På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Jobbsökarexpert
Spela filmen

Jobbsökarexpert

800 Lediga jobb

Rekryterare sökes i Göteborg!

Arbetsgivare / Ort: Perido AB / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som rekryterare? Har du ett öga för att hitta personer med rätt kompetens och vet hur man attraherar dessa? Vad sägs om att din nästa tjänst blir på ett företag som kommer erbjuda massor med utveckling och spännande arbetsdagar? Läs gärna vidare!

Om tjänsten

Perido letar efter en duktig rekryterare till vår kund som är ett stort företag inom bilindustrin. Tjänsten är placerad i Göteborg, men i dessa pandemitider arbetar man hemifrån med ambitionen att återvända till kontoret när läget tillåter.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kan du förvänta dig varierande arbetsdagar i nära samarbete med andra rekryterare och chefer. I din jakt på att hitta rätt kompetens till företaget kommer följande arbetsuppgifter att bli aktuella:

 • Bygga upp nätverk av potentiella kandidater för framtida rekryteringsbehov
 • Arbeta proaktivt med sök, urval och kontakt med kandidater
 • Intervjua och utföra tester med kandidater
 • Planera onboarding process för nya kandidater
 • Delta i evenemang
 • Ge support i rekryteringsfrågor
 • Övrigt förekommande liknande arbetsuppgifter

Dina egenskaper

Vi tror att din erfarenhet har hunnit göra dig bekväm med de arbetsuppgifter som hör yrket till. Naturligtvis är erfarenhet viktigt men vad som är än mer viktigt är dina egenskaper och ditt mindset. Vi tror att du har en stark personlig drivkraft för att leverera resultat, en innovativ inställning och bra kommunikativa färdigheter. En annan viktig egenskap är din förmåga att känna och förstå människor samt att givetvis ha en uppenbar känsla för hur de kan kopplas till en specifik tjänst. Vidare trivs du med att arbeta självständigt men är minst lika bra som en stark lagspelare. Slutligen ser du fram emot ett verka i en internationell miljö.

Ta chansen! Varför inte ansöka redan idag?

Vi söker dig som har:

 • Relevant akademisk examen
 • Minst något års erfarenhet av rekrytering
 • Goda systemkunskaper
 • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag 6 mån med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32295 i ämnesraden.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Perido AB
41106 GÖTEBORG
Hemsida: www.perido.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker en Rekryterare till vårt kontor i Helsingborg!

Arbetsgivare / Ort: Boxflow Staffing AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Malmö. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow växer snabbt och beräknas 2021 omsätta över 100 miljoner och vara fler än 150 anställda. Om tjänsten Vi på Boxflow söker en driven och erfaren Rekryterare till vårt kontor i Helsingborg. I tjänsten som rekryterare hos oss är man delaktig i arbetet att rekrytera upp duktigt personal till antingen våra kunder eller till oss internt. Det kommer primärt röra sig om rekrytering av lagerpersonal men även andra typer av tjänster förekommer. Vi på Boxflow erbjuder en spännande och fartfylld arbetsmiljö där du kommer ingå i vårt härliga team. Det finns även alla chanser till vidareutveckling i din roll som rekryterare hos oss. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som rekryterare hos oss består av: Annonsering Search av kandidater Intervjua kandidater Tillsättning Schemaläggning Referenstagning Vara ett administrativt stöd i våra olika system Du kommer samarbeta med Boxflows konsultchefer och ansvara för den övergripande rekryteringen. Profil & bakgrund Vi ser gärna att du har erfarenhet av rekrytering sedan tidigare men viktigast är att du har rätt inställning och driv. Du är relationsskapande och noggrann. Du kan ta stort eget ansvar och är lyhörd till förtagets behov och arbetar proaktivt. Är du redo för nya utmaningar och brinner för rekrytering? Tveka inte en sekund, sök denna tjänsten idag!
Arbetsgivare
Boxflow Staffing AB
Hemsida: https://www.boxflow.nu/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Studie- och yrkesvägledare / expeditionspersonal till Ingridskolan

Arbetsgivare / Ort: Ingridskolan AB / 17071 Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Studie- och yrkesvägledare

Färdigheter
Krav
 • Studie- och yrkesvägledarexamen

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vill du arbeta i en lugn miljö med få elever och en tydlig pedagogisk vision som prioriterar trivsel och god lärmiljö?

