På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Staging designer

Staging designer

Staging är en specialisering inom framförallt interiör design, men ibland handlar det också om utomhusdesign, exempelvis trädgård vid fastigheter, som används vid försäljning eller uthyrning av fastigheter.

Ibland använder man staging för att förbereda lokaler eller utomhusmiljö, t ex park eller trädgård inför olika sorters event, som kalas, bröllop, modevisningar, diverse olika fester eller ceremonier.

Staging måste oftast genomföras snabbt och billigt. Fastigheter som blir föremål för staging är oftast lägenheter eller hus som är till salu eller uthyrning. Även kontorslokaler kan ibland behövas piffas upp och inredas för att påvisa lokalernas fulla potential till köpare eller till framtida hyresgäster.

Utbildning

Lämpliga utbildningar kan finnas inom olika skolformer, bland annat på högskolenivå, hos privata utbildningsanordnare, inom KKU och på Yrkeshögskolan.

På gymnasiet rekommenderas Estetiska programmets inriktning Bild och form, Hantverksprogrammets inriktning Textil design eller Bygg-och anläggningsprogrammets inriktning Måleri.

Framtidsutsikter

Yrkesgruppen är i Sverige liten. Det är svårt att försörja sig enbart som staging designer. Du kombinerar ofta yrket med andra yrken inom design, heminredning och hantverk.

Arbetsplats

De flesta staging designers är egenföretagare, men du kan också arbeta som anställda inom t ex inredningsbutik eller mäklarföretag.

Visa mer
Visa mindre

10 Lediga jobb

Catering- & eventansvarig till Campus Albano

Arbetsgivare / Ort: Agendarum Cater AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-05-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Campus Albano – framtidens mat för morgondagens konsumenter

I augusti slår vi upp portarna till Sveriges modernaste kök. I helt nybyggda Campus Albano, beläget i världens första nationalstadspark, mitt i skärningspunkten mellan stad och land och våra fina lärosäten Stockholms universitet, Kungliga Tekniska Högskolan och Karolinska Institutet, ska vi skapa modern och hållbar mat i nära samarbete med målgruppen. På Campus Albano bygger vi en plats där vi tar hand om och respekterar råvaran, gästen och bygger framtiden tillsammans med målgruppen.

Vi söker en Catering- och eventansvarig som ansvarar för all in-house catering av dagliga beställningar men också all extern catering till andra områden inom Stockholms Universitet och KTH. Utöver det innefattar tjänsten att du hanterar vår eventverksamhet i våra fantastiska lokaler. Du ansvarar också för att på ett aktivt sätt sälja vårt erbjudande i olika kanaler tillsammans med VD. Du rapporterar till platschef / VD och ingår i ledningsgruppen tillsammans med restaurangchef, köksmästare och Bageri- och caféansvarig samt med vilka du också arbetar tillsammans med dagligen. Du ingår i ledningsgruppen.Hela organisationen på plats kommer i full drift bestå av ca 20 medarbetare.

Våra verksamhetsområden på Campus Albano:

 • Lunchservering
 • Lunchbeställningar
 • Middagsbeställningar, à la carte, representation,
 • Caféverksamheter
 • Bar med begränsad à la carte
 • Catering internt och externt, In-house events
 • Bakficka med sallader, bröd, café med rättigheter
 • Vendingmaskiner och matlådor (med bl.a. egen egenproducerad och egenförpackad mat)

Vi söker

 • Du är en spindel i nätet med förmåga att planera och organisera
 • Du är duktig på att driva dig själv och ta ett stort eget ansvar
 • Du har baskunskaper i mat och dryck
 • Du förstår och tänker ekonomi
 • Du trivs med försäljningsarbete och är affärsdriven
 • Du trivs med att möta människor

Din bakgrund

 • Säljande befattning
 • Affärsdriven
 • Du måste inte komma från restaurangbranschen men har erfarenhet i service och kundhantering

Vi erbjuder

En ny hungrig organisation som brinner för en hållbar utveckling och som bottnar vår kunskap och våra ambitioner i vällagad mat och ett gott värdskap. Vi tänker bli branschens bästa arbetsgivare och det finns goda möjligheter för rätt person att vara med och utveckla organisationen. Din fysiska arbetsplats är en dröm: helt nybyggt kök, fantastiska lokaler för våra gäster av allra senaste snitt och fina personalutrymmen.

Albano är vackert beläget i utkanten av Lilljanskogen – en oas i Stockholm som inbjuder till träning och promenader till och från jobbet. Vi arbetar med fyra grundvärderingar: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor, ekonomi) och branschens bästa arbetsplats.

Lön efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2021-06-18 men urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan därför komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan omgående. Agendarum arbetar för en jämställd arbetsplats och ser mångfald som en given styrka i våra uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Agendarum Cater AB
Albanovägen
11419 Stockholm
Hemsida: http://www.agendarum.se
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker en inredningsdesigner

Arbetsgivare / Ort: Blue Holmen AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-06-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inredningsdesigner

Om jobbet

Vi söker en inredningsdesigner som har en välutvecklad känsla för färg och form.

Det är viktigt att du besitter god förmåga att kommunicera med kunderna och förmedlar dina konstnärliga visioner till kunderna och att kunna få uppdraget samt få möjlighet att genomföra din vision.

Kreativitet, bra kommunikatör, prestigelös, kompromissvillig, noggrann, ansvarstagande och tillmötesgående är egenskaper som vi värderar högt.

Vi ser fram emot din ansökan.

