På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Verkstadsplåtslagare
Spela filmen

Verkstadsplåtslagare

Som tunnplåtslagare jobbar du med lite tunnare plåtar som exempelvis fläkttrummor tillverkar du föremål och detaljer i tunnplåt. Industriplåtslagaren tar hand om de grövre plåtarna. Arbetet kan vara både manuellt och datorstyrt. Praktiskt handlag kombineras med sinne för form.

Arbetsuppgifter och arbetsmetoder varierar beroende på var du arbetar. Tunnplåtslagaren kan i sitt arbete utgå från en ritning och ett ritningsunderlag som beskriver föremålet eller detaljen som ska tillverkas. Ibland är instruktionerna utförliga, men ibland får du själv lösa uppgiften på plats.

Traditionellt klipper eller skär du ut de plåtar som ska bearbetas manuellt med hjälp av mekaniska maskiner och ibland också med hjälp av en skärbrännare. I moderna anläggningar är tillverkningen till stora delar eller till och med helt datorstyrd.

Storleken och formen på de plåtbitar som behöver tillverkas programmeras in i ett dataprogram, detta överförs sedan till en stansmaskin som klipper ut bitar i rätt storlek för eventuell vidare bearbetning.

Det kan vara en maskinställare eller produktionstekniker som skriver in måtten i dataprogrammet, men också tunnplåtslagaren. Vem som gör vad beror på respektive företags organisation. Utvecklingen går entydigt mot det hållet att plåtslagaren också tar mer och mer ansvar för programmeringsarbetet.

Därefter bockas plåten med olika bockmaskiner, som till exempel en kantpress, och eventuella hål borras. Bitarna svetsas ihop och ytorna kan sedan vid behov slipas, putsas och poleras med slip- och putsmaskiner.

Skiftarbete förekommer.

Utbildning

Grundutbildning till plåtslagare finns inom gymnasieskolans Industritekniska program eller på Bygg- och anläggningsprogrammet, inriktning plåtslageri.

Grundutbildning och även påbyggnadsutbildning kan även finnas inom komvux. Vidareutbildning sker på arbetsplatsen.

Ofta kan innehav av B-körkort och truck-körkort ställas som krav för att få anställning.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

24 Lediga jobb

Skadetekniker till Modins Bil i Uppsala

Arbetsgivare / Ort: Modins Bil i Uppsala AB / UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Om jobbet

Fordonstekniker till Modins Bil i Uppsala

Modins grundades 1909 och är Uppsalas äldsta bilföretag. Sedan 1923 arbetar vi specialiserat med Ford och är idag en av Sveriges största Ford-återförsäljare. Vi säljer hela Fords modellprogram av nya personbilar och lätta transportlastbilar och har en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, reservdelar, rekonditionering samt skadereparationer. Vår målsättning är att genom kunnighet, engagemang och personlig service erbjuda kvalité och 100% kundnöjdhet.

Till vår skadeverkstad söker vi nu en medarbetare som vill arbeta mot högt uppsatta mål och kundnöjdhet.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har bilskadeteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet som skadereparatör. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med plast reparationer och AC reparationer samt är certifierad av INCERT. Det är också meriterande om du har arbetat med Ford tidigare. En förutsättning är att du har goda kunskaper i svenska och i vissa fall engelska. B-körkort är ett krav. Ange gärna i din ansökan vilka märken och system du har arbetat med. Som skadetekniker får du arbeta med alltifrån enklare komponentbyten till kvalificerade skadereparationer.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll. Du tycker om att överträffa kundens förväntningar och du vet att din positiva och lösningsorienterade attityd kommer att påverka kundens besök hos oss. Vidare är du en flexibel, samarbetssam person som likt dina kollegor ställer upp och stöttar där det behövs.

Modins Bil är ett stabilt och marknadsstarkt företag. Vi erbjuder en familjär och trivsam arbetsplats, ett brett modellprogram och starkt varumärke samt utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Ditt fokus ligger på att kunden blir nöjd med sitt besök hos oss och du arbetar aktivt för att se till att överträffa kundens förväntningar.

