På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Militaryfitness instruktör

Militaryfitness instruktör

Gillar du att träna? Vill du pusha och motivera andra till att utmana sig själva? I så fall kan yrket instruktör i Military Fitness kan vara rätt yrke för dig!

Military fitness eller Army fitness, instruktör leder träning,ofta i grupp, för personer som behöver eller tycker om att få lite extra press på sig för att orka träna.

Military fitness är rolig och effektiv utomhusträning. Huvuddelen av träningen bedrivs utan redskap med kroppen som belastning, men variationer kan förekomma där man även använder träningsredskap.

En av grenarna inom Military fitness heter Military Crossfit, den gör man oftast inomhus och träningen utförs ofta med hjälp av olika redskap.

Målet för Military fitness träning är ökad styrka, kondition och uthållighet. I en blandning av grupp-, par- och individuella övningar, anpassar instruktören träningen till varje persons förutsättningar.

Utbildning

Passande utbildningsbakgrund är ofta från Försvarsmakten, Polismyndigheten, Räddningstjänsten eller/och arbetslivserfarenhet som träningsinstruktör över lag.

Bra grund hittar du på gymnasiets Barn- och fritidsprogrammet, inriktning Fritid och hälsa.

Arbetsplats

För att kunna lyckas i yrkesrollen krävs det ett gott ledarskap och en handfast lednings-och träningsmetodik. De metoder som man använder sig av är i grunden militära, men har sedan standardiserats och optimerats för civilt bruk.

Det handlar om att leda funktionell utom- och inomhusträning i grupp, där kroppen och naturen är de huvudsakliga träningsredskapen.

Att vara instruktör i Military Fitness är ett spännande, utmanande, krävande men också ett roligt yrke. Instruktören inspirerar och motiverar gruppen genom ledarskap, disciplin och en smula humor, för att alla i gruppen hela tiden ska ge sitt absolut yttersta.

Visa mer
Visa mindre

51 Lediga jobb

Gruppträningsinstruktör till Medley Pingvinen Varberg

Arbetsgivare / Ort: Medley AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vår vision är att inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi är en social mötesplats för kommunens alla invånare, från barn till seniorer. På Medley är alla välkomna och med ett brett utbud av aktiviteter får vi fler människor att hitta träningsglädje och inspiration för ett aktivt friskare liv. Vi jobbar med bemötande i världsklass och hjälper våra medlemmar att ta sin träning till nästa nivå. Vi söker inspirerande instruktörer med tidigare erfarenhet, eller dig som vill bli instruktör och därmed gå utbildning via oss. Hos oss möts många olika människor för att träna tillsammans och sprida glädje. Är du engagerad, glad och älskar träning? Vill du tillsammans med oss jobba för ökad hälsa i kommunen? Vi har en bred verksamhet med simhall, gym och gruppträning både på land och i vatten. Som gruppträningsinstruktör på Medley har du möjlighet att ha olika typer av pass, Medleys egna eller Les Mills pass. Har du inte licens, får du möjligheten hos Medley. Nu söker vi dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Som gruppträningsinstruktör har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kunder som kollegor. Vi erbjuder dig: - Ett roligt och inspirerande arbete i ett expansivt företag, med goda möjligheter till personlig utveckling - Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus Vi söker dig som: - Brinner för träning & hälsa och att inspirera andra till träning - Är en driven, ansvarstagande och självgående person - Har en god förmåga att skapa kontakt och bygga långsiktiga relationer - Är strukturerad, engagerad, målmedveten och har en god planeringsförmåga - Är en positiv, social, ödmjuk och prestigelös person - Delar vår mening att “träning ska göra dig glad” - Är utbildad gruppträningsinstruktör, har du tidigare erfarenhet av att jobba som instruktör är det meriterande, har du licens inom Les Mills är det meriterande, alternativt har viljan att utbilda dig till instruktör hos oss - Är flexibel med arbetstider och vill jobba både kvällar och helger Våra värderingar är viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Innan anställningskontrakt kan skrivas kommer ett sim- och livräddningstest att utföras på plats i anläggningen. I arbetet ingår: - Att köra pass enligt Medleys schemamall - Kvälls- och helgtjänstgöring enligt fast eller rullande schema - Delaktighet i informationsmöten på anläggningen - För- och efterarbete i samband med ditt pass - Ev deltagande på happenings och event Information om tjänsten: - Timanställning (där du har en ambition att kunna arbeta 10 timmar eller mer per månad) - Tillträde 2021-09-01 I tjänsten ingår kvälls- och helgarbete. I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Besöksnäringen. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Medley AB
Hemsida: https://www.medley.se/om-medley
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Bordtennistränare

