På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Revisor

Revisor

Som revisor granskar du en verksamhets redovisning och förvaltning, det vill säga hur ledningen styr verksamheten. Med hjälp av den information som framgår i redovisningen och i andra ekonomiska rapporter analyserar du om företagets ekonomi är god och om verksamheten bedrivs effektivt.

Att undersöka om det finns fungerande interna kontrollsystem ingår också i arbetet. Revisorn ger råd om vad man bör förbättra inför ett nytt verksamhetsår. Iakttagelser och bedömningar sammanfattas i en granskningsrapport. Revisorn gör också en kort revisionsberättelse.

Utbildning

För att bli auktoriserad revisor krävs att du genomfört en teoretisk och praktisk utbildning om totalt sex år samt därefter avlagt ett prov.

Den teoretiska utbildningen görs på universitet eller högskola och ska pågå under minst tre år. Den praktiska utbildningen sker under handledning av en auktoriserad eller godkänd revisor och även den ska pågå under minst tre år.

För mer information om vilka krav som ställs för att kunna få auktorisation, läs på Revisorsinspektionens hemsida samt på hemsidan för Branschorganisation för redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare - www.far.se

Gymnasial grundutbildning ges på Ekonomiprogrammet.

Övrigt

Ackordslön - en rörlig ersättning som bestäms av hur mycket arbete den anställde har utfört, exempelvis så kan ackord baseras på det antal enheter som producerades under en månad.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

19 Lediga jobb

Revisionsmedarbetare till januari 2021, EY Lund

Arbetsgivare / Ort: Ernst & Young AB / LUND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare till vårt kontor i Lund och riktar oss mot dig är nyutexaminerad ekonom från högskola/universitet med inriktning mot redovisning/revision.


Möjligheten

På EY sätter vi medarbetarna i centrum och du får möjlighet att styra din egen utveckling med en individuell utvecklingsplan. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Under din karriär hos oss kommer du att få stöd och vägledning av de mest respekterade kollegorna i branschen och goda möjligheter att växa och förverkliga din potential. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som konsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor. Som revisionsmedarbetare hos oss på EY får du praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång. Oavsett vilka konsultuppdrag du arbetar med kommer du aldrig att uppleva brist på möjligheter att ta dig an nya utmaningar och ansvar eller möjligheter till utveckling av dina styrkor och ambitioner.


För att lyckas behöver du

Behöver du

 • med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter
 • visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder
 • utveckla och upprätthålla våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på

Kvalifikationer för tjänsten

 • examen från högskola/universitet med inriktning mot redovisning/revision
 • kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
 • ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision
 • integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö

Vi ser också gärna att du

 • goda akademiska meriter
 • relevant arbetslivserfarenhet
 • engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper
 • entusiasm att lära dig om hur våra kunder arbetar inom olika branscher

Vad vi söker

Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.

Vad EY erbjuder dig

Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

 • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
 • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
 • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
 • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 31 oktober. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Ekbäck på [email protected] Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på [email protected]

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Arbetsgivare
Ernst & Young AB
​Ideon Science Park
22370 LUND
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Praktik riktad mot offentlig sektor hos EY, Malmö

Arbetsgivare / Ort: Ernst & Young AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 6 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Möjligheten

Vårterminen 2021 erbjuder EY:s kontor i Malmö terminspraktik för dig som studerar till samhällsvetare. På vårt kontor i Malmö finns specialister med inriktning mot offentlig verksamhet. Vi utvecklar offentlig sektor i Sverige!


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig uppgifter inom varierande typer av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning. Uppdragen berör alla delar av kommunernas och regionernas verksamhet såsom förskola/skola, äldreomsorg, samhällsbyggnad, teknik, socialtjänst och hälso- och sjukvård. I viss mån förekommer även uppdrag i den statliga sektorn.

Som praktikant hos oss får du vara delaktig i alla steg i en granskningsprocess. Det innebär att göra research, förbereda och vara med på intervjuer samt vara delaktig i analysarbete och rapportskrivning samt presentation för uppdragsgivaren.För att lyckas behöver du

Vi söker dig som har ett stort intresse för politiskt styrda organisationer. Som person är du utåtriktad och kan bygga goda relationer. Som praktikant inom verksamhetsrevisionen söker vi dig som har en god analytisk förmåga och har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vidare har du vana och god förmåga att skriva kortare och längre texter, såsom PM och rapporter.


Kvalifikationer för tjänsten

 • Du studerar på en samhällsvetenskaplig högskoleutbildning, gärna på masternivå.
 • Det är meriterande med erfarenheter från den kommunala sektorn, genom exempelvis sommarjobb, uppsatsskrivande eller liknande.


Vad EY erbjuder dig

 • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
 • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
 • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
 • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 6 november 2020. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betyg från din utbildning. Vid frågor om praktiken är du välkommen att kontakta Sara Shamekhi på [email protected]

Söker du till mer än ett EY-kontor vill vi att du nämner detta i din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering, varför det är en god idé att söka till oss redan innan sista ansökningsdatum.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Arbetsgivare
Ernst & Young AB
Nordenskiöldsgatan 24
20314 MALMÖ
Ansökan
Ansök senast 6 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Revisorsassistent

Arbetsgivare / Ort: Advice Revision Växjö AB / Växjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Revisor

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Är du redo för ett nytt steg i din karriär inom revision? Vill du få möjligheten att arbeta på en mindre byrå med närhet till påskrivande revisorer? Då är detta rätt tjänst för dig!


Vi söker en nyutexaminerad ekonom från högskola eller universitet som vill börja hos oss som revisorsassistent.


I tjänsten som revisorsmedarbetare hos Advice revision kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av revision av främst små och medelstora företag. Du kommer arbeta både självständigt och i team i revisionsuppdragen. I dina arbetsuppgifter ingår även upprättande av bokslut och årsredovisning för mindre bolag.


