På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Maskinförare
Spela filmen

Maskinförare

Maskinförare är ett samlingsnamn för alla som arbetar med att manövrera och sköta olika sorters jordförflyttningsmaskiner som exempelvis grävmaskin, lastmaskin och bandschaktare samt kranar.

Det är vanligt att man behärskar flera olika maskiner för att ha ett brett arbetsområde.

En maskinförares arbetsområden och arbetsuppgifter är många och skiftande. Vanliga arbetsuppgifter är att köra och underhålla anläggningsmaskiner, gräva och schakta för hus, anläggningar och vägar, gräva och lägga vatten- och avloppsledningar, lasta och lossa olika typer av gods och material. Du kan också gräva ner kablar, arbeta i grustag eller med torvhantering.

För att kunna utföra sitt arbete som maskinförare måste man kunna läsa ritningar och beskrivningar för bygg- och anläggningsarbeten. Nu för tiden ingår det allt oftare att man behöver kunna även utföra arbeten med laser- och GPS-utrustning för höjdmätning och positionering.

Exempel på maskiner som maskinförare arbetar med är grävmaskin och hjullastare.

Utbildning

Utbildning till maskinförare finns på gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogram, inriktning Anläggningsfordon.

Motsvarande utbildningar för vuxna kan finnas inom komvux. Arbetsförmedlingen kan också köpa in eller anordna utbildning till maskinförare i sin egen regi för arbetssökande inskrivna på AF.

Om man blir anställd på ett företag som en obehörig maskinförare får man lära sig den praktiska delen av arbetet på arbetsplatsen och den teoretiska delen via distansutbildning som anordnas i Byn's regi.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

43 Lediga jobb

grävmaskinist

Arbetsgivare / Ort: Svenska Infragruppen AB / Skellefteå
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Färdigheter
Krav
 • Yrkesbevis
 • lastmaskiner
Meriterande
 • Yrkesbevis
 • grävmaskin/grävlastare

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Varför arbeta hos oss!


Infragruppen grundades 2016 och är ett av snabb växande företag inom Infrastruktursektorn .Bolagets ledning har över 20 års erfarenhet att driva egna entreprenader stora som små . Vi står för hög kvalité och bästa service. Vi har verksamhets kontor i Hässleholm ,Malå, Skellefteå . Vi är i dagsläget ca 13 fast anställda minst lika många inhyrda periodvis . Vi har en budgeterad omsättning på ca 70 miljoner år 2020 och räknar med att växa ytterligare kommande år . Vi har ramavtal med flera stora aktörer Bla Skellefteå Kommun på entreprenad maskintjänster


Infragruppen utför uppdrag inom Ban, El, Mark och Signal samt mark och bro arbeten inom väg & järnväg Samt mark & VA arbeten mot olika kunder


För mer information www.infragruppen.com


Vi söker just nu en driven & självgående Grävmaskinist som vill köra åt oss , maskinen kommer gå i Skellefteå kommun på olika arbeten, med tyngd på VA-arbeten , du kommer ratta en hjulgrävare . Det är viktigt att du har erfarenhet av VA-arbeten . Jour kommer vara aktuellt varannan vecka .


Det är extra meriterande om du har erfarenheter av hjullastare och grävlastare Samt C-kort för att sköta ev flyttar av maskin .


YKB är med meriterande , Yrkesbevis är ett krav.


Bra förmåner till rätt person !!


Vi har eget rekryteringsteam varpå rekryterare ej ombeds att kontakta oss då det ej ger något .

Arbetsgivare
Svenska Infragruppen AB
Nålvägen 5
93102 Skellefteå
Hemsida: http://www.infragruppen.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist sökes för uppdrag i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Initium Gruppen AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet

Vi söker en erfaren grävmaskinist för kunds räkning.

Om tjänsten

Som anställd hos Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera. Hos oss kommer dina uppdrag vara omväxlande, utmanande och stimulerande. Projekten kan variera allt från mindre entreprenader till större projekt. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar, där dina tidigare erfarenheter, din envishet och din vilja kommer hjälpa dig att lyckas i rollen. Arbetsområdet är Storstockholm med omnejd

Arbetsuppgifter

Gräva och schakta för hus, anläggningar och vägar, gräva och lägga vatten- och avloppsledningar, lasta och lossa olika typer av gods och material.

Din bakgrund

Du har gärna YKB för grävmaskin och tidigare erfarenhet som grävmaskinist är ett krav. Lätt för att samarbeta, är noggrann och självgående. Talar svenska eller/och mycket god engelska.

Vi erbjuder

- Lön enligt överenskommelse baserat på din erfarenhet och personliga driv.

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett växande företag.

- Härlig gemenskap.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Vi arbetar med löpande urval.

Arbetsgivare
Initium Gruppen AB
Vanadisvägen 3
11346 Stockholm
Hemsida: https://initium.nu/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist

Arbetsgivare / Ort: Terraferma AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken. Vi söker en duktig grävmaskinist för uthyrning till ett kundföretag i Norrtäljetrakten. Uthyrningen kan senare övergå i anställning hos kunden ifall bägge parter samtycker. Du kommer att köra grävmaskin med tillhörande arbetsuppgifter samt även ta ansvar för schaktningsprojekt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att köra grävmaskin. Det är en fördel om du är självgående och har förmågan lösa problem på egen hand. B-körkort är ett krav. Eftersom vår kund finns i Roslagen är det en fördel om du är bosatt i Roslagen, eller lätt kan pendla hit. En del projekt finns även utanför Roslagen, t.ex. i Stockholmsområdet. Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför det är en fördel om du sänder in din ansökan snarast möjligt.
Arbetsgivare
Terraferma AB
Hemsida: http://www.personalroslagen.com/
Ansökan
Ansök senast 3 December (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Maskinoperatör till Bankeryd

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Beläggningsmaskinförare

Om jobbet
Händig Maskinoperatör sökes till vår kund i Bankeryd Är du intresserad av teknik, är händig och har erfarenhet av att arbeta med maskiner? Vi söker just nu en händig maskinoperatör för tillsättning omgående hos en av våra kunder i Bankeryd! Har du vad som krävs? Om tjänsten I din roll som maskinoperatör är du ansvarig för att din maskin fungerar och bidrar till den planerade produktionen. Vid eventuella störningar eller fel på maskinen är det ditt ansvar som maskinoperatör att åtgärda störningarna så att produktionen kan flyta på som planerat. I din roll ingår även truckkörning. I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära: - Övervaka så att din maskin fungerar som den ska - Reparera och åtgärda eventuella fel på maskinen - Truckkörning Om dig Vi söker dig som är maskinoperatör samt innehar truckkort. Då goda mekaniska kunskaper är ett krav ser vi att du har utbildning eller motsvarande erfarenhet från industrin med inriktning mot maskiner eller utbildning/erfarenhet som bilmekaniker/mekaniker. Vidare ser vi att du är en problemlösare, flexibel och stresstålig. Viktigt för tjänsten är: - Utbildning eller motsvarande erfarenhet av industrin som maskinoperatör - Att du är mekaniskt kunnig - Truckkort A+B - Körkort B och tillgång till bil - Svenska, talat och skrivet - för att förstå instruktioner och föreskrifter - Kan jobba skift   Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Om anställningen Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.   Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Linda Josefsson via [email protected] Vi tar ej emot ansökningar via mail och intervjuer kommer ske digitalt och löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före annonsen har gått ut. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]  Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 4 December (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tekniskt kunnig Krossmaskinist

Arbetsgivare / Ort: Temp-Team Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Har du några års erfarenhet av att köra grävmaskin och hjullastare samtidigt som du har en god teknisk kunskap? Är du dessutom ansvarstagande, proaktiv och har ett driv? Då har vi tjänsten för dig! För kunds räkning söker vi nu en krossmaskinist. 

Rollen
I rollen som krossmaskinist kommer du att köra både grävmaskin och hjullastare i ditt dagliga arbete. Du kommer att ingå i ett mindre team och du kommer att rotera mellan maskinerna under dagen. I rollen som krossmaskinist bör du vara uppmärksam då arbetet utförs vid en bergssida. 
I dina arbetsuppgifter ingår även:
•    Daglig tillsyn av maskinerna
•    Service- och underhåll
•    Enklare reparationer 
•    Dokumentation

Arbetstiderna är förlagda dagtid mellan 07 och 16 måndag till fredag. Du kommer de första 6 månaderna vara anställd som konsult hos oss på Temp-Team och därefter är tanken att du går över i anställning hos vår kund. 

