På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Yogainstruktör
Spela filmen

Yogainstruktör

Yoga är en träningsform som har många olika grenar eller inriktningar och som kombinerar fysiska utmaningar med mentala intentioner.

Det är svårt att försörja sig endast som yogainstruktör. Ofta kombinerar man därför med att samtidigt arbeta inom något annat område, tex som idrottslärare, massör eller som personlig tränare.

Utbildning

Utbildningsbakgrund som yogainstruktörer har varierar väldigt mycket. Oftast kombinerar man självstudier med att gå korta utbildningar hos privata utbildningsanordnare, där man själv betalar för utbildningen och oftast inte har rätt till studiemedel från CSN.

Arbetsplats

Yogainstruktör lär ut yoga, ofta i en yogastudio. Man kan vara egenföretagare eller anställd i en yogastudio.

Visste du att...?

... den senaste trenden inom yoga är Get-Yoga. Man utövar yoga i getters sällskap och ibland också med killingar på ryggen.

Visa mer
Visa mindre

42 Lediga jobb

Inspirerande Coach till First Class Gym Gävle

Arbetsgivare / Ort: Visual Fitness Skandinavien AB / Gävle
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 5 augusti (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Nu söker vi en coach till vår anläggning i Gävle!

Har du erfarenhet som coach inom Crossfit? eller tränat Crossfit aktivt några år så har du stor chans att bli en del av vårt super härliga TEAM!

På First Class Gym får du:

 • Träna på stans största anläggning med härlig kollegor
 • Inspirera och motivera våra medlemmar
 • Vara en del av vårt fantastiska TEAM
 • Stora möjligheter att utvecklas inom bolaget


Vi tror några av följande passar in på dig:

 • Du har några års erfarenhet av att tränat och/eller coachat inom Crossfit
 • Har lätt att prata inför grupp och ge instruktioner
 • är van att planera och genomföra gruppträningspass inom Crossfit
 • är en social glädjespridare full av energi.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Arbetsgivare
Visual Fitness Skandinavien AB
Kryddstigen 1
80292 Gävle
Hemsida: www.firstclassgym.com
Ansökan
Ansök senast 5 augusti (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Master Trainers till Actic

Arbetsgivare / Ort: Actic Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 6 augusti (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Vi söker nu Master Trainers inom Core, Cardio HIIT och YogaMotion. Master Trainers Actics konceptklasser är grunden i vårat gruppträningsutbud. Vi har idag 11 konceptklasser. Som Master Trainer kommer du att vara med och erbjuda våra medlemmar en fantastisk träningsupplevelse genom ett starkt produkterbjudande från de bästa gruppträningsinstruktörerna. Vårt Master Trainer Team och våra konceptklasser är en av de viktigaste faktorerna för vår produktstrategi och för att säkerställa att vi har en stark leverans av vårt gruppträningserbjudande. Du kommer ingå i vårt utbildnings och utvärderingsteam och utbilda samt utvärdera våra instruktörer utefter de riktlinjer som vi har på Actic. Tjänsten innebär: - Ansvara för att ta fram och utveckla ett av våra koncept. - Filmas för releaser 3 ggr/år - Du kommer att ingå i vårat utbildningsteam och utbilda inom våra koncept. - Du kommer att ingå i vårat utvärderingsteam och utvärdera instruktörer. För att lyckas i rollen har du: - En gruppträningsinstruktörs utbildning - Arbetat som gruppträningsinstruktör i minst 1 år - Utbildad Personlig Tränare är meriterande men inget krav - Du är bra på att kommunicera samt att få med dig människor och skapa motivation och energi Personliga egenskaper: Vi ser att du brinner för att skapa, engagera, motivera och lära. Du är strukturerad och har en inre drivkraft. Du har lätt för att samarbeta och är öppen för feedback och utveckling. Kan kommunicera på svenska/norska och engelska obehindrat. Vad kan vi erbjuda dig? Nya snygga Actic kläder utifrån vår nya logga och varumärke, en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!
Arbetsgivare
Actic Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 6 augusti (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

HT2021: Headcoach till Parkour-skola

Arbetsgivare / Ort: Stockholm Sport Academy AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 6 augusti (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Är du vår nya Parkour-stjärna?

Älskar du att klättra, springa, hoppa och träna? Stockholm Sport Academy söker ungdomsledare till parkourverksamhet i Stockholm.

Vi söker just nu en ungdomsledare som vill jobba och undervisa barn och ungdomar i parkour/freerunning.

Som ledare jobbar man i gymnastiksalar runt om i Stockholm 6-12 timmar i veckan. Du undervisar samma grupper varje vecka.

Vi har grupper i Täby, Järfälla, Södermalm och Östermalm. Man jobbar i team av 2-3 tränare och är en förebild för alla elever man ansvarar för.


Utöver den dagliga verksamheten finns det möjlighet att vara med och undervisa på dagläger under skollov. Tränarteamet undervisar i positiv anda och trivs ihop. Förutom tränarträffar arrangeras interna utbildningar 1-2 gånger per termin och personlig feedback från Headcoach ges kontinuerligt.

Arbetsgivare
Stockholm Sport Academy AB
Karlavägen 12
11431 Stockholm
Hemsida: https://sportacademycoach.se/
Ansökan
Ansök senast 6 augusti (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Klättercentret Telefonplan söker instruktörer!