Vi söker dig som:

Tycker det är riktigt roligt att arbeta med barn/ungdomar!

 • är utbildad studie- och yrkesvägledare
 • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • tycker om att planera och organisera (spindel i nätverket)
 • har förmåga att se både helheten och detaljer
 • är självständig, noggrann och handlingskraftig
 • har goda IT-kunskaper
 • har ett ödmjukt förhållningssätt samt förmåga att bygga goda relationer
 • trivs att arbeta i team
 • är lösningsinriktad
 • har värme och engagemang

Vi söker en utbildad studie- och yrkesvägledare som även är intresserad av att ha en administrativ tjänst på skolans expedition (vara spindeln i nätverket).

Som studie- och yrkesvägledare (ca 30%) på Ingridskolan kommer du att arbeta med våra elever både på grund- och gymnasieskolan. Du kommer att ha ett nära samarbete med elever, lärare och vårdnadshavare för att på bästa sätt kunna handleda och ge stöd efter elevernas olika förutsättningar kring valsituationer gällande utbildning, yrken och arbetsmarknad. Gällande gymnasieeleverna kommer du att ansvara för elevernas individuella studieplaner och behöver ha överblick och goda kunskaper om gymnasieskolans struktur.

Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du kan driva och arbeta målinriktat och du har god struktur i ditt arbete samt har god kännedom om Lgr 11 och Lgy 11

Som expeditionspersonal (ca 70%) på Ingridskolan kommer du att fungera som spindeln i nätverket där du bistår rektor/skolledning, skolans personal, elever och vårdnadshavare i det dagliga arbetet/elevens skolsituation. Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att arbeta i en föränderlig miljö.

Du kommer att hålla i morgonmöten, elevråd, ansvara för expeditionstelefonen, organisera olika tillställningar (lucia, skolavslutning, personalmiddagar etc.), ansvara för frånvarorapportering av personal, redovisning av klasskassa, inköp av olika skolmaterial/läromedel, taxibeställningar etc.

Information om skolan

Ingridskolan är en liten grund- och gymnasieskola främst anpassad för elever med Asperger syndrom (ASD) men är öppen för alla. Skolan är belägen i Bergshamra, Solna.

Skolan arbetar utifrån TEACCH-pedagogiken där varje grupp/klass har en lärare och en till två elevassistenter.

Ingridskolan är en arbetsplats med goda möjligheter till pedagogiska utmaningar och utveckling med syfte att skapa goda lär- och fritidsmiljöer för barn och ungdomar inom ASD (autism spektrum disorder). För att möjliggöra detta får personalen kontinuerlig handledning av en psykolog/pedagog samt fortbildning inom ASD.

Ingridskolan erbjuder en skolmiljö som präglas av lugn och ro där du får stor frihet och tid till att arbeta individuellt med varje elevs olika förutsättningar.

Om anställningsvillkoren

Semestertjänst.

Ansökan

Sök tjänsten genom att mejla ditt Cv samt ett personligt brev till [email protected] Skriv Studie- och yrkesvägledare / Expedition i ämesraden.

Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Arbetsgivare
Ingridskolan AB
Hjortstigen 1
16766 17071 Solna
Hemsida: http://www.ingridskolan.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker en rekryterare till vårt huvudkontor i Östra Ljungby!

