IntensivePT

Läs till Personlig Tränare och Kostrådgivare i ditt eget tempo! Vi har PT- och Kostrådgivarutbildning på distans.

Vi var först i Sverige med PT-utbildning på distans och idag är vi överlägset störst. Vi hjälper hundratals personer att utbilda sig och få arbete som PT varje år.

Oavsett om du söker en PT-utbildning i Stockholm eller i övriga landet så kan du studera hos IntensivePT!

Vi har flera starter under året.


Här hittar du våra utbildningar och när de startar - anmäl dig redan idag!  >>


Utbildningen
Våra föreläsningar leds av våra erfarna lärare som har bred erfarenhet inom olika områden. Innehållet planeras utifrån vår kursplan.

Förutom att du får utbildning i det vanliga som anatomi, fysiologi, näringslära, kosttillskott, skador, träningslära och grundrörelser så ger vi dig även alla verktyg du behöver i din yrkesutövning.

Du får lära dig skillnaden på att vara anställd på en gymkedja och på att vara "egen". Vi delar med oss av våra små tips som vi plockat upp genom åren som tränare, som hur du enklast skaffar klienter, hur du jobbar digitalt och hur du uppdaterar och marknadsför dig.

Du som elev har vårt fulla stöd, både under och efter utbildningen. När du är klar med din examination läggs du till i gruppen för alla som klarat utbildningen. Där finns läkare, kiropraktorer, sjukgymnaster och hundratals PTs. Denna grupp kommer väl till hands när du stöter på problem i arbetslivet, behöver ett bollplank eller bara vill få inspiration. Vi finns där... alltid!


Kostnader
Utbildningen kostar 19.900:- sek och då ingår allt - allt studiematerial, licens samt examination. Vi har även material på Engelska för dig som behöver det.

Kostnader för våra kortare kurser och påbyggnadsutbildningar hittar du under respektive utbildning.

Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos IntensivePT

Personlig Tränare och Kostrådgivare

Den perfekta utbildningen för dig som vill satsa på PT och Kostrådgivning! Utbildningen är på distans och du lägger själv upp hur du vill studera. Du får lära dig om anatomi, fysiologi, näringslära, kosttillskott, skador, träningslära och grundrörelser, men också hur du skaffar klienter och marknadsför dig. Vi har flera utbildningsstarter under året, välj det som passar dig!

IntensivePT Advanced - kurs

Påbyggnadsutbildning för dig som gått vår PT-utbildning. IPT Advanced har en utbildningslängd på ca. 100 timmar. Alla föreläsningar är inspelade vilket gör att du själv bestämmer i vilken takt du vill läsa i.

PT-Sälj - kurs

Under utbildningen får du lära dig hur du säljer som ett riktigt proffs. Utbildningen går igenom hela säljprocessen så att du självständigt kan gå från att generera leads till att signa PT-Kunder. Med inspelade föreläsningar kan du plugga när du vill och repetera hur många gånger du vill!

Mammaträning - kurs

Vad händer i kroppen anatomiskt, fysiologiskt, psykologiskt och hormonellt under och efter en graviditet? Här går vi igenom allt du behöver veta för att träna alla mammor och blivande mammor där ute.

Livslång Träning - kurs

Vad händer anatomiskt, fysiologiskt och psykologiskt under vårt liv? Under kursen går vi igenom allt du behöver veta för att träna både unga barn och äldre seniorer på ett säkert och effektivt sätt.
Gör intresseanmälan

Kontakta IntensivePT

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till IntensivePT. IntensivePT hör av sig inom kort!