På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Språklärare
Spela filmen

Språklärare

Sverige är i behov av språkkunniga personer som kan olika språk, i första hand svenska och engelska, men också andra språk.

Lärare i grundskolans åk7-9 är oftast behörig att undervisa i tre olika ämnen och gymnasielärare i två olika ämnen. De olika ämnena kan vara olika språk, men du kan också vara behörig att undervisa i andra ämnen.

Man brukar därför benämna en språklärare för ämneslärare.

Utbildning

Lärare är i Sverige ett akademiskt yrke, dvs du behöver läsa på högskolenivå. Behörig lärare behöver ha lärarexamen från högskola/universitet och kan ansöka om lärarlegitimation hos Skolverket.

Bra grundläggande utbildning finns på flera av gymnasieskolans program.

Arbetsplats

Språklärare / ämneslärare kan också vara lärare inom vuxenutbildning, högskola/universitet, folkhögskola, yrkeshögskolan eller på ett Studieförbund. 

Även SFI-lärare, Svenska För Invandrare, hör till språkläraryrket.

En Cirkelledare kan undervisa i språk i studiecirkelform. När du undervisar i en studiecirkel sätter du dock inte betyg på de studerande.

Visste du att...?

... världens mest talade språk är mandarin, som talas av ca 940 miljoner människor.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

26 Lediga jobb

Studiehandledare i somaliska

Arbetsgivare / Ort: Sigtuna kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
ARBETSUPPGIFTER Du ska stötta nyanlända elever som precis har börjat i svenska skolan. Ditt arbete innebär att du skapar förståelse för det svenska skolsystemet och arbetar med att ge eleverna strategier för klara av undervisningen i klassrummet. Du utgår ifrån elevers modersmål för att sedan mer och mer övergå till att använda svenskan som undervisningsspråk. KVALIFIKATIONER Svensk lärarutbildning eller pedagogisk utbildning. Du har en god problemlösningsförmåga och hittar snabbt lösningar på uppkomna problem och ser möjligheter i förändringar.
Arbetsgivare
Sigtuna kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare i spanska till Enheten för flerspråkighet

Arbetsgivare / Ort: Örebro kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Hos oss får du ett stimulerande, utmanande och utvecklande jobb. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Vi söker nu en modersmålslärare i spanska för undervisning i grundskola. Undervisningen sker på plats på EFF med hjälp av fjärrundervisning med Microsoft Teams som system men också lektioner i fysisk miljö. Vi samarbetar med olika grundskolor i kommunen och för att värna om miljön cyklar vi till skolorna vid de tillfällen som undervisning sker i fysisk miljö. Hos oss på Enheten för flerspråkighet ingår du i ett mångkulturellt arbetslag bestående av ca 42 lärare som tillsammans arbetar för att vidareutveckla modersmålsundervisningen för eleverna. Huvudsakliga arbetsuppgifter • undervisa i modersmål och studiehandledning på grundskola • planera och genomföra undervisning enligt läroplan i ämnet modersmål • bedöma elever mot kunskapsmål för modersmålsämnet • arbeta och dokumentera i våra verksamhetssystem Kompetenskrav • svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i spanska, alternativt kunskap i språket och lärarutbildning från hemlandet samt 90 hp kompletterande pedagogisk utbildning • god datorvana Som person är du trygg och stabil samt tar ansvar för ditt arbete. Du är strukturerad och har en vilja och intresse för att hjälpa eleven att nå sina mål. Du arbetar bra med andra människor, lyssnar och kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Vidare har du ett kreativt arbetssätt och kommer med nya idéer i arbetsrelaterade frågor. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med elever och övrig personal samt skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver i våra system. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande • erfarenhet av modersmålsundervisning på grund- eller gymnasieskola • B-körkort • kunna cykla Omfattning och tillträde Anställningsform: tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: 30% Tillträde: 2021-01-08 eller enligt överenskommelse Antal tjänster: 1 Om arbetsplatsen Enheten för flerspråkighet tillhör Förvaltning för förskola och skola i Örebro kommun och administrerar all modersmålsundervisning för alla grund- och gymnasieskolor inom Örebro kommun. Enheten för flerspråkighets uppdrag är att stötta skolorna i arbetet med att erbjuda modersmål och studiehandledning.  Övrig information Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb. Ansökan Sista ansökningsdag är 1 mars. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Örebro kommun
Hemsida: http://www.orebro.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare i flera språk till Lillholmsskolan