Vi ser att du är en ansvarsfull person som fullföljer arbetsuppgifter och klarar av att arbeta mot deadlines. Du är utåtriktad och tar för dig på arbetsplatsen. Du förstår vikten av att skapa förtroendegivande relationer med kunder och klarar av både självständigt- och teamarbete.


Din profil

- Högskoleutbildning inom ekonomi utan erfarenhet av arbete som revisorsassistent

- Svenska i tal och skrift


Tillträde januari 2021 eller tidigare enligt överenskommelse

Arbetsgivare
Advice Revision Växjö AB
Storgatan 20
35230 Växjö
Hemsida: www.advicerevision.se
Ansökan
Ansök senast 6 November (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Nyexaminerade revisorer till Riksrevisionen

Arbetsgivare / Ort: Riksrevisionen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Revisor

Om jobbet
Vill du bidra till utvecklingen av den statliga verksamheten? Har du ett samhällsintresse och vill göra skillnad? Just nu söker Riksrevisionen dig som vill bli revisor med tillträde hösten 2021 – en unik möjlighet att följa med på spännande utvecklingsresa när det gäller revision och digitalisering. Arbetsuppgifter Som ny medarbetare hos oss ingår du i flera revisionsteam, ett för varje myndighet som du ska vara med och granska. Ett revisionsteam följer årligen verksamheten hos en myndighet. Under första delen av granskningen fokuserar vi bland annat på myndighetens interna styrning och kontroll. All granskning syftar till att slutligen bedöma om årsredovisningen ger en rättvisande bild av verksamhetens resultat och av de finansiella delarna. Det ger dig utrymme att lära känna de myndigheter du arbetar med och få en förståelse för myndigheternas uppdrag. Den årliga revisionen utförs i enlighet med internationella standarder för revision samt i enlighet med Riksrevisionens instruktion för granskning av myndigheters resultatredovisning. Vi söker Vi ser att du som söker har, eller studerar till en akademisk ekonomexamen, som lägst på kandidatnivå men företrädesvis på magister- eller masternivå. Utbildning med inriktning mot redovisning, revision eller offentlig förvaltning är meriterande. Kompletterande kunskaper eller kurser inom data- och systemvetenskap är meriterande. Även erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning, annan myndighet eller revisionsbyrå är meriterande likväl som engagemang vid sidan av studierna. Eftersom vi arbetar i team är god samarbetsförmåga en viktig egenskap. Förutom samarbetsförmåga är det viktigt du kan ta in och analysera information.  Vi vill också att du kan se helheter och att du formulerar dig väl i svenska i tal och skrift. Därför är ditt personliga brev och dina betyg en viktig del i urvalsprocessen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder Vi har ett flerårigt utbildningsprogram som omfattar cirka 80 timmar/år för nyanställda. Programmet innefattar ett prov som är jämförbart med provet för auktorisation i den privata sektorn. Genom utbildningsprogrammet får du en naturlig karriärutveckling hos oss där du ges ett utökat ansvar i takt med att du växer i rollen som revisor. Det finns även möjlighet, för medarbetare med goda IT-kunskaper, att inrikta sig mot IT-revision. Övrigt om anställningen Anställningen är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde är i aug/sep 2021. Vi har kontor i centrala Stockholm, Jönköping och Uppsala. Resor i Sverige förekommer i tjänsten. För anställda med intresse och erfarenhet finns möjlighet att delta i internationella utvecklingssamarbeten, parallellt med ordinarie granskningsarbete. Anställningen kan komma att bli placerad i säkerhetsklass, vilket förutsätter svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll i enlighet med bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Ansökan Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och gymnasie- och universitet eller högskolebetyg via vårt rekryteringssystem senast den 13 november 2020. Vi tillämpar arbetsprover i rekryteringsprocessen. Mer information om anställningen Vill du veta mer? Kontakta någon av våra enhetschefer inom årlig revision: Annika Karlsson, 08-5171 4190 enhetschef årlig revision. Stefan Andersson, 08-5171 4502, enhetschef årlig revision Jönköping. Stefan Gollbo, 08-5171 4709, enhetschef årlig revision Uppsala. Fackliga representanter Maria Salomonsson, Saco-S/Riksrevisionen, 08-5171 4152 Jana Fromm, ST/Riksrevisionen, 08-5171 4067 Om Riksrevisionen Riksrevisionen är en myndighet under riksdagen med uppdrag att genomföra oberoende granskning av statens verksamhet. Vår uppgift är att bedöma resultatet av statliga insatser, om skattepengar har använts effektivt och om myndigheter har redovisat sin verksamhet på ett rättvisande sätt. Resultatet av våra granskningar får ofta uppmärksamhet och ligger till grund för debatt och beslut om förändring i viktiga samhällsfrågor. Vi företräder också Sverige som nationellt revisionsorgan och bedriver utvecklingssamarbeten med revisionsmyndigheter i Afrika, Asien och östra Europa.
Arbetsgivare
Riksrevisionen
Hemsida: http://www.riksrevisionen.se/
Ansökan
Ansök senast 13 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nyexaminerade revisorer till Riksrevisionen

Arbetsgivare / Ort: Riksrevisionen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Revisor

