På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Utbildare
Spela filmen

Utbildare

En utbildare förmedlar kunskap som denne har samlat på sig genom åren, mycket via utbildningar som man själv har gått, genom självstudier och genom arbetslivserfarenhet samt även genom sina kontaktnät.

Utbildare, till skillnad från föreläsare, håller inte bara ett föredrag, utan en hel serie av föredrag eller ger utbildning i en hel kurs.

Utbildning

De flesta svenska utbildare är i grunden lärare eller har en annan pedagogisk utbildning.

Grundläggande utbildning finns på flera av gymnasieskolans program.

Vidareutbildning finns inom bl a yrkeshögskolan.

Arbetsplats

Många utbildare är egenföretagare/entreprenörer som säljer sina tjänster till olika företag och organisationer. Man kallar sig konsult och arbetar oftast på timmar.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

32 Lediga jobb

SV Sörmland söker Datalärare Microsoft365, Zoom, mm

Arbetsgivare / Ort: Sv Sörmland
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 12 May (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Cirkelledare/Studiecirkelledare

Om jobbet

Vi söker en utbildare/cirkelledare för generella och specifika dataprogram. Windows 10, Microsoft 365, Photoshop, Adobe programmen osv.

#jobbjustnu

Arbetet är i hela Sörmland så egen bil är ett krav.

Som cirkelledare utbildar du utifrån ett folkbildningsperspektiv och i en tradition av att inte bara erbjuda fakta och träning av färdigheter, utan också bidra till demokrati, gemenskap och människors utveckling.

Vi erbjuder dig intern utbildning/ledarutveckling i cirkelledarmetodik.

Att leda studiecirklar kan vara något för dig som älskar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till människor med samma intressen. Gemensamt för deltagarna i studiecirklarna är att de sökt sig dit helt utifrån eget intresse, vilket kan vara både inspirerande och krävande för ledaren. Formerna för studiecirkeln varierar.

Vi tror att detta kommer att ta 16 - 20 timmar/vecka. Med stora möjligheter att det kan utökas. Cirkeln är i regel förlagd på dagtid men kvällstid kan förekomma. En del av arbetstiden går åt till förberedelser och kringarbete.

Vi har bemannade kontor i Nyköping, Flen, Eskilstuna. Vi är 8 anställda men har mer än 300 cirkelledare engagerade hos oss.

SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön.

SVs vision är en värld som präglas av hållbar utveckling. Genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, stärker vi demokratin.SV är mångfaldens studieförbund som ger varje människa möjligheter att växa.

SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle.

Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Dels för den enskilda människan och dels för grupper av människor med gemensamma behov och värderingar. Vi vill att du har erfarenhet av dessa dataprogram. Ingen specifik utbildning krävs. Vi vill också att har ett verkligt intresse för människor och att du delar de demokratiska värden SV står för. Pedagogisk erfarenhet är meriterande.


Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Arbetsgivare
Sv Sörmland
Hemsida: http://www.sv.se/sormland
Ansökan
Ansök senast 12 May (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Utbildare

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 12 May (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Socionom

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Framtid Stockholm är en enhet inom Socialförvaltningen i Stockholm stad. Enheten erbjuder olika former av öppenvårdsinsatser för barn/unga, samt föräldraskapsstöd. Enheten ligger centralt med lokaler på Rosenlundsgatan 44 B. Framtid Stockholm har totalt ca 90 medarbetare. PLUS har idag sju medarbetare. PLUS huvuduppdrag är att stödja stadsdelsförvaltningarnas arbete med strukturerade föräldraskapsstödsprogram. Plus ansvarar både för att utveckla nya program och att utbilda och stödja i arbetet med de befintliga programmen. Arbetsbeskrivning PLUS uppdrag är att stödja och kvalitetssäkra stadsdelsnämndernas arbete med strukturerat föräldrastöd. Du kommer att arbeta med programmen ABC, KOMET, Tryggare Barn, Föräldraskap i Sverige och våra generella program för tonårsföräldrar och småbarn som är under utveckling. I arbetsuppgifterna ingår att utbilda och handleda professionella, delta i metodutveckling och samverka med andra aktörer inom föräldraskapsstöd. Arbetet innefattar även viss administration inom verksamhetens uppdrag. Det dagliga arbetet är kreativt och varierande och du är en viktig del i utveckling och vidmakthållande av att föräldrar i Stockholm erbjuds föräldraskapsstödsprogram av hög kvalité . Kvalifikationer Du ska vara socionom, psykolog eller ha likvärdig utbildning, du ska ha KBT-erfarenhet samt en god vana av att föreläsa och utbilda. Du ska ha en god pedagogisk förmåga, vara flexibel, ha lätt för att samarbeta samt vara intresserad av forskning. Erfarenhet av föräldraskapsstöd eller föräldraskapsstödsprogram är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta med grupper. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Du ska ha en god pedagogisk förmåga, vara flexibel, ha lätt för att samarbeta samt vara intresserad av forskning Övrigt Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 12 May (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kursledare i Franska

