Inredningskurser Sverige AB

INREDNINGSKURSER – SVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM INREDNING
I drygt 17 år har Inredningskurser utbildat eftertraktade inredare, homestagingskonsulter och inredningsstylister med bas i Malmö, Göteborg och Stockholm. Idag är vi Sveriges största utbildningsföretag inom inredning och den rekommenderade utbildningen av många av de stora inredningsföretagen. Sedan år 2020 finns vi även i San Fransisco, USA, där vi levererar utbildningar till den amerikanska marknaden.

Vi erbjuder marknadsanpassade utbildningar, framtagna i samråd med branschen. Vår mest populära utbildning till Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl. Homestagingkonsult) ger dig en helt unik certifiering som inte finns hos andra på marknaden.


ATT STUDERA HOS INREDNINGSKURSER
I våra utbildningar läggs stort fokus på praktiska övningar, för att du som elev ska få bästa möjliga grund att stå på när du ger dig ut i arbetslivet, både i form av hantverkskunskap och arbetsprover.

Utbildningen genomför du digitalt via vår kursportal i form av lektioner med tillhörande inlämningsuppgifter som rättas personligen av våra lärare som ger feedback och råd inför kommande lektioner. Vi lägger stor vikt vid personlig feedback genom hela din utbildning, efter varje lektion och när du behöver hjälp.

Startdatum och studietakt är helt flexibelt, vilket innebär att du startar när du vill och håller den takt som passar dig, mellan 25-100%.


STÖD I DISTANSSTUDIERNA
Hos oss jobbar 4 härliga, kompetenta inredningslärare på heltid för att hjälpa dig framåt i studierna och i förberedelserna inför att ta dina första kliv i inredningsbranschen. Vi finns här för att hjälpa din innan, under och efter studierna. Det är oss du kommer att möta på träffar, webbträffar, i feedback, mail, telefon och chatt.

Du har också tillgång till ett community där du hittar dina klasskamrater och där man kan ha stor hjälp av varandra för att få hjälp med vissa uppgifter, plugga tillsammans och nätverka för praktikplatser och jobb.

För dig med funktionsnedsättning har vi pedagogiskt stöd, anpassat just för dig, som underlättar dina studier.


UTBILDNINGAR SOM LEDER TILL JOBB
Efter avslutad utbildning hos oss på Inredningskurser kommer du känna dig kompetent att ta dig an din nya yrkesroll. 90% av våra elever som läst en yrkesutbildning får jobb inom 6 månader efter avslutad kurs.

Vi på Inredningskurser har ett mycket gott rykte på arbetsmarknaden och företag kontaktar ofta oss när de söker medarbetare eller praktikanter. Dessa tjänster annonseras ut på vår praktikportal enbart tillgång för våra elever.

I yrkesutbildningen ingår det en frivillig praktik som vi rekommenderar att du genomför för att öka dina chanser till jobb. Vi finns här för att förbereda och peppa dig hela vägen.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos Inredningskurser Sverige AB

Certifierad Inredare och Inredningsstylist

Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl. Homestagingkonsult) vänder sig till dig som vill arbeta med inredning & homestaging professionellt. Du kommer under kursens gång att få lära dig allt från färgsättning, ljussättning, möblering, kunskaper i hur man praktiskt arbetar som inredare, homestagingkonsult och inredningsstylist samt hur man skapar sin egen verksamhet.

Certifierad Inredare och Homestagingkonsult

En gedigen utbildning till Inredare där du blir Certifierad Inredare och Homestagingkonsult. Du kommer att arbeta mycket praktiskt med fiktiva kunder, kollage, moodboards, färgsättningar, kundanalys etc. för att du ska känna dig trygg i din yrkesroll när du är klar.

Certifierad Inredare

En gedigen yrkesutbildning där du blir Certifierad Inredare. Efter utbildningen kan du arbeta med att inreda personliga hem eller verksamheter. Utbildningen går att ?bygga på till Inredare och Homestagingkonsult eller Inredare och Inredningsstylist.

Certifierad Homestagingkonsult

En utbildning för dig som enbart vill jobba med att styla bostäder inför försäljning. Du arbetar ofta mot mäklare och kan arbeta både med rådgivning inför försäljning och hela stylingar. Utbildningen går att ?bygga på till Inredare och Homestagingkonsult eller Inredare och Inredningsstylist.