Om jobbet
Vill du bidra till utvecklingen av den statliga verksamheten? Har du ett samhällsintresse och vill göra skillnad? Just nu söker Riksrevisionen dig som vill bli revisor med tillträde hösten 2021 – en unik möjlighet att följa med på spännande utvecklingsresa när det gäller revision och digitalisering. Arbetsuppgifter Som ny medarbetare hos oss ingår du i flera revisionsteam, ett för varje myndighet som du ska vara med och granska. Ett revisionsteam följer årligen verksamheten hos en myndighet. Under första delen av granskningen fokuserar vi bland annat på myndighetens interna styrning och kontroll. All granskning syftar till att slutligen bedöma om årsredovisningen ger en rättvisande bild av verksamhetens resultat och av de finansiella delarna. Det ger dig utrymme att lära känna de myndigheter du arbetar med och få en förståelse för myndigheternas uppdrag. Den årliga revisionen utförs i enlighet med internationella standarder för revision samt i enlighet med Riksrevisionens instruktion för granskning av myndigheters resultatredovisning. Vi söker Vi ser att du som söker har, eller studerar till en akademisk ekonomexamen, som lägst på kandidatnivå men företrädesvis på magister- eller masternivå. Utbildning med inriktning mot redovisning, revision eller offentlig förvaltning är meriterande. Kompletterande kunskaper eller kurser inom data- och systemvetenskap är meriterande. Även erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning, annan myndighet eller revisionsbyrå är meriterande likväl som engagemang vid sidan av studierna. Eftersom vi arbetar i team är god samarbetsförmåga en viktig egenskap. Förutom samarbetsförmåga är det viktigt du kan ta in och analysera information.  Vi vill också att du kan se helheter och att du formulerar dig väl i svenska i tal och skrift. Därför är ditt personliga brev och dina betyg en viktig del i urvalsprocessen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder Vi har ett flerårigt utbildningsprogram som omfattar cirka 80 timmar/år för nyanställda. Programmet innefattar ett prov som är jämförbart med provet för auktorisation i den privata sektorn. Genom utbildningsprogrammet får du en naturlig karriärutveckling hos oss där du ges ett utökat ansvar i takt med att du växer i rollen som revisor. Det finns även möjlighet, för medarbetare med goda IT-kunskaper, att inrikta sig mot IT-revision. Övrigt om anställningen Anställningen är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde är i aug/sep 2021. Vi har kontor i centrala Stockholm, Jönköping och Uppsala. Resor i Sverige förekommer i tjänsten. För anställda med intresse och erfarenhet finns möjlighet att delta i internationella utvecklingssamarbeten, parallellt med ordinarie granskningsarbete. Anställningen kan komma att bli placerad i säkerhetsklass, vilket förutsätter svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll i enlighet med bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Ansökan Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och gymnasie- och universitet eller högskolebetyg via vårt rekryteringssystem senast den 13 november 2020. Vi tillämpar arbetsprover i rekryteringsprocessen. Mer information om anställningen Vill du veta mer? Kontakta någon av våra enhetschefer inom årlig revision: Annika Karlsson, 08-5171 4190 enhetschef årlig revision. Stefan Andersson, 08-5171 4502, enhetschef årlig revision Jönköping. Stefan Gollbo, 08-5171 4709, enhetschef årlig revision Uppsala. Fackliga representanter Maria Salomonsson, Saco-S/Riksrevisionen, 08-5171 4152 Jana Fromm, ST/Riksrevisionen, 08-5171 4067 Om Riksrevisionen Riksrevisionen är en myndighet under riksdagen med uppdrag att genomföra oberoende granskning av statens verksamhet. Vår uppgift är att bedöma resultatet av statliga insatser, om skattepengar har använts effektivt och om myndigheter har redovisat sin verksamhet på ett rättvisande sätt. Resultatet av våra granskningar får ofta uppmärksamhet och ligger till grund för debatt och beslut om förändring i viktiga samhällsfrågor. Vi företräder också Sverige som nationellt revisionsorgan och bedriver utvecklingssamarbeten med revisionsmyndigheter i Afrika, Asien och östra Europa.
Arbetsgivare
Riksrevisionen
Hemsida: http://www.riksrevisionen.se/
Ansökan
Ansök senast 13 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nyexaminerade revisorer till Riksrevisionen

Arbetsgivare / Ort: Riksrevisionen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Revisor

Om jobbet
Vill du bidra till utvecklingen av den statliga verksamheten? Har du ett samhällsintresse och vill göra skillnad? Just nu söker Riksrevisionen dig som vill bli revisor med tillträde hösten 2021 – en unik möjlighet att följa med på spännande utvecklingsresa när det gäller revision och digitalisering. Arbetsuppgifter Som ny medarbetare hos oss ingår du i flera revisionsteam, ett för varje myndighet som du ska vara med och granska. Ett revisionsteam följer årligen verksamheten hos en myndighet. Under första delen av granskningen fokuserar vi bland annat på myndighetens interna styrning och kontroll. All granskning syftar till att slutligen bedöma om årsredovisningen ger en rättvisande bild av verksamhetens resultat och av de finansiella delarna. Det ger dig utrymme att lära känna de myndigheter du arbetar med och få en förståelse för myndigheternas uppdrag. Den årliga revisionen utförs i enlighet med internationella standarder för revision samt i enlighet med Riksrevisionens instruktion för granskning av myndigheters resultatredovisning. Vi söker Vi ser att du som söker har, eller studerar till en akademisk ekonomexamen, som lägst på kandidatnivå men företrädesvis på magister- eller masternivå. Utbildning med inriktning mot redovisning, revision eller offentlig förvaltning är meriterande. Kompletterande kunskaper eller kurser inom data- och systemvetenskap är meriterande. Även erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning, annan myndighet eller revisionsbyrå är meriterande likväl som engagemang vid sidan av studierna. Eftersom vi arbetar i team är god samarbetsförmåga en viktig egenskap. Förutom samarbetsförmåga är det viktigt du kan ta in och analysera information.  Vi vill också att du kan se helheter och att du formulerar dig väl i svenska i tal och skrift. Därför är ditt personliga brev och dina betyg en viktig del i urvalsprocessen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder Vi har ett flerårigt utbildningsprogram som omfattar cirka 80 timmar/år för nyanställda. Programmet innefattar ett prov som är jämförbart med provet för auktorisation i den privata sektorn. Genom utbildningsprogrammet får du en naturlig karriärutveckling hos oss där du ges ett utökat ansvar i takt med att du växer i rollen som revisor. Det finns även möjlighet, för medarbetare med goda IT-kunskaper, att inrikta sig mot IT-revision. Övrigt om anställningen Anställningen är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde är i aug/sep 2021. Vi har kontor i centrala Stockholm, Jönköping och Uppsala. Resor i Sverige förekommer i tjänsten. För anställda med intresse och erfarenhet finns möjlighet att delta i internationella utvecklingssamarbeten, parallellt med ordinarie granskningsarbete. Anställningen kan komma att bli placerad i säkerhetsklass, vilket förutsätter svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll i enlighet med bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Ansökan Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och gymnasie- och universitet eller högskolebetyg via vårt rekryteringssystem senast den 13 november 2020. Vi tillämpar arbetsprover i rekryteringsprocessen. Mer information om anställningen Vill du veta mer? Kontakta någon av våra enhetschefer inom årlig revision: Annika Karlsson, 08-5171 4190 enhetschef årlig revision. Stefan Andersson, 08-5171 4502, enhetschef årlig revision Jönköping. Stefan Gollbo, 08-5171 4709, enhetschef årlig revision Uppsala. Fackliga representanter Maria Salomonsson, Saco-S/Riksrevisionen, 08-5171 4152 Jana Fromm, ST/Riksrevisionen, 08-5171 4067 Om Riksrevisionen Riksrevisionen är en myndighet under riksdagen med uppdrag att genomföra oberoende granskning av statens verksamhet. Vår uppgift är att bedöma resultatet av statliga insatser, om skattepengar har använts effektivt och om myndigheter har redovisat sin verksamhet på ett rättvisande sätt. Resultatet av våra granskningar får ofta uppmärksamhet och ligger till grund för debatt och beslut om förändring i viktiga samhällsfrågor. Vi företräder också Sverige som nationellt revisionsorgan och bedriver utvecklingssamarbeten med revisionsmyndigheter i Afrika, Asien och östra Europa.
Arbetsgivare
Riksrevisionen
Hemsida: http://www.riksrevisionen.se/
Ansökan
Ansök senast 13 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Baker Tilly söker Revisorsassistenter

