På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

The Academy

The Academys ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch, så att du kan forma din kärriär inom träning och hälsa. Våra utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, alla med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket.

Vi vet att branschen behöver coacher, inspiratörer, guider och ett socialt stöd som sträcker sig utanför normen för vad vi anser att en personlig tränare ska vara, därför lägger vi stor vikt vid pedagogik, socialt beteende och kommunikation, komponenter som kommer att hjälpa dig att få en växande och personlig karriär.


Här hittar du våra utbildningar till Certifierad Kost- och träningskonsult samt Licensierad Personlig tränare >>


The Academy erbjuder de mest omfattande och djupgående yrkesutbildningar inom träning och hälsa. Efter genomförd utbildning kan du jobba inom en mängd olika instanser, både som anställd, konsult eller entreprenör. Dessutom erbjuder vi marknadens enda utbildning inom medicinsk träning, Lic. Medicinsk tränare >>

Vi garanterar en anställningsintervju efter avslutad utbildning.


Våra övriga kurser och utbildningar >>


The Academy har allt under ett och samma tak. Våra moderna lokaler i Stockholm är ett av våra starkaste pedagogiska verktyg för att göra dig till den bästa möjliga personliga tränaren, coachen, guiden och sociala stödet för dina klienter. Du ska känna att du har alla verktyg tillgängliga från start, för att kunna växa ohämmat. Vi värnar starkt om den kreativa och trygga studiemiljön för optimal inlärning.

Vill du veta mer om våra utbildningar? Kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen!

Visa mer
Visa mindre