Arbetsgivare / Ort: Spånga Tennis- och Bordtennisklubb / Spånga
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Instruktör inom specialidrott/Tränare inom specialidrott

Om jobbet

Hej

Spånga TBK söker ansvarig Bordtennistränare på 15-25 timmar i veckan i arbetstiden så ingår kvällar och helger. Vi söker kvinna eller man i ålder 25 år och uppåt. Du ska ha god ledarskap för att leda tränarna och eleverna. Du som söker den här tjänsten behöver vara svensk och engelsktalande minst. Du behöver ha minst 5 års bordtenniserfarenhet liknande jobb är meriterande samt utbildningar från bordtennisförbundet eller andra internationella utbildningar. Vi söker också hjälptränare på 2-5 timmar i veckan meriternade ledarskap krav på högre spelarnivå. Du som söker den här tjänsten behöver vara svensk och engelsktalande minst. Vi kommer ta in sökande löpande tillträde omgående.

Arbetsgivare
Spånga Tennis- och Bordtennisklubb
Kronofogdevägen 46-48
16351 Spånga
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Padeltränare till Nordic Wellness Norrköping Ingelsta Padel

Arbetsgivare / Ort: Sportlife M W AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Nordic Wellness Padel och Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym och fler än 20 stycken öppnade eller kommande Padelanläggningar runt om i Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, padel, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter våra framtida Stjärntränare till vår nyöppnade anläggning på drygt 6000m2 med 17 banor på Nordic Wellness Norrköping Ingelsta Padel. Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara Tränare på Nordic Wellness Padel Du brinner för att se människor utvecklas! Försäljning, service och kvalité är dina ledord och går hand i hand med din förmåga att inspirera och utveckla såväl dina kunders förmågor som dina egna. Våra spelare kommer till dig för din kunskap och engagemang, vilket du förvaltar med ödmjukhet och livfullhet. Vad utmärker en bra tränare? Att tro på sig själv och sin produkt med viljan att lägga ner tid och engagemang i att utveckla sitt eget varumärke likväl som företagets. Du kommer utöver att sälja och bedriva Padelträningar med enskilda kunder även att hålla i dagsturneringar och spelkoncept. Du är öppen för att arrangera camps, kurser och event där du vågar tänka utanför boxen och inte är rädd för att prova på nya koncept och idéer.   Tillsammans med dina kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål där din närmaste chef är Hallansvarig med det övergripande ansvaret för hela hallens funktion och resultat. Din arbetstid är förlagd så som bäst passar dina kunder och de event som anordnas, kvällar och helger är mycket vanligt då vi alltid är där kunden är! Vad söker vi hos dig? Ditt ansvarstagande är en utmärkande komponent i ditt CV. Som Tränare kommer du att arbeta mycket självständigt och förväntas ta ansvar för dina egna försäljningssiffror och de kunder du förvaltar. Du är flexibel, gillar att arbeta i ett högt tempo, tycker om variation och är bekväm med förändring. Att din energi och ditt intresse för Padel smittar av sig på alla som stiger in i hallen är en självklarhet, men det sticker verkligen ut att du kan motivera och jobba framåt tillsammans med dina medarbetare. Vi ser att du har ett genuint padelintresse och en licens som Padeltränare är ett krav för att bedriva verksamhet hos oss. Tidigare erfarenhet som padeltränare är meriterande, men inget krav. Vi tillämpar anställning vid behov av extra arbetskraft. Att jobba på Nordic Wellness Padel Träningsbranschen och inte minst sporten Padel växer i rasande takt och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst. Och vänta inte med din ansökan, vi kommer att ha löpande intervjuer och behovet av duktiga tränare är större än någonsin!
Arbetsgivare
Sportlife M W AB
Ansökan
Ansök senast 31 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Aktivitetsansvarig till Nordic Wellness Norrköping Ingelsta Padel