Arbetsgivare
Modins Bil i Uppsala AB
Fyrisborgsgatan 5
75003 UPPSALA
Hemsida: http://www.modinsbil.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skadetekniker Helsingborg

Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Om jobbet
Om rollen Vi söker nu efter en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. De bilmärken du främst kommer att arbeta med är Mercedes-Benz, Kia och Nissan.  Din profil Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå och du som söker får gärna ha arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad tidigare. Även du som inte har så mycket erfarenhet men är driven och vill lära dig mer om yrket är intressant för oss. Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet. Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi modernt tekniskt kunnande som meriterande men också om du har kunskaper i skadekalkylering. B-körkort är ett krav. Som person är du noggrann och ansvarstagande samt har ett stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Vi erbjuder Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
I.A. Hedin Bil AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilplåtslagare

Arbetsgivare / Ort: AB Quick Car Rental i Stockholm / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Om jobbet

Erfaren bilplåtslagare till verkstad på Kungsholmen. I arbetsuppgifterna ingår att rikta bucklor utan omlackering. Du ska ha erfarenhet av PDR-tekniken som används för att utföra detta specialistyrke. Heltid. Lön efter överenskommelse. Flerårig erfarenhet av riktning av plåtskador utan omlackering, inklusive plastdetaljer och aluminium, samt vattenslipning och polering av repor, samt hög kompetens inom yrket i allmänhet är absoluta krav. Goda kunskaper i svenska, engelska eller ryska förutsätts, flytande ryska ses som en merit. Tillträde omgående. Endast skriftliga ansökningar, vänligen ring eller maila inte.

Arbetsgivare
AB Quick Car Rental i Stockholm
CELSIUSGATAN 9
10028 STOCKHOLM
VISA MINDRE

Nu Rekryterar Vi!

Arbetsgivare / Ort: Motor AB Halland / Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Färdigheter
Meriterande
 • Fordonsinriktning-karosseri o lackering
 • underv.

Om jobbet

MotorHalland är i ett mycket expansivt och spännande skede. Hösten 2020 flyttade vi in i våra nya supermoderna lokaler på Flygstaden i Halmstad. Nu rekryterar vi in ny personal för de tjänster vi ser behov av då vi kontinuerligt växer för framtiden.

Vi söker dig som vill jobba på en av Sveriges modernaste bilanläggningar, har ett brinnande intresse för bilar, drivs av nyfikenhet, vilja att lösa intressanta problem och en stark önskan om att ge bra service.


Vi söker nu Bilplåtslagare/Skadetekniker för omedelbar anställning.

Tjänstebeskrivning:

Som plåtslagare/skadetekniker hos oss ingår du i ett team av duktiga skadereparatörer vars huvudsakliga uppgift är att återställa bilarna till sitt ursprungliga skick samt tillgodose våra kunders behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar/lätta transportbilar.

Det är viktigt att våra kunder blir 100% nöjda med hanteringen/reparationen av deras bilskador och du är en viktigt länk i detta arbete. Din känsla för kvalitet är därför väldigt viktig.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du som söker har fordonsteknisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar av märkena Volkswagen, Audi, Seat, Cupra eller Skoda. Vi förutsätter vi att du är en van användare av datorer då du kommer att jobba i ett flertal program såsom Automaster, Elsa och Cabas. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift samt innehar minst B-körkort. Som person ser vi att du är noggrann, har ett stort engagemang och en stark ansvarskänsla.

Då man på en skadeverkstad arbetar mycket gemensamt är det viktigt att ha lätt för att samarbeta med sina kollegor. Du ska vilja göra det lilla extra för kunden och ha förmåga att jobba självständigt med en hög servicegrad genom alla led i processen. Tidigare erfarenhet som bilplåtslagare/skadetekniker är meriterande. Så även vana vid Cabas.

Att jobba med oss:

Vi utvecklas ständigt och tycker att det både är en självklarhet och dessutom roligt. Både anställda såväl som företag behöver förändring och utveckling för att må bra och detta är något vi prioriterar högt. Att vårda både våra kunder och vår personal är vad som ger oss framgång. Vi vill hjälpa dig att utvecklas och trivas och vi räknar med att du vill bidra till vår utveckling. Det är en viktig del i vår företagskultur. Att ta vara på erfarenheter, tankar och idéer gör att vi lär av varandra. Det är så vi utvecklas och vårt mål är att fortsätta att vara den bästa återförsäljaren i Halmstad.

MotorHalland erbjuder dig ett mycket omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Självklart får du all den utbildning och information du behöver för att lyckas i din arbetsposition. Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsgivare
Motor AB Halland
Bäckagårdsvägen 121
30241 Halmstad
Hemsida: www.motorhalland.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilplåtslagare sökes omgående Järfälla

Arbetsgivare / Ort: Dano Billackering & Bilhandel AB / Järfälla
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Om jobbet
Vi söker en bilplåtslagare.