Din profil
För att passa i rollen som krossmaskinist har du förarbevis för både grävmaskin och hjullastare samt har några års körvana. Du har dessutom en god teknisk kunskap och har gärna erfarenhet av att utföra mer än ett av följande arbeten:
•    Svetsning
•    Reparation/Underhåll 
•    Dokumentation 

Vi ser att du gärna har erfarenhet av att arbeta i ett grustag och har B-körkort. Då arbetet stundtals är fysiskt krävande ser vi att du har god fysik. Som person är du noggrann, ansvarstagande med ett högt säkerhetstänk. Du är även en lagspelare och trivs i samarbete med andra. 

Upplysningar
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cindy Hultman på TEMP-TEAM på 040-611 07 70.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Arbetsgivare
Temp-Team Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 4 December (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist

Arbetsgivare / Ort: J2-Schakt AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet


Om företaget

Vi är ett företag som i huvudsak ägnar oss åt schakt för el/fiber, men utför även andra typer av mark och anläggningsarbeten till såväl privatpersoner som välkända företag. Företaget besitter en ny och modern maskinpark och kvalité är ett ledord i verksamheten.


Just nu söker vi en rutinerad, ansvarstagande grävmaskinist till en av våra hjulgrävmaskiner. Du är en teamplayer, har sann passion för ditt yrke och utför ditt arbete med finess.


Arbetsuppgifter

Som grävmaskinist är det framförallt framförande av gräv- och anläggningmaskiner som är din arbetsuppgift, men även att hjälpa dina kollegor utanför maskin när det behövs.


Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från anläggningsbranschen, är plikttrogen, ansvarstagande och kan representera företaget i en positiv anda.

Du är social och flexibel, då jobbet kommer att innebära en del resande för arbeten ute hos olika kunder.


Krav

-Erfarenhet ifrån hjulgrävmaskin.

- Förarbevis för grävmaskin är ett krav.

- B Körkort.

- Svenska i tal och skrift.

-Möjlighet att ev ligga borta under veckorna (sön-tors)


Meriterande

APV 1, 2, 3

EBR

ESA

BEDå urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Placering: Östra Göinge

Arbetsgivare
J2-Schakt AB
Ansökan
Ansök senast 5 December (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skogsmaskinförare, slutavverkning

Arbetsgivare / Ort: Stora Enso AB / ARVIKA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du jobba med hög frihetsgrad och få chansen att jobba i en framtidsbransch?

Då vi nu förändrar och utökar vårt befintliga maskinlag Charlottenberg gallring till ett slutavverkningslag söker vi nu två skogsmaskinförare till arbetsområdet norr om Arvika. Du kommer att rapportera till Intraprenör Mikael Karlsson.

Den nya skogsdivisionen, som startade sin verksamhet i början av 2020, inkluderar alla Stora Ensos skogstillgångar i Sverige samt 41% av Tornator som har merparten av sina skogstillgångar i Finland. Divisionen inkluderar även virkesförsörjningen i Finland, Sverige, Ryssland och Baltikum. Våra fokusområden är hållbart skogsbruk, konkurrenskraftig virkesförsörjning till Stora Ensos bruk och sågverk samt innovation. För en stor aktör inom bioekonomin som Stora Enso är tillgången till virke avgörande. Idag är Stora Enso en av världens största privata skogsägare.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett självständigt lag där huvuduppgiften består av att köra skördare eller skotare i den nya slutavverkningsgruppen. Miljön och kontrollsystem du arbetar med är IT-baserad.

Jobbet är perfekt för dig som gillar att vistas ute i skogen och som föredrar skiftarbete.


Kvalifikationer

3-årig naturbruksgymnasieutbildning eller motsvarande kompetens är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande roll. Du har grundläggande datorvana, behärskar god svenska i tal och skrift, samt har B-körkort. Det är en fördel om du kan köra både skotare och skördare.

Då arbetet består av teamarbete krävs god samarbetsförmåga, samtidigt som du också arbetar självständigt och ha förmåga att ta initiativ. Du värderar säkerhet och är noggrann, jobbar utifrån sunt förnuft och följer alltid maskinens säkerhetsrutiner. Som person är du systematisk och produktiv och har drivet att leverera bra resultat.

På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjligheterna till personlig utveckling är stora. Vi tror att du som har förmågan att starkt engagera dig och är positivt inställd till utmaningar passar väl in i vår organisation.


Övrig information

Rekryterande chef Mikael Karlsson, +46 73 085 23 20, [email protected], svarar gärna på dina frågor kring tjänsten.

Övriga frågor ställs till rekryteringsspecialist Ulrica Berg Persson, [email protected]

Facklig representanter:

GS - Marcus Schelin, 072-2366263, [email protected]

Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers!

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 6 december 2020. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.


Mer om Stora Enso

https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs

Stora Enso film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Meet the people at Stora Enso in

Instagram @storaensoworld

Facebook www.facebook.com/storaenso/

LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Join us.

www.storaenso.com/careers

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi har cirka 25 000 medarbetare i över 30 länder och våra aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).

Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.

Arbetsgivare
Stora Enso AB
Korpralsvägen 2
67134 ARVIKA
Ansökan
Ansök senast 6 December (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker erfaren grävmaskinist...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Mälardalen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kunder i Stockholmsområdet!  Vi söker nu grävmaskinister för flera kunder räkning. Våra kunder utför de flesta mark- och anläggningsarbeten och vänder sig till både privata organisation och privatpersoner. Då våra kunder i sin tur arbetare åt kund ser vi gärna att du är en positiv och öppen person som inte har några problem med att kommunicera med andra och är en bra kollega. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som grävmaskinist. För att komma i fråga är yrkesförarbevis för grävmaskin ett krav. Det är positivt om du kan vara flexibel när det kommer till arbetstider om det skulle uppstå behov för övertidsarbete. Lön enligt överenskommelse.  Vi arbetar löpande med urval - skicka in din ansökan redan idag! Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Mälardalen AB
Hemsida: http://http://www.topworkcare.se/
Ansökan
Ansök senast 6 December (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist

Arbetsgivare / Ort: EMC SYD AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet

EMC SYD AB expanderar och söker fler medarbetare för arbeten i Skåne samt stora delar av Sverige.


Vi söker maskinister för Bandgrävare och hjulgrävare.

Erfarenhet av yrket är ett krav.


Vi är idag ett glatt gäng på ca 20 medarbetare som vi önskar utöka under 2020.


Skicka din ansökan till [email protected] vi går igenom ansökningarna löpande.

Arbetsgivare
EMC SYD AB
Hemsida: www.emcsyd.se
Ansökan
Ansök senast 10 December (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Erfaren Grävmaskinist och Anläggare sökes omgående

Arbetsgivare / Ort: Royal Bemanning och rekrytering konsultföretag A / JÖNKÖPING
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet

Erfaren Grävmaskinist och Anläggare sökes omgående


Vi söker en grävmaskinist till våra projekt i Jönköping


Du som söker ska ha:

 • Minst 2års erfarenhet av yrket
 • B-körkort
 • Bra samarbetsförmåga
 • Referenser


Ett stort plus om du har GPS vana.

Arbetsgivare
Royal Bemanning och rekrytering konsultföretag A
Koppargatan 3
55302 JÖNKÖPING
Ansökan
Ansök senast 10 December (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist till begravningsverksamheten

Arbetsgivare / Ort: Kalmar Pastorat / KALMAR
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet

Kalmar pastorat har tre begravningsplatser om 26 ha gravmark och ca 15 000 gravar samt ett krematorium. Vårt mål är att begravningsplatserna ska vara goda platser för sorgearbete, kulturhistoria, rekreation och meditation samt tillgängliga gröna oaser i staden Kalmar. Läs gärna mer på: www.svenskakyrkan.se/kalmar/kyrkogarden

Vi erbjuder: Ett fritt och självständigt arbete i utomhusmiljö på våra vackra begravningsplatser med huvudsaklig placering på Norra kyrkogården där nybyggda personallokaler stod klara våren 2020. Du är en del av ett arbetslag med erfarna medarbetare, där arbetet utförs i mindre arbetsgrupper, med ansvar för olika områden.

Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med gravgrävning som främst utförs med traktorgrävare. Andra arbetsuppgifter är markarbeten och nyanläggning av kyrkogårdsmark samt skötsel och underhåll av våra begravningsplatser, innefattande gravar, grönytor och planteringar. Interna transporter av markmaterial på kyrkogården, samt tillsyn av maskiner som används i grävarbetet förekommer. Du kommer, tillsammans med ditt arbetslag och din arbetsledare, att delta i utvecklings- och förbättringsarbete av den operativa verksamheten, samt förväntas vara aktiv och arbeta självständigt utifrån de behov som uppstår i verksamheten. Arbetstider är dagtid måndag-fredag med möjlighet till flextid men under vintersäsong, dec-april, förekommer snöberedskap utanför ordinarie arbetstid.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har gymnasial alternativt eftergymnasial maskinförarutbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Trädgårdsutbildning eller tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete är önskvärt. Erfarenhet av grävarbete och B-körkort samt traktorgrävarcertifikat ett krav.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som på ett samarbetsinriktat sätt är ansvarstagande, strukturerad och har förmågan att organisera arbetet. Du ska vara bekväm med grävarbetet och ha stor förståelse för sörjande anhöriga och övriga kyrkogårdsbesökare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde, snarast 2021, eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

För mer information om tjänsten kontakta:

Birgitta Linåker, begravningsverksamhetschef 0480-42 14 81

Mikael Andersson, arbetsledare 0480-42 14 86

Anna Roslund, HR-assistent 0480-42 14 13

Du är välkommen med din ansökan och meritförteckning senast den 11 december till: Svenska kyrkan i Kalmar, Anna Roslund Södra Vallgatan 25, 392 31 Kalmar. Det går även bra att maila in din ansökan till: [email protected]

Arbetsgivare
Kalmar Pastorat
SÖDRA VALLGATAN 25
39231 KALMAR
Ansökan
Ansök senast 11 December (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker maskinförare!

Arbetsgivare / Ort: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se Dina arbetsuppgifter Som maskinförare är det huvudsakligen framförande av grävmaskin som kommer vara din arbetsuppgift. Du kommer att schakta/flytta stora massor för etablering av en vindkraftpark. Det kan även förekomma att du behöver rycka in och köra andra anläggningsmaskiner. När behov uppstår tvekar du inte att hoppa ur maskinen för att hjälpa dina kollegor utanför. Krav för tjänsten är förarbevis för grävmaskin. Din profil Som person är du utåtriktad, engagerad och har lätt för att kommunicera med andra, du gillar att ha kontakt med både uppdragsgivare och kollegor. Du gillar ordning och försöker alltid hitta de bästa lösningarna vid produktion och förebyggande underhåll. Att ingå i ett team men ändå ta eget ansvar för både uppgifter och problemlösning är givet för dig. Du har känsla för maskiner och behövs det kan du rycka ut och utföra enklare byten eller service av delar. Ansökan Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker? Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2020-12-13. För vidare frågor kontakta gärna Christina Karlsson på 0733-512744. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 13 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

INDUSTRIARBETARE

Arbetsgivare / Ort: Mullmäster AB / Aneby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Mullmäster AB är ett familjeägt företag inom torvbranschen

som främst sysslar med export av blocktorv och odlingssubstrat

till yrkesodlare både inom och utanför EU samt i Sverige.

Mullmäster är beläget i utkanten av Aneby kommun, i ett

modernt kontor med härlig utsikt över sjön Sjöalycke.


Vi söker nu en

INDUSTRIARBETARE


Du som söker bör ha maskin vana, då arbetet till stor del består av att köra truck, last- och grävmaskin. Viss utbildning kan ges på företaget.

Vi vill att du som söker ska vara flexibel, ordningsam samt inte vara rädd för att

”hugga i” där hjälp behövs.

Tjänsten är 100% tillsvidare, provtjänstgöring tillämpas.

Tycker du tjänsten är intressant, skicka då en ansökan till [email protected] Urval sker löpande.


Arbetsgivare
Mullmäster AB
Larstorp
57892 Aneby
Hemsida: www.stallvital.se
Ansökan
Ansök senast 13 December (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Maskinförare

Arbetsgivare / Ort: Enköpings kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastmaskinförare

Om jobbet
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna fastighet, park och gata, plan och exploatering, måltidsservice, vatten och avlopp, serviceutveckling, ekonomi och administration samt verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ungefär 300 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en god stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna. ARBETSUPPGIFTER Söker du en trygg anställning, ett varierande jobb och vill se våra gator i toppskick? Då kan det vara dig vi söker! Som maskinförare inom gatuenheten är du en viktig del av ett team på tolv personer. Teamet ansvarar för att ta hand om Enköpings gator och allmänna platsmark. Din roll som maskinförare blir att maskinsopa gator, ogräsbekämpa samt vara behjälplig vid mindre anläggningsjobb. Vintertid så är du en del av kommunens snö- och halkbekämpning. Under snösäsongen ingår därför beredskap. KVALIFIKATIONER För att kunna vara rätt person för denna tjänst så ställer vi krav på att du har B-körkort samt förarbevis för hjullastare. Du behöver även ha minst tre års erfarenhet av drift- och underhållsarbeten. Det är meriterande om du har C-körkort, YKB eller erfarenhet av vintervägsunderhåll. Självklart värdesätter vi även dina personliga egenskaper. I denna roll behöver du vara självgående, serviceinriktad och bra på att samarbeta med andra människor. Det är även bra om du är flexibel när det gäller att ta dig an olika arbetsuppgifter. ÖVRIGT Varmt välkommen med din ansökan! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693. Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter. Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Enköpings kommun
Ansökan
Ansök senast 13 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker erfaren grävmaskinist...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Mälardalen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kunder i Stockholmsområdet!  Vi söker nu grävmaskinister för flera kunder räkning. Våra kunder utför de flesta mark- och anläggningsarbeten och vänder sig till både privata organisation och privatpersoner. Då våra kunder i sin tur arbetare åt kund ser vi gärna att du är en positiv och öppen person som inte har några problem med att kommunicera med andra och är en bra kollega. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som grävmaskinist. För att komma i fråga är yrkesförarbevis för grävmaskin ett krav. Det är positivt om du kan vara flexibel när det kommer till arbetstider om det skulle uppstå behov för övertidsarbete. Lön enligt överenskommelse.  Vi arbetar löpande med urval - skicka in din ansökan redan idag! Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Mälardalen AB
Hemsida: http://http://www.topworkcare.se/
Ansökan
Ansök senast 13 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Förare av materialhanterare och ny kollega till NRM AB i Landskrona

Arbetsgivare / Ort: AB Ny Kollega i Skåne
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook. . Nordic Raw Materials AB är ett metallförädlingsföretag med basen i Landskrona. Våra två huvudområden är handel med metaller och förädling av skrot. I förädlingen ingår insamling, sortering och klippning av det material som kommer till oss. Våra leverantörer av skrot är företag och kommuner från framförallt i södra Sverige, våra kunder är välkända svenska och europeiska stålbolag. Vi hanterar nästan 40 000 ton per år. Bolaget omsätter cirka 200 MSEK och vi är idag 14 medarbetare. Vi tror på återvinning och du kan läsa mer om oss på www.nrmab.com Nu söker vi en allround och händig maskinförare till vår återvinningsanläggning i Landskrona.    Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen att: * Köra materialhanterare inom vår återvinningsanläggning av metallskrot. * Utföra normalt dagligt underhåll och mindre reparationer på våra olika maskiner. * Vid behov vara behjälplig inom andra delar av vår verksamhet. Vårt erbjudande Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete på vårt företag med många olika typer av arbetsuppgifter. Dessutom kommer du till ett stabilt och framgångsrikt företag där vi brinner för det vi gör, samt att vi trivs och hjälps åt tillsammans. Vi på NRM ställer upp för våra anställda. Tjänsten är på heltid, dagtid med lön enligt IF Metall (Teknikavtalet). Tillträde omgående.   Din bakgrund och personlighet Förutom att du redan kan köra en materialhanterare får du som söker den här tjänsten gärna ha erfarenhet/kunskap och intresse av olika maskiner från bygg-, entreprenadbranschen eller från lantbruk. Du är händig och allround. Du gillar att serva/meka med maskiner och är lite av en problemlösare.   Som person tar du egna initiativ, har en hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga, sätter igång aktiviteter och drivs av att få saker och ting utförda.   Krav är gällande förarbevis för entreprenadmaskiner (grävmaskin/materialhanterare och hjullastare).   Meriterande är C-kort YKB, truckkort samt intyg heta arbeten. Erfarenhet av liknande arbete från metallåtervinning. Om du är personen som vill ha ett omväxlande arbete som maskinförare med en hel del praktiska utmaningar, då är du välkommen med din ansökan till oss. Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 13 december, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.  Varmt välkommen med din ansökan! 
Arbetsgivare
AB Ny Kollega i Skåne
Hemsida: https://nykollega.se/
Ansökan
Ansök senast 13 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren grävmaskinist, Liebherr (2014), till Älmby Entreprenad!