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Lillholm/Ekholmsskolan är en F – 9 skola i Skärholmen med ca 680 elever. Skolan är belägen i ett område med blandad bebyggelse, med tillgång till mycket fina naturområden inpå knuten och ca 5 minuters promenad från tunnelbanan. Vi är en skola som tar emot många elever från jordens alla hörn och har så gjort i många år. Skolan har ett kompensatoriskt uppdrag och staden har ett rättvist fördelningssystem vilket innebär att vår skola har mer resurser än andra skolor och dessa försöker vi använda så klokt som möjligt för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för framtiden. Det finns stora nybyggnadsplaner för vår skola och när de blir verklighet kommer vi om 2,5 år ha en delvis nybyggd skola med fantastiska lokaler. Vi söker nu modersmålslärare / studiehandledare i flera språk. Vi söker lärare i följande språk: - Albanska (visstidsanställning på ca 24%) - Amhariska (visstidsanställning på ca 8%) - Armeniska (timanställning på ca 2,5 tim/vecka) - Assyriska (visstidsanställning på ca 8%) - Bosniska (timanställning på ca 1 tim/vecka) - Dari (visstidsanställning på ca 12%) - Farsi (visstidsanställning på ca 6%) - Grekiska (visstidsanställning på ca 18%) - Mandarin (visstidsanställning på ca 8%) - Luganda (timställning på ca 1 tim/veckan) - Makedonska (timanställning på ca 1 tim/veckan) - Nederländska (timanställning på ca 1 tim/veckan) - Pashto (visstidsanställning på ca 8%) - Polska (visstidsanställning på ca 16%) - Punjabi (timanställning på ca 2 tim/veckan) - Ryska (visstidsanställning på ca 10%) - Serbiska (visstidsanställning på ca 8%) - Somaliska (visstidsanställning på ca 16%) - Spanska (visstidsanställning på ca 25%) - Tamil (visstidsanställning på ca 6%) - Thai (visstidsanställning på ca 8%) - Turkiska (visstidsanställning på ca 14%) - Urdu (visstidställning på ca 30%) - Wolof (timanställning på ca 1,5 tim/vecka) Tjänstgöringsgraden kan förändras efter skolans behov. Önskvärt att du har lärarlegitimation men även du som saknar legitimation är välkommen att lämna in ansökan. Du ska ha ett genuint intresse för barn och ungdomar och trivas med att skapa goda och nära relationer med eleverna. Dina kollegor har liksom du ett stort engagemang och fokus på elevernas utveckling, kunskapsmässigt såväl som socialt. Vill du vara med och göra skillnad i barn och ungdomars liv kan det här vara ett jobb för dig! Vi är en populär skola för eleverna i vårt område. Läs om oss på lillholmsskolan.stockholm.se Tillträde: 30 augusti 2021 Varaktighet: visstidsanställning / timanställning    Välkommen med din ansökan!   Upplysningar lämnas av adm chef Marco Drönner tel. 076 - 12 24 699 eller per mail till [email protected]     Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 2 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Studiehandledare thailändska

Arbetsgivare / Ort: Herrljunga kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Välkommen till Herrljunga kommun - hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare. Välkommen till Herrljunga kommun - hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare. Bildningsförvaltningen ansvarar för förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem, förskoleklass, grundskola, gymnasieskola, grund- och gymnasiesärskola, svenska för invandrare (SFI), vuxenutbildning, fritidsgård, bibliotek samt kulturskola. Förskole- och fritidshemsverksamhet finns vid samtliga sju F-6 skolor, med geografisk spridning i hela kommunen. Altorpskolan, som är kommunens enda åk 7-9 skola samt Kunskapskällans gymnasium, ligger i Herrljunga tätort. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en studiehandledare i thailändska. Som studiehandledare stödjer du eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling med hjälp av modersmålet. Samt verkar som en kulturell och språklig brygga. Det gör du bl.a genom ett nära samarbete med elevernas mentor och undervisande lärare ute på grundskolorna. Studiehandledning kan ske före , under och efter lektionstillfället utifrån elevens och ämnets behov. Du kommer att arbeta med elever i olika åldrar, främst åk 1-åk 9. Tjänsten kan vara förlagd på flera skolor inom Herrljunga kommun. Tjänsten är på 15%. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, gärna pedagogisk, och erfarenhet av studiehandledning. Flexibilitet och samarbetsförmåga är viktigt i detta uppdrag. Vi söker dig som -har mycket goda kunskaper på thailändska i skrift och tal -har som lägst godkänt i svenska eller svenska som andraspråk 2 på gymnasienivå -har god kännedom om svensk kultur och svenskt skolsystem -är van vid att ta stort eget ansvar och kan arbeta självständigt Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0513-17000. I samband med rekrytering undanber sig Herrljunga kommun vänligen kontakt från annons-/rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
Herrljunga kommun
Ansökan
Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Studiehandledare i koreanska till Kompetenscentrum för flerspråkighet

Arbetsgivare / Ort: Umeå kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Vi samverkar för att barn och elever ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Kompetenscentrum för flerspråkighet verkar för att elever ska få undervisning i sitt modersmål samt studiehandledning på sitt starkaste språk. I förskolan och förskoleklass arbetar modersmålsläraren språkstärkande genom modersmålsstöd integrerat i ordinarie verksamhet. Idag finns det 36 språk representerade inom verksamheten. Vi arbetar såväl med kommunal huvudman som enskild. Vi söker nu en studiehandledare i koreanska. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som studiehandledare i koreanska för årskurs 1-9.  Om dig Vi söker dig som har dokumenterade språkkunskaper i ditt modersmål koreanska, svenska B/svenska 2 samt uppvisad mycket god digital förmåga. Vi ser gärna att du har lärarutbildning, svensk eller utländsk. Vi lägger stor vikt vid att du som söker har pedagogisk erfarenhet. Har du dokumenterade kunskaper i flera språk är det meriterande. Som person har du lätt för att samarbeta och knyta kontakt med såväl personal som barn och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv skrivet på svenska. Har du lärarlegitimation bifoga denna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Övrigt Tjänsten är en allmänvisstidsanställning, deltid 5%, från och med 2021-03-08 till och med 2021-06-16. Om Umeå kommun Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 12 000 medarbetare.  Kommunen har ca 440 chefer och verksamheten är indelad i 8 förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Läs mer om våra förmåner här Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.
Arbetsgivare
Umeå kommun
Ansökan
Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Yrkeslärare, Stylistprogrammet, vikariat, deltid 80%

Arbetsgivare / Ort: DBGY Kronan AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

