På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Idrottskonsulent
Spela filmen

Idrottskonsulent

Idrottskonsulent arbetar med föreningsutveckling, föreningsbidrag, lokalbokningar och allmänna idrotts- och föreningsfrågor och är ofta delaktig i många olika projekt och behöver bland annat kunna skriva underlag och rapporter.

I arbetet utgår idrottskonsulenter från idrottens behov av utbildning, bildning och utveckling. Målgruppen för idrottskonsulentens insatser är främst idrottsföreningar och dess ledare samt aktiva idrottsutövare.

Genom att använda dig av olika utbildningsmetoder och processer är du som idrottskonsulent en viktig del i föreningens och idrottens utveckling. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att genom uppsökande verksamhet i idrottsföreningar, marknadsföra, informera, planera, samordna och starta olika bildnings och utbildningsinsatser.

I ditt dagliga arbete möter du såväl idrottens organisationsledare, t ex styrelsen och funktionärer som tränare och instruktörer, men även de aktiva idrottsutövare och ska utifrån deras krav, behov och önskemål stödja medlemmars vilja att utvecklas. Du gör det genom att bl a starta lärgrupper, ordna föreläsning och följa de pågående arbetsprocesser inom rörelsen.

Stor del av arbetet kan ske på kvällar och helger.

Utbildning

B-körkort och tillgång till egen bil kan krävas för att kunna få anställning som idrottskonsulent för att tjänsteresor ingår i de sedvanliga arbetsuppläggen.

Idrottskonsulenter kan ha olika utbildningsbakgrund. Ofta har de någon form av eftergymnasial utbildning, företrädesvis på högskolenivå eller med idrottsinriktning, t ex Coaching och Sport Managementprogrammet, vilket rekommenderas.

Grundläggande utbildning finns bl a på gymnasieskolans Barn- och fritidsprogrammet.

Personliga egenskaper

För att lyckas i yrket som idrottskonsulent behöver du ha gedigen erfarenhet av föreningslivet och god förståelse för idrottens behov samt god kunskap om budgetarbete och ekonomi och om idrottsfastigheter/idrottsanläggningar. 

Som person behöver du vara socialt utåtriktad med en god verbal och analytisk förmåga, noggrann, pedagogisk, stresstålig, kreativ, initiativtagande, flexibel och självgående.

Arbetsplats

Idrottskonsulenternas arbetsmiljö växlar mellan klubbstugan, utbildningslokalen, idrottsplatsen och kontoret.

Man kan t ex vara anställd som Idrottskonsulent och Ansvarig för Antidoping och Elitidrott på Stockholms Idrottsförbund.

Visa mer
Visa mindre

1095 Lediga jobb

Fysioterapeut - extrajobb digitalt

Arbetsgivare / Ort: Arthro Therapeutics AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet

Är du fysioterapeut och intresserad av att extrajobba med digital vård för att förbättra vården för artrospatienter?

Joint Academy kopplar ihop patienter med fysioterapeuter för att leverera behandling för artros i knä och höft samt ländryggsmärta online.

Idag behandlar vi över 15000 patienter varje dag och över 370 fysioterapeuter jobbar redan med oss. Behandlingen bygger på Socialstyrelsens riktlinjer om träning och utbildning som grundbehandling. Det digitala formatet gör det lättare att erbjuda den här typen av vård på ett mer lättillgängligt sätt. Vården blir dessutom både mer jämlik och kvalitativ. Du kan nu bli en del av detta.

Flera studier, både våra egna och andras, har visat att digital vård lämpar sig extra väl för kroniska sjukdomar såsom artros. Digital vård har därmed öppnat upp möjligheten att förbättra vården för artrospatienter. Detta syns även i våra patienters resultat: hela 86 % av patienterna i Joint Academy blir bättre på bara några veckor!

Som fysioterapeut hos Joint Academy erbjuds du bland annat:

 • Flexibilitet: Du väljer när på dygnet du vill arbeta, varifrån du vill arbeta och vilken teknik som passar dig bäst (smartphone, surfplatta eller dator)
 • Möjlighet att hjälpa fler artrospatienter
 • Utbildning i våra digitala arbetsredskap
 • Tillgång till Joint Academys interna digitala kommunikationsverktyg
 • En betydelsefull extra inkomst
 • Möjlighet att arbeta som anställd eller konsult


Kunskapskrav:

Vi är rätt säkra på att följande stämmer på dig som vill anmäla dig som intresserad:

 • Du är legitimerad fysioterapeut med minst 1 års klinisk yrkeserfarenhet
 • Du har en vana och trygghet i att bedöma och behandla patienter med muskuloskeletala besvär. Primärvårdsarbete ses som meriterande
 • Du har minst 1 yrkesreferens som vi kan kontakta via mail eller telefon.
 • Du förstår att du i din roll som behandlare hos Joint Academy arbetar utifrån samma regelverk som i övrig sjukvård och samtidigt Joint Academys specifika riktlinjer
 • (Du arbetar utifrån vår vision om god vård på lika villkor för alla) behövs denna?
 • Du har ett intresse av digital vård, är bekväm med att hålla videomöten samt är trygg i att arbeta effektivt och självständigt
 • Du lägger stor vikt vid patientbemötandet och är omsorgsfull i din dialog
 • Du har flytande kunskaper i svenska gällande både tal och skrift, motsvarande nivå C1-C2


Fördelar:

Flera fördelar kommer med att extrajobba med Joint Academy - inte bara en ökad livskvalitet för personer med artros:

 • Flexibelt arbete
 • Extra inkomst
 • Tillgång till ett givande community av andra fysioterapeuter
 • Löpande utbildning kring artros och eHälsa
 • Möjlighet att driva vård av artros framåt - både i Sverige och världen


Patientflödet ökar och vi behöver ständigt fler fysioterapeuter som vill jobba extra, så vi rekryterar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan.

Arbetsgivare
Arthro Therapeutics AB
Hemsida: www.jointacademy.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut - Bli en av oss!

Arbetsgivare / Ort: Attendo Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Vi söker dig som vill arbeta som fysioterapeut på Attendos hemsjukvård i Helsingborg. Ni kommer att arbeta i team i nära samarbete med sjuksköterska, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. Vi söker legitimerade fysioterapeuter med stort intresse för äldreomsorg och viljan att vara med att utveckla en ny organisation! Beskrivning av tjänsten I ditt uppdrag som fysioterapeut ingår att både självständigt och tillsammans med kollegor och övriga yrkeskategorier ansvara för bedömningar, åtgärder, dokumentation samt handledning och utbildning av omsorgspersonalen. På Attendos hemsjukvård pågår ett ständigt utvecklingsarbete och vi förutsätter att du tycker att det är stimulerande att leda och genomföra projekt. Ni kommer tillsammans med våra arbetsterapeuter och sjuksköterskor ansvara för att vården hela tiden utvecklas. Du ska trivas med att arbetet är flexibelt och utmanande samt arbeta teambaserat i ett tätt samarbete med bland annat rehabteam och undersköterskor. - Tillsvidaretjänster, tjänstgöringsgrad 100% - Arbetstider: enligt överenskommelse. - Körkort är ett krav - Individuella lönevillkor - Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder: Trivsam och god arbetsmiljö • Attendo Academy - med ett gediget kursutbud • Utvecklingsmöjlighet och karriär • Möjligheter att påverka verksamheten • Coachande och stöttande chefer • Friskvårdsbidrag och förmåner • Kollektivavtal Du blir en nyckelperson Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, har yrkeserfarenhet eller är nyexaminerad med ett intresse för äldreomsorgen. Som person är du ansvarstagande, självständig och ödmjuk med förmågan att prioritera och leda andra. Du trivs med att handleda personal i hälso- och sjukvårdsfrågor och motiveras av, att tillsammans med dina kollegor, organisera omvårdnaden på bästa sätt. Som fysioterapeut i Attendo är du betydelsefull, din kunskap och kompetens värdesätts högt. Du är en del av laget som arbetar för att stärka individen. Du har en arbetsledande roll med stora möjligheter att påverka verksamheten. För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar Engagemang - Kompetens och Omtanke. För tjänsten gäller att du är intresserad, sätter laget före jaget och har en vilja att utvecklas och utveckla. Varmt välkommen med din ansökan! Om Attendo Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär. Vi går igenom ansökningarna löpande. Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!
Arbetsgivare
Attendo Sverige AB
Hemsida: https://www.attendo.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeuter sökes för uppdrag i Hässleholm

Arbetsgivare / Ort: Prime Care & Professional AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Prime Care söker nu fysioterapeuter för uppdrag i Hässleholm. Du jobbar i hemsjukvård inom äldreomsorgen och har arbetstider måndag-fredag 08.00-17.00. Uppdragets start är omgående och några månader framåt efter överenskommelse. B-körkort är ett krav för detta arbete. Vi söker främst dig som kan jobba heltid men deltid kan även vara av intresse. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som fysioterapeut inom äldreomsorg. Vem är du? Som fysioterapeut hos oss på Prime Care ser vi gärna att du: • Är färdigutbildad och legitimerad fysioterapeut • Har två års erfarenhet • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. • Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. • Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner. • Är bekväm och självgående i din roll som fysioterapeut • Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen. • Trivs i din yrkesroll som fysioterapeut och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. Företagsbeskrivning Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda. Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999. Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner: • Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension. • Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet. • Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar. • Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid • Friskvårdsbidrag Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se Välkommen med din ansökan till oss!
Arbetsgivare
Prime Care & Professional AB
Hemsida: http://www.prime.se/
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/sjukgymnast till Nyhälsan