Arbetsgivare / Ort: Älmby Entreprenad AB / Älmhult
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 14 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Grävmaskinförare

Om jobbet

Älmby Entreprenad AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder unika lösningar inom mark-, anläggning-, bygg- och rivningsbranschen. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål. Vår långa och mångsidiga erfarenhet gör det lätt för dig som kund att låta oss ta totalansvar för era uppdrag, stora som små.


Vi behöver nu stärka upp vårt lag med ytterligare en till Maskinist.

Som maskinist hos Älmby Entreprenad kommer du bli en del av ett härligt gäng med stort engagemang! Här erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, kvalitétstänk och kreativitet.

Arbetsuppgifter

Som maskinist hos Älmby kommer du köra grävmaskin i varierande projekt som omfattar olika typer av anläggningsarbeten. Du kommer arbeta för våra kunder runt om i Södra Sverige.

Profil

Vi söker dig som är erfaren grävmaskinist och har en god maskin vana. Du har god erfarenhet av att hantera och gräva efter GPS-system.

Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt. Det är positivt om du kan vara flexibel när det kommer till arbetstider och arbeta i olika geografier i Södra Sverige.

Viktiga egenskaper för att trivas på Älmby är att du har ett kvalitétstänk, ett eget driv och bidrar till en god samarbetsförmåga.

Förarbevis för grävmaskin samt B-körkort är ett krav.

Arbetsgivare
Älmby Entreprenad AB
Bäckgatan 28A
34334 Älmhult
Hemsida: https://www.almbyentreprenad.se/
Ansökan
Ansök senast 14 December (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Maskinförare Snöröjning

Arbetsgivare / Ort: Snökedjan AB / ENSKEDE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Snöröjningsmaskin

Om jobbet
Vi på Snökedjan är experter på snöröjning och vinterunderhåll. Vi erbjuder dig en komplett lösning under hela vintern med snöskottning, snöröjning, sandning, sandupptagning & takskottning. Vi är en jourverksamhet vilket innebär att vi håller koll på vädret och uppdaterar er med löpande information om vårt arbete. Vi är certifierade och har en lång erfarenhet av vinterunderhåll! Snökedjan söker Maskinförare Arbetsuppgifter Snöröjning i hels Storstockhom Både stora och små maskiner Utbildning/Erfarenhet Gärna erfarenhet men inget krav Välkommen med din ansökan redan idag på www.snokedjan.se Har du frågor kontakta Stefan 0708765133 [email protected]
Arbetsgivare
Snökedjan AB
Dörrvägen 11 NB
12244 ENSKEDE
Tel: 0790784571
Ansökan
Ansök senast 15 December (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinförare/Krossmakinist

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Vi söker nu en grävmaskin/hjullastarförare/krossmaskinist till en bergtäkt i Skåne Dina arbetsuppgifter Arbetet består huvudsakligen av att skota berget samt gräva i sprängsten och tillsammans med hjullastare mata förkrossen. Som en del i team ansvarar du även för borforsling av materialet till olika stationer. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som tidigare jobbat som grävmaskinist/hjullastarförare i bergtäkt och har yrkesbevis på båda redskapensamt erfarenhet av att krossa. Som person är du utåtriktad, engagerad och har lätt för att kommunicera med andra, du gillar att ha kontakt med både uppdragsgivare och kollegor. Du gillar ordning och försöker alltid hitta de bästa lösningarna vid produktion och förebyggande underhåll. Att arbeta självständigt och ta eget ansvar för både uppgifter och problemlösning är givet för dig. Krav förutom YKB är att du har mek. kunskaper. Krav: yrkesbevis för grävmaskin och hjullastare Information och kontakt Arbetstid: dagtid Tillträde omgående. Tjänsten är en tillsvidaretjänst För mer information om tjänsten kontakta Magnus Nordholm, 046-540 85 91 Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast 18 December (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Utbildare Maskinförare Umeå

Arbetsgivare / Ort: YrkesAkademin AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 December (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Vi behöver förstärka vårat lag som jobbar med utbildningar till anläggningsmaskinförare söker YrkesAkademin Utbildare till flera orter över hela landet. Till våran verksamhet i Umeå söker vi även personal till våran befintliga utbildning. Vem är du? Vi söker dig som är flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och förmågan att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du har stort behov och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende. Arbetsbeskrivning Som utbildare för anläggningsmaskinförare ansvarar du för att utbilda framtidens yrkesförare. Det är ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum och praktisk utbildning för anläggningsmaskinförare. Tillsamans med ett glatt gäng kollegor stöttar vi varandra i vårt dagliga arbete. Det finns stor möjlighet att utvecklas vidare i företaget på sikt då YrkesAkademin finns över hela Sverige. Det övergripande målet för utbildningsuppdraget är att deltagarna når den kompetens som resulterar i utbildningsintyg och blir anställningsbara som lärlingar. Kvalifikationer: • Goda teoretiska och praktiska yrkeskunskaper • Minst fem års yrkeserfarenhet förvärvade inom de senaste tio åren • Har yrkesbevis för de maskiner som utbildningen avser Anställningsform Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 40 timmar/vecka. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi ser gärna fler kvinnliga sökande. Placering Personal söks till Umeå. Ansökan Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Annika Lind 076-6352458 [email protected], eller Morgan Rönnqvist 023-58 470, [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Om YrkesAkademin YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.
Arbetsgivare
YrkesAkademin AB
Ansökan
Ansök senast 19 December (17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior grävmaskinist för fiberarbeten

Arbetsgivare / Ort: Resta gård
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 December (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Färdigheter
Krav
 • Markanläggning
 • Förläggning av optisk fiberkabel
 • Grävmaskin
 • Yrkesbevis
 • grävmaskin/grävlastare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi har ett omfattande uppdrag att gräva landförbindelser i ett internationellt fiberprojekt som skall sammanbinda länder runt Östersjön. Vi har slutfört första sträckan mellan Sverige och Finland under 2019 men mycket kvarstår och vi kommer påbörja nästa projektsträcka under hösten 2020 så fort marktillstånd mm är klara. Detta arbete kräver flera arbetsteam, där varje team består av en arbetsledande anläggningsarbetare som får ha koll på kartor, material, logistik och att arbetet utförs rätt och riktigt samt en senior erfaren grävmaskinist med lång erfarenhet inom fiberarbeten. Du skall som grävmaskinist hos oss vara mycket erfaren att gräva schakt för kabel, både med försiktighet och precision och med hastighet för att hinna dagens sträcka som skall utföras enligt planen. Har du inte jobbat som grävmaskinist med detta arbete i flera år så kan du alltså inte söka detta jobb.

Du rapporterar till vår övergripande arbetsledare och entreprenadchef som planerar, leder och styr vår totala produktionsverksamhet inom schakt och fiberarbeten. Vi är anslutna till Maskin Entreprenörerna (ME) och har kollektivavtal.

Du som passar att jobba med oss är en positiv, energifylld och engagerad person med ett tydlig målsättning att jobba effektivt med dina medarbetare. Du är strukturerad och styr alltid med arbetslagets och företagets bästa i fokus och vinner respekt med stor erfarenhet inom vårt område. Du måste också vara i mycket god fysisk kondition då det förväntas att du också jobbar utanför maskinen tillsammans med din "markgubbe" när det behövs mer än två händer.

Vi tror att du är 30-60 år med erfarenhet av att förlägga fiber eller andra kabeltekniska arbeten. Vi vill att du skall vara stolt och professionell i ditt arbete med ett gediget intresse för det vi vill åstadkomma. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt men samtidigt vara kommunikativ och stämma av att du är på rätt spår. Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga.

Vi värdesätter att du är en kombination av noggrann och snabb, i både tanke och handling och att du är positiv och glad även när det är lite motigt.

Vi kommer ha en del arbeten i Stockholms regionen men mycket av arbete kommer att ske i andra länder och i andra delar av Sverige så du måste kunna resa och ligga borta under veckorna periodvis.

