FEI Företagsekonomiska Institutet

FEI har utbildat människor ända sedan 1888. Vårt utbud är stort och varierat. Vi har utbildningar för hela organisationen - allt från nya medarbetare till erfarna chefer.

Vi anordnar kurser och utbildningar som du kan använda direkt i ditt arbete, så du gör ett bättre jobb och bidrar till företagets utveckling. Du hittar oss i Stockholm, Göteborg, Malmö, London och i Alicante.

Samspelet mellan arbetsgivare, utbildningsanordnare, individer och kursledare ska fungera smidigt och smärtfritt.

FEI har erfarenheten och ett mycket stabilt och gott rykte i arbetslivet. Våra utbildningar är aktuella och relevanta då vi har ett nära samarbete med arbetsmarknaden och olika företag.


Här hittar du alla våra utbildningar och kurser >>


FEI är en ledande aktör inom ny utbildningsteknologi och alla våra utbildningar har konceptet FEIFLEX, vilket ger mervärden och spännande möjligheter för våra kunder. Du kan studera både på plats eller på distans och dessutom väljer du själv, från lektion till lektion, vilket som passar dig bäst.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor – slå gärna en signal, vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt!

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos FEI Företagsekonomiska Institutet

Diplomerad Personalvetare – HR-chefsutbildningen

Utbildningen uppdateras löpande, både när det gäller kursinnehåll och leveransform. Målet är att vara Sveriges bästa program för nyckelpersoner inom HR. Innehållet täcker alla de viktigaste områdena för chefer, konsulter och specialister inom HR.

Ekonomichefsprogrammet – Controller

Ekonomichefsprogrammet är en specialiserad utbildning på högskolenivå. Du läser ämnen som nationalekonomi, juridik, externredovisning, beskattningsrätt, ekonomistyrning och ledarskap. Lämplig teoretiska förkunskaper är ekonomiskt gymnasium och praktisk yrkeserfarenhet från redovisningsområdet.

Ekonomichefsprogrammet – Ekonomichef

FEI:s Diplomprogram är en specialiserad utbildning på högskolenivå. Du läser ämnen som nationalekonomi, juridik, externredovisning, beskattningsrätt, ekonomistyrning och ledarskap. Lämplig teoretiska förkunskaper är ekonomiskt gymnasium och praktisk yrkeserfarenhet från redovisningsområdet.

Ekonomichefsprogrammet – Redovisningsansvarig

Ekonomichefsprogrammet är en specialiserad utbildning på högskolenivå. Du läser ämnen som nationalekonomi, juridik, externredovisning, beskattningsrätt, ekonomistyrning och ledarskap. Lämpliga teoretiska förkunskaper är ekonomiskt gymnasium och praktisk yrkeserfarenhet från redovisningsområdet.

Fastighetsmäklare, 120 hp

Fastighetsmäklarinspektionen, FMI, uppställer de utbildningskrav som gäller för att kunna bli registrerad som fastighetsmäklare. För att bli fastighetsmäklare med fullständig registrering krävs både teoretisk utbildning från ett universitet eller en högskola och genomförd praktik. Utbildningen vänder sig till yrkesverksamma från exempelvis fastighetsmäklarföretag, bank, fastighetsbolag eller liknande.