Arbetsgivare / Ort: Sportlife M W AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Instruktör inom specialidrott/Tränare inom specialidrott

Om jobbet
Nordic Wellness Padel och Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym och fler än 20 stycken öppnade eller kommande Padelanläggningar runt om i Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, padel, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter en Aktivitetsansvarig till vår nyöppnade anläggning på drygt 6000m2 med 17 banor på Nordic Wellness Norrköping Ingelsta Padel. Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara Aktivitetsansvarig på Nordic Wellness Padel Brinner du för Padel och att arrangera och driva aktiviteter? Vi söker nu en padeltränare som vill ta sin karriär till en ny nivå genom att ansvara för, arrangera och driva allt ifrån dagsturneringar och kurser till olika ”Camps” och framför allt våra seriespel. Du kommer att arbeta mycket på golvet med det faktiska utförandet, men som en del av tjänsten kommer du att ha administrativ tid att sköta om planeringen som är absolut kritisk för ett att kunna utföra tjänsten. Tjänsten kommer att ställa stora krav på din förmåga att se lösningar och att tänka utanför boxen. Ena stunden planerar du vårt seriespel som du vill utforma till att bli det mest framgångsrika, något alla pratar om och vill ta del av. Nästa stund går du ut och håller en kurs i grundslag för ett ungdomscamp innan du avslutar dagen med att anordna en mixturnering som sträcker sig över fem av våra 17 banor. Tjänsten kräver att du är flexibel i din arbetstid vilken inkluderar både kvällar och helger då vi alltid är där kunden är. Tillsammans med dina kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål där din närmaste chef är Hallansvarig med det övergripande ansvaret för hela hallens funktion och resultat. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är alla de faktiska aktiviteter som pågår i hallen varje dag och tillsammans med din Hallansvarige så driver ni denna toppmoderna anläggning till nya höjder! Då tjänsten är på deltid så ser vi gärna att du kompletterar denna med en roll som Padeltränare där vi har ett stort behov och möjligheterna är gränslösa, dock inget krav. Vad söker vi hos dig? Ditt ansvarstagande är en utmärkande komponent i ditt CV. Som Aktivitetsansvarig kommer du att arbeta mycket självständigt och din fantasi och förmåga att sätta planen i verket är din styrka. Du är flexibel, gillar att arbeta i ett högt tempo, tycker om variation och är bekväm med förändring. Att din energi och ditt intresse för Padel smittar av sig på alla som stiger in i hallen är en självklarhet, men det sticker verkligen ut att du kan motivera och jobba framåt tillsammans med dina medarbetare. En utbildning och licens som Padeltränare är ett krav för rollen som Aktivitetsansvarig och vi ser gärna att du har haft tidigare erfarenhet av ansvar, sälj och organiserande verksamhet, gärna riktat mot barn och ungdomar. Att jobba på Nordic Wellness Padel Träningsbranschen och inte minst sporten Padel växer i rasande takt och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst. Och vänta inte med din ansökan, vi kommer att ha löpande intervjuer och tillsätter rollen så fort vi hittat vår nästa stjärna!
Arbetsgivare
Sportlife M W AB
Ansökan
Ansök senast 31 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Stenungsund

Arbetsgivare / Ort: Sportlife M W AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness? Vi söker nu instruktörer i flera olika koncept till vår klubb i Stenungsund. Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv. Vi söker instruktörer i alla former och koncept och vi står för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass per vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns. Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg. Att jobba på Nordic Wellness Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget. Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst. Är du intresserad eller är du nyfiken och vill veta mer? Maila ditt CV till [email protected] och märk ditt mail med "Instruktör Stenungsund".
Arbetsgivare
Sportlife M W AB
Ansökan
Ansök senast 31 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.