Du har också:

-Bevis på grävmaskinkunskaper

-Goda språkkunskaper i svenska och engelska

-B-Körkort gärna BE eller mer

Vi är för övrigt ca 25 anställda med skilda kompetenser inom djurskötsel, matförädling, jordbruk, byggnation och markarbete. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och att vi strävar efter att vara bäst!

Vi erbjuder en prestigelös arbetsplats med hög arbetsenergi och arbetsmoral där du får vara med och bygga något nytt. Vi vågar tänkta nytt och annorlunda för att skapa nästa generations fibernät i denna region och ibland blir det också aktiviteter då du kommer träffa övriga i vår andra verksamhet som är ett lantbruk med fokus på miljön och djurens villkor och med en långsiktig ekonomisk bärighet. Se mer om detta på www.restagard.se.


Vi kan erbjuda mycket bra lön och anställningsvillkor för rätt person.

Innan anställning sker kommer telefonintervju att ske inledningsvis, därefter personligt möte med vår entreprenadchef Tony Lövegard. För mer information om denna tjänst eller frågor om företaget kontakta Anna Hane, 072 22 11 301, eller skicka ansökan till [email protected]

Arbetsgivare
Resta gård
Hemsida: www.restagard.se
Ansökan
Ansök senast 19 December (17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skogsmaskinförare

Arbetsgivare / Ort: Vb Skog AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 December (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skogsmaskinförare

Om jobbet

Vi söker 1-2 skördar / skotarförare för anställning till våran avverkningsgrupp med arbetsområde inom fyrkanten med basområde Råneå älvdal. Vi ser att du som söker har en skoglig utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket samt innehar B-körkort. Vi ser även att du har lätt för att arbeta i grupp och i din roll som maskinförare är du både produktions & kvalitéts medveten mot oss och våra kunder. Provanställning 6 månader tillämpas.


Vid eventuella frågor om jobbet vänligen kontakta Jonas på 0702462378

Arbetsgivare
Vb Skog AB
Ansökan
Ansök senast 19 December (17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker grävmaskinist!

Arbetsgivare / Ort: Trädgårdsteknik i Mellansverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 December (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Företaget

Trädgårdsteknik i Mellansverige är ett företag som startades 2007 och driver större delen av sin verksamhet i Mälardalsregionen med filialer i Örebro, Enköping och Stockholm. Företaget inriktar sig främst på markanläggning, underhåll och parkskötsel, Trädgårdsteknik i Mellansverige kan erbjuda ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik.

Frihet under ansvar är vårt motto, därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet där ansvarstagande och samarbetsförmåga är egenskaper som värderas högt.


Arbetsuppgifter

Som ovan nämt utför Trädgårdsteknik i Mellansverige mark- och anläggningsarbeten i hela Sverige, att kunna ligga ute vid vissa projekt är därför ett krav. Du som söker kommer framförallt utföra maskinella arbeten men där det erfordras kommer du även arbeta utanför maskin. Maskinerna som du kommer att använda är bland annat grävmaskin 1,5-20ton, bandschaktare 5 & 16ton, lastmaskin 4-10ton, jordbrukstraktor mm.


Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har yrkes- eller utbildningsintyg för respektive maskinslag och är en positiv person som ser lösningar istället för problem. Du trivs med att arbeta i arbetslag där samarbete med kollegor och kunder är grunden till ett bra arbete, men du kan även arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna kräver flexibilitet och anpassningsförmåga, vilka är två egenskaper vi ser att du besitter.


Krav

Yrkesbevis alt. Utbildningsintyg grävmaskin

B-körkort


Meriterande

Kunskap i laser och mätteknik

BE-behörighet

C- och/eller CE behörighet

YKB


Urval sker löpande därför kan annonsen tas bort innan sista ansökningsdag, så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Arbetsgivare
Trädgårdsteknik i Mellansverige AB
Hemsida: www.ttms.se
Ansökan
Ansök senast 20 December (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Rörjouren Söker Grävmaskinist

Arbetsgivare / Ort: Rörjouren Svenska AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 December (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Grävmaskinförare

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi på Rörjouren Svenska AB expanderar och söker nu dig som kan hjälpa oss som grävmaskinist i Stockholm. Arbetsuppgifter kan innefatta att gräva upp avlopp och fylla igen samt gräva runt kallvattenledningar.

Vårt huvudkontor ligger i Älvsjö och vi arbetar med alla typer av rörarbeten, VVS-installationer, rörinspektioner och läckagesökningar samt grävarbeten. Vi ser att du som person är positiv, utåtriktad och gillar att arbeta i en varierande arbetsmiljö. Dessutom ser vi att du ska vara problemlösande och kreativ samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och trivs med det. Som person är du noggrann och uppskattar ordning och reda. Du är en teamplayer och har ett socialt och trevligt sätt. Vidare har du förmåga att arbeta metodiskt och har förmågan att strukturera ditt eget arbete samt arbeta effektivt under stress.


För att vara lämplig för denna tjänst skall du:

• Erfarenhet av grävjobb

• Vara ansvarsfull, noggrann och självgående

• Ha hög arbetsmoral

• Serviceorienterad och trevlig

• B-körkort


Arbetsgivare
Rörjouren Svenska AB
11674 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 23 December (21 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinsförare

Arbetsgivare / Ort: Lilleby Entreprenad AB / TORSLANDA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 December (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

#jobbjustnu

Grävmaskinförare med minst 5 års erfarenhet samt, bergsborrning och stenarbete såsom murnnig och betongarbeten.

Arbetsgivare
Lilleby Entreprenad AB
TJÄRNHÖJDSVÄGEN 13
42350 TORSLANDA
Ansökan
Ansök senast 23 December (21 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist sökes för uppdrag i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Initium Gruppen AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 December (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet

Vi söker en erfaren grävmaskinist för kunds räkning.

Om tjänsten

Som anställd hos Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera. Hos oss kommer dina uppdrag vara omväxlande, utmanande och stimulerande. Projekten kan variera allt från mindre entreprenader till större projekt. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar, där dina tidigare erfarenheter, din envishet och din vilja kommer hjälpa dig att lyckas i rollen. Arbetsområdet är Storstockholm med omnejd

Arbetsuppgifter

Gräva och schakta för hus, anläggningar och vägar, gräva och lägga vatten- och avloppsledningar, lasta och lossa olika typer av gods och material.

Din bakgrund

Du har gärna YKB för grävmaskin och tidigare erfarenhet som grävmaskinist är ett krav. Lätt för att samarbeta, är noggrann och självgående. Talar svenska eller/och mycket god engelska.

Vi erbjuder

 • Lön enligt överenskommelse baserat på din erfarenhet och personliga driv.
 • Goda utvecklingsmöjligheter hos ett växande företag.
 • Härlig gemenskap.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Vi arbetar med löpande urval.

Arbetsgivare
Initium Gruppen AB
Vanadisvägen 3
11346 Stockholm
Hemsida: https://initium.nu/
Ansökan
Ansök senast 27 December (25 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist!

Arbetsgivare / Ort: M J Contractor AB / UPPLANDS VÄSBY
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

MJ Contractor AB genomför bygg-, mark- och anläggningsarbeten i Stockholms län och grundades 1993 av Mikael Johansson som äger och leder företaget.

Vi är mycket måna om våra goda relationer med beställare och kunder och tror på att en bra dialog ger bättre resultat. Vårt mål är att så kostnadseffektivt som möjligt och på bästa sätt utföra projektet tillsammans med dig som kund. Vi tror du tycker att det är viktigt med bra arbetsmoral och har kunskap från markarbete sedan tidigare.

Ser gärna att du inte är rädd att kliva ur maskinen för att hjälpa till där det behövs och att du kan ingå i ett lagarbete.

Självklart vill vi att du kan framföra den hjulburna grävmaskinen med vana samt att du känner trygghet i uppgiften. Vi växer och kommer behöva fler medarbetare MJ Contractor AB och söker därför ytterligare maskinförare med yrkesbevis.

Våra projekt är varierande i storlek, besök oss gärna på www.mjcontractor.se

Arbetar enligt kvalitetsledningssystem ISO 9001 och miljöledningssystem ISO 14001 och vår maskinpark består av egna miljögodkända maskiner, lastbilar och bilar.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
M J Contractor AB
TRUCKVÄGEN 6
19452 UPPLANDS VÄSBY
Hemsida: http://www.mjcontractor.se
Ansökan
Ansök senast 31 December (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Anläggare sökes!

