På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Konsthantverkare
Spela filmen

Konsthantverkare

Konsthantverkaren formger och tillverkar nyttoföremål eller unika konstföremål ofta i rollen som egen företagare. Som konsthantverkare tillverkar du oftast någon form av nyttoföremål. Du kan också få i uppdrag att delta i utsmyckningar av offentliga lokaler.

En konsthantverkare är oftast utbildad inom ett speciellt materialområde. Det kan till exempel vara keramik, glas, textil, trä eller metall. Konsthantverkare måste ha sinne för färg och form och de flesta har en gedigen utbildning bakom sig.

Som keramiker formger och tillverkar du föremål i keramiska material som stengods- eller porslinslera. Föremålen framställer du med hjälp av drejskiva eller formgjutning. Eftersom föremålen ska brännas krävs det att du har kunskap om olika bränningstekniker. Du kan tillverka enstaka konstföremål, bruksföremål i mindre serier eller modeller för industriell tillverkning. Du kan även göra konstnärliga utsmyckningar.

Även textilkonstnärer kan jobba som konsthantverkare. Du kan till exempel komponera mönster till tyger och göra färgskisser. Du kan också göra mönster till vävnader. Som textilkonstnär kan du syssla med alla möjliga textila material och tekniker, till exempel vävnader, textiltryck, applikationer och broderi, men du kan också tillverka unika klädesplagg.

Andra yrken inom konsthantverksområdet är glaskonstnär, smyckeskonstnär, konstsmed och möbelsnickare. För att lyckas som konsthantverkare är det viktigt att de föremål du tillverkar håller en hög kvalitet. Det är därför viktigt med god kännedom om olika material och tillverkningstekniker.

Utbildning

Bra grundutbildning kan finnas på på gymnasiets Hantverksprogrammet, inriktning Övriga hantverk.

Motsvarande utbildning för vuxna kan finnas på Komvux.

Färdigutbildning ges vanligtvis på arbetsplatsen. Passande påbyggnadsutbildning kan finnas inom yrkeshögskolan.

Personliga egenskaper

Som konsthantverkare måste du ha sinne för färg och form. Kreativitet och förmåga att förverkliga dina idéer är också viktiga egenskaper.

Arbetsplats

Vid keramikframställningen vistas du som keramiker ibland i en varm och fuktig arbetsmiljö och det kan även förekomma tunga lyft. Du jobbar ofta ensam i din ateljé och arbetstiderna kan bli både långa och oregelbundna.

Arbetet kan också vara mycket stressigt, speciellt om du ska delta i en utställning eller när du ska färdigställa ett uppdrag. De flesta konsthantverkare är egna företagare, och måste därför lägga en hel del tid på att marknadsföra och sälja det de producerar.

Visste du att...?

... Konstnärsnämnden hjälper konstnärer utvecklas inom sitt område, bland annat genom att förmedla stipendier och bidrag.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

8 Lediga jobb

Hantverkspedagog

Arbetsgivare / Ort: AB Individkraft / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hantverkspedagog

Om jobbet

Individkraft är ett litet företag som brinner för sina uppdrag inom LSS och SoL. Vi arbetar främst med Daglig verksamhet, där vi erbjuder en meningsfull sysselsättning för personer med autism, autismliknande tillstånd samt personer med intellektuella funktionsnedsättningar.

Individkraft håller nu på att dra igång sin andra verksamhet i Göteborg, Individkraft Långedrag. Vi erbjuder en bred variation av arbetsuppgifter inom t.ex. hantverk, IT/data, musik och friskvård, där hantverk utgör en viktig del.

Vi söker nu en kreativ och självständig handledare inom hantverk som vill vara med på en spännande resa och starta upp vår verksamhet. Som handledare kommer du ansvara för såväl grupper som individuella projekt inom olika typer av hantverk. Du kommer delta i utförandet av genomförandeplaner och sköta dokumentation tillsammans med arbetsteamet samt att organisera deltagarnas utvecklingsarbete utifrån uppsatta mål.

Om dig

Vi söker dig som arbetar självständigt och är flexibel. Du ska vara en god pedagog med kunskap och erfarenhet av att hitta vägar till utveckling för människor med olika förutsättningar.

Din kreativitet och kunskap sätter stor prägel på arbetet med deltagarna och deras projekt. I detta är det viktigt att på ett konstruktivt sätt kunna möta varje individ utifrån dennes förutsättningar.

