SPA-medarbetare
Spela filmen

SPA-medarbetare

I rollen som SPA-medarbetare tillhandahåller du en god service, besvarar gästernas frågor om Spa- och Relax företaget och genom att hålla rent och snyggt ser du till att gästerna får en minnesvärd och avkopplande upplevelse som de längtar tillbaka till.

Andra uppgifter i tjänsten som SPA-medarbetare kan vara försäljning av drycker och lättare tilltugg samt att svara i telefonen och bokar in behandlingar samt hjälpa dina kollegor i den dagliga driften av SPA.

Utbildning

IIngen speciell utbildning krävs, man kan bli upplärd på arbetsplatsen, men för att få anställning ställer arbetsgivaren ofta  krav på avslutad gymnasieutbildning och det är meriterande om man har studerat på Hotell och Turismprogrammet eller på Vård- och omsorgsprogrammet

Arbetsgivare ser gärna också att man har tidigare erfarenhet från kundservice eller servicearbete och att man inte är rädd för att ta sig an även oangenäma städuppgifter vid behov. Givetvis är det fördelaktigt om man har relevant utbildning.

Man måste behärska svenska och engelska flytande. Det är även önskvärt att man har kunskaper i flera språk.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som SPA-medarbetare behöver man vara serviceinriktad och kunna arbeta lika bra självständigt som i grupp. Du bör "brinna" för god service och ha mycket hög social kompetens. Många gånger kan tempot vara högt och då gäller det att du är flexibel i ditt sätt att utföra arbetsuppgifterna.

Visa mer
Visa mindre

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.