Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen! För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter: - jag finns till för Pajalas medborgare - jag är professionell - jag möter alla människor med öppenhet och respekt Som medarbetare inom sektor stöd och omsorg är du en nyckelperson för de som behöver stöd och hjälp. Sektor Stöd & omsorg har brukaren i centrum och utgår från visionen Ett gott liv med glädje och trygghet!. Inför sommaren söker vi semestervikarierande fysioterapeut/sjukgymnast till våra kommunala verksamheter och hemsjukvården. Vi planerar för sommarens semestrar, urvalet sker löpande, vi välkomnar din ansökan redan idag. ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av fysioterapeutiska bedömningar och insatser, t.ex. träningsprogram och hjälpmedelsförskrivning. Du kommer att vara en del av kommunens Bistånd, hälso och sjukvårdsenhet BHOS. Du kommer att arbeta inom hemsjukvården, på särskilt boende för äldre och särskilt boende för funktionshindrade inom individomsorgen. KVALIFIKATIONER Legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast. Körkort B ÖVRIGT Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk. Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se
Arbetsgivare
Pajala kommun
Ansökan
Ansök senast 30 April (3 månader 12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intresseanmälan för sommarjobb som arbetsterapeut och fysioterapeut!

Arbetsgivare / Ort: Malmö kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 May (4 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Ref: 20210041 Välkommen med din intresseanmälan om att sommarjobba som arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast hos oss!  Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut eller fysioterapeut i Malmö stad skapar du goda förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Du arbetar i team tillsammans med övriga yrkeskategorier och arbetet tar utgångspunkt från den enskildes behov, personliga förutsättningar och delaktighet. Som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du med att göra funktionsbedömningar samt bedöma, planera och utföra rehabiliterande insatser. Tillsammans med patienten och teamet upprättar du rehabiliteringsplaner med klart angivna mål och utformar individuella träningsplaner. Du gör vid behov bedömning av bostadsmiljö där utprovning av tekniska hjälpmedel ingår. I arbetet ingår även att handleda övrig personal i ett rehabiliterande förhållningssätt. Som legitimerad arbetsterapeut arbetar du med att göra ADL-bedömningar och aktivitetsbedömningar samt bedöma, planera och utföra rehabiliterande insatser. I arbetet ingår även att handleda övrig personal i ett rehabiliterande förhållningssätt. Du gör vid behov bedömning av bostadsmiljö där bedömning av behov av bostadsanpassning samt utprovning av tekniska hjälpmedel ingår. Som arbetsterapeut och fysioterapeut inom SVU/myndighet är du del av ett vårdplaneringsteam där du ansvarar för en trygg och säker hemtagning av patienter från slutenvården och uppföljning på korttidsvistelse. Tillsammans med dina kollegor planerar ni för hemgång vilket kan innebära digitalplanering, personliga möten på sjukhuset eller telefon/ Skypeplaneringar. Hos oss är du en del av ett team där ni samarbetar tillsammans med sjuksköterskor och omvårdnadspersonal samt deltar i vårdplaneringar. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut alternativt under utbildning med godkända betyg från termin 5. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket. För att trivas i rollen behöver du ha förmågan att enkelt förhålla dig till ändrade omständigheter i arbetet och ha ett lösningsfokuserat och serviceinriktat förhållningssätt. Som medarbetare är du initiativrik och tar aktiv del i utvecklingen av vår verksamhet. Du har god servicekänsla och kommunikationsförmåga och är lyhörd för patienternas individuella behov. Då arbetet innefattar en stor del kommunikation och dokumentation är det krav på att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift och har datorvana. Om arbetsplatsen I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Här kan du läsa mer om våra olika verksamheter: KRA/Korttid: I Malmö stad finns fyra korttidsboenden: Mathildenborg, Söderkulla, Lundavägen samt KRA / Öresundsgården. Patienter med omfattande omvårdnadsbehov som inte kan tillgodoses i ordinärt boende kan beviljas plats på korttidsboende under en tidsbegränsad period. I verksamheterna arbetar undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter i tvärprofessionellt team kring patienten utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt. Ordinärt boende: Att arbeta hos oss innebär att du arbetar med patienter i deras hemmiljö. Kort och gott handlar det om att ge möjligheter till ett bättre, tryggare och friskare liv för dem som vi arbetar kring. Till dina patientbesök cyklar eller kör du bil. Arbetet är mycket omväxlande eftersom du möter människor i hemmiljö som har väldigt olika bakgrund, utmaningar och behov. Särskilt boende: Vi söker nu arbetsterapeuter och fysioterapeuter till vår verksamhet inom särskilt boende. I Malmö stad finns det 42 särskilda boenden. Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete där du träffar patienter med olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Teamarbete är i fokus. Det handlar om att ge möjligheter till ett bättre, tryggare och friskare liv för patienter inom särskilda boenden i Malmö stad. SVU/Myndighet: Myndighetsavdelningen i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är en relativt ny avdelning. Avdelningen består av tre enheter varav en ansvarar för samverkan och planering vid utskrivning från slutenvården samt uppföljning av korttidsbeslut. Enheten består av tre sektioner med tvärprofessionella team innefattande biståndshandläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/ sjukgymnaster och assistent. Professionerna i teamet beslutar utifrån sina uppdrag om behov av bistånd enligt Socialtjänstlagen (SoL) och insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Vi sitter i nyrenoverade lokaler som är centralt placerad i Malmö med goda kollektiva förbindelser Information om tjänsten Anställningsform:Sommarjobb Omfattning: Heltid Tillträde: Enligt överenskommelse Övrigt Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.  
Arbetsgivare
Malmö kommun
Hemsida: https://malmo.se/
Ansökan
Ansök senast 31 May (4 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Semestervikarier - Fysioterapeuter/Sjukgymnaster/Rehabassistenter

