På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Djursjukskötare
Spela filmen

Djursjukskötare

Djursjukskötare är ett legitimationsyrke inom djursjukvården. Djursjukskötare kan arbeta med avancerade arbetsuppgifter inom djursjukvård som att ge narkos.

En legitimerad djursjukskötare arbetar med sjukvård och omvårdnad av både sällskapsdjur och hästar. I arbetet ingår bland annat att assistera veterinären vid undersökningar, behandlingar och operationer. Till stora delar liknar djursjukskötarens arbetsuppgifter de uppgifter som en vanlig sjuksköterska har.

Djursjukskötare arbetar självständigt med de arbetsuppgifter inom djursjukvård som inte utförs av veterinären. På en vårdavdelning är det djursjukskötare som ger de sjuka djuren den omvårdnad och behandling de har behov av. Modern djursjukvård är idag relativt tekniskt avancerad.

Kontakterna med djurägarna är omfattande, du ger information om förebyggande friskvårdsbehandling, hälsoråd samt svarar på frågor. Djursjukskötare kan också arbeta i receptionen med telefonrådgivning samt tidsbokning.

Exempelvis kan du arbeta som "hästsjukskötare" på ett djursjukhus. I arbetsuppgifterna ingår det i så fall att mocka, att ge hästarna medicin och mat samt bistå veterinären vid behandlingar och sköta kontakten med hästägarna.

Utbildning

Utbildningen till djursjukskötare är tre år lång vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) och leder till kandidatexamen i huvudämnet djuromvårdnad.

Förutom grundläggande behörighet för högskolestudier krävs särskild behörighet. Riksdagen har bestämt att en lag ska skydda yrkestiteln djursjukskötare. För att bli legitimerad djursjukskötare krävs examen i djuromvårdnad från en minst tre år lång (180 hp) högskoleutbildning.

Röntgensjuksköterska från human kan arbeta i djurvården, om man skaffar sig en kompletterande utbildning.

Veterinärer och legitimerade djursjukskötare kan undervisa på djurvårdsutbildningar, bl.a på gymnasieskolans Naturbruksprogrammet (NB) i kurserna Djurvård inom djurens hälso- och sjukvård 1 & 2.  Djursjukskötare kan också leda Grundkurser i läkemedelshantering.

D9
Grundkurs i läkemedelshantering (GKLH). Det är i första hand anställda inom djursjukvården som behöver GKLH. Djurvårdare ger ej läkemedel.

Visste du att...?

... man ska borsta tänderna på hunder och katter för att undvika tandsten och tandlossning.

Visa mer
Visa mindre

17 Lediga jobb

Djursjukskötare med anestesikompetens

Arbetsgivare / Ort: Djurvårdscentralen i Sexdrega AB / Sexdrega
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Djursjukskötare

Om jobbet

Legitimerad Djursjukskötare till växande smådjurskliniker i Västra Götaland

Om Jobbet

Djurvårdscentralen som värnar om stort och smått! Vi är den familjära kliniken som just nu växer på bredden och höjden. Djurvårdscentralen har sitt säte i Sexdrega, en liten ort i Svenljunga kommun, Västra Götaland där vi tar emot hundar, hästar och katter men även andra exotiska djurslag i våra ljusa trevliga lokaler.

På kliniken har vi idag 2 fullständigt utrustade gasnarkossystem med en ventilator, patientmonitorer samt infusionspumpar, digital röntgen, direktdigital dentalröntgen, ultraljud med mera.


För att möta 2020-talets vårdbehov och för att kunna bedriva en mer avancerad djursjukvård är vi otroligt glada över att inom kort få öppna dörrarna till våra nya lokaler med ännu bättre förutsättningar för högkvalitativ vård. Där kommer finnas en stor och fin operationssal, tandavdelning, isoleringsrum, separat uppstallning för hund och katt samt ett hästrum med semin/undersökningsspilta. Separata personalutrymmen med möjlighet för återhämtning, träning och massagestol. Hundgård samt plats till personalhundar samt veckovis yogaträning (frivillig). Utvecklingspotentialen är stor och idéerna många!


På två orter

Utöver att vi utökar lokalerna i Sexdrega så öppnar även Djurvårdscentralen en smådjursklinik i Ulricehamn! Det blir lättillgängliga lokaler centralt beläget invid vattnet. Även här kommer vi att kunna erbjuda allt från bl.a. kirurgi, röntgen och medicinska utredningar. Båda lokalerna erbjuder dessutom foder och andra utvalda produkter i butiksavdelningen.


Vårt team

Idag jobbar ett härligt gäng hos oss bestående utav 3 veterinärer, 1 djursjukskötare, 5 djurvårdare. Arbetsplatsen genomsyras av ett gott samarbete där vi är måna om varandra trots tidvis högt tempo. Vardera klinik kommer att ha en grundbemanning men även här sker stöttning oss emellan avseende personal vid ledigheter eller eventuella sjukdomsbortfall. Vi håller oss uppdaterade genom löpande utbildningar och kurser som vi ser som en självklar utveckling för att bedriva en modern klinik, samt för personalens personliga utveckling.

Vår nya kollega

Vi erbjuder en händelserik och omväxlande tjänst med trevliga kollegor i nya fina lokaler med stor variation i patientfallen.

Som vår nya kollega har du:

- Svensk legitimation som djursjukskötare

- Anestesikompetens

- Stor ansvarskänsla och lätt för att arbeta självständigt likaväl som med oss andra

- Driv och en vilja att utveckla både dig själv samt arbetsplatsen

- En egen trygghet och kunskap att hantera de variationer arbetet innebär

Arbetsgivare
Djurvårdscentralen i Sexdrega AB
Svenljungavägen 1
51277 Sexdrega
Hemsida: www.djurvardscentralen.se
Ansökan
Ansök senast 25 September (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Leg. Djursjukskötare sökes till AniCura Kalmar Djurklinik, AniCura Kalma...

