På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Yogainstruktör
Spela filmen

Yogainstruktör

Yoga är en träningsform som har många olika grenar eller inriktningar och som kombinerar fysiska utmaningar med mentala intentioner.

Det är svårt att försörja sig endast som yogainstruktör. Ofta kombinerar man därför med att samtidigt arbeta inom något annat område, tex som idrottslärare, massör eller som personlig tränare.

Utbildning

Utbildningsbakgrund som yogainstruktörer har varierar väldigt mycket. Oftast kombinerar man självstudier med att gå korta utbildningar hos privata utbildningsanordnare, där man själv betalar för utbildningen och oftast inte har rätt till studiemedel från CSN.

Arbetsplats

Yogainstruktör lär ut yoga, ofta i en yogastudio. Man kan vara egenföretagare eller anställd i en yogastudio.

Visste du att...?

... den senaste trenden inom yoga är Get-Yoga. Man utövar yoga i getters sällskap och ibland också med killingar på ryggen.

Visa mer
Visa mindre

52 Lediga jobb

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Västerås

Arbetsgivare / Ort: Sportlife M W AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Västerås? Just nu söker vi instruktörer i flera olika koncept till våra klubbar. Bland annat i olika LES MILLS-koncept, samt våra egna klasser BOOTYMOVE, HIIT, CAGE, CYKEL och SENIOR. Är du inte utbildad idag så ta chansen! Vi står för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass per vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns. Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan. Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv. Att jobba på Nordic Wellness Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget. Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst. Ansökan Är du intresserad av att bli instruktör skickar du in en ansökningsfilm till gruppträningskoordinator Evelina Eklund, gtk.malardalennarkemailto:[email protected] . Du förbereder en låt/koreografi i det koncept du önskar instruera i och filmar detta. Framförandet ska inte ta mer än 4-5 minuter. Vid en intresseanmälan vill vi även att du skickar med svar på nedan frågor: - Namn - Mail - Vilket koncept vill du presentera? - Är du instruktör idag? - Om ja, Vilka utbildningar har du gått? Ange "GTI Västerås" i ämnesraden på din ansökan. För mer detaljerad information om vad ansökningsfilmen ska innehålla samt vid eventuella frågor, går det bra att höra av sig till: gtk.malardalennarkemailto:[email protected]
Arbetsgivare
Sportlife M W AB
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren gymnastiktränare inom truppgymnastik

Arbetsgivare / Ort: Höganäs Gymnastikförening / LERBERGET
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Instruktör inom specialidrott/Tränare inom specialidrott

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Höganäs Gymnastikförening grundades redan 1896 och är sedan länge en av kommunens största föreningar sett till antalet medlemmar. Vi har idag igång verksamhet i ca 20 grupper, från barn i 3 årsåldern till vuxna. Vi har grupper, trupper, AG och hopprep. Nu söker vi en tränare med ansvar för våra högre trupper, på USM nivå och strax där under.

HGF har under många år varit ledande inom truppgymnastiken och vi vill tillbaka upp i toppen igen. Vill du som tränare tillsammans med våra duktiga gymnaster ta dig dit? Förutsättningarna just nu är optimala, vi flyttade in i en nybyggd träningshall i januari 2021 och vi har ett gäng gymnaster som längtar efter att få sätta full fart igen efter pandemin.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för sporten.

Du har en hög ambitionsnivå och en vilja att utvecklas som ledare.

Du har kompetens och utbildning på minst steg-3 inom både tumbling och trampett. Gärna kunskaper inom fristående också.

Du kan arbeta bra, både enskilt och i team, där en god samarbetsförmåga är viktigt för arbetet och din roll i föreningen, både med tränarkollegor och med styrelsen.

Du är bra på att kommunicera med såväl gymnaster, ledare och föräldrar.

Vidare så brinner du för, och har en förmåga, att utveckla, motivera och entusiasmera barn och ungdomar.

Vi ser gärna att du kommer med egna förslag och initiativ på hur föreningens verksamhet kan utvecklas över tid. Det är en förutsättning att du förstår svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Arbetsbeskrivning

· Långsiktig och kortsiktig planering för grupperna

· Leda träningen för grupper

· Arbeta för att uppnå föreningens målsättningar avseende träning och tävling

· Samverka, koordinera och leda ledarteamen kring grupperna

· Utbilda och kompetensutveckla ledare i föreningen

· Arbeta med föreningens röda tråd i tävlingsverksamheten

· Genomföra och planera läger och tävlingar

Arbetsgivare
Höganäs Gymnastikförening
Friluftsvägen 12
26354 LERBERGET
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Särö