Arbetsgivare / Ort: Lidköpings kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 May (4 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Beskrivning Inom kommunens Rehaborganisation arbetar ca 30 medarbetare. Vårt mål är en rehabiliteringsverksamhet med god kvalitet, där den enskildes behov och förutsättningar står i centrum. Vi har en väl utbyggd hemrehabilitering. Vi söker dig som vill jobba som fysioterapeut/sjukgymnast alternativt rehabassistent inom kommunens rehabiliteringsverksamhet under sommaren 2021. Arbetsuppgifter Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom området och arbetar i team med andra yrkesprofessioner. Du kommer att arbeta med bedömning och insatser för att öka och bevara den enskilde brukarens funktionsförmåga. Du kommer också att arbeta med handledning av omvårdnadspersonal. Mycket av arbetet kommer att vara förlagt till den enskilde brukarens hem.  Som rehabassistent kommer du att arbeta tillsammans med fysioterapeut/sjukgymnast, troligtvis på korttidsavdelning, och vara behjälplig med arbetet som de ordinarie medarbetarna utför. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, har examensbevis för fullgjord utbildning och har ansökt om legitimation från socialstyrelsen alternativt studerar till fysioterapeut/sjukgymnast och har läst klart termin 4 eller 5.  B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Villkor Tjänsterna är semestervikariat på 100%. Vi önskar att du söker så snart som möjligt, dock senast 7/3-2021. Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden. Information om arbetsgivaren Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ . Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun. Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna. Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Arbetsgivare
Lidköpings kommun
Ansökan
Ansök senast 31 May (4 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeuter - Eskilstuna

Arbetsgivare / Ort: AB Big Care
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 June (4 månader 17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
BigCare söker två leg. fysioterapeuter för uppdrag inom Eskilstuna kommun. Uppdraget gäller heltid måndag till fredag kl 8-17 med start omgående tom 30/4-2021 med möjlighet till förlängning till 30/9-2021. I uppdraget ingår att utreda och bedöma patientens behov av rehabiliterande/habiliterande insatser. Handleda vårdpersonal, fysioterapeutstudenter och Rehabassistenter. Uppdraget är riktat till de personer som bor på vård-och omsorgsboenden, korttidsboende, socialpsykiatri och LSS. Kvalifikationskrav - 4 års arbetslivserfarenhet som fysioterapeut/sjukgymnast. - Kunna arbeta med Covid-19 patienter då konsulterna kan komma i kontakt med denna patientkategori. - Uttrycka sig väl i svenska språket i både tal och skrift samt ha god IT vana . - God förmåga att samverka med olika professioner. Stor förmåga till flexibilitet då arbete på flera enheter förekommer. - Inneha B-körkort - Kunna arbeta inom samtliga områden dvs vård o omsorgsboenden korttidsboenden, funktionshinder, socialpsykiatri och LSS. - Kunna handleda fysioterapeutstudenter. Meriterande - Tidigare anställning som hyr-fysioterapeut. - Specialisering. Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Arbetsgivare
AB Big Care
Hemsida: http://www.bigcare.se/
Ansökan
Ansök senast 4 June (4 månader 17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Arbetsgivare / Ort: Frösunda Omsorg AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 July (5 månader 16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker nu en fysioterapeut under perioden som vår ordinarie medarbetare är föräldraledig. Gutasund är ett äldreboende som startade sommaren 2015. Här finns 72 moderna lägenheter med somatik samt demensinriktning, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Vi har en underbar trädgård med växthus och odlingslådor. Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. Beskrivning av tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast Som fysioterapeut/sjukgymnast har du en nyckelroll i att utföra HSL-insatser, vägleda och handleda omvårdnadspersonalen i sina HSL-uppdrag inom äldreomsorgen. Arbetet är mycket självständigt och du arbetar endast på Gutasund. Vi vill att du ska känna dig bekväm i att fatta egna beslut, göra prioriteringar och grunda dina HSL beslut och handledning i samarbete med kunden, omvårdnadspersonalen, dina kolleger samt lagstiftningen. Du är van att hantera vanligt förekommande medicintekniska arbetsuppgifter och har en drivkraft i att medverka i hälso-och sjukvårdteamets utveckling samt kvalitet och förbättringsarbete. Du tycker om att leda och organisera aktiviteter och utevistelser för våra kunder och närstående tillsammans med avdelningspersonalen. Du kommer ingå i Gutasunds ledningsgrupp chefer och legitimerade medarbetare. Hör gärna av dig så berättar vi mer om tjänsten och om vår verksamhet! Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag. Kvalifikationer och personliga egenskaper Vi söker dig som är fysioterapeut, gärna med yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare. Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Om Frösunda Omsorg Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv. Övrig information - Anställningsform: Vikariat tom 210831 med eventuell förlängning - Omfattning: 75-100% - Arbetstid: Dagtid - Tillträde: 210201 Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag 210131 Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Verksamhetschef Anette Josefsson Tfn 010 130 38 88 Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Frösunda Omsorg AB
Hemsida: http://www.frosunda.se
Ansökan
Ansök senast 4 July (5 månader 16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.