Arbetsgivare / Ort: Jovi Konsult AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Vill du jobba med anläggníng och entreprenad? Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta på ett mindre, familjeägt entreprenadföretag. Där ingen dag är den andre lik när det kommer till arbetsuppgifterna. Större delen av arbetet sker utomhus, året runt. Varierande arbetsuppgifter i form av tex köra grävmaskin, rivning etc. Din bakgrund Vi söker dig som tidigare arbetat med entreprenad, anläggning, kört grävmaskin eller liknande arbetsuppgifter. Du har även ha ett förflutet inom bygg/snickare. Är du duktig på ritningsläsning är det väldigt meriterande. God fysik är ett måste för tjänsten. Körkort B är ett krav, och tillgång till egen bil är ett plus. Om företaget Vår kund arbetar i Göteborgsregionen. Intervjuer och urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! Om oss På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 30 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland.
Arbetsgivare
Jovi Konsult AB
Hemsida: https://www.jovikonsult.se
Ansökan
Ansök senast 31 December (29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist

Arbetsgivare / Ort: Stockholms Mark Produktion AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Färdigheter
Meriterande
 • Ritningsläsning
 • Rörläggning
 • mark

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Grävmaskinist


Som grävmaskinist tar du underhållet av din maskin på stort allvar, utför ditt arbete med hög kvalité och har en god samarbetsförmåga med våra anläggare. Vi ser gärna att du både har erfarenhet av hjulgrävare i 14-16 tons klassen samt bandare från 3 till 20 ton.

Du är inte rädd för att kliva ur maskinen för att hjälpa till där det behövs.


Självklart har ni yrkesbevis och gärna erfarenhet av GPS körning, VA grävning och grundläggning.

Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga, du behöver vara disciplinerad, van vid att arbeta hårt och noggrann i allt du gör.


Du ska ha möjlighet att arbeta inom hela Stockholmsområdet.


Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss:

www.smpab.se


Vi ser framemot din ansökan :)


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Stockholms Mark Produktion AB
11674 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 31 December (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist till Kungshamn!

Arbetsgivare / Ort: WorkWeb AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 January (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
För kunds räkning söker vi nu en erfaren grävmaskinist med erfarenhet av bandgrävare till Kungshamn med omnejd. Kund är ett entreprenadföretag med lång branscherfarenhet och bred kompetens inom mark- och anläggningsarbeten och utför projekt inom bland annat schaktning, sprängning, VA-arbeten och dräneringar. Deras kunder består främst av kommuner, privatpersoner, bygg- och fastighetsbolag. Företaget är idag 16 anställda, omsätter ca 30 mkr med verksamhet i främst Norra Bohuslän. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som grävmaskinist kommer du främst arbeta med bandgrävare mot projekt inom mark- och anläggningsarbeten i Kungshamn och närliggande kommuner. - Projekten kommer vara av varierade karaktär men som grävmaskinist kommer en del projekt gällande VA-arbeten och schaktning att ingå i tjänsten. - I tjänsten ingår även att utför mindre service/reparationsarbeten (t.ex byte av hydraulslangar). Vi söker dig som - Vi söker dig som är en självgående grävmaskinist med erfarenhet av bandgrävare upp till 24 ton. Utöver detta ser vi även att du har erfarenhet av GPS (Scanlaser/Leica) och har erfarenhet av arbete inom berg. - Yrkesbevis, B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är krav. - Meriterande om du innehar C-körkort. - Som person är du självgående och ansvarstagande. Du erbjuds - Möjlighet till att komma in på ett stabilt företag som har funnits länge i branschen och har ett gott rykte. - Ett mindre och flexibelt företag där det är lätt att trivas och i en miljö som genomsyras av delaktighet. - Goda anställningsvillkor och förmåner. WorkWeb är ett rekryteringsbolag som är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag. Övrig information - Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid. - Omfattning: Heltid. - Placering: På projekt i Kungshamn med omnejd. - Eventuella frågor besvaras av Researcher Ebba Hedin: 076 395 78 94 / [email protected] Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos kund. Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Arbetsgivare
WorkWeb AB
Hemsida: http://www.workweb.se
Ansökan
Ansök senast 4 January (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist & anläggare till EZ Gruppen

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 January (1 månad 18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
EZ Gruppen är ett mark & anläggningsföretag som 2019 vann årets företagare i Botkyrka. Verksamheten består främst av schaktning och anläggning av infrastrukturprojekt främst åt kommuner men också en del bostadsrättsföreningar, kommersiella fastighetsägare och andra byggföretag. Projekten består bland annat av schaktning & anläggning GC- banor, kollektivtrafik, lekplatser och fotbollsplaner. Utöver detta har vi också en del vinter/sommar underhåll. Vi har vuxit kraftigt det senaste året och vill fortsätta i den riktningen och söker därför en grävmaskinist som också kan arbeta på marken när det behövs. Vi erbjuder en roll där du kommer få möjlighet att ta mycket ansvar och vara med att utvecklas i företaget medan vi växer. Som grävmaskinist kommer du bland annat: - Köra Hjulgrävare - Jobba efter ritning & utmätningar - Schakta & bereda mark - Lägga sten & grus - Lägga asfalt - Hantera vibrationsplattor Krav: - 2 års erfarenhet av en liknande roll - Fysisk frisk - arbetet är fysiskt krävande - God svenska i tal & skrift - du ska kunna dokumentera ditt arbete - YKB Vi söker dig som: Självgående & ansvarstagande - Eftersom vi är ett litet företag som vill utvecklas krävs det att du kan ta ansvar för att arbetet blir gjort på rätt sätt Flexibel & prestigelös - Eftersom du måste du kunna anpassa dig efter vad som behövs göras, och göra det som är bäst för teamet Meriterande om du har utbildningar inom: - Arbete på väg - Säkra lyft - Liftkort - Heta arbeten - m.m Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: 7- 16 Placering: På projekt runt om i Stockholms området Anställningsform: Heltid tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning Kollektivavtal med Sveriges Byggindustrier (Byggnads) Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/preview/c9d8b58f-f84f-451d-84ef-481c17695b68) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 20 January (1 månad 18 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

3 st Grävmaskinsförare till Kiruna

Arbetsgivare / Ort: Haugskott Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 January (1 månad 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker just nu för kunds räkning, 3 st grävmaskinsförare till Kiruna med start till våren april / maj


Tillsvidareanställning.

Mån-tors

Skiftgång dvs 7-7 kan eventuellt ordnas

Bostad finnes.


Dina arbetsuppgifter som Grävmaskinsförare är främst att köra grävmaskin, grundläggning, VA- schakt, entreprenadarbeten, lite av varje inom entreprenad förekommer.

Förarbevis grävmaskin är ett krav.


Du som person till detta arbete skall ha hög arbetsmoral, problemlösare, kunna ta egna initiativ, god kommunikativ förmåga med andra medarbetare, noggrann, stresstålig och även kunna kliva ur maskinen och hjälpa till där det behövs.Bifoga CV och Personligt brev

samt bifoga certifikat, kurser, intyg m.m.

Märk din ansökan med *Grävmaskinsförare*


Urval sker löpande, välkommen med din ansökan idag!