Du behöver ha en stor empatisk förmåga, kunna samarbeta samt har en helhetssyn. Du ska kunna arbeta strukturerat, vara kvalitetsmedveten och kreativ.

Du har ett prestigelöst förhållningssätt, ett stort engagemang och vill vara delaktig i utvecklingsarbete inom hantverk som i verksamsamheten i sin helhet. Du är energirik och drivande men har ändå förmågan att lyssna och sätta dig in i andra människors situation.

Vi söker dig som har god kunskap inom hantverk och erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsvariationer och psykisk ohälsa. Företrädesvis arbetar du eller har arbetat med liknande verksamheter.

Om Individkraft

Individkraft är ett litet företag som brinner för sina uppdrag inom LSS och SoL. Vi prioriterar hög kvalité och goda relationer till våra deltagare och varandra i personalen.

Individkraft arbetar utifrån visionen att skapa en plattform för individuell utveckling för våra deltagare. Vårt huvudskapliga fokus är att ge våra deltagare redskap för att stärkas som individer. I nya och fräscha lokaler erbjuder vi kreativ sysselsättning till våra deltagare. Likväl erbjuder vi externa placeringar hos arbetsgivare som vi samverkar med.

Individkraft erbjuder en attraktiv arbetsplats med goda karriärmöjligheter. Hos oss kommer du att erbjudas ett omväxlande och stimulerande arbete i en entreprenöriell organisation där dina idéer snabbt får ett stort genomslag.

Om du känner igen dig i denna beskrivning så kan vi erbjuda dig en spännande, utvecklande och utmanande tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan till en verksamhet med hjärtat på rätta stället och en möjlighet för dig att växa.

Krav för tjänsten:

 • Eftergymnasial utbildning inom hantverk/konst eller annan av arbetsgivaren bedömt som lämplig.
 • Erfarenhet av arbete från verksamhet med personer med funktionsvariationer/psykisk ohälsa.
 • Pedagogisk bakgrund.

Meriterande för tjänsten:

 • Erfarenhet av arbete i daglig verksamhet med planering, genomförande och uppföljning.
 • Erfarenhet av dokumentering och upprättande av genomförandeplan.

Om anställningsvillkoren

Tjänsten är tänkt som tillsvidare, heltid, men du är även välkommen att söka om du är intresserad av att arbeta deltid eller som tim-vikarie.

Individkraft är medlemmar i Almega/Vårdföretagarna och har genom detta kollektivavtal.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected]

Märk ansökan med ref "Hantverk Göteborg"

Arbetsgivare
AB Individkraft
Ulfsparregatan 6
41657 Göteborg
Hemsida: www.individkraft.se
Ansökan
Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker möbeltapetserare till Gemla Fabrikers i Diö

Arbetsgivare / Ort: Empleo Ljungby AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Tapetserare
 • hantverk

Om jobbet

Till vår kund Gemla Fabrikers AB i Diö söker vi en möbeltapetserare

Till ett av vårt trevliga kundföretag i Diö söker vi nu en erfaren möbeltapetserare. I rollen som möbeltapetserare ställs krav på ordning och reda samt noggrannhet. Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus! 

Dina arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär bland annat klä möbler från både Gemlas egna sortiment men även Svenskt Tenn. Du klär stolar, pallar, sänggavlar, fåtöljer. Rollen ställer krav på hög noggrannhet, gott ordningssinne och gediget kvalitetsinriktat hantverk. Tjänsten passar dig som trivs med stor variation, frihet under ansvar och som gillar att ha många bollar i luften. Som medarbetare erbjuder kunden dig ett omväxlande och intressant arbete i en mycket modern miljö. Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion och som gärna vill fortsätta att utvecklas. Du innehar gärna erfarenhet som sömmerska, sadelmakare eller tapetserare. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbete. Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor.

Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och trivs bra med att planera, styra och optimera ditt arbetssätt för att nå goda resultat.
Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.empleo.se
 

 • Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Ort/Placering: Diö 
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt gällande kollektivavtal 
 • Ansökningstid: Senast 13 december
Arbetsgivare
Empleo Ljungby AB
Hemsida: https://www.gemlaab.se/
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker möbeltapetserare till Gemla Fabrikers i Diö

Arbetsgivare / Ort: Empleo Ljungby AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Tapetserare
 • hantverk

Om jobbet

Till vår kund Gemla Fabrikers AB i Diö söker vi en möbeltapetserare

Till ett av vårt trevliga kundföretag i Diö söker vi nu en erfaren möbeltapetserare. I rollen som möbeltapetserare ställs krav på ordning och reda samt noggrannhet. Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus! 

