Lifestyle Concierge

Lifestyle Concierge

Lifestyle Concierge är din guide till nya upplevelser.

Många hotell både i Sverige och utomlands erbjuder concierge-tjänster, vilket betyder att det på hotellet finns personer som hjälper gäster att boka teaterbiljetter, informerar om öppettider på museer och visar på en karta hur man ska ta dig sit man ska.

Lifestyle Concierge konceptet tar ännu ett steg längre, i samma riktning. Lifestyle Conciergen delar med sig av sina favoritställen och guidar till "urbana pärlor", naturupplevelser i storstaden samt aktivitet och avkoppling i hotellets wellness/SPA-avdelningar.

Som Lifestyle Concierge är du lite av "Know It All" när det gäller en viss del av Sverige, i första hand den staden där hotellet ligger men även runt om och kan komma med idéer om unika upplevelser för gästernas/besökarnas vistelse i en ny för dem stad.

Personliga egenskaper

Som Lifestyle concierge möter du många olika människor varje dag och det gäller att snabbt kunna hitta "gemensamt språk" med de olika personerna. Du behöver vara mycket tillmötesgående, flexibel och tålmodig för att kunna leverera minnesvärda upplevelser för alla hotellets gäster.

Visa mer
Visa mindre

  Få hjälp att hitta rätt utbildning

  Vill du få hjälp att hitta en utbildning som passar dig? Fyll i formuläret nedan så matchar vi samman dig med utbildningar som leder till yrket. Du får förslagen via vår systersajt, Studier.se.


  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

  Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
  Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
  OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.