The Academy

The Academys ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch, så att du kan forma din kärriär inom träning och hälsa. Våra utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, alla med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket.

Vi vet att branschen behöver coacher, inspiratörer, guider och ett socialt stöd som sträcker sig utanför normen för vad vi anser att en personlig tränare ska vara, därför lägger vi stor vikt vid pedagogik, socialt beteende och kommunikation, komponenter som kommer att hjälpa dig att få en växande och personlig karriär.


Här hittar du våra utbildningar till Certifierad Kost- och träningskonsult samt Licensierad Personlig tränare >>


The Academy erbjuder de mest omfattande och djupgående yrkesutbildningar inom träning och hälsa. Efter genomförd utbildning kan du jobba inom en mängd olika instanser, både som anställd, konsult eller entreprenör. Dessutom erbjuder vi marknadens enda utbildning inom medicinsk träning, Lic. Medicinsk tränare >>

Vi garanterar en anställningsintervju efter avslutad utbildning.


Våra övriga kurser och utbildningar >>


The Academy har allt under ett och samma tak. Våra moderna lokaler i Stockholm är ett av våra starkaste pedagogiska verktyg för att göra dig till den bästa möjliga personliga tränaren, coachen, guiden och sociala stödet för dina klienter. Du ska känna att du har alla verktyg tillgängliga från start, för att kunna växa ohämmat. Vi värnar starkt om den kreativa och trygga studiemiljön för optimal inlärning.

Vill du veta mer om våra utbildningar? Kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen!

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos The Academy

Certifierad Kost & Träningskonsult

Genom att välja vårt programpaket Cert. Kost & Träningskonsult får du fem yrkesutbildningar i en. Det innebär att du erhåller licenser som både Personlig tränare och Kostrådgivare, men även kan titulera dig Hälsokonsult. Bredden gör dig attraktiv på marknaden och skapar unika möjligheter för att driva egen verksamhet i framtiden. Utbildningen riktar sig till dig som vill gå en omfattande utbildning som vill ta ett helthetsgrepp kring träning, kost och hälsa.

Lic. Personlig tränare

Att arbeta som personlig tränare är ett etablerat yrke och efterfrågan på utbildade och licensierade personliga tränare fortsätter att öka då tillväxt i PT-branschen är fortsatt stark, med ca 15 % per år. Utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta professionellt med träning och hälsa och som ställer höga krav på din grundutbildning.

Lic. Medicinsk Tränare

Utbildningen Lic. Medicinsk tränare ger dig som tränare kompetens att träna människor som har fått en diagnos av sjukvården. För att kunna träna dessa kunder krävs utökad kunskap och mer djupgående metoder. Utbildningen är en vidareutbildning för dig som har en grundläggande utbildning inom träning och hälsa som tränare, idrottslärare, fystränare eller liknande, men även för dig som är fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor och vill utveckla din kompetens inom träning.