Arbetsgivare / Ort: Anicura AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Djursjukskötare

Om jobbet
AniCura Kalmarsund består av Läckeby Djursjukhus och Kalmar Djurklinik samt fyra mindre närkliniker runtom i länet. Tillsammans i regionen är vi 140 medarbetare som brinner för djursjukvård och dess utveckling. Vi önskar nu bli fler på vår djurklinik i Kalmar. Vi söker efter leg. djursjukskötare till Kalmar Djurklinik. Här arbetar vi i nya fina lokaler, med gångavstånd både till centrala Kalmar, kust och badstrand samt fina strövområden. Hos oss får du möjligheten att påverka både din egen arbetssituation och framtidens djursjukvård. Låter det som en intressant utmaning? Då tycker vi att du ska söka till oss! Dina uppgifter som djursjukskötare är varierande och kan bestå av allt från generell omvårdnad och behandling av djuren, till assistans vid operationer eller akutinsatser tillsammans med veterinär. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanade miljö där ingen dag är den andra lik. Vi är ett team på omkring 40 medarbetare som jobbar på kliniken, och nära samarbete finns med övriga medarbetare i Kalmarsund för både kompetensutbyte och utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare och som sätter kvalitet och service främst. Som person är du positiv och engagerad samt klarar att hålla fokus i pressade situationer. Du har ett genuint intresse för utvecklingen inom djursjukvård och tycker om mötet med alla typer av människor och deras djur. Har du några års erfarenhet är det en fördel men inte ett krav, då goda möjligheter till vidareutveckling och handledning från erfarna kollegor finns hos oss. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med möjlighet till deltidstjänstgöring om önskemål finns. Arbetet är fördelat på vardagar mellan 7-20.30, så kvällstjänstgöring ingår i tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast den 30 september. Intervjuer och urval sker löpande. Vid frågor kontakta: Sköterskechef Carina Sjöman, [email protected] HR-Chef Karin Webster, [email protected]
Arbetsgivare
Anicura AB
Hemsida: https://www.anicuragroup.com/sv/
Ansökan
Ansök senast 30 September (11 dagar kvar)

Ansök här

Legitimerad djursjukskötare till Distriktsveterinärerna Gotland

Arbetsgivare / Ort: Statens Jordbruksverk
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Djursjukskötare

Om jobbet
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket. Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad. Välkommen till Distriktsveterinärerna på Gotland! Mottagningen på Gotland är en av Distriktsveterinärernas större mottagningar och vi välkomnar nu en ny kollega till oss! Gotland är en av Sveriges mest intressanta marknader när det gäller veterinära tjänster inom alla djurslag. Av tradition och tack vare vårt Ö-läge ligger vi i framkant inom flera områden. Vi har en blandad praktik med ambulant verksamhet på häst och lantbrukets djur samt klinik för häst och smådjur. Vi är fullt utrustade både på smådjur och häst där vi tex kan erbjuda röntgen, tandbehandlingar, ultraljud, endoskopi, laboratorium och mjukdelskirurgi. Vi har arbetat upp en stor och trogen kundstock tack vare en hög servicenivå med god tillgänglighet och en hög samlad kompetens. Vår smådjursklinik ligger i Roma mitt på ön tjugo minuter från Visby och vår hästklinik ligger på travbanan i Visby. Vår arbetsgrupp består i dag av 17 veterinärer, tre djurvårdare med utökad behörighet och fem djursjukskötare. Hos oss kommer du få kunniga och hjälpsamma kollegor, vi som jobbar på mottagningen är ett engagerat team med bra sammanhållning. Vi eftersträvar trygg och personlig vård i nära kontakt med både patient och djurägare. För oss är det viktigt med ett trivsamt arbetsklimat och vi hoppas att du vill vara med att bidra till detta! ARBETSUPPGIFTER Du utför de arbetsuppgifter som ryms inom legitimationen. Som djursjukskötare hos oss får du jobba i en varierad vardag. Du kommer att spela en viktig roll i vårt tand och operationsteam både på smådjur. Vi söver på propofolpump. Andra vanligt förekommande uppgifter är att ta emot och planera för akut inkommande patienter med behov av akut vård, ha mottagning med egna patienter. Likaså uppfylla vårt dagliga hygienarbete genom att sköta tvätt, instrument och lokalvård. För rätt person finns möjlighet att ta administrativt ansvar genom att bedriva förbättrings- och utvecklingsarbete inom kvalité, hygien, foderrådgivning och arbetsmiljö. Inom organisationen pågår utvecklingsarbete inom vårt beredskapsarbete där telefonrådgivning på beredskap kan vara ytterligare ett område att utvecklas inom. Helgarbete kan förekomma om intresse finns, annars är det i huvudsak dagtid måndag till fredag. Hos oss får du möjlighet att skapa en relation till djurägarna samtidigt som du följer patienternas utveckling, som bara är möjligt på en mindre klinik! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med erfarenhet av kliniskt arbete. Med patientsäkerhet och vårdkvalité i fokus behöver du kunna se till helheten över ditt och dina kollegors arbetsområde. Arbetsdagens förutsättningar kan snabbt ändras och då behöver du kunna fatta beslut och bedöma vad som bäst stödjer ett bra flyt och flöde i arbetet. Genom ditt goda bemötande behåller du befintliga kunder samtidigt som du strävar efter att attrahera nya. Du bör vara serviceinriktad och trivas i sociala sammanhang. Därtill värdesätter vi även god kommunikativ förmåga, både gentemot kunder och internt inom arbetsgruppen för bästa möjliga samarbete. Du delar med dig av din kompetens till kollegor och är ett stöd till nyutbildade veterinärer. Tidigare erfarenhet inom anestesi på antingen häst eller smådjur, undervisning studenter/praktikanter, akutsjukvård, foder och rådgivning ser vi som meriterande. Legitimation som djursjukskötare och B-körkort är ett krav. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare. Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift. Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag. Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!
Arbetsgivare
Statens Jordbruksverk
Ansökan
Ansök senast 30 September (11 dagar kvar)

Ansök här

Leg djursjukskötare / djurvårdare nivå 2 eller 3 med intresse för exotic

Arbetsgivare / Ort: Animallogos AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Animallogos Djurhälsa är en nystartad privatägd klinik, belägen i Liljeholmen. Vi har som mål att bli Stockholms ledande smådjursklinik med specialinriktning mot exotic. Hos oss kommer kunderna att mötas av veterinärer och sköterskor med specialistkompetens inom dessa djurslag. Förutom att ge professionell djursjukvård kommer vi att erbjuda rådgivning och utbildning genom föreläsningar, kundkvällar och temadagar.