Om jobbet
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se. Gymnasielärare i yrkesämnen på Stylistprogrammet, Drottning Blankas gymnasium Kungsholmen, deltid 80%, tidsbegränsad anställning t o m mars 2022, ferieanställning Vi söker dig som är erfaren och legitimerad yrkeslärare, behörig i att undervisa i yrkesämnen på Stylistprogrammet. Utbildad Make-up artist och utbildad hårstylist, samt erfarenhet av undervisning på gymnasieskola är meriterande. Vi är särskilt intresserade av att anställa lärare med god förmåga att skapa goda relationer med eleverna, göra eleverna motiverade och väcka deras intresse samt upprätthålla ett gott ledarskap i klassrummet. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rektor Dejan Matic 070 307 90 52 [email protected] Tjänsten är en tidsbegränsad anställning. I tjänsten ingår inte mentorskap Tillträdesdag:senast 25 februari 2021 - mars 2022 Placeringsort: Stockholm, Kungsholmen Anställningsform: Deltid 80%, tidsbegränsad anställning, ferieanställning Sista ansökningsdag: 2021-02-19 men vi kallar löpande till intervju och rekommenderar dig att söka så snart det är möjligt. Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV, personligt brev och legitimering. Ange också din nuvarande uppsägningstid. Drottning Blankas gymnasium i Stockholm har cirka 370 elever på både högskoleförberedande program och yrkesprogram. Vi finns i Stadshagen, nära goda kommunikationer Hos oss utvecklas eleverna i nära samspel med engagerade lärare, studiecoacher och näringsliv för att forma den kompetens som de kommer att behöva i sitt framtida arbetsliv. Undervisningen tar sin grund i goda relationer och en trygg studiemiljö med ordning och reda. Som medarbetare hos oss blir du en del av en personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet. Hos oss får du ett arbete i en organisation med korta beslutsvägar och ett nära ledarskap. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.
Arbetsgivare
DBGY Kronan AB
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare i finska till Enheten för flerspråkighet

Arbetsgivare / Ort: Örebro kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Hos oss får du ett stimulerande, utmanande och utvecklande jobb. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Vi söker nu en modersmålslärare i finska för undervisning i grundskola. Undervisningen sker på plats med hjälp av fjärrundervisning med Microsoft Teams som system men också lektioner i fysisk miljö. Vi samarbetar med olika grundskolor i kommunen och för att värna om miljön cyklar vi till skolorna vid de tillfällen som undervisning sker i fysisk miljö. Hos oss på Enheten för flerspråkighet ingår du i ett mångkulturellt arbetslag bestående av ca 42 lärare som tillsammans arbetar för att vidareutveckla modersmålsundervisningen för eleverna. Huvudsakliga arbetsuppgifter • undervisa i modersmål och studiehandledning på grundskola • planera och genomföra undervisning enligt läroplan i ämnet modersmål • bedöma elever mot kunskapsmål för modersmålsämnet • arbeta och dokumentera i våra verksamhetssystem Kompetenskrav • svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i finska, alternativt kunskap i språket från hemlandet och 90 hp kompletterande pedagogisk utbildning • god datorvana • kunna cykla Som person är du trygg och stabil samt tar ansvar för ditt arbete. Du är strukturerad och har en vilja och intresse för att hjälpa eleven att nå sina mål. Du arbetar bra med andra människor, lyssnar och kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Vidare har du ett kreativt arbetssätt och kommer med nya idéer i arbetsrelaterade frågor. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med elever och övrig personal samt skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver i våra system. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande • erfarenhet av modersmålsundervisning på grund- eller gymnasieskola • B-körkort Omfattning och tillträde Anställningsform: tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: 50% Tillträde: enligt överenskommelse Antal tjänster: 1 Om arbetsplatsen Enheten för flerspråkighet tillhör Förvaltning för förskola och skola i Örebro kommun och administrerar all modersmålsundervisning för alla grund- och gymnasieskolor inom Örebro kommun. Enheten för flerspåkighets uppdrag är att stötta skolorna i arbetet med att erbjuda modersmål och studiehandledning.  Övrig information Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb. Ansökan Sista ansökningsdag är 4 mars. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Örebro kommun
Hemsida: http://www.orebro.se
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vill du studiehandleda i kakwa?

Arbetsgivare / Ort: Kungsbacka kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Hos oss får du en omtänksam arbetsgivare, ett stimulerande uppdrag, en coachande chef och en tidsbegränsad anställning. Varmt välkommen till oss! Rollen som modersmålslärare Oavsett ålder är ett rikt och varierat språk betydelsefullt för att kunna förstå och delta i ett samhälle där kulturer, livsåskådningar, generationer och språk möts. Nu behöver vi utöka vår verksamhet med fler duktiga modersmålslärare som trivs med människor och pedagogik. I denna tjänst ingår studiehandledning och att vara ett introduktionsstöd i förskolan. Studiehandledning innebär att du ger en flerspråkig elev stöd i sina studier och agerar språkbrygga mellan skolan, eleven och hemmet. Du kommer att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet både självständigt och tillsammans med lärare på skolan. Att vara introduktionsstöd i förskolan betyder att du i samarbete med förskolans pedagoger stöttar ett barn att komma in i verksamheten, samt underlättar kommunikationen mellan förskolan och vårdnadshavare. Tjänsten är förlagd till Åsa. I centrala Kungsbacka finns vår enhet Flerspråkigt lärande och här finns arbets- och mötesplatser för alla våra modersmålslärare. Du erbjuds stöd av våra förstelärare och IKT-pedagog.  Din profil För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara ansvarsfull och strukturerad till din läggning, vara kommunikativ och ha lätt för att samarbeta med kollegor. Du har stor personlig mognad, är lyhörd och kan förhålla dig professionellt till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du tycker om att ta in ny kunskap och dela med dig av din egen. Du har modet att söka den information du behöver samt att ta egna initiativ. Vi söker dig som är behörig lärare eller har motsvarande dokumenterad pedagogisk högskoleutbildning. Vi utgår från att du har kakwa som modersmål och då kan tala, läsa och skriva ditt modersmål helt flytande. Utöver detta behärskar du även det svenska språket i tal och skrift. För att klara uppdraget är det viktigt att du har kunskaper om det svenska skolsystemet och våra styrdokument. Goda datorkunskaper krävs.  Om oss på enheten för Flerspråkigt lärande Enheten Flerspråkigt lärande är för närvarande ett 70-tal modersmålslärare i drygt 35 olika språk. Vår verksamhet omfattar cirka 1000 barn och elever från förskolan upp till gymnasiet. På vår enhet jobbar vi med flera verksamhetsområden för att kunna erbjuda stöd till barn och elever i alla åldrar. Över läsåret använder vi oss av kollegialt lärande för att sprida våra kunskaper. Vårt erbjudande och övrig information - En visstidsanställning i kakwa på deltid (25%) med start enligt överenskommelse och fram till den 15 juni 2021, med möjlighet till ev förlängning. Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/ Intresserad? Kul! Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 4 mars. Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka Kärnverksamheten är indelad i tre pedagogiska områden. Vi har centrala funktioner i förvaltningen för Kvalitet och utveckling, HR och kommunikation, Ekonomi och Planering samt Myndighet och stöd. Sammanlagt är vi ca 2700 personer som arbetar med att ge en god utbildning för våra barn och elever idag så att de kan lämna oss med stora valmöjligheter, stark självkänsla och god hälsa. Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Arbetsgivare
Kungsbacka kommun
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare i tagalog