Dina arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär bland annat klä möbler från både Gemlas egna sortiment men även Svenskt Tenn. Du klär stolar, pallar, sänggavlar, fåtöljer. Rollen ställer krav på hög noggrannhet, gott ordningssinne och gediget kvalitetsinriktat hantverk. Tjänsten passar dig som trivs med stor variation, frihet under ansvar och som gillar att ha många bollar i luften. Som medarbetare erbjuder kunden dig ett omväxlande och intressant arbete i en mycket modern miljö. Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion och som gärna vill fortsätta att utvecklas. Du innehar gärna erfarenhet som sömmerska, sadelmakare eller tapetserare. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbete. Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor.

Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och trivs bra med att planera, styra och optimera ditt arbetssätt för att nå goda resultat.
Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.empleo.se
 

 • Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Ort/Placering: Diö 
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt gällande kollektivavtal 
 • Ansökningstid: Senast 13 december
Arbetsgivare
Empleo Ljungby AB
Hemsida: https://www.gemlaab.se/
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker möbeltapetserare till Gemla Fabrikers i Diö

Arbetsgivare / Ort: Empleo Ljungby AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Tapetserare
 • hantverk

Om jobbet

Till vår kund Gemla Fabrikers AB i Diö söker vi en möbeltapetserare

Till ett av vårt trevliga kundföretag i Diö söker vi nu en erfaren möbeltapetserare. I rollen som möbeltapetserare ställs krav på ordning och reda samt noggrannhet. Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus! 

Dina arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär bland annat klä möbler från både Gemlas egna sortiment men även Svenskt Tenn. Du klär stolar, pallar, sänggavlar, fåtöljer. Rollen ställer krav på hög noggrannhet, gott ordningssinne och gediget kvalitetsinriktat hantverk. Tjänsten passar dig som trivs med stor variation, frihet under ansvar och som gillar att ha många bollar i luften. Som medarbetare erbjuder kunden dig ett omväxlande och intressant arbete i en mycket modern miljö. Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion och som gärna vill fortsätta att utvecklas. Du innehar gärna erfarenhet som sömmerska, sadelmakare eller tapetserare. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbete. Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor.

Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och trivs bra med att planera, styra och optimera ditt arbetssätt för att nå goda resultat.
Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.empleo.se
 

 • Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Ort/Placering: Diö 
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt gällande kollektivavtal 
 • Ansökningstid: Senast 13 december
Arbetsgivare
Empleo Ljungby AB
Hemsida: https://www.gemlaab.se/
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker möbeltapetserare till Gemla Fabrikers i Diö

Arbetsgivare / Ort: Empleo Ljungby AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Tapetserare
 • hantverk

Om jobbet

Till vår kund Gemla Fabrikers AB i Diö söker vi en möbeltapetserare

Till ett av vårt trevliga kundföretag i Diö söker vi nu en erfaren möbeltapetserare. I rollen som möbeltapetserare ställs krav på ordning och reda samt noggrannhet. Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus! 

Dina arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär bland annat klä möbler från både Gemlas egna sortiment men även Svenskt Tenn. Du klär stolar, pallar, sänggavlar, fåtöljer. Rollen ställer krav på hög noggrannhet, gott ordningssinne och gediget kvalitetsinriktat hantverk. Tjänsten passar dig som trivs med stor variation, frihet under ansvar och som gillar att ha många bollar i luften. Som medarbetare erbjuder kunden dig ett omväxlande och intressant arbete i en mycket modern miljö. Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion och som gärna vill fortsätta att utvecklas. Du innehar gärna erfarenhet som sömmerska, sadelmakare eller tapetserare. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbete. Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor.

Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och trivs bra med att planera, styra och optimera ditt arbetssätt för att nå goda resultat.
Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.empleo.se
 

 • Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Ort/Placering: Diö 
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt gällande kollektivavtal 
 • Ansökningstid: Senast 13 december
Arbetsgivare
Empleo Ljungby AB
Hemsida: https://www.gemlaab.se/
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker möbeltapetserare till Gemla Fabrikers i Diö

Arbetsgivare / Ort: Empleo Ljungby AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Tapetserare
 • hantverk

Om jobbet

Till vår kund Gemla Fabrikers AB i Diö söker vi en möbeltapetserare

Till ett av vårt trevliga kundföretag i Diö söker vi nu en erfaren möbeltapetserare. I rollen som möbeltapetserare ställs krav på ordning och reda samt noggrannhet. Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus! 