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Haugskott Consulting AB
Ansökan
Ansök senast 25 January (1 månad 23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist sökes till Ilfrakt

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (2 månader 5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Il Frakt och Företagstjänst AB är ett familjeföretag som grundades 1984 och har idag ett brett utbud av tjänster inom distribution och bygg. Företaget har idag ca 40 anställda, varav 8 maskinister. Vi söker en erfaren maskinist till vår bandgrävare EC220EL med maskinstyrning, för längre uppdrag hos beställare i södra Stockholm och Södertälje. Som grävmaskinist arbetar du självständigt under beställares arbetsledning. Du kommer att ansvara för arbetsflödet kring din maskin på lång- och kort sikt i samarbete med vår beställares personal. Vi har serviceavtal på alla våra grävmaskiner. Vi erbjuder trygg fast heltidsanställning med kollektivavtal, arbetstiderna är måndag till fredag eller måndag till torsdag. Krav: - Yrkesbevis och minst 5 års erfarenhet som maskinförare - Minst 6 månaders erfarenhet av körning med maskinstyrning (Leica 3D) - Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. - B-körkort Vi söker dig som: - Är flexibel för förändringar i arbetet. - Har god social förmåga och gillar att arbeta i grupp - Är van att arbeta självständigt Övrigt: - Start: Omgående - Placering: Södra Stockholm - Anställningsform: Heltid - Ansökan: Klicka här för att skicka ansökan (https://tillvaxtbotkyrka.teamtailor.com/jobs/930010-gravmaskinist-sokes-till-ilfrakt/applications/new?secret=de5052df-f9af-4397-bb3c-5a5a18eb4d68&_ga=2.93289246.2032046177.1598013490-1347174003.1598013490) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 7 February (2 månader 5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist sökes till väletablerat familjeföretag

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 March (3 månader 25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Åkar`n Jerry Schakt och Transport AB är ett väletablerat familjeföretag som ägs och grundades 1987 av Jerry Vesterholm. För närvarande har vi 6 maskiner i drift: 3 hjulgrävare från 15-20 ton och 3 hjullastare från 5-6 ton. Vi utför allt från grund till tomtplanering. Vi är ett litet bolag med 4 heltidsanställda grävmaskinister som utför längre uppdrag ute hos de större byggbolagen och kommuner i Stockholmsområdet. Då vi har fler förfrågningar än vad vi kan ta emot behöver vi fler maskinister. Som grävmaskinist ansvarar du för en av våra hjulgrävare på 15-20 ton och arbetar självständigt ute hos kund på längre uppdrag i Stockholmsområdet. Vi har nya maskiner från CAT & Lieber, hos oss hoppar du inte runt utan behåller samma maskin. Du kommer att arbeta med all form av grund och tomtplanering, inklusive rörgravar och avlopp. Arbetstiderna är 06:30 - 16:00, med viss jour utifrån dina möjligheter. Du erbjuds trygg heltidsanställning, vi har hängavtal med Sweco. Krav: - Du har arbetat minst 5 år som grävmaskinist och är van att jobba självständigt. - Du har goda kunskaper i att gräva för vatten/avlopp, rörgravar, husgrunder och finplanering. - Du har mycket goda kunskaper i svenska - Har erfarenhet att köra hjulgrävare med GPS Vi söker dig som är: - service-inriktad och flexibel då du representerar företaget ute hos kund. - social och har lätt att samarbeta med dina kollegor på bygget. - ansvarsfull och noggrann då du oftast arbetar självständigt, med bland annat vatten & avlopp där ingenting får gå fel. Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: 06:30 - 16:00 Placering: Stockholmsområdet Anställningsform: Heltid Ansökan: Klicka här för att skicka ansökan (https://tillvaxtbotkyrka.teamtailor.com/jobs/845647-gravmaskinist-sokes-till-valetablerat-familjeforetag/applications/new?_ga=2.28472892.123562633.1583329868-682623967.1583329868) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 27 March (3 månader 25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinförare

Arbetsgivare / Ort: RSH Bostad AB / Haninge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (3 månader 29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska
Meriterande
 • Ryska
 • Polska

Om jobbet

Vi söker grävmaskinförare som:

* Har utbildning och erfarenhet inom detta yrke minst ett år

* Har yrkesbevis och behörigt körkort för grävmaskiner - detta är ett krav

* Trivs med att samarbeta med andra men också kan arbeta självständigt och ta ansvar

* Är noggranna i arbetet och vana av att arbeta i högt tempo

* Är problemlösare och trivs med fysiskt jobb

* Talar svenska och engelska - detta är ett krav

* Talar ryska och/eller polska - detta är meriterande

I arbetsuppgifterna ingår allt inom grävarbete.


Vänligen, skriv Grävmaskinförare i rubriken när ni mejlar era CV och Personliga brev till oss.

Arbetsgivare
RSH Bostad AB
Box 3072
13603 Haninge
Ansökan
Ansök senast 31 March (3 månader 29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist - Kalmar - Social problemlösare med maskinvana?

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 April (4 månader 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Om Företaget Ett företag som är rotat i utkanten av Kalmar och som har funnits sen 1990 talet. När företaget startades så låg fokus på trädgårdar och anläggning för hus och parker. Idag tar man i stort allt som man med mänsklig hand kan förvalta som trädgård, husgrunder, parker, anläggning, dränering till grävmaskiner i alla storlekar. Idag är teamet runt 20 stycken där det alltid är högt i tak och man är alltid redo att hjälpa en kollega. Arbetsuppgifter Med grävmaskin kommer ditt arbete handla om fibergrävning, dränering, förberedande för husgrunder och anläggning till trädgårdar och parker till största del. Kunderna just nu har varit stora upphandlingar men företaget vänder sig även till privatkunder. I företagets maskinpark finns allt från Bobcats, minigrävare, hjulgrävare till bandgrävare. Arbetsgruppen skiftar från två upp till åtta ute på fältet beroende på hur stort arbete är. Personliga Egenskaper A och O för att fungera i teamet är din sociala förmåga och med en positiv inställning för att kunna jobba med problemlösning ute på fält tillsammans med dina kollegor. Du har ett effektivt arbetssätt med stor noggrannhet och du är en lagspelare som alltid är redo att ge en hjälpande hand. Du är en lojal person som har hög arbetsmoral och trivs med frihet under ansvar. Erfarenhet och maskinvana går före teoretiska kunskaper och utbildning. Krav - Flytande svenska i tal och skrift för att kunna ta och ge instruktioner utan felmarginal - B-körkort - Gärna utbildning eller erfarenhet som gör dig självgående inom anläggning och har kört grävmaskin och har viss erfarenhet. Meriter - Längre erfarenhet av branchen sen innan - Erfarenhet av traktor med vagn, bandmaskiner samt hjullastare Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 4 April (4 månader 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist - Kalmar - Social problemlösare med maskinvana?

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 April (4 månader 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Om Företaget Ett företag som är rotat i utkanten av Kalmar och som har funnits sen 1990 talet. När företaget startades så låg fokus på trädgårdar och anläggning för hus och parker. Idag tar man i stort sett allt som kan förvaltas som trädgård, husgrunder, parker, anläggning, dränering, kabeldiken och mycket mer. Idag är teamet runt 20 stycken där det alltid är högt i tak och man är alltid redo att hjälpa en kollega. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som grävmaskinist. Med mestadels hjulgrävare kommer ditt arbete handla om fibergrävning, dränering, förberedande för husgrunder och anläggning till trädgårdar och parker till största del. Kunderna just nu har varit stora upphandlingar men företaget vänder sig även till privatkunder. I företagets maskinpark finns allt från Bobcats, minigrävare, hjulgrävare till bandgrävare. Arbetsgruppen skiftar från två upp till åtta ute på fältet beroende på hur stort arbete är. Tillsammans med anläggarna så löser mycket av projekten själva med stöd från ledning. Personliga Egenskaper A och O för att fungera i teamet är din sociala förmåga och med en positiv inställning för att kunna jobba med problemlösning ute på fält tillsammans med dina kollegor. Du har ett effektivt arbetssätt med stor noggrannhet och du är en lagspelare som alltid är redo att ge en hjälpande hand. Du är en lojal person som har hög arbetsmoral och trivs med frihet under ansvar. Krav - Yrkesbevis, grävmaskin/grävlastare - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Ritningsläsning - APV Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! (Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 8 April (4 månader 6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist - Kalmar - Social problemlösare med maskinvana?