Arbetsgivare / Ort: Boservice 24 AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Modersmålslärare i grundskolan

Språk
Krav
 • Tagalog
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Nu söker vi en lärare i tagalog som kan arbeta på ett gymnasium i Solna. Du har språket tagalog som modersmål och pedagogisk utbildning från Sverige eller hemlandet.

Om oss

Språkservice24 är en utbildningsorganisation som erbjuder språktjänster, modersmålsundervisning, studiehandledning på modersmålet och moderna språk (B-språk).

Våra uppdragsgivare är fristående och kommunala skolor. Vi strävar efter att erbjuda en hög kvalité på verksamheten och tillämpar olika former för kompetensutveckling för lärare.


Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär planering, undervisning, betygsättning och utvärdering i ämnet modersmål -tagalog, enligt läroplanen.

Ej fjärrundervisning!

Som pedagog gäller det att anpassa undervisningen till eleverna och stödja dem i deras kunskapsutveckling.


Vi söker

Du har mycket goda kunskaper i tagalog språket och kultur.

Du har pedagogisk utbildning och erfarenhet av att arbeta med elever. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Som person är du positiv, förtroendeingivande och uthållig. Du orienterar dig snabbt i nya miljöer och har lätt att få kontakt med elever, personal och föräldrar. Du är en god lyssnare och tycker att det är roligt att arbeta med elever och utveckla deras språkkunskaper. Du är bra på att planera din tid och passar tiderna.

Mycket goda datakunskaper och hantering av plattformar för distansundervisning är ett krav.


Tjänsten

Timlön

Deltid

Tillträde: omgående

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi begär ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister vid anställning. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev. Antingen på mail eller via vår hemsida. Länkar hittar du längre ner på sidan.

Arbetsgivare
Boservice 24 AB
Hemsida: http://www.sprakservice24.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare, tigrinja, Enhet flerspråkighet

Arbetsgivare / Ort: Varbergs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Enhet flerspråkighet ansvarar för modersmålsundervisning (grundskola och gymnasium) , studiehandledning (grundskola och gymnasium), språkstöd (förskolan) samt kartläggning av nyanlända barn (förskola och grundskola). Vi är ca 40 modersmålslärare som jobbar i ca 25 olika språk. ARBETSUPPGIFTER Du kommer i huvudsak arbeta med studiehandledning i grundskolan samt språkstöd i förskolan. Ditt arbete är mycket självständigt, men du kommer även ingå i ett arbetslag samt olika utvecklingsgrupper och därför ställs krav på god samarbetsförmåga och bra språkkunskaper i svenska (Svenska 3 eller motsvarande). KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation, digital pedagogisk kompetens, erfarenhet av studiehandledning. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation. ÖVRIGT Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.
Arbetsgivare
Varbergs kommun
Hemsida: https://varberg.se/pedagogvarberg
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare/studiehandledare, nuer

Arbetsgivare / Ort: Sundbybergs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi. Här på Sundbybergs Globala arbetar vi medvetet med att utveckla elevernas kunskaper och förmågor genom att göra vårt yttersta att hjälpa dem i deras skolgång. Vi arbetar professionellt med eleven i fokus utifrån den svenska skolans demokratiska värdegrund. Vi har stort engagemang och en härlig stämning på Sundbybergs Globala. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med våra andra skickliga lärare. Hos oss kan du göra skillnad. Dina arbetsuppgifter innebär att du är en länk mellan eleven, hemmet, skolan och Sundbybergs Globala. Du använder ditt modersmål och din kompetens för att stödja eleven att nå bästa möjliga resultat. Du kommer också att delta i arbetet med mottagandet av nyanlända elever. Vi vill att du har nuer som modersmål och behärskar svenska i tal och skrift. Vi vill också att du har högskoleutbildning, gärna som lärare och kunskaper om och erfarenhet av tvåspråkig undervisning. Du är ansvarstagande, har helhetssyn och ett professionellt bemötande. Med engagemang och förmåga att arbeta självständigt, och i grupp, hittar du lösningar för att kunna erbjuda undervisning för alla dina elever under rådande förutsättningar. Vi använder digitalt verktyg i vårt arbete och vi ser gärna att du är nyfiken och van IT-användare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Lärarlegitimation är önskvärt och meriterande. Befattningen är en tidsbegränsad anställning på deltid, till och med 2021-06-17. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Ansök senast 2021-03-05. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. Välkommen med din ansökan! "Vad vill du bli när du blir stor? Vi gör det möjligt." Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
Sundbybergs kommun
Hemsida: http://www.sundbyberg.se/
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Frisörlärare, Malmö

Arbetsgivare / Ort: Leep AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Tjänsten är på hel- eller deltid efter överenskommelse


Du är frisörlärare eller frisör och vill arbeta som frisörlärare med vuxna elever.