Arbetsgivare / Ort: Boxflow Staffing Syd AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Malmö. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow växer snabbt och beräknas 2021 omsätta över 100 miljoner och vara fler än 150 anställda. Om tjänsten Vi på Boxflow söker en driven och erfaren rekryterare på heltid. I tjänsten som rekryterare hos oss är man delaktig i arbetet att rekrytera upp duktigt personal till antingen våra kunder eller till oss internt. Det kommer primärt röra sig om rekrytering av lagerpersonal men även andra typer av tjänster förekommer. Vi på Boxflow erbjuder en spännande och fartfylld arbetsmiljö där du kommer ingå i vårt härliga team. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som rekryterare hos oss består av: - Skriva och publicera annonser - Screena och intervjua kandidater - Referenstagning - Tillsättning av kandidater - Schemaläggning av konsulter Vara ett administrativt stöd i våra olika system Profil & bakgrund Vi ser gärna att du har erfarenhet av rekrytering sedan tidigare men viktigast är att du har rätt inställning och driv. Då du kommer att driva flera rekryteringsprocesser parallellt ser vi att du som söker kan hålla flera bollar i luften samtidigt med god kvalité. Du är relationsskapande och noggrann. Du tar stort ansvar för alla delar i rekryteringsprocessen och är lyhörd till förtagets behov och arbetar proaktivt. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar även med merförsäljning och kundrelationer i nära samarbete med vår försäljningsavdelning. Är du redo för nya utmaningar och brinner för rekrytering? Tveka inte en sekund, sök denna tjänsten idag!
Arbetsgivare
Boxflow Staffing Syd AB
Hemsida: https://www.boxflow.nu/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Erfarenhet av rekrytering från ax till limpa? Se hit!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Rekryterare/Rekryteringskonsult

Om jobbet
Om du har erfarenhet av rekrytering och söker en projektanställning med start så snart som möjligt är det här jobbet för dig! Researrangören TUI har en spännande höst framför sig och söker därför en ny stjärna till deras rekryteringsteam! För den här tjänsten tillämpar vi löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas snabbt efter att rätt person sökt. Vänta därför inte med att söka utan skriv en motivering till varför du är rätt för tjänsten och sök nu direkt! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för researrangören TUI:s räkning dig med erfarenhet från rekryteringsarbete – du ska nämligen arbeta som rekryterare med start omgående! Academic Work och TUI har samarbetat tillsammans under en längre tid och en sak tidigare konsulter nämner som det bästa med TUI är att det är en fantastisk arbetsplats på grund av att kollegorna är bra människor som genuint bryr sig om varandra. Rollen som rekryterare på TUI innefattar allt från att hitta och utveckla nya innovativa rekryteringsstrategier till att identifiera och locka rätt kandidater och hjälpa dem bli en del av en av Nordens största researrangörer! TUI sitter på Södermalm, ett stenkast från slussens tunnelbana, vägg i vägg med Münchenbryggeriet och med vattnet som granne. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TUI. Uppdraget kommer att vara på heltid med start snarast. Det finns goda möjligheter att bli långvarig på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som rekryterare kommer du arbeta med rekrytering av kollegor från ax till limpa, inom flera olika områden. Du kommer givetvis få introduktion när du är på plats kring hur TUIs rutiner och hur rekryteringsprocessen ser ut, däremot är det viktigt att du har koll på och erfarenhet av rekryteringsarbete sedan tidigare då du kommer driva rekryteringsarbete från start och nästan hela vägen fram till mål. Detta innebär att du kommer arbeta med selektering, intervjuer, administration och koordinering. Du kommer till exempel att arbeta med: * selektering * intervjuer * administration * koordinering Tjänsten passar dig som har arbetsrelaterad erfarenhet av rekryteringsarbete sedan tidigare. Du letar efter en meriterande erfarenhet och en fot in på en stor, internationell arbetsgivare där rätt person mycket väl kan få förlängd tjänst. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som... * Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift då båda språken förekommer i arbetet. * Har tidigare arbetsrelaterad erfarenhet av rekryteringsarbete * Har en universitets- eller högskoleexamen, förslagsvis inom ekonomi, administration eller liknande Det är meriterande om du... * Har erfarenhet av att arbeta med Employer Branding Som person är du strukturerad och effektiv. Du är administrativt skicklig och har en koordinerande förmåga. Detta då du och dina kollegor på rekryteringsavdelningen kommer att driva en stor mängd rekryteringsprocesser framåt. ÖVRIG INFORMATION * Start: 1 september * Omfattning: Heltid * Placering: Södermälarstrand * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TUI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! INFORMATION OM FÖRETAGET TUI ingår i TUI Group och är nordens största reseaktör med cirka 1600 anställda i Norden. Varje år ser man till att 1,5 miljoner kunder åker på sina efterlängtade resor från 44 olika flygplatser i Norden.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.