Arbetsgivare / Ort: Stift Bräcke Diakoni
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2022-01-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg. Vi har över 50verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan att göra skillnad, snarare än ekonomisk vinst. Idag är vi 1200 medarbetare och fortsätter växa och utvecklas. Läs gärna mer om oss på www.brackediakoni.se Hos oss på Nyhälsan med tillhörande Filial i Forserum blir du blir en del av vårt team på ca 30 personer som brinner för primärvård och vill göra skillnad för våra drygt 8000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av högsta kvalitet, med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande för patienten. I rehabteamet jobbar flera sjukgymnaster, rehabkoordinatorer och en arbetsterapeut. Dessutom har vi ett alldeles nybyggt litet trevligt gym med utrustning för rehabilitering och träning! Vill du jobba på en familjär vårdcentral med hjärtat på rätta stället så är det till oss du ska komma. Arbetsuppgifter Hos oss får du möjlighet till ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade kollegor, med närhet till snabba beslut. Dina arbetsuppgifter består främst av bedömning, diagnostik, behandling och rehabilitering av besvär från rörelse- och stödjeorgan. Du möter patienter i alla åldrar med varierande behov. Dokumentation sker i journalsystemet Cosmic. Vi samverkar i team och arbetar nära olika professioner, allt för att ge den bästa vården. Vi ger gärna "det lilla extra" till våra patienter när möjlighet finns. Du har stora möjligheter att själv kunna påverka planeringen kring ditt arbete och schema. Vi ser gärna att du är med och utvecklar verksamheten och ditt eget team med nya arbetssätt, tankar och idéer. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du tycker att det är roligt att variera mellan individuella behandlingar och att leda grupper. Tidigare arbete i primärvård och med journalsystemet Cosmic är meriterande. Önskvärt är utbildning i OMT, OMI eller McKenzie. Vi söker dig som är positiv, initiativrik, ansvarsfull och som har ett genuint intresse för att arbeta med människor med olika förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet som sjukgymnast/fysioterapeut är omväxlande och föränderligt. Därför är det viktigt att du har förmågan att självständigt prioritera - och omprioritera - när det behövs. Vi tycker också att det är viktigt att du håller dig uppdaterad på de senaste rönen inom sjukgymnastik och rehabilitering. Du behöver uppskatta pulsen som finns på en vårdcentral och tycka om att samarbeta. Vi vill också att du är med och bidrar till att vår arbetsplats präglas av en familjär atmosfär.  Villkor Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningarna löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan! 
Arbetsgivare
Stift Bräcke Diakoni
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fysioterapeut/Sjukgymnast till enheten för leg. personal område Lit

Arbetsgivare / Ort: Östersunds kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om jobbet
Tjänst med start enligt överenskommelse februari - 2022, heltid 100% Enheten för Legitimerad personal består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Då en av våra duktiga fysioterapeuter kommer prova annat jobb - behöver vi förstärka teamet med en person Arbetsuppgifter Målgruppen för våra insatser är personer som bor på särskilt boende och korttidsboende samt de som har behov av kommunal sjukvård/rehabilitering. I dina arbetsuppgifter som fysioterapeut/sjukgymnast ingår bland annat funktionsbedömning och målsättning, träning/behandling och hjälpmedelsutprovning. Du medverkar aktivt i vårdplanering och samordnad individuell planering där du i den processen ibland har koordinatoransvaret. Du har också en viktig roll i utbildning och handledning av anhöriga och personal. Det är ett självständigt arbete och största delen av arbetsuppgifterna kommer att vara på särskilt boende men teamet hjälps åt med det som behövs. I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att medborgarna ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Arbetstid dagtid, måndag-fredag 8 - 17 Kvalifikationer För att söka tjänsten ska du vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård - med inriktning emot Säbo/korttidsverksamhet. Körkort B erfordras Du har en positiv grundsyn och ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Teamarbetet är viktigt och du förväntas aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbeten. Du ska kunna arbeta självständigt och vara trygg i att ta egna beslut. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och berätta mer om vår arbetsplats och vad vi kan erbjuda. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Östersunds kommun
Hemsida: www.ostersund.se/ledigajobb
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.