Dina arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär bland annat klä möbler från både Gemlas egna sortiment men även Svenskt Tenn. Du klär stolar, pallar, sänggavlar, fåtöljer. Rollen ställer krav på hög noggrannhet, gott ordningssinne och gediget kvalitetsinriktat hantverk. Tjänsten passar dig som trivs med stor variation, frihet under ansvar och som gillar att ha många bollar i luften. Som medarbetare erbjuder kunden dig ett omväxlande och intressant arbete i en mycket modern miljö. Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion och som gärna vill fortsätta att utvecklas. Du innehar gärna erfarenhet som sömmerska, sadelmakare eller tapetserare. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbete. Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor.

Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och trivs bra med att planera, styra och optimera ditt arbetssätt för att nå goda resultat.
Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.empleo.se
 

 • Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Ort/Placering: Diö 
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt gällande kollektivavtal 
 • Ansökningstid: Senast 13 december
Arbetsgivare
Empleo Ljungby AB
Hemsida: https://www.gemlaab.se/
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kursledare till Medborgarskolan

Arbetsgivare / Ort: Medborgarskolan Region Öst / JÖNKÖPING
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 January (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter

engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för

alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och

samhällsengagemang.

Ett studieförbund med humanistisk värdegrund:

Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund. Vi sätter individen i centrum och tar hänsyn till varje individs behov, förutsättningar och önskemål.

Vi utgår från att utveckling sker i samverkan med andra. Vi anser att grunden för goda relationer mellan människor är ömsesidig respekt. Humanism innebär förståelse för oliktänkande och för andra kulturer. Medborgarskolan arbetar för en ökad öppenhet för internationell samverkan och kulturell mångfald.

Medborgarskolan är ett politiskt och religiöst obundet studieförbund.

Nu söker vi dig som har erfarenhet inom och vill bli kursledare i:

· Betonggjutning (dekorationer/prydnader för hem- och trädgård).

· Måleri/konst/teckning.

Du kommer även att få ledarutbildning och introduktion hos oss.

Vi tar tacksamt emot din ansökan.

Medborgarskolan Jönköping "Där intresse blir kunskap"


Arbetstid/Varaktighet:

Deltid Schemalagd arbetstid. Tjänsten omfattar timanställning och arbetstiden är oftast förlagd på en kväll i veckan under kursens period som kan variera.

Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Ansökan Sista ansökningsdag 2021-01-10

Övrigt om ansökan Era ansökningar och ev. frågor skickar ni på mail till

[email protected]


Ansökan via e-post till: [email protected]


Kompetens Kompetensord behövs ej

Arbetsgivare
Medborgarskolan Region Öst
KYRKOGATAN 6
55117 JÖNKÖPING
Hemsida: www.medborgarskolan.se
Ansökan
Ansök senast 10 January (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Förskollärare/Pedagog 60-80%

Arbetsgivare / Ort: Flora Dekor Alingsås HB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (2 månader 25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Förskollärarexamen
 • Pedagogiskt ledarskap

Om jobbet

Förskolan Solrosen i Hol och Lenagården, 3-5 år, söker förskollärare/pedagog. Vi erbjuder en lekmiljö där man förenar nytta med nöje, lära genom att se, smaka, göra och leka. Mycket utevistelse för hälsa och friskvård, i en pedagogisk skolmiljö med skolträdgård och smådjur, samt närhet till skog och natur. Skapande lek och musik i lärandet med kristen profil.

 • Du får arbeta i en trivsam, kreativ miljö där vi sätter lärande och utveckling i fokus och där du har en roll som pedagogiskt ansvarig.
 • Vi ser att du som pedagog är tydlig och att du är väl förtrogen med läroplanen.
 • Du som söker skall ha försskollärarutbildning och erfarenhet av arbete i barngrupp samt av pedagogisk dokumentation.
 • Vi ser gärna dig som man som sökande.

Eftersom verksamheten vilar på kristen grund har all personal en personlig kristen tro med varierande hemvist i olika kyrkor och församlingar. Det är värdefullt att du delar den grundvärderingen. Du får arbeta i en härlig, naturnära miljö med kreativa människor.


Tillträde: 11 januari, 2021, eller enligt överenskommelse.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Flora Dekor Alingsås HB
Ansökan
Ansök senast 28 February (2 månader 25 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.