Vi letar efter dig som har erfarenhet av demontering och montering av bildelar. Har du erfarenhet av bilriktning är det bra.

Låter detta intressant?
Slå en signal till oss på 070-2076585 eller 070-8618528
Du kan också skicka ett mail till [email protected]

Vi behöver anställa omgående, så vänta inte med att höra av dig!
Arbetsgivare
Dano Billackering & Bilhandel AB
Nettovägen 11
17541 Järfälla
Ansökan
Ansök senast 11 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vår fina verkstad i Göteborg Tagene söker bilskadereparatör

Arbetsgivare / Ort: Werksta Sweden AB / Hisings Kärra
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa och utvecklas tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig:

· En anställning i en organisation där våra värdeord är:

- Människor

- Kvalitet

- Ärlighet

- Respekt

· Kollektivavtal

· Friskvårdsbidrag

· Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling


Din profil:

Du får gärna vara i början av din karriär och vara med och utvecklas med oss. Du ingår i ett proffsigt team med erfarna bilskadereparatörer och får goda möjligheter till utveckling där du som nyutbildad har stor möjlighet till utveckling inom branschen! Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med många olika bilmärken., exempel på arbetsuppgifter;

- Byte av skruvade detaljer

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Om företaget

Werksta Göteborg Tagene är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 17 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 40 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Arbetsgivare
Werksta Sweden AB
Trankärrsgatan 14
42537 Hisings Kärra
Hemsida: www.werksta.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilplåtslagare till Werksta Stockholm Västberga #jobbjustnu

Arbetsgivare / Ort: Werksta Sweden AB / Hägersten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

På Werksta Stockholm Västberga arbetar ett sammansvetsat gäng av bilskadereparatörer, billackerare och skadeberäknare. Vill du bli en av oss?

Vi erbjuder dig:

· En anställning i en organisation där våra värdeord är:

- Människor

- Kvalitet

- Ärlighet

- Respekt


· Kollektivavtal

· Friskvårdsbidrag

· Att få vara med på en spännande resa i en organisation under ständig utveckling


Din profil

Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir e i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.


Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.


Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat


Om företaget

Werksta Stockholm Västberga är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 17 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 40 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.


Werksta Västberga består av plåt- och lackverkstad med åtta anställda. Vi reparerar

bilmärken som tex Nissan, Subaru, Kia, Honda, Mazda och Chevrolet.

Arbetsgivare
Werksta Sweden AB
Västberga Allé 30
12630 Hägersten
Hemsida: www.werksta.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Mercedes-Benz Malmö söker Plåtslagare

