Jobbsökarexpert

Jobbsökarexpert

När konkurrensen om jobbet är hård är det inte bara CV och meritförteckning som har betydelse. Ditt personliga varumärke är minst lika viktigt. 

Ditt personliga varumärke är summan av allt det som omgivningen förknippar med dig. Och det är det som ger tydlighet i vad du har att erbjuda en arbetsgivare.

Utbildning

Det finns ingen speciell utbildning som leder till att man får jobb som jobbsökarexpert. Många nuvarande svenska jobbsökarexperter är utbildade inom samhällsvetenskap och psykologi, t ex Civilekonomer eller Statsvetare, men det finns också exempel på att jobbsökarexperter har andra utbildningar t.ex kandidatexamen i Ekonomi, i Internationella Relationer eller i Internationella Affärer alt andra eftergymnasiala utbildningar från högskola/universitet eller från en yrkeshögskola.

Att ha gått ledarskapsutbildning eller kurser i psykologi, konflikthantering och coachande förhållningssätt är en klar fördel om man är intresserad av yrket Jobbsökarexpert.

Arbetsplats

Arbetsförmedlare, Arbetsvägledare och Jobbsökarexperter finns inom Arbetsförmedlingen, men även på andra ställen och ger dig tips på hur du kan bygga upp ett professionellt "jobb-jag".

Övrigt

Ackordslön - en rörlig ersättning som bestäms av hur mycket arbete den anställde har utfört, exempelvis så kan "ackord" baseras på det antal "enheter" som producerades under en månad.

Visa mer
Visa mindre

1346 Lediga jobb

VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.