Kliniken kommer att erbjuda en fullständig service med poliklinik, röntgen, ultraljud, lab, operation, tandavdelning, foder och tillbehörsbutik. Våra öppettider kommer att vara måndag till lördag med kvällsöppet några dagar i veckan. Vi kommer även att ta emot hundar och katter som patienter. Kliniken beräknas att öppna under oktober/november.


Animallogos Djurhälsa ingår i samma företagsgrupp som Djurgymnasiet Stockholm, Djurgymnasiet Hundcenter och Stockholms Djurakademi.


Vi söker dig

Vi söker nu ytterligare sköterskor till vår nystartade klinik. Är du leg djursjukskötare eller djurvårdare på nivå 2 eller 3 med några års yrkeserfarenhet? Har du ett intresse för exotic det vill säga kaniner, marsvin, fåglar, reptiler och andra ovanliga sällskapsdjur?

Du behöver inte ha tidigare klinisk erfarenhet av att arbeta med de djurslagen men behöver ha ett stort intresse för att lära dig om dessa. Meriterande kan vara att du har egna erfarenheter av dessa djurslag även om det inte är yrkesmässigt.


Personliga egenskaper som vi värdesätter hos våra medarbetare är god samarbetsförmåga, flexibilitet, prestigelöshet och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du bör även ha en god kommunikationsförmåga och ett stort intresse för såväl våra patienter som deras ägare.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga och hjälpsamma kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan arbete på poliklinik, reception, lab, röntgen, operation och övriga förekommande uppgifter på en klinik.

Hos oss kommer du att få möjlighet att utvecklas genom såväl intern som extern utbildning. Vår målsättning är att bygga en långvarig och trygg relation med de djurägare som besöker vår klinik. Vi välkomnar dig som vill ingå i vårt team, där vi strävar efter att åstadkomma den bästa djursjukvården till exotic i Sverige.


Tillträde

Oktober eller efter överenskommelse


Ansökningstid

11/8 - 30/9

Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2020-09-30

Arbetsgivare
Animallogos AB
Trekantsvägen 7
11743 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 30 September (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Yrkeslärare inom djurvård

Arbetsgivare / Ort: Hr Group Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Yrkeslärare inom djurvård sökes för kund!

Vår kund söker yrkeslärare för undervisning i ämnet Djurvård inom djurens hälso- och sjukvård. I tjänsten kan även häst- och stallskötsel förekomma. Omfattningen av tjänsten kan diskuteras och beror på vilka kurser och ansvarsområden som ingår utifrån de sökandes kompetensområden.

Vi söker dig som är utbildad djursjukskötare, det är en stark fördel om du även är utbildad yrkeslärare. Det kan även vara aktuellt att en veterinär anställs för hela eller delar av tjänsten. Vi söker dig som:

* har mycket goda kunskaper inom djurvård och brinner för undervisning.

* har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer till både elever och kollegor.

* är en tydlig, ansvarsfull och välstrukturerad ledare samtidigt som du är lyhörd för våra elevers olika behov.

* är ansvarsfull, noggrann, flexibel och pedagogisk.

Det är en fördel om du har erfarenhet av undervisning och pedagogiskt arbete samt har goda ledaregenskaper. Vi värdesätter om du är förtrogen med skolans styrdokument och har ett formativt arbetssätt - gärna ämnesövergripande tillsammans med kollegor. Vi ser gärna att du är öppen i din personlighet, trivs i en aktiv miljö och att du vill utvecklas tillsammans med oss på skolan samt att du aktivt bidrar till samverkan och arbetsglädje i kollegiet.

Vår kund kan erbjuda ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Individuell lönesättning. Provanställning 6 månader.

Vår kund har kollektivavtal. Arbetsgivareorganisation: KFO. Medlemskap i Friskoleförbundet.

Då intervju och urval sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Tillträde i oktober 2020 eller enligt överenskommelse.

Arbetsgivare
Hr Group Nordic AB
Ansökan
Ansök senast 2 October (13 dagar kvar)

Ansök här

Legitimerad Djursjukskötare

Arbetsgivare / Ort: Smådjursdepån i Växjö AB / VÄXJÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 October (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Smådjursdepån i Växjö AB är en privatägd klinik som öppnade i oktober 2019 i Växjö. Vi har vår verksamhet i nybyggda ändamålsenliga lokaler på Hjalmar Petris väg 36 i Växjö.

En smådjursklinik med personligt bemötande, engagemang och där patienten alltid är i fokus och med stor satsning på rehabilitering och friskvård.

Klinikdelen innefattar poliklinik, operation, tandavdelning, röntgen, ultraljud och välutrustat lab.

Rehab och friskvårdsavdelning med hundsim, watertreadmill, massage, laser, löpband, belastningsvåg, balansbollar och vibrationsplatta.

En butik med veterinärmedicinska- och friskfoder, ett fint utbud av träningsutrustning samt tillbehör.

Två inomhushallar för hundträning och fullutrustat kök/teorirum till uthyrning.

Vi är i dagsläget en härlig arbetsgrupp med nio anställda, vill du bli en del av oss?

Häng med på vår resa och sök idag!


Dina arbetsuppgifter består av djursjukvård på poliklinik och operation. Erfarenhet av narkos är meriterande.

Som person ser vi gärna att du tycker om att möta människor och har ett gott bemötande och en positiv inställning till ditt jobb. Det är viktigt att du kan samarbeta och arbeta självständigt. Du prioriterar god arbetsmiljö och fokuserar på att ge god vård.


Tillträde till tjänsten: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tjänsten är en prov-/tillsvidareanställning på heltid/deltid.

Arbetstider: Vardagar dagtid.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt, senast 2020-10-31


Möjlighet finns att ta med hund på arbetet.