Du är kunnig inom frisöryrkets alla delar.

Du söker en arbetsplats med ett innovativt klimat och kontinuerlig pedagogisk utveckling.

Du har god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån varje elevs behov och förutsättningar.

Du gillar att arbeta i team och delta i det kollegiala lärandet.

Du är självgående och har förmåga att fortlöpande utveckla din undervisning.

Det är meriterande om du är förtrogen med att arbeta med digital lärplattform.

Det är meriterande om du är förtrogen med att arbeta med Skolverkets läroplaner.

Du kommer att planera och bedriva praktisk och teoretisk undervisning i yrkesämnen på hantverksprogrammet Frisör enligt gällande läroplan.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Leep AB
KALENDEGATAN 10
21135 MALMÖ
Hemsida: www.leep.se
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Stylistlärare, Malmö

Arbetsgivare / Ort: Leep AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Tjänsten är på hel- eller deltid efter överenskommelse

Du är stylistlärare eller arbetar inom ett eller flera skönhetshantverk och vill arbeta som stylistlärare med vuxna elever.

Du behöver ha god erfarenhet och breda kunskaper inom ett eller flera av de skönhetshantverk vi utbildar inom: makeup, fransar, naglar och hårstyling.

Du söker en arbetsplats med ett innovativt klimat och kontinuerlig pedagogisk utveckling.

Du har god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån varje elevs behov och förutsättningar.

Du gillar att att arbeta i team och delta i det kollegiala lärandet.

Du är självgående och har förmåga att fortlöpande utveckla din undervisning.

Det är meriterande om du är förtrogen med att arbeta med digital lärplattform.

Det är meriterande om du är förtrogen med att arbeta med Skolverkets läroplaner.

Du kommer att planera och bedriva främst praktiskt inriktad undervisning i yrkesämnen inom ramen för stylistprogrammets läroplan.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Leep AB
KALENDEGATAN 10
21135 MALMÖ
Hemsida: www.leep.se
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Modersmålslärare bosniska/kroatiska/serbiska (Visstid)

Arbetsgivare / Ort: Motala kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhetsområdet arbetsmarknad och integration har en varierande verksamhet som riktar sig till ungdomar och vuxna. Våra enheter präglas av god kvalité, närhet och att vi arbetar aktivt för att skapa trygga och berikande möten mellan människorna som finns i verksamheterna. Vårt mål är att våra studerande och deltagare ska lämna utbildningen rustade med möjligheten att välja sin framtid och stolt tänka tillbaka på sin studietid. Bryggan är enheten som ansvarar för flyktingmottagningen samt kartläggning av nyanlända elevers skolbakgrund på modersmålet. Vi arbetar för att alla nyanlända elever ska få en likvärdig introduktion och så snabbt som möjligt delta i den reguljära undervisningen. Bryggan organiserar och förmedlar studiehandledning och modersmålsundervisning på ett 20-tal olika språk till kommunens skolor. ARBETSUPPGIFTER Du kommer i huvudsak arbeta med studiehandledning och modersmålsundervisning i grundskolan. Ditt arbete är mycket självständigt, men du kommer även ingå i ett arbetslag och därför ställs krav på god samarbetsförmåga och bra språkkunskaper i svenska (Svenska 3 eller motsvarande). KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen och lärarlegitimation som gör dig behörig i modersmålsundervisning i bosniska, kroatiska och serbiska. Du har digital pedagogisk kompetens samt erfarenhet av studiehandledning och undervisning som modersmålslärare. ÖVRIGT Bifoga gärna dokument som styrker ditt CV. Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Motala kommun
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare bosniska

Arbetsgivare / Ort: Älmhults kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Älmhults kommun söker nu en modersmålslärare i bosniska. Som modersmålslärare ingår du i ett arbetslag bestående av andra modersmålslärare och studiehandledare. Dina arbetsuppgifter består främst av att undervisa elever i deras modersmål. Undervisningen sker i grupp på anvisad skola och du ansvarar för planering och genomförande enligt kursplan. KVALIFIKATIONER Nu söker vi dig som har bosniska som modersmål samt goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har en någon form utav pedagogisk utbildning som är relevant för tjänsten. Du ska vara insatt i det svenska skolsystemet och andra styrdokument som gäller för verksamheten. Du ska känna dig bekväm med att kunna formulera omdömen om elever samt vara väl förtrogen med betygssättning. Vidare är du en relationsbyggare och har en förmåga att skapa goda relationer med både elever och föräldrar. Som pedagog har du stort engagemang för ditt arbete. Du är även flexibel och lyhörd för individers olika behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att du har mycket goda språkkunskaper i svenska och bosniska. Erfarenhet från tidigare undervisning är meriterande. ÖVRIGT Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Arbetsgivare
Älmhults kommun
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare tigrinja (Visstid)

