TUA Utbildningar

Vi utbildar dig till en bättre och mer medveten förare!

TUA är en allians av utbildare som jobbar för att förare, av för alla typer av fordon, ska få bättre utbildning, köra säkrare och ha ett miljöekonomiskt tänkande på våra vägar.

Rätt utbildning på rätt person ger bättre besparingar.

Alla våra utbildare har lång erfarenhet av att köra professionellt och utbilda förare. Vi vet att engagerade utbildare ger engagerade förare som tar sitt arbete på allvar och med yrkesstolthet.

Hör av er till oss för att få en offert på skräddarsydda kurser och gruppbokningar.

Vi kommer till er eller ni kommer till oss - det viktigaste är ett bra samarbete som förbättrar förare, ekonomi och miljö.

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos TUA Utbildningar

Yrkeskompetensbevis - Lastbil

Det krävs att du har ett yrkeskompetensbevis för att få köra godstransporter med tung lastbil. Kursen är på sammanlagt 35 tim. Fem delkurser, en del per dag. För varje delkurs man genomfört utfärdas ett intyg. När alla delkurser är genomförda rapporterar vi in dig till Transportstyrelsen. Man har sedan ytterligare 5 år på sig att genomföra en ny fortbildning. Ditt YKB-bevis gäller i 5 år från och med sista kurstillfället.

Yrkeskompetensbevis - Persontransport (Buss)

Yrkeskompetensbeviset är ett krav för persontransporter med buss. Kursen är på sammanlagt 35 tim. Fem delkurser, en del per dag. För varje delmoment man genomfört utfärdas ett intyg. När alla delkurser är genomförda rapporterar vi in dig till Transportstyrelsen. Man har sedan ytterligare 5 år på sig att genomföra en ny fortbildning. Ditt YKB-bevis gäller i 5 år från och med sista kurstillfället.
Gör intresseanmälan

Kontakta TUA Utbildningar

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till TUA Utbildningar. TUA Utbildningar hör av sig inom kort!