Arbetsgivare / Ort: Studieförbundet Medborgarskolan
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 13 May (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Medborgarskolan i Varberg söker nu en kursledare i Franska. Som kursledare leder du undervisningen för en grupp privatpersoner som vill lära sig Franska, antingen på nybörjarnivå eller nivå A1. Det kan även finnas mer avancerade grupper. Med ett pedagogiskt förhållningssätt bjuder du in alla deltagare att vara aktiva i kursen och säkerställer att lärandet fortlöper och upplevs som lustfyllt. Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk person som har ett brinnande intresse för språket och kulturen. Som person är du lyhörd och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du tycker om att träffa många nya människor och är bra på att skapa och vårda relationer. Det är meriterande om du har arbetat som cirkelledare tidigare. Undervisningen sker i form av gruppundervisning och du kommer att arbeta som cirkelledare. Arbetstiden är belagd till sen eftermiddag och kväll och vi ser gärna att du vill arbeta en till två kvällar i veckan. Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kanske du är en av våra framtida cirkelledare!
Arbetsgivare
Studieförbundet Medborgarskolan
Hemsida: http://www.medborgarskolan.se/
Ansökan
Ansök senast 13 May (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kursledare hösten 2021

Arbetsgivare / Ort: Studieförbundet Vuxenskolan Halland / HALMSTAD
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 16 May (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Cirkelledare/Studiecirkelledare

Färdigheter
Meriterande
 • Pedagogiskt ledarskap

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Om tjänsten "Kursledare"

Du ska hålla kurs hos Studieförbundet Vuxenskolan i något ämne som du brinner för och vill lära ut till andra. Det kan vara en endagskurs, helgkurs eller en kurs på flera tillfällen. Du planerar kursens innehåll och omfång i samråd med verksamhetsutvecklaren. Du har en idé på ett ämne du vill hålla kurs i. Kursen kan vara på dagtid eller kvällstid, fysisk eller digital.

Om dig som kursledare

Du är en entusiasmerande person som har ett ämne du är duktig på, som du också vill förmedla till andra. Du tycker om och är bra på att hantera människor. Du är sugen på ett roligt och stimulerande extrajobb. Det är meriterande om du har hållit kurs eller lärt ut tidigare men inget krav.

Vi ser gärna att du bor i Halmstad kommun. Du är självgående och kan planera din kurs på egen hand men med stöd av verksamhetsutvecklaren. Vi lägger stor vikt vid att du har stort engagemang i det ämne du håller kurs i.

Om oss

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturarrangemang, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Som studieförbund arbetar vi med folkbildning som är vårt uppdrag från regeringen. Mer information om vad folkbildning är kan du läsa på https://www.sv.se/om-sv/vad-ar-folkbildning/

Studieförbundet Vuxenskolan Halland är en av Europas och Sveriges bästa arbetsplatser, utnämnd av Great Place to Work.


Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Arbetsgivare
Studieförbundet Vuxenskolan Halland
BREDGATAN 5
30245 HALMSTAD
Hemsida: http://www.sv.se/halland
Ansökan
Ansök senast 16 May (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Work with us! Teach FUN Swedish!

Arbetsgivare / Ort: Enjoy Learning and Never Stop
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 18 May (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Do you love languages and people? If both learning and teaching is your thing, then how about a job teaching the WONDERS of the Swedish language? Starting with a couple of hours a week in the evenings on Zoom.

We are looking for someone to join our team as a Swedish teacher. You will be using and contributing to our unique approach to teaching Swedish. With our own methods and teaching materials.

You will not only be teaching people things about the Swedish language but about Swedish culture as well.

Who you are:

 • You are a positive and patient people-person.
 • You have great communication skills in spoken English.
 • Passion for teaching and helping people learn.
 • Lärarbehörighet behövs inte.
 • You speak fluent Swedish.
 • You have a good internet connection.

Bonus points:

 • Bilingual (not counting English).
 • Deep knowledge of Swedish grammar.
 • Experience of teaching a language.
 • Good sense of humor.


Who are we?

We are ELANS which is short for Enjoy Learning And Never Stop and we focus on making learning fun and engaging.

If you want to know more about our style of teaching you can check out our instagram @fun_swedish. We post bits of knowledge every day and it has a small (27K) following.

Sounds interesting? Get in contact at [email protected] or DM us in @fun_swedish on Instagram.

Arbetsgivare
Enjoy Learning and Never Stop
Ansökan
Ansök senast 18 May (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.