Arbetsgivare / Ort: Motala kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhetsområdet arbetsmarknad och integration har en varierande verksamhet som riktar sig till ungdomar och vuxna. Våra enheter präglas av god kvalité, närhet och att vi arbetar aktivt för att skapa trygga och berikande möten mellan människorna som finns i verksamheterna. Vårt mål är att våra studerande och deltagare ska lämna utbildningen rustade med möjligheten att välja sin framtid och stolt tänka tillbaka på sin studietid. Bryggan är enheten som ansvarar för flyktingmottagningen samt kartläggning av nyanlända elevers skolbakgrund på modersmålet. Vi arbetar för att alla nyanlända elever ska få en likvärdig introduktion och så snabbt som möjligt delta i den reguljära undervisningen. Bryggan organiserar och förmedlar studiehandledning och modersmålsundervisning på ett 20-tal olika språk till kommunens skolor. ARBETSUPPGIFTER Du kommer i huvudsak arbeta med studiehandledning och modersmålsundervisning i grundskolan. Ditt arbete är mycket självständigt, men du kommer även ingå i ett arbetslag och därför ställs krav på god samarbetsförmåga och bra språkkunskaper i svenska (Svenska 3 eller motsvarande). KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen och lärarlegitimation som gör dig behörig modersmålslärare i Tigrinja. Du har även god digital pedagogisk kompetens, erfarenhet av studiehandledning och modersmålsundervisning på Tigrinja. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Motala kommun
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare i finska ca 10-15% till Vaxholms stad

Arbetsgivare / Ort: Vaxholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Vill du arbeta bland människor som tycker om att göra skillnad för Vaxholmsbon och där du får många härliga kollegor? Tveka inte, sök jobb hos oss! Våra värdeord är Samspel, Engagemang och Respekt och de genomsyrar vår verksamhet och vårt förhållningssätt. Att jobba i Vaxholms stad innebär att du kommer att arbeta i en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges uppdrag med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi värdesätter att du är intresserad av människor, har en god samarbetsförmåga och sinne för service. Vi tycker också att det är viktigt att du är intresserad av att utvecklas och att du är engagerad i ditt arbete. Vaxholms stad är en attraktiv skärgårdstad som med småskalighet och effektiv kommunal service erbjuder invånare och näringsidkare en attraktiv och stimulerande livs- och arbetsmiljö med närhet till skärgård, natur och storstad. I kommunen arbetar 1200 personer. Det tar cirka 40 minuter att åka med buss från centrala Stockholm, och cirka en timme med Vaxholmsbåt För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Utbildningsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och kulturskolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Modersmålslärare i finska ca 10-15% till elever på låg- och mellanstadiet. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna sökanden med pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning i modersmål och/eller studiehandledning. Annan högre utbildning är meriterande. Du ska vara väl insatt i det svenska skolsystemet, läroplan och andra styrdokument som gäller för verksamheten. Du ska känna dig bekväm med att kunna formulera omdömen om elever samt vara väl förtrogen med betygssättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Vaxholms kommun
Ansökan
Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Studiehandledare i uzbekiska i Södertälje

Arbetsgivare / Ort: Omniglot AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Uzbekiska

Om jobbet

Om jobbet

Omniglot tillhandahåller modersmålsundervisning och studiehandledning till friskolor i Stockholm med omnejd. Omniglot erbjuder även kompetensutveckling inom kursplanen och läroplanen för modersmål (betygsättning och omdömesskrivning). Vi bistår även med hjälp för planering av undervisning.

Vill du bidra till att ge alla elever, oavsett bakgrund, samma möjligheter och förutsättningar till en bra utbildning? Vill du bidra till att förstärka elevers språkkunskaper och modersmål på ett sätt som gagnar lärandet av svenska och andra ämnen i och utanför skolan? Ansök då till i huvudsak tjänsten som studiehandledare i uzbekiska på Omniglot!

Krav:


 • minst gymnasieutbildning från hemlandet
 • goda i kunskaper i svenska till tal och skrift

.

Undervisningen sker på en skola i Nykvarn, 4 timmar/vecka

Arbetsgivare
Omniglot AB
Hornsbruksgatan 5A
11734 Stockholm
Hemsida: www.omniglot.se
Ansökan
Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Modersmålslärare (polska, ryska, thai och bosniska)

Arbetsgivare / Ort: Osby kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer och naturnära boendemiljöer. Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker! Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb! I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vi kan – vi vill – vi vågar! Vågar du? ARBETSUPPGIFTER Som modersmålslärare kommer du att arbeta med modersmålsundervisning i grundskolan på elevens modersmål. Ditt arbete är mycket självständigt, men du kommer även ingå i ett arbetslag och därför ställs krav på god samarbetsförmåga. Det kan ingå studiehandledning i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker modersmålslärare i polska 20%, ryska 20%, bosniska 20% och thai 20%. Du bör ha språket som modersmål samt goda kunskaper i tal och skrift i svenska. Helst ska du ha modersmålslärarutbildning eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft, hög servicenivå och social kompetens. Du har god vana att hantera digitala verktyg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att arbeta på flera olika skolor i kommunen vilket innebär att det är en fördel om du har tillgång till bil. Erfarenhet av arbete inom grundskola eller annan pedagogisk verksamhet samt pedagogisk högskoleexamen är meriterande. ÖVRIGT I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Vi har valt rekryteringssätt och undanber oss därför, vänligt men bestämt, all kontakt med rekryteringsbolag. Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Osby kommun rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Osby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med betygshandlingar. Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Osby kommun
Ansökan
Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Studiehandledare Arabiska och Somaliska - på grundskolan.

Arbetsgivare / Ort: ILT Inläsningstjänst AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Färdigheter
Meriterande
 • Lärarexamen
 • Pedagogiskt förhållningssätt

Språk
Krav
 • Somaliska
 • Arabiska

Om jobbet

ILT Inläsningstjänst söker erfarna studiehandledare/modersmålslärare för utformande och inläsning av studiestöd i vår tjänst Begreppa/Begreppaguider för grundskolans högstadium.

Du har arabiska eller somaliska som modersmål, lärarutbildning eller undervisningsvana.

Du måste ha goda kunskaper i SO-ämnen, geografi eller matematik.