För mer information är du välkommen att kontakta Linda Loodh, [email protected]


Märk din ansökan med ”Leg. Djursjukskötare” och maila till [email protected]


Smådjursdepån i Växjö AB

Hjalmar Petris väg 36

352 46 Växjö

www.smadjursdepan.se

Arbetsgivare
Smådjursdepån i Växjö AB
Hjalmar Petris Väg 36
35246 VÄXJÖ
Hemsida: www.smadjursdepan.se
Ansökan
Ansök senast 10 October (21 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Leg. Djursjukskötare med dokumenterad erfarenhet inom anestesi

Arbetsgivare / Ort: Ljungby Smådjursklinik / LJUNGBY
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 October (27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
  • Legitimation som djursjukskötare

Om jobbet
Kliniken söker nu en Leg. Djursjukskötare med dokumenterad erfarenhet inom anestesi På kliniken utför vi kvalificerad djursjukvård. Våra patienter och kunder står alltid i centrum! Kliniken tar emot ca 10 000 besök per år och erbjuder mottagning, akutmottagning, kirurgi, professionell tandvård, eget lab, röntgen, ultraljud, separata vårdavdelningar för hund och katt samt en stor fräsch butik. Kliniken har mottagning vardagar. Vår personal har gedigen kunskap och ett stort engagemang. Vi erbjuder veterinär med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, auktoriserad ögonveterinär samt veterinär särskilt utbildad inom tandvård. Vi ser djursjukvården ur ett holistiskt perspektiv och strävar efter att våra kunder och patienter alltid ska känna sig välkomna, sedda och trygga i våra händer! Du kommer att arbeta med fokus på operationsavdelningen men även på klinikens övriga avdelningar. Du har formell och reell kompetens för att arbeta självständigt. Som person är du en stresstålig lagspelare med förmåga att arbeta i högt tempo utan att ge avkall på vare sig noggrannhet eller gott bemötande mot våra kunder. Att du bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen ser vi som en självklarhet. Arbetsplatsen har kollektivavtal, individuell lönesättning.
Arbetsgivare
Ljungby Smådjursklinik
Ringvägen 9
34132 LJUNGBY
Ansökan
Ansök senast 16 October (27 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Legitimerad Djursjukskötare

Arbetsgivare / Ort: Evidensia Smådjur AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 November (1 månad 26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Evidensia Djurkliniken i Öjebyn är ett anrikt företag som funnits och expanderat sedan vi öppnade 1979. Företagets andemening har alltid varit kunden i fokus och att vi ska erbjuda våra djurägare det lilla extra vid varje besök. Idag är vi en välutrustad klinik som har mottagningen i stora och fräscha lokaler. Vi har en modern och uppskattad tandavdelning med vidareutbildade tandveterinärer och tandsköterskor. Vi erbjuder kirurgi samt en stor och fräsch poliklinikavdelning. Vi har en stor och trevlig butik för både hund, häst, gnagare och katt. Kliniken är mellanstor med högt i tak där allas åsikter och kunskap värderas. Vi söker dig Leg. Djursjukskötare som vill ansluta dig till vårt team, vi kan tänka oss både dig med några års erfarenhet som känner att du vill utvecklas vidare samt nyare sköterskor som vill ut i arbetslivet och lära sig mer. Är du mindre erfaren så finns alla möjligheter till snabb kompetensutveckling. Att arbeta på vår fina klinik, vi har rullande schema på narkos/operation/tand samt polikliniken. Vi har kvällsöppet med mottagning 8.00- 20.00 måndag till torsdag samt öppet 8.00-17.00 fredagar. Ingen jourverksamhet eller helgarbete. Det är viktigt är att du är införstådd med att narkosarbete kommer att vara en del av din Piteå ligger vacker belägen vid Bottenvikens kust finner du denna norrländska kustpärla. Med en otrolig skärgårdsmiljö och fjällandskap inom räckhåll erbjuder Piteå fantastiska möjligheter för dig som är ute efter att njuta av naturens skönhet under semestern här vid den ”Svenska Rivieran” Det är enkelt att resa hit, cirka en timme med flyg från Stockholm Arlanda till Luleå och Skellefteå Airport. Från Luleå Airport är det 50 km till Piteå city och från Skellefteå Airport är det 80 km Heltid, tillsvidare anställning. Provanställning tillämpas. Sista ansökningsdag: 15/6-2020. Vi kommer rekrytera och anställa fortlöpande. För information: För frågor vänd dig till klinikchef Ingrid Öhman Eriksson 072-5416818 eller via mail [email protected] Varmt välkommen med din ansökan Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djurkliniken-ojebyn/)
Arbetsgivare
Evidensia Smådjur AB
Hemsida: https://evidensia.se/
Ansökan
Ansök senast 14 November (1 månad 26 dagar kvar)

Ansök här

Legitimerade djursjukskötare till AniCura Kumla Djursjukhus!