Arbetsgivare / Ort: Baker Tilly Helsingborg KB / Helsingborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Bokföringsvana
 • Revision

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vill du jobba i en trivsam atmosfär och med

stort eget ansvar?

Då är du kanske den vi söker! Just nu söker

vi både erfarna och nyutexaminerade

revisorsassistenter till våra kontor i

Helsingborg och Ängelholm.

Är du en person som är ödmjuk, engagerad

och vill jobba som ett team så är vi rätt

arbetsplats för dig.

Vi är idag ett team på ca 30 pers som

jobbar med revision, redovisning, rådgivning

och skatt.


Vi växer ständigt och behöver förstärkning

vilket gör att vi nu söker personer som vill

växa med oss.

Är du intresserad? Ta chansen och träffa

oss och se vad vi kan erbjuda just dig.

Skicka ditt CV och personliga brev till

[email protected]


Hoppas vi får träffa just dig!

Mvh,

Baker Tilly

Arbetsgivare
Baker Tilly Helsingborg KB
Kanongatan 155
25467 Helsingborg
Ansökan
Ansök senast 16 November (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Baker Tilly söker Revisorer

Arbetsgivare / Ort: Baker Tilly Helsingborg KB / Helsingborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 November (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Revisor

Färdigheter
Krav
 • Bokföringsvana
 • Revision

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Just nu söker vi erfarna revisorer till vårt kontor i Helsingborg. Har du mellan 2-8 års erfarenhet av att jobba med revision tror vi att du kan vara den vi söker. Är du Auktoriserad Revisor är det meriterande men inget krav. Vi har ett unikt erbjudande som vi tror kommer kunna locka dig.

Vi är idag ett team på ca 30 personer som jobbar med revision, redovisning, rådgivning och skatt. Vi värdesätter ödmjukhet, engagemang och teamkänsla och bygger vårt företag på de grunderna.

Är du intresserad? Ta chansen och träffa oss och se vad vi kan erbjuda just dig.

Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]

Hoppas vi får träffa just dig!

Mvh,

Baker Tilly

Arbetsgivare
Baker Tilly Helsingborg KB
Kanongatan 155
25467 Helsingborg
Hemsida: www.bakertilly.se
Ansökan
Ansök senast 18 November (17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Revisionsmedarbetare/revisor

Arbetsgivare / Ort: Ehrlinders Revisionsbyrå AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Revisor

Om jobbet

Vi söker efter en erfaren och engagerad revisionsmedarbetare/revisor.


Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att självständigt revidera olika företags bokföring, årsredovisning och förvaltning. Som revisor planerar, och rapporterar du revisionsarbetet i samråd med påskrivande revisor. Vi arbetar huvudsakligen med ägarledda företag belägna i södra Sverige. Klientföretagen består av både små och stora företag inom varierande branscher.


Din profil

Vi söker dig som är civilekonom med erfarenhet från arbete på revisionsbyrå. För att lyckas i rollen behöver du ha några års praktisk erfarenhet av revisionsarbete. Personliga egenskaper som vi värdesätter är pålitlighet, noggrannhet, engagemang samt ha goda kunskaper i svenska språket.

I rollen som revisionsmedarbetare/revisor har vi krav på att det finns relevant högskoleutbildning inom ekonomi som uppfyller RIs krav för auktorisation. Hos oss kommer du följa en individuell anpassad utbildningsplan som följer RIs rekommendationer inför revisorsexamen.


Villkor

Startdatum: januari 2021 alt. enl.ö.k

Placering: Malmö

Arbetstider: 8-16.30 med arbetstidsförkortning under sommaren.

Omfattning: heltid alt. enligt ö.k.

Ansökan och kontaktuppgifter

Mejla din ansökan innehållande CV och kortfattat personligt brev till:

[email protected]

alt. [email protected]


Frågor kring denna annons besvaras av ovanstående, se övriga kontaktuppgifter på hemsidan.