Vi sitter i Hammarby Sjöstad i ett kontorslandskap med 19 studios där all inspelning sker. www.inlasningstjanst.se

Du måste ha goda kunskaper i svenska och god läsförståelse.

Det är meriterande om du har pedagogisk utbildning eftersom studiestödet utformas som en studiehandledning till eleven.

Uppgiften är att göra en pedagogisk bearbetning av ett svenskt läromedel i enlighet med

våra riktlinjer och översätta det till ditt modersmål.

Du ska därefter läsa in din pedagogiska bearbetning i en ljudbok. Därför är det bra om du känner dig bekväm med teknik för inläsning.

Inläsningen blir ett studiestöd i ljudboksform på elevernas modersmål, kopplad direkt til den svenska läroboken.

Läroböckerna vi nu söker pedagoger till gäller SO-ämnen, geografi och matematik på grundskolenivå.

Arbetsgivare
ILT Inläsningstjänst AB
Heliosgatan 26
12078 Stockholm
Hemsida: http://www.inlasningstjanst.se
Ansökan
Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Studiehandledare i Swahili till Härryda kommun

Arbetsgivare / Ort: Härryda kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats med 3000 anställda i en bredd av viktiga verksamheter. Våra ledord mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar oss när vi varje dag levererar tjänster med god service och kvalitet. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Vi söker dig som med engagemang och delaktighet vill vara med att hitta lösningar som också håller för kommande generationer. Härryda kommun - här vågar vi!   Härryda Kommun söker lärare i swahili. Undervisningen är förlagd till olika skolor i kommunen. I tjänsten ingår studiehandledning och modersmålsundervisning. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss och utveckla våra elevers kunskaper i swahili. Eleverna du kommer att undervisa har swahili som modersmål. Tjänsten är en allmän visstidsanställning om cirka 35% under läsåret 20/21 med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi söker en kreativ och inspirerande pedagog med erfarenhet av att utveckla elevers kunskaper i teckenspråk, gärna utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du har ett framgångsrikt sätt att möta elever utifrån deras mångfald och ser vinsterna av att samarbeta med kollegor. Vi ser nämligen inom uppdraget möjligheter för dig att ha ett samarbete med de lärarna som för övrigt undervisar eleverna samt med de lärare som ingår i det arbetslag tjänsten är knuten till. Vi förväntar oss att du vill arbeta med att utveckla undervisningen samtidigt som du är engagerad och van att ta eget stort ansvar för att planera, genomföra och utvärdera din undervisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dina förutsättningar för ett gott samarbete med elever, vårdnadshavare och personal. KVALIFIKATIONER Du som söker: · bör vara utbildad pedagog · bör inneha körkort · bör ha genomgått utbildningen för studiehandledning. Om du har erfarenhet från liknande arbete är det en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. För att erhålla anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas. ÖVRIGT Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in. Sista ansökningsdag är den 10/3. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I första hand ser vi att du söker tjänsten viavårt rekryteringssystem. Behöver du teknisk hjälp med att söka tjänsten i rekryteringssystemet? KontaktaVisma Recruit kundservice på tel: 0771-693 693. Vi vill upplysa om att din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Härryda kommun
Hemsida: http://harryda.se
Ansökan
Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare Makedonska ca 15 %

Arbetsgivare / Ort: Haninge kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Vi söker modersmålslärare i makedonska Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Det förutsätts att du deltar i våra olika pedagogiska möten och APT möten som sker veckovis. Studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan även förekomma. Arbetet är förlagt till olika skolor i kommunen, vilket medför att du förflyttar dig under arbetsdagen. I tjänsten ingår också mycket kontakt med vårdnadshavare, närvarorapportering, lektionsplanering etc. i olika program. Arbetsuppgift Modersmålsundervisning. Studiehandledning kan komma att ingå i tjänsten. Kvalifikationer Vi söker dig som är engagerad, intresserad av språkutveckling och är målinriktad. Du har mycket goda kunskaper i modersmålet och i kultur och traditioner i områden/länder där modersmålet talas. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket/svenska B samt inblick i svensk kultur och tradition. Du har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa. Du har även dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom förskola/grundskola och gymnasium. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner och styrdokument. Du är van vid att hantera digitala verktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger/lärare kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap och kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesbeskrivning och bedömning och betygsättning är meriterande. Vi söker dig som vill vara en förebild och bidra till goda studieresultat. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra, har mod att tänka nytt och drivkraft att omsätta tankarna till handling.
Arbetsgivare
Haninge kommun
Ansökan
Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare/studiehandledare i somaliska, Gimo

Arbetsgivare / Ort: Östhammars kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över. Nu har du chans att arbeta i en skola med fokus på utveckling förutom en lärande och trygg miljö. Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling, en stimulerande och trivsam arbetsmiljö och bra arbetstider - allt inom pendlingsavstånd till Uppsala. Utöver detta erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tjänstepension. ARBETSUPPGIFTER Inom modersmålsenheten arbetar vi för att kunna erbjuda barn och ungdomar i grundskolan samt i gymnasieprogram modersmålsundervisning och studiehandledning i olika språk. I rollen som studiehandledare samarbetar du med andra lärare för att stötta eleverna och hjälpa dem att inhämta kunskap och att utvecklas. I rollen som modersmålslärare arbetar du utifrån kursplanen i modersmål samt att du bedömer och betygsätter eleverna. Vi på modersmålsenheten söker nu en ny kollega med placering på Vallonskolan i Gimo. Behov kan i framtiden uppstå även på vår gymnasieskola i Gimo eller på andra grundskolor i kommunen, men då med utgångspunkt från din placering i Gimo. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av modersmålslärare och studiehandledare med olika modersmål som arbetar på kommunens skolor. Vi arbetar ständigt med att utveckla kvaliteten i studiehandledningen och modersmålsundervisningen och ser fram emot att få ännu en kollega som bidrar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en pedagogisk förmåga, goda kunskaper i svenska och kunskaper inom somaliska på modersmålsnivå. Du har även grundläggande IT-kunskaper. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat som lärare är det meriterande. Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Flexibilitet är viktigt i denna roll och du ser möjligheter i förändringar. Dessutom är du lugn, samlad och har förmågan att fokusera på rätt saker. Till dina styrkor hör även att skapa och vidhålla goda relationer till både kollegor, elever samt deras föräldrar. Östhammars kommun välkomnar alla sökande då vi eftersträvar blandade arbetsplatser och ser våra olikheter som en styrka och tillgång. ÖVRIGT Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning. I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp. När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Lednings- och verksamhetsstöd Box 66 742 21 Östhammar [email protected]
Arbetsgivare
Östhammars kommun
Hemsida: http://www.osthammar.se/jobb
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Yrkeslärare

