Glasbranschföreningen

Glasbranschföreningen


Vill du också vara med och skapa en ljusare framtid?

Företag i glasbranschen arbetar dagligen med att ge människor en levande livsmiljö, tryggare tillvaro och bättre hälsa genom vackra, ljusa och säkra glasmiljöer. Alltså levererar tjänster och produkter ett modernt samhälle inte kan vara utan.

För om du tänker på det är användningsområdena för glas många; i fönster, fasader, bilar och vid inramning av konst (för att nämna några). I byggandet ökar också andelen glas stadigt. Det beror bland annat på att den snabba teknikutvecklingen som ger glaset nya funktioner och möjligheter. Även för att glas är beständigt när det är monterat, men kan också återvinnas i sin helhet.


Glasbranschen söker utbildad personal
Om du tycker att materialet glas och glasbranschen låter intressant så ser framtidsutsikterna goda ut för den som vill utbilda sig och arbeta i branschen. Företagen i glasbranschen har nämligen ett stort behov av att rekrytera utbildad personal. Vilken utbildning eller väg du ska gå beror på vilket yrke inom glasbranschen som intresserar dig mest, här följer en lista över exempel på yrken som du kan läsa mer om:
 

Visa mer
Visa mindre