Arbetsgivare / Ort: Anicura Falu Djursjukhus AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (2 månader 22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Hej! Mitt namn är Anna Skogh och jag arbetar som Djursjukhuschef på AniCura Kumla Djursjukhus. AniCura Djursjukhus Kumla är ett modernt djursjukhus i Örebro län. Vi erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en dynamisk dygnetruntöppet och trivsam miljö. AniCura Djursjukhuset Kumla ingår i AniCura Mälardalen som omfattar djursjukhus och kliniker på sju orter i Mälardalen. Vi har ett mål att vara det ledande primärakutdjursjukhuset i Mälardalen och att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Det innebär att jag som djursjukhuschef måste arbeta i tät dialog med medarbetarna på djursjukhuset och deras chefer för att förstå vad medarbetarna behöver för att kunna göra ett bra jobb och trivas på vår arbetsplats. Hos oss tycker vi att det är viktigt att vara rak och ärlig så jag säger som det är: Vi vet att akutdjursjukvård ställer höga krav och att tempot tidvis är högt. Vi behöver bli fler medarbetare och tjänsterna vi erbjuder ställer krav på såväl kompetens som förmåga. Men vi som arbetar här vet också hur meningsfullt och viktigt arbetet vi gör är och hur mycket jobbet ger tillbaka. I vårt arbete med att bli den mest attraktiva arbetsgivaren har vi under våren fokuserat på ett par områden: - Vi har ändrat från personalmöten till APT med fokus på dialog. Vi vill ha högt i tak och involvera medarbetarna i beslut som rör vår verksamhet. - Vi arbetar aktivt med att förbättra schemaläggning. Vårt mål är att bygga trygga team, ha schema med längre framförhållning och förutsättningar för att kombinera arbetsliv och privatliv. - Ge medarbetarna mer inflytande över arbetsdagen - Vi samlas vid vår tavla varje morgon 07:55 och har ett pulsmöte. Istället för att dagen är planerad av chef eller bemanningsansvarig möts vi tillsammans och talar ihop oss om hur vi stöttar varandra för att dagen ska flyta på bra och alla ska få rast och kunna gå hem i tid. Arbetsuppgifter På Djursjukhuset tar vi emot både bokade patienter på polikliniken och rehab och akutpatienter på akutmottagningen som är öppen 08:00-22:00. Som leg. Djursjukskötare arbetar du bland annat med triagering, medicinering, narkos, omvårdnad och flödeslogistik. Du arbetar både självständigt och i team med veterinärer, leg. djursjukskötare och djurvårdare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med provanställning. Tjänsten innebär visst arbete på kvällar och helger. Vem söker vi? Vi söker leg. djursjukskötare som vill arbeta på akutdjursjukhus. Du trivs med variationen som akutdjursjukvård ger och kan snabbt ställa om när en akutpatient kommer in. Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet av att söva och det kommer att vara en del av din tjänst. För dig är det viktigt att djurets bästa alltid kommer i första hand och du har ambitionen att erbjuda högsta möjliga kvalité av djurvård. Du tycker att det låter spännande att arbeta med akutdjursjukvård och trivs med att arbeta såväl dag som kväll och du skapar bra relationer med djurägare och patienter. Då vi till och från har engelsktalande veterinärer på arbetsplatsen är det viktigt att du kan förstå och göra dig förstådd på engelska. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura. AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal. Vill du bli en del av vårt team? Ansök genom att klicka på skicka ansökan. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 31 juli Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. För frågor om rollen är du välkommen att kontakta sköterskechef Sara Stenlund på [email protected] alt. HR partner Sara Norgren på [email protected]
Arbetsgivare
Anicura Falu Djursjukhus AB
Hemsida: https://www.anicuragroup.com/sv/
Ansökan
Ansök senast 11 December (2 månader 22 dagar kvar)

Ansök här

Legitimerade djursjukskötare till AniCura Kumla Djursjukhus!

Arbetsgivare / Ort: Anicura AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (2 månader 29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Hej! Mitt namn är Anna Skogh och jag arbetar som Djursjukhuschef på AniCura Kumla Djursjukhus. AniCura Djursjukhus Kumla är ett modernt djursjukhus i Örebro län. Vi erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en dynamisk dygnetruntöppet och trivsam miljö. AniCura Djursjukhuset Kumla ingår i AniCura Mälardalen som omfattar djursjukhus och kliniker på sju orter i Mälardalen. Vi har ett mål att vara det ledande primärakutdjursjukhuset i Mälardalen och att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Det innebär att jag som djursjukhuschef måste arbeta i tät dialog med medarbetarna på djursjukhuset och deras chefer för att förstå vad medarbetarna behöver för att kunna göra ett bra jobb och trivas på vår arbetsplats. Hos oss tycker vi att det är viktigt att vara rak och ärlig så jag säger som det är: Vi vet att akutdjursjukvård ställer höga krav och att tempot tidvis är högt. Vi behöver bli fler medarbetare och tjänsterna vi erbjuder ställer krav på såväl kompetens som förmåga. Men vi som arbetar här vet också hur meningsfullt och viktigt arbetet vi gör är och hur mycket jobbet ger tillbaka. I vårt arbete med att bli den mest attraktiva arbetsgivaren har vi under våren fokuserat på ett par områden: - Vi har ändrat från personalmöten till APT med fokus på dialog. Vi vill ha högt i tak och involvera medarbetarna i beslut som rör vår verksamhet. - Vi arbetar aktivt med att förbättra schemaläggning. Vårt mål är att bygga trygga team, ha schema med längre framförhållning och förutsättningar för att kombinera arbetsliv och privatliv. - Ge medarbetarna mer inflytande över arbetsdagen - Vi samlas vid vår tavla varje morgon 07:55 och har ett pulsmöte. Istället för att dagen är planerad av chef eller bemanningsansvarig möts vi tillsammans och talar ihop oss om hur vi stöttar varandra för att dagen ska flyta på bra och alla ska få rast och kunna gå hem i tid. Arbetsuppgifter På Djursjukhuset tar vi emot både bokade patienter på polikliniken och rehab och akutpatienter på akutmottagningen som är öppen 08:00-22:00. Som leg. Djursjukskötare arbetar du bland annat med triagering, medicinering, narkos, omvårdnad och flödeslogistik. Du arbetar både självständigt och i team med veterinärer, leg. djursjukskötare och djurvårdare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med provanställning. Tjänsten innebär visst arbete på kvällar och helger. Vem söker vi? Vi söker leg. djursjukskötare som vill arbeta på akutdjursjukhus. Du trivs med variationen som akutdjursjukvård ger och kan snabbt ställa om när en akutpatient kommer in. Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet av att söva och det kommer att vara en del av din tjänst. För dig är det viktigt att djurets bästa alltid kommer i första hand och du har ambitionen att erbjuda högsta möjliga kvalité av djurvård. Du tycker att det låter spännande att arbeta med akutdjursjukvård och trivs med att arbeta såväl dag som kväll och du skapar bra relationer med djurägare och patienter. Då vi till och från har engelsktalande veterinärer på arbetsplatsen är det viktigt att du kan förstå och göra dig förstådd på engelska. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura. AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal. Vill du bli en del av vårt team? Ansök genom att klicka på skicka ansökan. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 31 juli Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. För frågor om rollen är du välkommen att kontakta sköterskechef Sara Stenlund på [email protected] alt. HR partner Sara Norgren på [email protected]
Arbetsgivare
Anicura AB
Hemsida: https://www.anicuragroup.com/sv/
Ansökan
Ansök senast 18 December (2 månader 29 dagar kvar)