Arbetsgivare
Ehrlinders Revisionsbyrå AB
Vikingagatan 62
21774 MALMÖ
Ansökan
Ansök senast 20 November (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Deskjockeys söker en revisor

Arbetsgivare / Ort: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 November (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Revisor

Om jobbet
Om oss Deskjockeys startade 2008 på en gård i Sala och har i dag vuxit till en modern revisions- och ekonomibyrå i centrala Stockholm, Helsingfors och Avesta med 30 anställda. Deskjockeys blev redan 2014 utsedd till Årets framtidsbyrå av branschorganisationen FAR med motiveringen ”Deskjockeys har på ett innovativt sätt utvecklat en affärsidé där kunden, medarbetarna och teknikutvecklingen står i centrum. De arbetar ständigt med att ligga i kunskapsmässig framkant, för att kunna skapa de bästa lösningarna för kundernas ekonomifunktioner”. Våra viktigaste kundsegment är kunder som har online bokföring och behöver tillgång till kvalificerade rådgivare. En framgångsfaktor för oss är nöjda medarbetare. Utan nöjda medarbetare, inga nöjda kunder. Företaget har genom sitt moderna ledarskap lyft fram den ständiga processen att hitta en bra helhet mellan arbete, privatliv och fritidsintresse. Eftersom Deskjockeys växer och vi ser ett ökat behov söker vi nu erfaren revisor med placering i Avesta, där vi för nuvarande är sju medarbetare. Dina arbetsuppgifter Som revisor hos oss kommer du arbeta och ansvara för revisionsuppdrag men det finns också möjligheter att påverka och driva olika projekt baserat på din erfarenhet. Vi är beredda att coacha rätt person att utveckla sina egenskaper mot en ledarroll på sikt. Deskjockeys Revision AB i Stockholm omfattar idag sex auktoriserade revisorer med bakgrund från b.la. KPMG och PWC samt fyra revisorsassistenter. Huvuddelen av dina arbetsuppgifter består i att stötta revisionen i Stockholm från Avesta kontoret, men även utveckla Avestakontorets befintliga kundbas av revisionsuppdrag. Arbetet innefattar även leda försäljning av nya uppdrag som på sikt leder till att revisionsavdelningen växer och blir en betydande revisionsbyrå i södra Dalarna. Dina arbetsuppgifter omfattar även ansvar för upprättande/och eller kvalitetsgranskning av bokslut, upprättande av koncernbokslut m.m. för våra kunder tillsammans med de övriga teammedlemmarna. Vår uttalade målsättning är att du som medarbetare ska utvecklas på samma sätt och även bättre hos Deskjockeys som hos de stora byråerna, både inom revision och inom de högre kvalitativa tjänsterna inom yrket. Din kunskap och passion för redovisning och revision ska inspirera våra yngre och mindre erfarna medarbetare att utvecklas och växa till kunniga och duktiga revisorer och redovisningskonsulter. Din profil Deskjockeys medarbetare bistår kunden med gedigen kunskap och rådgivning för att ge kunden de bästa lösningarna i alla ekonomifrågor. Vår revisionsbyrå är känd inom branschen för att hålla hög kvalitet, med en kundbas av ambitiösa klienter. Därav söker vi dig som redan är kvalificerad revisor eller som är civilekonom med minst 3-4 års erfarenhet inom revision och har som mål att bli auktoriserad revisor. Vi förutsätter att du har hög kompetens inom revisionsmetodik, redovisning och en övergripande kompetens inom bolags- och privatbeskattning. Har du även erfarenhet av andra närliggande områden som controlling, riskhantering, hållbarhetsredovisning och andra viktiga miljöfrågor ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid att du är nyfiken, orädd och vågar ta dig an olika slags uppgifter inom området. Du kommer arbeta med eget kundansvar och utvecklas tillsammans med våra andra specialister inom Deskjockeys. Du är Deskjockeys kontaktperson och ansikte utåt vilket kräver att du har ett eget driv, är självgående, har hög social kompetens och ser problemlösning som en självklarhet. Eftersom Deskjockeys fokuserar på innovativa lösningar och ser teknikutvecklingen som en självklarhet är det viktigt att du drivs av nytänkande och kan se möjligheter tillsammans med både kund och medarbetare. Då kontoret i Avesta växer finns goda möjligheter till ett teamledaransvar i framtiden, vilket också ger dig som har ledarambitioner att växa in i en roll med mer personalansvar. Det här är en superchans att få ta del av insidan i en av Sveriges modernaste byråer som därmed ger dig en möjlighet att arbeta som konsult i en bransch i stark förändring. Då företaget inte bara har kontor och kunder i Sverige, önskar vi att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg, tel: 073-351 27 65. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast den 22 november 2020.
Arbetsgivare
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 22 November (21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Revisorsassistent

Arbetsgivare / Ort: Mpya Finance AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Revisor

Om jobbet
R3 Revisionsbyrå startades 1987 i Stockholm. Göteborgskontoret startade 2011. Idag har R3 kontor i Stockholm och Göteborg och är totalt ca 50 medarbetare. Vår kärnverksamhet är revision och rådgivning gällande redovisning, beskattning och bolagsfrågor. Genom vårt internationella nätverk kan vi även erbjuda expertis vid internationella frågor. Våra kunder består främst av ägarledda företag där vår ambition är att bygga långsiktiga värdeskapande relationer med våra kunder och att R3 ses som ett naturligt bollplank i företagandet. Har du påbörjat din karriär som revisor och vill arbeta i ett framgångsrikt och trevligt företag med högt i tak? R3 Revisionsbyrå söker nu en driven revisorsmedarbetare med ambitioner inom revisorsyrket. Här får du möjlighet att utvecklas till revisor i ett företag som växer! Känns detta intressant, då kan rollen som revisorsmedarbetare vara något för dig! Vårt erbjudande: Inom R3 är vi mycket måna om varandra. Trivsel, delaktighet och arbetsglädje är centrala frågor. Det är vi tillsammans, som avgör om vårt företag är och fortsätter vara framgångsrikt eller ej. Utvecklingsmöjligheter samt kontinuerlig vidareutbildning inom revisorsyrket och bolaget är självklarheter hos oss. Hos R3 är dörren alltid öppen och vi anser att kunskap växer snabbast när den delas. Framåtanda och egna initiativ premieras. Hos R3 arbetar du främst med revision och konsultationer. Utredningsarbete så som Due Dilligence och bolagsvärderingar kommer så småningom också ingå. Våra kunder är en blandning av små och stora företag. De flesta är ägarledda. Vi håller dina kunskaper uppdaterade och lotsar dig gärna framåt mot en framtida revisorsexamen. Det ska vara utvecklande och glädjefyllt att tillhöra R3. Din profil: Vi söker dig som är civilekonom med inriktning mot revision eller redovisning. Vi tror att du har 2-3 års praktisk erfarenhet inom revision. Du trivs i en roll där du ger support och service. Vidare ser vi att du är prestigelös, nyfiken, initiativrik och uppskattar att ta ansvar samt kunna påverka din situation. Då du kommer att ha mycket kontakt med både kunder och andra inom organisationen söker vi dig som har en god kommunikationsförmåga med hög integritet och driv. Kan du även lägga till humor, ödmjukhet och engagemang tycker vi att du skall söka denna tjänst. Vi ser det som positivt om du på sikt vill ta steget vidare till auktoriserad revisor. Hur gör jag nu? I den här rekryteringen samarbetar R3 Revisionsbyrå med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser framemot din ansökan!
Arbetsgivare
Mpya Finance AB
Ansökan
Ansök senast 27 November (26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren Revisionsmedarbetare till EY i Malmö/Lund