Arbetsgivare / Ort: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

Om jobbet
Om oss Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som undervisar kurser i yrkesämnen då vi löpande får förfrågningar från våra samarbetsskolor. Karaktären på våra uppdrag skiljer sig åt men i huvudsak kommer du att planera och genomföra undervisning samt bedöma och följa upp elevernas resultat. Du är strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du har gedigen kunskap i dina ämnen och kan applicera den praktiska delen i yrkesämnet från egen erfarenhet. Din profil Du är utbildad och legitimerad lärare i någet eller flera yrkesämnen. Som lärare har du elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du är trygg i din roll som pedagog och ledare och trivs i skolans ombytliga miljöer. Att planera och strukturera din egen undervisning hanterar du väl och du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Ansökan Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med processen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elin Sanfridsson. Följ oss: www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Arbetsgivare
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare Tigrinja

Arbetsgivare / Ort: Smedjebackens kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla.  Smedjebackens kommun Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord. VÄKOMMEN TILL OSS PÅ Röda Bergaskolan Skolan är centralt belägen i Smedjebacken. Skolan har ca 300 elever som kommer från olika delar av kommunen. Skolans placering erbjuder, trots sitt centrala läge, fina grönytor och närhet till skog och mark. Personalen och eleverna på skolan trivs tillsammans och ser frågor som rör kunskaper, studiero, trygghet, motivation och tolerans som självklara och viktiga frågor att arbeta med. Du jobbar med undervisning, planering och utvärdering samt övriga arbetsuppgifter tillhörande läraryrket. Om du är nyutbildad lärare har du rätt till en mentor under ditt första yrkesverksamma år som ger dig den introduktion som du behöver för att känna dig trygg i din yrkesroll.  Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår att undervisa elever i ämnet modersmål enligt gällande styrdokument, samt att ge studiehandledning på tigrinja. Kvalifikationer Vi söker dig som har lärarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning på högskolenivå. Arbetet kräver att du har tigrinja som modersmål och har goda kunskaper i svenska. Du behöver också ha god datorvana. Personliga egenskaper Du har förmåga at planera verksamheten på både grupp- och individnivå. Du ska vara positiv, engagerad och duktig på att skapa relationer med elever och vårdnadshavare. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och noggrann. Du har goda ledaregenskaper, tycker om att samarbeta och ser vinster i att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.   Vi erbjuder Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus för dig och dina medarbetare, vilket också innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha en frisk och aktiv personal och hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare fp köpa busskort till rabatterat pris. Tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen. Läs mer om oss på Smedjebacken.se och hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR. All rekrytering sker digitalt  och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter. Vid problem med registrering av CV var god kontakta Webcruiter support.  Kontaktinformation Annette Öberg, Lärarnas Riksförbund, 070 635 5856 Charlotta Jokiniemi, Rektor, 0240-66 02 23 Gunbritt Hansen Gustafsson, Lärarförbundet, 0240-66 00 00 Arbetsplats Bergavägen 6 777 31 Smedjebacken
Arbetsgivare
Smedjebackens kommun
Hemsida: http://www.smedjebacken.se
Ansökan
Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare i danska (15 %)

Arbetsgivare / Ort: Täby kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Vill du göra skillnad? Enheten för modersmål och mottagande av nyanlända elever söker en engagerad modersmålslärare i danska (tjänstegrad: 15 %). Om enheten Enheten för modersmål och mottagande av nyanlända elever tar emot nyanlända elever, organiserar modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmålet. Vem är du? Vi vill att du som söker tjänsten: • har danska som modersmål • förstår och kan kommunicera på svenska • har lärarutbildning alternativt högskoleutbildning gärna med inriktning på pedagogik  • har erfarenhet av undervisning • är väl förtrogen med styrdokumenten som gäller för undervisning och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande • har erfarenhet av både närundervisning och undervisning på distans och kan kombinera dessa. Vi ser gärna att du har arbetat som modersmålslärare i några år. Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett självständigt och effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bygger själv ditt schema med elevernas scheman som underlag. För att bygga ett välfungerade schema krävs förmåga att lösa problem, känsla för logistik och erfarenhet av att bygga scheman. Undervisningen organiseras efter ordinarie undervisningstid. Som modersmålslärare har du ingen fast arbetsplats. Du förflyttar dig till elevernas skolor. Det innebär förflyttningar till flera skolor varje dag. Det är möjligt att förflytta sig kommunalt mellan skolorna. Tillgång till bil gör förflyttningarna enklare. Täby kommun erbjuder Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivåer.  På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.  Övrigt Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är den 12 mars 2021. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid. Tillsättning sker så fort som möjligt. Tjänstgöringsgrad: 15 %. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.  Om Täby kommun Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden. Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet. Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev.
Arbetsgivare
Täby kommun
Hemsida: https://www.taby.se/
Ansökan
Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.