Ansök här

Leg. djursjukskötare och djurvårdare sökes till Tenhult och Eksjö

Arbetsgivare / Ort: Veterinärkliniken Tusen och en katt AB / Tenhult
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (2 månader 29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Veterinärkliniken Tusen och en katt AB startade 2016 och driver två mindre smådjurskliniker, en i Tenhult och en i Eksjö. För närvarande är vi 2,5 veterinärer och 3 legitimerade djursjukskötare, men söker nu ytterligare en medarbetare för att kunna möta en ökad efterfrågan från våra kunder.

Vår grundfilosofi är det personliga bemötandet en liten klinik kan erbjuda med samtidigt hög kompetens. Vi värnar om att ha tid för både djur och djurägare.

I dagsläget har vi öppet alla vardagar, inga helger eller röda dagar. Arbetstid är till största del förlagd dagtid, med enstaka kvällspass fram till klockan 20. Kliniken är utrustad med röntgen, ultraljud, laboratorium och poliklinikoperation.

Vi söker Dig som uppskattar nära kundkontakt och gärna gör det lilla extra. Förutom kompetens värdesätter vi flexibilitet, initiativförmåga och humor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning enligt överenskommelse på 80-100%. Tjänsten kommer att vara förlagd på båda våra kliniker.

Välkommen med din ansökan eller frågor till:

Sara Dufva Lundquist, [email protected]

Helena Ulpe, [email protected]

Kliniken når Du på telefonnummer: 036-131020 och kan då be att få tala med någon av ovanstående om Du föredrar att ställa frågor per telefon!

Veterinärkliniken Tusen och en katt

Centrumvägen 19 Österlånggatan 20

56161 Tenhult 57531 Eksjö

www.tusenochenkatt.se

Arbetsgivare
Veterinärkliniken Tusen och en katt AB
Centrumvägen 19 Box1
56161 Tenhult
Hemsida: www.tusenochenkatt.se
Ansökan
Ansök senast 18 December (2 månader 29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Erfaren leg.Djursjukskötare

Arbetsgivare / Ort: Evidensia Smådjur AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 December (3 månader 5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Är du redo för en ny utmaning? Känns arbete på ett specialistdjursjukhus spännande? Då har vi arbetet för dig. Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom bland annat kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik, neurologi, onkologi, dermatologi, gastroenterologi, internmedicin, odontologi och akutvård. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. Vår position inom svensk djursjukvård gör att många av våra patienter kommer långväga för att få hjälp. Vi har både den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur bästa tänkbara vård. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna. För att möta efterfrågan söker vi nu en klinikveterinär till vår verksamhet. Du som vill bli en del av vårt engagerade team är välkommen med din ansökan! Vem söker vi? Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med erfarenhet av arbete på djursjukhus/klinik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen är personligt engagemang och ansvarstagande avgörande. Som person är du öppen, lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta. Vad erbjuder vi? Dina arbetsdagar kommer bestå av ett varierat arbete inom ditt kompetensområde. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och bidra till djursjukhusets verksamhet. Till din hjälp har du kompetenta kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Förutom en rymlig poliklinik med specialiserade mottagningar har vi en modern och specialanpassad operations- och tandavdelning, stationärvårdsavdelning, IVA, tillgång till magnetkamera, datortomografi, ultraljud samt digital röntgen. Placeringsort Helsingborg Tillträde och omfattning Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse. Ansökan Ansökan görs via länken i denna annons. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta sköterskechef Carina Reinhold på e-mail: [email protected]
Arbetsgivare
Evidensia Smådjur AB
Hemsida: https://evidensia.se/
Ansökan
Ansök senast 24 December (3 månader 5 dagar kvar)

Ansök här

Leg Djursjukskötare alt Djurvårdare nivå 3 sökes

Arbetsgivare / Ort: Djurkliniken i Umeå AB / Umeå
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 27 December (3 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-06
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Vi söker nu en legitimerad djursjukskötare (alt djurvårdare nivå 3) som är intresserad av anestesi och vill vara med och utvecklas tillsammans med vår veterinär inom kirurgi.

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med intresse och erfarenhet inom anestesi, som har ambitionen att nå en vidareutbildning på högre nivå.

Rollen innefattar en kombinerad tjänst som anestesisköterska och polikliniksköterska. Du kommer att vara en del i ett ambitiöst team av veterinärer, leg vet-sköterskor och leg. fysioterapeut/sjukgymnast. Då detta är en mindre klinik kommer tjänsten innehålla alla göromål som normalt ingår i en sköterskas arbete på klinik. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig, som har ambition och önskar att utvecklas inom anestesi. Här får du jobba på en persolig klinik med korta beslutsvägar där möjlighetena att påverka ditt arbete är mycket goda.

Kvalifikationer

Erfarenhet av att ha arbetat med klinisk djursjukvård och anestesi är ett önskemål. Vi bedömer också att personlig lämplighet och ambitionen att vilja utvecklas är mycket viktigt. Du bör ha god prioriteringsförmåga, vara initiativtagande och dela vår värdering om att samarbete är nyckeln till framgång.

Ort

Umeå

Omfattning och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, finns det önskemål om deltid kan detta diskuteras. Provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Ansökan

Skickas till: [email protected]

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Karlsson tel 073-8484423 eller maila [email protected] Du som vill bli en del av vårt engagerade team är varmt välkommen med en ansökan!