Arbetsgivare / Ort: Klättercentret Stockholm AB / Hägersten
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 augusti (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Nu söker Klättercentret flera nya instruktörer och tränare till vår anläggning på Telefonplan inför hösten.

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete med fokus på att vägleda, motivera och utbilda. Om du tycker om att lära ut och se andra utvecklas inom klättring, är detta ett perfekt extrajobb för dig! Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och utvecklas i rollen som instruktör och/eller tränare hos oss.

Möjligheten att arbeta på flera anläggningar utöver Telefonplan finns. Det är också möjligt att kombinera instruktörstjänsten med att arbeta inom andra områden på anläggningen som t.ex. i receptionen eller som ledbyggare, om det är så att behovet finns och att en själv vill och är kvalificerad för tjänsten.

Som instruktör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hålla kurser och därmed ge Klättercentrets kunder en upplevelse och/eller ett lärande i olika delar av klättringen.

Förkrav till rollen som instruktör:

 • Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
 • Klättrat aktivt i minst 1 år
 • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande


Som tränare på Klättercentret bidrar du till att visa och sprida kunskap och glädje kring denna fantastiska sport, bland annat genom att arbeta med vår populära klätterskola. Över 300 barn går i vår klätterskola och tränar klättring regelbundet under terminerna och vi blir bara fler och fler. Om du är intresserad av att jobba som tränare med vår klätterskola, bör du utöver ovan nämnda förkrav också ha erfarenhet av att träna barn/ungdomar i någon idrott tidigare, samt ha klättrat aktivt i minst två år.

Omfattning: Sysselsättningsgraden är generellt mellan 6 - 32 timmar per månad.

Arbetsplats: Klättercentret Telefonplan (Tellusgången 22-24, Hägersten).

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker under augusti, där den första delen är en gruppintervju. Godkända kandidater från gruppintervjun går vidare till nivå 1 utbildning (del av rekryteringsprocessen). Därefter hålls ett uppstartsmöte för de kandidater som är godkända samt blivit erbjudna tjänsten och tackat ja. Information om datum för gruppintervju, nivå 1 utbildning och uppstartsmöte meddelas när dessa datum är fastslagna. Startdatum sätts efter överenskommelse.

Datum för gruppintervju Telefonplan: (hålls i KC Akallas lokal, Vandagatan 3, 164 74 Kista): 19/8 & 24/8.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i bifogat formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”. Var noga med att välja korrekt roll (instruktör/tränare) och den anläggning du önskar arbeta på i ansökan. Tänk också på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven, kom ihåg att det är ett krav att vara aktiv klättrare och att ansökningar som inte uppfyller förkraven inte kommer att behandlas.

Arbetsgivare
Klättercentret Stockholm AB
Tellusgången 22-24
12626 Hägersten
Hemsida: www.klattercentret.se
VISA MINDRE

Tränare till Spånga TBK:s tennisskola

Arbetsgivare / Ort: Spånga Tennis- och Bordtennis klubb / SPÅNGA
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 augusti (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Du kommer som timtränare hjälpa dagansvarigtränaren med att planera, driva och utveckla klubbens tennisskola som består av cirka 80 timmar schemalagd träning i veckan. Du jobbar som timanställd tränar hos oss och vi räknar med att 15-30 timmar i veckan är som tränare på banan. Klubben har drygt femton hjälptränare, som du tillsammans med dagansavarigtränaren och klubbchef ansvarar för att leda, schemalägga och coacha. Du samarbetar med klubbens övriga personal. Förutom ordinarie träningsverksamhet kan du också komma att hjälpa dagansvarigtränaren med att hålla i tävlingar, läger samt delta på event för att marknadsföra klubbens tennisverksamhet. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tennis och arbete med barn, ungdomar och vuxna. Du kan jobba självständigt, ha god samarbetsförmåga, vara lyhörd, lösningsorienterad och våga fatta egna beslut. Du vill själv utvecklas och att se andra utvecklas. Du ska ha: - Minst plattformen-utbildning eller motsvarande - Minst ett års dokumenterad erfarenhet som tennistränare - God ledaregenskapsförmåga - Erfarenhet av tävlingstennis - Tala och skriva svenska är ett plus, engelska är ett måste Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arrangera tävlingar och läger. Vi erbjuder en familjär tennismiljö med många möjligheter att vara med och utveckla såväl tennisskolan som klubbens hela verksamhet. Tjänsten innebär arbete på kvällar och helger. Din ansökan ska innehålla ett personligt brev, CV och ersättningsanspråk. Ansökan skickas till: Peter Jonsson [email protected] Vill du veta mer om tjänsten? Hör av dig till: Peter Jonsson: 070-555 69 78 Vi genomför intervjuer löpande. Besök oss gärna på www.spangatbk.se Din ansökan ska innehålla ett personligt brev, CV och ersättningsanspråk
Arbetsgivare
Spånga Tennis- och Bordtennis klubb
Kronofogdenvägen 42-44
16351 SPÅNGA
Tel: 070-555 69 78
Hemsida: www.spangatbk.se
Ansökan
Ansök senast 8 augusti (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.