Arbetsgivare / Ort: Mercedes - Benz Försäljnings AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Mercedes-Benz Malmö söker Plåtslagare! Vill du ta nästa kliv som Plåtslagare? Har du det som krävs för att leva enligt vårt motto Das beste oder nichts? Hos MB Malmö får du chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. För oss på MB Malmö är framgång en lagsport. Om jobbet   MB Malmö är Sveriges enda fullserviceanläggning och vi är cirka 160 medarbetare. Vi servar, hyr ut och säljer både Transportbilar, Lastbilar och Personbilar. Utöver detta har vi även vår Skadeverkstad med både plåt och lackering. Här är vi 13st medarbetare, varav 5st Plåtslagare. Som Plåtslagare på MB Malmö utför du reparationer och tillhörande arbete av skadade fordon. Du kommer även att jobba med plastskador. Vi hanterar både person- och transportbilar, majoriteten av dessa är inte äldre än 3 år. Vill du specialisera dig inom vissa typer av arbeten eller skador hjälper vi dig gärna att nå dit. I vårt utbildningscenter kan man även så småningom bli certifierad Plåtslagare av Daimler. Även om våra produkter är de bästa i världen, är det medarbetarna och kundupplevelsen som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi arbetar varje dag för att bli No.1 i Sverige och vill ge våra kunder en känsla som lever upp till vårt motto Das Beste oder nichts. Om Dig   Vi tror att du som söker är utbildad Plåtslagare eller motsvarande. B-körkort är ett krav för tjänsten. Erfarenhet från plåtarbete i en auktoriserad verkstad är meriterande, och arbete med Mercedes-Benz är också ett plus. Då vi främst arbetar med bilmodeller från de senaste åren är erfarenhet från sådana modeller positivt. Systemkunskap från Kobra eller CAB Plan är också en styrka.   För dig är det naturligt att arbeta självständigt och enligt arbetsorder för dina fordon. Du är stolt över din kunskap och levererar alltid hög kvalité på ditt arbete. Våra kunder har höga förväntningar och du älskar att överträffa dessa. Noggrannhet och hjälpsamhet är en självklarhet för dig. Du lockas av att arbeta på en relativt stor verkstad gemenskap, nöjda kunder och goda resultat står i fokus. Vi ser fram emot sökande med olika bakgrund! Om oss På MB Malmö sätter vi medarbetarna vid ratten. Vi tror att det är du och dina 160st kollegor som är nyckeln till att våra kunder får samma elegans i sin service som vi har i våra fordon! Vi tror att när våra medarbetare trivs, trivs också våra kunder. På MB Malmö arbetar vi efter tanken att alla anställda är en VD, en VD som tillsammans med sina VD-kollegor jobbar för att nå vårt gemensamma mål om att bli No. 1 i Sverige på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet. Vi är på god väg, men hoppas att du vill hjälpa oss nå hela vägen.     MB Malmö erbjuder dig en mycket spännande framtid i ett kundfokuserat och globalt företag. Vi har haft stigande resultat år på år och detta är inget vi vill ändra på. MB Malmö erbjuder mycket goda individuella utvecklings- och karriärmöjligheter. Mer info  Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Artan Grainca 0406717062. Har du frågor om rekryteringsprocessen så hör av dig till Axel Stigmar HR på tel. 040-679 72 31.     Ansök nu!    Ansöker gör du via länken nedan. Varmt välkommen med din ansökan senast söndag 14/3. Vi hanterar ansökningarna löpande.   #LI-POST
Arbetsgivare
Mercedes - Benz Försäljnings AB
Hemsida: http://www.mercedes-benz.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Plåtslagare till bilindustrin

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Om jobbet
Just nu söker vi på Lernia en plåtslagare till bilindustrin Vi tror att du kanske är utbildad bilmekaniker och har fått möjlighet att utveckla dina kunskaper eller så har du några års erfarenhet av plåtverkstad. Ditt arbete • Rikta, fila och fixa skador på lackad kaross • Ombyggnation av kaross • Plåtbearbetning • Ritningsläsning • Bockning och kantning • Kvalitetsmätning Vår kund jobbar med kända märken så kraven är höga och utmanande men lärorika. Vi söker dig som är öppensinnad och målmedveten, du är en bra lagkamrat som kan ta instruktioner och jobba under stressiga situationer. Formella kvalifikationer • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande inom industri och verkstad • Erfarenhet av plåtbearbetning. • Arbetet kräver goda kunskaper i svenska i både tal och skrift • B-körkort Information Visstidsanställning hos Lernia Göteborg Tillträdesdag, Enligt överenskommelse Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 16 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Werksta Stockholm Älvsjö söker bilplåtslagare #jobbjustnu

Arbetsgivare / Ort: Werksta Sweden AB / Skärholmen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker nu dig som vill vara med på vår

spännande resa och utvecklas tillsammans med oss.


Vi erbjuder dig:

· En anställning i en organisation där våra värdeord är:

- Människor

- Kvalitet

- Ärlighet

- Respekt


· Kollektivavtal

· Friskvårdsbidrag

· Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling

· Kontinuerlig utveckling och utbildning

Din profil:


Vi söker dig som är dokumenterat erfaren bilplåtslagare. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Tjänsten kräver att du behärskar svenska väl i tal och skrift.


Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med många olika bilmärken

och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.


Exempel på dina arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare

och arbetsledare för att skapa goda resultat


Är du bekväm med att hantera riktbänk och

har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.


Övrigt


Arbetsplats:


Werksta är Sveriges ledande fristående

skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med ca 400 anställda.

Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 34 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge.


På Werksta Stockholm Älvsjö arbetar idag fem medarbetare. De är underauktoriserade för Citroën och utför skadereparationer på Allbil.


Skicka din ansökan till [email protected]

idag!


Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Niklas

Pantzar 070-496 36 55.


www.werksta.se (http://www.werksta.se)

Arbetsgivare
Werksta Sweden AB
Stensätravägen 2
12739 Skärholmen
Hemsida: http://www.werksta.se
Ansökan
Ansök senast 19 March (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.