Arbetsgivare
Blue Holmen AB
Rålambsvägen 17 Våning 22
11259 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Event Planner

Arbetsgivare / Ort: Värmland Enterprise AB / Uddeholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 21 juni (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Eventproducent

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Our hotel is looking for an energetic event planner to help improve our restaurant business and be responsible for increasing our visibility in the local community. The successful candidate will also be responsible for discovering new opportunities within the community to establish a stronger bond with our target audience and increase participation in the local market. The ideal candidate for this position must demonstrate exceptional organisational skills, excellent interpersonal skills, multitasking skills, and excellent time management.

Arbetsgivare
Värmland Enterprise AB
Stationsvägen 1
68340 Uddeholm
Ansökan
Ansök senast 21 juni (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Eventkoordinator H22 City expo

Arbetsgivare / Ort: Helsingborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 juni (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Eventproducent

Om jobbet
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Ditt sammanhang: Världens häftigaste stadsmässa Siktet är inställt på sommaren 2022, då ska Helsingborg genomföra en stor stadsmässa som en manifestation av flera års arbete med att utveckla en smart, hållbar och innovativ stad. En stadsmässa där människan är i centrum, där livet mellan husen är lika viktigt som livet innanför väggarna och där utgångspunkten är livskvalitet. Hos oss har vi en kultur som präglas av att våga, vilja lyckas men även av humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap! Vill du vara med på vår resa? Innan du läser vidare i annonsen vill vi att du tittar på den här korta filmen för att få en bild av vad H22 är: https://www.youtube.com/watch?v=zjFAwy5Da8E Din utmaning Vårt uppdrag är att agera möjliggörare av stadens välfärdssatsning samt genomförandet av H22 City Expo 2022. Som eventkoordinator hos oss kommer du att vara en del av både större och mindre projekt med blandad karaktär. Hos oss kommer din flexibilitet till nytta, liksom din förmåga att använda din kunskap inom nya områden. Med ett starkt driv och engagemang har du möjligheten att utvecklas och utmanas och det finns stora förutsättningar för att nå framgång.  Vem är du • Positiv, lösningsfokuserad, prestigelös och innehar ett högt ansvarstagande • Förmåga att snabbt förstå och ta dig an uppdrag och projekt • Tar fullt lead på ditt uppdrag men givetvis i nära samarbete och med ett helhetsperspektiv • Du är van vid att skapa relationer som bygger på framgång • Har ett strukturerat arbetssätt samt är trygg och engagerad i ditt arbete • Flera års erfarenhet av att planera, koordinera och genomföra större arrangemang I H22 är vi en skön mix av både kompetenser och personligheter men där leveranser som överträffar förväntningar alltid står högst! Vi är alla med och aktivt bidrar till vår gemensamma framgångar. Vi är glada över att arbeta i Helsingborgs stad och kan stolt säga - jag är en H22:are! Vi letar efter en kollega som kan passa in i vårt gäng. Är det du? Tjänsten är en tidsbegränsad  Urvalet kommer ske löpande så skicka genast in din ansökan. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver – annars håller vi dig uppdaterad. Vi ser fram emot att höra av dig! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Helsingborgs kommun
Hemsida: https://helsingborg.se
Ansökan
Ansök senast 24 juni (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektledare H22

Arbetsgivare / Ort: Helsingborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 juni (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Eventproducent

Om jobbet
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något. Ditt sammanhang: Världens häftigaste stadsmässa Som Projektledare i H22 kommer du ha en betydande roll i Helsingborgs stora välfärdssatsning där vi vill utveckla morgondagens lösningar för en ökad livskvalitet i en smartare och mer hållbar stad. Hos oss har vi en kultur som präglas av att våga, vilja lyckas men även av humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap! Vill du vara med på vår resa? Innan du läser vidare i annonsen vill vi att du tittar på den här korta filmen för att få en bild av vad H22 är: https://www.youtube.com/watch?v=zjFAwy5Da8E Din utmaning Vårt uppdrag är att agera möjliggörare av stadens välfärdssatsning samt genomförandet av H22 City Expo 2022. Som projektledare hos oss kommer du att leda både större och mindre projekt med blandad karaktär. Hos oss kommer din flexibilitet till nytta, liksom din förmåga att använda din kunskap inom nya områden. Med ett starkt driv och engagemang har du möjligheten att utvecklas och utmanas och det finns stora förutsättningar för att nå framgång.  Vem är du • Positiv, lösningsfokuserad, prestigelös och innehar ett högt ansvarstagande • Förmåga att snabbt förstå och ta dig an uppdrag och projekt • Agerar och driver uppdrag självständigt, effektivt och målfokuserat från idé och strategi till operativt genomförande • Haft betydande roller vid genomförande av såväl stora som små projekt • Erfarenhet av att leda och engagera andra människor • Tar fullt lead på ditt uppdrag men givetvis i nära samarbete och med ett helhetsperspektiv • Du är van vid att skapa relationer som bygger på framgång • Har ett strukturerat arbetssätt samt är trygg och engagerad i ditt arbete • Sammanhang där det sker snabba förändringar är vardag för dig • Flera års erfarenhet av Projektledning I H22 är vi en skön mix av både kompetenser och personligheter men där leveranser som överträffar förväntningar alltid står högst! Vi är alla med och aktivt bidrar till vår gemensamma framgångar och vi motiveras av att driva våra uppdrag och leveranser framåt. Vi är glada över att arbeta i Helsingborgs stad och kan stolt säga - jag är en H22:are! Vi letar efter en kollega som kan passa in i vårt gäng. Är det du? Tjänsten är en tidsbegränsad anställning  Urvalet kommer ske löpande så skicka genast in din ansökan. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver – annars håller vi dig uppdaterad. Vi ser fram emot att höra av dig! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Helsingborgs kommun
Hemsida: https://helsingborg.se
Ansökan
Ansök senast 26 juni (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.