Arbetsgivare
Djurkliniken i Umeå AB
Verkstadsgatan 13
90432 Umeå
Hemsida: www.dku.se
Ansökan
Ansök senast 27 December (3 månader 8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Djurvårdare på utökade nivå med känsla för service

Arbetsgivare / Ort: Evidensia Smådjur AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 January (4 månader 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Nu öppnar vi upp dörren för dig som är djurvårdare med D9- behörighet. Vill du bli en del i gemenskapen tillsammans med oss på Sveriges nordligaste djursjukhus? Tycker du om djur och service lika mycket som vi? Välkommen med din ansökan. Om jobbet: Som djurvårdare hos oss kommer du få många spännande och givande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat ta hand om våra patienter på vårdavdelningen, förbereda för operation och tjänstgöra på vår mottagning, arbeta i butik/reception och telefonin. Vår förhoppning är att du ska bidra med din kunskap och energi och samtidigt medverka till att alla djur och djurägare som besöker oss skall få bästa möjliga service och vård. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. För oss är gemenskapen mellan kollegor viktig och vi hoppas att du vill bli del av vårt engagerade team. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus med kunnig personal. Då vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall. Vem söker vi? Vi söker dig som är djurvårdare med D9-behörighet och/eller nivå 3. Tidigare erfarenhet av arbete på djursjukhus eller djurklinik är meriterande. Vi välkomnar alla sökanden med D9-kompetens då vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Är du behörig och/eller har erfaren av att arbeta på utökad nivå är det starkt meriterande. Då vi värnar om vårt trivsamma arbetsklimat hoppas vi att du är en riktig teamspelare med ett positivt förhållningssätt som samtidigt har ett öga för djurets välmående. Vi möter dagligen djurägare och djur i olika situationer vilket medför att du som person måste vara flexibel, ansvarstagande och lyhörd. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga men att du samtidigt klarar av att arbeta självständigt. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara en egenskap hos Dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Stor vilja och glädje är hörnstenar i din personlighet likväl som social kompetens och en fallenhet för service. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation. Ort: Gammelstad, Luleå. Omfattning: Tjänsten avser deltidsanställning. Tillträde sker omgående, enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tjänsten omfattar skift- och helgarbete. Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2020-08-20 För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén. Telefon 073-57 999 07, alternativt via e-post [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/).
Arbetsgivare
Evidensia Smådjur AB
Hemsida: https://evidensia.se/
Ansökan
Ansök senast 21 January (4 månader 2 dagar kvar)

Ansök här

Leg. Djursjukskötare (alt Djurvårdare nivå 3) - med passion för variation

Arbetsgivare / Ort: Evidensia Smådjur AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 January (4 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Mitt namn är Louise Tardén och jag arbetar som Djursjukhuschef på Sveriges nordligaste djursjukhus, Evidensia djursjukhuset Gammelstad. Vi erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en dynamisk dygnetruntöppet och familjär miljö. Vi har ett övergripande mål att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvård. Det innebär att jag som djursjukhuschef, tillsammans med lokala ledningsgruppen och medarbetarna har en tät dialog för att förstå vad samtliga behöver för att kunna göra ett bra jobb och trivas på vår arbetsplats. Vi är mån om vår familjära känsla och tycker det är viktigt att vi bibehåller en platt organisation med stort utrymme för daglig och nära dialog. Med det sagt implementeras medarbetarförslag i hög utsträckning. Vi vet att avancerad djursjukvård och akutdjursjukvård ställer höga krav på oss alla och inte minst att vi inte alltid kan styra över dagen. Vi är medveten om att tempot tidvis är högt och vi når bäst resultat genom att arbeta i team. Teamarbete skapar stort mervärde för medarbetare, patient och kund varvid vi har valt att arbeta i team där minst en veterinär och en sköterska ingår. Vi tror på individuellt utveckling och kollegialt stöd varvid mentor är en naturlig del vid introduktion av nya kollegor. Arbetsmiljön är mitt huvudansvar och fokus. För att alla ska må bra på jobbet så behöver vi ha utveckling och en balans. Balans för mig är bland annat att få komma hem i tid, ha energi kvar och att kunna planera långsiktigt med vänner och familj. Av den anledningen är våra schemaperioder 4 månader och vi träffas för daglig styrning varje morgon. God planering och struktur skapar förutsättningar för att finna balansen mellan privat- och arbetsliv på kort och lång sikt. För att ge patienterna bästa tänkbara vård och överlämning så arbetar vi tre-skift med överlappning. Vi är stolta över vårt yrkesval och anammar kompetens och innovation genom att inhämta ny kunskap internt och externt. Om djursjukhuset: På Djursjukhuset tar vi emot både bokade och akuta patienter på vår mottagning. Akuta patienter triageras av akutteamet och blandas inte in i planerade patientbesök på mottagningen. Vår operations- och tandavdelning är välutrustade inom sina förgrening och vi erbjuder avancerade kirurgiska och ortopediska ingrepp. Våra sköterskor utbildas kontinuerligt inom anestesi för att ge djuren bästa tänkbara narkos och smärtlindring. Vi är den enda remissenheten i övre Norrland med intensivvårdsavdelning och dygnet runt vård. Vår rehab- och friskvårdsavdelning är väl bemannad och arbetar i samverkan med våra veterinärer. Vem är du? Som leg. Djursjukskötare hos oss bjuder vi på variation i vardagen. Du arbetar både självständigt och i team med djurvårdare och veterinärer på samtliga avdelningar. Vi har förståelse att alla inte har erfarenhet av djursjukhus och att alla är ny på jobbet, oavsett erfarenhet. Vi erbjuder välplanerad individualiserad introduktion med mentor. Vi vill bli fler medarbetare för att bemöta våra kunders efterfrågan på vår tid och kompetens. Vi vet att vårt arbete är meningsfullt, att vi som enda dygnet runt öppna sjukhus i länet tar ansvar och hjälper tusentals djur året om oberoende av dag eller tid. För oss är det viktigt att djurets bästa alltid kommer i första hand, att du som person är flexibel och har ambitionen att erbjuda högsta möjliga kvalité av djurvård. Framförallt vill du utvecklas i din roll och vara en del av vårt djursjukhus utveckling framåt. Vill du utvecklas med oss? Missa inte chansen att bli en del av vårt team, tillsammans gör vi skillnad för djur och djurägare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten innebär även arbete på kvällar, nätter och helger. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30 september. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vid frågor kring anställningen: [email protected] Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt gäng.
Arbetsgivare
Evidensia Smådjur AB
Hemsida: https://evidensia.se/
Ansökan
Ansök senast 27 January (4 månader 8 dagar kvar)

