Distanslära

Distanslära har som mål att leverera Sveriges främsta distansutbildningar, detta genom att kombinera ämnesexperter och utbildade lärare samt att ha aktuellt utbildningsinnehåll i alla ämnen.

Vi erbjuder flexibla och lättillgängliga föreläsningar med auto-transkribering och digital litteratur för att du ska kunna studera var som helst och när som helst. 

Som studerande hos oss får du bland annat:

  • Förinspelade föreläsningar med ämnesexperter från näringslivet
  • Pedagogisk vägledning av utbildade lärare som har stor kunskap inom ditt ämne
  • Det finna alltid en utbildad lärare du kan kontakta vid frågor
  • Tillgång till digital litteratur som ständigt uppdateras
  • Direkt återkoppling på din kunskapsnivå


Företagsutbildning
Även företag och organisationer kan ta del av våra utbildningar för att säkerställa kompetensen på arbetsplatsen. Distanslära kan även anpassa utbildningarna efter verksamhetens behov.
 

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos Distanslära

Certifierad Ekonomiassistent

En modern och heltäckande utbildning som inte förutsätter att du har några tidigare kunskaper inom redovisning. Utbildningen behandlar löpande bokföring för vanligt förekommande affärshändelser samt bokslutsarbete.

Certifierad Marknadsförare

En heltäckande och aktuell utbildning som riktar sig till dig som vill jobba inom digital marknadsföring eller som marknadsassistent. Du får inblick i alla delar av arbetet, från analys av mål, målgrupper och kanaler till hur vi jobbar i Googles system.

Certifierad Redovisningsekonom

Utbildningen är en uppdaterad, modern och heltäckande utbildning som inte förutsätter att du har några tidigare kunskaper inom redovisning. Du kommer få en verklighetsbaserad inblick i hur en redovisningskonsult arbetar idag. Utbildningen behandlar löpande bokföring för vanligt förekommande affärshändelser samt bokslutsarbete.

Diplomerad Ekonomiassistent

Utbildningen är en uppdaterad, modern och heltäckande utbildning som inte förutsätter att du har några tidigare kunskaper inom ekonomi. Du kommer få en verklighetsbaserad inblick i hur man arbetar med bokföring idag.

Operativ inköpare

Utbildning som är heltäckande och aktuell och som riktar sig till dig som vill arbeta som inköpare, antingen på ett företag eller i en organisation. Du får lära dig hela inköpsprocessen och dess olika fokus och strategier så som förutsättningarna för en inköpare, hur man arbetar som inköpare, genomför en inköpsprocess och hanterar leverantörer.

Certifierad Lönespecialist

Detta är en uppdaterad, modern och heltäckande utbildning som inte förutsätter att du har några tidigare kunskaper inom löneadministration. I utbildningen får du genomföra över 200 löner och även en fiktiv praktik i ett lönesystemet i Visma. Du praktiserar hantering av vanligt förekommande löneärenden för ett företag under ett år, från det första lönebeskedet till slutlön.