Arbetsgivare / Ort: Ernst & Young AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. I din tjänst som senior revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa granskningsåtgärder över ett brett spektrum av branscher och ansvarsområden.


Möjligheten

Din primära uppgift är att förmedla revisionstjänster till våra kunder. Du kommer att utgöra en viktig kontakt när det kommer till att lösa komplexa frågor. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med kunskap som kommer att påverka individer och företag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att leda fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete. Du kommer slutföra revisionsprocesser och rapportera högriskområden, engagera kunder och ge sakkunniga råd. Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor för att bredda våra affärsrelationer där möjligheterna finns.


För att lyckas behöver du

Som person är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Affärsmannaskap, initiativförmåga och handlingskraft är egenskaper som vi värdesätter.


Kvalifikationer för tjänsten

• En master- eller kandidatexamen inom redovisning

• Auktorisering är meriterande men inget krav

• Erfarenhet av att leda planering, genomförande och revisionsrapportering samt finansiell rapportering

• Flexibilitet att anpassa sig i en snabbt föränderlig miljö


Vi ser också gärna att du

 • Arbetat i liknande roller förut

Vad vi söker

Du kan förvänta dig mycket variation i denna roll, så du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande relationer och processer. Om du redo att ta över en del av våra kunders mest komplexa frågor så är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig

Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.

 • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
 • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
 • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
 • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 30 november 2020. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på [email protected]

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Arbetsgivare
Ernst & Young AB
Nordenskiöldsgatan 24
20314 MALMÖ
Ansökan
Ansök senast 30 November (29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Revisionsmedarbetare till EY, Skövde

Arbetsgivare / Ort: Ernst & Young AB / SKÖVDE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare till vårt kontor i Skövde och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom.


Möjligheten

På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Under din karriär hos oss kommer du att få stöd och vägledning av de mest respekterade kollegorna i branschen och goda möjligheter att växa och förverkliga din potential. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Huvudsakliga ansvarsområden

Som revisionsmedarbetare inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


För att lyckas i rollen behöver du

Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på. Vi ser även att du är utåtriktad som person.

Kvalifikationer för tjänsten

För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa

 • Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
 • Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem

Vi ser även gärna att du har

 • Goda akademiska meriter
 • Relevant arbetslivserfarenhet
 • Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.

Vad vi söker

Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig

Som revisionsmedarbetare hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

 • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
 • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
 • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
 • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu.

Sök senast den 31 december 2020. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Skymgård på 0703-91 01 27 alternativt [email protected] Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på [email protected]

Arbetsgivare
Ernst & Young AB
​Högskolevägen 6 A
54128 SKÖVDE
Ansökan
Ansök senast 30 November (29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren Revisionsmedarbetare till EY i Skövde

Arbetsgivare / Ort: Ernst & Young AB / SKÖVDE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. I din tjänst som senior revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa granskningsåtgärder över ett brett spektrum av branscher och ansvarsområden.


Möjligheten

Din primära uppgift är att förmedla revisionstjänster till våra kunder. Du kommer att utgöra en viktig kontakt när det kommer till att lösa komplexa frågor. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med kunskap som kommer att påverka individer och företag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att leda fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete. Du kommer slutföra revisionsprocesser och rapportera högriskområden, engagera kunder och ge sakkunniga råd. Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor för att bredda våra affärsrelationer där möjligheterna finns.


För att lyckas behöver du

Som person är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Affärsmannaskap, initiativförmåga och handlingskraft är egenskaper som vi värdesätter.


Kvalifikationer för tjänsten

• En master- eller kandidatexamen inom redovisning

• Auktorisering är meriterande men inget krav

• Erfarenhet av att leda planering, genomförande och revisionsrapportering samt finansiell rapportering

• Flexibilitet att anpassa sig i en snabbt föränderlig miljö

Vi ser också gärna att du

 • Arbetat i liknande roller förut

Vad vi söker

Du kan förvänta dig mycket variation i denna roll, så du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande relationer och processer. Om du redo att ta över en del av våra kunders mest komplexa frågor så är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig

Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.

 • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
 • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
 • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
 • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 30 november 2020. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på [email protected]

Arbetsgivare
Ernst & Young AB
​Högskolevägen 6 A
54128 SKÖVDE
Ansökan
Ansök senast 30 November (29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Till våra nya fina lokaler på Sveavägen söker vi nu Senior Associates och A

Arbetsgivare / Ort: Bdo Mälardalen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (1 månad 15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Revisor

Om jobbet
Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson. På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt. BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För tionde gången visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder. Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och största kundupplevelse? Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna som revisor ingår att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. I tjänsten ingår direktkontakt med kund och stort utrymme för din förmåga att skapa egna kontakter och ta eget ansvar. Vi satsar på individuell utveckling och lägger stort fokus på våra gedigna utbildningsprogram. Arbetet innebär stort ansvar samtidigt som du kommer att utvecklas hos oss. Vem söker vi? Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från revisionsbyrå och som är nyfiken på oss på BDO. Du är auktoriserad revisor eller uppfyller Revisorsinspektionens krav för att i framtiden kunna bli det. För att trivas hos oss behöver du vara relationsdriven, målfokuserad och ha en stark konsultprofil. Det sistnämnda innebär också att du är social, ödmjuk och har intresse av människor. I vår familjära företagskultur lägger vi stor vikt vid social kompetens tillsammans med problemlösning och drivkraft. Eftersom BDO ingår i en global organisation behöver du ha goda kunskaper i engelska. Vi erbjuder Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från början mycket ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Vi förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Du involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänste­utbud innebär att vi kan hjälpa dem på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. Har du en näsa för affärer är vi övertygade om att du når extra högt. Hos BDO värdesätter vi service-och relationsdrivna personer som brinner för att leverera marknadens bästa kundupplevelse i alla lägen. Vi ser gärna att du som medarbetare vågar ta steget att vara kreativ eftersom det är i en innovativ miljö som vi kan skapar förutsättningar både för oss själva men framförallt för våra kunder att växa och nå framgång. Tjänsten tillträds efter överenskommelse och vi kommer att intervjua kandidater löpande så ansök redan idag. Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Sara Hansson via mailadress [email protected] Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själv är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill! Välkommen in med din ansökan!
Arbetsgivare
Bdo Mälardalen AB
Ansökan
Ansök senast 16 December (1 månad 15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Revisor med 2-5 års erfarenhet inom offentlig verksamhet, Lund

Arbetsgivare / Ort: Ernst & Young AB / LUND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 January (2 månader kvar)
Publicerad: 2020-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker nu revisor inom offentlig verksamhet, för placering vid vårt kontor i Lund och med främst södra Sverige som arbetsplats. Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete där engagemang, glädje, kundkänsla, ansvarstagande och initiativförmåga värdesätts? Då är du sannolikt rätt person för oss!

Möjligheten

Du hjälper våra kunder uppfylla sina rapporteringskrav genom att noggrant analysera, revidera bokslut och förmedla meningsfulla insikter i redovisnings- och rapporteringsfrågor. Det du arbetar för grundas i att ge exceptionella revisionstjänster till våra kunder. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med beslut som kommer att påverka primärt offentliga aktörer så som kommuner, regioner och kommunala bolag men även privata bolag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Leda och delta i fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete
 • Slutföra revisionsprocesser
 • Ständigt utveckla din förståelse för nuvarande regelverk och processer, dela din kunskap och utveckla yngre kollegor
 • Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor

För att lyckas behöver du

Ha ett stort intresse för samhällsutveckling, veta hur politiskt styrda organisationer fungerar och är intresserad av att sätta dig in i våra kunders verksamhet. Du trivs att arbeta i högt tempo och med ständigt nya utmaningar.

Som person är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Affärsmannaskap, initiativförmåga och handlingskraft är egenskaper som vi värdesätter.

Kvalifikationer för tjänsten

För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa

 • Examen från högskola/universitetmed inriktning mot redovisning/revision.
 • Studiepoäng inom statsvetenskap är meriterande men inget krav.
 • Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
 • Integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö


Vi ser även gärna att du har

 • Goda akademiska meriter
 • Relevant arbetslivserfarenhet
 • Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper
 • Entusiasm att lära dig om hur våra kunder arbetar inom offentlig verksamhet
 • Kunskap eller intresse av moderna digitala arbetssätt
 • Långsiktigt mål att bli auktoriserad revisor och certifierad kommunal yrkesrevisor


Vad vi söker

Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coaching av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig

Som revisor och konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har årlig utbildning för att säkerställa din personliga utveckling. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. På EY sätter vi medarbetarna i centrum och du får möjlighet att styra din egen utveckling. Vi är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Vi är en social och internationellt präglad arbetsplats med högt tempo och korta beslutsvägar.

 • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
 • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
 • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
 • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 31 december 2020. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Lantz på [email protected] Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på [email protected]

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Arbetsgivare
Ernst & Young AB
​Ideon Science Park
22370 LUND
Ansökan
Ansök senast 1 January (2 månader kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Revisionsmedarbetare till Mazars i Stockholm, september 2021