Ansök här

Djuvårdare nivå 2 - vakansvikariat 6 månader

Arbetsgivare / Ort: Evidensia Smådjur AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 February (4 månader 18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Evidensia Djurkliniken i Öjebyn är ett anrikt företag som funnits och expanderat sedan vi öppnade 1979. Företagets andemening har alltid varit kunden i fokus och att vi ska erbjuda våra djurägare det lilla extra vid varje besök. Idag är vi en välutrustad klinik som har mottagningen i stora och fräscha lokaler. Vi har en modern och uppskattad tandavdelning med vidareutbildade tandveterinärer och tandsköterskor. Vi erbjuder kirurgi samt en stor och fräsch poliklinikavdelning. Vi har en stor och trevlig butik för både hund, häst, gnagare och katt. Kliniken är mellanstor med högt i tak där allas åsikter och kunskap värderas. Vi söker dig djurvårdare nivå 2 som vill ansluta dig till vårt team, vi kan tänka oss både dig med några års erfarenhet som känner att du vill utvecklas vidare samt nyare sköterskor som vill ut i arbetslivet och lära sig mer. Är du mindre erfaren så finns alla möjligheter till snabb kompetensutveckling. Att arbeta på vår fina klinik, vi har rullande schema på polikliniken, reception och telefon. Vi har kvällsöppet med mottagning 8.00- 20.00 måndag till torsdag samt öppet 8.00-17.00 fredagar. Ingen jourverksamhet eller helgarbete. Piteå ligger vacker belägen vid Bottenvikens kust finner du denna norrländska kustpärla. Med en otrolig skärgårdsmiljö och fjällandskap inom räckhåll erbjuder Piteå fantastiska möjligheter för dig som är ute efter att njuta av naturens skönhet under semestern här vid den ”Svenska Rivieran” Det är enkelt att resa hit, cirka en timme med flyg från Stockholm Arlanda till Luleå och Skellefteå Airport. Från Luleå Airport är det 50 km till Piteå city och från Skellefteå Airport är det 80 km Heltid, vakansvikariat 6 månader. Sista ansökningsdag: 15/9 -2020. Vi kommer rekrytera och anställa fortlöpande. För information: För frågor vänd dig till klinikchef Ingrid Öhman Eriksson 072-5416818 eller via mail [email protected] Varmt välkommen med din ansökan Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djurkliniken-ojebyn/)
Arbetsgivare
Evidensia Smådjur AB
Hemsida: https://evidensia.se/
Ansökan
Ansök senast 6 February (4 månader 18 dagar kvar)

Ansök här

Djurvårdare och djursjukskötare som vill jobba på natten

Arbetsgivare / Ort: Evidensia Smådjur AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 February (4 månader 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete som djurvårdare eller djursjukskötare på ett specialistdjursjukhus med många spännande fall? Vill du arbeta med kompetenta, hjälpsamma och trevliga kollegor? Trivs du med att jobba nattetid? Om jobbet: Vi behöver bli fler djurvårdare och djursjukskötare som är intresserade av att arbeta natt eller varierat natt och dag. På natten arbetar djurvårdare och djursjukskötare tillsammans med veterinär i ett nära samarbete. Ni tar emot djurägarna som akut söker vård för sina djur. Det är en trygghet för djurägarna att kunna få vård av sina djur även nattetid. Ni har även till uppgift att tillsammans ta hand om de inneliggande djuren och vid behov kan akuta operationer som inte kan vänta utföras under natten. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig som är nyanställd en lärorik start där du får möjlighet att skaffa dig bred kunskap genom vårt inarbetade introduktionsprogram. Hos oss blir du introducerad tillsammans med erfarna sköterskor och veterinärer som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Det finns goda möjligheter att utvecklas i rollen som djurvårdare och djursjukskötare inom det område som just du är intresserad av. Dels genom lärande på arbetsplatsen med intressanta fall men också genom såväl intern som extern utbildning. Vårt djursjukhus ligger i natursköna Strömsholm och vi är ett välutrustat djursjukhus med utrustning av senaste modellerna. Vi har bra personalförmåner och om du har egen hund finns möjlighet att ha med hunden. Om du vill bli en del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur ska få bästa möjliga vård och djurägare bästa service är du varmt välkommen med en ansökan. Vem söker vi? Vi söker dig som är djurvårdare på utökad nivå (D9 smådjur) eller legitimerad djursjukskötare och som ser ett stort djursjukhus som tar emot många spännande och intressanta fall som en attraktiv arbetsplats. Har du tidigare erfarenhet av ett serviceyrke eller arbete inom djursjukvård ser vi det som meriterande. Om du är djursjukskötare är det meriterande om du har erfarenhet av narkos, samt akut- och intensivvård. Du är en serviceinriktad, lyhörd och empatisk person som tycker om att ha mycket kontakt med djur och djurägare i arbetet. Du kommer att arbeta med många olika kollegor inom verksamheten, vilket ställer krav på god social kompetens, samarbetsförmåga och flexibilitet. Ort: Strömsholm, Specialistdjursjukhuset Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85-100 %. Du har själv möjlighet att påverka din tjänstgöringsgrad, då vi erbjuder både rena nattjänster och blandade dag och nattjänster med bra schemamodeller Provanställning tillämpas. Sista ansökningsdag: 2020-09-15. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Maria Coltman tfn: 0220-600009. [email protected] Varmt välkommen med din ansökan Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna. Vi vill tillhandahåll djursjukvård i världsklass och vill vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. I dag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 700 djursjukhus och kliniker. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida * Specialistdjursjukhuset i Strömsholm (https://evidensia.se/klinik/evidensia-specialistdjursjukhuset-stromsholm/?utm_source=places&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb)*
Arbetsgivare
Evidensia Smådjur AB
Hemsida: https://evidensia.se/
Ansökan
Ansök senast 11 February (4 månader 23 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.