Arbetsgivare / Ort: Sportlife M W AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness? Vi söker instruktörer i flera olika koncept till vår nyöppnade klubb Nordic Wellness Särö Centrumväg! Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv. Vi söker instruktörer i alla former och koncept och vi står för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass per vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns. Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg. Att jobba på Nordic Wellness Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget. Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst. Tränarträff 21/10 Vi kommer ha en tränarträff torsdag den 21/10 i Kungsbacka kl. 19.00. Det du behöver förbereda inför tränarträffen är en låt i det konceptet som du vill bli instruktör inom. Det kommer vara som en miniaudition där du får testa på instruktörsrollen. Men kom ihåg att du inte behöver några erfarenheter sedan tidigare. Vi söker dig som utstrålar friskvård och härlig energi. Behöver du hjälp med upplägg eller funderingar du vill lyfta innan tränarträffen kontakta gruppträningskoordinator Fransisca Sparryttare på [email protected] Vid en anmälan vill vi även att du skickar med svar på nedan frågor: - Namn - Mail - Vilket koncept vill du presentera? - Är du instruktör idag? - Om ja, Vilka utbildningar har du gått? Är du intresserad och vill anmäla dig till tränarträffen eller är du nyfiken och vill veta mer? Maila ovan information till [email protected] och märk ditt mail med "Tränarträff Kungsbacka". Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Sportlife M W AB
Ansökan
Ansök senast 18 oktober (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fotbollsinstruktör till Karlstad Fria Läroverk

Arbetsgivare / Ort: Fria Läroverken i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Instruktör inom specialidrott/Tränare inom specialidrott

Om jobbet
Karlstad Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Arbetsuppgifter Karlstad Fria Läroverk växer och nu söker vi ytterligare en fotbollsinstruktör till vår fotbollsprofil. Vi söker dig som har ett stort engagemang för fotboll och som vill vara med att utveckla framtidens fotbollsförmågor. Som fotbollsinstruktör hos oss så arbetar du tillsammans med en annan instruktör där ni tillsammans skapar en plan för läsårets alla träningar och teoretiska moment. I tjänsten ingår att leda träningar men också att bedöma teoretiska uppgifter. Träningarna sker på Våxnäs IP. Kvalifikationer Vi söker dig som har goda fotbollskunskaper samt tränarutbildning inom fotboll. Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta som en del av ett team. Vi ser också att du har en god förmåga att ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har goda förutsättningar att utöva ett gott ledarskap. Idrottslärarutbildning är meriterande. Våra värdeord Tillsammans – vi sätter laget före jaget. Ambassadörskap - vi är ambassadörer för våra verksamheter och utbildningskoncept. Kunskapsutveckling – vårt uppdrag är att få varje elev att nå sin fulla potential. Villkor Tjänsten är en visstidstjänst på 25% under läsåret 21/22 med start omgående. Det är obligatoriskt att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Om Fria Läroverken Fria Läroverken har sju gymnasieskolor i Kalmar, Karlshamn, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping och Ystad. Våra gymnasier förenas av en gemensam vision att vara ”Sveriges bästa gymnasieskola för att kombinera ambitiösa studier med idrott”. Vi brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika.
Arbetsgivare
Fria Läroverken i Sverige AB
Hemsida: laroverken.se/karlstad/
Ansökan
Ansök senast 19 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Gruppträningsinstruktör till Simstadion och Pingvinen

Arbetsgivare / Ort: Medley AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 oktober (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker inspirerande instruktörer med tidigare erfarenhet, eller dig som vill bli instruktör och därmed gå utbildning via oss. Hos oss möts många olika människor för att träna tillsammans och sprida glädje. Är du engagerad, glad och älskar träning? Vill du tillsammans med oss jobba för ökad hälsa i kommunen? Vi har en bred verksamhet med simhall, gym och gruppträning både på land och i vatten. Som gruppträningsinstruktör på Medley har du möjlighet att ha olika typer av pass, Medleys egna eller Les Mills pass. Har du inte licens, får du möjligheten hos Medley. Nu söker vi dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Som gruppträningsinstruktör har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kunder som kollegor. Vi erbjuder dig: - Ett roligt och inspirerande arbete i ett expansivt företag, med goda möjligheter till personlig utveckling - Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus Vi söker dig som: - Brinner för träning & hälsa och att inspirera andra till träning - Är en driven, ansvarstagande och självgående person - Har en god förmåga att skapa kontakt och bygga långsiktiga relationer - Är strukturerad, engagerad, målmedveten och har en god planeringsförmåga - Är en positiv, social, ödmjuk och prestigelös person - Delar vår mening att “träning ska göra dig glad” - Är utbildad gruppträningsinstruktör, har du tidigare erfarenhet av att jobba som instruktör är det meriterande, har du licens inom Les Mills är det meriterande, alternativt har viljan att utbilda dig till instruktör hos oss - Är flexibel med arbetstider och vill jobba både kvällar och helger Våra värderingar är viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Innan anställningskontrakt kan skrivas kommer ett sim- och livräddningstest att utföras på plats i anläggningen. I arbetet ingår: - Att köra pass enligt Medleys schemamall - Kvälls- och helgtjänstgöring enligt fast eller rullande schema - Delaktighet i informationsmöten på anläggningen - För- och efterarbete i samband med ditt pass - Ev deltagande på happenings och event Information om tjänsten: - Timanställning (där du har en ambition att kunna arbeta 10 timmar eller mer per månad) - Tillträde enligt överenskommelse I tjänsten ingår kvälls- och helgarbete. I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Besöksnäringen. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Medley AB
Hemsida: https://www.medley.se/om-medley
Ansökan
Ansök senast 20 oktober (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.