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 April (4 månader 12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Om Företaget Ett företag som är rotat i utkanten av Kalmar och som har funnits sen 1990 talet. När företaget startades så låg fokus på trädgårdar och anläggning för hus och parker. Idag tar man i stort sett allt som kan förvaltas som trädgård, husgrunder, parker, anläggning, dränering, kabeldiken och mycket mer. Idag är teamet runt 20 stycken där det alltid är högt i tak och man är alltid redo att hjälpa en kollega. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som grävmaskinist. Med mestadels hjulgrävare kommer ditt arbete handla om fibergrävning, dränering, förberedande för husgrunder och anläggning till trädgårdar och parker till största del. Kunderna just nu har varit stora upphandlingar men företaget vänder sig även till privatkunder. I företagets maskinpark finns allt från Bobcats, minigrävare, hjulgrävare till bandgrävare. Arbetsgruppen skiftar från två upp till åtta ute på fältet beroende på hur stort arbete är. Tillsammans med anläggarna så löser mycket av projekten själva med stöd från ledning. Personliga Egenskaper A och O för att fungera i teamet är din sociala förmåga och med en positiv inställning för att kunna jobba med problemlösning ute på fält tillsammans med dina kollegor. Du har ett effektivt arbetssätt med stor noggrannhet och du är en lagspelare som alltid är redo att ge en hjälpande hand. Du är en lojal person som har hög arbetsmoral och trivs med frihet under ansvar. Krav - Yrkesbevis, grävmaskin/grävlastare - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Ritningsläsning - APV Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! (Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 14 April (4 månader 12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Anläggare - Mörrum - Byt hjulspår och gräv fram ditt cv:e!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 April (4 månader 14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Detta mångfasetterade företag utför idag de flesta typer av mark och anläggningsarbeten till såväl privatpersoner som välkända företag. De erbjuder individuella lösningar när det gäller exempelvis utgrävning av grunder, markberedning och planering. Företaget besitter en maskinpark innefattande grävmaskiner i olika storlekar; från minigrävmaskin till hjul- och bandgrävmaskin, hjullastare och flexibla grusbilar med släp. Just nu söker företaget en självgående grävmaskinist med sann passion för sitt yrke och som utför sitt arbete med finess. För den rätte kandidaten finns stora utvecklingsmöjligheter på företaget. Är du duktig på det du gör och har ett sug efter att utvecklas och växa, då är det dig vi söker! Personliga Egenskaper Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från anläggningsbranschen och älskar det du gör. Du är en skön lirare, social och flexibel, då jobbet kommer att innebära en del resande för arbeten ute hos olika kunder. Arbetsuppgifter Som grävmaskinförare är det framförande av gräv- och anläggningmaskiner som är din arbetsuppgift. Maskin erfarenhet som efterfrågas är inom olika grävmaskiner i olika storlekar; från minigrävmaskin till hjul- och bandgrävmaskin till hjullastare. Krav - Förarbevis för grävmaskin är ett krav för maskinförarbefattningen - Motsvarande erfarenhet som kan likaställas med utbildning - Körkort och tillgång till bil - Svenska i tal och skrift Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Om oss Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 16 April (4 månader 14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Anläggare - Mörrum - Byt hjulspår och gräv fram ditt cv:e!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 April (4 månader 21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Detta mångfasetterade företag utför idag de flesta typer av mark och anläggningsarbeten till såväl privatpersoner som välkända företag. De erbjuder individuella lösningar när det gäller exempelvis utgrävning av grunder, markberedning och planering. Företaget besitter en maskinpark innefattande grävmaskiner i olika storlekar; från minigrävmaskin till hjul- och bandgrävmaskin, hjullastare och flexibla grusbilar med släp. Just nu söker företaget en självgående grävmaskinist med sann passion för sitt yrke och som utför sitt arbete med finess. För den rätte kandidaten finns stora utvecklingsmöjligheter på företaget. Är du duktig på det du gör och har ett sug efter att utvecklas och växa, då är det dig vi söker! Personliga Egenskaper Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från anläggningsbranschen och älskar det du gör. Du är en skön lirare, social och flexibel, då jobbet kommer att innebära en del resande för arbeten ute hos olika kunder. Arbetsuppgifter Som grävmaskinförare är det framförande av gräv- och anläggningmaskiner som är din arbetsuppgift. Maskin erfarenhet som efterfrågas är inom olika grävmaskiner i olika storlekar; från minigrävmaskin till hjul- och bandgrävmaskin till hjullastare. Krav - Förarbevis för grävmaskin är ett krav för maskinförarbefattningen - Motsvarande erfarenhet som kan likaställas med utbildning - Körkort och tillgång till bil - Svenska i tal och skrift Merit - Erfarenhet av Lastväxlare Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Om oss Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 23 April (4 månader 21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist - Kalmar - Social problemlösare med maskinvana?

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 April (4 månader 21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Om Företaget Ett företag som är rotat i utkanten av Kalmar och som har funnits sen 1990 talet. När företaget startades så låg fokus på trädgårdar och anläggning för hus och parker. Idag tar man i stort sett allt som kan förvaltas som trädgård, husgrunder, parker, anläggning, dränering, kabeldiken och mycket mer. Idag är teamet runt 20 stycken där det alltid är högt i tak och man är alltid redo att hjälpa en kollega. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som grävmaskinist. Med mestadels hjulgrävare kommer ditt arbete handla om fibergrävning, dränering, förberedande för husgrunder och anläggning till trädgårdar och parker till största del. Kunderna just nu har varit stora upphandlingar men företaget vänder sig även till privatkunder. I företagets maskinpark finns allt från Bobcats, minigrävare, hjulgrävare till bandgrävare. Arbetsgruppen skiftar från två upp till åtta ute på fältet beroende på hur stort arbete är. Tillsammans med anläggarna så löser mycket av projekten själva med stöd från ledning. Personliga Egenskaper A och O för att fungera i teamet är din sociala förmåga och med en positiv inställning för att kunna jobba med problemlösning ute på fält tillsammans med dina kollegor. Du har ett effektivt arbetssätt med stor noggrannhet och du är en lagspelare som alltid är redo att ge en hjälpande hand. Du är en lojal person som har hög arbetsmoral och trivs med frihet under ansvar. Krav - Yrkesbevis, grävmaskin/grävlastare - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Ritningsläsning - APV Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! (Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 23 April (4 månader 21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist - Kalmar - Social problemlösare med maskinvana?

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 May (5 månader 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Om Företaget Ett företag som är rotat i utkanten av Kalmar och som har funnits sen 1990 talet. När företaget startades så låg fokus på trädgårdar och anläggning för hus och parker. Idag tar man i stort sett allt som kan förvaltas som trädgård, husgrunder, parker, anläggning, dränering, kabeldiken och mycket mer. Idag är teamet runt 20 stycken där det alltid är högt i tak och man är alltid redo att hjälpa en kollega. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som grävmaskinist. Med mestadels hjulgrävare kommer ditt arbete handla om fibergrävning, dränering, förberedande för husgrunder och anläggning till trädgårdar och parker till största del. Kunderna just nu har varit stora upphandlingar men företaget vänder sig även till privatkunder. I företagets maskinpark finns allt från Bobcats, minigrävare, hjulgrävare till bandgrävare. Arbetsgruppen skiftar från två upp till åtta ute på fältet beroende på hur stort arbete är. Tillsammans med anläggarna så löser mycket av projekten själva med stöd från ledning. Personliga Egenskaper A och O för att fungera i teamet är din sociala förmåga och med en positiv inställning för att kunna jobba med problemlösning ute på fält tillsammans med dina kollegor. Du har ett effektivt arbetssätt med stor noggrannhet och du är en lagspelare som alltid är redo att ge en hjälpande hand. Du är en lojal person som har hög arbetsmoral och trivs med frihet under ansvar. Krav - Yrkesbevis, grävmaskin/grävlastare - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Ritningsläsning - APV Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! (Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 6 May (5 månader 4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist - Kalmar - Social problemlösare med maskinvana?

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 May (5 månader 14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Om Företaget Ett företag som är rotat i utkanten av Kalmar och som har funnits sen 1990 talet. När företaget startades så låg fokus på trädgårdar och anläggning för hus och parker. Idag tar man i stort sett allt som kan förvaltas som trädgård, husgrunder, parker, anläggning, dränering, kabeldiken och mycket mer. Idag är teamet runt 20 stycken där det alltid är högt i tak och man är alltid redo att hjälpa en kollega. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som grävmaskinist. Med mestadels hjulgrävare kommer ditt arbete handla om fibergrävning, dränering, förberedande för husgrunder och anläggning till trädgårdar och parker till största del. Kunderna just nu har varit stora upphandlingar men företaget vänder sig även till privatkunder. I företagets maskinpark finns allt från Bobcats, minigrävare, hjulgrävare till bandgrävare. Arbetsgruppen skiftar från två upp till åtta ute på fältet beroende på hur stort arbete är. Tillsammans med anläggarna så löser mycket av projekten själva med stöd från ledning. Personliga Egenskaper A och O för att fungera i teamet är din sociala förmåga och med en positiv inställning för att kunna jobba med problemlösning ute på fält tillsammans med dina kollegor. Du har ett effektivt arbetssätt med stor noggrannhet och du är en lagspelare som alltid är redo att ge en hjälpande hand. Du är en lojal person som har hög arbetsmoral och trivs med frihet under ansvar. Krav - Yrkesbevis, grävmaskin/grävlastare - Svenska i tal och skrift - B-körkort Meriter - Ritningsläsning - APV Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! (Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 16 May (5 månader 14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.