Arbetsgivare / Ort: Mazars AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 January (2 månader 14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Mazars i Sverige har cirka 300 medarbetare och är den sjunde största byrån på marknaden. Vårt sätt att arbeta bygger på service, engagemang och tillgänglighet. Vi erbjuder tjänster inom revision, rådgivning, redovisning, finansiell rapportering/IFRS, skatt, Corporate Finance och bolagsärenden. Internationellt finns vi i 89 länder och har över 40 000 medarbetare.Revisionsmedarbetare till Mazars i Stockholm, september 2021 Om tjänsten Tjänsten som revisonsmedarbetare är omväxlande, självständigt och ställer krav på engagemang, initiativförmåga och hög ansvarskänsla. Vi på Mazars kommer ge dig möjlighet till ständig utveckling, dels genom återkommande utbildningar dels genom variation i de uppdrag och uppgifter som du arbetar med. Med motivation, engagemang och driv bidrar du till vår framgång! Mazars Vårt Stockholmskontor är centralt beläget i fräscha lokaler på Jakobsgatan och här arbetar runt 100 medarbetare. Du kommer ingå i en av två revisionsgrupper på vardera ca 15 personer där en gruppcoach stöttar i planeringen och hjälper till med fördelningen av arbetet. I de olika revisionsteamen arbetar du med kollegor med varierande bakgrund, allt ifrån nyexaminerade till auktoriserade revisorer som du kan utbyta erfarenheter med. Du kommer arbeta med företag i olika branscher och storlekar vilket ger dig en fantastisk möjlighet att få bredda dina erfarenheter ytterligare. Mazars är uppbyggt i en matrisorganisation vilket innebär att du rapporterar dina uppdrag till den auktoriserade revisorn men utvecklingssamtal och liknande hålls med din gruppchef. Som ny medarbetare får du en fadder som guidar dig under den första tiden för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet och i det sociala. Din utveckling på Mazars står i fokus och du erbjuds därför en tydlig utveckling genom en fastlagd utbildningsplan som sträcker sig under dina sex första år där slutmålet är att du ska bli auktoriserad revisor. Därefter kan det även finnas möjlighet att så småningom bli partner. Hos Mazars finns det även internationella karriärmöjligheter genom praktik eller utbyte. Vi vill lära känna dig! Vi söker dig som är eller blir nyutexaminerad med Universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision. Vi söker även dig som har arbetat ett eller ett par år med ekonomi och som är redo för nya utmaningar. Tjänsten passar dig som trivs med omväxlande arbete och som tycker om att ansvara för och driva ditt eget arbete framåt. Det är även ett stort plus om du uppfyller revisorsinspektionens krav för att kunna bli auktoriserad revisor. Vi ser att du är en person som brinner för att ge bra service. Du har ett konsulttänk där du kan göra den fina avvägningen mellan att arbetet ska vara effektivt samtidigt som det är noggrant och väl utfört. Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och att hålla i kontakten med dina egna kunder. Som person har du ett analytiskt tänk och är resultatinriktad. Du är en relationsbyggare och kan konsten att vidmakthålla och utveckla dessa. Vidare har du en öppen personlighet, är prestigelös, ser möjligheter och har nära till glädje och skratt.   Varmt välkommen med din ansökan!   Övrig information Start: September 2021 Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning Placering: Jakobsgatan 6, Centrala Stockholm Har du frågor är du välkommen att kontakta Nicklas Wilken, revisor - manager, telefon 0736-203820 eller e-post: [email protected] Sök tjänsten genom att klicka på ”Ansök” och bifoga personligt brev, CV samt betyg från gymnasiet och universitet/högskola. Sista ansökningsdatum: 2021-01-15. Ansöka så fort du kan - tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdagens utgång. Läs mer om oss! Mazars är ett partnerägt revisionsbolag med expertis inom internrevision, bolagsärenden, ekonomiska utredningar, finansiell rapportering, hållbarhetsredovisning och IT-revision etc.
Arbetsgivare
Mazars AB
Ansökan
Ansök senast 15 January (2 månader 14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren revisionsmedarbetare med internationell profil, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Ernst & Young AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (2 månader 30 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Revisor

Om jobbet

Huvudsakliga ansvarsområden

Du kommer att delta i revisionen av uppdrag med fokus på de internationella marknaderna. Detta innebär att arbeta med redovisningsfrågor och internationell revisionsmetodik, främst IFRS.

För att lyckas i rollen

Behöver du

 • Med stor analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter
 • Visa en hög professionalism och ge exceptionell service när du som konsult bistår i revisionsfrågor hos våra kunder
 • Utveckla och upprätthålla våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på
 • Minst 3 års revisionserfarenhet från revision av bolag i en internationell miljö.

Vi söker även

Som person är du social och utåtriktad och du tycker om att samarbeta med andra människor och bygga relationer såväl internt med kollegor som med kunder. Du har en stark drivkraft och ambition att utvecklas och du brinner för service. Du har dessutom en god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänkande samt givetvis ett genuint intresse för redovisning och revision.

Vad kan EY erbjuda dig?

Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher.

Intresserad?

Vi kallar till intervju löpande, varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2021. Bifoga tillsammans med din ansökan cv, ett personligt brev, betyg från universitet/högskola och eventuellt arbetsintyg från tidigare arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan!

Om EY

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.

Arbetsgivare
Ernst & Young AB
Jakobsbergsgatan 24
10399 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 31 January (2 månader 30 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nordcert söker revisor inom området förtillverkade betongprodukter och f...

Arbetsgivare / Ort: Hunter & Tailor AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 April (5 månader kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Revisor

Om jobbet
Hunter & Tailor är ett rekryteringsföretag som är specialister på search och headhunting. Vi arbetar med rekrytering av svårfunna kandidater inom Bygg & fastighet, Infrastruktur, Industri, Miljö & byggnadsfysik samt Technology. Vår drivkraft är att förändra människors vardag. Vi rekryterar främst erfarna specialister men även young professionals och chefer. Om Nordcert Nordcert AB är Sveriges ledande certifieringsorgan inom områdena för bärande konstruktioner såsom förtillverkade betongprodukter, fabriksbetong, ballast, stål och armering. Våra varumärken är BBC på betong/ballast och SBS på armering/stålområdet. Vår certifiering möjliggör också att våra kunder kan CE-märka sina produkter. Efterfrågan på våra tjänster ökar så vi satsar vidare med rekrytering av en revisor med en klass 1 kompetens inom området förtillverkade betongprodukter och fabriksbetong. Arbetsuppgifter Din roll som revisor innebär att du efter internutbildning kommer att utföra revisionsbesök och tekniska bedömningar hos våra kunder som tillverkar fabriksbetong, förtillverkade betongelement och olika betongvaror inom såväl Sverige som Europa. Du kommer att hamna i en intressant och ordnad miljö där du får ett individuellt anpassat introduktionsprogram i ett kompetent team. Resor ingår naturligt i arbetet. Kvalifikationer Betongutbildning klass 1. Praktisk erfarenhet från produktion inom betongområdet. Kunna bemöta kunder på ett förtroendeskapande sätt. Kunna arbeta strukturerat och självständigt på ett effektivt sätt. Revisionsutbildning eller revisionserfarenhet är en merit. Högskoleutbildning är en merit. Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Frågor gällande tjänsten kan tas med rekryteringskonsult: Linnéa Nilsson Hunter & Tailor AB 0703-34 13 37 [email protected]
Arbetsgivare
Hunter & Tailor AB
Hemsida: https://huntertailor.com
Ansökan
Ansök senast 1 April (5 månader kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.